Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-14, 12:08   #781
Cassandra 23
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Obiad juz naszykowany tylko ziemniaki wstawic. Dzisiaj bitki w sosie własnym i marynowana cukinia.

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
wiesz, ze też o tym ostatnio myślałam ... nawet wczoraj zapytałam małża co on na to
Ja kiedys miałam blond pasemka ale robiła mi je ciotka i ten blond był okropny, taki zólto- pomaranczowy. Teraz ide do fryzjerki, to pewnie jakis balejaż mi zrobi. Poprosze ją zeby mi cos doradziła. Boje sie radykalnie zmienic klor, zawsze byłam "czarna" ale w koncu chce zmian i chyba si skusze

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Cass, bardzo ładne kolczyki. Strasznie mi się podobają, ale ja niestety nie noszę, bo wyglądam jak stara-malutka. Coś mi nie pasują

Imieninki u Mamy minęły bardzo miło. Było pyszne jedzonko i lody (które tylko powąchałam
Troszkę jedzonka wzięłam do domu i zaraz na śniadanko uraczę się jajkami faszerowanymi i tatarem
Co do jajek, muszę wpaść do naszego klubiki z przepisem, bo są naprawdę dobre.

Aaa, zapomniałam napisać, ze PRAWIE mamy ząbka , już wychodzi taka przeźroczysta kreseczka lewej jed. na dole, a prawa tez juz sie pcha. Myślę, że jeszcze kila dni i będą oba
Dziekuje
Bardzo lubie kolczyki, mam rozne kolorki (załadam w zaleznosci od koloru bluzki).

Brawo dla Ciebie, ze nie zjadłaś lodów
Czy dobrze pamietam, to beda pierwsze ząbki Antosia? Gratuluje!

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Witajcie
My od 5.45 na nogach Zosia miała dzisiaj ciężką noc... Obudziła się o 23.30 z takim płaczem, jak jeszcze nigdy Miała spuchnięte górne dziąsełka i ewidentnie górną wargę też, aż jej tak odstawałaPosmarowa łam jej żelem (cudem, bo w ogóle buźki nie chciała otworzyć), ale to prawie nic nie dało. Dopiero po czopku zasnęła z nami w łóżku i spała właśnie do 5.45, oczywiście z paroma łzawymi pobudkami po drodze. Tak mi jej było szkoda... tak się wtulała przy tym bólu... Szok. No i teraz dziąsła znowu normalne i zero zębów
Ciekawe ile jeszcze takich nocy przed nami.
Miłej niedzieli
Biedulka Na noc moze dawaj zapobiegawczo Viburcol i smaruj żelem. Jak Kuba miał dani, ze ząbki mu dokuczały tak własnie robiłą i spokojnie przespiał nocki.

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
mój dzieć szaleje ostatnio - raczkować mu się nie chce, bo ma lepszy środek transportu - zawsze bawi się na takim placu zabaw/kocyku z różnymi zabawkami wszytymi, ale ostatnio przestało mu wystarczać i z siadu kładzie się na brzuch tak zeby rączkami dotykać podłogi i ciąga się po podłodze na rączkach, a cały leży na kocu - mam wrażenie, ze on wszystko wymyśli zeby tylko się podnieść pupy do góry
ostatnio tak wyłaził z gniazdka dmuchanego, żeby całe kółko spadło na niego, a on prawie stał na glowie - masakra
Ale akrobata I w dodatku laniuszek. Fajne połączenie

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:09   #782
Cassandra 23
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Czesc

bylam wczoraj z Wercia u mojej babci , potem z malzem pojechalismy do znajomych w odwiedzinki oczywiscie z coreczka-byla grzeczna

nocka cala przespanabez jekow, bez placzu i bez wiercenia az sie zdziwilam jak wstalam rano i patrze ze juz przed 9.00 a Wercia dopiero oczka otworzyla ale mysle ze to dlugo nie potrwa bo zebolow nie ma ,wiec
Dla Werci za przspaną nockę.
Kuba dzisiaj nie spał chyba godzinke w nocy, wziełam go do siebie ale łaził po mnie, wbijał mi paluszki w żebra, ciagnał za włosy. Potem juz chciał spac ale nie mógł usnac. Dałam 100 ml mleczka (juz od ponad tyg. nie jadł w nocy) zjadł wszystko i usnał.

My tez dzisiaj jedziemy w gosci, juz dawno nie bylismy z Kuba u kogos w domu, ciekawe czy bedzie grzeczny?

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
I ja się witam niedzielnie: Dzień dobry!!!
Nocka przespana prawie w całości i muszę przyznać,że dziś już o niebo lepiej się czujętrochę kaszlu z rana i tyle.
Mój mały szkrab co raz częściej staje na nogijak tylko ma za co chwycić rączkami(oparcie,szczeble )klęka na kolanka i z kolan wstaje,dupsko się trzęsie,ale wstajeNajbezpieczni ejszy teraz jest dywan,bo tam już musi się trochę nagimnastykować,jak by tu się gdzieś doczołgać,poprzekręcać, żeby wstać
kolejny maluszek, ktory chce juz niebawem chodzic
Teraz chyba jest najgorszy okres, kiedy trzeba cały czas dzieci pilnowac.

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
aa czeko sluchaj wypróbowałam ten samoopalacz i musze przyznac ze jestem zadowolona. Mam mleczko, nie spray. Wchłania sie standardowo, troche rzadkie to mleczko jest, ale smaruje się ok. kolor pojawił sie po ok 4 godzinach, ale dopiero rano w zasadzie wyszedł taki ostateczny. Na mnie wygląda naturalnie ten kolor, ale pewnie na każdej skórze inaczej wyjdzie. Ja blada jestem wiec kolor mi odpowiada. mialam sie posmarować drugi raz, ale stwierdziłam, ze taki kolor mi wystarczy. Zapach, no taki samoopalaczowy, jak się posmarowałam to mocny był, ale poźniej się ulotnił i teraz minimalnie go wyczuwam. Więc myslę, że za taką cenę warto wypróbować. A i najpierw posmarowałam sobie troche brzucha, zeby sprawdzic czy uczulenia nie bede miała, bo jakos bałam sie takiego rossmannowskiego specyfiku
Dajcie linka do tego samoopalacza
Jakie czesci ciała "opalacie"? Czy jak nakładacie samoopalacz zawsze dokladnie depilujecie ciało? A np. ręce, nigdy nie depilowałam i nie zamierzam, i nie wiem czy dobrze sie on rozprowadzi i nie bedzie smug ?

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Czesc
Wszystkim zycze milej niedzieli
U nas pogoda sliczna, wiec jak maly sie obudzi z porannej drzemki, to pakujemy sie do samochodu i jedziemy gdzies. Pochodzimy pewnie po plazach i klifach i zjemy gdzies lunch
Mariolu, jak ja Wam zazdroszcze tej wycieczki
Jaka u Was pogoda? Ile stopni?

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Dziewczyny Tomuś mi dziś spadł z kanapy, tak strasznie płakał To moja wina , czuje się okropnie. Zachowuje sie normalnie i chyba nic mu nie jest, ale boje się czy oby napewno
Wredzioszku, jestes wspaniałą mamą. A takie upadki zaliczyło juz chyba wiekszosc naszych dzieci Mój tez spadł 2-3 razy.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:20   #783
p4w
Zakorzenienie

zdjęcia z linka - tragedia

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:23   #784
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość

Biedulka Na noc moze dawaj zapobiegawczo Viburcol i smaruj żelem. Jak Kuba miał dani, ze ząbki mu dokuczały tak własnie robiłą i spokojnie przespiał nocki.
Cass

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:24   #785
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Dzięki Dziewczyny wszystko jest dobrze,Tomuś zachowuje sie tak jak zwykle ,przebadałam go Całego i nie ma nigdzie guza ani siniakow.Ale dalej mam przed oczami Jego takiego biednego płaczącego i tak się wtulał we Mnie i zawodził
Stary 2010-03-14, 12:24   #786
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cześć
Przyjechałam z małym do rodziców, bo mąż poszedł do pracy a mi się nie chciało samej siedzieć i postanowiłam chociaz troszkę nadrobić zaległosci

Dziewczyny... załamka... przytyłam 0,5 kg...
Ale tak to jest jak człowiek odpuszcza sobie ruch, ma siedzącą pracę a i w domu nie za wiele się rusza...
Do tego wprowadza sobie dania z poprzedniej "diety" (normalne obiady)

Tak więc od dzisiaj biorę się w garść bo w połowie maja idziemy na wesele i trzeba się wylaskować Mam nadzieje, że za tyfdzień napisze Wam że straciłam co najmniej kg (jak to jeszcze niedawno było )

Jeśli zaś chodzi o spanie to ja dzisiaj byłam w szoku rano i dwa razy patrzyłam na zegarek czy aby dobrze widzę...

Mały obudził się ok 4 rano, dostał mleko i zasnął... po czym następną pobudkę miał o 8:22
Jak nigdy się wyspałam

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Witajcie po dłuższej nieobecności!

Nie mam ostatnio jakoś na nic czasu, Mały pełza po pokoju, przewraca kwiatki, obrywa liście, ostatnio nie patrzyłam na niego przez chwilę, a tu nagle leży na kwiatku i kopie nogą w ziemi
Tak czytam o wyczynach Waszych dzieciaków i z jednej strony śmieję się jak szalona a z drugiej strony drżę, bo wszystko przede mną

Cytat:
ja zawsze nie miałam zbyt obfitego biustu , a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze jakoś się tak wessał i jest jeszcze mniejszy
Ty to chociaż dobrym stanikiem sobie podniesiesz, a ja nie mam co w stanik włożyć
ja nie smaruję żadnym kremem, bo nie wierzę w cudowne liftingujące działanie kremów
To tak jak ja ... Może założymy klub utraconych biustów

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
urodzila synusia

dobrze, ze juz lepiej sie czujesz

aaaaaaaaaaaaaaa na zakonczenie dnia musze Wam powiedziec hit roku - TZ przyjezdza dzis z zakupow i oznajmia mi, ze kupil buciki na wiosne dla Marcela, adidasy
ja patrze a to rozmiar 28 i to jeszcze z rozowym
dodam, ze 28 moj Eryk w tamtym roku nosil
Zwariowałam jak to przeczytałam To ma swój urok

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja tylko na chwileczke bo musze sie podzielic tym linkim

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Ak-sie-berni/123578

Odezwe sie pozniej
i to dosłownie...

Edytowane przez adaikaka
Czas edycji: 2010-03-14 o 12:28
adaikaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:31   #787
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

Mały obudził się ok 4 rano, dostał mleko i zasnął... po czym następną pobudkę miał o 8:22
Jak nigdy się wyspałam

To tak jak ja ... Może założymy klub utraconych biustów
szczęściara

bardzo proszę - jestem chętna do klubu - nasze hasło "biuście wróć "

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:40   #788
Ania0104
Zakorzenienie

dzień dobry

Dzisiaj małż opiekuje sie Bartkeim mimo bólu głowy /taka mała kara/

Sto lat dla Tymka i Natana

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Aniu, pokaż statek

Imieninki u Mamy minęły bardzo miło. Było pyszne jedzonko i lody (które tylko powąchałam
Troszkę jedzonka wzięłam do domu i zaraz na śniadanko uraczę się jajkami faszerowanymi i tatarem
Co do jajek, muszę wpaść do naszego klubiki z przepisem, bo są naprawdę dobre.

Miłej niedzieli

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Aaa, zapomniałam napisać, ze PRAWIE mamy ząbka , już wychodzi taka przeźroczysta kreseczka lewej jed. na dole, a prawa tez juz sie pcha. Myślę, że jeszcze kila dni i będą oba
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=943612767

fajnie, ze imprezka sie udała i nie skusiłaś sie na lody ... czekam na przepis

gratuluję PRAWIE ząbka
Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Witajcie
My od 5.45 na nogach. Zosia miała dzisiaj ciężką noc... Obudziła się o 23.30 z takim płaczem, jak jeszcze nigdy. Miała spuchnięte górne dziąsełka i ewidentnie górną wargę też, aż jej tak odstawała Posmarowałam jej żelem (cudem, bo w ogóle buźki nie chciała otworzyć), ale to prawie nic nie dało. Dopiero po czopku zasnęła z nami w łóżku i spała właśnie do 5.45, oczywiście z paroma łzawymi pobudkami po drodze. Tak mi jej było szkoda... tak się wtulała przy tym bólu... Szok. No i teraz dziąsła znowu normalne i zero zębów.
Ciekawe ile jeszcze takich nocy przed nami.
Miłej niedzieli
biedna Zosia ... oby te ząbki jak najszybciej jej wyszły!
Cytat:
mój dzieć szaleje ostatnio - raczkować mu się nie chce, bo ma lepszy środek transportu - zawsze bawi się na takim placu zabaw/kocyku z różnymi zabawkami wszytymi, ale ostatnio przestało mu wystarczać i z siadu kładzie się na brzuch tak zeby rączkami dotykać podłogi i ciąga się po podłodze na rączkach, a cały leży na kocu - mam wrażenie, ze on wszystko wymyśli zeby tylko się podnieść pupy do góry
ostatnio tak wyłaził z gniazdka dmuchanego, żeby całe kółko spadło na niego, a on prawie stał na glowie - masakra
kombinator
Cytat:
I ja się witam niedzielnie: Dzień dobry!!!
Nocka przespana prawie w całości. i muszę przyznać,że dziś już o niebo lepiej się czujętrochę kaszlu z rana i tyle.
Mój mały szkrab co raz częściej staje na nogi, jak tylko ma za co chwycić rączkami(oparcie,szczeble )klęka na kolanka i z kolan wstaje,dupsko się trzęsie,ale wstajeNajbezpieczni ejszy teraz jest dywan,bo tam już musi się trochę nagimnastykować,jak by tu się gdzieś doczołgać,poprzekręcać, żeby wstać

U mnie pochmurno i sypie śnieg,buuuuu

Idę coś wstawić na obiadek.

Miłej niedzieli Wam życzę
cieszę się, ze pogoniłaś chorobę ...

a pogoda - u mnie taka sama
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja tylko na chwileczke bo musze sie podzielic tym linkim

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Ak-sie-berni/123578

Odezwe sie pozniej
bez komentarza!
Cytat:
Dziewczyny Tomuś mi dziś spadł z kanapy, tak strasznie płakał To moja wina , czuje się okropnie. Zachowuje sie normalnie i chyba nic mu nie jest, ale boje się czy oby napewno

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:42   #789
angy
Zakorzenienie

Aniu

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:54   #790
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedno słowo tylko przychodzi mi do głowy:ZGROZA
Cytat:

Syla, te zdjecia są okropne. A tym rodzicom którzy pozwolili na takie fotki nic wiecej
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Powiem tylko tyle, ze z powodu niektorych zdjec prawie sie poplakalam. Nie rozumiem, jak autorzy tych zdjec moga uwazac je za smieszne?
W wiekszosci to tradedia, a nie komedia
Zgazam sie z wiami, nie wiem jak mozna byc tak glupim i bezmyslnym. Powinni jakis urzad naslac na rodzicow tych dzieci

Cytat:
Tak mi przykro. Malo pocieszajace ale najwazniejsze ze nic mu sie nie stalo Ehh pewnie jeszcze nie jeden taki upadek przed nami.
Calus od Lenki

Poucinalo mi cytaty ale z tego co pamietam...

Unholy gratuluje prawie zabka Co co kolczykow..
moze po prostu nie pasuje ci kazdy rozmiar? wiesz jednym jest dobrze w duzych kolach, innym w wiszacych a jeszcze innym w malych dzetach. sprobuj dobrac cos dla siebie

P4w maly spryciarz Lena tez jak jest w rajstopkach, spioszkach itp i nie moze sie odepchnac nozkami to podciaga sie na raczkach

Angy wspolczuje nocki ciekawe czy sie powtorzy oby nie

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Zdrowka dla Tymka i Natanka

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 13:03   #791
UnholyOne
Ola-Unhola

Uwaga, uwaga!!!
Prawie ząbek stał się już ząbkiem
Jeszcze nie cały wyszedł, ale jest i pięknie wygląda

(Trzeba zaciągnąć Małża na zakupy z tej okazji )

Cass, jak wczorajsza pomidorówka?

Aniu, super ten statek, ale u mnie się nie zmieści

Syla, co do kolczyków, sama nie wiem. Jak mam tylko na sztyft, wyglądam jakbym szła do komunii , a jak długie to znowu tak jak pisałam.No nie wiem, moze będę miała kiedyś czas i wejdę do sklepu i pomierzę różne rodzaje

Idę sprzątać, bo wczoraj mi się nie chciało i jeszcze te imieniny.

Stary 2010-03-14, 14:29   #792
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witam dziewczynki

Eryk mi sie rozchorowal w zasadzie to nie wiem co mu jest, temp nie ma ale wymiotowal juz dwa razy i to tak porzadnie, caly czas sie slania i mowi, ze nie ma sily -teraz zasnal ehh

a TZ musze zamordowac znow - ubzdural sobie, ze przywiezie galezie z jakis choinek z szyszkami bo scial, a beda tak pieknie wygladac i pachniec w domu
no i przywiozl i wstawil do wielkiego wazonu - dzis rano mnie wola do salonu i wskazuje na sufit a tam ze 100 pajakow
myslalam, ze padne a najpierw go udusze - galazek mu sie zachcialo - od razu kazalam mu to wyrzucic a pajaki powciagal do odkurzacza - ale napewno gdzies jeszcze sie czaja bo nie wierze, ze wszystkie wciagnelismy, tymbardziej, ze jeden zawedrowal juz do przedpokoju

no zabic to malo

Wojtusia zaraz otwieram koturny wiec poluj

Unholy nie zastanawialam sie do czego nosic do rurek beda fajnie wygladac, do leginsow - i do krotkich spodenek tez

Wredna wspolczuje mam nadzieje, ze nic sie jednak nie stalo
obserwuj Tomusia, jezeli zacznie wymiotowac albo miec goraczke to zn, ze cos jest nie tak i patrz czy zachowuje sie tak jak zwykle
napewno bedzie dobrze

wszystkiego najlepszego dla Tymka i Natanka
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 14:50   #793
Wojtusia
Zakorzenienie

Svi bedę polowała, chociaż nie ukrywam ze boje się, ze bardzo wysokie będą
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 14:58   #794
katarzynka00
Zakorzenienie

solenizanci, sto lat sto lat

dopijam kawe, coprawda zimna, ale dobra
kolezanka juz pojechala, a szkoda
nie ma jeszcze dzieci a swietnie potrafi zajac moja mala kluseczke

wpadla moja sis z prostownica,pilysmy kawe,prostowala mi wlosy, ciotka deserek malej dawala a potem sie bawily wiec moglam walnac sobie make up i wyjsc z psem

rozpadalo sie u mnie, ogromne platy sniegu leca, wiec tez zazdrosze wycieczki Mariolce, i lunchu tez

Antośku, bijesz Laurke na główke.Raczkowanie,ząbki itp.Gratki wielkie

Mojemu dziecku niepodpasowala pomidorówka, moze za duzo koncentratu dalam, bo podwojna porcje robilam, nie wiem
Najbardziej smakuje jej marchew,ziemniak,brokul,p ietruszka,miesko.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 15:15   #795
gorgulek
Zakorzenienie

Witam niedzielnie

Leniwie dziś u mnie. Mała śpi a ja wizazuje

Svi na które konkretnie robisz zamówienie?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 15:21   #796
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie

Leniwie dziś u mnie. Mała śpi a ja wizazuje

Svi na które konkretnie robisz zamówienie?
Stary 2010-03-14, 15:26   #797
gorgulek
Zakorzenienie

Svi dzięki
Idę lukać na zamówieniowy

Unholy podaj maila

Edytowane przez gorgulek
Czas edycji: 2010-03-14 o 15:30
Stary 2010-03-14, 15:31   #798
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

gorgulek po 16 otwieram zamowienie na tandemie
Stary 2010-03-14, 15:35   #799
gorgulek
Zakorzenienie

Oooo dzięki a ja myślałam, że one są z Sigmy

Te wężowe są super
Stary 2010-03-14, 15:43   #800
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Oooo dzięki a ja myślałam, że one są z Sigmy

Te wężowe są super
to radze czatowac bo z milion chetnych na nie jest

F5 i jedziesz
Stary 2010-03-14, 15:46   #801
gorgulek
Zakorzenienie

Svi daj linka bo szukam i nie mogę znaleźć tego wątku zamówieniowego

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Ok, już mam
Stary 2010-03-14, 15:48   #802
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana na pewno nic mu nie jest.Nie Tobie pierwszej i przypuszczam,że nie ostatniej.Tak to już jest z tymi naszymi dzieciaczkami,oczy na około głowy to mało

Cytat:
kolejny maluszek, ktory chce juz niebawem chodzic
Teraz chyba jest najgorszy okres, kiedy trzeba cały czas dzieci pilnowac.

No zaczyna się

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=943612767

cieszę się, ze pogoniłaś chorobę ...

a pogoda - u mnie taka sama
Fajny ten stateczek

W końcu nie tak strasznie daleko

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

Eryk mi sie rozchorowal w zasadzie to nie wiem co mu jest, temp nie ma ale wymiotowal juz dwa razy i to tak porzadnie, caly czas sie slania i mowi, ze nie ma sily -teraz zasnal ehh

a TZ musze zamordowac znow - ubzdural sobie, ze przywiezie galezie z jakis choinek z szyszkami bo scial, a beda tak pieknie wygladac i pachniec w domu
no i przywiozl i wstawil do wielkiego wazonu - dzis rano mnie wola do salonu i wskazuje na sufit a tam ze 100 pajakow
myslalam, ze padne a najpierw go udusze - galazek mu sie zachcialo - od razu kazalam mu to wyrzucic a pajaki powciagal do odkurzacza - ale napewno gdzies jeszcze sie czaja bo nie wierze, ze wszystkie wciagnelismy, tymbardziej, ze jeden zawedrowal juz do przedpokoju

no zabic to malo
zdrówka dla Eryczka
Może zjadł coś,co mu zaszkodziło? Albo znowu jakiś wirus?

A z tymi pająkami,toUdusiłabym

A ja sama z Bartoszkiem,mąż z Damianem w kościele.
Jeszcze dziś się okazało,że teść we wtorek wraca z Rabki z sanatorium,po 2 tygodniach,bo jak jest ok,to nie trzymają długo
A już było tak fajnie

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 16:35   #803
skierka1981
BAN stały

hej mamusie u nas słoneczko było a teraz pruszy snieg mały
a tak to ok, Amelka wiecznie albo na mnie wisi albo stoi oparta o poduszki

dodałam kilka przepisów w klubie

Wredna, na pewno ok skoro normalnie sie zachowuje, Amela też podłogę zaliczyła przez moją nieuwagę ale wszystko dobrze się skończyło, też cała się potem trzęsłam przez pół dnia
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 16:41   #804
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziewczyny ide robic zamowienie - czatujcie
Stary 2010-03-14, 16:42   #805
Wojtusia
Zakorzenienie

Svi lece lece
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 16:45   #806
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Dzięki za pocieszenie

Skierko ja tez sie cały czas trzęse jeszcze, ide meliskę zrobić
Stary 2010-03-14, 16:58   #807
gorgulek
Zakorzenienie

Dobra mam te wężowe Mogę spokojnie odejść od kompa

Svi może Eryka dopadła grypa żołądkowa? Musi się strasznie męczyć
Stary 2010-03-14, 17:06   #808
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

gorgulek, Wojtusia za refleks - macie buty

gorgulek no tak myslimy, dzwonilismy do lekarza, mowil ze moze to byc zatrucie ale moze i grypa - kazal dzwonic jesli bedzie goraczka, narazie ma stan podgoraczkowy 37.2
Stary 2010-03-14, 17:11   #809
gorgulek
Zakorzenienie

No udało się

Ja męczyłam się niesamowicie a co mówić dziecko . Myślałam, że się uduszę jak wymiotowałam.

Oby jak naszybciej przeszło. Biedny
Stary 2010-03-14, 17:24   #810
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
No udało się

Ja męczyłam się niesamowicie a co mówić dziecko . Myślałam, że się uduszę jak wymiotowałam.

Oby jak naszybciej przeszło. Biedny

no biedny nic nie je praktycznie, wymiotuje sama woda ale chlusta doslownie

narazie rozwolnienia nie ma i oby nie bylo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości