|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
| Tak |
|
28 | 51,85% |
| Nie |
|
5 | 9,26% |
| nie myślałam o tym |
|
21 | 38,89% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
Tyle kilosów zrzucić to dla mnie szok normalnie!Ja też bym chciała mieć taką wytrwałośc jak Ty.---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- anecia no jak wrocisz , to sie opowiedz, jak tam w pracy było przed odejsciem ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- kurde a co do pekania w szwach, to musze leciec , bo przypomniało mi sie , ze mam nowy zamek w czarnej kurtce, a fastryga nie wyjeta pomarańczowego koloru...trzeba ja wyjac i wtedy śmigam do lekarza, wroce do Was po południu . ps. Też macie takie piękne słoneczko za oknem jak ja?az sie życ chce
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj przymierzałam różne spodnie i qrdek.. większość jest na mnie za duża w biodrach i pupie.. z brzucha i cyców mało mi spada a tam gdzie nie mam najwięcej to jest jeszcze mniej :/ w sumie fajnie nakładać ciuchy które nagle sa za duże ale pytanie to w czym chodzić? bo strach kupowac teraz nowe jak ma się w planach dalsze odchudzanie... chcoiaz ja to przy was jestem pikus bo niewiele chudne.. desi dla mnie jesteś niesamowita ze swoim osiągnięciem.
wiecie co wczoraj odkryłam ? stwierdziłam ze takie suche wafle sa dobre na taka hmm przymusowa przegryzke,. ale poczytałam opakowanie i w 100g jest ponad 400 kalorii Daga chodzi mi o koszt za sale od osoby
|
|
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
fiolka122 dla mnie tez teraz jak o tym mysle cos niesamowitego :| az sama sie dziwie tej calej wytrwalosci bo zawsze bylam w goracej wodzie kapana i chcialam cos juz teraz miec (najmlodsza w rodzince
no i jednego dupka w moim zyciu mniej Co do ciuchow no troszke narzekam bo mi sie szafa robi "szczupla" razem ze mna ale dobrze ze siorke mam zawsze jej troche zazdroscilam ze w sklepie mogla sobie mierzyc co chciala i kupywac wiec od niej bede teraz te ciuchy pozyczac
Start Odchudzania: 09.10.2009 - Było -> 126,5 kg !! Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-03-15 o 12:28 |
|
|
|
#2524 |
|
Zadomowienie
|
Desi gratuluję kolejnych kilogramków
klaski : cieszę się, że z nami jesteś, bo przynajmniej mamy się na kim wzorować![]() Milenkar20 ja to bym Twojego bobasa schrupała, bo taki słodziutki jest A propo rankingu, to ja mam do rzucenia 30kg tzn. tyle było przy pierwszej spowiedzi, od tego czasu się nie warzyłam i nie mam zamiaru, aż do kolejnej spowiedzi ![]() Wczoraj znalazłam moje stare staniki(sprzed 2 lat) i tak pod biustem są dobre, ale miseczka niestety za mała, moje piersiątka wychodziły górą i po bokach, a właściwie same sutki wchodziły Zostały mi 2 staniki, w których chodzę na zmianę, ale i tak cycki mi z nich wychodzą, a ja nie chcę nowego stanika kupować, liczyłam na to, że będą się zmniejszać, jak będę chudła, a tu dupa blada, one jeszcze rosną
Edytowane przez mysiunia85g Czas edycji: 2010-03-15 o 12:59 |
|
|
|
#2525 |
|
Rozeznanie
|
jednego dupka mniej i Twojej dupki tez mniej
heheCo do ciuchow, to ja na szczescie nie mam problemow... bo do 94 dobilam calkiem niedawno (w wakacje wazylam jakies 82 - tylko potem ta kuracja hormonami i ten apetyt i dupa
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
To i ja dolaczam sie do rankigu gwiazd
!!! Mi do magicznej 70 zostalo 11 kg. I chyba nie chce wazyc mniej, bo jak mowi moj maz "w tej wadze" mi najlepiej. Tylko kiedy to bedzie??????Milenkar, sliczny ten Twoj synek
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
misialinana nooo dokladnie
mysiunia85g ajjj tam jaki wzor hehe Same sobie tez mozecie byc wzroem miesiac czasu a tu juz Was mniej jest i nie w sensie ze osobek czarownica2010 jak to kiedy? za jakies 2-3 miechy szybko zleci zobaczysz i bedziesz git laseczka ![]() Ok obiad zrobiony : 2 kotleciki z platkow kukurydzianych a do nich salatka ze wszystkiego ) Wyżerkaaaaaaaa !!!
Start Odchudzania: 09.10.2009 - Było -> 126,5 kg !! Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-03-15 o 13:11 |
|
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
anecia120 no to w takim razie poleć jakieś dobre kremy na rozstępy
daga101,fiolka i wszystkie laski regulamin podpięty od kilku dni pod podpis patrzeć trochę desi ja swojemu byłemu też mogę podziękować jak ty po zerwaniu zaczełam odchudzanie[czerwiec 09] z 97 przez dwa niecałe miechy zeszłam do 87 no i w końcu z wami do teraz 83 ale to przez grzeszny luty.Teraz to się tak pilnuje jak nigdy i w porównaniu do lutego sądzę,że o wiele mniej grzesze i więcej ćwiczea właśnie skończyłam sprzątać i zaliczałam brzuszki oraz porządne rozciąganie[głównie do szpagatu-kolejne wyzwanie] idę teraz coś przekąsić chyba zupy sobie odgrzeje i zrobie jakieś placki/racuchy serowe mimo,że mi jeszcze na sb wegli nie wolno,ale i tak przecież dużo nie urzyje ani nie zjem wszystkich z przepisów od misi błogosławie cie za te pt.dieteczyne
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-03-15 o 15:46 |
|
|
|
#2529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ...ja dzis od 6 rano juz po kawce, herbatce, lyzce galaretki kurakowej, wiesniaku i 2 mandarynkach... :P wiecej w pracy nie mam, wiec zjem dopiero jak wroce do domu...tylko nie wiem kiedy to bedzie O_o
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-15 o 13:28 |
|
|
|
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
laski przyszła nowa klawiatura w końcu witajcie cyferki i znaczki
|
#2531 |
|
Rozeznanie
|
Czarownica, czyli jestes na szarym koncu rankingu
![]() Ciesze sie, dziwczynki,z e sie przepisy Wam przydaja! ...chociaz moze dzis zrobie placki z kaszy gryczanej (w koncu Lubego powinnam nakarmic, bo ostatnio sam sobie wszystko szykuje hehe) - widzialm taki przepis -kasze ugotowana, polaczyc z podsmazona poszatkowana (w naszym wypadku moze byc pewnie podduszona z przyprawa) cebulka, dodac maki -tyle, zeby scalic calosc(ja uzywam - jesli w ogole! - zytniej) i jajko. w przepisie radzili dodac rozduźdany ziemniak, ale ja sobie daruje, bo przeciez nie bede do sklepu po jednego kartofla latac!
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-15 o 13:38 |
|
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
CHOLERA NIE ODPUSZCZE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&NR=1 OGLĄDAC BO JAK NIE TO ![]() ![]()
|
|
|
|
#2533 |
|
Rozeznanie
|
DAGA!!
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() Właśnie wróciłam ze szkoły. Póki co, raczej bez wiekszej rewelacji ![]() śniadanie 2 kromki z pomidorem i szynką + gorzka herbata 2 śniadanie kanapka z ogórkiem ![]() chyba w porządku co ? ![]() a obiadek właśnie się pichci
|
|
|
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
Daga normalnie zaje fajne
Co on tam na dole ma ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Co robicie laseczki ???? bo mi to się nic n ie chce Ide na dymka bo mnie normalnie aż ściska |
|
|
|
#2536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daga obejrzałam, jak tylko te pały zobaczyłam wiedziałam, ze nie przelewki i musze to zrobic.No i powiem, ze jestem w szoku, gostek wywija jak jakas baletina ale to chyba nie ten sam co ostatnio...ten pan jak tanczy z profilu wyglada jak cięzarna, gdyby nie ta trąba mozna by było sie pomylić....ale trzeba przyznać, nieźle mu to wychodzi dansowanie.Kurde lasencje, dziś wymiekam, nie mam na nic sił. DOpiero wróciłam do domu. MOj lekarz wyjechał służbowo, wiec poszłam do innej baby( w sumie to wielkiego wyboru nie miałam, bo od dorosłych sa 2 na stałe i 2 dochodza)no a ta mi , ze ona sie nie zna na ustawianiu moich lekow, bo ona stosuje inne, myslałam, ze mnie szlak trafi, bo ta druga lekarka tez sie nie zna.Skonczyło sie na tym,ze ja jej powiedziałam,skad moj lekarz bierze proporcje a ona nadal nie czaiła dawek, w koncu zostawiła bez zmian i kazała zrobić ponownie badanie w czwartek. Ciekawe, czy przez 3 dni nauczy sie dawkowania leku .Pozniej poszłam popłacić rachunki sis i na zakupy, stałam 15 min w kolejce po skrzydełka,a przede mna kupowała tylko 1 pani(5 plasterów tego, 8 tamtego, to za duzo, to za mało...matko) na dodatek słabo zaczeło mi sie robic. JA nie wiem co zrobic, czuje, ze moj organizm dostał nieźle w dupe, jestem po prostu wykończona, nie chce mi sie jesc, wrecz wmuszam w siebie i do tego wszystkie czuje jak mnie zaczynaja bolec wszystkie mięśnie. Do tej pory zjadłam 6 wafli ryż, banana i wypiłam pół małego kubusia i troszke wody. Co mam zrobic?boje sie czegos zjesc konkretnego , zeby sobie nie przywalic znowu.Za głupote teraz płace. Dziewczyny, uczcie sie na moich błędach. Ide na C.órki McLauda , jeszcze dziś i jutro i koniec, a szkoda, lubie ten serial. |
|
|
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
JAK TO CO- dezodorant w kulce
MARGOLKA-- CENY w lokalu w łodzi to najtaniej 120 +70 poprawiny ,alkohol wasz, natomiast lokal o wyzszym standarcie to koszt 180-200 zł od osoby i 90 poprawiny.terminy pozajmowane na 2011 rok , ja sama mam zajete terminy na 2011 na wystroj sali , na ile osob planujesz to wesele - pomysl o kucharkach i wynajeciu sali ,słuze rada, |
|
|
|
#2538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do swatania to trzeba wcześnie zacząć niech się oswajają z myślą że to mamusie rządzą ![]() PYSIA jeśli chodzi o krem to jest w obecnym katalogu nowa seria z kofeiną i lipo burn. perfekt body sie nazywa. działa spalająco przeciw cellulitowo wspomaga drenaż, redukuje nadmiar tkanki tłuszczowej a juak piszą i tak jest naprawde to energetyzujący zapach rozbudza zmysły...wrrrr ja jestem w fazie testów bo jako konsultant mam sporo taniej. a tak szczerze to jeśli okarze sie dobry to wart ceny. jak koleżanki z okolic chciałyby to oddam go w cenie zakupu dla mnie. a co do rozstępów- to zmora nie tylko dla osób odchudzających ale młodych mam i osób szybko dojrzewających. wiem na własnym przykładzie wiem ze rozstępów jest sie bardzo cięzko pozbyć a w zasadzie jest to nie możliwe by zniknęły zupełnie. można je spłycić i rozjaśnić. właśnie specyfikami antycelulitowymi. nie będą widoczne ale przy dokładniejszym obejrzeniu nadal pozostają dobrze im romią pilingi tylko nie gruboziarniste i nie enzymatyczne. tak jak pisałyście kawa tak a oprócz tego sól morska. zaraz po takim zabiegu należy nalozyc krem silnie nawilżający(nie bede za bardzo sugerować choć znam taki żebyście nie pomyślały że reklamuje oriflame) . dobrze raz na jakiś czas posmarować wiecie czym?- kremem przeciwzmarszczkowyn-tak dokładnie nim. zawiera substancje ściągające skóre i zmniejszające bruzdy. no dobra koniec wykładu w razie pytan polecam sie naq przyszłość. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- to był chyba mój najdłuższy list do was.... niedługo dogonie pysie desi i fiolke. a tak dodatkowo fiolka to widzisz jak to wygląda z mojej perspektywy - przyjdzie klient obsługujesz go półgodziny a on 2 plasteki tego 5 deko tego ta papryka nie ładna chce tą,"chleb tamten z prawej nie ten obok no nie ten ten wyższy a albo nie ten bardziej wypieczony , nie ten z makiem z mąka no co pani"- a ty masz nogi w tyłku i latasz z nieszczesnym chlebem w tą i z powrotem. a przychodzi do płacenia....a to już nastepna historia
Edytowane przez anecia120 Czas edycji: 2010-03-15 o 14:56 |
|
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
On ma wypchanego sisiora!!!!!!
Pojezdzilam na rowerku spalilam 450kcal , zjadlam obiadek i dyndam teraz przed kompem:P
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
Witam Laseczki
Milenkar- śliczny maluszek, Desi- gostek niesamowity, jeżeli chodzi o ranking to ja muszę zrzucić 20,9 kg ![]() dzisiaj zjadłam dopiero: ś- 3 plasterki polędwicy z indyka+ 3 listki sałaty IIś- sałatka (pół pomidora, sałata, kawałek zielonego ogórka) obiad będzie za chwilę- pierś z kurczaka(oczywiście bez panierki)smażona na oliwie z oliwek znowu dzisiaj nie mogę się wyrobić z 6 posiłkami chyba będzie tylko 5; p-pomarańcza+kiwi k-omlet z 1 jajka+wędzony łosoś
|
#2541 |
|
Raczkowanie
|
mów obiad - smazona pierś z kurczaka w przyprawach + gotowane warzywa
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Opuściłam Was na troszkę, ale wróciłam
zarejestrowałam się w programie Payback. Macie może z tym jakieś doświadczenia.? ![]() Jestem już po obiedzie, ciasto dzisiaj robię, ale muszę do Reala iść na jakieś zakupki ![]() mooniiss -miałam taki sam obiad
Edytowane przez tak Czas edycji: 2010-03-15 o 15:31 |
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
anecia wiem, o czym piszesz. TEz kiedyś pracowałam w sklepie, nie sporzywczym ale AGD, wiem jacy ludzie potrafia byc upierdliwi. Ja sama zauważyłam, ze zrobiłam sie cięzką klientka, tzn wymagającą z naciskiem na jakość i miła obsługe, ale bez przesady, wiem jakie sa granice.
miiilenka myślisz, ze miał wypchanego?Wiecie, dobrze, ze ten pan to tego body nie miał w poziome paski, wtedy bym tego nie przeżyła, moj własny śmiech by mnie zabil.W ogole zastanawiam sie po co mu to body... Dziewczyny, sadzicie, ze te liczniki na rowerkach stacjonarnych to dobrze te kaloriie licza?MOj licznik zepsuty. Ja sobie wyznaczam trase, i obliczam raczej kilometry jakie przejechałąm hehe.A tak serio, czy to możliew zeby przez 30 min spalic ok 250 kcal?(bo któraś z Was wczeniej pisała, ze tyle jej pokazało). anecia A o jakim katalogu pisałyście?o ofirlame?Ja sie własnie zastanwiałam nad skakaneczką(cena wydaje sie jeszcze przystępna, ale nie wiem, w jakich sa cenach z licznikami), ale kurde nie wiem, chyba moja noga by nie wytrzymała duzej ilości skoków, a nie chciała bym aby skakana leżała w kącie.Albo taki liczniek kroków(ale nie wiem , czy w praktyce to sie by przyjeło).Ehhh jakaś taka jestem ostatnio niezdecydowana, moze dlatego, ze z kasa krucho. MOj TZ w koncu fakt pojechał w delegacje, ale i tak pasa bedzie trzeba zacisnac ,bo wydatkow duzo, a oszczędności prawie żadne juz. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- TAk witaj po dłuższej nieobecności. No jak fajnie i Ty znów zawitałaś i Milenkar sie pojawiła tez ![]() ![]() ![]() Payback...czy to to, ze sie płaci, w wybranych sklepach, albo na allegro, i za ileś tam złotych dostajesz punkty, które mozna wymienic na coś tam, kiedys tam?Jesli to to, to ja sie kiedyś nad tym zastanawiałam, ale jakos na razie nie zrealizowałam pomysłu. |
|
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
no to na razie na szczycie listy jestem ja
![]() obiadek za mną zupka i trzy placki serowe, na kolacje będzie zapiekanka z wczoraj,podwieczorku nie będzie raczej. Na koniec dnia podam cały jadłospis
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie chyba omlet zrobie, ale jeszcze nie teraz, teraz sie chyba położe i troszke prześpie, bo nie mam juz sił nawet po klawce klikać.wroce pozniej oczywiście
|
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
Co proponujecie na podwieczorek/kolację ? chodzi za mną coś słodkiego :P słodkie moze równać się dietetyczne ? ;>
|
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
Fiolka, na moim rowerku jest mozliwe stracenie 250 kcal przez pol godziny. Z tym, ze predkosc raczej ma byc caly czas w granicach 30-35 km/h. Co do skakanki to tez sie kiedys zastanawialam nad jej kupnem, ale w koncu zrezygnowalam. Mieszkam w bloku, waze ile waze, i jakos tak zal mi sie zrobilo sasiadow z dolu (b.mile, starsze malzenstwo)... No bo by chyba zawalu dostali, ze to trzesienie ziemi nadciaga...
Monis, poszukaj w przepisach dukana, a jak nie to wyprobuj stary, niezawodny przepis: jogurt+ slodzik+ odtluszczone kakao. Smakuje prawie, jak serek homo czekoladowy, tylko jest duzo rzadszy... A ja wlasnie pieke dukanowe ciastka. Jak wyjda-podam przepis.
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo tuczy..." Edytowane przez czarownica2010 Czas edycji: 2010-03-15 o 15:47 |
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
Pysia a Ty zapomniałaś o mnie.,.ja prosiłam , zebyś Ty mi jak dziecku 3letniemu wyjaśniła.........
|
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
fiolka skakanka jest już nie dostępna niestety szybko poszła... tak mówie o ori
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
tak ja jestem w payback bo czasem na allegro coś kupuje. przyjdą ci dwie karty pocztą jedna główna,a druga dodatkowa,którą możesz dać TŻ mamie etc. z obu kart punkty idą na twoje konto ale trzeba bardzo dużo zebrać żeby je na nagrodę wymienić najlepiej poczytaj na stronie głownej
fiolka na koniec mojej każdej wiadomość jest taka kreska ____ a pod spodem pisze "regulamin wzloty i upadku" niżej link a potem moje liczniki dni na sb,dni bez słodyczy i licznik wagi
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Tyle kilosów zrzucić to dla mnie szok normalnie!Ja też bym chciała mieć taką wytrwałośc jak Ty.

klaski : cieszę się, że z nami jesteś, bo przynajmniej mamy się na kim wzorować
) 

.
dobrze im romią pilingi tylko nie gruboziarniste i nie enzymatyczne. tak jak pisałyście kawa tak a oprócz tego sól morska. zaraz po takim zabiegu należy nalozyc krem silnie nawilżający(nie bede za bardzo sugerować choć znam taki żebyście nie pomyślały że reklamuje oriflame) . dobrze raz na jakiś czas posmarować wiecie czym?- kremem przeciwzmarszczkowyn-tak dokładnie nim. zawiera substancje ściągające skóre i zmniejszające bruzdy. no dobra koniec wykładu w razie pytan polecam sie naq przyszłość.