|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
metkaa 36 dni
jak tam samopoczucie? Co Ci jeszcze zostało do załatwienia?
|
#1592 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Kasi nie ma, więc sama rozrabiać nie będę
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coraz bardziej sie boje, w niedziele jedziemy na duze (mam nadzieje) zakupy, tzn mama chce kupic sukienke i buty na wesele, ja sukienke i buty na poprawiny, siostra tez jakies butki, od jakis 2 tygodni zbieramy produkty na jedzonko w przedpokoju stoi juz kilka pudel,w nastepnym tygodniu musze isc ustalic kolor dekoracji sali, chcemy tez spotkac sie z zespołem, no i do kosciola musze podejsc zaniesc swoja kartke od zapowiedzi,
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja z Tobą porozrabiam
![]() wyobraźcie sobie, że ja nie dałam rady przekonać mojego TŻ do kupna nowej pralki.. jak mówiłam, że potrzebujemy ładowaną od góry praleczke 40.. ale on uważał, że eee nie potrzeba przecież mamy starą.. predom.. starsza nawet ode mnie ... dziś jak mu koledzy przyszli i powiedzieli że mu nie pomogą tej starej wielkiej pralki przenosić.. i niech sobie kupi nową.. przyszedł do mnie i mówi wyszukj jutro jedziemy kupić ![]()
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-12 o 19:13 |
|
|
|
#1595 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
No ba, że tak
![]() No to co tam poza panieńskim i sukienką wody, miesiącem metki ???? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-12 o 19:16 |
|
|
|
#1597 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
za zalatwienie sprawy w USC za odebranie tłumaczenia aktu małżeństwa za spotkane z panem od organziacji poprawin za zamowienie kwiatów i dekoracji saliCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zaniesienie CV,listu motywacyjnego.2. Super,że przyszedł stanik. ![]() 3. Bardzo ładne obrączki. Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-12 o 19:25 |
|||||
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dośc tej cholernej pogody.. głowa mi pęka.. a laryngolog mi nie da antybiotyku bo aż tak mnie nie boli żeby mni pomogły.. wpienia mnie ta pierdzielona zima!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1599 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#1600 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dajesz,dajesz nie przestajesz. ![]() Usp,przeczytałam że Kasi nie ma,więc sama rozrabiać będe/będziesz.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-12 o 19:33 |
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy w sensie że need of aerobic ??
oj weź mi nawet nie mów.. do klubu mam sto metrów i od lutego chciałam iść .. ale że nie mam z kim ... to siedze w domu przed laptopem i udaje, że wierzę TZ w jego słowa, że mam przecież dobrą figurę... pożyjemy zobaczymy.. póki co to od tygodnia boję się wyjść na basen, żebym nie wylazła z nagrzaną/ mokrą głową na ten cholerny mróz
|
|
|
|
#1602 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wierze Wam,że macie dość zimy. Mnie dzisiaj głowa bolała, bo deszczowo było,ja jestem meteopatką,czy jakoś tak.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-12 o 19:36 |
|
|
|
|
#1603 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
U nas 43 dni.... w środę przymiarka i siezastanawiam czy po 4 msc nadal bede pewna, że to ta sukienka.... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-03-12 o 19:39 |
||
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() certyś co tam u Ciebie ??? weźsię kobieto do mnei odezwij bo już zapomniałam o czym ostatnio gadałyśmy Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-12 o 19:39 |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
tryb siedzący w pracy zaczyna dawać rezultaty.. jak nie klub to poćwiczę w domu w samotności w kibelku
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czasem próbuję z panem od geterków.. ale przysięgam .. przychodze z pracy padam na ryjek i śpię a tak poza tym to musze odkopać swoje wkładki do butów i do obcasowych i do płaskich bo już miałam sygnał od mojego krzyża, żejest z nami kiepsko .. i żal mnie ściska bo kupiłam sobie cudowne szpileczki i póki nie uporam się z tym bólem to boję się wkładać te szpilki, żebym nie umarła na drugi dzień z bólu gdzie są moje wkładeczki a u mnie jutro 90 dni do weddinga
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-12 o 19:46 |
|
|
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie wy w niedzielę takie zakupiska poczynicie? Cytat:
Najważniejsze by zużycie enegrii było A, potem by efektywność prania i wirowania były jak najwyższe, czyli A, a najgorzej to G (jest to wypisane na naklejkach na poszczególnych pralkach, wystaczy spojżeć). No i fajnie, jakby miała opuźniacz włączenia prania Sprawdźcie też, bo niektóre mają dłuższe, a niektóre krótsze rury odpływowe. W ogóle, to mamy ta pralkę prawie od roku, a ja nadal nie poznałam wszystkich jej tajników i tajemnic Ma tyle tych funkcji i nastawów, że się po 3 zgubiłam i mam swoje 2 sprawdzone i tyle
