Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-15, 12:21   #2521
fiolka122
Raczkowanie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

Cytat:
Napisane przez desireless Pokaż wiadomość
Wiecie co? tak zaczelam obliczanie i liczac ze 1 kg na jeden tydzien to za 4 tyg. bedzie u mnie 89,5 :| dla mnie ta waga jest hmm nawet w marzeniach nie sadzilam ze do 93 zejde !!!!! masakra ja zawsze duzo wazylam i jak pamietam to chyba taka wage ja mialam na poczatku liceum :| albo koniec podstawowki masakra :| ale w tym dobrym znaczeniu cos niewyobrazalnego SZOK! i jeszcze jeden ze ja mialabym wazyc 70kg dla mnie ta waga jest hmm nie wiem strasznie odlegla ale w takim tempie.. nie no nie moge uwierzyc po prostu ze ze moglabym tyle wazyc!
Desi ja wierze, że Ty dojdziesz do tej upragnionej wagi. Kurcze , nie spotkałam jeszcze tak wytrwałes osoby jak Ty, jesteś dla każdej z nas przykładem, ze można-jak sie czego bardzo chceTyle kilosów zrzucić to dla mnie szok normalnie!Ja też bym chciała mieć taką wytrwałośc jak Ty.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

anecia no jak wrocisz , to sie opowiedz, jak tam w pracy było przed odejsciem

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

kurde a co do pekania w szwach, to musze leciec , bo przypomniało mi sie , ze mam nowy zamek w czarnej kurtce, a fastryga nie wyjeta pomarańczowego koloru...trzeba ja wyjac i wtedy śmigam do lekarza, wroce do Was po południu .

ps. Też macie takie piękne słoneczko za oknem jak ja?az sie życ chce
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:25   #2522
margolka1986
Zakorzenienie

ja wczoraj przymierzałam różne spodnie i qrdek.. większość jest na mnie za duża w biodrach i pupie.. z brzucha i cyców mało mi spada a tam gdzie nie mam najwięcej to jest jeszcze mniej :/ w sumie fajnie nakładać ciuchy które nagle sa za duże ale pytanie to w czym chodzić? bo strach kupowac teraz nowe jak ma się w planach dalsze odchudzanie... chcoiaz ja to przy was jestem pikus bo niewiele chudne.. desi dla mnie jesteś niesamowita ze swoim osiągnięciem.

wiecie co wczoraj odkryłam ? stwierdziłam ze takie suche wafle sa dobre na taka hmm przymusowa przegryzke,. ale poczytałam opakowanie i w 100g jest ponad 400 kalorii szoooook

Daga chodzi mi o koszt za sale od osoby

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:27   #2523
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

fiolka122 dla mnie tez teraz jak o tym mysle cos niesamowitego :| az sama sie dziwie tej calej wytrwalosci bo zawsze bylam w goracej wodzie kapana i chcialam cos juz teraz miec (najmlodsza w rodzince ) ale tez i uparta j(ak mi na czyms zalezalo a teraz mi zalezy zeby pokazac mojemu bylemu zeby sobie zalowal ze odpuscil mnie ) teraz tak dlugo 5 miesiecy prawie 6 i wytrzymalam i dalej wytrzymuje masakra hmm dziwne to wszystko dziwna ja jestem chyba bede musiala podziekowac swojemu bylemu jak juz dojde do swojej wagi prawidlowej bo to wszystko przez niego bynajmniej na poczatku a teraz robie dla siebie ale dziękówka jemu przynajmniej za to za tego kopa w dupe bo gdyby nie zerwal to bym sie na odchudzanie nie zdobyla no i jednego dupka w moim zyciu mniej
Co do ciuchow no troszke narzekam bo mi sie szafa robi "szczupla" razem ze mna ale dobrze ze siorke mam zawsze jej troche zazdroscilam ze w sklepie mogla sobie mierzyc co chciala i kupywac wiec od niej bede teraz te ciuchy pozyczac ona tez tak wazy powyzej 70kg wiec jeszcze troche

Będzie -> ??

Edytowane przez desireless
Czas edycji: 2010-03-15 o 12:28
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:41   #2524
mysiunia85g
Zadomowienie

Desi gratuluję kolejnych kilogramkówklaski : cieszę się, że z nami jesteś, bo przynajmniej mamy się na kim wzorować
Milenkar20 ja to bym Twojego bobasa schrupała, bo taki słodziutki jest

A propo rankingu, to ja mam do rzucenia 30kg tzn. tyle było przy pierwszej spowiedzi, od tego czasu się nie warzyłam i nie mam zamiaru, aż do kolejnej spowiedzi

Wczoraj znalazłam moje stare staniki(sprzed 2 lat) i tak pod biustem są dobre, ale miseczka niestety za mała, moje piersiątka wychodziły górą i po bokach, a właściwie same sutki wchodziły
Zostały mi 2 staniki, w których chodzę na zmianę, ale i tak cycki mi z nich wychodzą, a ja nie chcę nowego stanika kupować, liczyłam na to, że będą się zmniejszać, jak będę chudła, a tu dupa blada, one jeszcze rosną

Edytowane przez mysiunia85g
Czas edycji: 2010-03-15 o 12:59
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:47   #2525
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez desireless Pokaż wiadomość
no i jednego dupka w moim zyciu mniej
jednego dupka mniej i Twojej dupki tez mniej wiec wszytsko OK hehe
Co do ciuchow, to ja na szczescie nie mam problemow... bo do 94 dobilam calkiem niedawno (w wakacje wazylam jakies 82 - tylko potem ta kuracja hormonami i ten apetyt i dupa ) wiec narazie jedynym zmartwieniem moim jest, aby zmiescic sie w swoje dawne spodnie. mam tez ciuszki sprzed 2-3 lat, kiedy wazylam kolo 75... masakra, ja juz nie chce nigdy wiecej tak tyc i chudnac. dlatego moze powinnam cieszyc sie, ze tym razem chudne wolniej. moze unikne ponownego jojo dzieki temu...

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:09   #2526
czarownica2010
Raczkowanie

To i ja dolaczam sie do rankigu gwiazd !!! Mi do magicznej 70 zostalo 11 kg. I chyba nie chce wazyc mniej, bo jak mowi moj maz "w tej wadze" mi najlepiej. Tylko kiedy to bedzie??????
Milenkar, sliczny ten Twoj synek !!!
Stary 2010-03-15, 13:09   #2527
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

misialinana nooo dokladnie
mysiunia85g ajjj tam jaki wzor hehe Same sobie tez mozecie byc wzroem miesiac czasu a tu juz Was mniej jest i nie w sensie ze osobek
czarownica2010 jak to kiedy? za jakies 2-3 miechy szybko zleci zobaczysz i bedziesz git laseczka

Ok obiad zrobiony : 2 kotleciki z platkow kukurydzianych a do nich salatka ze wszystkiego (czyli pare lisci salaaty, troszke kapusty pekinskiej, 3 rzodkiewki, 1/4 papryki, natka pietruszki, koperek, sol ziola prowansalskie, chyba to wszystko hmm, a i 2 lyzki jogomajonezu - uwelbiam go i ma najmniej tluszczu niz inne majonezy z roznych firm czy tez light)+ herbata jakas tam odchudzajaca (grejfrutowa )
Wyżerkaaaaaaaa !!!

Będzie -> ??

Edytowane przez desireless
Czas edycji: 2010-03-15 o 13:11
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:18   #2528
pysia1711
Wtajemniczenie

anecia120 no to w takim razie poleć jakieś dobre kremy na rozstępy
daga101,fiolka i wszystkie laski regulamin podpięty od kilku dni pod podpis patrzeć trochę
desi ja swojemu byłemu też mogę podziękować jak ty na coś się jednak przydali po zerwaniu zaczełam odchudzanie[czerwiec 09] z 97 przez dwa niecałe miechy zeszłam do 87 no i w końcu z wami do teraz 83 ale to przez grzeszny luty.Teraz to się tak pilnuje jak nigdy i w porównaniu do lutego sądzę,że o wiele mniej grzesze i więcej ćwicze

a właśnie skończyłam sprzątać i zaliczałam brzuszki oraz porządne rozciąganie[głównie do szpagatu-kolejne wyzwanie] idę teraz coś przekąsić chyba zupy sobie odgrzeje i zrobie jakieś placki/racuchy serowe mimo,że mi jeszcze na sb wegli nie wolno,ale i tak przecież dużo nie urzyje ani nie zjem wszystkich z przepisów od misi błogosławie cie za te pt.dieteczyne

Edytowane przez pysia1711
Czas edycji: 2010-03-15 o 15:46
pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:23   #2529
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
daga101,fiolka i wszystkie laski regulamin podpięty od kilku pod podpis patrzeć trochę
ha! a ja wczoraj wlasnie ktaras nowa do Twojego podpisu odsylalam

...ja dzis od 6 rano juz po kawce, herbatce, lyzce galaretki kurakowej, wiesniaku i 2 mandarynkach... :P wiecej w pracy nie mam, wiec zjem dopiero jak wroce do domu...tylko nie wiem kiedy to bedzie O_o

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-03-15 o 13:28
Stary 2010-03-15, 13:28   #2530
pysia1711
Wtajemniczenie

laski przyszła nowa klawiatura w końcu witajcie cyferki i znaczki właśnie podłaczam

Stary 2010-03-15, 13:30   #2531
misialinana
Rozeznanie

Czarownica, czyli jestes na szarym koncu rankingu heheh. az Ci zazdroszcze...

Ciesze sie, dziwczynki,z e sie przepisy Wam przydaja! przynajmneij Wam, bo ja niem am weny do gotowania ostatnio

...chociaz moze dzis zrobie placki z kaszy gryczanej (w koncu Lubego powinnam nakarmic, bo ostatnio sam sobie wszystko szykuje hehe) - widzialm taki przepis -kasze ugotowana, polaczyc z podsmazona poszatkowana (w naszym wypadku moze byc pewnie podduszona z przyprawa) cebulka, dodac maki -tyle, zeby scalic calosc(ja uzywam - jesli w ogole! - zytniej) i jajko. w przepisie radzili dodac rozduźdany ziemniak, ale ja sobie daruje, bo przeciez nie bede do sklepu po jednego kartofla latac!

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-03-15 o 13:38
Stary 2010-03-15, 14:02   #2532
daga101
Raczkowanie

CHOLERA NIE ODPUSZCZE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&NR=1

OGLĄDAC BO JAK NIE TO
daga101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:17   #2533
misialinana
Rozeznanie

DAGA!! ale niestety jak dla mnie nie przebil naszego wczesniejszego idola w pasiastych majteczkach

Stary 2010-03-15, 14:20   #2534
mooniisss
Raczkowanie

Dzień dobry dziewuszki

Właśnie wróciłam ze szkoły. Póki co, raczej bez wiekszej rewelacji
śniadanie 2 kromki z pomidorem i szynką + gorzka herbata
2 śniadanie kanapka z ogórkiem

chyba w porządku co ?
a obiadek właśnie się pichci
mooniisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:25   #2535
Milenkar20
Raczkowanie

Daga normalnie zaje fajne
Co on tam na dole ma

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Co robicie laseczki ???? bo mi to się nic n ie chce
Ide na dymka bo mnie normalnie aż ściska
Milenkar20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:29   #2536
fiolka122
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
daga101,fiolka i wszystkie laski regulamin podpięty od kilku pod podpis patrzeć trochę
Pysia no sorki, aj to chyba mało kumata jestem , bo nie wiem o co chodzi....badz dobra mamusią i wytłumacz mi jak 3latkowi...plis

Daga obejrzałam, jak tylko te pały zobaczyłam wiedziałam, ze nie przelewki i musze to zrobic.No i powiem, ze jestem w szoku, gostek wywija jak jakas baletina ale to chyba nie ten sam co ostatnio...ten pan jak tanczy z profilu wyglada jak cięzarna, gdyby nie ta trąba mozna by było sie pomylić....ale trzeba przyznać, nieźle mu to wychodzi dansowanie.

Kurde lasencje, dziś wymiekam, nie mam na nic sił. DOpiero wróciłam do domu. MOj lekarz wyjechał służbowo, wiec poszłam do innej baby( w sumie to wielkiego wyboru nie miałam, bo od dorosłych sa 2 na stałe i 2 dochodza)no a ta mi , ze ona sie nie zna na ustawianiu moich lekow, bo ona stosuje inne, myslałam, ze mnie szlak trafi, bo ta druga lekarka tez sie nie zna.Skonczyło sie na tym,ze ja jej powiedziałam,skad moj lekarz bierze proporcje a ona nadal nie czaiła dawek, w koncu zostawiła bez zmian i kazała zrobić ponownie badanie w czwartek. Ciekawe, czy przez 3 dni nauczy sie dawkowania leku.
Pozniej poszłam popłacić rachunki sis i na zakupy, stałam 15 min w kolejce po skrzydełka,a przede mna kupowała tylko 1 pani(5 plasterów tego, 8 tamtego, to za duzo, to za mało...matko) na dodatek słabo zaczeło mi sie robic.
JA nie wiem co zrobic, czuje, ze moj organizm dostał nieźle w dupe, jestem po prostu wykończona, nie chce mi sie jesc, wrecz wmuszam w siebie i do tego wszystkie czuje jak mnie zaczynaja bolec wszystkie mięśnie. Do tej pory zjadłam 6 wafli ryż, banana i wypiłam pół małego kubusia i troszke wody. Co mam zrobic?boje sie czegos zjesc konkretnego , zeby sobie nie przywalic znowu.Za głupote teraz płace. Dziewczyny, uczcie sie na moich błędach.
Ide na C.órki McLauda , jeszcze dziś i jutro i koniec, a szkoda, lubie ten serial.
Stary 2010-03-15, 14:34   #2537
daga101
Raczkowanie

JAK TO CO- dezodorant w kulce

MARGOLKA-- CENY w lokalu w łodzi to najtaniej 120 +70 poprawiny ,alkohol wasz, natomiast lokal o wyzszym standarcie to koszt 180-200 zł od osoby i 90 poprawiny.terminy pozajmowane na 2011 rok , ja sama mam zajete terminy na 2011 na wystroj sali ,

na ile osob planujesz to wesele - pomysl o kucharkach i wynajeciu sali ,słuze rada,
daga101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:51   #2538
anecia120
Raczkowanie

GG do anecia120

Cytat:
Napisane przez daga101 Pokaż wiadomość
CHOLERA NIE ODPUSZCZE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&NR=1

OGLĄDAC BO JAK NIE TO
DAGUŚ ja właśnie wróciłam bo mie było klientów i panie uznały że jak tak to moge iść do donu i przyjść jutro. muszą sie niby przyzwyczajać do braku mnie...a nie obrażaj sie bo ja zawsze oglądam to co załączasz. wczorajszy - masakra widać że można jeśli sie chce. a dziś- pan ma przód jak odwłok owada bo mu się brzuch połączył z pitokiem(swoją drogą nie najmniejszego chyba)...
a co do swatania to trzeba wcześnie zacząć niech się oswajają z myślą że to mamusie rządzą
PYSIA jeśli chodzi o krem to jest w obecnym katalogu nowa seria z kofeiną i lipo burn. perfekt body sie nazywa. działa spalająco przeciw cellulitowo wspomaga drenaż, redukuje nadmiar tkanki tłuszczowej a juak piszą i tak jest naprawde to energetyzujący zapach rozbudza zmysły...wrrrr
ja jestem w fazie testów bo jako konsultant mam sporo taniej. a tak szczerze to jeśli okarze sie dobry to wart ceny.
jak koleżanki z okolic chciałyby to oddam go w cenie zakupu dla mnie.
a co do rozstępów- to zmora nie tylko dla osób odchudzających ale młodych mam i osób szybko dojrzewających. wiem na własnym przykładzie wiem ze rozstępów jest sie bardzo cięzko pozbyć a w zasadzie jest to nie możliwe by zniknęły zupełnie. można je spłycić i rozjaśnić. właśnie specyfikami antycelulitowymi. nie będą widoczne ale przy dokładniejszym obejrzeniu nadal pozostajądobrze im romią pilingi tylko nie gruboziarniste i nie enzymatyczne. tak jak pisałyście kawa tak a oprócz tego sól morska. zaraz po takim zabiegu należy nalozyc krem silnie nawilżający(nie bede za bardzo sugerować choć znam taki żebyście nie pomyślały że reklamuje oriflame) . dobrze raz na jakiś czas posmarować wiecie czym?- kremem przeciwzmarszczkowyn-tak dokładnie nim. zawiera substancje ściągające skóre i zmniejszające bruzdy. no dobra koniec wykładu w razie pytan polecam sie naq przyszłość.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

to był chyba mój najdłuższy list do was.... niedługo dogonie pysie desi i fiolke. a tak dodatkowo fiolka to widzisz jak to wygląda z mojej perspektywy - przyjdzie klient obsługujesz go półgodziny a on 2 plasteki tego 5 deko tego ta papryka nie ładna chce tą,"chleb tamten z prawej nie ten obok no nie ten ten wyższy a albo nie ten bardziej wypieczony , nie ten z makiem z mąka no co pani"- a ty masz nogi w tyłku i latasz z nieszczesnym chlebem w tą i z powrotem. a przychodzi do płacenia....a to już nastepna historia
spłukajmy kilosy na zawsze w sedesie

Edytowane przez anecia120
Czas edycji: 2010-03-15 o 14:56
anecia120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:59   #2539
miiilenka
Zadomowienie

On ma wypchanego sisiora!!!!!!

Pojezdzilam na rowerku spalilam 450kcal, zjadlam obiadek i dyndam teraz przed kompem:P

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:04   #2540
anusia10
Raczkowanie

Witam Laseczki

Milenkar- śliczny maluszek,
Desi- gostek niesamowity,

jeżeli chodzi o ranking to ja muszę zrzucić 20,9 kg

dzisiaj zjadłam dopiero:
ś- 3 plasterki polędwicy z indyka+ 3 listki sałaty
IIś- sałatka (pół pomidora, sałata, kawałek zielonego ogórka)
obiad będzie za chwilę- pierś z kurczaka(oczywiście bez panierki)smażona na oliwie z oliwek

znowu dzisiaj nie mogę się wyrobić z 6 posiłkami chyba będzie tylko 5;
p-pomarańcza+kiwi
k-omlet z 1 jajka+wędzony łosoś
Stary 2010-03-15, 15:18   #2541
mooniisss
Raczkowanie

mów obiad - smazona pierś z kurczaka w przyprawach + gotowane warzywa
Stary 2010-03-15, 15:30   #2542
tak
Zakorzenienie

Opuściłam Was na troszkę, ale wróciłam zarejestrowałam się w programie Payback. Macie może z tym jakieś doświadczenia.?
Jestem już po obiedzie, ciasto dzisiaj robię, ale muszę do Reala iść na jakieś zakupki
mooniiss -miałam taki sam obiad

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2010-03-15 o 15:31
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:38   #2543
fiolka122
Raczkowanie

anecia wiem, o czym piszesz. TEz kiedyś pracowałam w sklepie, nie sporzywczym ale AGD, wiem jacy ludzie potrafia byc upierdliwi. Ja sama zauważyłam, ze zrobiłam sie cięzką klientka, tzn wymagającą z naciskiem na jakość i miła obsługe, ale bez przesady, wiem jakie sa granice.
miiilenka myślisz, ze miał wypchanego?Wiecie, dobrze, ze ten pan to tego body nie miał w poziome paski, wtedy bym tego nie przeżyła, moj własny śmiech by mnie zabil.W ogole zastanawiam sie po co mu to body...
Dziewczyny, sadzicie, ze te liczniki na rowerkach stacjonarnych to dobrze te kaloriie licza?MOj licznik zepsuty. Ja sobie wyznaczam trase, i obliczam raczej kilometry jakie przejechałąm hehe.A tak serio, czy to możliew zeby przez 30 min spalic ok 250 kcal?(bo któraś z Was wczeniej pisała, ze tyle jej pokazało).

anecia A o jakim katalogu pisałyście?o ofirlame?Ja sie własnie zastanwiałam nad skakaneczką(cena wydaje sie jeszcze przystępna, ale nie wiem, w jakich sa cenach z licznikami), ale kurde nie wiem, chyba moja noga by nie wytrzymała duzej ilości skoków, a nie chciała bym aby skakana leżała w kącie.Albo taki liczniek kroków(ale nie wiem , czy w praktyce to sie by przyjeło).Ehhh jakaś taka jestem ostatnio niezdecydowana, moze dlatego, ze z kasa krucho. MOj TZ w koncu fakt pojechał w delegacje, ale i tak pasa bedzie trzeba zacisnac ,bo wydatkow duzo, a oszczędności prawie żadne juz.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

TAk witaj po dłuższej nieobecności. No jak fajnie i Ty znów zawitałaś i Milenkar sie pojawiła tez
Payback...czy to to, ze sie płaci, w wybranych sklepach, albo na allegro, i za ileś tam złotych dostajesz punkty, które mozna wymienic na coś tam, kiedys tam?Jesli to to, to ja sie kiedyś nad tym zastanawiałam, ale jakos na razie nie zrealizowałam pomysłu.
Stary 2010-03-15, 15:40   #2544
pysia1711
Wtajemniczenie

no to na razie na szczycie listy jestem ja

obiadek za mną zupka i trzy placki serowe, na kolacje będzie zapiekanka z wczoraj,podwieczorku nie będzie raczej. Na koniec dnia podam cały jadłospis

Stary 2010-03-15, 15:40   #2545
fiolka122
Raczkowanie

ja sobie chyba omlet zrobie, ale jeszcze nie teraz, teraz sie chyba położe i troszke prześpie, bo nie mam juz sił nawet po klawce klikać.wroce pozniej oczywiście
Stary 2010-03-15, 15:42   #2546
mooniisss
Raczkowanie

Co proponujecie na podwieczorek/kolację ? chodzi za mną coś słodkiego :P słodkie moze równać się dietetyczne ? ;>
Stary 2010-03-15, 15:43   #2547
czarownica2010
Raczkowanie

Fiolka, na moim rowerku jest mozliwe stracenie 250 kcal przez pol godziny. Z tym, ze predkosc raczej ma byc caly czas w granicach 30-35 km/h. Co do skakanki to tez sie kiedys zastanawialam nad jej kupnem, ale w koncu zrezygnowalam. Mieszkam w bloku, waze ile waze, i jakos tak zal mi sie zrobilo sasiadow z dolu (b.mile, starsze malzenstwo)... No bo by chyba zawalu dostali, ze to trzesienie ziemi nadciaga...
Monis, poszukaj w przepisach dukana, a jak nie to wyprobuj stary, niezawodny przepis: jogurt+ slodzik+ odtluszczone kakao. Smakuje prawie, jak serek homo czekoladowy, tylko jest duzo rzadszy... A ja wlasnie pieke dukanowe ciastka. Jak wyjda-podam przepis.

Edytowane przez czarownica2010
Czas edycji: 2010-03-15 o 15:47
czarownica2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:44   #2548
fiolka122
Raczkowanie

Pysia a Ty zapomniałaś o mnie.,.ja prosiłam , zebyś Ty mi jak dziecku 3letniemu wyjaśniła.........
Stary 2010-03-15, 15:44   #2549
anecia120
Raczkowanie

GG do anecia120

fiolka skakanka jest już nie dostępna niestety szybko poszła... tak mówie o ori
spłukajmy kilosy na zawsze w sedesie
anecia120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:45   #2550
pysia1711
Wtajemniczenie

tak ja jestem w payback bo czasem na allegro coś kupuje. przyjdą ci dwie karty pocztą jedna główna,a druga dodatkowa,którą możesz dać TŻ mamie etc. z obu kart punkty idą na twoje konto ale trzeba bardzo dużo zebrać żeby je na nagrodę wymienić najlepiej poczytaj na stronie głownej

fiolka na koniec mojej każdej wiadomość jest taka kreska ____ a pod spodem pisze "regulamin wzloty i upadku" niżej link a potem moje liczniki dni na sb,dni bez słodyczy i licznik wagi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości