|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Obiad juz naszykowany tylko ziemniaki wstawic. Dzisiaj bitki w sosie własnym i marynowana cukinia.
Cytat:
Boje sie radykalnie zmienic klor, zawsze byłam "czarna" ale w koncu chce zmian i chyba si skusze Cytat:
Bardzo lubie kolczyki, mam rozne kolorki (załadam w zaleznosci od koloru bluzki ). Brawo dla Ciebie, ze nie zjadłaś lodów Czy dobrze pamietam, to beda pierwsze ząbki Antosia? Gratuluje! Cytat:
Na noc moze dawaj zapobiegawczo Viburcol i smaruj żelem. Jak Kuba miał dani, ze ząbki mu dokuczały tak własnie robiłą i spokojnie przespiał nocki. Cytat:
I w dodatku laniuszek. Fajne połączenie
|
|
|
#782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Dla Werci za przspaną nockę. Kuba dzisiaj nie spał chyba godzinke w nocy, wziełam go do siebie ale łaził po mnie, wbijał mi paluszki w żebra, ciagnał za włosy. Potem juz chciał spac ale nie mógł usnac. Dałam 100 ml mleczka (juz od ponad tyg. nie jadł w nocy) zjadł wszystko i usnał. ![]() My tez dzisiaj jedziemy w gosci, juz dawno nie bylismy z Kuba u kogos w domu, ciekawe czy bedzie grzeczny? Cytat:
kolejny maluszek, ktory chce juz niebawem chodzic ![]() Teraz chyba jest najgorszy okres, kiedy trzeba cały czas dzieci pilnowac. Cytat:
Jakie czesci ciała "opalacie"? Czy jak nakładacie samoopalacz zawsze dokladnie depilujecie ciało? A np. ręce, nigdy nie depilowałam i nie zamierzam, i nie wiem czy dobrze sie on rozprowadzi i nie bedzie smug ? ![]() Cytat:
Jaka u Was pogoda? Ile stopni? Cytat:
A takie upadki zaliczyło juz chyba wiekszosc naszych dzieci Mój tez spadł 2-3 razy.
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia z linka - tragedia
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
wszystko jest dobrze,Tomuś zachowuje sie tak jak zwykle ,przebadałam go Całego i nie ma nigdzie guza ani siniakow.Ale dalej mam przed oczami Jego takiego biednego płaczącego i tak się wtulał we Mnie i zawodził
|
|
#786 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przyjechałam z małym do rodziców, bo mąż poszedł do pracy a mi się nie chciało samej siedzieć i postanowiłam chociaz troszkę nadrobić zaległosci ![]() Dziewczyny... załamka... przytyłam 0,5 kg... Ale tak to jest jak człowiek odpuszcza sobie ruch, ma siedzącą pracę a i w domu nie za wiele się rusza... Do tego wprowadza sobie dania z poprzedniej "diety" (normalne obiady) Tak więc od dzisiaj biorę się w garść bo w połowie maja idziemy na wesele i trzeba się wylaskować Mam nadzieje, że za tyfdzień napisze Wam że straciłam co najmniej kg (jak to jeszcze niedawno było )Jeśli zaś chodzi o spanie to ja dzisiaj byłam w szoku rano i dwa razy patrzyłam na zegarek czy aby dobrze widzę... Mały obudził się ok 4 rano, dostał mleko i zasnął... po czym następną pobudkę miał o 8:22 ![]() Jak nigdy się wyspałam Cytat:
![]() Cytat:
... Może założymy klub utraconych biustów ![]() Cytat:
To ma swój urok ![]() Cytat:
i to dosłownie...
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-03-14 o 12:28 |
||||
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo proszę - jestem chętna do klubu - nasze hasło "biuście wróć
|
|
|
#788 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Dzisiaj małż opiekuje sie Bartkeim mimo bólu głowy /taka mała kara/ ![]() Sto lat dla Tymka i Natana Cytat:
fajnie, ze imprezka sie udała i nie skusiłaś sie na lody ... czekam na przepis gratuluję PRAWIE ząbka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a pogoda - u mnie taka sama ![]() Cytat:
bez komentarza! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
|
#790 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Malo pocieszajace ale najwazniejsze ze nic mu sie nie stalo .Calus od Lenki Poucinalo mi cytaty ale z tego co pamietam... Unholy gratuluje prawie zabka moze po prostu nie pasuje ci kazdy rozmiar? wiesz jednym jest dobrze w duzych kolach, innym w wiszacych a jeszcze innym w malych dzetach. sprobuj dobrac cos dla siebie P4w maly spryciarz ![]() Angy wspolczuje nocki oby nie![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Zdrowka dla Tymka i Natanka
|
|
#791 |
|
Ola-Unhola
|
Uwaga, uwaga!!!
Prawie ząbek stał się już ząbkiem Jeszcze nie cały wyszedł, ale jest i pięknie wygląda (Trzeba zaciągnąć Małża na zakupy z tej okazji )Cass, jak wczorajsza pomidorówka? Aniu, super ten statek, ale u mnie się nie zmieści ![]() Syla, co do kolczyków, sama nie wiem. Jak mam tylko na sztyft, wyglądam jakbym szła do komunii , a jak długie to znowu tak jak pisałam.No nie wiem, moze będę miała kiedyś czas i wejdę do sklepu i pomierzę różne rodzaje ![]() Idę sprzątać, bo wczoraj mi się nie chciało i jeszcze te imieniny.
|
#792 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam dziewczynki
![]() Eryk mi sie rozchorowal w zasadzie to nie wiem co mu jest, temp nie ma ale wymiotowal juz dwa razy i to tak porzadnie, caly czas sie slania i mowi, ze nie ma sily -teraz zasnal ehha TZ musze zamordowac znow - ubzdural sobie, ze przywiezie galezie z jakis choinek z szyszkami bo scial, a beda tak pieknie wygladac i pachniec w domu ![]() no i przywiozl i wstawil do wielkiego wazonu - dzis rano mnie wola do salonu i wskazuje na sufit a tam ze 100 pajakow ![]() myslalam, ze padne a najpierw go udusze - galazek mu sie zachcialo - od razu kazalam mu to wyrzucic a pajaki powciagal do odkurzacza - ale napewno gdzies jeszcze sie czaja bo nie wierze, ze wszystkie wciagnelismy, tymbardziej, ze jeden zawedrowal juz do przedpokojuno zabic to malo Wojtusia zaraz otwieram koturny wiec poluj ![]() Unholy nie zastanawialam sie do czego nosic do rurek beda fajnie wygladac, do leginsow - i do krotkich spodenek tez Wredna wspolczuje obserwuj Tomusia, jezeli zacznie wymiotowac albo miec goraczke to zn, ze cos jest nie tak i patrz czy zachowuje sie tak jak zwykle napewno bedzie dobrze wszystkiego najlepszego dla Tymka i Natanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Svi bedę polowała, chociaż nie ukrywam ze boje się, ze bardzo wysokie będą
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
solenizanci, sto lat sto lat
![]() dopijam kawe, coprawda zimna, ale dobra kolezanka juz pojechala, a szkoda nie ma jeszcze dzieci a swietnie potrafi zajac moja mala kluseczke wpadla moja sis z prostownica,pilysmy kawe,prostowala mi wlosy, ciotka deserek malej dawala a potem sie bawily wiec moglam walnac sobie make up i wyjsc z psem rozpadalo sie u mnie, ogromne platy sniegu leca, wiec tez zazdrosze wycieczki Mariolce, i lunchu tez ![]() Antośku, bijesz Laurke na główke.Raczkowanie,ząbki itp.Gratki wielkie Mojemu dziecku niepodpasowala pomidorówka, moze za duzo koncentratu dalam, bo podwojna porcje robilam, nie wiem Najbardziej smakuje jej marchew,ziemniak,brokul,p ietruszka,miesko.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
Leniwie dziś u mnie. Mała śpi a ja wizazuje ![]() Svi na które konkretnie robisz zamówienie? |
|
|
|
#796 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Svi dzięki
Idę lukać na zamówieniowy ![]() Unholy podaj maila
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-03-14 o 15:30 |
|
|
|
#798 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gorgulek po 16 otwieram zamowienie na tandemie
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo dzięki
a ja myślałam, że one są z SigmyTe wężowe są super |
|
|
|
#800 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to radze czatowac bo z milion chetnych na nie jest
![]() F5 i jedziesz
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Svi daj linka bo szukam i nie mogę znaleźć tego wątku zamówieniowego
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Ok, już mam
|
|
|
|
#802 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No zaczyna się ![]() Cytat:
![]() W końcu nie tak strasznie daleko ![]() Cytat:
zdrówka dla EryczkaMoże zjadł coś,co mu zaszkodziło? Albo znowu jakiś wirus? A z tymi pająkami,to Udusiłabym![]() A ja sama z Bartoszkiem,mąż z Damianem w kościele. Jeszcze dziś się okazało,że teść we wtorek wraca z Rabki z sanatorium,po 2 tygodniach,bo jak jest ok,to nie trzymają długo A już było tak fajnie
|
||||
|
|
|
#803 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
a tak to ok, Amelka wiecznie albo na mnie wisi albo stoi oparta o poduszki dodałam kilka przepisów w klubie Wredna, na pewno ok skoro normalnie sie zachowuje, Amela też podłogę zaliczyła przez moją nieuwagę ale wszystko dobrze się skończyło, też cała się potem trzęsłam przez pół dnia |
|
|
|
#804 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny ide robic zamowienie - czatujcie
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Svi lece lece
|
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pocieszenie
![]() Skierko ja tez sie cały czas trzęse jeszcze, ide meliskę zrobić
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra mam te wężowe
Mogę spokojnie odejść od kompa ![]() Svi może Eryka dopadła grypa żołądkowa? Musi się strasznie męczyć
|
|
|
|
#808 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gorgulek, Wojtusia
za refleks - macie buty ![]() gorgulek no tak myslimy, dzwonilismy do lekarza, mowil ze moze to byc zatrucie ale moze i grypa - kazal dzwonic jesli bedzie goraczka, narazie ma stan podgoraczkowy 37.2
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
No udało się
![]() Ja męczyłam się niesamowicie a co mówić dziecko . Myślałam, że się uduszę jak wymiotowałam. Oby jak naszybciej przeszło. Biedny |
|
|
|
#810 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no biedny nic nie je praktycznie, wymiotuje sama woda ale chlusta doslownienarazie rozwolnienia nie ma i oby nie bylo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Boje sie radykalnie zmienic klor, zawsze byłam "czarna" ale w koncu chce zmian i chyba si skusze
Zosia miała dzisiaj ciężką noc... Obudziła się o 23.30 z takim płaczem, jak jeszcze nigdy
Miała spuchnięte górne dziąsełka i ewidentnie górną wargę też, aż jej tak odstawała
Szok. No i teraz dziąsła znowu normalne i zero zębów
Na noc moze dawaj zapobiegawczo Viburcol i smaruj żelem. Jak Kuba miał dani, ze ząbki mu dokuczały tak własnie robiłą i spokojnie przespiał nocki.
- mam wrażenie, ze on wszystko wymyśli zeby tylko się podnieść pupy do góry
- masakra

jak tylko ma za co chwycić rączkami(oparcie,szczeble )klęka na kolanka i z kolan wstaje,dupsko się trzęsie,ale wstaje
A takie upadki zaliczyło juz chyba wiekszosc naszych dzieci 

, a teraz nie dość, ze obwisły to jeszcze jakoś się tak wessał i jest jeszcze mniejszy 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bez komentarza!
nic wiecej 

bo nie wierze, ze wszystkie wciagnelismy, tymbardziej, ze jeden zawedrowal juz do przedpokoju

zdrówka dla Eryczka