|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
( stóp, a nie ubrań )a w ogóle wszystkich ile masz? jak wyczytałam ze jakas wizazanka ma 158 par to myslałam ze padne , pisała ze ma po dwie pary w pudełku i na kazdym pudelku ma zdjecie butow, zeby wiedziała jakie są w srodku ![]() to sie nazywa miłość do butów ![]() a urlopu duużo miałaś jakoś ja miałam połowę tego co ty
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-03-12 o 23:08 |
|
|
|
|
#692 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() Ja mam może ze 20 szt., ale część nie chodzona już i musze zrobić remanent Ja miałam urlop z 2008 (5), 2009 (26), 2010 (26) oraz po dwa dni opieki za 2009 i 2010 (czyli 4) + odpracowanie za 26.12, który wypadał w sobotę. Ooo czyli nawet 62 dni miałam urlopu.
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide spac kochane, bo padne, w ogóle cud, ze ja tu jestem jeszcze o tej porze
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze mialam fajne cycki a przynajmniej mi sie podobaly .No nic, trzeba bedzie to jakos przelknac ![]() Nie chce mi sie spac
|
|
#695 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a bo jestem zmeczona ostatnio to i pisac mi sie nie chce
zamowienia butow plus dom i dzieci mni wykanczaja Cytat:
![]() musze przycinac TZ na wszystkich wydatkach zeby na nie uzbierac
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie teraz olśniło
Moje dziecko już dostało gluten... Dostał parę razy zupkę gerbera z kaszą manną... A ja rozkminiam i rozkminiam co by mu tu dać z tym glutenem... zakupiłam dzisiaj Nan2 więc będziemy się przestawiać
|
|
|
|
#697 |
|
Ola-Unhola
|
To Svi czekamy tylko u Ciebie na te szare az uzbiera się komplet.
Idę lulu, dobranoc
|
#698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie już posżły a ja dalej siedze i Was czytam
Cytat:
... no i wiszą ![]() Cytat:
ja zawsze zaczynalam od 4 a 9 to już na końcu bylo ![]() ehhh kiey ja byłam na solarium - wieeeki ale chyba sie przerzuce na samoopalacze ![]() Cytat:
![]() a ja bym chciała miec mniejszy - ale wiecie - to ja ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#700 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do jezdzenia tez sie przyzwyczaisz wiem to po sobie ![]() Cytat:
Pozniej wpadne do klubu i doczytam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poczucie humoru rowniez nie dopisuje? ;> ![]() Gratuluje zabkow!!! [wygramy! wygramy! ]Cytat:
![]() nie, nie mam tyle butow A propos butow, to moj maz zawsze zacheca mnie do kupienia takich na bardzo wysokich obcasach, a pozniej ma problem, ze jestem od niego wyzsza
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-03-13 o 00:15 |
|||||
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobiety
noc niby w calosci przespana, ale pobudka o 5 i nie dalo sie uprosić maleństwa by jeszcze troche, 30minutek, chwilunie zamknąć oczka wiec juz wstawilam chlebek i zasiadlam z kubkiem herbatki z cytryna. Swoja droga-kawe nauczylam sie pic gorzka a hrbaty nie.No nie przejdzie. P4w w takim razie odpadasz z konkursu ![]() My walczymy dalej o tytuł najstarszego bezzębnego bobaska
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Udało mi się przespać w pracy ![]() Od 01:00 do 05:40 zawsze coś zwłaszcza, że jak wracam z nocki to mój mąż idzie do pracy a ja z małym zostaje sama więc jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że bede mogła się coś przespać w dzień ![]() Teraz będę wegetować do wieczora... katarzynka to Twoje maleństwo to naprawdę ranny ptaszek ![]() A ja narzekam jak mój budzi się ok 06:30 czasem nawet o 7:30
|
|
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Dziewczyny chciałabym żeby Tomuś jezdził w spacerowce, bo juz ledwo się mieści w gondoli. I w zwiazku z tym poszukuje jakiegos spiworka, rzucicie jakimś linkiem?
|
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kobietki
![]() wpadnę później, chciałam tylko miłej soboty życzyć. Adaikako, nie masz nawet pojęcia jak piosenka z Twojego podpisu od rana nastrój mi poprawiła ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Ja rzadko juz teraz śpiworka używam...
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
może i racja
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak ją słucham to zawsze mi się łezka w oku zakręci ![]() I cieszę się, że poprawiła Ci nastrój ![]() Ja będę się kochane zbierać do domu więc znowu wpadnę do Was w poniedziałek dopiero (pewnie znowu będę musiała 2 godz. czytać zaległości )Życzę Wam jak najbardziej udanego weekendu, żeby śnieg przestał padać (bo w Krakowie znowu sypie ![]() BUZIAKI
|
|
|
|
|
#707 |
|
Ola-Unhola
|
Dzieńdoberek
Witam się z inką ![]() Noc za nami, nie było tak źle, tylko 3 razy pobudka i cyc ![]() Dzisiaj idziemy na imieniny mojej Mamy, mam nadzieje, ze torebka z krokodylej skórki sie jej spodoba ![]() Tylko kurcze lody będa, a ja bezsłodyczowa jestem. No nic zostaną mi sałatki, tatar, jajka faszerowane i pierś na wykałaczkach ![]() Miłej soboty życzę Ja idę przeszukać zamówienia butowe, bo wydaje mi się, że jestem jeszcze w jakimś, ale nie pamiętam w jakim ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- No i jednak nie, coś mi się przewidziało od tego zamieszania ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Svi, za mungowe poszło
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas nocka dzisiaj spoko mala spala jak kamien az do rana teraz robi kupke i biedna tak sie meczy -juz wczoraj tak miala po tym bananie chyba, dostala wczoraj sliweczki wiec powinno dzisiaj byc lepiej stesknilas sie?? Cytat:
Cytat:
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Wciaz nic nie widac, nawet dziasla sie nie zmienily. Od wczoraj mowie na nia "dziaselko"![]() Ja tez pije kawke bez cukru, ale do herbatki lyzeczka cukru musi byc ![]() Unholy badz dzielna i nie zjedz nic slodkiego ![]() Ja juz po sniadanku, maz zrobil
|
|
#710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie marzę, żeby biust mieć mniejszy bo już mniejszy być nie może Cytat:
![]() a swoją drogą to poważnie nie ustaliłyśmy reguł konkursu ![]() Cytat:
- małżowi chciałam pokazać nasze ząbki, pokazuje mu jak na tacy, a ten "no gdzie, nie widzę" ![]() a ja mu na to, ze na języku ma szukać; on na mnie - czy aby na pewno żartowałam ![]() po chwili dopiero się dogadaliśmy, ze on szukał wielkiego białego zęba, a ja mu pokazuje jakąś kreseczkę
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nocka super Wczoraj nieco pozniej kąpałam małego bo była szwagierka i troche sie zagadałam. Ale Kuba był nadzwyczaj spokojny, usmiechał sie do niej, robił śmieszne minki Dziewczyny, czy dajecie swoim maluchom kaszki z biszkoptami? Wczoraj kupiłam taka nową z Nestle mleczno-pszenna z biszkoptami, dałam Kubie na kolacje i wszystko zwrocił. Kiedys tez zwymiotował kaszke biszkoptową ale z Rossmana. Chyba mu one nie smakują. Zreszta jak probowałam to ona jest bardzo słodka, mdli niesamowicie wiec moze dlatego zwymiotował Dzisiaj mu gotuje pomidorówke według przepisu Unholy Cytat:
![]() Wojtusia, mierzyłam dzisiaj stopke Kubie i ma 11,5 cm jak myslisz powinnam kupic wiekszy rozmiar tych butów z CCC czy 21 będą dobre?Cytat:
![]() We srode byłam na 6 minut i nawet nie poczułam, ze byłam w solarium. Wiec juz drugim razem wykupiłam 9 min. ale lampy były juz mocno nagrzane i chyba dlatego tak mnie spiekło. ![]() A jaki samoopalacz jest dobry? Cytat:
dla Werci za pieknie przespaną nockę.Mój tez wczoraj długo stekał bo dałam mu deserek z jagodami (wyraznie go zatwardzają) ale jakos w koncu koopka poszła ![]() Nie mam chłodzącego, wysmarowałam sie nawilżającym masełkiem z Ziaja i juz dzisiaj jest o niebo lepiej, pojawia sie piekna opalenizna ![]() Teraz ide w poniedziałek
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Aha...zapraszam na kawkę
p4w doskonale Cie rozumiem I zero jędrnosci, skóra jak flaczek, cucuchy obwisłe (przepraszam, za sformułowania ale taka jest prawda Co sie dzieje z Eleeri ???
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po dłuższej nieobecności!
Nie mam ostatnio jakoś na nic czasu, Mały pełza po pokoju, przewraca kwiatki, obrywa liście, ostatnio nie patrzyłam na niego przez chwilę, a tu nagle leży na kwiatku i kopie nogą w ziemi ![]() Staram się nadrabiać Was na bieżąco. Idę zamarynować pieczeń i mam w planach zrobić jakiś deser, a no i szczawiową wstawić, a tz jak wstanie to posprząta ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze tak
Mąż mi kupił samoopalacz z Rossmanna, kupiłas też? Cytat:
![]() a samoopalacz dobry jest wg mnie z deborah, z Loreal i teraz testuje ten taniutki z rossmanna. pozniej wstawie ci linki do nich teraz ide na kawe do męża i lody bakaliowe
|
|
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Steskniłam sie juz za Tobą Wpadaj do nas częściej. Cytat:
To ja poprosze o te wymiary i linki do samoopalaczy
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Cass zmierzyłam wkładkę w tych trampeczkach. No więc rozmiar 21 ma wkładkę ok 13,5 cm.
Założyłam Oliwce na cienkie rajstopki i są takie sporo za duże. Ale nie spadają z nogi, bo gumeczki dobrze trzymają. Wcześniej mierzyłam na rajstopki i jeszcze grubaśne skarpetki no to lepiej się trzymały, bo ja przyjęłam, ze teraz zimno na dworze to i tak grube skarpety będe musiała zakładać, a mniejszy rozmiar by na nie nie wszedł. Ale pewnie kupię jej jeszcze takie jak dostałam od marioli
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-03-13 o 10:25 |
|
|
|
#718 |
|
Ola-Unhola
|
My buciki mamy na wiosnę Nike, ale są jeszcze sporo za duże, chociaż Antek ma nóżkę 12 cm,
Wg producenta wkładka ma 13 ale wg nie trochę więcej, muszę zmierzyć.
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() Napadało u nas śniegu, wszystko białe, ulice, chodniki ![]() Teraz świeci słoneczko i mam nadzieję, że stopnieje ten śnieg. Miłego dnia |
|
|
|
#720 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj byłam u ginka, robił mi usg i jakoś mi się tak przykro zrobiło, że nie podglądamy już malutka tylko ściany macicy i jajniki na początku kwietnia będę mieć wyniki cyto, mam nadzieję, że będą ok!Po wizycie wciągnął mnie szał zakupowy-w końcu dla siebie a nie dla Adasia-jemu kupiłam tylko butki w H&M, jego pierwsze no i ogłaszam bankructwo! Teraz młody śpi, ja zaraz znikam się szykować, jedziemy w odwiedziny do kuzynki i jej synka, będzie zabawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cass, ucięło mi Twoje cytaty - Petville to taka gra na Fecebooku, tworzysz sobie własne zwierzątko, masz sąsiadów, urządzasz dom, coś jak simsy tylko futrzane A kawa tiramisu to gratis z hurtowni farmaceutycznej, nie ma napisanego producenta tylko sponsora-jakiegoś producenta suplementów diety ![]() Idę się szykować póki Słońce śpi, zajrzę do Was popołudniem jak wrócę Edytowane przez truheart Czas edycji: 2010-03-13 o 11:25 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

ja miałam połowę tego co ty

wszystko mnie piecze a najbardziej plecy i cycuchy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)