Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 17:44   #1351
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Ja bardzo często muszę sobie odpuszczać śliczne bluzki ze względu na zbyt duże już nie wspominając o koszulowej że jakbym chciała dopasowaną w pasie to w biuście guziki się rozchodzą także to działa w dwie strony
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
idealnecialo na duzych tez nie zawsze fajnie wygladaja z wiekszosci sukienek musze rezygnowac bo ja do duzych piersi mam duze wciecie w tali i wiekszosc sukienek z tymu mi wisi jak ogon i sie marszczy a o takich koszulowych bluzkach to wogole moge zapomniec...
No wlasnie, tak zle i tak niedobrze..
Ja musze miec dosc pelne dekoldy.. bo jak sie schyle to krucho ze mna ( mam pustki w biustonoszu a dodatkowo wychodza moje ogromne brodawki) - i wtedy przekicha.. wszyscy widzą.. nieraz tak bylo.. ze skaplam sie po jakims czasie ze jak do malej sie schylam to i tesc i szwagier moigli se poogladac. Tak samo przy bluzkach w ksztalcie łódki.. :/
No cos trza sie cieszyc tym co sie ma i ze wogole zdrowe sie ma.
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:46   #1352
serduszkoiz
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No to fakt... To tak jak ja, zawsze sobie wmawiałam, że jestem dla niego za gruba On wysoki i szczupły, a ja 160 w kapeluszu i 70 kilo ale na szczęście nigdy nie dał mi odczuć, że "powinnam wziąć się za siebie" czy cos takiego, a znam takie przykłady niestety...

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Moje też są blade i żyły prześwitują a jeszcze sutki takie wielkie się zrobiły i ciemniejsze. tez czasami czuję się jak kloc... a zwłaszcza podczas seksu... Marek jeszcze lubi mnie trzymac za brzuch
czasem nie rozumiem mezczyzn, jak przed ciaza, to lubia takie poreczne kobietki a jak w ciazy to im wieksza tym lepsza

Cytat:
srduszkoiz gratuluje synka

ja tez sie zaczynam czuc co raz mniej atrakcyjna cycki mam takie wielkie ze czuje sie jak bym dwa worki z przodu nosila... brzuchol sterczy i wkurza mnie to ze buzia mi sie taka okragla robi chociaz maz dzisiaj powiedzial ze "seksownie wygladam" a ja bylam w dresach ciazowych i bluzce w ktorej chodze po domu chyba poprostu biedak mial chcice
widac sa rozne oblicza seksualnosci bo ja tez slysze ze sexi tyle tylko ze
sexi to chyba nie to samo sexi co w ciazy

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Hehe u mnie to samo.Niby jak miałam to małe B to mu się podobno podobały,ale teraz jak widzi je w wersji 80C to mu się robią oczy jak 5zł Mina bezcenna za każdym razem
no ja kiedys zrobie fotke jak zrenice rozna , choc lepiej byloby nagrac, ale wyglada to mnie wiecej jak na kreskowkach

Cytat:
serduszkoiz zazdroszcze tego ze jestes w dublinie ja bym chociaz na jeden dzien chciala sie tam znowu znalezc pobuszowala bym po pennysie dunnes stores czy new looku i dziecku sporo pokupowala a w pennysie na przeceny trafic
a wiesz powiem ci ze jak ja ogladam wasze to mam to samo ze wolalabym pobuszowac w Pl,
i zazdroszcze ze mozecie byc na L4 ja musze pracowac zeby dostac macierzynski i to prawie do samego konca

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:55   #1353
anoxa
Zakorzenienie

no z tym maciezynskim to przekichane nie zazdroszcze to samo z wychowawczym
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:02   #1354
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ba ;P nie mogla sie powstrzymac
i jednak jak się kupuje trzeba patrzeć nie tylko na rozmiar [o mnie w tamtej chwili rozwaliło]...

i znowu łapią mnie skurcze łydek [tylna górna część] i w okolicach śródstopia...
jak czuję, że zaczyna łapać w łydce podciągam stopę do góry - w nocy pomagało ] teraz jak podciągam zaczyna mnie łapać w śródstopiu [górna część stopy], żeby nie chwycił mocno chcę ściągnąć stopę w dół to znowu zaczyna łydka... masaże nie pomagają

Na poprzedniej wizycie gin przepisał mi magnez 500mg i kazał brać 3x dziennie... biorę od soboty.. wcześniej tylko nogi mi drętwiały, ale nie miałam skurczów... a dziś jak w nocy się zaczęło tak co chwila łapie i nie jest to przyjemne
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:06   #1355
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
No i poszedł
A ja od poprzedniej wiadomości cały czas ryczę.
Jutro będę "pięknie" wyglądać
Cytat:
Nie mam już czasu na zastanawianie się.
Nie zrobię tego rodzicom po raz drugi. Za pierwswzym razem odwołałam ślub na 3 miesiące przed.. (z innym) a teraz przeddzień? Albo w urzędzie powiem "nie"? Rodzice by chyba odrazu zeszli z tego świata.
Gdyby było przed całym planowaniem i zamawianiem to chyba raczej bym sie nie zgodziła.
I o tym też mu powiedziałam, że "drugi raz tego rodzicom nie zrobie"

No ja nie mam ani napadówki a mieszkam na parterze więc wystarczy popukać w parapet
Dlatego, że nic nie wiadomo za wszelką cenę próbowałam wymusić na nim by ta popijawa była po ślubie, choćby w niedziele. Wygoniłabym ich do babci i niech tam chleją.
Po swoich urodzinach w listopadzie (dzień przed moimi i dzień wykonania testu ciążowego) wrócił bez telefonu, z podbitym okiem i podrapaną twarzą... nie mówią już, że cały w błocie..leżał na klatce schodowej i kopał w drzwi bo mi się zasnęło i mu nie otworzyłam odrazu. A zanim poszedł była a jakże awantura o to by nie szedł.
Boję się, że znów tak się skończy.
nawet nie chce myslec co czujesz zachowal sie strasznie i rozumie cie z jednej strony ze nie chcesz tego zrobic rodzicom ale z drugiej sama piszesz ze juz bys sie nie zgodzila teraz na slub. wiec czy warto go brac? to przeciez slub i ma was polaczyc do konca zycia.
mam nadzieje ze wroci grzecznie i wszystko bedzie w porzadku. nie placz bo to nic nie zmieni (wiem ze latwo mowic) teraz jestes zla ze poszedl i moze dlatego masz takie mysli ze juz nie chcesz tego slubu?
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:17   #1356
Zuziunia
BAN stały

Siala
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:24   #1357
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Hehe u mnie to samo.Niby jak miałam to małe B to mu się podobno podobały,ale teraz jak widzi je w wersji 80C to mu się robią oczy jak 5zł Mina bezcenna za każdym razem
U mnie jest tak samo. Ciekawe co powie jak po ciazy jak zrobia sie mniejsze...Ha ha ha

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
i jednak jak się kupuje trzeba patrzeć nie tylko na rozmiar [o mnie w tamtej chwili rozwaliło]...

i znowu łapią mnie skurcze łydek [tylna górna część] i w okolicach śródstopia...
jak czuję, że zaczyna łapać w łydce podciągam stopę do góry - w nocy pomagało ] teraz jak podciągam zaczyna mnie łapać w śródstopiu [górna część stopy], żeby nie chwycił mocno chcę ściągnąć stopę w dół to znowu zaczyna łydka... masaże nie pomagają

Na poprzedniej wizycie gin przepisał mi magnez 500mg i kazał brać 3x dziennie... biorę od soboty.. wcześniej tylko nogi mi drętwiały, ale nie miałam skurczów... a dziś jak w nocy się zaczęło tak co chwila łapie i nie jest to przyjemne
Ja przed ciaza mialam takie skurcze. Zobaczymy jak bedzie dalej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 18:25   #1358
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
no z tym maciezynskim to przekichane nie zazdroszcze to samo z wychowawczym
a z wychowawczym to nawet nie wiem sama tu albo sie wraca po 6 miesiacach , albo sie zostaje full-time mother chyba?
no powiedz co ty wiesz o wychowawczym u mnie w takim razie?

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:36   #1359
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
srduszkoiz gratuluje synka

ja tez sie zaczynam czuc co raz mniej atrakcyjna cycki mam takie wielkie ze czuje sie jak bym dwa worki z przodu nosila... brzuchol sterczy i wkurza mnie to ze buzia mi sie taka okragla robi chociaz maz dzisiaj powiedzial ze "seksownie wygladam" a ja bylam w dresach ciazowych i bluzce w ktorej chodze po domu chyba poprostu biedak mial chcice
mój tak samo dzisiaj odkąd wrócił z pracy mi słodzi.. chociaż włosy mam tłuste (siedziałam cały dzień w domu więc nie chciało i się ich myć) be makijażu i w dresikach
Cytat:
No i poszedł
A ja od poprzedniej wiadomości cały czas ryczę.
Jutro będę "pięknie" wyglądać
Siala... wiesz... ciężko jest cokolwiek Ci poradzić, bo nie znamy Twojego tż, nie wiemy ak się zachowuje w innych sytuacjach.. Ty sama najlepiej go znasz i wiesz czy to napewno jest ten człowiek z którym chcesz spędzić całe życie... ale wiem jedno.. ludzi zazwyczaj zmienić się nie da i jeśli są wady których nigdy nie będziesz w stanie zaakceptować to to chyba nie ma sensu bo będziesz cierpieć... to jest decyzja na całe życie i myślę że jeśli masz wątpliwości to powinnaś się nad tym zastanowić, wiem że łatwo tak mówić z boku i to jeszcze na dzień przed Twoim ślubem, ale kurcze...to jest małżeństwo... ja bym chyba zabiła gdyby mi mój zrobił takie coś na dzień przed ślubem... to jest czas kiedy powinniście być oboje szczęśliwi i cieszyć się sobą..i głupek jeszcze wie że jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować.. jak można zrobić coś takiego ukochanej osobie?. naprawdę trudno jest mi sobie wyobrazić jak teraz się musisz czuć... wiem że to mało pocieszające co napisałam, ale naprawdę ciężko jest mi znaleźć wytłumaczenie na jego zachowanie...
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
sama torsji dostaje jak cos takiego czuje) ale z tym smrodem w łazience mnie rozbawiłaś ty detektywie
hehe no niestety takie uroki mieszkania w wieżowcu a sąsiedzi są naprawdę "super".. także atrakcji u nas nie brakuje

Cytat:
idealnecialo na duzych tez nie zawsze fajnie wygladaja z wiekszosci sukienek musze rezygnowac bo ja do duzych piersi mam duze wciecie w tali i wiekszosc sukienek z tymu mi wisi jak ogon i sie marszczy a o takich koszulowych bluzkach to wogole moge zapomniec...
a to ja mam i bez dużych cycków żadna sukienka na mnie nie leży.. biodra ok, cycki ok a w talii zwisające fałdy materiału..

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

a ja czekam na "testosteron" na tvn. oglądałam ten film z 5 razy i tak go uwielbiam że dzić z chęcią obejrzę jeszcze raz

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

dzidzia a my się umówiłyśmy na spotkanie tylko że nie ustaliłyśmy miejsca masz jakiś pomysł? gdzie można się napić herbaty i zjeść jakiś dobry deser?? może cafe 22?? masz jakiś inny pomysł?
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:39   #1360
Zuziunia
BAN stały

Siala nie płacz.... jejku ten ślub to bez sensu
on się nie zmieni...

Powiedz mi co Ci podpowiada serce, kochasz go, szanujesz? Co dla Ciebie robi? Czy jest Ciebie wart?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:40   #1361
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo. Ciekawe co powie jak po ciazy jak zrobia sie mniejsze...Ha ha ha

Ja przed ciaza mialam takie skurcze. Zobaczymy jak bedzie dalej.
a u mnie mowi ze mam opuchniete i mowi ze ma wrazenie ze mnie bola bo wczesniej byly wrazliwe

co do skurczow mam adzieje ze sie uspokoja
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 18:49   #1362
papeteria
Zakorzenienie

anoxa za mną jakieś smaki chodzą, ale sama nie wiem co bym zjadła
alutka ja przed ciążą też miałam problem ze skurczami łydek w nocy a potem dwa dni zakwasy
pszczolka wiem coś o tym też mieszkam w wieżowcu
Też oglądałam kiedyś . Najbardziej mnie śmieszył wątek z Karolakiem jak jeździł do swojej laski i taki święty był wogóle śmieszny film

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-12 o 18:52
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:52   #1363
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość

dzidzia a my się umówiłyśmy na spotkanie tylko że nie ustaliłyśmy miejsca masz jakiś pomysł? gdzie można się napić herbaty i zjeść jakiś dobry deser?? może cafe 22?? masz jakiś inny pomysł?
Ty się nowych pytasz... No błagam Cię :P.
Widziałam ostatnio w galaxy, że tam na parterze (częściowo na zewnątrz) jest jakaś fajna kawiarnia z duuuużą ilością smaków lodów .
Ale ja się nie znam..

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 18:54   #1364
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

a ja czekam na "testosteron" na tvn. oglądałam ten film z 5 razy i tak go uwielbiam że dzić z chęcią obejrzę jeszcze raz

kurde a ja jakos do tego filmu sie przekonac nie moge juz dwa razy probowalam go obejzec i sie nie dalo bo nuda. o co chodzi? z Lejdis mialam to samo ale chyba za 3 podejsciem obejzelismy i chcielismy sie posikac wiec moze to od nastroju zalezy

my chyba ten nowy program na jedynce obejzymy. cos jak idol chyba. ciekawe czy bedzie fajny

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-12 o 18:57
Stary 2010-03-12, 18:57   #1365
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
[/COLOR]I jeszcze jedno pytanie do doswiadczonych mamuś Co myślicie o przewijaczkach na łóżeczko? Na moje oko są wygodne i praktyczne, ale mogę się mylic...
ja bardzo polecam, mialam okazje korzystac bo ja mam całą komode

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Witam

Mam pytanie do doświadczonych mamuś, czy używałyście pieluch tetrowych czy tylko jednorazowych dla noworodków?
ja uzywalam
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:00   #1366
papeteria
Zakorzenienie

muminek śliczne ciuszki
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:07   #1367
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ty się nowych pytasz... No błagam Cię :P.
Widziałam ostatnio w galaxy, że tam na parterze (częściowo na zewnątrz) jest jakaś fajna kawiarnia z duuuużą ilością smaków lodów .
Ale ja się nie znam..
takciti break jest w galaxy możemy sie tam umówić a w cafe 22 byłaś w radissonie na 22 piętrze?? jak nie to warto ze względu na widoczek
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
kurde a ja jakos do tego filmu sie przekonac nie moge juz dwa razy probowalam go obejzec i sie nie dalo bo nuda. o co chodzi? z Lejdis mialam to samo ale chyba za 3 podejsciem obejzelismy i chcielismy sie posikac wiec moze to od nastroju zalezy

my chyba ten nowy program na jedynce obejzymy. cos jak idol chyba. ciekawe czy bedzie fajny
bo on na początku wydaje się nudny, ale później tak od połowy mniej więcej się rozkręca i naprawde jest śmieszny warto obejrzeć

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

a ja właśnie załączyłam program do rozliczania pitów i próbuję sama rozliczyć, ciekawe czy mi się uda ale chyba zrobię przerwę bo testosteron się zaczął
Stary 2010-03-12, 19:14   #1368
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
takciti break jest w galaxy możemy sie tam umówić a w cafe 22 byłaś w radissonie na 22 piętrze?? jak nie to warto ze względu na widoczek

bo on na początku wydaje się nudny, ale później tak od połowy mniej więcej się rozkręca i naprawde jest śmieszny warto obejrzeć

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

a ja właśnie załączyłam program do rozliczania pitów i próbuję sama rozliczyć, ciekawe czy mi się uda ale chyba zrobię przerwę bo testosteron się zaczął
U góry nie byłam, ale ten widok rezerwuję na wyjątkową okazję z Ł. .

Mnie się "Testosteron" nie podobał (A byłam w kinie) i tak samo "chłopaki nie płaczą". Tyle razy podchodziłam do niego...i zawsze kończy się chrapaniem hyhy.

A program do pitów- hyhy, ja tam więcej tego nie używam, bo byka w nim znalazłam z Mamą .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-12, 19:23   #1369
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Jakby któraś chciała to linka do łóżeczka już ze wszystkim w komplecie. Mój kolega takie kupił i bardzo chwali, ja tez się zastanawiam

http://www.allegro.pl/item943789850_...gpk_16_el.html

i jeszcze karuzela, ponoć się sprawdza, synuś zasypia
http://www.allegro.pl/item945323238_...t.html#gallery

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:24
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 19:35   #1370
anoxa
Zakorzenienie

ja bylam w radissonie na 22 pietrze i naprawde warto odwiedzic to miejsce dla widokow zreszta galaxy tez odwiedzam chetnie jejku ale dwano w szczecinie nie bylam...

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

ja widzialam jedna sliczna karuzele do lozeczka z konikami pluszowymi przepiekna byla ale nie pamietam z jakiej firmy a my mamy karuzele przy kolysce wiec dopuki nie bedziemy kupowac lozeczka to nici z karuzeli

siala prosze daj jutro znac jak bylo po powrocie tz'ta do domu zebym sie nie martwila
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 19:44   #1371
aniaa22
Zakorzenienie

tez sie martwie o Siale i caly czas o niej mysle mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Stary 2010-03-12, 19:48   #1372
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
ja bylam w radissonie na 22 pietrze i naprawde warto odwiedzic to miejsce dla widokow zreszta galaxy tez odwiedzam chetnie jejku ale dwano w szczecinie nie bylam...

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

o proszę często bywasz w Szczecinie? masz tu rodzinę jakąś?a gdzie Ty mieszkasz tak w ogóle??
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
U góry nie byłam, ale ten widok rezerwuję na wyjątkową okazję z Ł. .

Mnie się "Testosteron" nie podobał (A byłam w kinie) i tak samo "chłopaki nie płaczą". Tyle razy podchodziłam do niego...i zawsze kończy się chrapaniem hyhy.

A program do pitów- hyhy, ja tam więcej tego nie używam, bo byka w nim znalazłam z Mamą .
to wybierzcie się tam koniecznie super klimat tam jest na jakiś romantyczny wieczorek
a my się w takim razie umówimy w poniedziałek o 14 pod galaxy, przy wejściu od radissona.. powinnyśmy się poznać bo mamy siebie w znajomych na nk
Stary 2010-03-12, 19:55   #1373
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
o proszę często bywasz w Szczecinie? masz tu rodzinę jakąś?a gdzie Ty mieszkasz tak w ogóle??

to wybierzcie się tam koniecznie super klimat tam jest na jakiś romantyczny wieczorek
a my się w takim razie umówimy w poniedziałek o 14 pod galaxy, przy wejściu od radissona.. powinnyśmy się poznać bo mamy siebie w znajomych na nk
Ja będę w czerwonym krótkim płaszczyku.
I okularnica jestem- też czerwone oprawki... no i grubas, ale to wiadomo.
hyhyhh

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-12, 20:15   #1374
Siala_Bala
Zakorzenienie

Ejj dziewczyny, nie martwić się o mnie. Pogłaskac ładnie brzuszki od cioci Karinki

Wrócił..wziął psa i wyszedł więc nie obejrzałam go w jakim jest stanie. Jego babcia do mnie dzwoniła że siedzieli w domu i ze Damian wyszedł juz. no i za chwile dotarł. Powiedzialam jej ze bałam się że się spiją aona "a coś ty, nie pozwoliłabym im pić" Dobrze ze babcia nad nimi zapanowała. I dobrze, że nigdzie nie wyszli.
Choć nie wiem czy nic absolutnie nie dziabnęli bo gą nie wąchałam jeszcze. Spadam bo słysze ze wraca z psem ;]

Kochane jesteście

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 20:21   #1375
bajka1807
Zakorzenienie

[QUOTE=pszczolka87;1783168 0dzidzia a my się umówiłyśmy na spotkanie tylko że nie ustaliłyśmy miejsca masz jakiś pomysł? gdzie można się napić herbaty i zjeść jakiś dobry deser?? może cafe 22?? masz jakiś inny pomysł?[/QUOTE]

ooo cafe 22 pyszne deserki lodowe tam maja

dzialo sie cos jak mnie nie bylo?? wrocilam dopiero kolo 20 do domu bo wyklady, lekarz i odbijanie urodzin kolezanki ale sie obzarlam w chrobrym o masakra!

u lekarza wszystko w porzadku, powiedzial ze on nie widzi zeby mi lozysko nachodzilo na szyjke wiec juz kurde sama nie wiem. kazdy gada co innego owszem lozysko mam na przedniej scianie ale jest wszystko w porzadku. jakos nie mierzyl dzidziulka tylko zobaczyl jak serduszko bije i jak tam sobie bryka. powiedzial ze bede miala duze dziecko lol.... zalamka za dwa tygodnie ide na polowkowe i powoli obczajam gdzie tu isc na 3/4d. doktorek powiedzial ze za 10 dni powinnam poczuc konkretne ruchy. bo narazie to mnie niunia muska, nawet teraz i w ogole jak siedzialam na uczelni to tez mi tam fikala

i w ogole mężu mnie zarazil no kurde jego mac!! gardlo tak mnie bolec zaczelo ze masakra i katar sie zaczyna...

aaa no i doktorek zapisal mi magnez i nospe na ten spinajacy sie brzuchol. w srode tak mi sie spiol ze doslownie czulam twarda macice i w jednym miejscu taka gulka... ale chyba dziecka mi tak nie wysadzilo
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2010-03-12 o 20:31
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 20:33   #1376
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

dzialo sie cos jak mnie nie bylo?? wrocilam dopiero kolo 20 do domu bo wyklady, lekarz i odbijanie urodzin kolezanki ale sie obzarlam w chrobrym o masakra!

u lekarza wszystko w porzadku, powiedzial ze on nie widzi zeby mi lozysko nachodzilo na szyjke wiec juz kurde sama nie wiem. kazdy gada co innego owszem lozysko mam na przedniej scianie ale jest wszystko w porzadku. jakos nie mierzyl dzidziulka tylko zobaczyl jak serduszko bije i jak tam sobie bryka. powiedzial ze bede miala duze dziecko lol.... zalamka za dwa tygodnie ide na polowkowe i powoli obczajam gdzie tu isc na 3/4d. doktorek powiedzial ze za 10 dni powinnam poczuc konkretne ruchy. bo narazie to mnie niunia muska, nawet teraz i w ogole jak siedzialam na uczelni to tez mi tam fikala

i w ogole mężu mnie zarazil no kurde jego mac!! gardlo tak mnie bolec zaczelo ze masakra i katar sie zaczyna...
na usg 3/4 d możesz wybrać się do kliniki HAHS na felczaka do dr. Lejman- ona prowadzi mi ciążę w publicznym gabinecie a tam na felczaka prywatnie chodzę do niej na usg ja też za 2 tyg na połówkowe się wybierm.. konkretnie mam przyjść 31 marca a Ty się kuruj, wypoć się porządnie przez weekend... bo wiesz... poniedziałkowego spotkania nie możesz opuścić

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Siala- to dobrze że wrócił Może przemyślał sprawę i głupio mu teraz przyznać się do błędu i przeprosić... mam nadzieję że się zaraz uściskacie i jutro szczęśliwi pójdzicie do ołtarza trzymam za to kciuki
Stary 2010-03-12, 20:35   #1377
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
na usg 3/4 d możesz wybrać się do kliniki HAHS na felczaka do dr. Lejman- ona prowadzi mi ciążę w publicznym gabinecie a tam na felczaka prywatnie chodzę do niej na usg ja też za 2 tyg na połówkowe się wybierm.. konkretnie mam przyjść 31 marca a Ty się kuruj, wypoć się porządnie przez weekend... bo wiesz... poniedziałkowego spotkania nie możesz opuścić
raczej tam pojde, moja kolezanka pracuje w HAHSie ale stomatologicznym na prawobrzezu ma sie wypytac ile bedzie kosztowalo to 3/4 d i ja chce isc do wegrzynowskiego. kuruj sie... latwo powiedziec hehe chyba pojde zaraz przeplukac gardlo sola bo nie wyrobie tak mnie boli :/ katar mnie powoli dopada bleee najwyzej bede zasmarkana w poniedzialek i bede siedziec w maseczce zeby was nei zarazic ja na polowkowe ide miedzy 23 a 26 marca, a wizyte u swojego mam 30 marca
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 20:37   #1378
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Ejj dziewczyny, nie martwić się o mnie. Pogłaskac ładnie brzuszki od cioci Karinki

Wrócił..wziął psa i wyszedł więc nie obejrzałam go w jakim jest stanie. Jego babcia do mnie dzwoniła że siedzieli w domu i ze Damian wyszedł juz. no i za chwile dotarł. Powiedzialam jej ze bałam się że się spiją aona "a coś ty, nie pozwoliłabym im pić" Dobrze ze babcia nad nimi zapanowała. I dobrze, że nigdzie nie wyszli.
Choć nie wiem czy nic absolutnie nie dziabnęli bo gą nie wąchałam jeszcze. Spadam bo słysze ze wraca z psem ;]

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 20:37   #1379
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Kochane jesteście
no to dobrze ze juz jest a w tak krotkim czasie to i tak za wiele by nie wypili chyba jak bedziesz mogla to napisz jak tam ciesze sie ze juz jest

Cytat:

aaa no i doktorek zapisal mi magnez i nospe na ten spinajacy sie brzuchol. w srode tak mi sie spiol ze doslownie czulam twarda macice i w jednym miejscu taka gulka... ale chyba dziecka mi tak nie wysadzilo
to dobrze ze wszystko w porzadku ja nospe juz biore tyle czasu i pomaga na szczescie
Stary 2010-03-12, 20:40   #1380
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
raczej tam pojde, moja kolezanka pracuje w HAHSie ale stomatologicznym na prawobrzezu ma sie wypytac ile bedzie kosztowalo to 3/4 d i ja chce isc do wegrzynowskiego. kuruj sie... latwo powiedziec hehe chyba pojde zaraz przeplukac gardlo sola bo nie wyrobie tak mnie boli :/ katar mnie powoli dopada bleee najwyzej bede zasmarkana w poniedzialek i bede siedziec w maseczce zeby was nei zarazic ja na polowkowe ide miedzy 23 a 26 marca, a wizyte u swojego mam 30 marca
herbatkę z malinami zaparz sobie i wskakuj pod kołdre puki jeszcze nie jest źle... ja w HAHSie płaciłam za to usg w 12 tyg plus płytka 160 zł, więc podejrzewam że to 3/4d będzie gdzieś 200 z kawałkiem... ale jak będziesz wiedzieć ile kosztuje to daj znać bo mi sie też informacja przyda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości