|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
elenka sliczne fotki
|
#3932 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
Zgadzam sie z moje przedmówczynia... piekne zdjecia... piękna Pani Młoda
![]() edit: zmiana avatara
Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-03-13 o 16:23 |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sukienke wypatrzylam w jakiejs gazetcie slubnej w empiku i powiedzialam to ta i zadna inna pojechalam do salonu nie mieli jej na stanie wiec sprowadzili mi ja na przymiarke z krakowa.. i mimoze nosilam 36 a dali mi rozmiar 42 byla za wielka i wogole powiedzialam biore! wiedzialam bez mierzenia ze to ta![]() oczywiscie sciagneli mi miare i szyli ale przez to ze zamawialam ja rok wczesniej mialam stracha czy wszytko bedzie dobrze ![]() no i bylo ![]() a twoje fotki piekne super wygladalas![]() ja tez mysle o chuscie.. bardzo mi sie to podoba i jest mega wygodne..
|
|
|
#3934 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
elenka, właśnie obejrzałam sesję foto, dołączam do innych zachwytów - śliczne
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety, leżałam plackiem:/ obsługiwąły mnie dzieci i maz, jak późno wrócił do domu, wstawałam tlyko siku, zeby myłam nad miską, któą przynosił mi syn,. wstawałam tlyko na kontrole do elkarki i tyle, powiem ejdnak, ze opłaciło się, mam zdrowego, superowego synka
|
|
|
|
|
#3936 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witaj, serdecznie zapraszamy! Fajna sesja, super zdjęcia. Kilka ujęć np. na schodach do góry nogami podoba mi się szczególnie. Lubię oryginalne zdjęcia.
|
|
#3937 |
|
BAN stały
|
elenka piękna Kobitka z Ciebie, śliczna sesja, fajny Mąż
i obrączki (czyżby Apart?).Ja też żałuję, że nie mieliśmy sesji... marzyła mi się. Ech... mi_kado witaj koleżanko z Poznania ![]() Witajcie wszystkie nowe Mamuśki ![]() A jak nie przestaniecie mi tu zmieniać avatarków, to będzie wiesz mszu haha Ray też, no nie.Wciąż myślę, że ktoś nowy dołączył
|
|
|
|
#3938 | |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za miłe słowa
bardzo mi miłoa widze ze dziewczyny dzisiaj sie obijaja i mało piszą. na tygodniu ciężko nadrobić a dzisiaj nudnoo ![]() co do wózka ja mam typ chicco na 4 kołach, na allegro 1800-1900zł 3-cześciowy i podobno dobrze się składa i zajmuje mało miejsca w aucie kolor chciałabym uniwersalny zeby kiedyś posłużył dla drugiego dziecka, bo jak będzie chłopak to zawalczę o dziewczynkę a jak dziewczynka to może zaprzestane na jednej, pożyjemy zobaczymy pocieszyłyście mnie z tą płcią że ogonki mają wszyscy w 11 tygodniu a ten lekarz wrrr zmieniam go ![]() a właśnie byłam na badaniu w 10 tyg i 3 dniu a na następne kazał mi przyjść za 4 tyg czyli bedzie to 15 tydzien a to chyba za późno na pomiaty, bo przezierności mi nie zrobił jak narazie ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
|
|
#3939 |
|
BAN stały
|
A to, żeby nie dostać
![]() otóż brzuchola nie umiem inaczej zrobić, a zapomniałam, że moje Bejbe ma dziś spotkanie piwkowo- meczowe na mieście... Pierścionek w sumie padł w kolorach jesieni, gdyż ten wiosenny był prawie niewidoczny Moja ukochana Figa (ta z 3 łapeczkami) i Jej ostatnia sesja ![]() I urodzinowy bukiet od Mężola ![]() I jeszcze ja, z hmmm zabawną? miną... Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-03-13 o 17:49 |
|
|
|
#3940 |
|
BAN stały
|
ufff udało się załadować foty
![]() Także brzuszek mam prawie równo z cycami ;D |
|
|
|
#3941 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
((jak to dobrze miec tylko jedna fasolke ![]() Cytat:
poszlam na spacer i zmarzlam jak glupia ![]() Martucha84 i Elenka, piękne zdjęcia i piękne panny młode - gratuluję ! NIKaP-n, słodziak nie brzusio ! Co do wagi, to ja ważę się co piątek na czczo na golaska i jakoś od początku ciąży nic się nie zmieniało. A tu wczoraj niespodzianka + 500 gr Dzisiaj też sprawdzałam i waga nadal na plusie. Cieszę się bardzo, bo już się martwiłam, że brzucho i cycochy rosną jak szalone, ja jem jak szalona a waga ani drgnie.Wczoraj skonczylismy 14 tc
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Szczęśliwa, ja to jestem maniaczką Harre'go Agata, dobrze, że się odezwałaś, przynajmniej wiemy, ze wszystko w porządku Dash, zdjęcie wstawiam, a cena i firma poleci na pw. Kasienko, kuruj się Czarnaelizabeth, podziwiam, naprawdę! W dzisiejszych czasach chęć posiadania licznego potomstwa jest rzadka. Ja chcę dobić do trójki i na tym koniec ![]() Q100Q, witaj i gratuluję Lisico, nie wpisałam cię na listę, bo nie podałaś mi danych, więc może się popraw i dawaj dane, to dopiszę do listy ![]() Angelikaw, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Nie zamartwiaj się, dobrze, że pomyślałaś, żeby zmniejszyć dawkę luteiny Elenko, co ty tak się zamartwiasz tą płcią? A jak na następnym usg wyjdzie, że masz jednak chłopca to co? Nie będziesz zadowolona? ![]() Mi_kado, witaj i gratuluję Monika, śliczny ten pierścionek Kota taka do kochania i tyle (moja teraz tyje i nie mogę nic poradzić - będzie wielkim stworem).Dziewczyny, tak piszecie o tej płci, to jak tylko z mężem usiądę do filmu z usg, postaram się pokazać wam pitolka w 14tc - nie da się chyba wmówić, że to coś innego A dziś zaczynam 16tc Zrobiłam dziś na kolację nową sałatkę - ciekawe, jak będzie smakować. |
|
|
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
elenko, nika super foteczki
![]() mi_kado witaj wśród nas czarnaelizabeth to masz super pociechę z tych twoich chłopaków, tak twoje opowieści o nich przywiodły mi na myśl taką typową włoską rodzinkę dużo hałasu i miłości. No i super że uczysz ich samodzielności bo takich chłopaków to teraz ze świecą szukać . A mnie minęły te lekkie bóle podbrzusza i cieszę się bardzo ![]() A no i dalej bojkotuję zimę odwiedziłam dzisiaj moją babcię, która ma coś w stylu zimowego ogrodu/oranżerii. A tam mnóstwo roślin od sufitu do podłogi, wszystko przeszklone i taki specyficzny mikroklimat, pachnie zielenią i wiosną suuper. Tak więc siedziałyśmy sobie we trzy razem z moją ciocią, która zaciążyła kilka miesięcy wcześniej, i popijałyśmy koktajl truskawkowy...ale się pozytywnie naładowałam . No i przesyłam wam trochę tych wiosennych fluidków
Niegrzeczna Mamuśka Edytowane przez cellaris Czas edycji: 2010-03-13 o 18:49 |
|
|
|
#3944 |
|
Zadomowienie
|
oczywscie Tym razem Ci sie upieklo, i zamiast...
dostajesz... Świetne fotki, mistrzem autofotografii moze nie jestes, ale za zdjecia kici Figi, kwiatkow (z folikiem ) pierscionka masz u mnie... Zdjecie z buzka tez mi sie podoba ![]() Tak czy siak czuje niedosyt w zwiazku ze zdjeciami ciazowymi... musisz swojego mężunia pomeczyc jak ja bedzie marudzil to powiedz mu ze jest taka jedna mszu co mu... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Pomidora... u Ciebie juz tak ciepło? czy jakas nowa kurteczka? jesli nowa, to czuje ze sie nia dlugo nie nacieszysz zwlaszcza w wersji z zapietym zamkniem
|
|
|
|
#3945 |
|
BAN stały
|
Kasiu super kurtaska
hmmm jak to było z tym mężem??? Dwa pierwsze miesiące znajomości już opryszczka... no, no, no to tego całowania było co niemiara ![]() I jaka ta sałatka??? mszu kochana haha najważniejsze, że mi się upiekło ;D jutro mam nadzieję, że namówię Go na sesję, bo moja siora stwierdziła (wysłałam Jej foty Skypem), że równie dobrze mógł to być poślad Generalnie oprócz folika, cała masa rzeczy na stole, hmmm, jak to ostatnio z reguły u nas;D nic mi sie nie chce...cellaris czaruj tą zimę, ja już buty wiosenne nakupiłam i też się odgrażam, że je ubiorę![]() Dzięki za miłe słowa ![]() Dziewczyny mam makaron wstążki, czosnek, papryczki, pieczarki, oliwę z oliwek... i apetyt na cos dobrego na ciepło...ale pesto mi się skończyło ;( i pomidorki w puszce... doradźcie cosik No i dawajcie następne foty!!!! |
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Mszu, kurteczka nowa i w kupiona z pełną świadomością, ze za miesiąc się w niej nie zapnę
Ale co tam, będę w odpiętej chodzić, a na jesień już będzie dobrze (mam nadzieję ). A mnie śnieg, więc ciągle zimno ![]() Cellaris, zazdroszczę oranżerii Dziewczyny, nieskromnie pochwalę się 14-tygodniowymi klejnotami pana Tymka Jak się zmienią w coś innego, to się bardzo zdziwię, lekarz zresztą też. Gdyby ktoś nie widział - nóżki moje dziecię ma do góry, a pośrodku kursor wskazuje właśnie na jajeczka i pindolka
|
|
|
|
#3947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dam fotki jak dostane obiecana lustrzanke, moj mezuś zaczal ostatnio mieknac i powiedział, że mi kupi...moze juz wkrotce ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
o narzadach plciowych nie wspominajac
Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-03-13 o 19:31 |
||
|
|
|
#3948 |
|
BAN stały
|
mszu haha, no nie poślad, nie
![]() Już gotuję makaron, ja go mogę samego jeść też kocham Lustrzanka bajer sprawa, mnie nigdy nie ciągnęło do fotografii, bo nie było mnie stać na takie hobby, ale teraz baaardzo często o tym myślę ![]() Kasik ja jajców nie widzę |
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Mszu to my na twoje zdjęcia do zakupów będziemy musiały czekać? Oj, ty...
Edytowane przez Pomidora Czas edycji: 2010-03-13 o 19:33 |
|
|
|
#3950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja specem nie jestem, ale coś tam dynda.A co do oranżerii to moja babcia ma, ja niestety w bloku takich luksusów nie mam, ale rano męża na próbę zawiozłam i do babci odstresować się pojechałam....
|
|
#3951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dobra.... teraz cos widze, wiec rozumiem, ze to dluzsze to (nazwijmy to po imieniu) penis, a te male kropeczki to jądra? ![]() w kiecke juz sie prawie nie mieszcze... biust mi "napęczniał"
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Mszu, właśnie ta - penis i jądra
Tak przynajmniej lekarz tłumaczył. Ja w kurtce to powiem, ze zapinam się na styk, ale mi to wisi i powiewa Jakbym miała kupować tylko to, co będę nosić latem, kiedy będę wielka i tocząca się, to bym padła! ![]() Cieszę się, że niektórzy widzą klejnoty mojego dziecka - doszłam po chwili do wniosku, że opis rzeczywiście konieczny, bo ja wiem, co mi lekarz tłumaczył, a wy przecież nie macie pojęcia |
|
|
|
#3954 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiście reszta zdjęć równieżCytat:
|
|||||
|
|
|
#3955 |
|
BAN stały
|
Nie no, teraz widzę
ogrooomnego pitolka![]() Załączam moją obiado- kolację. Właśnie zmęczyłam, całą
|
|
|
|
#3956 |
|
Przyczajenie
|
Pomidora na tej fotce z opisem to faktycznie wszystko widzę, niezaprzeczalnie chłopak. Ja też będę miała Tymka, jak będzie chłopak, ale pełne Tymon. Imię mieliśmy już na długo przed ciążą. No chyba, że dziewuszka - tu się jeszcze wahamy, ale czasu sporo...
