Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 11:29   #721
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Aha...zapraszam na kawkę

p4w doskonale Cie rozumiem tez mam okropny biust. Ale mój jest duzy, teraz po ciązy mam D I zero jędrnosci, skóra jak flaczek, cucuchy obwisłe (przepraszam, za sformułowania ale taka jest prawda ). Smaruje kremem ale narazie nie ma poprawy.

Co sie dzieje z Eleeri ???
ja zawsze nie miałam zbyt obfitego biustu , a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze jakoś się tak wessał i jest jeszcze mniejszy
Ty to chociaż dobrym stanikiem sobie podniesiesz, a ja nie mam co w stanik włożyć
ja nie smaruję żadnym kremem, bo nie wierzę w cudowne liftingujące działanie kremów

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:07   #722
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:

Dziewczyny, czy dajecie swoim maluchom kaszki z biszkoptami?
Wczoraj kupiłam taka nową z Nestle mleczno-pszenna z biszkoptami, dałam Kubie na kolacje i wszystko zwrocił. Kiedys tez zwymiotował kaszke biszkoptową ale z Rossmana. Chyba mu one nie smakują.
Zreszta jak probowałam to ona jest bardzo słodka, mdli niesamowicie wiec moze dlatego zwymiotował

dla Werci za pieknie przespaną nockę.

Mój tez wczoraj długo stekał bo dałam mu deserek z jagodami (wyraznie go zatwardzają) ale jakos w koncu koopka poszła

Nie mam chłodzącego, wysmarowałam sie nawilżającym masełkiem z Ziaja i juz dzisiaj jest o niebo lepiej, pojawia sie piekna opalenizna
Teraz ide w poniedziałek
Wercia lubi ta kaszke i juz zjadla cala opakowanie , nie zauwazylam zeby wiecej ulewala po niej

pochwal sie potem swoja opalenizna.....swoja droga ty chyba juz niezle wygladasz tyle kg poszlo i teraz zlota cera
Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
pewnie ze tak

Mąż mi kupił samoopalacz z Rossmanna, kupiłas też?
nie bylam jeszcze w rossmanie bo nie bylo mi po drodze ale moze w tym tygodniu pojade bo musze mleko kupic(powiem wam ze chyba jest poprawa po Nan Ha , krostki na raczkach bledna i lokcie juz mniej szorstkie a buzka coraz lepsza)
daj znac jaki jest ten samoopalacz

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
My buciki mamy na wiosnę Nike, ale są jeszcze sporo za duże, chociaż Antek ma nóżkę 12 cm,
Wg producenta wkładka ma 13 ale wg nie trochę więcej, muszę zmierzyć.
nie pogadasz no no

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wczoraj byłam u ginka, robił mi usg i jakoś mi się tak przykro zrobiło, że nie podglądamy już malutka tylko ściany macicy i jajniki na początku kwietnia będę mieć wyniki cyto, mam nadzieję, że będą ok!
Po wizycie wciągnął mnie szał zakupowy-w końcu dla siebie a nie dla Adasia-jemu kupiłam tylko butki w H&M, jego pierwsze no i ogłaszam bankructwo!
a co kupilas????

wiec wklejam moje zakupy
1. bluzka Orsay rozm.36 za 69.99zł -swietnie lezy a z tylu ma jeszcze cienki pasek do wiazania
2.koszula Camaieu za 50% ceny czyli 79.99zł rozm. S- w sumie ona jest jak tunika bo ma gumki na dole i dluzsza ale bardzo sexi z lekko przeswitujacego materialu
3.tunika Reserved XS za 39.99zł -duzy dekolt wiec topik trzeba nosic
4.bluzeczka Camaieu turkusowa XS za 39.99zł -żaluje ze nie wzielam jeszcze innego koloru bo jest super
5. sweterek Camaieu S -59.99zł - kupilam bo nie mam brązowoego
6.torebka przez ramię CCC- 89.99zł-polowalam na nia juz od 2 mcy az wreszcie kupilam
7.kolczyki z drogerii Natrura czerwone 7.99zł i stare zloto z niebieskimi cyrkoniami 14.99zł

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:19   #723
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a co kupilas????

wiec wklejam moje zakupy
1. bluzka Orsay rozm.36 za 69.99zł -swietnie lezy a z tylu ma jeszcze cienki pasek do wiazania
2.koszula Camaieu za 50% ceny czyli 79.99zł rozm. S- w sumie ona jest jak tunika bo ma gumki na dole i dluzsza ale bardzo sexi z lekko przeswitujacego materialu
4.bluzeczka Camaieu turkusowa XS za 39.99zł -żaluje ze nie wzielam jeszcze innego koloru bo jest super
6.torebka przez ramię CCC- 89.99zł-polowalam na nia juz od 2 mcy az wreszcie kupilam
7.kolczyki z drogerii Natrura czerwone 7.99zł i stare zloto z niebieskimi cyrkoniami 14.99zł
Siostro!! czułam małe wyrzuty po wczorajszych zakupach, ale jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to od razu mi przeszło, bo podobne ilości przytargałyśmy do domu
Też byłam w Camaieu (2 bluzki) i w Orsay (2 bluzki) i jeszcze w Promodzie (tunika i getry), a na koniec- jakby inaczej - zajrzałam do Douglasa, bo do 16.03. miałam 80zł zniżki i żal byłoby zmarnować więc kupiłam cienie i bazę pod cienie z Kanebo
Lubię ten krój sweterka, który kupiłaś, jest taki klasyczny, do wszystkiego dobrze wygląda Fajne zakupy
No, a ja się wyszykowałm, zmywanie wstawiłam, a mały śpi i śpi może jak zdążę to pocykam foty ciuszków.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:22   #724
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Siostro!! czułam małe wyrzuty po wczorajszych zakupach, ale jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to od razu mi przeszło, bo podobne ilości przytargałyśmy do domu
Też byłam w Camaieu (2 bluzki) i w Orsay (2 bluzki) i jeszcze w Promodzie (tunika i getry), a na koniec- jakby inaczej - zajrzałam do Douglasa, bo do 16.03. miałam 80zł zniżki i żal byłoby zmarnować więc kupiłam cienie i bazę pod cienie z Kanebo
Lubię ten krój sweterka, który kupiłaś, jest taki klasyczny, do wszystkiego dobrze wygląda Fajne zakupy
No, a ja się wyszykowałm, zmywanie wstawiłam, a mały śpi i śpi może jak zdążę to pocykam foty ciuszków.
no ja wydalam cos ponad 400zł ale malz mi dal przyzwolenie w koncun mial fuche i dostal kaske to wykorzystalam a co
jeszcze czyham na puderek Clinique bo mi sie konczy wiec trzeba kupic a wiadomo tani nie jest i trzeba sie zaopatrzyc w filtr jakis a tu tez cenowo gorna pola

czekam na fotkiiii

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2010-03-13 o 12:24
Stary 2010-03-13, 12:22   #725
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Wczoraj byłam u ginka, robił mi usg i jakoś mi się tak przykro zrobiło, że nie podglądamy już malutka tylko ściany macicy i jajniki na początku kwietnia będę mieć wyniki cyto, mam nadzieję, że będą ok!

teraz masz podgląd 3D non stop

trzymam za wyniki..też muszę się wybrać

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
ja zawsze nie miałam zbyt obfitego biustu , a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze jakoś się tak wessał i jest jeszcze mniejszy
Ty to chociaż dobrym stanikiem sobie podniesiesz, a ja nie mam co w stanik włożyć
łączę się w bólu..tylko że ja to zawsze sie pocieszałam że mi nie obwiśnie, bo nie ma co...a mówisz ze jednak może

Cytat:

wiec wklejam moje zakupy
świetne zakupy, szczególnie ta turkusowa bluzeczka mi się podoba no i rozmiary faajne

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:27   #726
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witam
nie mam dzis weny

maly obudzil nas dzis o 5.30
gdzie sa te czasy kiedy spal do 11?

potem poklocilam sie ostro z TZ

i wpadlam w wir sprzatania, wysprzatalam cala chate, lazienki

musze jeszcze ugotowac krupnik i pojechac z paczkami na poczte

a potem przyjezdzaja moi rodzice
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:33   #727
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Cass zmierzyłam wkładkę w tych trampeczkach. No więc rozmiar 21 ma wkładkę ok 13,5 cm.

Założyłam Oliwce na cienkie rajstopki i są takie sporo za duże. Ale nie spadają z nogi, bo gumeczki dobrze trzymają. Wcześniej mierzyłam na rajstopki i jeszcze grubaśne skarpetki no to lepiej się trzymały, bo ja przyjęłam, ze teraz zimno na dworze to i tak grube skarpety będe musiała zakładać, a mniejszy rozmiar by na nie nie wszedł.

Ale pewnie kupię jej jeszcze takie jak dostałam od marioli tylko one za małe już sie zrobiły, ale troche pochodziła w nich i każdy się zachwycał. Cudne one były i dobrze wyprofilowane w środku. Te niestety nie mają tego wybrzuszenia, no ale to zwykłe trampeczki
Dziekuje Wojtusiu za odpowiedz

Kupie pewnie tez 21 najpierw zmierze patyczkiem stopke

A takie adidaski tez chce kupic ale blizej lata jak juz mały bedzie chodził.

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
My buciki mamy na wiosnę Nike, ale są jeszcze sporo za duże, chociaż Antek ma nóżkę 12 cm,
Wg producenta wkładka ma 13 ale wg nie trochę więcej, muszę zmierzyć.
Śliczne drogie były??

Cytat:
Dzień dobry
Po wizycie wciągnął mnie szał zakupowy-w końcu dla siebie a nie dla Adasia-jemu kupiłam tylko butki w H&M, jego pierwsze no i ogłaszam bankructwo!
Teraz młody śpi, ja zaraz znikam się szykować, jedziemy w odwiedziny do kuzynki i jej synka, będzie zabawa

Cass, ucięło mi Twoje cytaty - Petville to taka gra na Fecebooku, tworzysz sobie własne zwierzątko, masz sąsiadów, urządzasz dom, coś jak simsy tylko futrzane A kawa tiramisu to gratis z hurtowni farmaceutycznej, nie ma napisanego producenta tylko sponsora-jakiegoś producenta suplementów diety
Witaj Tru
Gratuluje zakupów
Pochwal sie co kupiłaś

A ta gra jest po polsku? Mozesz podac linka? Uwielbiam Simsy wiec moze i ta mi sie spodoba

Cytat:
ja nie smaruję żadnym kremem, bo nie wierzę w cudowne liftingujące działanie kremów
Ja juz chyba tez przestane wierzyc... Chyba juz lepsze zimne prysznice

Cytat:
Wercia lubi ta kaszke i juz zjadla cala opakowanie , nie zauwazylam zeby wiecej ulewala po niej

pochwal sie potem swoja opalenizna.....swoja droga ty chyba juz niezle wygladasz tyle kg poszlo i teraz zlota cera

wiec wklejam moje zakupy
A dla Ciebie nie jest za słodka? Taka mdła? Przyznam, ze ja bym tez po niej zwymiotowała

Oj Kochana, jeszcze nie wyglądam rewelacyjnie, nadal 9 kg na plusie.

Ale zaszalałaś zakupy super.
Ja tez przez swietami wybieram sie na zakupy ubraniowe.
Dostałam od TŻ, mamy i taty kase na imieniny, całkiem sporo sie tego nazbierało i bedzie sporo szmatek za to
I jeszcze zapisałam sie do fryzjera i kosmetyczki Chyba zrobie sie na blond (cos mnie kusi zeby byc blondynką)

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Edytowane przez Cassandra 23
Czas edycji: 2010-03-13 o 12:36
Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:43   #728
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
no ja wydalam cos ponad 400zł ale malz mi dal przyzwolenie w koncun mial fuche i dostal kaske to wykorzystalam a co
jeszcze czyham na puderek Clinique bo mi sie konczy wiec trzeba kupic a wiadomo tani nie jest i trzeba sie zaopatrzyc w filtr jakis a tu tez cenowo gorna pola

czekam na fotkiiii
Voila (a mały właśnie się budzi-zdążyłam!)
getrów nie cykałam, bo to takie normalne, czarne.
A na jaki konkretnie puder się czaisz? sypki czy w kamieniu?
Oj muszę iść do marudy...
Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

No fakt, ten podgląd znacznie lepszy
Dziękuję za kciuki, mam nadzieję, że żadnego psikusa mi wyniki nie sprawią...

Jessssu dziecko jęczy, a matka klika! Cass wyślij mi na priva emaila to Ci wyślę zaproszenie albo zaloguj się na fb i tam wchdzi się w gry
Svi gratuluję, że tyle zrobiłaś! a z tz to wiadomo, czasem trzeba się posprzeczać, bo byłoby nudno...mam nadzieję, że szybko dojrzecie do porozumienia
Teraz to idę!

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2010-03-13 o 12:48
Stary 2010-03-13, 13:00   #729
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
wiec wklejam moje zakupy
A ta torebka pakowna jest? Duza? Bardzo mi sie podoba. Chciałabym jakas listonoszke kupic, moze własnie taka jak Ty o ile badzie u nas w CCC.

Te kolczyki cudne

To ja sie pochwale Wczoraj szwagierka przywiozła całe pudełko kolczyków (sama je robi, tzn. kupuje gotowe elementy a potem jakos to składa). I kupiłam 5 par Pozniej wkleje zdjecia.

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
witam
nie mam dzis weny

Svi, nie narzekaj moj codziennie budzi sie o 6

A TŻ mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie.

Ale z Ciebie pracus wstyd mi bo ja tylko odkurzyłam narazie. Lece scierac kurze i myc łazienke.

Cytat:
Cass wyślij mi na priva emaila to Ci wyślę zaproszenie albo zaloguj się na fb i tam wchdzi się w gry
Oki, wysyłam maila na pw. Dzieki

A bluzeczki sliczne, najbardziej podoba mi sie ta pomaranczowa.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Edytowane przez Cassandra 23
Czas edycji: 2010-03-13 o 15:26
Stary 2010-03-13, 14:07   #730
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

świetne zakupy, szczególnie ta turkusowa bluzeczka mi się podoba no i rozmiary faajne

Cytat:

A dla Ciebie nie jest za słodka? Taka mdła? Przyznam, ze ja bym tez po niej zwymiotowała

Oj Kochana, jeszcze nie wyglądam rewelacyjnie, nadal 9 kg na plusie.

Ale zaszalałaś zakupy super.
Ja tez przez swietami wybieram sie na zakupy ubraniowe.
Dostałam od TŻ, mamy i taty kase na imieniny, całkiem sporo sie tego nazbierało i bedzie sporo szmatek za to
I jeszcze zapisałam sie do fryzjera i kosmetyczki Chyba zrobie sie na blond (cos mnie kusi zeby byc blondynką)
mi ta kaszka nie smakuje ale malej tak

mowisz czas na zmiany......hmmmm ciekawa jestem ciebie w blondzie

Cytat:
Voila (a mały właśnie się budzi-zdążyłam!)
getrów nie cykałam, bo to takie normalne, czarne.
A na jaki konkretnie puder się czaisz? sypki czy w kamieniu?
Oj muszę iść do marudy...

!
supeerrr
szczegolnie 3 i 4 bluzka mi sie podoba

Cytat:
A ta torebka pakowana jest? Duza? Bardzo mi sie podoba. Chciałabym jakas listonoszke kupic, moze własnie taka jak Ty o ile badzie u nas w CCC.

Te kolczyki cudne

To ja sie pochwale Wczoraj szwagierka przywiozła całe pudełko kolczyków (sama je robi, tzn. kupuje gotowe elementy a potem jakos to składa). I kupiłam 5 par Pozniej wkleje zdjecia.

domyslam ze chodzi ci o pakowną-otoz jest ona wieksza niz typowa listonoszka ale dla mnie fajnie bo mam wielki porfel i jak dorzuce jeszcze pare drobiazgow to w sam raz
powinna byc u ciebie w CCC u mnie widzialam ja w 3 roznych salonach

czekam na fotki

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-03-13, 14:19   #731
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
mi się wlaśnie kończą dwie bazy pod cienie - daj znać jak ta baza
z Kanebo miałam tylko pudry i podkłady - świetne są, ale jakoś cieniowo jestem wierna Diorkowi , nawet jak czasem zdradzam to szybko wracam z podkulonym ogonem

Cytat:

łączę się w bólu..tylko że ja to zawsze sie pocieszałam że mi nie obwiśnie, bo nie ma co...a mówisz ze jednak może

dopiero po chwili zajarzyłam o co chodzi
ja też się zawsze cieszyłam, że przynajmniej jędrne będą - niestety, w ciąży urosły do poważnego C (tzn więcej, ale ja mam bardzo mały obwód pod biustem i przy obwodzie 60 wychodziła mi miseczka D czasem DD), ale jak mi się obwód zwiększył do 70 to właśnie brałam C i to nie w każde wchodziłam

Cytat:
witam
nie mam dzis weny

mam do Ciebie pytanie - moja mama robi sobie żelki, ale ostatnio jakoś źle się zapisała i jej stylistka miała 2 klientki na tą samą godzinę, a tamta Pani zapisywała się osobiście, więc jakby miała pierwszeństwo
ale do rzeczy - mojej mamie zależało na tym terminie, bo wyjeżdża w poniedziałek i zaproponowano jej, ze kosmetyczka (chyba się uczy w tym kierunku) z tego samego salony zrobi jej pazurki pod okiem właściwej stylistki
moja mam na to przystała (nie zapłaciła za to ), wszystko było świetnie, ale na koniec lakier spływał po płytce - nie trzymał się i stylistka musiała to poprawić

i teraz moje pytanie - jaka mogła być czy to jakaś poważna sprawa, czy faktycznie drobny błąd i można bylo go tak szybko naprawić i pazurki nie odpadną po tygodniu (z powodu tego spływania, bo rozumiem, ze nie możesz wypowiadać się na temat całej usługi)

chyba jasno się wyraziłam...

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-13, 14:25   #732
katarzynka00
Zakorzenienie

hej kobiety
ładnie szalejecie z zakupami
najbardziej spodobala mi sie torebka, reszta niestety nie w moim stylu

Wskoczylam do was, mala spi, pranko sie pierze-cala siatke od siorki przywiozlam po jej coreczce, zapakowalam całą blache skrzydełek do piekarnika, wiec obiad sie robi a ja siup do was

Wczoraj siora byla u kolezanki-tej co teraz w ciazy-pisalam wam ze sie kiedys przyjaznilysmy.
Oczywiscie objechala mnie
Ale wlasciwie wszystko co powiedziala to z zazdrosci.Skomentowala auto,ktorym juz jezdze z rok, ale mnie nie widziala(podwozilam ją niedawno), moja prace,pytajac czy to tam sie dorobilam, ze kupilismy mieszkanie,zmienilismy samochód, wypytala moja sis o mojego męża-bo sama chce brac slub, po czym przekalkulowala ile mozna w miesiac zarobic
Dorzucila kilka słow o Laurze,o mnie, ze korzystnie w dlugich wlosach i ze taaaaaka gruba mnie latem widziala, a teraz niczego sobie-ale mi pochlebiła

Durna...mogla sie spodziewac ze siorka mi powtorzy
No i takie tam bzdury.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:10   #733
skierka1981
BAN stały

hej mamusie u nas troche po nocy śniegu było a dziś słoneczko piękne i po śnieguu ani śladu
Amelka ok, buszuje cały czas w miejscu nie usiedzi. jak jej nawewt pieluszkę zmieniam to ucieka i staje na nóżki . co do pieluszek to kupiłam pampers 4+ i nie wiem czym one się różnią od 4 wg mnie takie same. i dla Amelki małe trochę już na styk się zapinają kupiłam na sztuki 5 i ok, tak samo belli 5 dobra a 4 mała. czyli skończę te i musimy kupować 5 (Amela ma pewnie ponad 9 kg a one od 12 niby...)
dziś mąż w domku był do południa to w tym czasie zrobiłąm obiadek i posprzątałam. teraz net - jeszcze do kluby musze wpaść bo mam nadziieję Kasiu ze napisałaś co i jak

uciekam na razie miłego weekendu
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:22   #734
Cassandra 23
Zakorzenienie

Wklejam zdjęcia kolczyków
(ceny od 5 do 10 zł).

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-03-13, 16:28   #735
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
(ceny od 5 do 10 zł).
cudne te kolczyki

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-03-13, 16:53   #736
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

mam do Ciebie pytanie - moja mama robi sobie żelki, ale ostatnio jakoś źle się zapisała i jej stylistka miała 2 klientki na tą samą godzinę, a tamta Pani zapisywała się osobiście, więc jakby miała pierwszeństwo
ale do rzeczy - mojej mamie zależało na tym terminie, bo wyjeżdża w poniedziałek i zaproponowano jej, ze kosmetyczka (chyba się uczy w tym kierunku) z tego samego salony zrobi jej pazurki pod okiem właściwej stylistki
moja mam na to przystała (nie zapłaciła za to ), wszystko było świetnie, ale na koniec lakier spływał po płytce - nie trzymał się i stylistka musiała to poprawić

i teraz moje pytanie - jaka mogła być czy to jakaś poważna sprawa, czy faktycznie drobny błąd i można bylo go tak szybko naprawić i pazurki nie odpadną po tygodniu (z powodu tego spływania, bo rozumiem, ze nie możesz wypowiadać się na temat całej usługi)

chyba jasno się wyraziłam...
hmmmm...nie bardzo jasno
lakier jej splywal? czy masz na mysli zel?
jesli zel to chodzi o to, ze sie nie utwardzil do konca tak?
musisz mi dokladniej wyjasnic o co chodzi bo nie bardzo wiem

jesli chodzi o zel, ktory sie nie utwardzil to napisz mi w jaki sposob jej to poprawila? dolozyla zelu i znow utwardzala? czy spilowala i polozyla kolejna warstwe? czy jak?

bo po utwardzeniu zelu trzeba go opilowac zeby nadac ksztal wiec jesli chodzi o zel to rozumiem, ze ta uczaca sie jeszcze go nie opilowala wtedy?

hmmmm musisz konkretniej mi opisac bo nie wiem za bardzo co masz na mysli
Stary 2010-03-13, 19:44   #737
katarzynka00
Zakorzenienie

wow nie przesadzacie ? 3 posty?
a bylam tu ok 15
Cass sliczne te kolczyki, za takie pieniazki mozna miec kazdy kolor. Kazde mi sie podobaja.Szczegolnie fioletowe i zolte.

Jutro extra dzien.Przed poludniem ma wpasc kolezanka z pracy, potem ma dojechac siostra z synkiem, a na wieczor wychodze na kolacyjke.
Boshe, chyba ze 2 lata nigdzie nie bylysmy, a za starych dobrych czasow 1 w miesiacu kino lub kolacja-najczesciej w Sphinxie, nawet piwka czy deserki w ogródkach na Starym Rynku.
Potem męzowie, dzieci i zaprzestałysmy rytuału, a szkoda

Dzis sie juz chyba nie pojawie, was mało no i usta usta niebawem
Wilczak jest swietny

dobrej nocy
mua

Stary 2010-03-13, 19:57   #738
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja wlasnie wypisuje ok 30 paczek
reka mi zaraz odpadnie
Stary 2010-03-13, 20:40   #739
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
A bluzeczki sliczne, najbardziej podoba mi sie ta pomaranczowa.
No właśnie tak wyszła na zdjęciu, jest raczej koralowa
Cytat:
supeerrr
szczegolnie 3 i 4 bluzka mi sie podoba

Cytat:
(ceny od 5 do 10 zł).
Te ażurowe pierwsze i drugie są cudne czy szwagierka nie mogłaby rozszerzyć działalnośći na wizażanki? ja chętnie kupię takie ażurki

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
wow nie przesadzacie ? 3 posty?
a bylam tu ok 15
Cass sliczne te kolczyki, za takie pieniazki mozna miec kazdy kolor. Kazde mi sie podobaja.Szczegolnie fioletowe i zolte.

Jutro extra dzien.Przed poludniem ma wpasc kolezanka z pracy, potem ma dojechac siostra z synkiem, a na wieczor wychodze na kolacyjke.
Boshe, chyba ze 2 lata nigdzie nie bylysmy, a za starych dobrych czasow 1 w miesiacu kino lub kolacja-najczesciej w Sphinxie, nawet piwka czy deserki w ogródkach na Starym Rynku.
Potem męzowie, dzieci i zaprzestałysmy rytuału, a szkoda

Dzis sie juz chyba nie pojawie, was mało no i usta usta niebawem
Wilczak jest swietny

dobrej nocy
mua
No ja też jestem w szoku, wróciłąm z poczuciem, że będę godzinę nadrabiać a tu zonk. Nie ma tego złego, leje mi się woda do wanny
Zapomniałam o "usta usta"!!
Miłej zabawy jutro!

P4w - dam znać jak ta baza, mam nadzieję, żę dobra, bo chciałam ArtDeco tylko mnie pani namówiła na tą ja też lubię diorki, nawet właśnie się zorientowałam, że gdzieś mi wcięło moje ukochane Pink Idol natomiast zawiodłam się totalnie na chanelkach, są transparentne i to do nich właśnie kupiłam tę bazę..
No to ja też zmykam tymczasem na kąpiel, winko i do męża
Stary 2010-03-13, 20:50   #740
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Te ażurowe pierwsze i drugie są cudne czy szwagierka nie mogłaby rozszerzyć działalnośći na wizażanki? ja chętnie kupię takie ażurki
Te żólte i fioletowe są z cienkiego drewienka. Miala tez inne kolory. Zółte są po 6 a fioletowe po 5. Reszta za 10 zł. Miała tez całą masę innych Zapytam ją, wydaje mi sie ze mogłabym wysłac Wam pocztą

Kasiu, nie zacytowało mi Twojego posta
Miała rozne kolory i chyba nawet kilka wzorów. Ja szybko ogladałam te kolczyki bo juz musiałam małego kąpac ale miała naprawde duzo i pewnie bedzie miec jeszcze wiecej bo sprzedają sie jak świeże bułeczki

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-03-13, 21:03   #741
muszka66
Rozeznanie

Cytat:
witaj
ja robie peeling raz na tydzien -biore fusy z kawy od mamy bo ja nie pije na suchą skore wcieram te fusy -naprawde mocno peelinguja cala skora czerwona jest po tym ale jaka gladka za to
musze tez zaczac robic taki peeling, bo widze, ze sporo z was robi i chwalicie
Cytat:
kupiłam małej bodziak, właśnie doszedł, super jest :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=931255798
mamy takie same body
Cytat:
to ja pokaże kolekcje mojej Oliwki

oto ząbki wszystkich nie widac, bo skubana nie chciala pokazac, ale na górze jest 4 i piąty już w drodze (juz widać trochę)

zdjecia niewyrazne troche bo robione na szybko
na drugim zdjeciu lepiej widać, bo jej troche palcem usta odgiełam do góry

a i jedno zdjecie nowe w albumie
wiesz co? widze, ze Twoja mala tez ma taka szparke miedzy jedynkami?? moja tez i sie smieje z tego, ze widze, ze u was podobnie haha

a my kupilismy dzis wozek, na potem
http://www.allegro.pl/item946993427_...w_0zl_24h.html
ogladalismy dzis na zywo, spodobal nam sie. jedziemy na wczasy, wiec musielismy kupic cos mniejszego.
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:13   #742
Wojtusia
Zakorzenienie

Cass zapomniałam napisać - kolczyki świetne, sama robię różne
no i bransoletki i naszyjniki, ale przede wszystkim kolczyki
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:15   #743
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm...nie bardzo jasno
lakier jej splywal? czy masz na mysli zel?
jesli zel to chodzi o to, ze sie nie utwardzil do konca tak?
musisz mi dokladniej wyjasnic o co chodzi bo nie bardzo wiem

jesli chodzi o zel, ktory sie nie utwardzil to napisz mi w jaki sposob jej to poprawila? dolozyla zelu i znow utwardzala? czy spilowala i polozyla kolejna warstwe? czy jak?

bo po utwardzeniu zelu trzeba go opilowac zeby nadac ksztal wiec jesli chodzi o zel to rozumiem, ze ta uczaca sie jeszcze go nie opilowala wtedy?

hmmmm musisz konkretniej mi opisac bo nie wiem za bardzo co masz na mysli
wiesz co - mnie przy tym nie było
wiem tylko tyle, co powiedziała mi mama - czyli, ze lakier spływał

a jeśli się nie opiłuje ostatniej warstwy to lakier się nie będzie trzymał?

Cytat:
No właśnie tak wyszła na zdjęciu, jest raczej koralowa

No ja też jestem w szoku, wróciłąm z poczuciem, że będę godzinę nadrabiać a tu zonk. Nie ma tego złego, leje mi się woda do wanny
Zapomniałam o "usta usta"!!
Miłej zabawy jutro!

P4w - dam znać jak ta baza, mam nadzieję, żę dobra, bo chciałam ArtDeco tylko mnie pani namówiła na tą ja też lubię diorki, nawet właśnie się zorientowałam, że gdzieś mi wcięło moje ukochane Pink Idol natomiast zawiodłam się totalnie na chanelkach, są transparentne i to do nich właśnie kupiłam tę bazę..
No to ja też zmykam tymczasem na kąpiel, winko i do męża
ja byłam wierna Lumene, ale ostatnio w Douglasie była promocja i skusiłam się ArtDeco - masakra totalna (dobrze, ze nie kupiłaś) - nie mogę jej równo rozprowadzić po powiece i oczywiście cień też się nierówno rozprowadza

ja lubię Chanelki do szybkiego dziennego makijażu - lubię w nich to, ze nawet jak zupełnie się nie staram wychodzi bardzo szlachetnie

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-13, 21:24   #744
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
wiesz co - mnie przy tym nie było
wiem tylko tyle, co powiedziała mi mama - czyli, ze lakier spływał

a jeśli się nie opiłuje ostatniej warstwy to lakier się nie będzie trzymał?
no to ja wysiadam
nie ma czegos takiego jak nie trzymajacy sie lakier
lakier do paznokci bedzie sie trzymal nawet szklanki, drewna, plastiku i wszystkiego co nim pomalujesz i wyschnie

kompletnie nie rozumiem

jak mozesz sie lakier nie trzymac cokolwiek nim pomalujesz to zasycha przeciez i jest

chyba chodzi o cos innego niz lakier

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

aaaaaaaaaaa moja kolezanka wlasnie rodzi - godzine temu miala juz 8cm rozwarcia
Stary 2010-03-13, 21:29   #745
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja wysiadam
nie ma czegos takiego jak nie trzymajacy sie lakier
lakier do paznokci bedzie sie trzymal nawet szklanki, drewna, plastiku i wszystkiego co nim pomalujesz i wyschnie

kompletnie nie rozumiem

jak mozesz sie lakier nie trzymac cokolwiek nim pomalujesz to zasycha przeciez i jest

chyba chodzi o cos innego niz lakier

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

aaaaaaaaaaa moja kolezanka wlasnie rodzi - godzine temu miala juz 8cm rozwarcia
może to nie był lakier - nie wiem
widziałam je dzisiaj - bardzo starannie wykonane i mamy nadzieję nie odpadną

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-13, 21:59   #746
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Sylka zdrowka zycze

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Dawno mnie nie było, nadrobiłam tak po łebkach, ale dokładniej nie dam rady. Teraz jezdze do szkoły 3 razy w tyg, a resztę czasu poświecam Synusiowi. Tomuś siedzi z moją ciocią i z tesiową jak mnie nie ma i jest zadowolony chłopak, nie płacze i podobno grzeczny-to rozrywka dla Niego taka zmiana otoczenia. Tylko mi serduszko pęka jak muszę go zostawiać
dla Tomusia,dzielny chłopczyk.

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Body ładne,Lenka śliczna a mamusia czemu "zakryta"?

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
A ja musze sie pochwalic... jest zab !

Dwa dni temu pojawila sie taka dziureczka na dziasle, i czulam cos ostrego pod dziaselkiem a dzisiaj czulam juz wyraznie palcem , ze sie przebil no i stuka w lyzeczke!
gratulujemy zębolka.

Cytat:
to ja pokaże kolekcje mojej Oliwki

oto ząbki wszystkich nie widac, bo skubana nie chciala pokazac, ale na górze jest 4 i piąty już w drodze (juz widać trochę)

zdjecia niewyrazne troche bo robione na szybko
na drugim zdjeciu lepiej widać, bo jej troche palcem usta odgiełam do góry

a i jedno zdjecie nowe w albumie
O,ale super.Aż zazdraszczam,bo u nas dalej nic

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Tzn. na pewno jest lepsza, niż mineralne "dorosłe", ale z niemowlęcych wypada najgorzej. Żywca nawet nie biorę pod uwagę, po tej aferze. Podobno zresztą odebrano im certyfikat IMID, ale nie wiem czy to prawda. Dobrawa u mnie jest w Polo i w Tesco. Ale nigdzie indziej na razie nie patrzyłam. To może Primavera? Też ma mniej sodu niż Mama i ja.
Morska,a Ty jakiej wody używasz?Pisałaś,przegapił am,czy jak?

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 22:01   #747
Cassandra 23
Zakorzenienie

Co tutaj takie pustki? Pewnie zajmujecie się TŻ-tami?
Ja juz wykąpana, wybalsamowana, jeszcze tylko umyje ząbki i zmykam spac. Jutro jedziemy w gosci do mojej ciotki. Jej córka miała niedawno 18-stke a , ze wszyscy u nich w domu chorowal nie pojechalismy.
Ale zapraoszenie nadal aktualne i jedziemy jutro.

Ale jestem głodna...mało jadłam, nawet obiadu nie ugotowałam TŻ-ta nie było a dla siebie nie chce mi sie gotowac.
Jutro chyba zrobie schab z rodzynkami wg przepisu Chryzolit (o ile dobre pamietam to ona go wklejała).

Kasiu- jak tam Twoja dieta? Ile ważysz?

Ciekawe co sie dzieje z Megi? Mam nadzieje, ze moja synowa juz zdrowa Ma ktos do niej nr tel.?

Zmykam już. I tak pustki dzisiaj
Dobranoc

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-03-13, 22:07   #748
katarzynka00
Zakorzenienie

a ja tylko ArtDeco uzywam
mz jest najtrwalsza, nic sie nie "wałkuje" i konsystencja mi odpowiada

zaglądnełam jeszcze bo musialam looknac co tam do coleslawa potrzebne, i wlasnie skonczylam
małe kawałki piersi z indyka posmazyłam i nie wiem co do tego na jutro...
ziemniaki, ryż... drożdże mi sie skonczyly a tak buleczki-ciabatty bym upiekla

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:

Kasiu- jak tam Twoja dieta? Ile ważysz?
stoje w miejscu dlatego co poniedzialek nie przesyłam danych
ani w przód ani w tył
słodkiego staram sie nie jesc
gazowanych ani sokow nie pije, ale nie jem tak ładnie i idealnie jak powinnam
zdarza mi sie zjesc obiad normalny ...
jutro wychodze wiec piwko padnie

łykam fat burnera, bo małż mi kupil

nadal naleze do klubu dietujących, i nadal mam zamiar walnac z 2 tury ONZ

Stary 2010-03-13, 22:11   #749
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

kat ruszyly sie nasze japony

zostala juz tylko jedna rezerwa

ja juz dawno nie podaje danych bo moja waga zamiast spadac to wzrasta, a cwicze caly czas
Stary 2010-03-13, 22:30   #750
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość

Cytat:
KUPILAM DYWAN
w kwiaty i wzielam wiekszy
NareszcieGratuluję zakupu

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Wojtusiu, jestem pod wrazeniem perelek

a u nas nic nie stuka, ani widu ani slychu (I wygramy konkurs, nawet jesli p4w zamierza teraz liczyc wedlug wieku korygowanego <zart>)
Nie zapominajcie o nasU nas też jeszcze nic

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Cześć Mamcie
Przez ostatnie dwa dni w pracy miałam urwanie głowy, dziś byłam na badaniach okresowych, poźniej biegiem do teściowej po małą i piątek zleciał. Na całe szczęście Majeczka już bardzo kocha swoich dziadków cieszy sie na ich widok. Mnie kamień spadł z serca i mogę spokojnie pracować. Troszkę uciążliwe jest to jeżdżenie w te i wewte ale cóż i do tego się przyzwyczaję.
Dzisiaj teściowa zauważyła u małej na dziąsełku mała białą kreseczkę czyli mamy pierwszego ząbka Wreszcie się doczekałam
A tak poza tym to Maja bardzo się rozleniwiła przestała przekręcać się z plecków na brzuszek, jak ja położę na brzuchu to od razu zaczyna sie wściekać i płakać. Odkąd skończyła pól roczku przestała płakać, stała się bardzo pogodna roześmiana istny Aniołek. Kocham to moje maleństwo nad życie

Cieszę się że już wszystko w porządku

No i oczywiście za ząbka.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Witam

Wpadłam na moment.
Dostałam wypowiedzenie i od dziś od południa już nie pracuję. Później napisze więcej.

Kochana,nie wiem co napisać.Wiem,że bardzo teskniłaś za Zuzką,z drugiej strony praca potrzeba-za coś trzeba żyć.Jedno wiem na pewno,tęskniłyśmy za Tobą

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Gwoli wyjaśnienia - sama na początku dawałam wodę Mama i ja, a kiedy odkryłam, że jest lepsza (a mi też zależy na nerkach, może pamiętasz) wybieram ją. .

Nadrabiam czytanie,ale już doczytałam,że Dobrawę

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości