|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
@jblaszczyk11
Kilka postow wyzej na tej stronie dziewczyny napisaly, ze nie bylo zadnych kuponow.. |
|
|
|
#2792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile ja się nawysyłałam rozwiązań krzyżówek, kuponów, sms-ów, brałam udział w przeróżnych konkursach i zawsze nic z tego ![]() Teraz wysłałam 2 sms-y i proszę. Też nie mogę się doczekać aby dowiedzieć się co wygrałam. Gratuluję wszystkim zwyciężczyniom !!!
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Konto usunięte
|
A JA NIE WYSŁAŁAM
|
|
|
|
#2794 |
|
Rozeznanie
|
Teraz już wierzę , że jednak można wygrać w avonie
Wygrywałam z krzyżówek w czasopismach, quizach i tym podobnych a tu nic. Czuję się zmotywowana i będę nadal brać udział w konkursach jeśli takowe będą .Aneszna życzę powodzenia następnym razem
|
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kobietki chciałam się was poradzić w sprawie maseczki SPA z białą herbatą. Co o niej sądzicie? Nadaje się dla kobiet po 40?
|
|
|
|
#2796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Uważam ,że maseczka z białą herbatą nadaje sie do kazdego typu cery i dla pań po 40 - tce również. Wygładza i napina buzię , delikatnie oczyszcza i rozjaśnia. Ma przyjemny zapach o wiele delikatniejszy niz maseczka SPA sake/ryż. Jest to maseczka typu peel - off. |
|
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam takie małe pytanko odnośnie tych tuszy- jeśli będę miała zamówienia na 6 tuszy to dostaje dwa podkłady i próbki itd.??
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Napisłam zapytanie do Avonu odnośnie pojemności próbke.
Może komus przyda się odpowiedź. Myślę, że warto wiedzieć ![]() "Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na e-mail przesyłamy wykaz pojemności próbek produktów: 1) próbki edt i edp: 5x 0,6 ml 2) próbki produktów do pielęgnacji cery Solutions/Anew: 5x 2 ml 3) próbki podkładów: 6X lub 5x 1 ml 4) próbki pomadek: 1x około 2 gramów (prawo EU przewiduje , że jeśli próbki mają pojemność poniżej 2 gramów nie musimy na nich pisać pojemności, nasze jej nie mają jej opisanej na opakowaniu oraz na produkcie, więc pojemność jest mniejsza lub równa 2 gramy) 5) próbki produktów do pielęgnacji ciała: 5x 2 ml" |
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Ewlyn dzięki za podzielenie się info, przyda się
![]() Nie wiem czy zauważyłyście na formularzu do k05 "Miarka do pierścionków za 7,90 netto."
|
|
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba kod na podkład trzeba dodatkowo wpisywać
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-12 o 21:16 |
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym zamówiła kilka rzeczy z katalogu 4, ale nie mamy zamówień ![]() Przynajmniej zaoszczędzę tym razem Albo wydam na coś innego ![]() Gratuluję wygranej w konkursie
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny który podkład antystresowy jest po ivory i wpada w zółty?
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, mam problem, klijentka skapła sie nagle ze chce biżuterie Valentine z k03, zamowiłabym w k04, albo k05, ale jak na złośc nie ma jej w tych katalogach, no chyba że źle patrze, i co mam zrobić? Powiedzieć żeby zekała aż sie pojawi? Wiadomo wogóle kiedy będzie?
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ma któraś z was netto 06 w lepszej wersji niż ta na katalogowym ?? Będę wdzięczna jeśli ktoś wstawi chociaż lepsze zdjęcia
|
|
|
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
oj ale jestem zła!!! składam własnie zamowienie z kat 04 i chcialam sobie wziac z oferty internetowej kilka tuszy unoszacych rzesy-to moj faworyt niestety juz nie dostepny w katalogu a tu byl za 8zl! no wlasnie byl bo jak klikam w ta ofertę to niestety nic się nie wyswietla! pusta strona- pierwszy raz mi się cos takiego zdarzylo!
|
|
|
|
#2810 |
|
Rozeznanie
|
oplacalo mi sie zapisac Tz chociazby dlatego, ze dostalam 4 torby Maja-wszystkie, jakie zamowilam
w brakachpolyskujacy cien PR-produkcja zakonczona diamentowa kredka-produkcja opozniona dziewczyny, ktory odcien podkladu za zamowienie min. 3 tuszy w kat.5 jest najciemniejszy? gdzies czytalam, ze ktoras z was wystosowala maila z tym pytaniem i jakby byla jakas odpowiedz to sie podzielcie
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już pomijając to , że mieli Ci je dosłać to fajnie se to wykombinowali bo policzyli za katalog 0,75zl a ja jak zamawiam 15 katalogów (bo nie potrzebuję aż 20 a 10 to za mało i potem 5-8 muszę wyrzucić) to mi liczą 15zl czyli tak jak za 20 kat a nie 0,75 zl za sztukęEdytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2010-03-12 o 23:41 |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2813 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2814 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz zastanawiam się co zamówić hehe. Przepisałam już 2 Majki, które mi nie przyszłu na zamówionko męża i wezmę 3 kuiracje antycell + 4 gratis. Do tego parę żeli, bo wiem że mi zejdą. I będę czekać na pakę a potem torebki Batyckiego
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uważacie ,że te kółeczka do zestawu pierścionków z kat 3 nie pasują do rzeczywistych wymiarów pierścionków? Czy któras z Was probowała pisac do Avonu w tej sprawie i nie kazali jej odsyłać tylko dołączyli do kolejnej paczki inny rozmiar?
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałyście maila z linkiem do ankiety?
Droga Konsultantko! Nazywam sie XY i pracuje w Avon Cosmetics jako analityk ds. badan rynku. Chcialbym Cie zaprosic do wypelnienia krótkiej ankiety, która pomoze nam lepiej dopasowac oferte do Waszych potrzeb. Ankieta jest krótka i jej wypelnienie zajmie okolo 15 minut. XY-ja zmieniłam... |
|
|
|
#2818 |
|
Rozeznanie
|
przed chwilą sprawdziłam skrzynkę i pusto
|
|
|
|
#2819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i bardzo dobrze! tylko pamietaj, ze zeby zamowic maje i te kuracje trzeba wydac 29.90 na produkty z katalogu. a jezeli w nastepnym zlozymy za 250zl dostaniemy kosmetyczke no i bedzie mozna zamowic ten kosmetyczny zestaw podrozny i komus sprzedac
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
hej
byłabym bardzo wdzięczna za kilka podpowiedzi ![]() 1. Kiedy w okręgu poznańskim będzie aktualny 5. katalog? Dzowniłam do COK-u i dzwoniłam, ale nikt nie odbierał Jeśli jestem konsultantką w innego okręgu, a przegapiłam zamówienie z K5, to czy będę mogła kupić w COK-u produkty z K5 w cenie katalogowej?2. W katalogu 6., str.19, jest oferta na perełki do twarzy. Jest napisane: "przy zakupie dowolnego produktu ze str. 20-35 ORAZ 46-61". Logika mi podpowiada, że wystarczy jeden produkt albo ze str. 20-35, albo 46-61, chcąc uniknąć zdziwienia wolałabym jednak żeby ktoś to potwierdził
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

o tym samym pomyślałam!

.

da się nim bezpiecznie ogolić czy jednak to dziadostwo?

Albo wydam na coś innego

Teraz zastanawiam się co zamówić hehe. Przepisałam już 2 Majki, które mi nie przyszłu na zamówionko męża i wezmę 3 kuiracje antycell 
Jeśli jestem konsultantką w innego okręgu, a przegapiłam zamówienie z K5, to czy będę mogła kupić w COK-u produkty z K5 w cenie katalogowej?