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-03-12 o 19:52 |
||
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Kurcze zaraz się śluby lawinowo rozpoczną Ale fajnie![]() Metka to juz za miesiąc prawie ![]() Mam w planach przejście się po salonach ślubnych w poszukiwaniu butków za tydzień jak będę miała przerwę obiadową na podyplomówce, ciekawe czy jakieś mnie zachwycą Chciała bym mieć to z głowy. Teraz na tapecie mieszkanko, bo juz na całego ruszamy z urządzaniem Musimy koniecznie zapisać się na kurs tańca! Któraś z Was już zaczęła coś pląsać z tż? Ja na razie wiem tyle, że w gorące letnie wieczory już jako małżeństwo będziemy chodzić do szkoły salsy i na salsoteki I can't wait![]() Jeszcze tylko 14 tygodni do ślubu - 99 dni Za tydzień mamy mniej niż 3 miesiące
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko jest wyliczone co do mlimetra w tej naszej mikrołazience.. wieć chill proszę wyjaśnij mi czemu to jest aż tak ważne... bo nie rozumiem |
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodzę sama z reguły
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty już nawet 100 nie masz? cholender! dzień 0 się zbliżą Cytat:
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
No przykro mi ale niestety mam tak, że jak nie ma mnie kto zmobilizować to niestety nie chce mi się zacnej doopy ruszać.. Nie no jestem leniuch
|
|
|
|
#1614 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Super. ![]() Cytat:
![]() To super,że urządzacie sobie już Wasze mieszkanko. ![]() za za 99 dni do slubu.
|
||
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podejrzewam, że rura od górnowsadowej pralki dużo dłuższa czy dużo krótsza nie jest.. gorzej było z tą starą pralką bo ona miała takiego starego sztywnego węża przywiązanego na sznureczek do wanny/ sedesu i nie miała ani nagwintowania alni zaworka żeby podpiąć do tego zaworu w ścianie i w ogóle to jestem wpieniona.. zawierzyłam mojemu teściowi, że wie co robi i wypierdaczył mi pojedyńcze gniazdeczko pod pralkę w miejscu zupełnie bez sensu.. wg mnie z pół metra za wysoko...a pół metra dalej przywalił mi drugie gniazdeczko z przełącznikiem światla ... koło umywalki.... szał w obłędzie... och .. musze pilnować łazienki w nowym projekcie bo po prostu umre jak jeszcze raz ktoś mnei będzie uszczęśliwiał na siłę |
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
ewcia pytałaś, to napsiałam swoje spostrzeżenia po prostu
|
#1617 |
|
BAN stały
|
O nie,o mało co zapomniałam o filmie.Testosteron się właśnie zaczął.
![]() Co do pralek,to nam by sie też by się nowa pralka przydała,bo jak wiruje to można kociowkiku dostać.
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17831829]My kupiliśmy trochę mniej niż 0,5 l na głowe, ale z tego chcemy bramy zaliczyć też i jak cos to na odchodne coś damy. Na jakies 85 osób mamy 20 win i pewnie jeskies 12 szmpanow kupimy
Tez się zastanawiam, wszytsko zalezy jaka będzie pogoda. Jeszcze szukałam czegoś takiego jak etola z puchu ze strusia - podobno ładnie wyglada. Jakoś bolerko nie przemawia do mnie... U nas 43 dni.... w środę przymiarka i siezastanawiam czy po 4 msc nadal bede pewna, że to ta sukienka....[/QUOTE] nie braknie wam tej wodki? tzn ja sie nie znam ale my kupujemy po litrze na głowe (na 2 dni), co do bolerka to ja bym nie miala nic przeciwko tylko mnie pani z salonu jakos tak negatywnie nastawiła chociaz decyzji jeszcze nie podjełam, przegladam w necie ale nic mi sie nie podoba, a znalazlam takie cos jak powinna wygladac wiosenna panna młoda,http://www.e-wesele.pl/redakcja.php?...c1733bd20 b6fe0 i wychodzi na to ze futerko nie pasi ![]() Cytat:
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy Aristona ładowanego od góry takiego wąziutkiego, z możliwościa ustawienia godziny kiedy zacznie prać i pokazuje ile czasu trwa pranie, reszta funkcji standard, przeze mnei jeszcze nie testowana i nie odkryta Ale juz niedługo zostane pralkowym exploreremCytat:
![]() Cytat:
![]() No z mieszkanka tez się ciesze Jutro ruszamy z łazienką i kupujemy farby i będzie malowanie No i jedziemy do Ikei i BRW obczaić/zamówić kuchnię To ja za ![]()
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
metkaa to fajnie, bo zawsze coś można odchaczyć, a ja w niedzielę, to co najwyżej do tesco na zakupy mogę ść
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

w przedpokoju stoi juz kilka pudel,

za zalatwienie sprawy w USC
uśmiecha się, zagaduje, nawet włosy zdejmowała z mojego sweterka któregoś dnia jak pisałam akty
a dzisiaj to już przeszła samą siebie, wygrzałam 8 aktów więc zaczęła mnie normalnie komplementować

Mnie dzisiaj głowa bolała, bo deszczowo było,ja jestem meteopatką,czy jakoś tak. 

Ale juz niedługo zostane pralkowym explorerem
No i jedziemy do Ikei i BRW obczaić/zamówić kuchnię