|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
jestem normalna. wątpisz w to? masz racje . ; )
i tak nagle o mnie zapomniałeś? na powiekach ciężarki bezradności. ej, chyba najadłam się sfermentowanych truskawek^^ zamknę się w szafie, tam jest bezpiecznie xp Bo Ty myślisz ze PRZEPRASZAM wyjaśni wszystko. Mylisz się Kochanie.. Niewolnik w wirtualnych kajdanach liczę bąbelki w niegazowanej wodzie.^,^ patologiczna radość. ^_- myślałam, że nie zapomnę. teraz wiem jak bardzo się myliłam. Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-03-13 o 15:24 |
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
caroline2324- pochwała od Ciebie
PaniJana- a dziękuje _ZaagubiOna_- ojoj ale mi milutko ja nałogowo ciebie okradam![]() Kto pierwszy kopnie jak upadnę? jak mam na siłę sobie świat tandetą ulepszyć? w rękach w końcu ma mnie, posuwa wskazującym palcem spokojnie po kancie...Jak może najdokładniej, sprawdza nierówności... Miłość, marzenia, uczucia i myśli, jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia, teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach. Nie ma Ciebie, nie ma mnie, trybisz?
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-03-13 o 15:35 |
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
latin, marikab, without_demur - dziękuję, dziękuję, dziękuję. <3
Większość dziewczyn mówi, że chce bajkę. Ty nauczyłeś mnie, że to nie jest coś, czego tak naprawdę chcę. Bo chcę kogoś, kto będzie się ze mnie naśmiewał i śmiał się z moich żartów, nawet jeśli nie są zabawne. Kogoś kto będzie się ze mną siłował i nie pozwoli mi wygrać tylko dlatego, że jestem dziewczyną. Taak, przejażdżka na białym koniu w czasie zachodu słońca brzmi świetnie, ale granie z tobą w piłkę nożną wydaje się o niebo lepsze. byłeś pierwszą osobą, która sprawiła, że czułam się p i ę k n a. on jest lepszy od chłopaka z moich snów; jest żywy. Nie uciekaj przed problemami czy strachem. Ucieczka nie pomaga w żadnej sytuacji, bo w końcu problemy i tak wrócą i ugryzą cię prosto w tyłek za bycie tchórzem. historie takie jak moja nie powinny zostać nigdy wypowiedziane. write me a love letter. napisz mi list miłosny. to jeden z dni, kiedy mam ochotę przewiesić sobie przez szyję hotelową zawieszkę z napisem 'Nie przeszkadzać!'.
|
|
#1684 |
|
BAN stały
|
życie już nie chce mnie zaskakiwać ,
bo wie że wszystko potrafię przewidzieć . ![]() nie zamykaj oczu , nie odchodź proszę ... ![]() - Zostań ... - To tylko parę straconych chwil , których w życiu będziesz miała milion ! - Milion .. Ale nigdy takich samych i z osobą którą kocham . rozmowa z ... P . ![]() |
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
"czarnaalbk - bierz co chcesz
![]() limitowanaa - ja Twoje czytam . śliczne są . gorzej jest ze mną . moich to już nikt nie czyta.." Podejdź do mnie jeszcze. Może usłyszysz dla kogo bije moje serce - "tak , fajny jest ![]() fajny bo z fajnej piosenki .' Bo wiesz.. Ja wymyśliłam sobie kiedyś , że będę cholernie szczęśliwa.' ' Zatopieni w objęciach jak w Atlantyku titanic <3
Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-03-13 o 15:59 |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Są pewni ludzie, do których wciąż wracasz... Widziałeś jak mieszam z winem krew, by obłaskawić codzienność... Mówiłeś mi, że przyciągam gniew. _ZaagubiOna_ -malutka, Ty wiesz ;*. już 100 i milioon jeszcze takich setek ;p.
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście... bardzo długo szukałam szczęścia.. teraz pragnę tylko radości.
Chcę być zadowolona.. ale szczęście? Już nie dam się na to nabrać. Kiedy umrę, pochowajcie mnie na stojąco, bo całe życie przeżyłam na kolanach! Nie rozumiem, po co mam szukać kogoś, kto nigdy nie zadał sobie trudu by mnie pokochać. ekstaza, to po prostu być sobą. 'Nikomu nikim nie wolno manipulować. W każdym związku dwojga ludzi obie strony są odpowiedzialne za to, co robią, nawet jeśli potem jedna z nich oskarża drugą, że została przez nią wykorzystana'
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 |
|
BAN stały
|
widzę że ktoś słucha Nefre <3
![]() ja śledzę Twoje opisyy ! bo moja miłość do Ciebie zaczęła się wtedy ,
kiedy Twoje inicjały stały się moimi ulubionymi <3 kupię sobie Simsy , stworzę rodzinę z Twoim nazwiskiem . ja będę Twoją żoną . będziemy mieli piękny dom z ogrodem i gromadkę dzieci ! cholera ... przecież to tylko gra ... Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2010-03-13 o 16:11 |
|
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
cherriies - no pewnie
ty też słuchasz ? ![]() ' .. a gdy nadejdą deszczowe dni nauczę się przechodzić między kroplami .
[ nie mój !! ] |
|
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
Zgiń. Przepadnij. Albo... zrób cokolwiek!
Ta nasza "miłość" to nie miłość. To pasożyt.
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
dajsesiana - <3 Ty również ;*
BananowaDelma - ` leżę w łóżku i rozmawiam z sufitem. dlaczego ? bo wydaje mi się że rozumie więcej niż podłoga. Cały mój kraj potrzebuje psychologa, cały mój świat, żeby stanąć na nogach. 'kochać kogoś bez odwzajemnienia, to jak palić fajkę bez zaciągnięcia! mam takie ćwiczenie na sprawdzenie czy Ci zależy: usiądź wygodnie i pomyśl, co byś czuł i co zrobił, gdyby nagle okazało się, że jutro już mnie nie będzie? mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc, do dupy. krem czekoladowy zapanował nad moim umysłem, masa kakaowa przesłodziła spojrzenie, szarą rzeczywistość zastąpił słodki karmel... a gdzie jesteś Ty?! uśmiecha się do mnie, tym najpiękniejszym ze swoich uśmiechów, widzę iskierki ciepła w jego błękitnych oczach, czuję ucisk w żołądku. beztroski uśmiech, dokładnie wy tuszowane rzęsy. dawno mnie już takiej nie widzieli. i oczy same się szklą Wystąpił błąd ! - dziewczyno numer 179735465769 zakochałaś się w niewłaściwym facecie, spróbuj miłości później . Skryj pod swetrem zielonym, w ciemność co uspokoi. zabierz mnie do początku. posiedzisz ze mną w szlafroku na oknie? Tyle rzeczy s*******iłam. Uwierz, wstyd mi dziś. Ale wiem że nie zamkniesz ramion, i będziesz tutaj zawsze. Ty, mój prawdziwy anioł.
|
#1692 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie że zapomniałaś o kimś! O Sobie ;*** ale sie zdziwiłam jak odnalazłam tam siebie.. ![]() Dzieki za wyróżnienie! ;** <3 Ty też jestes jedną z moich ulubionych talenciar! aa te trzy zabieram.. ;* przepiękne są! <3_________________________ ___ > Brakuje mi Twoich ust i Twojego ciepła, ale ja sie do tego nie przyznam... Mowiłam ze wytrzymam to wytrzymam.! > Bądź moim niegrzecznym chłopcem! ;* > Na krótką chwile chcę zatrzymaĆ czas.. > i ta cholerna ciągła niepewnosc... ;< > czy Ty naprawde nie widzisz ze sie o Ciebie staram czy tylko udajesz idiote?
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-03-13 o 17:03 |
|
|
|
|
#1694 |
|
Przyczajenie
|
Czesc, jestem tu nowa
![]() _________________________ __________________ "Nadzieja- to slowo ktore wstaje z nami rano, w ciagu dnia zostaje zranione i umiera w nocy, by o swicie znow sie odrodzic" P . C"Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem...." Muzyka - jedyna rzecz ktora kocham i ktorej nigdy nie zranie... - Dlaczego nie moze byc tak ze wszystkim... Dobry Panie, dziękuje Ci stokrotnie za życie, gdzie chujowo jest na dole, a samotnie na szczycie. "To boli tak, że chyba znów się na***ie, bo nie wiem co kochałem bardziej świat czy Ciebie. Lecz jestem pewien, że co nie było by prawdą, jedno i drugie zgniło już dawno." Edytowane przez DuSSiaa Czas edycji: 2010-03-13 o 17:15 |
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Proszę Cię odejdź.
Odejdź z moich myśli . Z mojego życia. Z serca. Przestań być już przy mnie . Już tego nie chce . Nawet jeśli jest to tylko Twoje wspomnienie... ! Żeby mózg nie wspominał, Żeby serce nie tęskniło, Ludziom by się lepiej żyło...
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
TinyCinderella -
![]() ` Siedziała na dywanie i układała jego imie z klocków .. ; * ` przecież to najwspanialszy dupek na świecie ! ` Mój Książę to idiota. Ma ktoś więcej żab ? - Położę się na środku ulicy i będę patrzeć w gwiazdy ...' 17 tysięcy rozdanych uśmiechów . Kiedy mam problem, mam muzykę, pokój i komórkę, w sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel . . wiesz jak to jest gdy nie pomaga nawet najsłodsze ptasie mleczko . ? ' Teraz już nawet lizaki w kształcie serca łamią mi sie w ustach ! Gdzie się podziała ta twoja iskierka w oku, która się zawsze pojawiała gdy mnie tylko zobaczyłeś ? |
|
|
|
#1697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____________ w jedną dłoń weź koszyk, w drugą moją dłoń i chodźmy, chodźmy zbierać gwiazdy. a niby czyje imię widnieje w atramentowych serduszkach na końcu mojego zeszytu z matematyki, otoczone korektorową poświatą? a gdy już twoja ręka jest na wyciągnięcie dłoni; budzę się z tego snu, zanosząc się płaczem - znów to samo. |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
caroline2324
![]() * To trochę tak jakbym żyła w ustach lwa, ale ten lew jest aniołem.. Czuje się jak świeca w huragan, jak zdjęcie w połamanej ramce, Samotna i bezradna, jakbym przegrała swoją walkę Ale będzie dobrze, będzie dobrze ... To było takie łatwe, a słowa takie słodkie... Tylko jedno twoje spojrzenie i wszystko zmienia kolor.. Zapach wiosny przebywający na mojej skórze. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-03-13 o 17:35 |
|
|
|
#1699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trudna do zdefiniowania, ale jest,
niepokorna miłość a ja kocham i chu.j nie będę o niego walczyć. oddam go jej, nie pójdę z nią na bój. powiedziała, skoro go kochasz pozwól mu odejść, nie miałam wyboru, kochałam. |
|
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
beautiful_lie - prawdę gadam, a nawet jak nie wierzysz to masz zostać i koniec!
i cieszę się, że Ci się spodobało coś caroline2324 - jeju... ja? zaszczyt! ![]() Nensie - powodzenia ![]() Tryska - sto lat, miliona postów, rozwijania talentu bądź tu cały czas i wszystkiego, co najlepsze <3_ZaagubiOna_ - rany, banana na ustach mam przez Ciebie ![]() happyend, limitowanaa - czytam agatka944, always be yourself, Borowiczanka, dontgivemenames, GuerrieS, IhateU, Margaretta_1, Nensie, Sharmila, TinyCinderella, _ZaagubiOna_ - okradłam ![]() _________________________
Nigdy nie byłam wzorem, nie wiem nawet na czym to polega. Zawsze dobrze jest mieć plan B. Czasem brakuje sił, czasem nie wiesz już nic. Chciałbyś wykrzyczeć im: "dajcie mi żyć!". Jestem jak jedna pancerna i pies. Żyję jak żyję, nie patrzę w kalendarz.
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Różnili sie między sobą głownie tym, że podczas gdy on mówił jej, co o niej myśli, ona ciągle mówiła mu to, czego o nim nie myśli.
|
|
#1702 |
|
Konto usunięte
|
mojej miłości nie kupisz w Tesco.
|
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
'-Wiesz, że
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
wybiła setka ![]() z okazji tego że zaśmieciłam ten wątek już stoma wiadomościami chciałabym wymienić te najwspanialsze bossskie skarby ![]() ![]() ![]() marikab (złodziejaszek ) _ZaagubiOna( ) Magari91 __Fallen Angel_ TajemniczaPanna Borowiczanka Kaaate90 Missi_16 seventh heaven myCh dontgivemenamesogłaszam wszem i wobec że tworzycie cudeńka które zabieram caaaały czas ![]() ![]() Najbardziej lubię gdy opiera mi się o kark. Wtedy czuję jego oddech, dreszcz przeszywający mnie po całym ciele. Czas, który ucieka. Czas który się zatrzymał tylko dla nas obojga. Usta szukające siebie, oczy szukające miłości. Obawiam się, że ta chwila może prysnąć jak bańka mydlana. Nie odważam się oddychać, błagam, by trwało to wiecznie Jedyne czego chciała, to mieć kogoś. kto usiadłby z nią pod rozgwieżdżonym niebem i nic więcej... tylko żeby popatrzył w jej oczy i powiedział: Jesteś jedyną, jesteś tą, której szukałem... Jak to możliwe, ze nagle brakuje mi uśmiechu w każdej sekundzie życia ? Kto będzie się śmiał, rozbawiał wszystkich i zarażał uśmiechem, optymizmem, pozytywną energią, jeżeli nie my ? Mam już dosyć tych chwil, gdy cała przepełniona szczęściem w ciągu jednej chwili stoję... zalana falą smutku W życiu było już chyba wszystko.Nie istnieje niepowtarzalność,oryginal ność... spójrz na setki ludzi na ulicach. każdy pojedynczy szuka szczęścia. każdy krzyżuję drogę z innym, węszy, grzebie. Szczęście każdego z nas definiowane inaczej. ![]() ![]() ![]() cium.
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-03-13 o 18:14 |
|
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
marikab - dziękuje skarbuś .
okradłam cie . talenciocha to Ty masz stulpyskitakciękocham. <3 ' wiesz co ?! kocham cię a Ty masz tu gówno to gadania ! możesz sobie pogwizdać ! ;d Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-03-13 o 17:55 |
|
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
Ulice wciąż są nagrzane moją myślą o Tobie, ruch na chodnikach wielki jakby w oczekiwaniu, że wyjdziesz mi dziś naprzeciw..
|
|
#1707 |
|
Rozeznanie
|
_zaagubiOna_, Margaretta_1 <3 '-Wiesz, że Cię kocham- szepnęłam. -wiem...-odruchowo mocniej ścisnął mnie w talii- A ty wiesz z kolei, jak bardzo chciałbym, żeby to wystarczyło.' '-Najgorsza w tym wszystkim jest świadomość, że byłoby nam razem tak dobrze. -Być może- poprawiłam. -Nie, nie.- pokręcił przecząco głową- pasujemy do siebie idealnie. Ten związek nie wymagałby od nas żadnego wysiłku, bycie razem byłoby dla nas równie naturalne, co oddychanie. Gdyby nic nie stanęło Ci na przeszkodzie, taką ścieżkę właśnie byś wybrała' 'i tak do bólu dołączyły świeże wyrzuty sumienia'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
TinyCinderella - dziewczyno, zadziwiasz
![]() _________________________ __ pamiętam jak cieszyłeś miche, kiedy nazwałam Cię moim Myszoskoczkiem <3. Chłopcze w końcu nie wytrzymam, wytnę serduszko z białej kartki papieru napiszę tam swoje imię, nazwisko i wtedy przykleję Ci je do lewej piersi ciesząc się, że chociaż przez chwile jestem w Twoim serduszku. tak mi namieszałeś w głowie, że zamiast owiec liczyłam barany dzisiejszej nocy. ![]() _________________________ ___ 3 doors down ![]() chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy.. Dam radę. |
|
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
proszę Cię, nie mów mi o niej!
bądź o mnie zazdrosny. ciągle czuję Twój zapach kiedy tak po prostu mnie przytuliłeś. w zgodzie z własną niemocą. ciemne okulary na oczy i mogę się Tobie przyglądac cały czas. zielona trawa, błękitne niebo i czerwone serce. undiscloseddesires. < 3
pełne zakochanie.. [glamour]628526[/glamour] Edytowane przez nomoredrama Czas edycji: 2010-03-13 o 18:28 |
|
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
I inne serce poił swą słodyczą..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

ja nałogowo ciebie okradam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. śliczne są 

ty też słuchasz ? 

i cieszę się, że Ci się spodobało coś
zaszczyt!