Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 13:38   #1681
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Pomóc Ci? Pogonić Cię z tasaczkiem na zapęd?
Laj laj laj laj... Najtrudniejszy pierwszy "klik" Kliknij raz a dalej jakoś samo pójdzie. A jaką potem będziesz miała satysfakcję, że już coś załatwiłaś
Ty to potrafisz zmotywować
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Widze ze byla mowa o poprawinach... U nas beda ale w formie grilla gdzies od 11-16, tak akurat zeby wstac, ubrac sie i zejsc cos podjesc Mamy lokal poza miastem, z noclegiem, a te poprawiny byly w cenie wesela DJ ma grac gdzies do 4, zobacze jak sie bede czula i ile wytrzymam, mysle ze jak pojdziemy o 2 to goscie sie nie obraza, zwlaszcza ze znaja moja sytuacje
w Twojej sytuacji myślę, ze kazdy to zrozumie Przecież nie wyganiacie gości, tylko się ulotnicie
Stary 2010-03-13, 13:43   #1682
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ty to potrafisz zmotywować
Szkoda, że sama siebie tak nie umiem zmotywować

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-03-13 o 13:50
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 13:55   #1683
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że sama siebie tak nie umiem zmotywować
ja Cię mogę poganiać jak chce
Stary 2010-03-13, 13:58   #1684
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja Cię mogę poganiać jak chce
Dzięki, ale nie dziś. Od poniedziałku możesz zacząć mnie gonić W weekend i tak nie mogę nic załatwić, ale może to i dobrze, bo przynajmniej mogę się bezkarnie lenić
Stary 2010-03-13, 14:28   #1685
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
właśnie, a jak mnie nie wpuszczą
To bedziesz stac pod drzwiami i czarowac ochroniarza, nie wiesz jak sie to robi?

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Woda jestem pełna podziwu ile dzisiaj załatwiłaś kiedy ja zacznę działac w takim tempie
Pewnie jak cie czas zacznie gonic (tak jak mnie goni)

A ja po probnej fryzurze juz jestem, ale okropnie wyszla, przyszlam do domu, rozwalilam wszystko i spielam mniej wiecej tak jak mi sie podoba. Zdjecia wrzuce jutro, albo pojutrze, bo zaraz musze zmykac do Warszawy.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 14:40   #1686
Remmi
Rozeznanie

O ludzie, 12 stron do nadrobieniaaaaaaaa

Od kilku dni mam zapieprz taki że hej i jeszcze w dodatku wczoraj coś mnie brało. Dziś rano wstaję niby ok, fakt ledwo wstałam, ale wiadomo 6 rano w sobotę Wsiadłam w samochód i jadę i jadę i nagle zaczyna mnie brać na Ja w panikę, zjechałam za 2 kilometry na stację i do kibla i . Wróciłam do domu cała się telepałam i znów do kibelka Teść mnie poratował jakimiś specyfikami i już mi lepiej. Ale nikomu nie życze takich numerów - prowadzić samochód i mieć odruchy wymiotne jednocześnie

I szlag trafił wszystkie moje plany Dziś akurat same ćwiczenia na uczelni, przepadło. No i wieczór panieński też przepada

Ale wiecie coo... w środę odbieram suknięęęę

Dobra nadrabiam
Stary 2010-03-13, 14:47   #1687
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A ja po probnej fryzurze juz jestem, ale okropnie wyszla, przyszlam do domu, rozwalilam wszystko i spielam mniej wiecej tak jak mi sie podoba. Zdjecia wrzuce jutro, albo pojutrze, bo zaraz musze zmykac do Warszawy.
No to niefajnie I co teraz? Zmieniasz fryzjerkę?

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
O ludzie, 12 stron do nadrobieniaaaaaaaa

Od kilku dni mam zapieprz taki że hej i jeszcze w dodatku wczoraj coś mnie brało. Dziś rano wstaję niby ok, fakt ledwo wstałam, ale wiadomo 6 rano w sobotę Wsiadłam w samochód i jadę i jadę i nagle zaczyna mnie brać na Ja w panikę, zjechałam za 2 kilometry na stację i do kibla i . Wróciłam do domu cała się telepałam i znów do kibelka Teść mnie poratował jakimiś specyfikami i już mi lepiej. Ale nikomu nie życze takich numerów - prowadzić samochód i mieć odruchy wymiotne jednocześnie

I szlag trafił wszystkie moje plany Dziś akurat same ćwiczenia na uczelni, przepadło. No i wieczór panieński też przepada

Ale wiecie coo... w środę odbieram suknięęęę

Dobra nadrabiam
Ojej Bidulko Grypa żołądkowa, czy zafasolkowałaś
Dobrze, że już Ci lepiej
Za suknię I czekamy na fotki
Stary 2010-03-13, 15:31   #1688
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

w Twojej sytuacji myślę, ze kazdy to zrozumie Przecież nie wyganiacie gości, tylko się ulotnicie
Cytat:
Masz teraz dobrą wymówkę, żeby zmyć się wcześniej
Na Twoim suwaczku napisali, że odczuwasz już ruchy dziecka Odczuwasz?
Mi się dziś śniło, że byłam w ciąży już takiej mocno zaawansowanej i miałam już pierwsze skurcze Ale to pewnie przez to, że @ mam i chyba naprawdę miałam skurcze w nocy
Noo mysle ze goscie beda wyrozumiali
Martoolka czuje czasami takie smieszne pukanie od srodka

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:34   #1689
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

wpadłam tylko na chwilę poczytać i życzyć Wam miłej soboty, bo sama muszę sie troszkę podleczyć po wczorajszej nocy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:36   #1690
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to niefajnie I co teraz? Zmieniasz fryzjerkę?
Obfotografowalysmy ten fryz, ktory ja sama sklecilam i pojde z tym do fryzjerki mojej mamy, moze ona nieco bardziej pojetna jest Dobra lece, bo sie zaraz spoznie.

Black i Aas odezwijcie sie koniecznie, zebysmy nie staly i nie czekaly na was, jesli planujecie przyjechac do mieszkania mojej siostry.Do zobaczonka.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:43   #1691
mariiasia
Zadomowienie

cześć!

z newsów ode mnie to tak: zeżarłam cały talerz pieczonych ziemniaków, maxi kinga i popiłam to wszystko wygazowaną cisowianką i czuję ze zaraz wybuchnę..........płaczem , jak zobaczę swoje doopsko w lustrze

a teraz idę nadrabiać, bo trochę tego jest, a mam mało czasu, bo potem jedziemy z tż na alicję do kina. mam nadzieję, że film będzie fajny

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:45   #1692
lusmarija
Wtajemniczenie

Woda i inne dziewczyny które będą razem z nią milej zabawy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:15   #1693
aicila
Rozeznanie

cześć dziewczyny

dzisiaj byłam kolejny raz szukać tej JEDYNEJ...
nigdy nie przypuszczałam, że to będzie dla mnie tak trudna decyzja... niby jest tyle fajnych kiecek, w większości fajnie wyglądam, ale... no właśnie zawsze jest to jakieś "ale" i szczerze mówiąc mam już dość tego szukania ...

dzisiaj wpadła mi w oko suknia Emmi Mariage ale nie wiem czy jest warta swojej ceny...
a co wy o niej sądzicie?

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:21   #1694
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Woda i inne dziewczyny które będą razem z nią milej zabawy
No właśnie ja tego samego życzę dziewczynom

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

nigdy nie przypuszczałam, że to będzie dla mnie tak trudna decyzja... niby jest tyle fajnych kiecek, w większości fajnie wyglądam, ale... no właśnie zawsze jest to jakieś "ale" i szczerze mówiąc mam już dość tego szukania ...

dzisiaj wpadła mi w oko suknia Emmi Mariage ale nie wiem czy jest warta swojej ceny...
a co wy o niej sądzicie?
Aicila ogólnie nie przepadam za podpinanymi sukniami ale powiem ci że w kategorii sukienka podpinana to ta jest bardzo ładna A ile kosztuje?
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:30   #1695
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

U mnie dziś tak sobie,bo w nocy w ogole nie spałam,zasnełam dopiero o 6 nad ranem. Te stresy przed ślubne,ale nie tylko mnie kiedyś wykończą. :/

Remmi.

Aic,no nawet ładna ta suknia.

Mam dzisiaj leenia strasznego lenia ,ale musze się ruszyć,bo obowiązki wzywają i musze włosy wyprostować.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-13 o 16:31
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:32   #1696
aicila
Rozeznanie

W Katowicach chcą za nią 3,5 tys., ale w poniedziałek podzwonię po salonach z wlkp (bo tam będzie wesele) i mam nadzieję, że tam będzie troszkę tańsza...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-03-13, 16:54   #1697
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć
Wpadam tylko na chwilkę życzyć miłego weekendu a
WODZIE
i pozostałym Pannom balujących dzisiaj na Panieńskim szalonej zabawy

Ktoś mi napiszę mniej więcej co ostatnio tutaj słychać?
Bo dawnooooo mnie tutaj nie było i aż dziwnie tak pisać znowu

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:11   #1698
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
My poprawin też nie robimy. Nie chcemy nawet i w ogóle o tym nie rozmawialiśmy. W ogóle dla mnie moje 40-osobowe wesele jest ostatnio za duże i wolałabym mniejsze, no ale już nic nie zmienię...

Nam zostały dwa miesiące do ślubu, a tu połowa rzeczy jeszcze nie załatwiona. Nawet tyłka nam się ruszyć nie chce, żeby iść kupić obrączki. A ja się codziennie nie mogę zebrać, żeby poklikać w kilku miejscach i księgę gości zamówić...
widzę, że nastrój anyślub przechodziłam, nadal mnie nieco irytują przygotowania, np to że teściowa adresów rodziny nie może napisać, i na dodatek ciągle zmienia kogo zaprosic

my dziś malujemy biuro moje- teraz przerwa na suszenie- malowania totlany syf, pył bo i jakieś gładzenie było

ale zbliżamy się do końca

Woda i dziewczyny super zabawy wam życzę
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:14   #1699
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
cześć dziewczyny

a co wy o niej sądzicie?
Ja też za takimi nie przepadam, ale całkiem ładna, chociaż na kolana nie rzuca ...

Dziś byliśmy w poszukiwaniu garniaka dla TŻta. Wręcz na siłę bo cały czas twierdzi, że ma czas i sie odchudza i przecież pójdzie i kupi i o co tyle hałasu... hmm byliśmy w
Wistuli ... marynarki OK ładnie wyglądały, a spodnie mają wszystkie zwężane na dole i do butów wygladał jak clown.. góra worek i dół zwężone, masakra
potem sunset-suits...tutaj tylko jakieś wyprzedaże i nawet nie było co mierzyć
następnie New Men - jeden model fajny kolorek taki brąz z lekkim pobłyskiem grafitu ale spodnie nie niskie tylko w pas i też jakiś taki worek, bo TŻ ma troszkę brzuszka..a szkoda bo fajny
na koniec Bytom i jeden ładnie wygladał taki ciemny beż - troszkę złoty ale nigdzie w żadnym salonie Bytomia nie mają już tego rozmiaru... wrrr i cena też nie za niska bo 1750 zł...
w sumie wielka <dupa>
... i się TŻ przekanał, że wcale nie jest tak, że mamy duuuużoczasu i o co mi własciwie chodzi ... bo jak już cos jest to nie koniecznie będzie rozmiar...oj czeka nas podróż do innego miasta

Teraz już po sprzątaniu i się cieszę bo niecierpię sprzątać, choć znalazłam metodą - muzyka ulubiona na maxa i sprzątam i spiewam - nie wiam jak sąsiedzi ale mi lepiej
TŻcik zrobił pyszny gulasz, kasza gryczana dochodzi w garnku w pościeli i zaraz otworzę dobre winko...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:23   #1700
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam weekend

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
U mnie problem grawerki się rozwiązał, gdy okazało się że na rozm 9 to się za dużo nie zmieści - stanęło więc na dacie i imieniu Tż-ta (na szczęście ma krótkie )
Nawet o tym nie pomyślałam, że przez rozmiar jest ograniczenie Ja mam jeszcze mniejszy niż Twój...

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
co do poprawin to dla mnie są po prostu zbędne, byłam na wielu i niestety z moich doświadczeń wynika, że ludzie przychodzą na obiad i jadą do domu a 50% za drugi dzień trzeba przecież zapłacić. JA wolałam oszczędzić rodzicom dodatkowych kosztów. Myślę że może mama jedynie dla gości z końca Polski lub z zagranicy zrobi w domu obiad i to tyle
Oj to u nas to wygląda zupełnie inaczej. Wszystkie oprawiny na których byłam (czyt. co najmniej kilkanaście kończyły sie rano. A zaczynamy zwykle ok. 16. No i u nas róznica w cenie jest niewielka, nie aż 50%, na szczęście...

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Czesc o poranku

brrr
ja jestem typem sowy... chyba nigdy w zyciu nie przyzwyczaje sie do wczesnego wstawania a juz na pewno tego nie polubie zdecydowanie najwieksza aktywnosc wykazuje wieczorem
mam dokładnie tak samo
Stary 2010-03-13, 17:25   #1701
certina4
Wtajemniczenie

Woda, Black, Aaś super zabawy Wam życzę
Remmi wracaj do zdrówka
ailcia niestety nie w moim guście ta suknia

idziemy wieczorkiem na TRICK do kina

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:31   #1702
mmmmmm
Zakorzenienie

Woda ja też życze udanej zabawy
Aicila sama mam Emmi Mariage, ale inną i tańsza. Może rzeczywiście podzwoń po innych salonach. I wiem, że w rzeczywistości wygląda ona dużo lepiej, EM ma chyba beznadziejnego fotografa bo na zdjęciach ich sukienki wyglądają dużo gorzej
Stary 2010-03-13, 17:47   #1703
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Woda ja też życze udanej zabawy
Aicila sama mam Emmi Mariage, ale inną i tańsza. Może rzeczywiście podzwoń po innych salonach. I wiem, że w rzeczywistości wygląda ona dużo lepiej, EM ma chyba beznadziejnego fotografa bo na zdjęciach ich sukienki wyglądają dużo gorzej
na pewno podzwonię
a co do tych zdjęć katalogowych to masz rację. bo faktycznie w salonie te suknie są 100 razy ładniejsze niż na ich stronce...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17852357]Ja też za takimi nie przepadam, ale całkiem ładna, chociaż na kolana nie rzuca ...

Dziś byliśmy w poszukiwaniu garniaka dla TŻta. Wręcz na siłę bo cały czas twierdzi, że ma czas i sie odchudza i przecież pójdzie i kupi i o co tyle hałasu... hmm byliśmy w
Wistuli ... marynarki OK ładnie wyglądały, a spodnie mają wszystkie zwężane na dole i do butów wygladał jak clown.. góra worek i dół zwężone, masakra
następnie New Men - jeden model fajny kolorek taki brąz z lekkim pobłyskiem grafitu ale spodnie nie niskie tylko w pas i też jakiś taki worek, bo TŻ ma troszkę brzuszka..a szkoda bo fajny
na koniec Bytom i jeden ładnie wygladał taki ciemny beż - troszkę złoty ale nigdzie w żadnym salonie Bytomia nie mają już tego rozmiaru... wrrr i cena też nie za niska bo 1750 zł...
w sumie wielka <dupa>
... i się TŻ przekanał, że wcale nie jest tak, że mamy duuuużoczasu i o co mi własciwie chodzi ... bo jak już cos jest to nie koniecznie będzie rozmiar...oj czeka nas podróż do innego miasta

Teraz już po sprzątaniu i się cieszę bo niecierpię sprzątać, choć znalazłam metodą - muzyka ulubiona na maxa i sprzątam i spiewam - nie wiam jak sąsiedzi ale mi lepiej
TŻcik zrobił pyszny gulasz, kasza gryczana dochodzi w garnku w pościeli i zaraz otworzę dobre winko... [/QUOTE]

ja przypuszczam, że poszukiwania garniaka dla mojego Tż będą dokładnie tak samo wyglądały
no i z tymi spodniami zwężanymi to faktycznie jest problem. ja rozumiem, że jest taka moda, ale 99% facetów którzy na co dzień nie noszą garniturów nie założy takich spodni...

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-03-13, 18:19   #1704
lain
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny

a co wy o niej sądzicie?
mi sie nie podoba, ale to dlatego, ze jest kompletnie nie w moim stylu

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17852357]
w sumie wielka <dupa>
[/QUOTE]

no teraz jest sporo garniakow z takimi wlasnie zwezanymi spodniami moj TZ tez bedzie mial leciutko zwezane (ja nawet tego nie zauwazylam tylko pani w salonie zaznaczyla, ze one sa zwezane), ale on jest szczuply i wysoki, wiec na nim sie to tak nie odznacza i wyglada bardzo fajnie
szczerze mowiac nie sadze zeby Twoj TZ w ciagu tego 1,5 miesiaca jakos rewolucyjnie schudl, wiec mysle, ze nie ma co czekac z zakupem szczegolnie, ze jak sami sie przekonaliscie moze byc tak ze akurat nie trafi sie z dostepnoscia rozmiaru i klops
my niedlugo idziem na przymiarke TZowego garniaka i ostateczne poprawki TZ ma juz buty, koszule i spinki. jeszcze tylko kupi sie krawat i pasek do spodni, wezmie to wszystko i przymierzy calosc

super mi sie na zaocznych w tym semestrze sesja ulozy wlasciwie to w sesji bede miec tylko jeden egzamin (ktory mamy zamiar z grupa i tak przeniesc na termin wczesniejszy), a tak to 6 czerwca juz bede free to moze zdazylabym sie obronic jeszcze przed sesja i miec jedne studia z glowy a druga obrona gdzies tak koncem czerwca

heh ostatnio mamy farta jesli chodzi o nieplanowy doplyw gotowki najpierw ten bon do Kruka i oszczednosc tysiaka, a teraz TZowi sie przypomnialo, ze oprocz zwyklej premii za plan dostaja jeszcze premie od akcjonariuszy, ktora w tym roku bedzie 3 razy wieksza niz w zeszlym idealnie - bedzie akurat na odswiezenie naszego mieszkanka kupi sie meble i pare sprzetow typu nowy odkurzacz czy pralka

no i zamowilismy zaproszenia mysle, ze za jakies 1,5-2 tygodnie zaczniemy rozdawac

a teraz zmykamy na tango milego wieczoru
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 19:07   #1705
madmuazelle
BAN stały

Omg,poszłam prostować włosy,a mnie zamuliło więc się położyłam i spałam.Pół godziny temu wstałam,a my obiadu nie jedliśmy,bo go nie było gdyż tz też spał. Czekam teraz na dostawe pizzy.
Teraz was nadrobie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 20:10   #1706
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wlasnie 36 dni
coraz bardziej sie boje, w niedziele jedziemy na duze (mam nadzieje) zakupy, tzn mama chce kupic sukienke i buty na wesele, ja sukienke i buty na poprawiny, siostra tez jakies butki,

od jakis 2 tygodni zbieramy produkty na jedzonko w przedpokoju stoi juz kilka pudel,

w nastepnym tygodniu musze isc ustalic kolor dekoracji sali, chcemy tez spotkac sie z zespołem, no i do kosciola musze podejsc zaniesc swoja kartke od zapowiedzi,
WOW, toż to 'chwilunia' została do Waszego ślubu

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynyKurcze zaraz się śluby lawinowo rozpocznąAle fajnie
Metka to juz za miesiąc prawie
Mam w planach przejście się po salonach ślubnych w poszukiwaniu butków za tydzień jak będę miała przerwę obiadową na podyplomówce, ciekawe czy jakieś mnie zachwycąChciała bym mieć to z głowy. Teraz na tapecie mieszkanko, bo juz na całego ruszamy z urządzaniemŚlub wróci do łask po świętachMusimy koniecznie zapisać się na kurs tańca! Któraś z Was już zaczęła coś pląsać z tż? Ja na razie wiem tyle, że w gorące letnie wieczory już jako małżeństwo będziemy chodzić do szkoły salsy i na salsotekiI can't wait

Jeszcze tylko 14 tygodni do ślubu - 99 dniZa tydzień mamy mniej niż 3 miesiące
WOW jak ten czas biegnie, jak szalony
U mnie 106 dni

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Taki byl moj zamysl

Na razie nie, bo zadnych nie znalazlam, Jak ten facet, co mi robi kolczyki i bransoletke dobrze sie spisze, to zamowie u niego jeszcze jakies ozdoby do wlosow.
A moja siora poprosila mnie, zebym jej poszukala fryzury, bo tez jutro idzie ze mna na probna. Co myslicie o czyms takim?

Wrzuce wam jeszcze fote jej sukienki. Na zdjeciu nie wyglada powalajaco, ale na mojej siostrze po prostu swietnie I tak sobie mysle, ze ta czerwona szminka z pierwszego zdjecia by super wygladala, bo ona ma ciemne wlosy...
Ładna sukienka, nietypowy; inny kolor. Czerwone usta będą świetnie pasować!

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Tosia a ile wódeczki mieliscie na gościa i winka i ile zostalo, i na ile osb weselicho bylo i do ktorej?
bo to temat dla mnie wrażliwy
My też nie wiemy ile wódki i wina zamówić

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:08   #1707
Konto usunięte

aleeee ciszaaaa ... Kaski i Black nie ma
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:19   #1708
kaska87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17857803]aleeee ciszaaaa ... Kaski i Black nie ma[/QUOTE]

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:33   #1709
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
połowę "nieszczęścia" wywołałam ... ale Black chyba na imprezce Wody
Stary 2010-03-13, 21:35   #1710
gospella
Wtajemniczenie

jestem
wrociliśmy, jestem wykończona, malowanie to udręka, na dodatek nie jestem super zadowolon z efektu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości