|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Na pozostałe pytanie odp. brzmi TAK.ad. 2. Jeśli wybierzesz 1 opakowanie perełek, to wystarczy zamówić dowolny produkt ze stron, które podałaś, jeśli chcesz mieć np. brązujące i rozświetlajace, to musisz zamówić dwa produkty, itd.
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2010-03-13 o 11:45 |
|
|
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie jeśli ją ktoś zakupi to proszę o zeskanowanie miarki . Będzie wtedy poznać rozmiary czy są właściwe takie jak w katalogu
|
#2823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też wygrałam szkoda tylko że nie napisali odrazu coa tak bym zegarek chciała
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny właśnie zostałam zaproszona na spotkanie we wtorek o 17.00 zwiazane z moim wejściem do Avon Clubu, czy któras dziewczyna z Krakowa też bedzie we wtorek w restauracji Avani o 17.00???
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki, u mnie można o czymś takim sobie pomarzyć...Napisz czy fajnie było.
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Kto jedzie na konferencję wiosenną do Warszawy???
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie dostałam w paczce diamentowych konturówek, ale znajoma kupiła mi na swoje konto w COKu.
Wystarczy jak im napisze maila, żeby mi usunęli z zamówienia, aby nie przyszło w następnej paczce?
|
|
|
|
#2828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
witam w weekend
dzisiaj raniutko (7:45) dostałam paczuchy i kurier już miał sobie iść bo nie mógł mnie dobudzić :P jakie wrażenia:Torba Ruthie dla mnie super mamie też sie podoba już nie mogę się doczekać żeby założyć ja do wiosennego płaszczyku a tu lipa zima za oknem :Pnowa Pur Blanca- bardzo przyjemny, lekki zapach psiknełam sie po 8 i nadal czuje dodatkowe 2 nowe katalogi :P żel pod prysznic owoc granatu po prostu boski mogłabym siedziec i go ciągle wąchać :P |
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
@paula600324
Najlepiej napisz i zadzwon. Jak im napiszesz ze strefy to Ci zapewne odpisza jak zawsze a wiec, ze "informacja zostala przekazana" ale nie zawsze jest to droga skuteczna (gdyz czasami jak twierdza system im "szwankuje") wiec najlepiej zadzwon to "od reki" ci usuna. Ja takie sprawy zalatwiam w COKu. Od razu przy mnie usuwaja mi produkty "czekajace" do wyslania jako braki z poprzednich zamowien. |
|
|
|
#2831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców, którzy wygrali!!
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam niedawno paczkę
![]() Dla siebie wzięłam tylko wzornik lakierów do paznokci (będę musiała dokupić bo mi nie starczy patyczków do wszystkich moich lakierów ).Ogladnełam zdjęcia kobaltowej torebki Ruthie i cieszę się, że nie zamówiłam - bardziej podoba mi się w katalogu. Za to dalej po głowi chodzi mi Hanah
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy chodzi ci o najjaśniejszy z żółtych czy o jeden ton ciemniejszy? Jeśli o jeden ton ciemniejszy z żółtych to jest to cream. Cytat:
Jeśli chodzi o ustawienie ich od najjaśniejszego to wygląda to następująco: różowe: ivory, creamy natural, medium beige żółte: nude, natural beige Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-13 o 16:14 |
|||
|
|
|
#2835 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałam Was przestrzec przed nowością z kat. 3 kremem do mycia twarzy SPA z oliwą z oliwek.
Zamówiłam już wcześniej, ale dopiero teraz miałam okazję wypróbować. Tak jak wcześniej pisały inne Wizażanki powoduje uczucie ściągnięcia, poza tym po umyciu ja miałam wrażenie tępej skóry, jeszcze po żadnym kosmetyku nie miałam takiego odczucia. No i teraz mam na buzi dosłownie tarkę, skóra mi się zaczęła łuszczyć niemiłosiernie na nosie i policzkach. Podejrzewam, że to właśnie od tego kremu. Nie polecam i jestem wyjątkowo rozczarowana, bo inne produkty z tej linii jak dotąd sprawowały się u mnie dobrze, a tu taka porażka.
S. Hrabec, F, Pepłowski, Wiadomości o autorach i dziełach cytowanych w Słowniku Lindego w tej sprawie proszę o kontakt na PWEdytowane przez Monniq Czas edycji: 2010-03-13 o 18:41 |
|
|
|
#2836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba zadzwonić na infolinię albo zlożyć nowe zamówienie, bo zatrzymanej paczki nie puszczą automatycznie - trzeba potwierdzić, że kk chce nadal tę paczkę. Miałam dwa dni temu identyczną sytuację - po wpłynięciu kasy na konto zadzwoniła do mnie OMS, żebym potwierdziła na infolinii paczkę, bo teraz po zatrzymaniu paczki nie wznawiają jej automatycznie.
|
|
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MaT proszę ![]() panna mrau a to nie wiedziałam, zawsze myślałam, że wystarczy zaksięgowana wpłata i puszczają paczkę
|
|
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
Widoczniee tak, trudno zeby wszyscy jechali do Warszawy, daleko... A po drugie to pewnie dużo jest takich liderów co pojadą....
Widze że jestesmy na podobnym etapie Konsultantka od k16, lider od k01, starszy od....
Edytowane przez baniutka Czas edycji: 2010-03-14 o 00:40 |
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konsultantkę znaleźć nie problem, gorzej z liderami żeby awansować na starszego potrzeba 3 liderów a ja nawet jednego nie mam ![]() Też myślisz o awansie?
|
|
#2843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zobaczymy co wyjdzie, też nie mam jeszcze lidera ale spokojnie małymi kroczkami wszystko sie zrealizuje
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2845 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Swoją drogą to nie wiem czemu zmniejszyli ilość odcieni podkładu płynnego, na początku było dostępnych 7 odcieni (i tak jest też w karcie kolorów) a teraz widzę w katalogu tylko 5. Zauważyłam, że nazwami różnią się odcienie Anew podkładu przeciwzmarszczkowego, w katalogu są inne niż w karcie kolorów. Dziwne. Chyba coś im się pomyliło przy drukowaniu. Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-14 o 10:31 |
|
|
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
|
polecicie mi cos do opalania z avonu??szukałam na KWC i nic konkretnego sie nie dowiedzialam
|
|
|
|
#2848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Waszym wypowiedziom odnośnie tonacji podkładów (m.in. andziat ) dowiedziałam się jaki mam odcień ... żółty!
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno mogę polecić balsam z beta-karotenem przyspieszający i wzmacniający opaleniznę. Jest super. Polecam też serie po opalaniu, kiedyś był taki chłodzący żel z panhtenolem miał piękny niebieski kolor i błyszczące drobinki i był bardzo kojący jak ktoś przesadził z opalenizną Teraz go co prawda nie widzę w katalogu, ale cała seria po opalaniu zawsze była świetna.Był też w zeszłym roku świetny krem do twarzy z filtrem 50, miał bardzo przyjemny zapach i konsystencję, używałam go nie tylko do twarzy. Teraz też go nie widzę w katalogu ale to dopiero początek wprowadzania serii do opalania i w katalogu 8 pewnie będzie więcej tego typu produktów. Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-14 o 10:52 |
||
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=andziat;17865670]Trudno powiedzieć dlatego, że w katalogu 7 wchodzi nowa seria avon sun. Niektórych rzeczy już nie ma a znowu niektóre nazwy balsamów się powtarzają ze starą serią więc w przypadku kilku balsamów może to być tylko zmiana opakowania
Na pewno mogę polecić balsam z beta-karotenem przyspieszający i wzmacniający opaleniznę. Jest super. Polecam też serie po opalaniu, kiedyś był taki chłodzący żel z panhtenolem miał piękny niebieski kolor i błyszczące drobinki i był bardzo kojący jak ktoś przesadził z opalenizną Teraz go co prawda nie widzę w katalogu, ale cała seria po opalaniu zawsze była świetna.Był też w zeszłym roku świetny krem do twarzy z filtrem 50, miał bardzo przyjemny zapach i konsystencję, używałam go nie tylko do twarzy. Teraz też go nie widzę w katalogu ale to dopiero początek wprowadzania serii do opalania i w katalogu 8 pewnie będzie więcej tego typu produktów. no wiec poczekam,tylko wolałam cos wyprobowanego zeby sie potem za bardzo nie lepilo i nie brudzilo ubran |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

byłabym bardzo wdzięczna za kilka podpowiedzi
Jeśli jestem konsultantką w innego okręgu, a przegapiłam zamówienie z K5, to czy będę mogła kupić w COK-u produkty z K5 w cenie katalogowej?
Na pozostałe pytanie odp. brzmi TAK.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
od razu poleciałam do banku zapłacić.. jednak paczki nie ma.. chciałam zapytać w związku z tym czy mam teraz od nowa to samo zamówienie złożyć w poniedzialek czy też ta paczka w końcu przyjdzie?? (jak zarejestrują moją zaległą płatność na koncie?) proszę doradźcie coś bo nie wiem co robić
w tej sprawie proszę o kontakt na PW

) dowiedziałam się jaki mam odcień ...