Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 23:31   #841
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
A tak wogóle to ile Ci teraz Oliwka na raz zjada ?
Aktualnie Oliwka zjada mi tak około 65 ml * 8. A waga (dziesiaj ją zważyliśmy) to 3,470 KG. Dzienny przyrost wagi około 45gr

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Haha PoP to im pojechalas ahahale to dobrze i ja sie dolaczam szczegolnie jesli chodzi o PEPSI!!!!!!
Ale nie przejmuj sie lada moment wszystkie dzieciatka beda z nami i bedziemy sie zalic jak to zle i nie dobrze bo DIETA....
Nie ma tego zlego....
No nie IM tylko WAM. Ty też jesteś niezła z tymi swoimi zachciankami

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a mnie wlasnie przyjaciolka zapytala co chce dla malego czy sterylizator czy podgrzewacz czy poduche do karmienia, wiec powiedzialam ze chcemy karuzele bo nie kupowalismy i zamowila myslalam ze wezmie taka zwykla- tak jej mowilam zeby byla zwykla tylko kolorowa, a zamowila z fishera, ale mam az wyrzuty ze tyle kasy wyda...
Pamiętaj że to prezent dla dziecka a nie dla Ciebie. A Ty i tak planujesz wszystko oddać do domu dziecka więc to prezen także dla innych dzieci

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 23:33   #842
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wierze ci i datego tez mowie ze podziwiam bo ja mam dosc tej koncowki mimo ze cala ciaza niemal idealna, to teraz cholerstwa sie przyplataly jak nie wiem...;/
i ja mam ten komfort wlasnie ze mam spokoj, malz rozumie ze moze byc nie posprzatane i tak dalej, obiady gotuje na zmiane z tata wiec juz w ogole...
a przy maluszku wszystko jest trudniejsze o 180 stopni.

Dlugo czekalam na te zmiane i generalnie sie chyba doczekac nie moge,ale wiecie czego najbardziej?
pierwszego krzyku, pierwszego spojrzenia na malucha a pozniej tego ze bede juz "po" i bede dochodzila do siebie po tym calym bolu...

czy sie akurat w niedziele uda tak zeby sie urodzil sie okaze, ale czuje komfort psychiczny ze mimo ze badania nie najlepsze sa, to jednak bede pod ta opieka pod ktg i tak dalej... to mnie uspokoilo bardzo.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Aktualnie Oliwka zjada mi tak około 65 ml * 8. A waga (dziesiaj ją zważyliśmy) to 3,470 KG. Dzienny przyrost wagi około 45gr

Pamiętaj że to prezent dla dziecka a nie dla Ciebie. A Ty i tak planujesz wszystko oddać do domu dziecka więc to prezen także dla innych dzieci
zgadza sie, ale nie chcialabym zeby pomyslala cos nie tak, ale wydaje mi sie ze skoro sama zaproponowala i sama wybrala to jest ok

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

a w ogole to bylam u fryzjera!!!!!! W KONCU!!!

znow mam swoje krociutenkie kudelki i jest mi z tym cuuuudnie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 23:53   #843
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
minka - ja wogóle mam może nie kryzys ale tylko dni odliczam ja ten typ co nie lubi być w ciązy a w trzecim trymestrze to już wogóle jeszcze żeby sie dało jakoś polezeć czasem ale przy Szymku to nie realne . On najchętniej to się chce ganiac bawić w chowanego itp .. a jego słoniowa matka nie ma na to siły
no właśnie szacun wielki, bo ja mam dość, a tak na prawde to mogę leżeć z du... i nic nie robić... obecnie własnie nic nierobienie mnie dobija... ale jak już chcę się za coś zabrać to nie mam mocy dźwigać swojego ciężaru kurna ja bym chciała najpóźniej za 3 lata mieć następne dziecko... ale nie wiem jak ja znów w ciąży wychodzę
Stary 2010-03-13, 00:14   #844
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:

