![]() |
#2431 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
no dokładnie. grunt to spokój.
ja też mam na głowie prace magisterską... teorie mam praktycznie napisaną, ale teraz te nieszczęsne badania trzeba zrobić ![]() ![]()
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chciłabym miec wszystko załatwione na tip top, ale spokojnie
![]() Kalinka, zaproszenia znaleźliśmy na allegro. Można sobie zamówic po kilka pojedynczych sztuk i zobaczyc jak wygladają na żywo (polecam, bo czasami sie okazuje, że to co na zdjeciu było super, w rzeczywistosci juz takie nie jest...) Piszecie sobie spokojnie prace, żeby potem mieć to z głowy ![]() aicila ja zawsze zazdroszę wszystkim, którzy mogli miec jakies badania z pracy mgr, bo analiza zajmowała 3/4 stron ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-10 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Ja mam bon na 250zł na ten bukiet + przypinkę dla młodego, myślicie, że nie będziemy musieli dopłacać?
To moja kwiaciarnia http://cudawianki.com.pl/ ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Ja też piszę pracę mgr, ale jak narazie to jeszcze dłuuuuuga droga przede mną - nic prócz badań praktycznie nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Rozeznanie
|
mam tak samo z praca mgr
![]() ![]() dziewczyny,a kiedy Wy sie bronicie??do kiedy macie czas zeby oddac prace?? madrala a moglabys powiedziec o kt zaproszeniach pisalas?ze Ci sie podobaja? ![]() Claris zaraz sobie zobacze ta kwiaciarnie.a co do cen-nie mam pojecia... a wlasnie-wiecie juz z jakich kwiatkow chcecie bukiet? Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-03-10 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
kalinkap ja obronę mam pewnie jakoś koniec czerwca/początek lipca. Póki co mam mało czasu, bo zajęcia 4 razy w tyg. i to tak, że wracam do domu koło 18-20, oprócz tego pracuję... ale ten ostatni semestr mam skrócony do początku maja i wtedy pewnie zacznę pisać tak "na maxa". Mam super promotora
![]() ![]() Co do kwiatów- nie mam pojęcia, nie znam się na tym i chyba zdam się na mamę w kwestii wyboru bukietu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a zajecia...w sumie 5xw tygodniu..i tak jezdze sobie co dziennie, na 1,5 godzinki, czasem na 3 lub wiecej... (a jade w dwie strony ok 2 h, minimum 40min w jedna strone) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Rozeznanie
|
ja mam nadzieję, że obronię się na przełomie czerwca i lipca, bo nie wyobrażam sobie bronić się w październiku.... a pracę musimy oddać do połowy maja, więc mi niewiele czasu zostało....
kalinkap13 ja też mam tak zajęcia. to jest jakaś paranoja, żeby mieć 1 zajęcia dziennie. Claris fajne bukiety mają na tej stronce ![]()
![]() |
#2438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Claris patrzalam na ta stronke. tez mi sie podobaja ich bukiety slubne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | ||
Zakorzenienie
|
kalinkap widzę, że masz trochę masakrę i z zajęciami i z późną obroną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę sama robić zaproszenia ![]() ![]() ![]() A o problemie z suknią to ja już nie mówię. Nawet nic nie mierzyłam ![]() Cytat:
![]() Powiedziałabym, że się cofamy, bo zmieniamy zespół i jesteśmy na etapie wybierania zespołu ![]() A nauki mamy zaplanowane na kwiecień, bo robimy takie jednodniowe a one są w ostatnią sobotę miesiąca a wolną będę mieć dopiero w kwietniu. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i zgadzam sie -ceny sa z kosmosu..jak zreszta wszystko co "slubne" a dlaczego zmiana zespolu?rozmysliliscie sie czy jak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
o matko... a ja juz myślałam ze tylko ja taka 'zacofana' jestem
![]() heh ja nadal na liście rzeczy zamówionych mam tylko salę i zespół ![]() jak tak dalej pójdzie to się nie wyrobię chyba ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Raczkowanie
|
My za nasze zaproszenia daliśmy 2,20 zł/sztuka. No w sumie troche wcześnie, ale u nas chyba tak wcześnie się zaprasza... Jak byliśmy ostatnimi czasy zapraszani na śluby to zawsze jakoś tak dużo wcześniej
![]() No i naczytałam się tu wczoraj o koszmarach i mi sie przyśnił! :P Śniła mi się moja sala - wyglądała okropnie, na stołach była ubabrana cerata - po prostu koszmar. Na szczęście to tylko sen, ja się takimi rzeczami nie przejmuję ![]() Mama namawia mnie na tę szeroką suknie, jest nią zachwycona, twierdzi, że im dłużej będę szukac tym gorzej będzie mi podjąc decyzję... Jeśli chodzi o nauki to u nas z tym będzie problem, bo w weekendy mamy uczelnię na zmianę, trzeba będzie jakoś ugodowo spróbowac :P Oj dziewczyny, ale dzisiaj jakaś taka zmęczona jestem... Wiosna mogłaby już się łaskawie pojawic :P
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
claris bukirty na stronce sa śliczne, szczególnie że ostatnio mi się odmieniło i zaczeły mi sie podobać wiązanki z dużą iloscią "białego"
![]() http://cudawianki.com.pl/fsws/03.jpg ten mi sie podoba, bo jest bardzo delikatny ![]() ![]() kalinka tutaj jest link do zaproszeń które najprawdopodobniej wybierzemy: http://allegro.pl/item901624151_eleg...e_jdstyle.html w domu mam jedną sztukę tego w brązie, ale zamówię sobie chyba jeszcze próbkę tego ciemnofioletowego ![]() ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-11 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Wtajemniczenie
|
Też mam obronę w tym roku.. jak mi się uda to w lipcu.
Tylko żeby to uczynić muszę oddać pracę mgr w połowie kwietnia :| Kurde a ja myślałam że kwiaciarnię i cukiernię to można zostawic na sam koniec... :| Trochę mnie dziewczyny stresujecie.. ja póki co mam suknię, zespół, knajpę, kościół no i rozpoczęliśmy nauki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
tomalinka, nie stresuj się, w gruncie rzeczy jest jeszcze ponad pół roku! Ze wszystkim zdążysz. Ja też wielu rzeczy jeszcze nie mam załatwionyc, w sumie do cukierni i kwiaciarni myślałam, by pojsc na samym końcu
![]() ![]() ![]() Najbardziej boję sie moich dylematów odnośnie wyglądu (jaka fryzura itd.) ![]() Ale spoko, jeszcze troche na zastanowienie mam :P I już mam weekend ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ponudzimy się u teściów a jutro jedziemy do mojej rodzinki do Rudy Śl. z zaproszeniami ![]() Szybko minie ten weekend... Miłego dnia ![]()
![]() |
#2447 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Rozeznanie
|
madrala ladne te zaproszenia
![]() ![]() ![]() tomalinka spokojnie, zdazymy ![]() ![]() ja mam zamiar (hihi, ciekawe czy na zamiarze sie skonczy ![]() ![]() dziewczyny,a jaki kupujecie alkohol?jaka wodka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
kalinkap my mamy sobieskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Rozeznanie
|
to fajnie ze z drineczkami
![]() ![]() my tez juz kupilismy wodeczke-ostatecznie Finlandie 0,7 l, ale tez w promocji. dlugo sie zastanawialismy nad nia-bo droga, ale ze byla promocja... ![]() nad winkiem tez sie zastanawiamy..nie wiem jakie i ile.moze jest tu ktos bardziej zorientowany i cos nam powie, doradzi ![]() a wodki ile liczyliscie na osobe?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() klinkap dzisiaj zrobię fotki i wyślę Ci zdjęcia na żywo ![]() Co do wódki to my jeszcze nie wiemy... Ostatnio się dużo naczyłam, ze niejakie wódki Nemiroff i Ozone są super ![]() ![]() ![]() Co do win, to ja chyba gdzieś kiedyś pisałam, ze liczy się 1 wino na 10 osób...ale poszukam jeszcze jakiś info na necie ![]()
#2453 |
Rozeznanie
|
ahmm.my mamy ok 230 butelek na 150 osob
![]() ![]() ![]() madrala bylabym wdzieczna za te fotki ![]() ![]() 0,5 l na wesele jednodniowe powinno chyba spokojnie wystarczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam zielonego pojęcia, dziewczyny jak tą wódkę liczyć...
![]() ![]() Doradzicie coś?
![]() |
#2455 |
Przyczajenie
|
Dołączam się do prośby dziewczyn... Jakie i ile winka na wesele?
![]()
#2456 |
Zakorzenienie
|
No to nareszcie zrobiła fotki zaproszenia
![]() ![]() A jak juz robiłam zdjęcia to stwierdziłam, że zrobię zdjecia wszystkim zaproszeniom które mam ![]()
#2457 |
Zakorzenienie
|
Co do wina, to próbowałam coś znaleźć na innych forach, ale wszędzie pisze, ze ilosć wina jest uzależniona od ilosci osób go pijących (cóż za odkrycie!!!), ale przecież zapytam każdego czy ma zamiar pić wino czy wódke!
![]() Chyba ze na zaproszeniu napiszemy "do dnia tego i tego prosimy o potwierdzenie przybycia oraz deklaracje jaki rodzaj alkoholu mają Panstwo zamiar pić" ![]() ![]() Zawsze jest jeszcze wyjscie, zeby poprosić gości, aby zamiast kwiatów przynieśli wino i potem w razie gdyby naszego wina brakło, można wyłożyć na stół to darowane ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- I wiecie co, został nam jeszcze jeden album do zrobienia, ale tak mi się nie chce... ![]() ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-13 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Rozeznanie
|
ładne te zaproszenia, takie nowoczesne
![]() ![]() a co chcecie pisac (w zaproszeniach) - chodzi mi np. ze zamiast prezentu pieniazki, zamiast kwiatkow wspomniane wino/kupony totka/maskotki etc ? i gdzie to sie umieszcza...? ![]() a jakie albumy robisz?dla rodzicow? chyba cos przeoczylam jesli pisalas wczesniej albo po prostu tzw.skleroza ![]() ![]() co do wina tez jeszcze bede szukac, mysle ze u mnie bedzie malo go pijacych ale i tak chcemy kupic. kwestia tylko jakie i ile |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wódki to liczy się 0.5 litra na osobę niezależnie od tego czy jest to dziecko czy dorosły.... My kupujemy Luksusową ze względu na opinie rodziny... Miał byc Nemiroff taki z czarną naklejką - on jest chyba z dodatkiem miodu i nie ma się po nim kaca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
to moze uda mi się jeszcze dzisiaj zrobić parę fotek w świetle dziennym
![]() Wszystkie zaproszenia z allegro ![]() ![]() Ostatnio zastanawialiśmy się o co poprosić gosci zamiast kwiatów... ze znalezionych pomysłów, to najbardziej podobało nam się wino i książki z dedykacją, albo karma dla zwierząt ze schroniska...ale też nie chciałabym, aby gości musieli na to wydac więcej niż na bukiecik kwiatów. Wiadomo, kwiaty można kupić za 20zł, książkę już nie za bardzo... ![]() ![]() ![]() I pościagałam też ostatnio kilka wierszyków na zaproszenia, także jak któraś chętna to proszę krzyczeć ![]() Co do miejsca na zaproszeniu, to chyba napiszemy ten wierszyk gdzies na samym końcu...ale jeszcze nie wiem jak to się graficznie rozmieści... Co do albumów, to kupiliśmy na all takie najzwyklejsze albumy w które się wkleja zdjęcia i zrobiliśmy mniej więcej tak: na pierwszej stronie napisaliśmy podziękowania, potem zdjecia rodziców za młodu ![]() ![]() ![]() ![]() I ogólnie fajnie to wyszło, bo jeszcze wymyśliłam taki jakieś śmieszne nagłówki, np. "rodzice Basia i Michał, zanim Piotruś przyszedł na świat..." (i tu zdjecia z ich młodości i ślubu) itp. itd. Mam nadzieje, że to będzie dla nich fajny prezent i podziękowanie zarazem ![]() edit: ej, ale kassshiraaa ma juz zaproszenia gotowe i nawet się nie pochwaliła!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() madzia dziekujemy za informacje, przyjmaniej teraz mniej więcej wiem ile tego kupic ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-14 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.