Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-15, 09:28   #4891
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Madzia fajnie macie
mój tż o 5 wstaje do pracy, godzinę dojeżdża. Dzisiaj jeszcze wcześniej bo nie wiadomo jaka droga będzie. Jutro ma chyba strzelanie nocne więc pracuje od 7 do 15,30 i potem pewnie na 19 znowu, do 22
uu to nie ciekawie. i tak jest zawsze, czy teraz wyjątkowo??Bo tak to, mało co się z męzem widzisz

My od dzis pracujemy od 15.10 do 23.45. wyjeżdzamy jakos o 14.20, wracamy o 24.15

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 09:36   #4892
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

nie zawsze tak jest że ma strzelanie...ale codziennie wraca do domu o 16,30-17 a koło 20-21 idzie spać. Ale nie narzekam bo dobrze że chociaż on ma pracę. Jak się trafią służby to wyjeżdża rano a wraca koło południa dnia następnego. Gorzej jak się poligon trafi taki poważny, raz było tak że 2 tygodnie non stop w lesie, bez żadnych zjazdów, tylko telefon i to nie za często bo z ładowaniem były problemy. Tego to ja nienawidzę w jego pracy.

W marcu mija rok jak mieszkamy razem

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 09:40   #4893
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
nie zawsze tak jest że ma strzelanie...ale codziennie wraca do domu o 16,30-17 a koło 20-21 idzie spać. Ale nie narzekam bo dobrze że chociaż on ma pracę. Jak się trafią służby to wyjeżdża rano a wraca koło południa dnia następnego. Gorzej jak się poligon trafi taki poważny, raz było tak że 2 tygodnie non stop w lesie, bez żadnych zjazdów, tylko telefon i to nie za często bo z ładowaniem były problemy. Tego to ja nienawidzę w jego pracy.

W marcu mija rok jak mieszkamy razem
o kurcze to współczuje bardzo szczególnie tych poligonów.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Iwka bym zapomniała tluczek do mięsa kupiłam w blokkerze, ale w Leiden

Stary 2010-03-15, 09:50   #4894
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wlasnie systematycznosc tego mi brak juz sobie sciagnelam site niewiem czy dobra metoda ale spróbuje mam nadzieje bo len ze mnie straszny ostatnio ale juz musze sie zabrac a jak powtorze podstawy to za techniczny czas sie zabrac
Mika jak chcesz powtórzyć podstawy to sita taka średnia. Kup sobie to repetytorium które podałam i powtarzaj gramatykę. I to podstawy jak potrzebujesz języka technicznego: podstawowe czasy, stroną bierną, zdania z "if". Więcej w technicznym nie ma. Za to słówka techniczne to inna bajka, a w sicie tego nie ma
Spróbuj słuchać BBC (można przez neta), czytać gazety (też net) - np. Guardian na dział Technika, Nauka, Środowisko.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ahh a ja nie zdarzylam zobaczyc
moge prosic o link na priv
o kurcze!
przypomnialas mi zebym kupila jutro kartki na swieta
tez o Tobie ostatnio myslalam
ale zazdroszcze Polski
ja jeszcze musze 4 miesiace czekac
martucha - ankieta wypelniona
domi - klikniete
Żabcia a Ty gdzie byłaś jak Cię nie było? Jak tam praca, zaczęłaś nową?

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewuszki
Martucha, SSR, Gucia
a tak wogole to melduje, ze weekend mega udany w piatek pojechalismy do naszego swiadka do k-kowa na 30te urodziny. No i wpiatek siedzielismy sobie w czworke, nadrabialismy zaleglosci, a w sobote byla imprez wlasciwa gdzie sie spotkalismy z cala paczka super bylo, usmialam sie tak, ze mnie policzki i brzuch bolal, chlopaki dali niezle w czajnik i na koniec sie przytulali calowali i wyznawali sobie milosc, jak to moga na sobie polegac i ze kochaja sie jak bracia my kobitki jako te trzezwe mialysmy ubaw po pachy wogole to to jest niesamowite, jak jeszcze 2-3 lata temu kazdy mial pstro w glowie, pozniej na kazdej imprezie rozmowy o slubach, a teraz jedna kolezanka rodzi za 2 tygodnie, jej maz nic nie pil, bo musza byc w gotowosci, bo lada moment moze sie zaczac, ja w tez w ciazy, a inna przyjaciolka starajaca sie tylko patrzec jak na kolejnych imprezach szkraby beda latac pod stolem, a my bedziemy rozmawiac o kupkach ehhhhh
Maggie - no tak to jest. Jak byliśmy w Polsce odwiedziliśmy znajomych i wszyscy już - WSZYSCY mają dzieciaczki. Więc rozmowy krążyły wokół różnych tematów (dzięki bogu dziewczyny okazały się nie być z tych co tylko o kaszkach i kupkach gadają, a obawiałam się jak to będzie). I jak wcześniej gadało się o pierdołach to teraz kredyty, co się komu urodziło itp. Cóż - życie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o kurcze to współczuje bardzo szczególnie tych poligonów.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Iwka bym zapomniała tluczek do mięsa kupiłam w blokkerze, ale w Leiden
Blokker - fajne rzeczy tam mają W ogóle mam plan, że jak będę stąd wyjeżdżać pokupuję sobie w tych ichnich dekoracyjnych sklepach dodatki do domku (w sensie pierdoły) bo niektóre rzeczy bardzo mi się tu podobają.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 09:55   #4895
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

SSR pytałas o kolor na ścianach mąż jeszcze jak nei był męzem zrobił tynk strunturalny z Fox-a na ścianach - piaskowiec - i na ten tymk mozna dawać tylko bejcę która nadaje kolor - mysmy dali jakiś pomarańcz i jego sie nakłada gąbką i tak rozciera zeby takie mazy powychodziły

http://www1.fox-dekorator.pl/catalog/products/487

potem bejca
http://www1.fox-dekorator.pl/catalog/products/495

my mamy ściany na matowo

alejuz mis ie znudziły i chciałabym cos zmienic z tym ze na wiosne zaczynamy budowę i maż stwierdził ze tu gdzie teraz jestesmy juz nic bedziemy nic działać bo szkoda kaski u siebei bedziemy robić

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 09:56   #4896
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Blokker - fajne rzeczy tam mają W ogóle mam plan, że jak będę stąd wyjeżdżać pokupuję sobie w tych ichnich dekoracyjnych sklepach dodatki do domku (w sensie pierdoły) bo niektóre rzeczy bardzo mi się tu podobają.
oj tak, masz rację
a ja bardzo lubię oglądac takie pierdółki do domu

Stary 2010-03-15, 10:06   #4897
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie - no tak to jest. Jak byliśmy w Polsce odwiedziliśmy znajomych i wszyscy już - WSZYSCY mają dzieciaczki. Więc rozmowy krążyły wokół różnych tematów (dzięki bogu dziewczyny okazały się nie być z tych co tylko o kaszkach i kupkach gadają, a obawiałam się jak to będzie). I jak wcześniej gadało się o pierdołach to teraz kredyty, co się komu urodziło itp. Cóż - życie
Dobrze chociaż, ze kolezanki nie są takie wkółko-o-dzieciach-gadające, bo to tego nie znoszę, dla mnie to śmiertelne nuuuudyyyyy....
Stary 2010-03-15, 10:31   #4898
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tak, masz rację
a ja bardzo lubię oglądac takie pierdółki do domu
No a tu jest tego spory wybór i Holendrzy bardzo chętnie takie rzeczy kupują. Niestety większość z nich to straszny kicz. Nie wiem, czy miałaś okazję widzieć typowo Holenderskie mieszkanie, ale ja tylu durnostojek na m2 dawno nie widziałam. Współczuję sprzątania.
Mnie się bardzo podobają takie duże latarenki drewniane z szybkami, super do postawienia na na tarasie, świece, wazony. Takie rzeczy, które do każdego mieszkania będą pasowały.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
SSR pytałas o kolor na ścianach mąż jeszcze jak nei był męzem zrobił tynk strunturalny z Fox-a na ścianach - piaskowiec - i na ten tymk mozna dawać tylko bejcę która nadaje kolor - mysmy dali jakiś pomarańcz i jego sie nakłada gąbką i tak rozciera zeby takie mazy powychodziły
http://www1.fox-dekorator.pl/catalog/products/487
potem bejca
http://www1.fox-dekorator.pl/catalog/products/495
my mamy ściany na matowo
alejuz mis ie znudziły i chciałabym cos zmienic z tym ze na wiosne zaczynamy budowę i maż stwierdził ze tu gdzie teraz jestesmy juz nic bedziemy nic działać bo szkoda kaski u siebei bedziemy robić
Jak się zaczynacie budować, to rzeczywiście szkoda kasy. Ale w nowym domu będziesz miała większe pole do popisu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Dobrze chociaż, ze kolezanki nie są takie wkółko-o-dzieciach-gadające, bo to tego nie znoszę, dla mnie to śmiertelne nuuuudyyyyy....
No ja też, mam takie dalsze koleżanki co najpierw był tylko jeden temat - ślub, a teraz jest inny - dziecko i wszystko co z nim związane. Oszaleć idzie.
Na szczęście bliższe grono okazało się super. Trochę o dzieciach, ale z rozsądkiem (np. bez wyparzania wszystkiego w okolicy dziecka), trochę o pierdołach I tak powinno być

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 10:40   #4899
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też, mam takie dalsze koleżanki co najpierw był tylko jeden temat - ślub, a teraz jest inny - dziecko i wszystko co z nim związane. Oszaleć idzie.
Na szczęście bliższe grono okazało się super. Trochę o dzieciach, ale z rozsądkiem (np. bez wyparzania wszystkiego w okolicy dziecka), trochę o pierdołach I tak powinno być
u mnie jest gorzej, bo w rodzinie wszystkie babeczki tylko o dzieciach napierdzielają jak ja nie znoszę wszystkich zlotów rodzinnych w święta wszyscy tylko zachwycają sie stadkiem wrzeszczącej dzieciarni biegającej koło stołu
Na szczęście bliższym znajomym jeszcze statkowanie się nie w głowie
A na N-K prawie nie oglądam zdjęć "słodkich bobasków" - cudze dzieci naprawdę mnie mało interesują

Ja pierniczę, ale wawę zasypało... normalnie ze 20 cm śniegu

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-15 o 10:53
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 10:56   #4900
Gucia0987
Zakorzenienie

Cześć!

No i przebrnęłam przez weekend Nie mogłam do Was zaglądnąć, więc już wszystko nadrobiłam.

Z TŻetem już wszystko ok. Przeprosił mnie, pogadaliśmy, a później się godziliśmy i było bardzo miło. I tym samym weekend był super. W niedziele miałam urodzinki i już w ogóle był do rany przyłóż. Położył mi głowę na kolanach jak go budziłam i powtarzał, jak bardzo mnie kocha i jakim to dla niego jestem skarbem i tak cały dzień. Jak chce, to potrafi być słodki

SSR - w środę idę na kontrolę i będą już wyniki biopsji, więc wszystkiego się dowiem. Ale nie będę z tym zwlekać. Jak trzeba będzie wyciąć, to wolę teraz, niż później się martwić. Tym bardziej, ze to dość szybko rośnie, bo w przeciągu miesiąca o 2mm.

AgatkaL - gratuluje udanego weekendu
Corii - nie zdążyłam na zdjęcia

Dziewczynki, dzisiaj ide do okulisty i bede dobierac soczewki. Trzymajcie kciuki! Faktem jest, że wszyscy mi mówią, że dobrze mi w okularach i że bardzo mi pasują ale ponoć ma to pomóc moim oczkom,więc muszę się zdecydować.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 11:04   #4901
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierniczę, ale wawę zasypało... normalnie ze 20 cm śniegu
Od wczorajszego ranka krajobraz zmienił się radykalnie ale nie powiem, drzewa oblepione śniegiem i słoneczko sprawiają, że Warszawa wygląda cudownie.
Stary 2010-03-15, 11:07   #4902
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Mika jak chcesz powtórzyć podstawy to sita taka średnia. Kup sobie to repetytorium które podałam i powtarzaj gramatykę. I to podstawy jak potrzebujesz języka technicznego: podstawowe czasy, stroną bierną, zdania z "if". Więcej w technicznym nie ma. Za to słówka techniczne to inna bajka, a w sicie tego nie ma
Spróbuj słuchać BBC (można przez neta), czytać gazety (też net) - np. Guardian na dział Technika, Nauka, Środowisko.

Żabcia a Ty gdzie byłaś jak Cię nie było? Jak tam praca, zaczęłaś nową?

no u nas chociaz tyle, ze te co nie sa w ciazy to sie staraja, wiec temat malych bobaskow caly czas otwarty i chociaz bez wyrzutow sumienia, ze kogos moze to nudzic
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 11:13   #4903
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iwka nie, nie widziałam takie typowo holenderskiego mieszkania.
Mi tez najbardziej podobają się takie duperelki jak wazony w oknach, świeczki itp. ale nie jakies figurki czy cos.

Stary 2010-03-15, 11:15   #4904
martucha84
Zakorzenienie

kliwia stokrotka24
dziekuje bardzo Wam dziewuszki

Maja102 zmienilas avatarek to ty taka wojownicza

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
No kochane dziekuje z kliczki jutro Was jeszcze pomecze i moze dzis wieczorem. Bo z 10ego miejsca skoczylam na 6:P Martuchy kompter dobrze wskazuje:P

acha chcialam sie Wam pochwalic, ze zmówiłam welon:
http://allegro.pl/item947516767_p_lu...ety_15_zl.html
chyba taki skromny wystarczy do mojej dosc strojnej sukni
Sukienke mam ecru a welon kolor ivory, ale to chyba tylk odcieniem lekko sie różnia
u mnie dzis jestes na 7 ale bedzie dobrze jeszcze godzinka i koniec glosowania aaaa welon skormny malutki fajny

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Od wczorajszego ranka krajobraz zmienił się radykalnie ale nie powiem, drzewa oblepione śniegiem i słoneczko sprawiają, że Warszawa wygląda cudownie.
u nas nawalilo sniegu tz niepojechal do pracy i obiad klepie
ale bynajmniej zawiozl mi siuski do badania i niemusialam wstawac

no to zdaje relacje z wczorajszej wyprawy
no to pojechalismy sobie z mezem do Rybulki i jej polowki ;D BARDZOOOOO sie stresowalam a co;D a niepotrzebnie bo bylo milo i sympatycznie (poki co wersja z mojej strony mam nadzieje ze Magda top potwierdzi ) staralam sie z mezem nienarobic wiochy bo my takie poklepance jestesmy ale bylismy grzeczi i dalismy rade D:
i odrazu komunikuje Rybulka ma przecudny brzuchol (moj przy niej to takie ziarenko piasku jest cudownyyyy ) do tego widzielismy ich fotki i film z wesela i jestesmy zacvhwyceni.. no moze poza malym fragmentem filmu z kosciola na ktorzym zalapalam sie ja z mezem i wygladam strasznie....
az zaluje ze tak dlugi czekalismy na wizyte mam nadzieje ze teraz pojdzie juz lepiej
aaaaa zapmnialabym jakie Magda zrobila ciastooooo (oprocz tego przygotowali sie jak na wigilie obladowane stoly itd i miala kwasne zelki nanananan aaa wogle to jje maz zrobil taka zapiekanke makaronowaaaaaa (zeby nie bylo ze go niepochwalilam ) no i teraz czekam az Rybulka na gastronomiczym wklepie przepisy Nieodpuszcze
Stary 2010-03-15, 11:18   #4905
kliwia
Zakorzenienie

martus ale fajnie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 11:33   #4906
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
taaa... a co! niech no tylko mi ktoś skoczy
Stary 2010-03-15, 11:34   #4907
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Niedługo nowy wątek będzie, zostawiamy starą nazwę?? czy jakies inne propozycje??

Stary 2010-03-15, 11:40   #4908
klion78
Zadomowienie

martucha a poznałyście się z Rybulką na Wizażu?
Stary 2010-03-15, 11:46   #4909
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martus ale fajnie
badzooooo

Cytat:
taaa... a co! niech no tylko mi ktoś skoczy
hahaahha

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
martucha a poznałyście się z Rybulką na Wizażu?
tak tu na pannach mlodych
Stary 2010-03-15, 11:52   #4910
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ktoś wie co tam z synkiem Azzis?? Bo kiedyś pisałyscie, ze miał jakieś problemy

Stary 2010-03-15, 12:03   #4911
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kliwia stokrotka24
dziekuje bardzo Wam dziewuszki

u mnie dzis jestes na 7 ale bedzie dobrze jeszcze godzinka i koniec glosowania aaaa welon skormny malutki fajny

u nas nawalilo sniegu tz niepojechal do pracy i obiad klepie
ale bynajmniej zawiozl mi siuski do badania i niemusialam wstawac

no to zdaje relacje z wczorajszej wyprawy
no to pojechalismy sobie z mezem do Rybulki i jej polowki ;D BARDZOOOOO sie stresowalam a co;D a niepotrzebnie bo bylo milo i sympatycznie (poki co wersja z mojej strony mam nadzieje ze Magda top potwierdzi ) staralam sie z mezem nienarobic wiochy bo my takie poklepance jestesmy ale bylismy grzeczi i dalismy rade D:
i odrazu komunikuje Rybulka ma przecudny brzuchol (moj przy niej to takie ziarenko piasku jest cudownyyyy ) do tego widzielismy ich fotki i film z wesela i jestesmy zacvhwyceni.. no moze poza malym fragmentem filmu z kosciola na ktorzym zalapalam sie ja z mezem i wygladam strasznie....
az zaluje ze tak dlugi czekalismy na wizyte mam nadzieje ze teraz pojdzie juz lepiej
aaaaa zapmnialabym jakie Magda zrobila ciastooooo (oprocz tego przygotowali sie jak na wigilie obladowane stoly itd i miala kwasne zelki nanananan aaa wogle to jje maz zrobil taka zapiekanke makaronowaaaaaa (zeby nie bylo ze go niepochwalilam ) no i teraz czekam az Rybulka na gastronomiczym wklepie przepisy Nieodpuszcze
Martucha, ale super
Cytat:
Dziewczyny, a ktoś wie co tam z synkiem Azzis?? Bo kiedyś pisałyscie, ze miał jakieś problemy
no wlasnie co z synkiem naszej Azzis???

P.S.
Dziewczyny, co zrobic na obiad na szybko wracam o 15.30 i o 17.30 musze jechac do lekarza, a w miedzyczasie zakupy, obiad i uszykowac sie tam i owdzie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-03-15, 12:03   #4912
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dzień dobry
Stęskniłam się za Wami trochę

Edytowane przez Justyna33333
Czas edycji: 2010-03-15 o 12:10
Justyna33333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:06   #4913
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
P.S.
Dziewczyny, co zrobic na obiad na szybko wracam o 15.30 i o 17.30 musze jechac do lekarza, a w miedzyczasie zakupy, obiad i uszykowac sie tam i owdzie
kurczak pokrojony na kawałki, w przyprawach , przesmazony. ugotowac makaron (penne najlepiej), brokuła mozna spazyc (albo troszke podgotowac) do miski wrzucach kuraka, makaron i brokuła pokrojonego na rózyczki i dodajesz słoiczek pesto

Stary 2010-03-15, 12:09   #4914
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Martucha, ale super

no wlasnie co z synkiem naszej Azzis???

P.S.

Też nie mam pomysłu na obiad
Stary 2010-03-15, 12:10   #4915
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja dzis robie kuraka w płatkach corn flakes

podobno szybko sie robi i bardzo smaczne

Stary 2010-03-15, 12:10   #4916
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
kurczak pokrojony na kawałki, w przyprawach , przesmazony. ugotowac makaron (penne najlepiej), brokuła mozna spazyc (albo troszke podgotowac) do miski wrzucach kuraka, makaron i brokuła pokrojonego na rózyczki i dodajesz słoiczek pesto
fajny pomysl ale uswiadomilas mi ze mam zamrozone warzywa na patelnie, otwarta puszke ananasow, wiec dokupie piers i zrobie chinszczyzne
tylko nie wie, czy na pewno mam ochote na chinszczyzne no ale dzisiaj, co by mi kto nie zaproponowal to jestem na nie-jakos nic mi dzis nie wchodzi
Stary 2010-03-15, 12:11   #4917
kliwia
Zakorzenienie

maggie makaron/ryz z sosem

ja dzis orbie rosol. ale mam podwojna robote,bo moj maz lubi makaron szersze wstazki, a ja cienkie nitki, i musze dwa makaorny gotowac

Kupilam tez skladniki na fasolke po bretonsku

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-03-15 o 12:15
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:12   #4918
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
fajny pomysl ale uswiadomilas mi ze mam zamrozone warzywa na patelnie, otwarta puszke ananasow, wiec dokupie piers i zrobie chinszczyzne
tylko nie wie, czy na pewno mam ochote na chinszczyzne no ale dzisiaj, co by mi kto nie zaproponowal to jestem na nie-jakos nic mi dzis nie wchodzi
oj, nie smutaj się a co sie stało, ze dziś masz taki zrypany humor??

Stary 2010-03-15, 12:13   #4919
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
klion jesli masz czeste infekcje to ja nie zabraniam Ci się myc.
CHodzilo o to ze nie myjac sie od razu nie nabawilysmy sie infekcji

Ja słyszałam ze powinno sie od razu po wysikać , żeby oczyścić pęcherz. Dlatego zawsze staram sie przed zasnieciem to zrobić.

żabcia a na ile leciesz do Pl wtedy na miesiac ?? bo na 2 tyg to chyba sie średnio opłaca

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:13   #4920
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
maggie makaron/ryz z sosem
bez mięska??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości