Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-15, 11:53   #1981
aicila
Rozeznanie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Hejka
coś słabo wam idzie dzisiaj produkcja postów
ale spoko rozumiem, że jest poniedziałek i pracujące kobietki muszą ogarnąć zadania na cały tydzień
ja od rana bawię się w domową sekretarkę wysyłam maile z wykazem stolarki okiennej domu rodziców i szykowałam bratu dokumenty, bo wynalazłam mu kurs operatora koparko-ładowarki za darmochę

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny po długiej przerwie
Miałam trochę spraw i nie mogłam zbyt często przesiadywać na wizażu.
Ale kurcze 50 stron to będzie trochę ciężko przeczytać

No a ja się wzięłam trochę za siebie tzn. próbuję schudnąć.
I mam już ustalone menu z kucharką
to szybko macie to menu ustalone. a masz może je na kompie? bo szczerze mówiąc to jestem ciekawa co inni serwują na weselach swoim gościom

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
padłam ze śmiechu jak to zobaczyłam

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 11:59   #1982
83mika
Raczkowanie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

a tak poza tym, to potrzebuję rady, albo wogóle opinii czy czegokolwiek. wyobraźcie sobie, że tż przedwczoraj do mnie wyjechał z hasłem, że on by chciał wziąć kredyt hipoteczny i kupić dom! jego szef jest inwestorem takiego nowopowstałego świetnego osiedla. domki piętrowe jednorodzinne, osiedle strzeżone. i ja teraz nie wiem co myśleć, pewnie że bym chciała i to bardzo! ale z drugiej strony kto nam zwróci kasę władowaną w dom babci? a znowóż w tym domu się czuję źle, bo każdy się wtrąca, a już najbardziej teściowa. siedzi "u nas" prawie że 24H na dobę i wszystkim dyryguje. a ja tak nie mogę.....
tylko że ten dom który mielibyśmy kupić kosztuje 350 tyś. a jeszcze wyposażenie....i teraz pytanie, czy lepiej kupić i mieszkać zdala od jednych i drugich rodziców, czy lepiej budować dom, tylko że on byłby w tej samej miejscowości co rodzice, czy może zostać tu gdzie mamy być (najgorsza dla mnie opcja).
Wszystko byleby nie mieszkanie z teściami, ja wole płacić kredyt przez całe życie, czy mieć dom na spółkę z bankiem bylebym jak najszybciej sie wyprowadzić.Nawet mam dom na oku, tylko kwestia kredytuza mało zarabiam
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:00   #1983
ultraradiola
Wtajemniczenie

pokażcie jak ten Wax wygląda bo jestem ciekawa a muszę coś zacząć robić z włoskami bo są osłabione strasznie przez moje farbowanie

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:00   #1984
201701300931
Konto usunięte

Ja dzisiaj walczę z magisterką Licencjat mi się pisze o wiele łatwiej, bo mam łatwiejszy i przyjemniejszy temat. A magisterski mi nic a nic nie podchodzi
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:06   #1985
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość

to szybko macie to menu ustalone. a masz może je na kompie? bo szczerze mówiąc to jestem ciekawa co inni serwują na weselach swoim gościom
Mamy już ustalone z tego względu, że teraz kucharka da nam spis produktów i możemy już sobie powoli kupować te produkty, które wiadomo, że się nie zepsują.

Nie mam niestety na kompie Ale z tego co pamiętam, to 8 rodzajów mięs na obiad,
zakąski to pstrąg w galarecie, sałatki, śledzie, kukułcze gniazda, schab z morelą, schab ze śliwką, udka nadziewane i reszty nie pamiętam
Co godzinę coś ciepłego, np. płonące kurczaki, golonka i oczywiście dalej nie pamiętam
No i standardowo flaki, żurek, barszcz.

Naprawdę jest tego dużo, może wieczorem napiszę jak znajdę kartkę

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:11   #1986
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz odgrzebię swoje menu i Ci przepiszę

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj walczę z magisterką Licencjat mi się pisze o wiele łatwiej, bo mam łatwiejszy i przyjemniejszy temat. A magisterski mi nic a nic nie podchodzi
Ale z Ciebie pracuś
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:17   #1987
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zaraz odgrzebię swoje menu i Ci przepiszę
Ja też jestem ciekawa, musimy się wybrac z TŻ do naszych kucharek
Stary 2010-03-15, 12:17   #1988
chilanes
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17879956]No to my już po... było raczej dość szybko i prawie bezboleśnie czyli dużo strachu tylko... ale jak nas ksiadz co był na kolndzie zobaczył u komunii to tak nas wzrokiem zmierzył, jakby chciał coś powiedzieć...,(pewnie o mieszkaniu razem...)

Dogadywaliśmy też repertuar z organistką i trochę mnie zdziwiła cena bo podobno było 200 a teraz nam 250-300 powiedziała trochę chyba dużo nie???[/QUOTE]
wg mnie 250-300zł za samą organistkę to bardzo dużo ;/ My mamy niby płacić 150zł, też wuażąm, że to dużo, jak za godzinę pracy, tym bardziej, że nie jedną uroczystość tego dnia "obskoczy"
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17885506]Ejjjjj ja ma za 40 dni ślub!!! Tu trzeba przeganiać zime a nie się zachwycać !!! A kyszzz :g un:[/QUOTE]
40 dni
Cytat:
Napisane przez basienka666 Pokaż wiadomość
Ksiądz nie powinien się pytać czy współżyjesz. Na naukach nam mówili, że ksiądz nie powinien się (czy nawet nie może) o to pytać, jeśli sama nie powiesz, to on sam nie spyta....Tylko jest pytanie czy ta spowiedź będzie ważna, jeśli Kościół uważa,że współżycie przed ślubem jest grzechem a Ty mimo to masz inne zdanie.
Z rozmów na naukach (na które ja z moim tż chodziłam) wynika, że ksiądz może nie dać rozgrzeszenia, jeśli nie wykażesz się chęcią poprawy, np: abstynencja od spowiedzi do dnia ślubu.
Niby nie powinien,a le bardzo często to robią, potrafią nawet pytać ile razy, w jakich pozycjach, itd....
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Szok, bo nadrobiłam 2,5 dnia Waszych postów
gratuluję wytrwałości

ultraradiola bardzo mi przykro, życzę Cioci zdrowia i mam nadzieję, że będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
dzień doberek!
mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci! why? bo mam sajgon w robocie..
chce weekend! chce weekend!
ohhh ja też chcę, ja też....
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Nadrabiałam

A malibu już nie ma o sorry. brazilio
nawet sie ie podzieliłaś
Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny po długiej przerwie
Miałam trochę spraw i nie mogłam zbyt często przesiadywać na wizażu.
Ale kurcze 50 stron to będzie trochę ciężko przeczytać

No a ja się wzięłam trochę za siebie tzn. próbuję schudnąć.
I mam już ustalone menu z kucharką
jakie menu ustaliłaś? pochwal się, może coś zgapię
Stary 2010-03-15, 12:24   #1989
Martoolka87
Zakorzenienie

MENU:
Obiad:
rosół z makaronem
3 szt mięsa na osobę
do wyboru mamy takie rodzaje:
- udko z kurczaka w sosie potrawkowym
- zraz wołowy zawijany (czyli rolada )
- pieczeń z szynki wieprzowej peklowanej
- kotlet de vollaille
- schab nadziewany kapustą i grzybami w sosie ogórkowym
- medalion z indyka z szynką serem i papryką
- gorgonzolla (cyc z kurczaka w sosie śmietanowym z brokułami i serem gorgonzolla)
- schab faszerowany
- filet z porą z sosem pieczarkowo-borowikowym

No i z tych mięs mamy wybrać tyle, żeby były 3 sztuki na osobę, czyli około 210 sztuk w naszym przypadku i zwisa im to, czy wybierzemy 5 rodzajów, czy wszystkie. Na pewno nie weźmiemy wszystkich, bo wtedy by wyszło po 5 sztuk danego mięsa na cały długaśny stół i wtedy by było, że ktoś nie mógł spróbować, bo zabrakło, więc pewnie wybierzemy tylko 5-6 rodzajów, albo weźmiemy więcej rolad, a mniej np. udek

Dodatki:
ryż
ziemniaki
frytki
surówki
sosy

Ciąg dalszy nastąpi

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Deser:
Lody z owocami i bitą śmietanę
kawa lub herbata (oprócz tego w trakcie wesela też będą serwować jak ktoś poprosi i chcemy też żeby na osobnym stoliku stały ciepłe napoje w termosach)
owoce
ciasto (ale to nie jest wliczone w cenę - osobno zamawiamy)

Zimny bufet - 4 szt/os. (tak samo jak z mięsami, mamy wybrać 280 sztuk, obojętnie ile czego)
- szparagi w szynce
- perliczka z szynką i serem
- galantyna drobiowa
- pieczyste
- karkówka faszerowana
- indyk z suszonymi owocami
- galart drobiowy
- ryba po grecku
- sałatka warzywna
- sałatka z kurczaka z ananasem
- rolada drobiowa z brokułami

Śniadanie 1szt/os
barszcz czerwony
szaszłyk z karkówki
golonka z wody, kapusta z grzybami
golonka po bawarsku
pieczywo, herbata, musztarda
Stary 2010-03-15, 12:25   #1990
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Odnośnie spowiedzi - bywa różnie jak widać... http://forum.styl.fm/o-co-pytaja-na-...nej.t35621.htm
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:42   #1991
83mika
Raczkowanie

Cytat:
MENU:
Obiad:
rosół z makaronem
3 szt mięsa na osobę
do wyboru mamy takie rodzaje:
- udko z kurczaka w sosie potrawkowym
- zraz wołowy zawijany (czyli rolada )
- pieczeń z szynki wieprzowej peklowanej
- kotlet de vollaille
- schab nadziewany kapustą i grzybami w sosie ogórkowym
- medalion z indyka z szynką serem i papryką
- gorgonzolla (cyc z kurczaka w sosie śmietanowym z brokułami i serem gorgonzolla)
- schab faszerowany
- filet z porą z sosem pieczarkowo-borowikowym

No i z tych mięs mamy wybrać tyle, żeby były 3 sztuki na osobę, czyli około 210 sztuk w naszym przypadku i zwisa im to, czy wybierzemy 5 rodzajów, czy wszystkie. Na pewno nie weźmiemy wszystkich, bo wtedy by wyszło po 5 sztuk danego mięsa na cały długaśny stół i wtedy by było, że ktoś nie mógł spróbować, bo zabrakło, więc pewnie wybierzemy tylko 5-6 rodzajów, albo weźmiemy więcej rolad, a mniej np. udek

Dodatki:
ryż
ziemniaki
frytki
surówki
sosy

Ciąg dalszy nastąpi

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Deser:
Lody z owocami i bitą śmietanę
kawa lub herbata (oprócz tego w trakcie wesela też będą serwować jak ktoś poprosi i chcemy też żeby na osobnym stoliku stały ciepłe napoje w termosach)
owoce
ciasto (ale to nie jest wliczone w cenę - osobno zamawiamy)

Zimny bufet - 4 szt/os. (tak samo jak z mięsami, mamy wybrać 280 sztuk, obojętnie ile czego)
- szparagi w szynce
- perliczka z szynką i serem
- galantyna drobiowa
- pieczyste
- karkówka faszerowana
- indyk z suszonymi owocami
- galart drobiowy
- ryba po grecku
- sałatka warzywna
- sałatka z kurczaka z ananasem
- rolada drobiowa z brokułami

Śniadanie 1szt/os
barszcz czerwony
szaszłyk z karkówki
golonka po bawarsku
No no goście głodi nie wyjdą
Wiecie tak sobie oglądam butki i wpadły mi w oko takie:
Załącznik 2949981
Kupowała któraś z Was buty przez internet?
Stary 2010-03-15, 12:48   #1992
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Załącznik 2949981
Ładne Przez internet nigdy nie kupowałam i raczej nie zamierzam kupować, bo jednak wolę przymierzyć w sklepie i zobaczyć jak się w nich chodzi Chociaż kiedyś mówiłam, że stanika przez internet nie kupię, ale nie miałam wyjścia - kupiłam i pewnie jeszcze nie raz zamówię w necie stanik, więc może do butów też się przekonam, jeśli nie uda mi się nic ciekawego znaleźć w sklepie stacjonarnym
Stary 2010-03-15, 12:48   #1993
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja, bo już byłam w pełni zdesperowana I nie żałuję zakupu, pasują na mnie idealnie i kolor mają idealny pod suknię
Stary 2010-03-15, 12:49   #1994
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 2949981
Chili kupowała

A ktoś się o waxa pytał. jak sie okazuje nie kupiłam tego polecanego przez cały wizaż tylko coś podobnego: http://www.lalbavita.com.pl/strona.php?40720
dzisiaj wypróbuję to zobaczę czy działa...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:50   #1995
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 2949981
Ja kupowałam buty przez internet i są super. A te na fotce to mało widać Co to za materiał?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-15 o 12:51
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:52   #1996
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja kupowałam buty przez internet i są super. A te na fotce to mało widać Co to za materiał?
To pewnie zależy od tego, żeby dobrze rozmiar dobrać
A to jest skóra eko biała
Stary 2010-03-15, 12:58   #1997
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
To pewnie zależy od tego, żeby dobrze rozmiar dobrać
A to jest skóra eko biała
Bo na tym małym zdjeciu wygląda na lakierowane coś...
No w duzej mierze zależy od dobrego rozmiaru
Stary 2010-03-15, 13:00   #1998
Martoolka87
Zakorzenienie

A ja sobie zaczęłam butki do mojej sukni oglądać i się zastanawiam nad takimi w kolorze wstążki i bukietu Muszę to z TŻtem obgadać
Tu znalazłam np. takie (odcień nie jest idealnie taki jak w bukiecie, ale chyba nie musi być identyczny )
http://allegro.pl/item948806511_buty...rozowe_36.html
Tylko chyba bym wolała takie z wolna piętą, bo wtedy ten paseczek mogłabym regulować, żeby mi buty nie spadły jak je rozchodzę
Stary 2010-03-15, 13:01   #1999
aicila
Rozeznanie

Martoolka87 dzięki za spis. już go sobie zapisałam na kompie zobaczymy co nam nasza kucharka powie bo ja np. chciałabym na deser szalotkę na ciepło z lodami, ale nie wiem czy to jest wykonalne w weselnych warunkach
swoją drogą 10 kwietnia idziemy na wesele na którym ona też gotuje, więc będziemy wiedzieć co i jak smakuje z jej rąk

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:05   #2000
lain
Zakorzenienie

Czesc po weekendzie
my wczoraj caly dzien swietowalismy urodzinki TZa - w zasadzie zaczelismy juz o polnocy a dzis w koncu wyszlo sloneczko i gdyby nie to, ze troche jest zimno to by bylo idealnie jeszcze sie napatoczylam na ta szczurkowata 'Majke' z TVNu i jej lowelasa, bo krecili mi pod instytutem i pol ulicy zastawili

Cytat:
tak zachęcałyście tu wszystkie do tego waxa to se wczoraj zakupiłam i jeszcze promocja w aptece była i 14,20zł zapłaciłam za spore opakowanie

o jaaaaa gdzie tak tanio wyhaczylas? daj namiary, bo ja juz jestem w polowie zawsze sobie go da sauny nakladam i potem mam akie fajne wloski

edit: a juz doczytalam, ze to jakis inny wax kupilas jak wyprobujesz to podziel sie wrazeniami - moze ten tez jest ok

Cytat:
a i na Alicji byłam - mało Burtonowskie ale i tak polecam
tez uwazam, ze mogla byc ta Alicja bardziej Burtonowska dobrze, ze moja ulubiona postac - Czerwona Krolowa byla wystarczajaca (jak dla mnie) Burtonowska
teraz czekamy na 'Wyspe Tajemnic' Ci co sciagneli z neta () pisza, ze super, wiec mam nadzieje, ze sie nie zawiedziemy

Cytat:
Śniadanie 1szt/os
barszcz czerwony
szaszłyk z karkówki
golonka po bawarsku
to jest menu na sniadanie?
ja bym tego normalnie nie byla w satnie przyjac na poranny brzuszek, a co dopiero na kacu
oby mi u mnie w hotelu zaserwowali na sniadanko omlet albo jajecznice - jak dla mnie the best na kaca

u mnie jest w standardzie:

Zupa:
Krem z pieczarek 200ml z groszkiem ptysiowym
lub tradycyjnie rosół w wazach z makaronem
Danie Główne:
Dwa rodzaje mięs: Schab pieczony + Devolay, ziemniaki oraz zestaw surówek
Deser:
Lody z owocami i bitą śmietaną, polane sosem owocowym
STÓŁ SZWEDZKI - Zimna płyta:

• 2 rodzaje śledzi
  • 3 rodzaje wędlin na półmiskach + mięsa pieczone
  • 2 rodzaje sałatek
  • Ogórki konserwowe
  • Ogórki świeże
  • Pikle konserwowe
  • Pomidory
  • Pieczywo, masło
  • Pomidory, ogórki
Gorąca kolacja I:
Roladki wołowe z kluską śląską i czerwoną kapustą
Gorąca kolacja II:
Filet z kurczaka soute z brzoskwinią zapieczony żółtym serem, podawany z kolorowym ryżem
Gorąca kolacja III:
Brizol wieprzowy z pieczarkami w śmietanie
Gorąca kolacja IV:
Barszcz czerwony z krokietem

ale mam zamiar zmienic zupke na krem z pomidorkow, a III goraca kolacje na cos wiecej w zimnej plycie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:06   #2001
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka87 dzięki za spis. już go sobie zapisałam na kompie zobaczymy co nam nasza kucharka powie bo ja np. chciałabym na deser szalotkę na ciepło z lodami, ale nie wiem czy to jest wykonalne w weselnych warunkach
swoją drogą 10 kwietnia idziemy na wesele na którym ona też gotuje, więc będziemy wiedzieć co i jak smakuje z jej rąk
ooo to bardzo dobrze! wypróbujecie jej zdolności
Stary 2010-03-15, 13:09   #2002
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Acha, ze współżycia się nie spowiadam. Jak ksiądz sam zapyta, to mu powiem, ale i tak uważam, że to nie grzech. Już chyba kiedyś mówiłam, że koleżance zakonnica powiedziała, że tam gdzie jest miłość tam nie ma grzechu i ja się z tym zgadzam.
To jest indywidualna sprawa, ale ja np. miałabym wyrzuty sumienia gdybym tego na spowiedzi nie powiedziała, bo wg. kościoła to niby grzech. Wg. mnie to nie powinien być grzech, bo nikomu nic złego nie robimy Jak sie jest z kimś i się go kocha , to nie powinno być zadnego "ale" . Czasami to jest wkurzające właśnie, ze jeden ksiadz mowi, jak sie z milości to zrobilo to nie jest to grzechem, a drugi w ogole na nic nie zwroci uwagi, tylko zacznie jechac po Tobie

Martoolka : ale zrobilas smaka
Stary 2010-03-15, 13:10   #2003
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka87 dzięki za spis. już go sobie zapisałam na kompie
Proszę

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to jest menu na sniadanie?
ja bym tego normalnie nie byla w satnie przyjac na poranny brzuszek, a co dopiero na kacu
oby mi u mnie w hotelu zaserwowali na sniadanko omlet albo jajecznice - jak dla mnie the best na kaca
Proszę mi tu nie rzygać na moje jedzenie
Śniadanie w sensie posiłek około 1-2 w nocy, a nie na kaca rano
Stary 2010-03-15, 13:11   #2004
201701300931
Konto usunięte

U mnie śniadanie będzie w formie szwedzkiego stołu - do wyboru do koloru Nawet nie wiem co tam będzie, nie rusza mnie to w ogóle :P

Muszę się pochwalić, że zamówiłam księgę gości nareszcie

No i chilanes za dwa tygodnie zjeżdżam do domu...
Stary 2010-03-15, 13:14   #2005
83mika
Raczkowanie

Cytat:
A ja sobie zaczęłam butki do mojej sukni oglądać i się zastanawiam nad takimi w kolorze wstążki i bukietu Muszę to z TŻtem obgadać
Tu znalazłam np. takie (odcień nie jest idealnie taki jak w bukiecie, ale chyba nie musi być identyczny )
http://allegro.pl/item948806511_buty...rozowe_36.html
Tylko chyba bym wolała takie z wolna piętą, bo wtedy ten paseczek mogłabym regulować, żeby mi buty nie spadły jak je rozchodzę
Fajny pomysł z tym kolorem
no właśnie te butki co mi sie podobaja nie maja paska, hmm myślicie że nie spadną?
Stary 2010-03-15, 13:15   #2006
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 2949981
Dokładnie nie widać tych butków , ale myślę, że ładne są takie z kokardkami. Tylko, żę ja nie mogłabym mieć z wyciętymi palcami bo mi zawsze wyłażą
Przez internet nie zdazyło mi sie kupowac butów, bo ja mam raczej połówki
Stary 2010-03-15, 13:16   #2007
chilanes
Zakorzenienie

Danaeee84 spróbuję tym razem nie zawieźć

Woda może napiszesz nam coś więcej o wieczorze?
Stary 2010-03-15, 13:19   #2008
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Danaeee84 spróbuję tym razem nie zawieźć
Nie przejmuj się... I tak bym się wtedy nie spotkała, bo piątek to był bardzo smutny dzień dla mnie i byłam tylko w stanie płakać, a nie w głowie mi były jakieś spotkania. Więc w sumie dobrze, że się nie odezwałaś wtedy
Stary 2010-03-15, 13:21   #2009
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że zamówiłam księgę gości nareszcie

Cytat:
Fajny pomysł z tym kolorem
no właśnie te butki co mi sie podobaja nie maja paska, hmm myślicie że nie spadną?
Dzięki Tylko nie wiem, czy się odważę w takich butach wyskoczyć Jeśli TŻ mnie poprze, to założę, ale jeśli mu się ten pomysł nie spodoba (a raczej tak będzie), to sobie odpuszczę, bo sama nie jestem do końca przekonana (tak jak kiedyś pisałam). Chcę, ale się boję, że to będzie dziwnie wyglądać

Teraz tak sobie myślę, że w sumie większe jest prawdopodobieństwo, że stopy napuchną i wtedy buty nie spadną. Ja mam tak dziwnie, że jak kupię buty bez paska, to muszę kupić za ciasne, bo po tygodniu już są dobre, a po miesiącu muszę wkładki w nie wkładać, bo mi spadają
Kiedyś na imprezie machnęłam nogą i but poszybował w powietrze Dobrze, że nikogo nim nie walnęłam
Stary 2010-03-15, 13:23   #2010
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Tylko nie wiem, czy się odważę w takich butach wyskoczyć Jeśli TŻ mnie poprze, to założę, ale jeśli mu się ten pomysł nie spodoba (a raczej tak będzie), to sobie odpuszczę, bo sama nie jestem do końca przekonana (tak jak kiedyś pisałam). Chcę, ale się boję, że to będzie dziwnie wyglądać

Teraz tak sobie myślę, że w sumie większe jest prawdopodobieństwo, że stopy napuchną i wtedy buty nie spadną. Ja mam tak dziwnie, że jak kupię buty bez paska, to muszę kupić za ciasne, bo po tygodniu już są dobre, a po miesiącu muszę wkładki w nie wkładać, bo mi spadają
Kiedyś na imprezie machnęłam nogą i but poszybował w powietrze Dobrze, że nikogo nim nie walnęłam :cojest:
to Ty lepiej kankana nie tańcz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości