|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
, a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze jakoś się tak wessał i jest jeszcze mniejszy Ty to chociaż dobrym stanikiem sobie podniesiesz, a ja nie mam co w stanik włożyć ![]() ja nie smaruję żadnym kremem, bo nie wierzę w cudowne liftingujące działanie kremów
|
|
|
#722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
pochwal sie potem swoja opalenizna.....swoja droga ty chyba juz niezle wygladasz tyle kg poszlo i teraz zlota cera ![]() nie bylam jeszcze w rossmanie bo nie bylo mi po drodze ale moze w tym tygodniu pojade bo musze mleko kupic(powiem wam ze chyba jest poprawa po Nan Ha , krostki na raczkach bledna i lokcie juz mniej szorstkie a buzka coraz lepsza) daj znac jaki jest ten samoopalacz Cytat:
![]() Cytat:
wiec wklejam moje zakupy 1. bluzka Orsay rozm.36 za 69.99zł -swietnie lezy a z tylu ma jeszcze cienki pasek do wiazania 2.koszula Camaieu za 50% ceny czyli 79.99zł rozm. S- w sumie ona jest jak tunika bo ma gumki na dole i dluzsza ale bardzo sexi z lekko przeswitujacego materialu 3.tunika Reserved XS za 39.99zł -duzy dekolt wiec topik trzeba nosic 4.bluzeczka Camaieu turkusowa XS za 39.99zł -żaluje ze nie wzielam jeszcze innego koloru bo jest super 5. sweterek Camaieu S -59.99zł - kupilam bo nie mam brązowoego ![]() 6.torebka przez ramię CCC- 89.99zł-polowalam na nia juz od 2 mcy az wreszcie kupilam 7.kolczyki z drogerii Natrura czerwone 7.99zł i stare zloto z niebieskimi cyrkoniami 14.99zł
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czułam małe wyrzuty po wczorajszych zakupach, ale jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to od razu mi przeszło, bo podobne ilości przytargałyśmy do domu Też byłam w Camaieu (2 bluzki) i w Orsay (2 bluzki) i jeszcze w Promodzie (tunika i getry), a na koniec- jakby inaczej - zajrzałam do Douglasa, bo do 16.03. miałam 80zł zniżki i żal byłoby zmarnować więc kupiłam cienie i bazę pod cienie z Kanebo Lubię ten krój sweterka, który kupiłaś, jest taki klasyczny, do wszystkiego dobrze wygląda ![]() No, a ja się wyszykowałm, zmywanie wstawiłam, a mały śpi i śpi może jak zdążę to pocykam foty ciuszków.
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze czyham na puderek Clinique bo mi sie konczy wiec trzeba kupic a wiadomo tani nie jest i trzeba sie zaopatrzyc w filtr jakis a tu tez cenowo gorna pola czekam na fotkiiii
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-03-13 o 12:24 |
|
|
|
|
#725 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz masz podgląd 3D non stop ![]() trzymam za wyniki..też muszę się wybrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#726 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
nie mam dzis weny maly obudzil nas dzis o 5.30 ![]() gdzie sa te czasy kiedy spal do 11? ![]() potem poklocilam sie ostro z TZ i wpadlam w wir sprzatania, wysprzatalam cala chate, lazienki ![]() musze jeszcze ugotowac krupnik i pojechac z paczkami na poczte ![]() a potem przyjezdzaja moi rodzice
|
|
#727 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupie pewnie tez 21 najpierw zmierze patyczkiem stopke A takie adidaski tez chce kupic ale blizej lata jak juz mały bedzie chodził. Cytat:
Cytat:
Gratuluje zakupów Pochwal sie co kupiłaś A ta gra jest po polsku? Mozesz podac linka? Uwielbiam Simsy wiec moze i ta mi sie spodoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj Kochana, jeszcze nie wyglądam rewelacyjnie, nadal 9 kg na plusie. Ale zaszalałaś Ja tez przez swietami wybieram sie na zakupy ubraniowe. Dostałam od TŻ, mamy i taty kase na imieniny, całkiem sporo sie tego nazbierało i bedzie sporo szmatek za to I jeszcze zapisałam sie do fryzjera i kosmetyczki (cos mnie kusi zeby byc blondynką)
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2010-03-13 o 12:36 |
|||||
|
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a mały właśnie się budzi-zdążyłam!)getrów nie cykałam, bo to takie normalne, czarne. A na jaki konkretnie puder się czaisz? sypki czy w kamieniu? Oj muszę iść do marudy... Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki ![]() Jessssu dziecko jęczy, a matka klika! Cass wyślij mi na priva emaila to Ci wyślę zaproszenie albo zaloguj się na fb i tam wchdzi się w gry ![]() Svi gratuluję, że tyle zrobiłaś! a z tz to wiadomo, czasem trzeba się posprzeczać, bo byłoby nudno...mam nadzieję, że szybko dojrzecie do porozumienia ![]() Teraz to idę! Edytowane przez truheart Czas edycji: 2010-03-13 o 12:48 |
||
|
|
|
#729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kolczyki cudne To ja sie pochwale Wczoraj szwagierka przywiozła całe pudełko kolczyków (sama je robi, tzn. kupuje gotowe elementy a potem jakos to składa). I kupiłam 5 par Pozniej wkleje zdjecia.Cytat:
![]() A TŻ mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie. Ale z Ciebie pracus wstyd mi bo ja tylko odkurzyłam narazie. Lece scierac kurze i myc łazienke. Cytat:
A bluzeczki sliczne, najbardziej podoba mi sie ta pomaranczowa.
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2010-03-13 o 15:26 |
|||
|
|
|
#730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mowisz czas na zmiany......hmmmm ciekawa jestem ciebie w blondzie ![]() Cytat:
szczegolnie 3 i 4 bluzka mi sie podoba Cytat:
![]() powinna byc u ciebie w CCC u mnie widzialam ja w 3 roznych salonach czekam na fotki
|
|
#731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Kanebo miałam tylko pudry i podkłady - świetne są, ale jakoś cieniowo jestem wierna Diorkowi , nawet jak czasem zdradzam to szybko wracam z podkulonym ogonem ![]() Cytat:
dopiero po chwili zajarzyłam o co chodzi ![]() ja też się zawsze cieszyłam, że przynajmniej jędrne będą - niestety, w ciąży urosły do poważnego C (tzn więcej, ale ja mam bardzo mały obwód pod biustem i przy obwodzie 60 wychodziła mi miseczka D czasem DD), ale jak mi się obwód zwiększył do 70 to właśnie brałam C i to nie w każde wchodziłam Cytat:
mam do Ciebie pytanie - moja mama robi sobie żelki, ale ostatnio jakoś źle się zapisała i jej stylistka miała 2 klientki na tą samą godzinę, a tamta Pani zapisywała się osobiście, więc jakby miała pierwszeństwo ale do rzeczy - mojej mamie zależało na tym terminie, bo wyjeżdża w poniedziałek i zaproponowano jej, ze kosmetyczka (chyba się uczy w tym kierunku) z tego samego salony zrobi jej pazurki pod okiem właściwej stylistki moja mam na to przystała (nie zapłaciła za to ), wszystko było świetnie, ale na koniec lakier spływał po płytce - nie trzymał się i stylistka musiała to poprawići teraz moje pytanie - jaka mogła być czy to jakaś poważna sprawa, czy faktycznie drobny błąd i można bylo go tak szybko naprawić i pazurki nie odpadną po tygodniu (z powodu tego spływania, bo rozumiem, ze nie możesz wypowiadać się na temat całej usługi) chyba jasno się wyraziłam...
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobiety
ładnie szalejecie z zakupami najbardziej spodobala mi sie torebka, reszta niestety nie w moim stylu ![]() Wskoczylam do was, mala spi, pranko sie pierze-cala siatke od siorki przywiozlam po jej coreczce, zapakowalam całą blache skrzydełek do piekarnika, wiec obiad sie robi a ja siup do was ![]() Wczoraj siora byla u kolezanki-tej co teraz w ciazy-pisalam wam ze sie kiedys przyjaznilysmy. Oczywiscie objechala mnie ![]() Ale wlasciwie wszystko co powiedziala to z zazdrosci.Skomentowala auto,ktorym juz jezdze z rok, ale mnie nie widziala(podwozilam ją niedawno), moja prace,pytajac czy to tam sie dorobilam, ze kupilismy mieszkanie,zmienilismy samochód, wypytala moja sis o mojego męża-bo sama chce brac slub, po czym przekalkulowala ile mozna w miesiac zarobic Dorzucila kilka słow o Laurze,o mnie, ze korzystnie w dlugich wlosach i ze taaaaaka gruba mnie latem widziala, a teraz niczego sobie-ale mi pochlebiła Durna...mogla sie spodziewac ze siorka mi powtorzy No i takie tam bzdury.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#733 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
Amelka ok, buszuje cały czas w miejscu nie usiedzi. jak jej nawewt pieluszkę zmieniam to ucieka i staje na nóżki wg mnie takie same. i dla Amelki małe trochę już na styk się zapinają kupiłam na sztuki 5 i ok, tak samo belli 5 dobra a 4 mała. czyli skończę te i musimy kupować 5 (Amela ma pewnie ponad 9 kg a one od 12 niby...)dziś mąż w domku był do południa to w tym czasie zrobiłąm obiadek i posprzątałam. teraz net - jeszcze do kluby musze wpaść bo mam nadziieję Kasiu ze napisałaś co i jak ![]() uciekam na razie miłego weekendu |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcia kolczyków
(ceny od 5 do 10 zł).
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
cudne te kolczyki
|
#736 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() lakier jej splywal? czy masz na mysli zel? ![]() jesli zel to chodzi o to, ze sie nie utwardzil do konca tak? musisz mi dokladniej wyjasnic o co chodzi bo nie bardzo wiem jesli chodzi o zel, ktory sie nie utwardzil to napisz mi w jaki sposob jej to poprawila? dolozyla zelu i znow utwardzala? czy spilowala i polozyla kolejna warstwe? czy jak? bo po utwardzeniu zelu trzeba go opilowac zeby nadac ksztal wiec jesli chodzi o zel to rozumiem, ze ta uczaca sie jeszcze go nie opilowala wtedy? hmmmm musisz konkretniej mi opisac bo nie wiem za bardzo co masz na mysli
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
wow
a bylam tu ok 15 Cass sliczne te kolczyki, za takie pieniazki mozna miec kazdy kolor. Kazde mi sie podobaja.Szczegolnie fioletowe i zolte. Jutro extra dzien.Przed poludniem ma wpasc kolezanka z pracy, potem ma dojechac siostra z synkiem, a na wieczor wychodze na kolacyjke. Boshe, chyba ze 2 lata nigdzie nie bylysmy, a za starych dobrych czasow 1 w miesiacu kino lub kolacja-najczesciej w Sphinxie, nawet piwka czy deserki w ogródkach na Starym Rynku. Potem męzowie, dzieci i zaprzestałysmy rytuału, a szkoda ![]() Dzis sie juz chyba nie pojawie, was mało no i usta usta niebawem Wilczak jest swietny dobrej nocy mua
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#738 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja wlasnie wypisuje ok 30 paczek
![]() reka mi zaraz odpadnie
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak wyszła na zdjęciu, jest raczej koralowa
![]() Te ażurowe pierwsze i drugie są cudne ja chętnie kupię takie ażurki ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam o "usta usta"!! Miłej zabawy jutro! P4w - dam znać jak ta baza, mam nadzieję, żę dobra, bo chciałam ArtDeco tylko mnie pani namówiła na tą ja też lubię diorki, nawet właśnie się zorientowałam, że gdzieś mi wcięło moje ukochane Pink Idol No to ja też zmykam tymczasem na kąpiel, winko i do męża
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, nie zacytowało mi Twojego posta ![]() Miała rozne kolory i chyba nawet kilka wzorów. Ja szybko ogladałam te kolczyki bo juz musiałam małego kąpac ale miała naprawde duzo i pewnie bedzie miec jeszcze wiecej bo sprzedają sie jak świeże bułeczki
|
|
|
#741 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i sie smieje z tego, ze widze, ze u was podobnie hahaa my kupilismy dzis wozek, na potem ![]() http://www.allegro.pl/item946993427_...w_0zl_24h.html ogladalismy dzis na zywo, spodobal nam sie. jedziemy na wczasy, wiec musielismy kupic cos mniejszego. |
|||
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Cass zapomniałam napisać - kolczyki świetne, sama robię różne
![]() no i bransoletki i naszyjniki, ale przede wszystkim kolczyki
|
|
|
|
#743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem tylko tyle, co powiedziała mi mama - czyli, ze lakier spływał a jeśli się nie opiłuje ostatniej warstwy to lakier się nie będzie trzymał? Cytat:
ja lubię Chanelki do szybkiego dziennego makijażu - lubię w nich to, ze nawet jak zupełnie się nie staram wychodzi bardzo szlachetnie
|
|
|
#744 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() nie ma czegos takiego jak nie trzymajacy sie lakier ![]() lakier do paznokci bedzie sie trzymal nawet szklanki, drewna, plastiku i wszystkiego co nim pomalujesz i wyschnie kompletnie nie rozumiem jak mozesz sie lakier nie trzymac cokolwiek nim pomalujesz to zasycha przeciez i jestchyba chodzi o cos innego niz lakier ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- aaaaaaaaaaa moja kolezanka wlasnie rodzi - godzine temu miala juz 8cm rozwarcia
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam je dzisiaj - bardzo starannie wykonane i mamy nadzieję nie odpadną
|
|
|
#746 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
dla Tomusia,dzielny chłopczyk.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Co tutaj takie pustki?
Pewnie zajmujecie się TŻ-tami? ![]() Ja juz wykąpana, wybalsamowana, jeszcze tylko umyje ząbki i zmykam spac. Jutro jedziemy w gosci do mojej ciotki. Jej córka miała niedawno 18-stke a , ze wszyscy u nich w domu chorowal nie pojechalismy. Ale zapraoszenie nadal aktualne i jedziemy jutro. ![]() Ale jestem głodna...mało jadłam, nawet obiadu nie ugotowałam TŻ-ta nie było a dla siebie nie chce mi sie gotowac. Jutro chyba zrobie schab z rodzynkami wg przepisu Chryzolit (o ile dobre pamietam to ona go wklejała). Kasiu- jak tam Twoja dieta? Ile ważysz? Ciekawe co sie dzieje z Megi? Mam nadzieje, ze moja synowa juz zdrowa Ma ktos do niej nr tel.? Zmykam już. I tak pustki dzisiaj ![]() Dobranoc
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tylko ArtDeco uzywam
![]() mz jest najtrwalsza, nic sie nie "wałkuje" i konsystencja mi odpowiada zaglądnełam jeszcze bo musialam looknac co tam do coleslawa potrzebne, i wlasnie skonczylam ![]() małe kawałki piersi z indyka posmazyłam i nie wiem co do tego na jutro... ziemniaki, ryż... drożdże mi sie skonczyly a tak buleczki-ciabatty bym upiekla ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- stoje w miejscu dlatego co poniedzialek nie przesyłam danych ani w przód ani w tył słodkiego staram sie nie jesc gazowanych ani sokow nie pije, ale nie jem tak ładnie i idealnie jak powinnam ![]() zdarza mi sie zjesc obiad normalny ... jutro wychodze wiec piwko padnie ![]() łykam fat burnera, bo małż mi kupil nadal naleze do klubu dietujących, i nadal mam zamiar walnac z 2 tury ONZ
|
|
|
#749 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kat ruszyly sie nasze japony
zostala juz tylko jedna rezerwa ![]() ja juz dawno nie podaje danych bo moja waga zamiast spadac to wzrasta, a cwicze caly czas
|
|
#750 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Nareszcie Gratuluję zakupuCytat:
U nas też jeszcze nicCytat:
Cieszę się że już wszystko w porządku No i oczywiście za ząbka.Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
Nadrabiam czytanie,ale już doczytałam,że Dobrawę |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

I zero jędrnosci, skóra jak flaczek, cucuchy obwisłe (przepraszam, za sformułowania ale taka jest prawda
, a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze jakoś się tak wessał i jest jeszcze mniejszy 

dla Werci za pieknie przespaną nockę.

na początku kwietnia będę mieć wyniki cyto, mam nadzieję, że będą ok!

mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie.
dopiero po chwili zajarzyłam o co chodzi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

U nas też jeszcze nic