![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Spójrzcie na mój brak BIUSTU!!
Dziewczyno, wybacz, że będę trochę mniej wyrozumiała .. ale coś słabo dążysz do tego swojego celu
![]() Pomysł z ratami nie jest zły. Zakładając nawet, że zarobisz chociaż 5 tyś w wakacje , to starczy Ci akurat na raty (powiedzmy że te 450 zl) do następnych wakacji, kiedy to bedziesz mogła znowu pójść do pracy i spłacić potem resztę .. a do ginekologa to się wybierz koniecznie i tak, bo nieraz po kuracji hormonalnej dziewczyny mają o cały rozmiar większe piersi pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Szukam roboty, ale mam tylko zalatwioną taka jak na razie, ze wyciagnę z niej 3 tys... (na wakacje)
To jest Polska, a ja naprawde nie czekam na gotowe, szukam juz teraz i to intensywnie. W tej pracy zarobię może 3 tysiące, a też chce sobie kupic jakieś ciuchy, bo mam dosyć tego, że nic rodzice nie dawają mi kasy. ![]() P.S. Nie jestem księżniczka, podjęłabym się nawet czyszczenia kibli szczoteczką do zębów, serio. ![]() A może ktoś poleci jakąś opłacalną pracę?;> Edytowane przez ewka1506 Czas edycji: 2010-04-04 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ojj dziewczyny...
![]() Tez uważam, że małe biusty są śliczne, ale jeśli w ogóle są! Bo ja nie mam NIC, gdybym chociaż miała to najmniejsze A, to byłoby OK i byłabym najszczęśliwasza! Ale ja nie mam kompletnie NIC. To jest katastrofa, nie potrafię zrozumieć dlaczego Bóg mnie taką stworzył, chyba tylko po to, żebym cierpiała, ja nie czuję się kobietą... Dlatego musze zrobić sobie implanty, tego nie da się zaakceptowac, to tak jakby facet miał powiedzieć, że jest OK nie mając np. jadęr... Wiem, głupie porównanie, ale piersi to atrybut kobiecości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa czyli taki bajer? na fotkach te kobiety miałay spoko biust więc nie dziw się, że Cię pocieszamy i ja Ci zazdroszczę. Tak się składa, że mam kumpelę z tym problemem i co? Po pierwsze lekko przytyła, lekko biust się pojawił, ale nie ukrywam, że poszła do apteki i poprosiła o jakiś krem czy coś, co zwiększa biust. Smarowała dość długo i jest bardzo zadowolona, bo faktycznie mam wrażenie, że rozmiar A już powinna mieć i to bez puszów ![]() Może tak spróbuj, a jeśli to nie pomoże, faktycznie lepiej powiększyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Hmm, a mogłabyś mi powiedzieć co to był za cudowny krem?
![]() ![]() A może ktoś coś poleci? Chociaz szczerze mówiąc to nie wiem czy wierzyć w te "cuda"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
mam to samo co autorka wątku! i akurat tak się składa że mam dokładnie tyle samo lat, wzrostu i wagi... moje cycki a raczej ich brak to masakra. Powiększę sobie kiedyś pewnie o ile będzie mnie stać. Ale teraz to trochę olałam bo bardziej się dołuję moimi krzywymi krótkimi nogami i brzydką pupą... och jak ja bardzo nienawidzę swojego ciała! :|
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ok Sophe, dziękuję Ci i czekam na nazwe tego cuda. :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Anna Ha
|
hahaha, dobre
![]() ten krem to pewnie się nazywa sperma i aplikuje się go (krem) do pochwy dokładnie w czasie owulacji ![]() ciąża jest jedyną naturalną metodą powiększającą piersi śmiano się ze mnie "z przodu plecy, z tyłu plecy, pan bóg stworzył cię dla hecy" kiedy byłam nastolatką, wytykali mnie palcami na plaży - chudak, wystające kości, bez cycków potem ciąża - z mizernego A zrobiło się ... DD !!! do póki karmiłam, wyglądałam pięknie (szczuplutka, smukła, wielki cyc) potem piersi się zmniejszyły do rozmiaru sprzed ciąży - mi została rozciągnięta skóra z rozstępami kilka lat temu powiększyłam piersi implantami (z 6 lat po porodzie, 6 lat kompleksów w sypialni ...) teraz sobie pluję w brodę, że nie zrobiłam tego wcześniej nie szalałam z implantami, mam takie duże B małe C - idealnie ![]() unikajcie kremów (pewnie zawierają estrogeny albo progesteron), unikajcie hormonów doustnych (trochę od tego piesi puchną, ale jak odstawicie to znowu się zmniejszą - a można nabawić się poważnych schorzeń! ja dostałam zakrzepicę od tabletek z hormonami! i do końca życia będę brać leki ...) piersi powiększa się tylko implantami lub czasowo kwasem hialuronowym w zastrzykach ze względu na koszty - polecam implanty można zrobić aktualnie już za 9tys. (to bzdura że jak się płaci dużo, to są one zrobione lepiej) ja płaciłam 3 lata temu 8tys. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- pomysł z pożyczką od chłopaka podoba mi się ale bym go zmodyfikowała: zrzuta na cycki, fifty-fifty ![]() w końcu to on będzie ich używać ... implantacja piersi nie musi kosztować 12 tys. zł, jeśli dobrze (z głową) lekarz wszczepi implanty okrągłe - dadzą radę a i tak będziesz je musiała wymienić za powiedzmy 10 lat (grawitacja robi swoje, urośniesz, dojrzejesz itd.) to sobie wtedy (nie jako studentka, ale jako pracująca), zafundujesz implanty anatomiczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
POPIERAM ![]() No i zrzuta na cycki, fifty-fifty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
fifty-fifty
![]() ![]() a moze jej facet kocha wlasnie ja taka jaka jest moze glowny problem polega na tym co ma w glowie i czuly, kochajacy facet zmieni ta dziewczyne w taka, ktora bedzie umiala cieszyc sie soba rowniez z wlasnym niewielkim biustem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ehh powtarzam po raz nie wiem który, to nie jest niewielki biust, ja nie mam biustu wcale, jestem płaska jak pierwszy lepszy chłopak (szczupły chłopak), a niewielki biust - najmniejsze A jest moim marzeniem! :-(
![]() Mój chłopak nie widział moich piersi, ciągle próbuję się tam dobrac, a mnie nie obchodzi co się jemu podoba, ja nie chce wyglądac jak facet i nie mam wyjścia, musze zrobić implanty!;-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Anna Ha
|
skoro tak cierpisz - to musisz
ale co do chłopaka: koniecznie musisz się przełamać i mu powiedzieć jeśli cię kocha to cię wesprze i razem coś wymyślicie ![]() zobaczysz, będzie OK (moje "nędzne A" to były lekko zarysowane piersi, ale lekarz w czasie operacji jak mnie rozciął i włożył rękę ... to potem mi powiedział, że faktycznie nic tam nie mam poza mięśniami które udawały piersi - nie rozumiał "co" mi tam tak urosło po ciąży) powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ta...
Edytowane przez ewka1506 Czas edycji: 2010-04-04 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Anna Ha
|
słuchaj, wygląda to tak:
1-będąc załamaną, a nie mówiąc dlaczego, zniechęcisz go do siebie lub rozchwiejesz go psychicznie jedno i drugie wyjdzie wam na złe 2- "tam" wszystko jest OK, z punktu widzenia medycznego.. masz zwyczajnie mało gruczołów i jeszcze mniej tkanki tłuszczowej - to się zdarza wiem, że chcesz więcej - ale masz ile masz i martwiąc się tylko sobie robisz kuku (psychicznie i wam - jako parze) 3-kocha nad życie? to zaakceptuje ![]() 4-nie myśl sobie, że zrobisz sylikony, ściągniesz bluzkę a on padnie na kolana ... masz pewność że on woli piersi sylikonowe niż bardzo małe? niech ci będzie - niż deskę? mam pomysł/y: 1-zapytaj go, "jakbyś miał do wyboru, mieć dziewczynę z sylikonami czy z maleńskimi płaskimi piersiami - co byś wybrał?" no i ci się problem rozwiąże 2-powiedz mu, że masz kompleks za małych piersi i nie chcesz żeby cię po nich dotykał, bo się wstydzisz (!!!! szczerość zawsze pomaga !!!!) 3-zaproponuj, żeby cię pieścił w okolicach krocza zamiast po piersiach - może potem dojdziecie wyżej? ![]() i nic wyżej nie jest żartem odpowiadając na twoje myśli - tak, to jest takie proste to wcale nie jest skomplikowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez ewka1506 Czas edycji: 2010-04-04 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Anna Ha
|
już nic ci nie napiszę, bo nie podoba mi się twój stosunek do życia
kup sobie krem na porost piersi, zacznij brać hormony (od diane35 najmocniej piersi puchną) rozkochaj w sobie jeszcze paru chłopaków i od każdego pożyczysz po tysiaku, powiększysz sobie biust i będziesz szczęśliwą kobietą .. szkoda gadać, czuję się jak w hurtowni materiałów budowlanych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Matko czy ja powiedziałam, że od każdego z nich chce pożyczac po tysiaku?
Powiedziałam tylko, że zwierzyłam się byłemu chłopakowi, przed którym jakoś się nie wstydziłam tylko po to żeby się wyżalić. (P.S. nie chodzi o kase, znam go na wylot i wiem, ze jest zwykłym studenciną jak ja) Po prostu chciałam z kimś pogadać! A to, że on nadal coś do mnie czuje to co ja na to poradzę... Przeciez mu nie zabronię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dzięki za pocieszenia...
Edytowane przez ewka1506 Czas edycji: 2010-04-04 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() polecam Ci wizytę u psychologa. na dobry początek. z Twoich postów bije ogromna gorycz. nie mam zamiaru odwodzić Cię od pomysłu operacji, ani pisać, że operacja nic nie zmieni. ale zrozum, że nie można sprowadzać tego do poziomu życiowej tragedii. NIE MOŻNA, bo to jest niewdzięczność...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Piersi to ważna część ciała kobiety. Ostatnio przyjaciółka powiedziała mi, że nie mieć piersi to kalectwo i katastrofa... W sumie po części się z nią zgadzam, bo to również jest brak pewnej części ciała, która występuję u każdego osobnika płci żeńskiej.
Może i jestem taką osoba, która będzie rozpaczać i to wyolbrzymiać, no ale cóż, taka już jestem. Tym bardziej, że wiem, że da się to zmienić. Aha a co do pracy to szukam, już mam nawet jedną ale w którejbędę mogła zarobić około 1500zł na msc. a będę pracować 2 miesiące, bo 3 nie mogę (już nie ważne dlaczego), więc wyciągnę jakieś 3 tysiące... Pretensji do Boga nie mam, tylko jest mi smutno, dlaczego taką mnie stworzył. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() praca - w jeden sezon za granicą zarobisz przynajmniej połowę kwoty. dziewczyny mają rację - dla chcącego nic trudnego. a Ty siedzisz i marudzisz! dlaczego bóg Cię taką stworzył? atrakcyjną dziewczynę o figurze modelki, która w życiu wzbudziła zainteresowanie niejednego mężczyzny. której ciało wydało się atrakcyjne dla (jak sama mówisz) kilku przedstawicieli płci przeciwnej? no nie wiem.. niedobry stwórca ![]() a co do przyjaciółki chyba nie muszę się wypowiadać ![]() wybacz moje ostre słowa. już nie wrócę na ten wątek. z Twoich postów bije absolutna niewdzięczność wobec całego świata. czytając Twoje wypowiedzi można się zastanawiać, czy ta biedna dziewczyna ma raka? czy straciła rodzinę w wypadku? czy urodzila kalekie dziecko, a może poroniła?! musisz zrozumieć, że na świecie są większe nieszczęścia niż "brak" piersi. swoją drogą co mają powiedzieć amazonki? nie dość, że przeszły ciężką walkę z chorobą, to jeszcze czekała je paskudna operacja. one mają prawo czuć się okaleczone. ale czytając ich słowa człowiek zastanawia się, skąd znajdują w sobie tyle siły i optymizmu. a kobiety po usunięciu macicy? tego nie zrekonstruujesz.. no ale tego nie widać przecież. Ty sama siebie kaleczysz, ale psychicznie. jedyne co mogę Ci polecić, to wizyta u psychologa i kredyt w banku. życzę Ci, żebyś mogła sobie zrobić odpowiadające Twoim wymaganiom piersi. zebyś poczuła się pełnowartościową kobietą (chociaż uwierz, to nie rozmiar biustu definiuje to pojęcie). tylko zastanów się, czy po operacji piersi nie znajdzie się inna część ciała której nienawidzisz. dopoki nie pokochasz siebie, to żaden chirurg Ci nie pomoże.. na wątku wypowiadało się wiele dziewczyn. jedne bardziej zadowolone inne mnie, jedne z większym dystansem do siebie inne bardziej przejmujące się wyglądem swojego ciała. ale takiej goryczy wylewanej na świat z powodu małego biustu jeszcze w życiu nie spotkałam. życzę Ci na koniec wszystkiego dobrego. życzę Tobie, sobie i wszystkim na świecie, żeby największym problemem z jakim przyjdzie się mierzyć na ziemskim padole był rozmiar piersi. i mówiłam ja - płaska klatka piersiowa, niewykluczająca operacji. trzeba zachować pewne granice.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Źle mnie zrozumiałaś, uwierz mi, ja nie jestem osobą typu: "Podły Boże ześlij mi 10 tys. z nieba, bo się zabije". NIE! Ale jesli trafi się oferta za granica, cokolwiek by to nie było ja będę chętna jako pierwsza! A to, że trochę się użalam na tym forum to przeciez tylko słowa, ponarzekac sobie można od czasu do czasu, ja przeciez nie mówię, że to katastrofa nie wiadomo jaka. ![]() Aha i jestem bardzo Bogu wdzięczna za to wszystko co mam i naprawdę mu za to dziękuję. (P.S. A czy ja pisałam, że mam figurę modelki? Pisałam tylko, że jestem zadowolona. No ale, moja figura to tylko moja zasługa, bo bardzo o siebie dbam- SPORT, SPORT i jeszcze raz SPORT ![]() Edytowane przez ewka1506 Czas edycji: 2010-04-04 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardziej widze tu prace dla psychologa niz chirurga.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez arahja7 Czas edycji: 2010-04-03 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Czytałam ten wątek ze łzami w oczach, bo naprawde rozumiem założycielke tego tematu. Mam dokładnie to samo. Jestem tylko ciekawa czy jakoś poradziłaś sobie z tym problemem albo czy ruszyło coś w sprawie tej upragnionej operacji? Ja jak dotąd nie dopuszczałam do siebie myśli o operacji, ale teraz zaczynam się poważnie zastanawiać. Jeśli to ma mi pomóc się odblokować..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, coś wam powiem. Te kompleksy z piersiami nie są waszą winą. Winę ponosi za to rzeczywistość, jaka jest kreowana. Kobieta musi mieć tyle i tyle wzrostu, biust minimum D, pełne usta, tyle w talii a tyle w biodrach. Nie dajcie się temu oszukiwać. Zawsze znajdzie się ktoś, kto was zaakceptuje, implanty zawsze pozostaną implantami, a nie waszymi piersiami. Sama miałam wiele kompleksów pod tym kątem, choć miałam miseczkę B (dla niektórych malutki, dla innych nie). Obecnie mam C, które "nadeszło", gdy skończyłam lat 20 i poznałam pewnego faceta (chyba jednak męskie hormony wpływają jakoś na powiększenie biustu, albo to przez dobre masaże
![]() ![]() Edytowane przez Sersza Czas edycji: 2012-04-19 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
I tutaj rujnuje się cały Twój post.. Jakbym miała B to byłabym w stanie to zaakceptować. Jakbym miała A - także. Ale co ja mam zrobić, jeżeli stanik w rozmirze 32/75 (XS/ AA) jest na mnie za duży?! Nie ma stanika, w którym mogłabym bez problemu założyć jakąś bluzkę z dekoldem i się pochylić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Drogie Wzizzażystki! Szukam odważnej przebojowej Pani, która bardzo, by chciała powiększyć sobie biust, ale mąż nie chce jej na to dać pieniędzy.
Lub też młodej nastolatki, która marz o większych piersiach, ale rodzice są temu przeciwni. Przychodzi wam ktoś taki do głowy? Liczę na was drogie forumowiczki! Pozdrawiam Anka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.