Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 16:14   #1471
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
a poza tym zastanawiam się nad sukienką... jak wam się podoba na cywilny?
świetna!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:22   #1472
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
bajka kolejny śliczny brzuszek i świetne śpioszki
vette ćwiczysz coś w ciąży?

Dziewczyny, co myślicie o tym komplecie?
http://www.allegro.pl/item958151335_..._62_68_cm.html
Podoba mi się, ale z wysyłką to prawie 50zł...
bardzo ladny

Cytat:
Pochwalę się zdj z 15tc i chyba 4d czyli ost usg
agencik mój malutki...
Cytat:
U mnie...
byłam na komendzie po ankiety do mgr, zalamać się można, nie dość że nie wypełnione, to prosiłam aby policjanci wypełniali, to os.cywilne wypełniły

maskaraaa

maly akrobata a sukienka super!!!

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
cześć gwiazdy
już wróciłam ze szkoły...polatałam jeszcze po sklepach...kupilam sobie cienie w inglocie 15,- za paletke bo promocja jest i błyszczyk .Nie lubie błyszczyków, ale teń świetny efekt na ustach daje i wogóle sie nie klei
Poza tym kupiłam oliwke w rossmanie bo mi sie konczy i z perfecty balsam dla kobiet w ciazy i krem do piersi ...i kupiłam jeszcze taka tunika sukienke niebieska za 49,- bo zobaczylam na kolezance i mi sie spodobala z tyłu ma pasek , niestety nie było juz czarnych, potem nawet do karmienia bedzie jak znalazl (zdjecie troche niewyrazne)
siala WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE
jaszczka no ładnie z tym jedzonkiem, ale należało ci się za to cierpienie
vette ty lasko nabawisz mnie kompleksów śliczne ciało
powiedz mi co robisz ze jestes taka ciemna ...już doczytałam ze nivea a nie śmierdzi ci samoopalaczem ? ja na tym punkcie mam ała
widze ze kreseczke na brzuchu juz widac, gdzie kupujesz majtaski(triumph ) ?
...dobre z tym odwykiem dzis zjadłam tylko dwa rządki czekolady
a mój cellulit chyba się powiększył faktycznie (nie wiedziałam, że to przez słodycze )
gratuluje kopniaków
muminek a to twoje urodzinki
misiulka ale vette faktycznie dżunia jest
bajka kuruj się
świetne zakupy i brzusiu i imie dla córci
pilotka z tymi kopniakami masz racje też miałam te przerwe a teraz codziennie po kilka serii i to coraz mocniej
kasha dobrze ze masz w nich wsparcie a nieśmiało zapytam dałabyś namiary na bloga ? jeżeli nie chcesz bo traktujesz to osobiście jak pamiętnik czy forme terapii to rozumiem
eleonormio nie wypisuj głupot... jakby to Tż misiulki powiedział dżunia jesteś też
ania jakie słodkie z tym twoim Tż em
roztrzepaniec śliczne komplecik
zuziunia jak słodko wygięty maluszek, ładna kiecka u mnie wszelkie dekoldy opadaja ze wzgledu na ciążowy wysyp na dekoldzie...
lazurowa wspolczuje palaczy w domu ...masakra...
moj jak chce palić to wychodzi na balkon albo idzie na dwór( przez to w zime pali dwie fajki na dzień )
alutka ja też już +7kg
pszczolka, eleonormio a ja mam boczki z tylu na plecach pod biustonoszem takie fałdy
pszczolka włascicielowi pewnie w to graj ze chalupe chcecie mu odpicowac ...
Co do mieszkania my wzieliśmy kredyt na 35 lat 4 lata temu.Teraz miesiecznie wychodzi coś 400,- także tragedii nie ma.Czyli zostało jezcze 31 lat
współczucia z akcja w przedpokoju...mam nazieje, ze z piesem juz lepiej
anoxa tobie tez

Wrzucam mój bebech (dziś 22tc i 4dni) i zakupy
fajna ta tunika i pewnie wygodna

dziewczyny sliczne brzuszki i ubranka

u nas dzisiaj wielkie sprzatanie po remoncie i przy okazji zrobilismy porzadek we wszystkich szafkach kuchennych.padam na twarz ale na szczescie juz koniec na dzis.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:31   #1473
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Ja tez sie nie maluje z zasady [nie lubie]

a co do allegro wybrałam sobie łóżeczko i wózek... proszę o opinie:
łóżeczko: http://www.allegro.pl/item946970758_lozeczko_tu rystyczne_kojec_deluxe_ar ti_de_lux.html - kolor green [brata wrobiłam w kupowanie łóżeczka - będzie chrzestnym a ma na imię Artur - łóżeczko Arti ]
wózek: http://allegro.pl/item956591910_wozek_neo_f otelik_pompowane_kola_i_3 _gratisy.html
tylko dokupię jeszcze gondolę za 65pln... ten wózek kupiła kuzynka i jest z niego bardzo zadowolona - zwrotny, lekki, łatwy w prowadzeniu, mieści się do bagażnika, można zamontować fotelik na stelażu wózka etc... koszt wózka tata stwierdził że pokryje "bo wózek to sprawa dziadków i to oni muszą dać wózek wnuczkowi"... 625pln (655 z przesyłką) nie wydaje mi się dużą sumą jak za wózek z fotelikiem i gondolką
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:35   #1474
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

lazurowa, roztrzepaniec989, papeteria, niezawsze, aniaa22 - dziękuję kochane
lazurowa no brzunio też był na spotkaniu tylko on się tak pod ubraniami ukrywa, nie martw się ja też przytyłam narazie tylko 2 kg a to nie jest tak, że nic nie jem, fakt, że po tym jak się strułam to nie jem drugiego dania (smażone mięso czy duszone, ziemniaki, podsmązane pieczearki) ale nie dlatego, że taj sobie umyśliłam tylko mnie odrzuca ale za to nadrabiam czymś innym, więc głowa do góry kochana, a z papierosami to masakra ja kiedyś pracowałam w pokoju 6m x 4m w 5 osób i 4 paliły fajki czasami wychodzili na korytarz ale jak toś na kawę przychodził to się nikt noie przejmował mną i jarali równo.
papeteria to naprawdę dziwne z tymi kg bo nic a nic nie widać to jaka ty chuda byłaś przed ciążą? a ja bardzo lubię cienie i się maluję, szczególnie oczy no w ciąży nie zawsze bo nic mi się nie chce, ale ja nie używam za to podkładów czasami puder ale nardzo rzadko.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-03-13 o 16:37
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:42   #1475
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
lazurowa, roztrzepaniec989, papeteria, niezawsze, aniaa22 - dziękuję kochane
lazurowa no brzunio też był na spotkaniu tylko on się tak pod ubraniami ukrywa, nie martw się ja też przytyłam narazie tylko 2 kg a to nie jest tak, że nic nie jem, fakt, że po tym jak się strułam to nie jem drugiego dania (smażone mięso czy duszone, ziemniaki, podsmązane pieczearki) ale nie dlatego, że taj sobie umyśliłam tylko mnie odrzuca ale za to nadrabiam czymś innym, więc głowa do góry kochana, a z papierosami to masakra ja kiedyś pracowałam w pokoju 6m x 4m w 5 osób i 4 paliły fajki czasami wychodzili na korytarz ale jak toś na kawę przychodził to się nikt noie przejmował mną i jarali równo.
papeteria to naprawdę dziwne z tymi kg bo nic a nic nie widać to jaka ty chuda byłaś przed ciążą? a ja bardzo lubię cienie i się maluję, szczególnie oczy no w ciąży nie zawsze bo nic mi się nie chce, ale ja nie używam za to podkładów czasami puder ale nardzo rzadko.
Ja mam takie dni, że jem naprawdę dużo, a mam też takie dni jak dzisiaj, że podchodzę do lodówki, otwieram ją, patrzę, stwierdzam, że na nic nie mam ochoty i odchodzę. Nie wiem czy to nerwy, stres, czy po prostu dzidzia czasem nie potrzebuje tyle jedzenia.
Moja mama przytyła w ciąży 30 kg i nigdy ich nie zrzuciła, a ja jestem jak skóra z niej zdjęta i myślałam, że będę miała tak samo, a tu jest zupełnie inaczej.
Stary 2010-03-13, 16:55   #1476
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Nie lubię weekendów, bo nic się nie dzieje. Na forum przestój, na gg nikogo nie ma. A ja cały dzień siedzę sama, bo z tatą nie mam o czym rozmawiać, poza tym jakoś mnie drażni jego zachowanie.
Cały weekend spędzam praktycznie w swoim pokoju, bo jak tata i brat jest w domu to oni palą i nie dociera do nich, że nie powinni. Ale mają łatwe wytłumaczenie- to idź do swojego pokoju.
Jak się dziecko urodzi to też pewnie będę musiała siedzieć w swoim pokoju... bo oni tylko latem mogą palić na balkonie a jesienią i zimą już im za zimno.
A ja w końcu oszaleję na tych moich 8 metrach kwadratowych...
no na szczescie dzis na forum taki ruch, ze o ho ho..chwile mnie nie bylo i strony...

a nie masz jakichs znajomych gdzie moglabys wyjsc? kolezanki?

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość

Mialam dzis wizyte u gin. Jeszcze nie widac jakiej jest plci, a szkoda, bo bardzo chcialabym wpasc w wir zakupow ciuszkowych.
Dzidzius jest bardzo ruchliwy i siedzi sobie czesto po turecku. Wazy 200 gr. Takie malenstwo. Gin mowil, ze waga po przyjsciu na swiat powinna byc ok 3 kg.
Juz nie moge sie doczekac nastepnego usg, a to dopiero 13 kwietnia. Moze wtedy poznamy plec.

ale szaro dzis za oknem. A ja postanowilam sobie ubarwic dzisiejszy dzien i robie kolorowa salatke z gyrosem, a na deser sernik na zimno.
W ogole to przytylam juz 7 kilo, bedzie z czego spadac. Jakos w ogole sie teraz tym nie przejumje. Tylko jem i jem. Pozniej przyjdzie czas na odchudzanie.
W ogole jak wracam od mojego gin to mam taki dobry nastroj, to swietny facet, potrafi pozytywnie nastawic do swiata i zycia. Musze mu powiedziec, ze bylby z niego swietny psycholog. To facet, ktory ma w sobie to "cos".
i gdzie te 7 kilo no gdzie??

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
chodzi Co o te boczki z tyłu o których kiedyś pisałaś ja mam to samo.. miałam zawsze boczki a teraz jak skóra sie na brzuszku naciąga to przesunęły się do tyłu.. ale są dużo mniejsze niż wtedy kiedy były na swoim miejscu

a od rana mam taką akcję że masakra.. mój pies się czyś zatruł i zaspawał nam cały przedpokój w nocy tak że rano nie było jak przejść... więc od rana pranie dywanów-oczywiście robił to mąż... a jeszcze w dodatku to tak cuchnie że wróciły mi ciążowe mdłości.... poprostu masakra jakaś!! naszczęście kundlowi już lepiej... ale zawsze musi dostarczyć nam rozrywki
oj mi tez sie te boczki porobily echh

a co do psa.. qurcze biedaczek.. oby mu sie poprawilo!!!

Cytat:
sukienka piekna!!! gdzie ja wynalazlas???
my mamy za 2 miesiace wesele mojego przyjaciela - qurcze dawj szybko linka

Cytat:
A bo policjanci tacy są...heh, przypomniało mi się jak kiedys musiałam zeznawać (taka nieprzyjemna sprawa.. mój kolega potrącił pieszego na pasach ze skutkiem śmiertelnym-ja byłam pasażerem.. strasznie stara sprawa) no i policjant pisał protokół z tego co ja mówiłam.. i robił takie błędy.. nie tylko ortograficzne, ale i składniowe.. zdania składał takie nielogiczne, normalnie jak to później czytałam to jakbym czytała wypracowanie dziecka z podstawówki.. a najlepsze było że tak pisał i pisał ciągiem-strasznie dużo tekstu- i nie patrzył w monitor.. jak skończył to zerknął na to co napisał a tam wszędzie czerwono od błędów ortograficznych i 15 min potem wszystko poprawiał..
OMG zachowanie policjanta jak z dowcipow... serio..

Cytat:
cześć gwiazdy
już wróciłam ze szkoły...polatałam jeszcze po sklepach...kupilam sobie cienie w inglocie 15,- za paletke bo promocja jest i błyszczyk .Nie lubie błyszczyków, ale teń świetny efekt na ustach daje i wogóle sie nie klei
Poza tym kupiłam oliwke w rossmanie bo mi sie konczy i z perfecty balsam dla kobiet w ciazy i krem do piersi ...i kupiłam jeszcze taka tunika sukienke niebieska za 49,- bo zobaczylam na kolezance i mi sie spodobala z tyłu ma pasek , niestety nie było juz czarnych, potem nawet do karmienia bedzie jak znalazl (zdjecie troche niewyrazne)
Co do mieszkania my wzieliśmy kredyt na 35 lat 4 lata temu.Teraz miesiecznie wychodzi coś 400,- także tragedii nie ma.Czyli zostało jezcze 31 lat
współczucia z akcja w przedpokoju...mam nazieje, ze z piesem juz lepiej
anoxa tobie tez

Wrzucam mój bebech (dziś 22tc i 4dni) i zakupy
wow fajniusi brzucho i zakupki tez ofkors
no my tez niestety zakredytowanie - ale co tam - nie ma to jak na swoim!! oby praca byla i zdrowie a z reszta damy rade

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
To ja się chwalę brzunio w 23tc, ciuszki dla dzidzi wszystkie dostałam, bluza jest dużo zaduża bo roz. 86 ale była wyprzedaż i tak będzie na potem.
super brzucho i ciuszki! ja tez jak mi sie trafi okazja to kupuje wieksze

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Ja widziałam się wczoraj z moim bardzo odpowiedzialnym teściem...
Nie chce mi się pisać więc skopiuję notkę z bloga, mam nadzieję, że się nie pogniewacie
wiesz co smutne to strasznie co piszesz...
i widze ze Ty caly czas i na sile probujesz go sklonic zeby byl z Toba i dzieckiem ... tylko czy chcialabys kiedys uslyszec, ze wrocil tylko z powodu dziecka??
jesli nie ma milosci to niestety na dluzsza mete nic dobrego z tego nie wyniknie... ale lepiej chyba dla malenstwa zeby mial kochajacego tate zadziej, niz awantury na co dzien

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Wklejam swoj brzuchol wiecie teraz o co mi chodzi w tym 2 zdjeciu
e tam ja nic nie widze

Cytat:
agencik mój malutki...
ooo ale pozycja!! prawdziwy akrobata bedzie
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:00   #1477
aniaa22
Zakorzenienie

ech my tez kredyt... na 30 lat rata 800 miesiecznie ale to nie dlowny problem. problem jest taki ze nasz deweloper upadl przed podpisaniem aktow notarialnych wiec tak naprawde w kazdej chwili mozemy mieszkanie stracic a zostaniemy z kredytem syndyk to wredna babaktora patrzy tylko zeby sie nachapac kasy
Stary 2010-03-13, 17:00   #1478
bassienkaw
Zakorzenienie

MISIULKA
Śliczny brzuszek, choć malusi jeszcze... ty to chudzinka jestes, na zywo widzialam, wiec wiem co mowie... po cichu zazdroszcze ciuszki super...
ciasto zrobione, nawet juz czesc zjedzona... jak ktos lubi drozdzowe zwykle ciasta... no a ja lubie, wiec tak to super

PSZCZÓŁKA
i jak ciasto? Wyszło?

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:07   #1479
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość

PSZCZÓŁKA
i jak ciasto? Wyszło?
jeszcze nie zrobiłam narazie kończę sprzątać mieszkanie i w przerwach patrze co naskrobałyście... za jakieś pół godz będę się za nie zabierać.. napewno dam znać jak skończę i jak wyjdzie to wrzucę fotkę)
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:10   #1480
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
a co do allegro wybrałam sobie łóżeczko i wózek... proszę o opinie:
łóżeczko:
wozek bardzo fajny no i ta cena!! a skoro wiesz jeszcze, ze sprawdzony to nie ma co sie zastanawiac
a co do lozeczka - to ja jestem zwolenniczka tradycyjnych do domu - ale takie turystyczne tez bedziemy kupowac, bo my czesto podrozujemy i Mlode musi miec swoje lozko
Stary 2010-03-13, 17:17   #1481
bajka1807
Zakorzenienie

ja tez kupuje turystyczne, bo czesto bede bywac u mamy, a to inne miasto.
wybralam takie: http://allegro.pl/item953527761_6081...ne_kurier.html
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:23   #1482
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
no na szczescie dzis na forum taki ruch, ze o ho ho..chwile mnie nie bylo i strony...

a nie masz jakichs znajomych gdzie moglabys wyjsc? kolezanki?
Mam koleżanki, odnowiłam stare znajomości. Tylko to jest tak, że wszystkie albo mają dzieci, albo mają ukochanego, z którym chcą spędzać wolny czas w weekend. Staram się jak najczęściej wychodzić, spotykać z nimi ale nie chcę się narzucać.
Idę się wykąpać. Dobrze, że mam prysznic z dość dużym i głębokim brodzikiem to sobie napuszczę wody, zrobię pachnącą piankę i puszczę radio wbudowane w kabinie
Stary 2010-03-13, 17:36   #1483
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
wozek bardzo fajny no i ta cena!! a skoro wiesz jeszcze, ze sprawdzony to nie ma co sie zastanawiac
a co do lozeczka - to ja jestem zwolenniczka tradycyjnych do domu - ale takie turystyczne tez bedziemy kupowac, bo my czesto podrozujemy i Mlode musi miec swoje lozko
mi się właśnie drewniane nie podobają - kwestia gustu i też będziemy często podróżować

bajka1807 też fajne łóżeczko - my patrzymy na Warszawę - bo chcemy przed dokonaniem zakupu sprawdzić ...

jeszcze zastanawiam sie nad http://allegro.pl/item952394419_zest...pomp_kola.html
tez ma duże obrotowe pompowane koła, gondole/nosidełko i torbę już w zestawie.. i przekładaną rączkę - a tego nie ma poprzedni wózek... a na tym też mi zależy
i kolor oliwkowy bardziej mi się podoba niż jaśniejsza zieleń

Edytowane przez mlmFM
Czas edycji: 2010-03-13 o 17:37
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 18:47   #1484
hd2005
Zakorzenienie

Witam,
obiado - kolacja się udała

Zostało tylko kawałek schabu
Załącznik 2945397
strasznie się cieszę, to było miłe popołudnie

Stary 2010-03-13, 19:00   #1485
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Mam koleżanki, odnowiłam stare znajomości. Tylko to jest tak, że wszystkie albo mają dzieci, albo mają ukochanego, z którym chcą spędzać wolny czas w weekend. Staram się jak najczęściej wychodzić, spotykać z nimi ale nie chcę się narzucać.
Idę się wykąpać. Dobrze, że mam prysznic z dość dużym i głębokim brodzikiem to sobie napuszczę wody, zrobię pachnącą piankę i puszczę radio wbudowane w kabinie
ooo ale Ci fajnie wbudowane radio wow!!!
ja wlasnie ogladam po raz piaty chyba 'totalna magie" uwielbiam ten film!!!

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
mi się właśnie drewniane nie podobają - kwestia gustu i też będziemy często podróżować

bajka1807 też fajne łóżeczko - my patrzymy na Warszawę - bo chcemy przed dokonaniem zakupu sprawdzić ...

jeszcze zastanawiam sie nad http://allegro.pl/item952394419_zest...pomp_kola.html
tez ma duże obrotowe pompowane koła, gondole/nosidełko i torbę już w zestawie.. i przekładaną rączkę - a tego nie ma poprzedni wózek... a na tym też mi zależy
i kolor oliwkowy bardziej mi się podoba niż jaśniejsza zieleń
pewnie ze kwestia gustu
co do wozkow to z wygladu podobal mi sie bardziej ten pierwszy - ale wybierz taki, ktory bedzie Ci sie najlepiej prowadzic
zeby przede wszytkim spacerowka miala rozkladane oparcie - bo nie wszystkie maja niestety

a ja dzis dostalam od siostry po jej synku piekne lozeczko
do niego karuzelke z misiami o TAKA
dwie wanienki - jedna mniejsza a druga wieksza, chodzik, hustawke dla maluszka rozkladaną i nocniczek
i mam jeszcze obiecane posciele i ciuszki

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Witam,
obiado - kolacja się udała

Zostało tylko kawałek schabu
strasznie się cieszę, to było miłe popołudnie
wow! wyglada tak jak z reklamy 'pomysl na'
pieknie Ci wyszlo i smakowicie!
super ze spotkanie sie udalo

Edytowane przez pilotka f16
Czas edycji: 2010-03-13 o 18:57
Stary 2010-03-13, 20:24   #1486
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Na poprawę humoru
http://www.youtube.com/watch?v=xsaZl...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=d16_kj7C-_k
Stary 2010-03-13, 20:57   #1487
aniaa22
Zakorzenienie

zdesperowany tatus moj na "szczescie" na taki pomysl nie wpadnie bo z ta naga by nie dal rady do lozeczka wejsc. a swoja droga lozeczko z tego filmiku jest boskie
no i czworaczki tez niezle
Stary 2010-03-13, 21:09   #1488
kashha
Zadomowienie

Anoxa, moja sytuacja jest podobna do sytuacji Lazurowej, powroty, rozstania…
Z tym że u mnie to mój ex Tż jest tatą dzidziusia…

Papeteria jakoś nie specjalnie wstydzę się swojego bloga… zapraszam do czytania i komentowania jestem-kim.blog.pl

Pilotka ja go bardzo kocham, ale wiem, że nie potrafię z nim być, nie potrafię z nim nawet rozmawiać, więc tego nie robię, dla mnie dziecko to nie powód do wielkich deklaracji, a tak btw to on nie jest kochającym ojcem, tylko dawcą, sam sobie taką rolę wybrał i niech się jej trzyma byle był szczęśliwy…

Po za tym M. jest tematem tabu, u mnie w domu, a po za nim również nie chciałabym wchodzić w polemikę na jego temat, bo dobrze mi to nie robi

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 22:39   #1489
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dobranoc Ladies & Babies...
Mieliśmy długi dzień.
Ps. Wszystkiego najlepszego na (oby) lepszej drodze życia Siala

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 01:25   #1490
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
ćwiczysz coś w ciąży?
typowy silowy: wykroki, przysiady, bulgarskie przysiady, sumo squad, czyli cwiczenia na nogi i posladki

Cytat:
kupilabym w 5 sekund, straaaaasznie mi sie podoba i kolorek piekny

Cytat:

a mój cellulit chyba się powiększył faktycznie (nie wiedziałam, że to przez słodycze )
gratuluje kopniaków Wrzucam mój bebech (dziś 22tc i 4dni) i zakupy
dlatego wlasnie nie stosuje go zbyt czesto...smrodek straszny, a co do diety heh dzis 2 lody zjadlam: jeden rozek i mcflurry z lionem mam taka jazde teraz w ciazy na loooody
A majtasy roznie kupuje, z triumpha tez mam...ogolnie lubie takie wlasnie szortki przylegajace ktos kto nie ma zbyt kobiecych bioder calkiem przyzwoicie w nich wyglada...
A brzusio przesliczny! i naroznik widze mamy podobny
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 03:29   #1491
hd2005
Zakorzenienie

Dzień Dobry
no i tyle sobie pospałam Organizm mówi "wystarczy" i w nosie ma fakt, że za oknem ciemna noc...
No, ale jak się chodzi spać o 21 -wszej

---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------

Cytat:
a ja dzis dostalam od siostry po jej synku piekne lozeczko
do niego karuzelke z misiami o TAKA
dwie wanienki- jedna mniejsza a druga wieksza, chodzik, hustawke dla maluszka rozkladaną i nocniczek
i mam jeszcze obiecane posciele i ciuszki
super gdy ma się taką możliwość
Na szczęście mów brat ma 4 letniego synka i też dostanę kilka rzeczy w spadku

---------- Dopisano o 04:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:28 ----------

Cytat:
wow! wyglada tak jak z reklamy 'pomysl na'
pieknie Ci wyszlo i smakowicie!
super ze spotkanie sie udalo
Dziękuję Całość duszona w winie - oto mój kontakt z alkoholem

Ach, no i zostało coś na deser
Powstrzymam się do śniadania Załącznik 2946228

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-03-14 o 03:44
Stary 2010-03-14, 06:56   #1492
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Anoxa, moja sytuacja jest podobna do sytuacji Lazurowej, powroty, rozstania…
Z tym że u mnie to mój ex Tż jest tatą dzidziusia…

Papeteria jakoś nie specjalnie wstydzę się swojego bloga… zapraszam do czytania i komentowania jestem-kim.blog.pl

Pilotka ja go bardzo kocham, ale wiem, że nie potrafię z nim być, nie potrafię z nim nawet rozmawiać, więc tego nie robię, dla mnie dziecko to nie powód do wielkich deklaracji, a tak btw to on nie jest kochającym ojcem, tylko dawcą, sam sobie taką rolę wybrał i niech się jej trzyma byle był szczęśliwy…
Podaj gdzie moge znalesc twojego bloga...

Po za tym M. jest tematem tabu, u mnie w domu, a po za nim również nie chciałabym wchodzić w polemikę na jego temat, bo dobrze mi to nie robi
Mnie obudzilo kopanie Nastki, wczoraj bylismy na urodzinach...wczoraj padalam z nog...teraz juz lpeiej pije sobie aktivie bo sie najdlam wczoraj
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 07:19   #1493
papeteria
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za miłe słowa
lazurowa jeszcze będziesz miała piłkę
roztrzepaniec fajne filmiki, numerki cieni to 402,421,616 ale to już gotowy zestaw kupiłam nie składałam sama a wolałabym no ale za 15,- z paletka warto(normalnie jeden wkład wymienny 10,-
mlm te twoje linki coś się nie otwierają
misiulka nie pisze tegon zeby pisac ale wierz mi nigdy nie byłam chuda(poza krótkim okresem niezdrowego odchudzania w wieku 17 lat kiedy z 60kg zrzuciłam 15kg ale tamten epizod otarł się o anoreksję)
No ale może się uda nam spotkać następnym razem to sama zobaczysz
Moja średnia waga od 10 lat utrzymuje się w granicy + - 56kg jem wszystko na co mam ochotę.W wakacje jak się rozchorowałam na zapalenie oskrzeli to schudłam do 52kg bo wtedy ani jeść ani nic nie mogłam.Myślałam, że na tamten świat pójde (trzy tygodnie przed swoim ślubem).No ale potem z tymi 52kg właśnie tak w sam raz wyglądałam.Mam tylko 160 w kapeluszku .No ale koniec tematu
hd
jakie pyszności tu powrzucałaś
Ja nie spałam od 1:00 do 4:00 miałam okropną zgage ,mały też szalał wypiłam prawie całą butle wody a zjadłam wczoraj pod wieczór dwa kawałki pizzy
kasha tam jest tylko napis witamy na blogu madziora
vette mój matrix już ma 3 lata

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-14 o 07:22
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 07:59   #1494
pszczolka87
Zadomowienie

hej dziewczynki zrobiłam to ciacho wczoraj, wyszło dobre, ale pięknie nie wyglądało więc fotek nie wrzucam bo przy wypiekach Basi i jeszcze niektórych z Was wstydu bym się tylko najadła ale jak na pierwszy raz nie było źle Wczoraj moja przyjaciółka która od pół roku mieszka we wrocławiu zrobiła mi niespodziankę i wpadła do mnie, nawet nie wiedziałam że przyjeżdża na weekend do domu i tak mi zleciał wieczór... jak zaczęłyśmy gadać to nie mogłyśmy przestać do 1 w nocy- a spać poszłam około 2 w nocy.. a dziś godz 7 rano a ja oczy wielkie i wyspana nie wiem o co chodzi bo zawsze byłam straaasznym śpiochem... chyba zmienia mi się to bo nie pracuję tylko w domku siedzę cały czas...

A tak w ogóle chyba dzis poczułam pierwsze delikatne ruchy maleństwa... i tak czuję co jakiś czas coś takiego jakbym miała rybkę w brzuchu

W ogóle zarażacie mnie różnymi dolegliwościami przez to forum... ostatnio pisała któraś z Was o skurczach w łydkach no i dziś w nocy obudził mnie skurcz łydki- i to taki że nie chciał odpuścić a teraz mam straszne zakwasy
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 08:06   #1495
kashha
Zadomowienie

nie możliwe z tym blogiem
po za tym ja madzior nie jestem

to wklejam linka
może łatwiej będzie

http://jestem-kim.blog.pl/

a tak wogóle to Dzień dobry!

Ja właśnie zmykam do pracy

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 08:14   #1496
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczynki zrobiłam to ciacho wczoraj, wyszło dobre, ale pięknie nie wyglądało więc fotek nie wrzucam bo przy wypiekach Basi i jeszcze niektórych z Was wstydu bym się tylko najadła ale jak na pierwszy raz nie było źle Wczoraj moja przyjaciółka która od pół roku mieszka we wrocławiu zrobiła mi niespodziankę i wpadła do mnie, nawet nie wiedziałam że przyjeżdża na weekend do domu i tak mi zleciał wieczór... jak zaczęłyśmy gadać to nie mogłyśmy przestać do 1 w nocy- a spać poszłam około 2 w nocy.. a dziś godz 7 rano a ja oczy wielkie i wyspana nie wiem o co chodzi bo zawsze byłam straaasznym śpiochem... chyba zmienia mi się to bo nie pracuję tylko w domku siedzę cały czas...

A tak w ogóle chyba dzis poczułam pierwsze delikatne ruchy maleństwa... i tak czuję co jakiś czas coś takiego jakbym miała rybkę w brzuchu

W ogóle zarażacie mnie różnymi dolegliwościami przez to forum... ostatnio pisała któraś z Was o skurczach w łydkach no i dziś w nocy obudził mnie skurcz łydki- i to taki że nie chciał odpuścić a teraz mam straszne zakwasy
gratuluje pierwszych ruchow
Stary 2010-03-14, 08:19   #1497
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
i
o mamo... u mnie norma to 2-3... a co to bedzie pod koniec ciazy

i
no ja tez ze 3 i az sie boje...pamietam jak pod koniec moglam spac na wc a teraz bedzie cieplo ,wiecej sie bedzie pic i wiecej jeszcze latac to chyba bede na wc spala

Cytat:

Powiem tak, że nie mogę dojść do siebie po tej rozmowie, jestem nią bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona, a co dalej? Brakuje tylko jednego ogniwa... jego
wiem ze latwo sie mowi ale czas pkaze, wiesz najwazniejsze nic na sile.Kiedys tez stracilam kogos waznego a teraz wiem jaki on jest i bylabym z nim nieszczesliwa.CZasem niektore rzeczy rozumiemy dopiero po czasie....los ma dla ciebie jeszcze pare niespodzianek w zanadrzu

Cytat:
agencik mój malutki...
jak slicznie sie przeciąga

ciast z ryżem:upiec jasny biszkopt, na to krem budyniowy, na to ubic 2 bite śmietany z polowka cytryny i dodac torebke ryzu prazonego a to wszystko polac topiona białą czekoladą...

czasem zamiast kremu budyniowego robię karmel z mleka kondensowanego i jest lepsze

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

i dziekuje za zyczonka wszystkim....dzis wypije z goscmi soczku za was ;*
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 08:23   #1498
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cześć mamski
ciekawe jak tam siala po swoim wielkim dniu,
papeteria aż normalnie muszę zobaczyć cie na "żywo"
Czy ten śnieg musi padać???? Ja chcę już ciepełko!!!!

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 08:36   #1499
papeteria
Zakorzenienie

pszczolka gratuluje udanego wypieku i ruchów
ja jak miałam takie skurcze łydek to taką wiązaną sypałam w nocy, a potem zasypiałam wykończona z bólu a rano śmiać mi się chciało że tak klnełam (to ciekawe co na porodówce będzie ).
kasha tamten blog zupełnie inaczej wyglądał

Jeszcze nigdy nie miałam takiej zgagi trzyma mnie od 1:00
Wszystko przez słony boczek i pikantne przyprawy...
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 08:48   #1500
aniaa22
Zakorzenienie

u mnie na szczescie slonko swieci. wczoraj w nocy tylko troche sniegu spadlo ale rano zaraz sie stopil i do dzisiaj jest ok

ja jz sie nie moge doczekac relacji Siali oczywiscie jak tylko oczy otworzylam to od razu poszlam sprawdzic czy cos nie napisala

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
pszczolka gratuluje udanego wypieku i ruchów
ja jak miałam takie skurcze łydek to taką wiązaną sypałam w nocy, a potem zasypiałam wykończona z bólu a rano śmiać mi się chciało że tak klnełam (to ciekawe co na porodówce będzie ).
kasha tamten blog zupełnie inaczej wyglądał

Jeszcze nigdy nie miałam takiej zgagi trzyma mnie od 1:00
Wszystko przez słony boczek i pikantne przyprawy...
biedactwo to moze rennie wez czy cos? dziewczyny chyba pisaly ze mozna. ja narazie na szczescie nie mam tego problemu. to chyba nagroda za wymiotowanie do konca 21 tc

a co do przeklinania to ja musze chyba zaczac sie kontrolowac bo az wstyd normalnie. synus sie naslucha... a o porodowce to nawet nie wspominam co by bylo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości