|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
i odszedł. a teraz mamusiu powiedz mi czy chłopczyk, który kocha dziewczynkę odchodzi ? odchodzi zostawiając ją samą, samą ze wszystkimi problemami..wiedząc ze nie będzie potrafiła poradzić sobie z tym cholernym życiem ? mamusiu, czy chłopczyk który tak postępuje, naprawdę kocha tą dziewczynkę ? Nieba prawie juz nie bylo nad ziemią. padał tylko śnieg, taki gęsty i zimny, że nawet w grobach marzły ludzkie popioły. któz jednak powie, że za tymi chmurami nie ma słońca? ... musiał odejść, choć nie wyobrażał sobie życia bez niej. wiedział, że odchodząc dzisiaj może już nigdy więcej nie znaleźć klucza do jej serca. cierpiał, bo po raz kolejny los udowodnił mu, jak kruche bywa szczęście. pocałował ją w policzek, wdychając może już po raz ostatni zapach jej ciała . Bliżej nieokreślony weltszmerc zagryzam czekoladą truskawkową marki wedel, bardzo dobra, oraz makaronem z sosem serowym, następnie podkręcam ckliwą muzyczką z winapa i tak sobie trwam nie do końca wiedząc o co mi tak naprawdę chodzi. ![]() ![]() ![]()
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Nie dbasz - tracisz, nie odzyskasz nigdy...
Kocham milczeć jak mówisz -wtedy wszystko rozumiem <3 słodkie i namiętne spier.dalaj. < 3 `a On nic nie mówi. tylko mi się śni. I nigdy nie powiem Ci, jak bardzo mnie intrygujesz. _________ Urodzinowo ![]()
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
takie nie moje
![]() `chciała bym mieć ciebie przy sobie cały czas aby nigdy nie tęsknić` ` miłość słowem nie da się opisać nie da się określić co tak naprawdę znaczy ale wiadomo na pewno jednym daje szczęście innym zaś dar smutku i rozpaczy ` ` by zjednoczyć z tobą się w jednym życiu w jednym śnie` `Chciałabym być Twoim ubraniem, które nosisz na sobie co dnia tylko po to by być blisko Ciebie.` `Chciałabym być gwiazdami na niebie tylko po to by widzieć jak co wieczór zasypiasz.` `Czy już mam się poddać i już Ciebie nie kochać?` `czy mam z powodu TĘSKNOTY wypalić sobie wnętrzności?`
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
o ile się nie mylę, dodawałam już w tej części taki opis, ale okeej. (;
marikab - dobra, nie tłumacz mi się. i tak w to nie uwierzę. ;o larav - słonko, czemu Cię jakoś nie widzę tutaj? ![]() hoe, marikab - okradłam. Do przodu idź, bo tam gdzieś jest takie miejsce, w którym każdy z nas może odnaleźć swoje szczęście.
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
♥ caroline060 ♥
![]() * Spalili ścieżkę, którą odważyłam się biec, nasza miłość jest martwa.. Jeśli wstyd miałby twarz myślę, że wyglądałaby jak moja. Jeśli miałby dom, byłyby to moje oczy.. Złamane kłódki ostrzegają cię przed dostaniem się do mojego serca.. On powraca i pyta jak gdyby nigdy nic : "Cześć, pamiętasz mnie ?" Odpowiedz jest prosta : "Cześć, pamiętam jak odchodziłeś". Nasze życie jak chora karuzela w cyrku.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-03-13 o 12:30 |
|
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.. Więc obie mamy nieidealne serca, ale za to przepełnione po brzegi miłością. Kocham <3 _______ Nie potrafię nam pomóc.
Gdybyś chciał, gdybyś mógł... gdybyś był. Zniknął świat, bez którego nie widziałam sensu życia. Zostałam sam na sam z tą, która milczała, gdy ja milczałam, krzyczała echem, kiedy ja krzyczałam, ocierała wiatrem moje łzy, gdy płakałam. To samotność. Jedyna przyjaciółka. Można nie wiedzieć, choć łatwiej nie widzieć. Chciałeś tylko kolejny raz wprowadzić mnie w błąd. Uczucie nakarmić kłamstwem. Wznowić poczucie beznadziejności. Niestety, udało Ci się. Przytulasz w zimnie, łagodzisz ból po otarciach, grzejesz moje ręce w swoich. ... a wtedy małe znaczy najwięcej. Jej miłość odbijała się w szybach autobusów, klatek schodowych, okien mieszkaniowych, w lusterkach samochodowych i nawet w jego źrenicach.
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
trzymało mnie za rękę szczęście. to był sen. a wracaj sobie, wracaj . i tak mnie już wcale nie obchodzisz. nasze serca mijają się obok siebie jak pociągi na stacji. połamane serce zainfekowane toksycznymi, niszczącymi, osłabiającymi uczuciami, powinno się człowiekowi wyciąć i zastępować innym, nowym, czystym, bez skazy, ran i blizn
|
#1658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;*smakuję whisky i Ciebie, tak na zmianę. kupiłam bilet, pisało na nim szczęście peron nr.3, pociąg się wykoleił. mój sens życia ma dziewczynę. uwodzicielsko zaciągała się papierosem, a wydychany dym był tęsknotą do ukochanego mężczyzny. nienawidzę jak na mnie patrzysz, ale uwielbiam to spojrzenie.
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
rzuciłam się na nią. popatrzyła na Ciebie tym wymownym wzrokiem. chciała dać, mi do zrozumienia, że będzie o Ciebie walczyć. odczytałam jej sygnały i zaczęłam działać. to wszystko.
|
|
#1660 |
|
Raczkowanie
|
Margaretta_1 Tryska - okradłam.
![]() Będę całowała jego nagie ciało
i poznawała je co dzień na nowo opuszkami palców. "-Chcesz mnie kupić.? -Nie... Zatrzymać" "masz takie ciepłe światełko w oczach i strasznie mi się ono podoba." "Odpocznijmy Płóżmy się Zapomnijmy" |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Nensie - będziemy czekać na Ciebie. ![]() Tryska - happy birthday to you. ;> Toogether93 & Kofeina w Redbullach - ♥ ______________
mama Ci nie mówiła, że będziesz przez Niego płakać? często nocami moje myśli żyją własnym życiem. nie pochodzą z mojej głowy. rodzą się w kąciku ust, podczas uśmiechu i pod powieką ze łzą. i dziś jest właśnie taka noc, gdy moje myśli są poza moją kontrolą. zdeptał wspomnienie. rozszarpał marzenie. wciąż kochaj mnie, jak dziecko błagałam... bo jest pare złudzeń, które warto mieć, by żyć. mechanizmu ciągły pośpiech. fałszem podszyty śmiech. w pokoju bez ścian zamykam się. w nicości trwam...
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Może to wszystko ma jakiś sens...
może jeszcze nasz los odmieni się... może wreszcie znikną łzy... i wszyscy do siebie uśmiechną się. Dziś, zapomniałam o Tobie. Myśli mam spokojne. Wreszcie, nareszcie. Nic, to nic, to nic już nie znaczy. "Mogę być kim tylko chcę... Mogę zapominać się i odlecieć. Mogę nagle zamknąć drzwi zniknąć gdzieś na kilka dni." Wytłumacz mi... jak można tak żyć? ciągle smucić się nie wiedzieć jaki jest dziś dzień. Przejmować się tylko sobą... być łzy ozdobą. Tak piękna łza, która spływa Ci po policzku zmywa z Ciebie te chwile, które były tak miłe.
|
#1663 |
|
BAN stały
|
marikab
na zdrowie Tryska najlepszego . . . ' Albo nie masz oczu , albo często je zamykasz . Twoje życie musi być cholernie smutne ;( ' sam na sam ze swoja samotnością męczysz się . znasz ten stan ? popatrz na nią . jest taka zmęczona tym wszystkim . w jej oczach widać smutek . a w udawanym uśmiechu chowa się zmęczenie . widzisz to ? czekała tylko na to byś wziął ją w swoje ramiona i ścisnął ścisną tak mocno by zrozumiała. że te ramiona nie są dla niej . realność poplątana z nadzieja . marzenia przesycone twoją obecnością . jednym słowem kijowo . kolejny dzień samotności . przepełniony Twoja obojętną miłością . a podobno jak ktoś się zakocha nie czuję się samotny . rozpływam się w podświadomości zakłamanej 'miłości' |
|
|
|
#1664 |
|
Przyczajenie
|
A ja nadal chcę cię takiego jak kiedyś… Mów co chcesz. Ja swoje wiem. Twoja obecność nie wystarczy bym była szczęśliwa. Potrzebuję cię całego.A ty nadal nie wiesz jak się czułam gdy z uśmiechem zatrzymywałeś swoją srebrną BM'kę by spytać czy mnie gdzieś nie podwieźć. Wiesz mi. Nie działa na mnie twoja popularność. Nie obchodzi mnie jak bardzo jesteś wysportowany. Nawet twoimi dennymi ocenami się nie przejmuję. Po prostu te dołeczki w twoich policzkach mnie nieodwracalnie uwiodły.![]() ![]() ![]() Edytowane przez GuerrieS Czas edycji: 2010-03-13 o 13:29 |
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
nie tym razem.
we dwoje raźniej. a co jeśli ktoś Cię potrzebuje ? atak morderczych całusków. ;* nie tak szybko. boli mocno ? to dobrze. o to chodziło. bywało gorzej.
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
tańczyć z tobą w deszczu.
ja i ty to cały mój wszechświat. możemy być szczęśliwi gdziekolwiek. ;* gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę. i jemy wspólne śniadania. <3 nie wiem po co sie udzielam tutaj nikt tego nie czytaEdytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-13 o 13:31 |
|
|
|
#1667 |
|
Marudziara
|
Wymagania wyimaginowane. Sprawiedliwość oślepła, Aniołom powyrywano skrzydła. Czekam… Nie podchodź! – Podejdź! Sprzeczności do pary… Kochana – Nieznośna, Łatwa – Niedostępna, Inwestuj bądź przepadnij… Idź! - Nie, nie idź.! Życie jak poker w świecie pełnym graczy z piątym asem w rękawie. Nie czekane wyznania rozkołysały zmysły niczym kamień. ...dlaczego nie znałam ciebie wczoraj? móc w sieci znaczeń i słowa dotknięć istnieć wielokroć załamanie słowa przez pryzmat pęczniejących półoskarżeń, półwyznań – kupowanie uczuć stale na kredyt znany efekt, wyuzdania czy biedy? – degeneracja myśli uczynków mowy Mijać, przemijać, upływać, ginąć, Zanikać, blednąć, kończyć, przechodzić Nie dochować się, nie dożyć, nie doczekać. Fizycznie nieegzystująca.
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
'Zabijasz we mnie życie.
'Chciałbym pić z Twoich ust... 'przekonasz się. mogę sama żyć. 'zapomniana przez niebo. 'ściągnij buty przed wejściem w moje życie. 'pomimo trudności w naszym życiu, możemy liczyć na ludzi, którzy nas poprowadzą do szczęścia. 'kieruje do Ciebie wielki obraz obrzydzenia. 'jest między nami jakaś fizyka. 'A Ty kup mi ten plastikowy pierścionek i krzyknij,że kochasz. 'pluszowy misiek nie zastąpi mi Ciebie... 'jesteś ważny, kiedy zrozumiesz? 'jej oczy są niczym diabeł. 'Całując go skupiała się na tym, by nie zapomnieć oddychać.
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
hoe, martiska, me9so3horny,boundlessly - dziękuję dziewczynki
Te moje najlepsze, u których zawsze coś znajdę caroline060, dontgivemenames - szczególne uznanie. <3 CookieCrisp, MrsUnfabulous, latin, 3martyna3, NieZTejBajki, agrr, Toogether93,KaMa2704,Friz z,keeendy,_mandarynka,TiS catteroUnaFoto, rudawiewiora,kamisha,boun dlessly,otojest,lall, __Fallen Angel__, xxgroszek07xx, marikab, me9so3horny ;* ____ Miałeś opowiedzieć mi szeptem o miłości, odpowiedziałeś krzykiem o nienawiści. Sto razy bardziej wolałabym cielesne cierpienie wywołane twoimi rękami, niż cierpienie duchowe wywołane słowami. Blizny niewidoczne na zewnątrz bolą najbardziej. Ty twierdzisz, że nic nie widzisz.. Nie bądź naiwna, jest taki sam jak inni, może trochę inaczej ubiera słowa w kłamstwo, może trochę częściej wymusi łzę, ale pożegna się z Tobą tak samo. Jeśli myślisz, że niezliczone kilometry stanowią przeszkodę, mylisz się. Popatrz w gwiazdy, wiedząc, że i ja patrzę. Miej nadzieję, że patrzymy na tę samą. Naszą. Deszcz od zawsze skłaniał do refleksji. Jego zapachu nigdy nie odnajdę, nie zastąpię innym.. Nawet te łzy mnie nie zmieniły, wiesz? To ten czas, kiedy wszystko rozkwita, budzi się do życia. Ta wiosenna nostalgia z którą wiąże się wiele decyzji. Bo tak trzeba. Musisz posprzątać w życiu. 3 sukienki, kilka zdjęć - to wszystko co mam z miłości tej... Precz z konsekwencjami. Ważne, że jesteś. Chusteczka moją przyjaciółką. Ale każda przyjaźń prędzej czy później skończy się, prawda? Serce już zbyt słabe, ale czeka. I nie może przestać, choć rozum bardzo tego pragnie. jestem tutaj, pozostawiona w ciszy. Kiedy byliśmy przyjaciółmi, trzymaliśmy się ze sobą, śmialiśmy, żartowaliśmy. Nigdy się nie jąkałam, nie zacinałam. Po wszystkim stałam się nieśmiała, patrzę na Ciebie i spoglądam w inną stronę, bo nie wiem co powiedzieć.. Zgubiłam się w twoich oczach. Nigdy nie powie głośno, kto jej wtedy pomagał w byciu szczęśliwą, a jednocześnie ranił.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-03-13 o 13:50 |
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Uważaj z kim pogrywasz.
Skażę Ci wybrać. Ja albo ona. Mam nadzieję, że nie będziesz się zbyt długo zastanawiał.
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
`Teraz mam swój świat..!
` Nie masz ochoty z nikim pisac? okeej tez nie bede miec ochoty jak juz sie odezwiesz! ;P ` zaraz po mnie bedziesz, a ja nadal w proszaku.. ![]() ` Miałam koraliki... Każdy koralik to jedno wspomnienie o tych chwilach z Tobą.. było ich mnóstwo.. Wyrzuciłam je.. żeby wyrzucic te wspomnienia z pamieci.. Nie udało sie.. ![]() ` przesmutny ten dzień.. ![]() ` Stoje sama u nieba bram... Gdzie jestes? `chciałabym Cię przytulić .. Pozwolisz mi na to? ` Kochałam, Kocham i kochaĆ będę!!! ;** <3 `znów nie było happy endu..
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-03-13 o 14:22 |
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1673 |
|
dream big
|
jak mnie tu dłuuugo nie było
![]() dziękuję za pochwały i tym, które pamiętają < 333 *Idę Ci powiedzieć, żebyś nigdy nie wracał. *'Mężczyzna, który zdradził kobietę zasługuje na drugą szansę, ale u innej kobiety.' *Nie zostało mi żadne schronienie poza fantazją. *Nie boję się ryzyka. *Samotność zabiera mi wolność. *Te czasy są trudne i ubogie w prawdę. *Jesteś sprawcą moich wspomnień. *Żyję na pustyni. *Jesteś moim życiem i wiele więcej. *Nawet jeśli księżyc nie będzie jutro świecił, będzie mi to obojętne, bo widok Ciebie śmiejącego się, jest tym co czyni mnie szczęśliwą.
|
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
CrystalShade - Witam ;* Ciekawy początek
![]() __Fallen Angel__ - Ślicznie , widzę, że nie tylko ja słucham Fergie ;POpisos: 'Jeśli bardzo czegoś chcesz znajdujesz sposób, w przeciwnym razie znajdujesz wymówkę 'Nie żyjemy, by trenowaĆ. Trenujemy, by lepiej żyĆ. 'Tylko jedno może unicestwiĆ marzenie - strach przed porażką... 'Realise me' \Zrozum mnie (?) Moje:I want just little bit of happy ... /Po prostu chcę trochę szczęścia... Ta miłośĆ jest zaraźliwa A Ty mówisz mi, że lubisz mój uśmiech
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
`I climb, I slip, I fall... / Wspinam się , ślizgam i upadam...
` Reaching for your hands / Szukając twoich rąk `If I could find out how to make you listen now / Jeśli mogłabym się dowiedzieć, jak sprawdzić, żebyś mnie słuchał `Cause there's no hope for today / Bo dla dzisiejszego dnia nie ma nadziei pozdrawiam
|
#1676 |
|
BAN stały
|
nie chodzę do kościoła i nie wierzyłam w uda , dopóki nie spotkałam na swojej drodze Ciebie . ![]() późny wieczór , garstka osób na GG . smutek , przygnębienie , samotność . i nagle mój wzrok przyciąga prawy dolny róg ekranu z napisem że przesyłasz wiadomość . uśmiechnęłam się od razu , nie czytając nawet treści . i w chwili Twojego odejścia , straciła coś o czym nie miała pojęcia - swoje serce . ![]() Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2010-03-13 o 15:05 |
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
SlodkaIdiotka - dziękuję, bardzo mi miło kochana .
![]() odczuwam Twój brak siedząc obok ze świadomością że nigdy nie będziesz mój. ' Prosta , szara dziewczyna , zakochana w jego rymach ... ' ulica była pusta a łzy spływały po jej ustach. jak wspomnę tą czarną czuprynę , błękitne oczy , czułe dłonie , zapach Armaniego na Twoim karku .. od razu łzy napływają mi do oczu , a po całym ciele przechodzi milion przeraźliwych ciarek . miłości ciarek . - i weź się kur*wa ogarnij, bo jak cię widzę to mam ochotę przywalić ci w twarz . ` . bo jak kur*wa myślę o nim to mnie rozpie*rdala od środka.. ` . daj mi bucha, a wtedy zapomnę .
życie pier*doli nas wszystkich.. . wstanę i odejdę, tyle . |
|
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
i nawet telefon inaczej wibruje, odkąd odszedłeś.!
|
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
(szybko zleciało) Dołączenie do was było moją najlepszą decyzją , dziękuje wam bardzo za to że mnie przyjęłyście, za wszystkie pochwały, za to że poznałam wspaniałe osoby (wy wiecie i tradycyjnie na 100 rocznice , lista moich ulubionych talenciar : caroline060, agrr , missi_16, nienaruszona, keendy, marikab, without_demur, Borowiczanka , _untouched_ , Margaretta_1 , dreams_x33, IhateU ,TiScatteroUnaFoto , Kaaate90 , latin ,seventh heaven, czii, agatka944 , papergirl , _Panna_Migotka_ , ZeliNa, martiska, jogobella_musli,3martynka3, grise, CookieCrips, Diva069 , caroline2324 , MrsUnfabulous, limitowanaa,cobainowa,m4dziar4,me9so3horny , Kofeina w RedBullach,Istotkazbajki, CaMa, sanderson93,minimum4znaki,12 Stonka, MamCieGdzies, inquiring ,_FallenAngel_, daciaaaaaa,Martusssia, (pewnie o kimś zapomniałam w nikach również przepraszam) _______________ o dzieciencej sile przypomina mi jedynie szara ławka, udekorowana alabastrową ścianą , opuszczonego budynku. na jej krawędzi widnieje malutki napis "szczęśliwe zakończenie" nie łudze się że tak będzie, nic się dobrze nie kończy. odchodze. ..wkraczasz w magiczny szmaragdowy świat, zanurzasz się w marzeniach osnutych rosą, mieniących kryształków niekończących się odczuć.. "Szczęśliwym bywa naprawdę tylko ten, kto swego szczęścia, nie zawdzięcza szczęściu". Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie. może to wszystko moja wina.. może gdybym wtedy nie spojrzała w jego lazurowe oczy nic by się nie stało. nie kochałabym go. nawet nie znała. Oh..! mogłam nie patrzeć w jego dusze... potknąć się na krawędzi obłudy , wywinąć ze szponów losu, żyć w zgodzie ze sobą, marzyć i się spełniać. tak wielu o tym mówi, a tak niewielu to potrafi... utepiona z miłości..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-03-13 o 15:28 |
|
|
|
#1680 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaaa! dziękuję Złociutka ; * Cytat:
Cytat:
jesteście.. jesteście.. jesteście cudowne ! < 3 ___________________ Rysuję pierwszą literę,
zamieniam ją w drabinę, i wchodzę na nią.. Z drabiny widać, czy za rok wrócisz, czy za godzinę. To jest wygodna bardzo litera, ta pierwsza Twego imienia.. Rysuję, mażę, marzę i czekam.. gdy Ciebie nie ma.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

Mój język w Twoje usta ; )

Damian