NikaP-n pięknie zrobione paznokcie na tym zdjęciu z pierścionkiem. Ja to sobie myślałam, że w ciąży wreszcie będę miała czas na wszystko, kosmetyczka, paznokietki, fryzjer, a teraz leżę w łóżku i nawet głowy nie mogę za często myć, bo to wysiłek mi dziś coś bebito buszuje po pęcherzu, bo co 15 min idę wysikać 5 kropelek, wcześniej tak nie miałam |
|
|
|
#3957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jest chlop jak dąb!!! widac dokladnie
|
|
#3958 |
|
BAN stały
|
mi_kado no z pazurkami to ja mam szczęście i nie... Nic z nimi nie robię, czasem tylko spiłuję- jak mi się przypomni
są mocne i mają fajny kształt- po mamie- ale też po Niej mam i wadę paznokciową nie mogę malować, bo się zaraz łamią... Co do mycia głowy, ja normalnie co 2 dni, teraz 1 raz w tygodniu. W ogóle się nie tłuszczą, a jak głowa oli, to nawet sił nie mam. Leż, leż dla kruszynkicellaris a na jakie próby mąż chodzi? nie żebym była ciekawa![]() Pawcio polazł na piwo i co chwila pisze "do nas" smsy Trochę jest przewrażliwiony przez te moje migreny Ostatnio poszłam się kąpać, włosy myć, maseczka etc... Nie było mnie dobre 40min no i nie zabrałam telefonu do łaznienki, a On był w pracy...Za chwilę babcia do mnie przychodzi, że Pawełek się od godziny do mnie na komórkę dobija i już chciał się zwalniać I chyba się od tych, co smarkają tu zaraziłam... Gardło zaczyna mnie drapać i psikam ![]() gabisuna nie ma? |
|
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Pomidorko mam 26 lat,woj lubuskie....termin na 10.10.2010...chyba odrobilam dobrze prace domowa
....a mi wszyscy wroza dziewczynke ...i nie moge wytrzymac...moglabym ja widziec codziennie...hehe...
|
#3960 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda że nie zostawiłaś nic dla mnie bo wygląda apetycznie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a sukienke wypatrzylam w jakiejs gazetcie slubnej w empiku i powiedzialam to ta i zadna inna pojechalam do salonu nie mieli jej na stanie wiec sprowadzili mi ja na przymiarke z krakowa.. i mimoze nosilam 36 a dali mi rozmiar 42 byla za wielka i wogole powiedzialam biore!

wiesz mszu 

bardzo mi miło

odwiedziłam dzisiaj moją babcię, która ma coś w stylu zimowego ogrodu/oranżerii. A tam mnóstwo roślin od sufitu do podłogi, wszystko przeszklone i taki specyficzny mikroklimat, pachnie zielenią i wiosną suuper. Tak więc siedziałyśmy sobie we trzy razem z moją ciocią, która zaciążyła kilka miesięcy wcześniej, i popijałyśmy koktajl truskawkowy...ale się pozytywnie naładowałam
haha najważniejsze, że mi się upiekło ;D jutro mam nadzieję, że namówię Go na sesję, bo moja siora stwierdziła (wysłałam Jej foty Skypem), że równie dobrze mógł to być poślad 
nie żebym była ciekawa