Izumi - kuknij no okiem swoim bo ja zwariuje z tym materacem kiedyś
http://www.allegro.pl/item942682170_...60_120_15.html
Ja bym za chiny materaca na tych sprężynach (dla siebie przynajmniej) nie kupiła . Kochana... może nie ma co kombinować? Może kup taki jak miał Szymuś ..... lub standardowo kokos-gryka i z głowy ;]... . I będziemy czekac aż w końcu ktoś wymyśli idealny materac dla takich maluszków.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
he he Szymek by się pobawił w zjedz cegłe jakbym mu terac coś takiego dała
hehhe... to niby od 6 roku życia jest ..... ale ... ja bym kupiła dla "Michałka" już teraz (ale byśmy się z mężem wybawili )

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
która pod koniec ciąży czuje się świetnie? myślę, że ta, która w 35 tygodniu już jest PO wszystkim

ale ten twój mężuś oczytany... przynajmniej jest na bieżąco
Tia, oczytany, zaczynam się go bać . Dziś miałam torbę spakować. poszłam do apteki po majtki i podpaski po porodowe i co? Majtek na moje wielkie dupsko nie mieli i mąz się złości że głupie apteki majtkuf nie mają i zaczął mi wymienić ile to rodzajów jest i że jak można chociaż jednego z tych rodzajów w asortymencie nie posiadać .... . I nawet mi potwierdził że dobre podpaski kupiłam ... normalnie... waryjot no...

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Prawie wsio Nie mam kosmetyków dla siebie, kubka itd, no i picia i przekąsek. No i wszystko mam w szafie nie w torbie. Ale dziś jak tz wroci to wyjmie mi ta torbę z góry i już się spakuje tak na 100%
Kurcze... ja dalej majtek do szpitala nie mam W aptekach nie ma na mnie rozmiaru

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Hej jestem ale!!
Czuje sie jakby mnie lama przeżuła i wypluła.. oczy ledwo otwarte ale juz spokojne!!!!!!!!!!!!
ZAŁATWIŁAM WSZYSTKO... zrobiłam autem ok 100 km nie dośc że niewyspana od tej 2.30 w nocy to jeszcze jazda autem mnie zmeczyła...
wróciłam godzinke temu
Mam już zasiłek od jutra i dpostałam juz nawet z UP zaświadczenie o ubezpieczeniu w razie jakbym urodziła wczesniej bo prawidłowo moga wydac po 7 dniach.
jeszcze tylko dzisjeijsza noc i jutro w sumie to po pólnocy moge rodzic.. bo zasiłek nabywam od jutra..
Ale teraz mogę i zaarz ide spokojnie odpocząć...
Super że udało Ci się wszystko załatwić. Ten Twój pracodawca to powinien bęci dostać za to że to Ty musiałaś za tym latać! I to jeszcze w takiej sytuacji kiedy w sumie lada dzień możesz urodzić... GRRRR.

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez yenka Pokaż wiadomość
hejka.
Izumi - kolejna opinia o wózku:

Zawieszenie wózka jest miękie na stronie gdzie znajdują sie duże koła więc można pokołysac w nim dziecko, wózek prowadzi sie bardzo dobrze a przednie koła można zablokować , całośc jest bardzo starannie i funkcjonalnie wykonana w części głebokiej mozna nawet podnieśc delikatnie podparcie. Ogólnie bardzo dobry wózek zwłaszcza na pompowanych kołach. P.S Ja jestem bardzo z niego zadowolona

Chyba niezły wybór z tym matrixem ;-)

Pozdrawiam.

NO TO SUPER! BARDZO SIĘ CIESZĘ! Kochana, naprawdę dziękuję! Mam nadzieję że i nam będzie się super użytkował

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
SMS OD AIXA
"Mamy naszą Lenkę przy sobie. Jest zdrowa i śliczna 2800g i 52 cm
To najpiękniejszy dzień w Naszym życiu.
Pozdrowienia dla Wszystkich mamuś"

!!!AIXA WIELKIE GRATKI!!!
! WITAJ Z NAMI LENKO !

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
My tez bylismy na sesji ciazowej. W polowie 35tygodnia Zobaczcie jaki wtedy mialam brzuchol to co mowic teraz po dodatkowym miesiacu
Najfajniejsze zdjecia sa te z mezulem, ale by mnie utlukl jakbym go umiescila na necie.
Super!!! Ja też się nie mogę sesji doczekać! To naprawdę wspaniała pamiątka!

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
tak na pocieszenie mój brzusio z 34 TC
Ślicznie! (Za***iaszczy stanik! Też chce taki!!) Piękny brzuszek!

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
a w ogole to bylam u fryzjera!!!!!! W KONCU!!!

znow mam swoje krociutenkie kudelki i jest mi z tym cuuuudnie
Chwal się!

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
no właśnie szacun wielki, bo ja mam dość, a tak na prawde to mogę leżeć z du... i nic nie robić... obecnie własnie nic nierobienie mnie dobija... ale jak już chcę się za coś zabrać to nie mam mocy dźwigać swojego ciężaru kurna ja bym chciała najpóźniej za 3 lata mieć następne dziecko... ale nie wiem jak ja znów w ciąży wychodzę
Tia... mój mąż dziś
Mąż: " <przytula mnie> <rozmarzone oczy> a jak się Michaś urodzi .... to popracujemy nad następnym co? <błogi uśmiech>"
Ja:
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 00:15   #845
Darusiaaaa
Zakorzenienie

aparat w serwisie wiec nie mam jak sie chwalic
A.Camus
Stary 2010-03-13, 00:18   #846
Izumi
Wtajemniczenie

.
.
(...) A u mnie dziś spokojnie Dzień zleciał szybko. na obiadek był "pomysł na karkówka z ziemniaczkami: - POLECAM! Wyszło pycha (z tym, że ja robiłam z chudziutkim schabikiem, a nie karkówką). A potem jedliśmy grillowane kanapki z serem i szyneczką, a potem lody z bakaliami HyHyHY!
I tak dzień na jedzeniu i oglądaniu filmów nam zleciał
A teraz zrobię coś dziwnego i ... położę się spać! Tak! Wiem, że to wcześnie, ale zaszaleję

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Napisane przez darusiaaaa Pokaż wiadomość
aparat w serwisie wiec nie mam jak sie chwalic
buuuuuu (
Stary 2010-03-13, 00:22   #847
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja paznokcie maluje:P
A.Camus
Stary 2010-03-13, 00:28   #848
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
ja paznokcie maluje:P
O tej godzinie? No co Ty?
AAAA... nie sorry.. Bo tu znów moje biedactwo wychodzi. Ja kupuje takie lakiery po 3zł i jak nimi pazury wieczorem pomaluje (nawet na 2h przed snem) to po nocy na lakierze i tak się faktura pościeli/prześcieradła odbija, bo lakier długo pozostaje "plastyczny", mimo że niby wyschnięty ;/
A jaki kolor ;d?
Stary 2010-03-13, 00:34   #849
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tradycyjny french ze srebrna niteczką
izumi t kiedy mozemy bizuterie zamawiac? bierz sie kobito do roboty!
Ja potrzebuje na 12 czerwca PRZEPIEKNEGO kompletu dlugo bede musiala czekac?;D
A.Camus
Stary 2010-03-13, 00:38   #850
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
tradycyjny french ze srebrna niteczką
izumi t kiedy mozemy bizuterie zamawiac? bierz sie kobito do roboty!
Ja potrzebuje na 12 czerwca PRZEPIEKNEGO kompletu dlugo bede musiala czekac?;D
Obawiam się że tak przykro mi ;]
Stary 2010-03-13, 00:44   #851
Darusiaaaa
Zakorzenienie

przestan gadac glupoty
poprosze delikatne cos ladne, do kiecki slubnej;D

kochana uciekam bo oczy mi sie kleja ;/ mam nadzieje ze moje marne lakiery na poduszce nie zostana, a wcale nie byly drozsze niz twoje;D
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 00:47   #852
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
przestan gadac glupoty
poprosze delikatne cos ladne, do kiecki slubnej;D

kochana uciekam bo oczy mi sie kleja ;/ mam nadzieje ze moje marne lakiery na poduszce nie zostana, a wcale nie byly drozsze niz twoje;D
D o b r a n o c
Stary 2010-03-13, 03:57   #853
drcron
Zakorzenienie

Ja mam tradycyjna wanienke ale ma plastikowych stojaczek w środku no w sumie mam dwie hehe od wyboru do koloru ale jedna jak nie zejdzie na Allegro razem z wkładem to powedruje do sąsiadów bo oni tez się brzdaca spodziewwaja

a mnie dopadla bezsennosc matko jedyna punkt 3 wybiła i oczy jak piec złotych w dodatku furtka się otworzyła przed domem i strasznie skrzypi a ja się boje wyjść i ja zamknąć mąż tak twardo śpi ze nie mogę go obudzić a mnie to piszczenie do szału zaraz doprowadzi poszlabym zrobić ciasto ale się boje ( jakaś dzisiaj noc strachow mnie naszla) bo kuchnia jest na dole i kono jest niziutko przy ziemi a ostatnio jak było już ciemno to mąż mne wystraszyl bo zapukal w okno a mi jajka z ręki wypadły ze strachu i od tej pory jak jest ciemno to nie chodzę po kuchni jak wszyscy śpią albo jestem sama bo się boje ze ktoś zaś mnie wystraszy

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 04:12   #854
NaTaLaLa
BAN stały

drcron cudaku SPAC!!!!!!! haha ona ciasta chce zdumywac o prawie 4 rano....haha zastrzelilas mnie

---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ----------

PoP hehe a mi to za co sie dostalo :P ja taka grzeczna cicha i spokojna.... marzaca tylko i wylacznie o pepsi tu cala reszta bandy wymysla obiadziki jak w najlepszych restauracjach, slodyczy i smakow lodow wymieniac nie bede....+pizze, hamburgerki itp..... ZAMIAST OSZCZEDZAC I ODKLADAC NA STUDIA :P
Takim to sie powodzi..... a biedota zza wielkiej kaluzy nawet pepsi wypic nie moze! sie porobilo.....
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 05:08   #855
drcron
Zakorzenienie

Natala a Ty co tutaj jeszcze robisz ?? Już powinnas być na porodowce ze skurczami
w sumie to jak bym upiekla to coś pożytecznego bym zrobiła a tak to leze w łóżku bezczynnie telefon mi zaraz padnie furtka skrzypi chyba zacznę czytać książkę szybciej czas do rana zleci
a Ty Natala uciekaj już na porodowke by wkleic nam przeslodkie zdjęcia małej niuni w kreconych wloskach

Stary 2010-03-13, 05:48   #856
NaTaLaLa
BAN stały

kreconych wloskach...drcron, to chyba bedzie warkocz po same kostki bo zgaga mi nie odpuszcza....a poki co narazie zostaje tu.....cos sie malej nie spieszy :/ jeszcze megi przegonie .....
Czytaj ksiazke, ciasto zostaw na jutro i bron Boze nic nie maluj ani nie myj podlog!!!! Odpoczywamy Kochana odpoczywamy.....
Ja lece spac bo slepia mi sie zamykaja a nie ma nawet polnocy....
Do nastepnego
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 07:09   #857
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

[QUOTE=mezatka07;17836969]Dzieki dziewczyny za mile slowa

sliczny brzusio i chyba calkiem spory??

No spory około 110 cm, ale teraz jak spadł na dół to na mniejszy wygląda bo na stanik już nie nachodzi

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 07:46   #858
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Dzień dobry.
Melduje się nadal 2 in 1, tak mnie połozna pocieszyła ze cos się ruszy a ty du** Nawet sex nie pomaga ehh... Wikusia wychodz juz do mamusi....

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 08:27   #859
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
gratuluje kolejnej mamusi

a my dzisiaj po ktg dziecie w koncu raczylo wspolpracowac i troche sie poruszalo dzieki temu zapis ladny wyszedl ale poki co zadnych skurczy nie mam...i tak jakos dziwnie mi...bo te babki co tez czekaly na ktg to takie wielkie brzuchy w porownaniu do mojego mialy ogromne i tak dziwnie mnie mierzyly jak wychodzilam z tego gabinetu

za waszymi poleceniami kupilismy wanienke profilowana o taka: http://allegro.pl/item940026239_okba..._wsk_wody.html
Mam tą wanienke i stojak i to mój najlepszy zakup.Jeszcze rzecz jasna nie praktykowałam,ale wiem,że sama nie będę się bała w niej małej wykąpac.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

A ja wczoraj przed snemposzłam na siusiu i taki mnie zakuło tam na dole przeokropnie-alebo to był skurcz-sama już nie wiem,że myślałam,że zwariuje.Potem w łóżku złapała mnie seria kucio-skurczy i myślałam,że rodzę,chciało mi się płakac,bo tak bolało,ale przewróciłam się na drugi bok i zasnęłam.
Dzisiaj jest ok,ale wczoraj niezłego stracha miałam-oj do końca marca muszę wytrzymac,a potem niech się już dzieje co chcę.

Najgorsze,że nie wiem czy są to skurcze czy co???

Idę do sklepu,może załapie się na jakaś pyszną drożdżówke.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 08:41   #860
drcron
Zakorzenienie

Ankazar to pewnie z przepracowania odpoczywaj wiecej tak jak lekarz kazał
a ja mam ciacho drozdzowe ze sliweczkami ze sloika chwile temu skończyło się piec wsam raz na sniadanko z kakalkiem

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Mysia czyżby Twoja corcia była tak samo uparta jak Igorek
Wikus wyjdz do mamusi

Stary 2010-03-13, 08:54   #861
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Ankazar to pewnie z przepracowania odpoczywaj wiecej tak jak lekarz kazał
a ja mam ciacho drozdzowe ze sliweczkami ze sloika chwile temu skończyło się piec wsam raz na sniadanko z kakalkiem

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Mysia czyżby Twoja corcia była tak samo uparta jak Igorek
Wikus wyjdz do mamusi
Kurcze no właśnie ja nic takiego nie robie

A u mnie w sklepie był jakiś tylko ostatni,nieapetyczny pączek i nie mam nic pysznego

Sąsiadka się mnie uczepiła-taka co to ze 3 zdania zamieniłyśmy odkąd tu mieszkam i mówi do mnie"jezus maria jak mi się Pani 2 razy zle śniła,takie rzeczy...ale niech się Pani nie martwi wszystko będzie dobrze"

Gdzie to takie rzeczy wygadywac kobiecie w ciąży-nie dosyc,że sama jestem paranoiczką,ledwo zipie ze strachu i obaw to jeszcze się tak zle ludziom obcym snie

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 09:07   #862
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

heloł nie miałam siły już wczoraj pisać no więc tak-pessar zdjęty-jestem wolnaaaaaa jupiiii nie mam obroży nie bolało nic a nic, a gin mnie nastraszył, że boli bardziej niż zakładanie, a że ja zawsze na odwrót wszytko to się zdziwił, że nawet nie poczułam nie muszę już brać tego cholernego isoptinu i fenoterolu i już nie łykam nawet magnezu ahhhh jak wspaniale usg nie robił. Następna wizyta na 31 marca mówię mu, że ja jestem ostatni raz bo ja będę rodzić na dniach, a on mi na to, że zwolnienie mi wypisze do końca miesiąca i jakby coś to mam wtedy przyjść i tak mnie zapisał A ja za to całą noc miałam brzuch jak kamień i cały mnie bolał jak na @ i czuję, że to lada dzień no może faktycznie nie dziś, ale w tyg się postaramCo do łazienki idę to czopa szukama i cycki mnie strasznie bolą
drcron ja też spać nie mogę, ale żeby takie myśli o pieczeniu placka o 4 nad ranem...matko
Ps. wyniki siuchów i krwi mam nadal jak zdrowy dorosły chłop

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 09:33   #863
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Baobabek super ze juz zdjęte i ze nie bolało Tylko w kolejke mi prosze się nie wpychac
Drcron chyba tak samo uparta tylko ze jak do wtorku nie urodze to mam isc do szpitala na wywoływanie a tego nie chce Uparta po mamusi jest Wiki :/ A tak mi wszyscy krakali ze do konca llutego urodze a tu bach prawie połowa marca a tu du**... Tylko nadziei mi narobili

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Stary 2010-03-13, 09:37   #864
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia1234 Pokaż wiadomość
Baobabek super ze juz zdjęte i ze nie bolało Tylko w kolejke mi prosze się nie wpychac
Drcron chyba tak samo uparta tylko ze jak do wtorku nie urodze to mam isc do szpitala na wywoływanie a tego nie chce Uparta po mamusi jest Wiki :/ A tak mi wszyscy krakali ze do konca llutego urodze a tu bach prawie połowa marca a tu du**... Tylko nadziei mi narobili
ale czemu tak się wzbraniasz przed wywoływaniem??to tylko kroplówkę dostaniesz i dalej akcja się toczy ze mną leżała dziewczyna której wywoływali i nic nie narzekała ważne że naturalnie a nie, że na gwałt cc musieliby robić a co do wpychania, to ja bym się chętnie wepchnęła

Stary 2010-03-13, 09:43   #865
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Eh moze dlatego ze moja dzidzia duza jest...Ponad 4kg... w karcie ciązy mam wpisaną wage około 4,5 kg... Zyje w takiej niepewnosci bo nie wiem czy bedzie to poród SN czy CC... Ja chce byc juz po

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Stary 2010-03-13, 09:57   #866
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Eh moze dlatego ze moja dzidzia duza jest...Ponad 4kg... w karcie ciązy mam wpisaną wage około 4,5 kg... Zyje w takiej niepewnosci bo nie wiem czy bedzie to poród SN czy CC... Ja chce byc juz po
ahaaaa ale nie martw się, zrobią Ci w szpitalu dodatkowe usg i się wyjaśni póki co ciesz się jeszcze swobodą nawet jeśli cc będziesz miała to w tym przypadku lepiej dla Ciebie bo przy dużym dziecku byś się wymęczyła tylko sn

Stary 2010-03-13, 10:09   #867
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Dziękuje za słowa otuchy
Mój gin powiedział ze gdyby on mnie przyjmował to zrobił by na 100% CC, a w szpitalu niewiadomo na kogo trafie. No chyba ze przenosze jeszcze do piątku bo wtedy on bedzie

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Stary 2010-03-13, 10:19   #868
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Kurcze no właśnie ja nic takiego nie robie

A u mnie w sklepie był jakiś tylko ostatni,nieapetyczny pączek i nie mam nic pysznego

Sąsiadka się mnie uczepiła-taka co to ze 3 zdania zamieniłyśmy odkąd tu mieszkam i mówi do mnie"jezus maria jak mi się Pani 2 razy zle śniła,takie rzeczy...ale niech się Pani nie martwi wszystko będzie dobrze"

Gdzie to takie rzeczy wygadywac kobiecie w ciąży-nie dosyc,że sama jestem paranoiczką,ledwo zipie ze strachu i obaw to jeszcze się tak zle ludziom obcym snie
Mówią że sny to na odwrót, jak się źle śni to będzie dobrze .
Ale taką sąsiadkę to bym dużym łukiem omijała, takich rzeczy ciężarnym się nie opowiada

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Dziękuje za słowa otuchy
Mój gin powiedział ze gdyby on mnie przyjmował to zrobił by na 100% CC, a w szpitalu niewiadomo na kogo trafie. No chyba ze przenosze jeszcze do piątku bo wtedy on bedzie
Zobacz kiedy ma dyżur, i z 12 godzin wcześniej oleju się napij , tak żeby na niego trafić.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 10:23   #869
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Madzia tylko ze wtedy bede juz 10 dni po terminie. Wiec pewnie juz cos w szpitalu beda kombinowac

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Stary 2010-03-13, 10:28   #870
P0P70
Zakorzenienie

Marysia - no pośpiesz się dziewczyno bo następne w kolejce czekają

Baobabku - no i jak tam akcja z TZ była czy nie? Ja czekam na to sprawozdanie a nie jakieś tam zdejmowanie pesara. A tak na marginesie to jak mi zdejmowali szew to bolało i było wiele krwi więc ten pesar to chyba lepszy.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości