Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 18:52   #1591
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

metkaa 36 dni
jak tam samopoczucie? Co Ci jeszcze zostało do załatwienia?
Stary 2010-03-12, 18:59   #1592
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Kasi nie ma, więc sama rozrabiać nie będę

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:03   #1593
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
metkaa 36 dni
wlasnie 36 dni
coraz bardziej sie boje, w niedziele jedziemy na duze (mam nadzieje) zakupy, tzn mama chce kupic sukienke i buty na wesele, ja sukienke i buty na poprawiny, siostra tez jakies butki,

od jakis 2 tygodni zbieramy produkty na jedzonko w przedpokoju stoi juz kilka pudel,

w nastepnym tygodniu musze isc ustalic kolor dekoracji sali, chcemy tez spotkac sie z zespołem, no i do kosciola musze podejsc zaniesc swoja kartke od zapowiedzi,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:08   #1594
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
no to ja z Tobą porozrabiam

wyobraźcie sobie, że ja nie dałam rady przekonać mojego TŻ do kupna nowej pralki.. jak mówiłam, że potrzebujemy ładowaną od góry praleczke 40.. ale on uważał, że eee nie potrzeba przecież mamy starą.. predom.. starsza nawet ode mnie ...
dziś jak mu koledzy przyszli i powiedzieli że mu nie pomogą tej starej wielkiej pralki przenosić.. i niech sobie kupi nową.. przyszedł do mnie i mówi wyszukj jutro jedziemy kupić
teraz tylko muszę wybrać. Amici nie kupię bo u nas w mieście nie ma jej serwisu a i amica sama z siebie jest bardzo krytykowaną firmą... no i teraz mam dylemat...macie jakieś porady.. poza klasa enegetyczną a+.. jakie zużycie wody i w ogóle

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:13
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:11   #1595
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ty zawsze zwarta i gotowa

Stary 2010-03-12, 19:14   #1596
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Ty zawsze zwarta i gotowa
No ba, że tak

No to co tam poza panieńskim i sukienką wody, miesiącem metki ????

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:16
Stary 2010-03-12, 19:24   #1597
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ojej, tyle braw dostalam,a co by bylo jakbym jeszcze napisala, ze zalatwilam sprawe w U. Skarbowym, odebralam tlumaczenia aktu malzenstwa i poszlam z nimi do USC, spotkalam sie z gosciem, ktory nam organizuje poprawiny, zamowilam kwiaty i dekoracje sali, chcialam tez odebrac obraczki, ale jubiler byl zamkniety
To masz następne brawa za:
za zalatwienie sprawy w USC
za odebranie tłumaczenia aktu małżeństwa
za spotkane z panem od organziacji poprawin
za zamowienie kwiatów i dekoracji sali

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Myslisz? Bo nam sie na poczatku wydawala taka troche za prosta, ale stwierdzilysmy, ze sobie nadrobi dodatkami. Juz sobie wypatrzyla fajne butki i torebke w Menburze i w przyszlym tygodniu pojdziemy pewnie je zakupic A jak u was swiadkowe? Maja juz jakies sukienki na oku?
Tak myśle,bo suknia jest elegancka i plus właśnie dodatki sprawi,że będziesz lśnić.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wiecie co, odkąd szefowa mi nie płaci to jest dla mnie taka miła jak nigdy uśmiecha się, zagaduje, nawet włosy zdejmowała z mojego sweterka któregoś dnia jak pisałam akty a dzisiaj to już przeszła samą siebie, wygrzałam 8 aktów więc zaczęła mnie normalnie komplementować no nie powiem żebym się nie cieszyła, ale ile musiałam przejść żeby teraz mieć normalną atmosferę w pracy. No ale cóż jak się ma pracownika 2 dni w tygodniu za darmo który robi wszystko a nie się tylko przygląda to co tu się złościć...
O wow,to jednak szefowa ma jakieś odruchy ludzkie.Coś jej się najwidocznie odmieniło na plus.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No to jak już Was nadrobiłam to teraz mogę zdać relację z pracowitego dnia:
1. Zaniosłam dziś papiery (CV i listy motywacyjne) do 3 szkół
2. Przyszedł do mnie stanik ślubny, który zamówiłam ostatnio - panache evie, rozmiar jest ok. Skakałam trochę w nim, żeby sprawdzić czy nie będzie ciekawskiego cycucha, ale na szczęście nic mi nie wyskoczył. Jeden minus - przy podskokach stanik się obniżył o około centymetr, no ale tego się chyba nie da uniknąć Mam nadzieję, że fiszbiny w sukni mi go trochę podniosą, żeby się lepiej trzymał.
3. Mierzyliśmy dziś obrączki Zamówimy dopiero w maju, ale już chcieliśmy mieć upatrzony jakiś wzór. Prawdopodobnie zamówimy cos takiego:
http://www.korund-gniezno.pl/product.php?productid=200
tylko z paskiem białego złota w środku i ta moja będzie o 1mm węższa.
Oczywiście szłam z nastawieniem: tylko nie z rowkami i bez cyrkonii, a wybraliśmy dokładnie to, czego wcześniej nie chciałam W maju jeszcze raz poprzymierzamy obrączki i zobaczymy czy nam się nie odmieni
1. za zaniesienie CV,listu motywacyjnego.
2. Super,że przyszedł stanik.
3. Bardzo ładne obrączki.

Cytat:
ja oka, ja oka... nadaję z domowego graciska
za oknem leje... makabra z tą pogodą dziś od rana: mgła, słońce, śnieg, pochmurno, słońce, pochmurno, mgła, deszcz...
U nas też padało. :/ A rano było tak pięknie,slonecznie i się cieszyłam,że jest wiosennie.A tu masz,później się ciemno zrobiło,zachmurzyło i padało. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:25
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:28   #1598
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

U nas też padało. :/ A rano było tak pięknie,slonecznie i się cieszyłam,że jest wiosennie.A tu masz,później się ciemno zrobiło,zachmurzyło i padało. :/
nie ma sie co śmiać u nas znowu kurna padał śnieg... już mam dość tej cholernej pogody.. nie dość że gardło mnie boli to teraz czuję że zajęcia w przyszłym tygodniu chyba będę sobie musiała nagrać i puszczać kursantom....
Mam dośc tej cholernej pogody.. głowa mi pęka.. a laryngolog mi nie da antybiotyku bo aż tak mnie nie boli żeby mni pomogły.. wpienia mnie ta pierdzielona zima!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2010-03-12, 19:29   #1599
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
No ba, że tak

No to co tam poza panieńskim i sukienką wody, miesiącem metki ????
ja myślę jak zmniejszyć objętość

Stary 2010-03-12, 19:32   #1600
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
metkaa 36 dni
Wow,nieźle że metce zostało tylko 36 dni.

Cytat:
Dajesz,dajesz nie przestajesz.
Usp,przeczytałam że Kasi nie ma,więc sama rozrabiać będe/będziesz.

Czas edycji: 2010-03-12 o 19:33
Stary 2010-03-12, 19:34   #1601
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę jak zmniejszyć objętość
znaczy w sensie że need of aerobic ??
oj weź mi nawet nie mów.. do klubu mam sto metrów i od lutego chciałam iść .. ale że nie mam z kim ... to siedze w domu przed laptopem i udaje, że wierzę TZ w jego słowa, że mam przecież dobrą figurę... pożyjemy zobaczymy.. póki co to od tygodnia boję się wyjść na basen, żebym nie wylazła z nagrzaną/ mokrą głową na ten cholerny mróz
Stary 2010-03-12, 19:34   #1602
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
nie ma sie co śmiać u nas znowu kurna padał śnieg... już mam dość tej cholernej pogody.. nie dość że gardło mnie boli to teraz czuję że zajęcia w przyszłym tygodniu chyba będę sobie musiała nagrać i puszczać kursantom....
Mam dośc tej cholernej pogody.. głowa mi pęka.. a laryngolog mi nie da antybiotyku bo aż tak mnie nie boli żeby mni pomogły.. wpienia mnie ta pierdzielona zima!!!!!!!!!!!!!!
ale ja się smiałam z tego: ja oka,ja oka......
Wierze Wam,że macie dość zimy. Mnie dzisiaj głowa bolała, bo deszczowo było,ja jestem meteopatką,czy jakoś tak.

Czas edycji: 2010-03-12 o 19:36
Stary 2010-03-12, 19:36   #1603
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Tosia a ile wódeczki mieliscie na gościa i winka i ile zostalo, i na ile osb weselicho bylo i do ktorej?
bo to temat dla mnie wrażliwy
My kupiliśmy trochę mniej niż 0,5 l na głowe, ale z tego chcemy bramy zaliczyć też i jak cos to na odchodne coś damy. Na jakies 85 osób mamy 20 win i pewnie jeskies 12 szmpanow kupimy

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

Guska1979 etola super, myslisz ze pasuje na kwiecien? bo ja sie wlasnie nad tym zastanawiam,

Ellin ak ładne butki

woda sodowa sukienka rewelacyjna, bardzo mi sie podoba,

Martoolka87 co do stanika to mysle ze jak suknia bedzie ciasno opieta to sie bedzie trzymal, obraczki ładne

chcialam dzis wybrac kolor dekoracji sali ale okazalo sie ze nie ma szefowej, bede to musiala załatwic we wtorek
Tez się zastanawiam, wszytsko zalezy jaka będzie pogoda. Jeszcze szukałam czegoś takiego jak etola z puchu ze strusia - podobno ładnie wyglada. Jakoś bolerko nie przemawia do mnie...

U nas 43 dni.... w środę przymiarka i siezastanawiam czy po 4 msc nadal bede pewna, że to ta sukienka....

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:39
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:37   #1604
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja się smiała z tego: ja oka,ja oka......
Wierze Wam,że macie dość zimy. Mnie dzisiaj głowa bolała, bo deszczowo było,ja jestem meteopatką,czy jakoś tak.
ja meteopatką nie jestem ale moje zatoki raczje na pewno.. tylko temperatura spadnie poniżej 15 stopni a moja głowa szaleje z bólu.. najgorzej że nie boli mnei tak porządnie żebym czuła że ledwo żyje.. owszem ledwo żyje ale tylko dlatego, że budze sie z bólem głowy, exystuje z bólem głowy kłade się spać z bólem głowy.... mam tego dość

certyś co tam u Ciebie ??? weźsię kobieto do mnei odezwij bo już zapomniałam o czym ostatnio gadałyśmy

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:39
Stary 2010-03-12, 19:39   #1605
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
oj weź mi nawet nie mów.. do klubu mam sto metrów i od lutego chciałam iść .. ale że nie mam z kim ... to siedze w domu przed laptopem i udaje, że wierzę TZ w jego słowa, że mam przecież dobrą figurę... pożyjemy zobaczymy.. póki co to od tygodnia boję się wyjść na basen, żebym nie wylazła z nagrzaną/ mokrą głową na ten cholerny mróz
nooo...
tryb siedzący w pracy zaczyna dawać rezultaty.. jak nie klub to poćwiczę w domu w samotności w kibelku

Stary 2010-03-12, 19:42   #1606
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
nooo...
tryb siedzący w pracy zaczyna dawać rezultaty.. jak nie klub to poćwiczę w domu w samotności w kibelku
to musisz mieć duży kibleke... u mnie się nie da
ja czasem próbuję z panem od geterków.. ale przysięgam .. przychodze z pracy padam na ryjek i śpię
a tak poza tym to musze odkopać swoje wkładki do butów i do obcasowych i do płaskich bo już miałam sygnał od mojego krzyża, żejest z nami kiepsko .. i żal mnie ściska bo kupiłam sobie cudowne szpileczki i póki nie uporam się z tym bólem to boję się wkładać te szpilki, żebym nie umarła na drugi dzień z bólu

gdzie są moje wkładeczki
a u mnie jutro 90 dni do weddinga

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:46
Stary 2010-03-12, 19:50   #1607
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wlasnie 36 dni
coraz bardziej sie boje, w niedziele jedziemy na duze (mam nadzieje) zakupy, tzn mama chce kupic sukienke i buty na wesele, ja sukienke i buty na poprawiny, siostra tez jakies butki,

od jakis 2 tygodni zbieramy produkty na jedzonko w przedpokoju stoi juz kilka pudel,

w nastepnym tygodniu musze isc ustalic kolor dekoracji sali, chcemy tez spotkac sie z zespołem, no i do kosciola musze podejsc zaniesc swoja kartke od zapowiedzi,
no to zaczyna się stresowanie a gdzie wy w niedzielę takie zakupiska poczynicie?
Cytat:

wyobraźcie sobie, że ja nie dałam rady przekonać mojego TŻ do kupna nowej pralki.. jak mówiłam, że potrzebujemy ładowaną od góry praleczke 40.. ale on uważał, że eee nie potrzeba przecież mamy starą.. predom.. starsza nawet ode mnie ...
dziś jak mu koledzy przyszli i powiedzieli że mu nie pomogą tej starej wielkiej pralki przenosić.. i niech sobie kupi nową.. przyszedł do mnie i mówi wyszukj jutro jedziemy kupić
teraz tylko muszę wybrać. Amici nie kupię bo u nas w mieście nie ma jej serwisu a i amica sama z siebie jest bardzo krytykowaną firmą... no i teraz mam dylemat...macie jakieś porady.. poza klasa enegetyczną a+.. jakie zużycie wody i w ogóle
My mamy teraz Indesit, 40 właśnie z wsadem od góry i jesteśmy zadowoleni.
Najważniejsze by zużycie enegrii było A, potem by efektywność prania i wirowania były jak najwyższe, czyli A, a najgorzej to G (jest to wypisane na naklejkach na poszczególnych pralkach, wystaczy spojżeć). No i fajnie, jakby miała opuźniacz włączenia prania
Sprawdźcie też, bo niektóre mają dłuższe, a niektóre krótsze rury odpływowe.

W ogóle, to mamy ta pralkę prawie od roku, a ja nadal nie poznałam wszystkich jej tajników i tajemnic Ma tyle tych funkcji i nastawów, że się po 3 zgubiłam i mam swoje 2 sprawdzone i tyle

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:52
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:54   #1608
Samoa
Zakorzenienie

Cześć dziewczynyKurcze zaraz się śluby lawinowo rozpocznąAle fajnie
Metka to juz za miesiąc prawie
Mam w planach przejście się po salonach ślubnych w poszukiwaniu butków za tydzień jak będę miała przerwę obiadową na podyplomówce, ciekawe czy jakieś mnie zachwycąChciała bym mieć to z głowy. Teraz na tapecie mieszkanko, bo juz na całego ruszamy z urządzaniemŚlub wróci do łask po świętachMusimy koniecznie zapisać się na kurs tańca! Któraś z Was już zaczęła coś pląsać z tż? Ja na razie wiem tyle, że w gorące letnie wieczory już jako małżeństwo będziemy chodzić do szkoły salsy i na salsotekiI can't wait

Jeszcze tylko 14 tygodni do ślubu - 99 dniZa tydzień mamy mniej niż 3 miesiące
Stary 2010-03-12, 19:54   #1609
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no to zaczyna się stresowanie a gdzie wy w niedzielę takie zakupiska poczynicie?

My mamy teraz Indesit, 40 właśnie z wsadem od góry i jesteśmy zadowoleni.
Najważniejsze by zużycie enegrii było A, potem by efektywność prania i wirowania były jak najwyższe, czyli A, a najgorzej to G (jest to wypisane na naklejkach na poszczególnych pralkach, wystaczy spojżeć). No i fajnie, jakby miała opuźniacz włączenia prania
Sprawdźcie też, bo niektóre mają dłuższe, a niektóre krótsze rury odpływowe.
co do tych literek to wiem jak to jest bo kilka lat temu wdrożyłam się przy okazji kupowania przez moją mamę kupna zmywarki.. nie wiem tylko czemu mowisz o długości rury odpływowej... mamy wmontowany zawór odpływowy i pralka będzie przy nim stała bo inaczej nasza łązienka zamieni się w rupieciarnię..
wszystko jest wyliczone co do mlimetra w tej naszej mikrołazience.. wieć chill proszę wyjaśnij mi czemu to jest aż tak ważne... bo nie rozumiem
Stary 2010-03-12, 19:56   #1610
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam z kim to nie powód Ja chodzę sama z reguły
Stary 2010-03-12, 19:57   #1611
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle, to mamy ta pralkę prawie od roku, a ja nadal nie poznałam wszystkich jej tajników i tajemnic Ma tyle tych funkcji i nastawów, że się po 3 zgubiłam i mam swoje 2 sprawdzone i tyle
Jak ja wyjeżdzałam do Turcji to mi mama powiedziała: Dzieco max w temepraturze 40 stopni prać i uważać z ilością obrotów na minutę przy odwirowaniu, bo jak będize za dużo to potem się strasznie ciężko prasuje.. bo jest mega wymięte...i od tamtej pory tym siękieruję.. ale fakt jest fkat od tego są nowe sprzęty by wykorzystywać nowe funkcie
Stary 2010-03-12, 19:58   #1612
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynyKurcze zaraz się śluby lawinowo rozpocznąAle fajnie
Metka to juz za miesiąc prawie
Mam w planach przejście się po salonach ślubnych w poszukiwaniu butków za tydzień jak będę miała przerwę obiadową na podyplomówce, ciekawe czy jakieś mnie zachwycąChciała bym mieć to z głowy. Teraz na tapecie mieszkanko, bo juz na całego ruszamy z urządzaniemŚlub wróci do łask po świętachMusimy koniecznie zapisać się na kurs tańca! Któraś z Was już zaczęła coś pląsać z tż? Ja na razie wiem tyle, że w gorące letnie wieczory już jako małżeństwo będziemy chodzić do szkoły salsy i na salsotekiI can't wait

Ty już nawet 100 nie masz? cholender! dzień 0 się zbliżą
Cytat:
co do tych literek to wiem jak to jest bo kilka lat temu wdrożyłam się przy okazji kupowania przez moją mamę kupna zmywarki.. nie wiem tylko czemu mowisz o długości rury odpływowej... mamy wmontowany zawór odpływowy i pralka będzie przy nim stała bo inaczej nasza łązienka zamieni się w rupieciarnię..
wszystko jest wyliczone co do mlimetra w tej naszej mikrołazience.. wieć chill proszę wyjaśnij mi czemu to jest aż tak ważne... bo nie rozumiem
Bo my mieliśmy w tym samym miejscu starą pralkę, też z wsadem od góry, takie same wymiary, a okazało sie, że tamta miała dłuższą rurę odpływową i przy nowej trzeba było trochę pokombinować. Ale to na oko będziesz widziała, która jest dłuższa, a która krótsza, bo to różnica kilkunastu centymetrów.
Stary 2010-03-12, 19:59   #1613
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam z kim to nie powód Ja chodzę sama z reguły
No przykro mi ale niestety mam tak, że jak nie ma mnie kto zmobilizować to niestety nie chce mi się zacnej doopy ruszać.. Nie no jestem leniuch
Stary 2010-03-12, 20:04   #1614
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ja meteopatką nie jestem ale moje zatoki raczje na pewno.. tylko temperatura spadnie poniżej 15 stopni a moja głowa szaleje z bólu.. najgorzej że nie boli mnei tak porządnie żebym czuła że ledwo żyje.. owszem ledwo żyje ale tylko dlatego, że budze sie z bólem głowy, exystuje z bólem głowy kłade się spać z bólem głowy.... mam tego dość
Oj to faktycznie nieciekawie.No to współczuje.

Cytat:
a u mnie jutro 90 dni do weddinga
Super.

Cytat:

To powodzenia w szukaniu/znalezieniu butków ślubnych.
To super,że urządzacie sobie już Wasze mieszkanko.
za za 99 dni do slubu.
Stary 2010-03-12, 20:06   #1615
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Bo my mieliśmy w tym samym miejscu starą pralkę, też z wsadem od góry, takie same wymiary, a okazało sie, że tamta miała dłuższą rurę odpływową i przy nowej trzeba było trochę pokombinować. Ale to na oko będziesz widziała, która jest dłuższa, a która krótsza, bo to różnica kilkunastu centymetrów.
u mnei na praleczkę jest miejsce 60/60 więc wydaje mi się że tak czy tak się zmieści.. te pralki zwyczajne mają dorze z metr takeij rurki odpływowej więc liczyłam się z tym, że moge mieć zawalenie za pralką...
a podejrzewam, że rura od górnowsadowej pralki dużo dłuższa czy dużo krótsza nie jest..
gorzej było z tą starą pralką
bo ona miała takiego starego sztywnego węża przywiązanego na sznureczek do wanny/ sedesu i nie miała ani nagwintowania alni zaworka żeby podpiąć do tego zaworu w ścianie
i w ogóle to jestem wpieniona.. zawierzyłam mojemu teściowi, że wie co robi i wypierdaczył mi pojedyńcze gniazdeczko pod pralkę w miejscu zupełnie bez sensu.. wg mnie z pół metra za wysoko...a pół metra dalej przywalił mi drugie gniazdeczko z przełącznikiem światla ... koło umywalki.... szał w obłędzie... och .. musze pilnować łazienki w nowym projekcie bo po prostu umre jak jeszcze raz ktoś mnei będzie uszczęśliwiał na siłę
Stary 2010-03-12, 20:10   #1616
chilanes
Zakorzenienie

ewcia pytałaś, to napsiałam swoje spostrzeżenia po prostu
Stary 2010-03-12, 20:10   #1617
madmuazelle
BAN stały

O nie,o mało co zapomniałam o filmie.Testosteron się właśnie zaczął.

Co do pralek,to nam by sie też by się nowa pralka przydała,bo jak wiruje to można kociowkiku dostać.
Stary 2010-03-12, 20:11   #1618
metkaa
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17831829]My kupiliśmy trochę mniej niż 0,5 l na głowe, ale z tego chcemy bramy zaliczyć też i jak cos to na odchodne coś damy. Na jakies 85 osób mamy 20 win i pewnie jeskies 12 szmpanow kupimy

Tez się zastanawiam, wszytsko zalezy jaka będzie pogoda. Jeszcze szukałam czegoś takiego jak etola z puchu ze strusia - podobno ładnie wyglada. Jakoś bolerko nie przemawia do mnie...

U nas 43 dni.... w środę przymiarka i siezastanawiam czy po 4 msc nadal bede pewna, że to ta sukienka....[/QUOTE]

nie braknie wam tej wodki? tzn ja sie nie znam ale my kupujemy po litrze na głowe (na 2 dni),
co do bolerka to ja bym nie miala nic przeciwko tylko mnie pani z salonu jakos tak negatywnie nastawiła chociaz decyzji jeszcze nie podjełam, przegladam w necie ale nic mi sie nie podoba, a znalazlam takie cos jak powinna wygladac wiosenna panna młoda,
http://www.e-wesele.pl/redakcja.php?...c1733bd20 b6fe0 i wychodzi na to ze futerko nie pasi

Cytat:
w naszych rejonach jezdzi sie np do Ptaka, to takie hale w wiekszosci z odzieza
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 20:13   #1619
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

haha no zbliża się i to zachodzi mnie od tyłu i zaskakuje
My mamy Aristona ładowanego od góry takiego wąziutkiego, z możliwościa ustawienia godziny kiedy zacznie prać i pokazuje ile czasu trwa pranie, reszta funkcji standard, przeze mnei jeszcze nie testowana i nie odkryta Ale juz niedługo zostane pralkowym explorerem

Cytat:
No przykro mi ale niestety mam tak, że jak nie ma mnie kto zmobilizować to niestety nie chce mi się zacnej doopy ruszać.. Nie no jestem leniuch
mi tez przykro rusz tyłek, zobaczszy jak Ci się samopoczucie poprawi

Cytat:
To powodzenia w szukaniu/znalezieniu butków ślubnych.
To super,że urządzacie sobie już Wasze mieszkanko.
za za 99 dni do slubu.
oj nie dziękuje, bo z moją awersją do butów ślubnych łatwo zapeszyć
No z mieszkanka tez się ciesze Jutro ruszamy z łazienką i kupujemy farby i będzie malowanieNo i jedziemy do Ikei i BRW obczaić/zamówić kuchnię To ja za
Stary 2010-03-12, 20:14   #1620
chilanes
Zakorzenienie

metkaa to fajnie, bo zawsze coś można odchaczyć, a ja w niedzielę, to co najwyżej do tesco na zakupy mogę ść

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości