|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadna nie narzeka, każda PM-ka roku 2011 czeka - cz.11
Cytat:
![]() Kochana życzę by Twój TZ w końcu dojrzał i przypomniał sobie, że jesteś jego przyszłą żoną-jego drugą połówką, niezależnie od tego ile kto pieniędzy wnosi do związku a mi się chyba ideał trafił, ma swoje wady, ale nigdy nie wypomniał mi kasy
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Grzesiek przyjechał a ja siedze taka zasyfiona, potargana
miłego wieczoru
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-03-13 o 19:02 |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj niedobrze mam nadzieje,ze sie szybko pogodzicie!wpadlam jeszcze podzielic sie z wami wrazeniami z rekolekcji jeny jakie sauper kazanie ksiadz wyglasil-takie dla narzecoznych wlasnie...a M. nie mogl ze mna isc![]() ale wlascicwie to ospowiedzi Wam chcialam napisac...poszlam i mysle, kurde wyspowiadam sie z tych naszych akcji.wiecie o co mi chodzi. zaznaczylam ksiedzu,ze ja tego za grzech nie uwazam,ale kosciol tak wiec dlatego sie z tego wyspowiadam.a on tylko,czy mieskzamy razem.ja nie,ze nie. i NIC.rozumiecie?zmienil temat a o tamtym nic
|
|
|
|
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ![]() Cytat:
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka pożycz mi go bo balsam mi się marzy
![]() dobr alece smażyć tego kuraka ![]() ubawil mnie troche ten ksiądz,ale nic...oczekiwałam jakiejś porady, nie wiem czego.ale na pewno nie czegos w tym stylu ![]() ![]() buziwki w pysiaki aaa wiecie jak mi sie milo zrobilo jak wychodzilam,a maly sie na mnie uwiesil i do ucha:ciocia nie papa co znaczy,z emialam nie isc slodziak moj![]() paaaa |
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
pyta jaki balsamik
|
#3217 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wepcham sie na siłe nawet Cytat:
mam nawet zapas ich w barku ![]() jak dla mnie tlyko nie króliczek Cytat:
ale za to wieczór Ci wszystko zrekompensuje ![]() Cytat:
teraz sie nie daj chandrze jestes młoda kochana i zdrowa to nie jest powóg do załamania a co do wagi jak sie zle czujesz-to zrzuc nawet 2 kg mnie juz poprwawia humor ![]() Cytat:
moja kolezanka sie przez to rozstała teraz z tz a na 2011 tez planowali ślub nie daj sobie wejsc na głowe mógł sie nie decydowac na mieszkanie razem skoro teraz ci wszystko wypomina
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka na celuit
z avonu;p powiem dziś M. ,że kaśki TŻ mi balsam kupi lece,bo juz jedzie |
|
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis busem cisłam do pracy..na 10 cudem zdarzyłam bo oczywiscie zaspałam
o 17 wyszłam i juz o 18 udało mi sie byc w domuautko ma byc w poniedziałek zrobione oby oby ![]() teraz sie biore za nauke -planuje troche poczytac zeby na jutro było mniej.. tż u babci pod częstochowa.. tescówa ma dzis imienininy złozyłam przez tż zyczenia chyba jej nawet kwiatka kupie...bo jakas miła ostatnio jest wczorja spedziłam cudowny wieczór cos pieknego.. uwielbiam mojego tż dostałam 3 raz w tym tyg kwiaty.. zabrał mnie do jednej z moich ulubinych knajpek zamówilismy dobre jedzonko i alko wygadałm sie posmiallismy sie cały czas przytulał i mówił jak bardzo kocha mam motyle wielkie jak dinozaury!!!!!!!!!!! :ju pi:eeeeehhhh no bajka ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- aa i zapomniłam napisac ze jestem dumna ze wszystkich dunkanek! świetnie ze tak tracicie kg mnie sie waga w miejscu zatrzymała iii zakochałam sie w pani z nowego wizuela new fragrance od diora w pracy ciagle patrze na ten plakat http://www.we-dwoje.pl/nowa;wersja;m...kul,17092.html ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- aa i zapomniłam napisac ze jestem dumna ze wszystkich dunkanek! świetnie ze tak tracicie kg mnie sie waga w miejscu zatrzymała iii zakochałam sie w pani z nowego wizuela new fragrance od diora w pracy ciagle patrze na ten plakat http://www.we-dwoje.pl/nowa;wersja;m...kul,17092.html
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam się i możemy wybywać
Bóstwem nie jestem ale ujdzie Na razie |
|
|
|
#3222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to Ty sie tam trzymaj i baw sie dobrze ![]() ej a mi sie wydaje ze mnie tu nikt nie zauwaza i nikt za mna nie tęskni słit- dodałam słodkiego komenta na nk czyta prawda ![]()
|
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłej zabawy Cytat:
btw zrobiłam 60 zdjęć zanim coś mi wyszło z tych słitaśnych foci
|
||
|
|
|
#3224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a Ty ile ważysz teraz? Bo zaczynałaś z 62 chyba? Ile czasu Ci zajęło odchudzanko ![]() ja tęskniłam ja Cię zauważam to zważaj na słowa bo spadam na usta-usta a ten Mecwaldowski mi się czasem z P. kojarzy jest taki opiekuńczy ale nie jest taką ciotą a później ocean's 13
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-03-13 o 20:06 |
||
|
|
|
#3225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wiesz zawsze sie chce wiecej ![]() a zaczynałam równo od 1 lutego,wiec nie wiesz jak oceniasz moja utrate wagi :P
Edytowane przez 87_meg Czas edycji: 2010-03-13 o 20:09 |
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłałam P. po szpinak
|
|
#3227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sama nie wierzyłam w to ze mi sie uda bo jestm z natury leniwa jesli chodzi o odchudzanie..a jednak sama siebie zadziwiłam ![]() to i Tobie sie uda
|
|
|
#3228 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super gratuluje ![]() Cytat:
moja mama uwielbia frezja nawet bukiet slubny z nich miala Cytat:
no to sie rozpissalam...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja babcia druga ltora zmarla jak mialam 3 latka tez miala nieslubne dziecko a ta babcia z moim ata tez juz byla w ciazy jak szla do slubu...Cytat:
ja mam 91.....;/ Cytat:
co Ty sie przejmujesz kochana jja mam 85 w biuscie;/ zawsze chcialm miec przynajmniej rozmair male C a mam A heh;/ ale Tzcikowi sie podobaja a mi to jzu obojetne przyanjmniej nie obwisna bo nei ma co nadrobilam troche...teraz nadrabiam dalej |
||||||||
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba juz sie dzis nie ucze
to raczej nie ma sensu... jestem zmeczona wole sie połozyc i jutro zaczas od rana dzis troche poczytałam to cos mi utwki w tej mojej głowie.. miejmy nadzieje straszna tu cisza dzis widać ze sobota
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja oglądam z P. film także spadam, jak będą reklamy to zajrzę
|
|
#3232 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie wszamałam kolacyjke
mama kupiła chceb gracham czosnkowy i do tego szyneczka drobiowa w środku ze szpinakiem a druga jest w środku z papryka co za odjazd!!!!!! ![]() pychówa smakówa ![]()
|
|
#3233 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez podziwiam wszystkie dietkowiczki ![]() \ Cytat:
ja w maju tamtegio roku jeszcze mialm 34 rozmair:P teraz mam 36 no gore jeszcze czasem tes kupie 34 moja 53.. Cytat:
Cytat:
kochanego Tzta masz ![]() justi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moj uwaza i robie dokaldnie tak samo wiec chyba tez trafilam na ideal:0 a ja sobie popijam lampke wina no i chyba pojde spac niedlugo...... |
|||||||
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam może on tak lubi
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ide spac dobranoc laski |
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem w domu znowu się pokłóciliśmy masakra jakaś, nie wiem co to będzie nie pytajcie mnie o nic tylko od razu zastrzelcie |
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl sobie jak go kochasz i nie bocz się na swojego przyszłego mensza
|
|
#3238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łykej kielich i będzie dobrze mi sie chce alko! a w domu jak na złość nic nie ma
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Ja juz wykapana, wypachniona mogę z Wami chwilkę posiedzieć i poczytać co tam dzisiaj napisałyście ![]() ivonka koniecznie idz do gin a i na pewno Cie po okresie próbnym nie zwolnią, czuje to hihimadziuś hmmm tak na dobrą sprawę, to Wasze kciuki musza działać jecsze 28 marca :prosi; hihi, bo G się zapisał na warunek, bo se staruchem sie nie dało dogadać. Ale jescze spróbuje pogadać z dziekanem, bo jest chłop w porządku. Ale i tam dziękuję ![]() lularozumiem Cię z nadrabianiem hehe. cobra ale miałś dzień z przygodami a jak się wieczór babski udał? ![]() kaska ale mi narobiłaś smaka na gofry uśmiechnij się ![]() natalontko ja sama panieńskiego tez bym nie robiła, ale kumpela sie już zadeklarowała, że chce mi zrobić, więc nie odmówię. Ale będzie bardzo kameralnie - 2 przyjaciółki, szfagierka i może bratowa. sweties genialnie wyglądasz w nowych włoskach isabele fajnie te dynie wyglądaj ![]() stysik ![]() T'ai a można lepiej wyglądać bez diety, to prawda. Założyłam dziś na chwilę to sukienkę co kiedyś kupiłam z mamą i prawie mi już boczki zniknęły ![]() dotta dobrze powiedziałaś. QRcze nie wyobrażam sobie żeby babcia Tż powiedziała, żebym mu coś na łożyła do jedenia. Zawsze mówi, żeby to on mi coś podał ![]() bambusiek śłiczna ta sala ![]() lusesitaja też mam tyłek płaski. W sumie to wcale go nie mam justi chyba jednak musicie jecsze porozmawiać. Tak nie może być ![]() meg kochany ten Twój T ż ![]() Dobra laski poczytałam Was i teraz ide wysuszyć włosy, szybko a6w i spać, bo jutro w szkole od 9 do 19 ![]() buziaole miłej nocy i jutro miłego dnia
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
ja tutaj kakao proponuję a ta wytacza ciężkie działa w postaci alko
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

ja się zgodziłam i przez kilka dni mu nie gotowałam to jadł pizze i mrożone pierogi 

miłego wieczoru

co znaczy,z emialam nie isc
Niech się męczy 

Wczoraj nawrzeszczał na mnie, że robie sobie co chce bo chciałam sobie ugotować na obiad ryż zamiast ziemniaków