Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-15, 14:26   #1111
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

pop fajny psiak tylko biedny ma jeszcze takie smutne oczka,ale pomieszka z wami i pewnie będzie szcześliwy

A u mnie śnieg pada;/w pogodzie mówili,że tak ma byc do końca marca-taka pogodowa huśtawka

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:27   #1112
P0P70
Zakorzenienie

Darusia- dobrze że idziesz sprawdzić te nerki. Lepiej dmuchać na zimne. Ja też miałam sprawdzane i nerki i wątrobę i co się tylko da i wszystko było OK. trzymam więć kciuki aby u Ciebie też było z tym OK. Pozatym Ty to praktycznie możesz już rodzić więc nie ma strachu.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:27   #1113
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

i potrafi sie drzec ze na nic nie ma czasu nawet posprzatac czy odkurzyc bo przeciez MUSI SIE BAWIC Z DZIECKIEM-Paranoja.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:28   #1114
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no widzisz a jednak nie zawsze na wlasnie zostaje sama, tezeta mama wraca z pracy po 18 a jej maz po 20;/
ja też będę sama-tż w pracy,mama daleko,a teściowej i tak bym nie chciała

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-03-15, 14:28   #1115
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
przedstawiam nowego członka mojej rodziny. Ma na imię VASCO.
jaki kofany a jakie ma slodkie oczka

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:29   #1116
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Darusia- dobrze że idziesz sprawdzić te nerki. Lepiej dmuchać na zimne. Ja też miałam sprawdzane i nerki i wątrobę i co się tylko da i wszystko było OK. trzymam więć kciuki aby u Ciebie też było z tym OK. Pozatym Ty to praktycznie możesz już rodzić więc nie ma strachu.
zgadza sie, ale lepiej sprawdzic zwlaszcza ze ta infekcja sie nie zapowiadala na malutka, 2 antybiotyki dostalam... wyniki nie sa dobre
liczne bakterie w moczu leukocyty bialko 12,9 dlatego powiedziala ze mam isc do apteki dala recepte - wykupic czopki do porodu jakies juz i jak cos mnie bedzie w nerkach bolalo czy cos od razu dzwonic wiec tak zrbilam, moze akurat bedzie dobrze i nic nie wyjdzie ale lepiej isc
A.Camus
Stary 2010-03-15, 14:31   #1117
EciaPecia
Raczkowanie

Cytat:
przedstawiam nowego członka mojej rodziny. Ma na imię VASCO.
słodka psinka mam słabość do zwierząt ehh

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:31   #1118
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
ja też będę sama-tż w pracy,mama daleko,a teściowej i tak bym nie chciała
no 3/4 bedzie z nas samych, moj tz jest albo do 23 w pracy ( nieraz sie przeciaga nawet do 3 nad ranem) mama w pracy, ale nie wyobrazam sobie ciaglego noszenia i tak dalej...
A.Camus
Stary 2010-03-15, 14:37   #1119
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
no 3/4 bedzie z nas samych, moj tz jest albo do 23 w pracy ( nieraz sie przeciaga nawet do 3 nad ranem) mama w pracy, ale nie wyobrazam sobie ciaglego noszenia i tak dalej...
no ja sobie też nie wyobrażam,moja koleżanka ma 9 miesięczne dziecko i mieszka ze swoimi rodzicami i mała jak tylko straci matke z oczy to w ryknawet do toalety spokojnie iśc nie może...

Stary 2010-03-15, 15:01   #1120
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
no ja sobie też nie wyobrażam,moja koleżanka ma 9 miesięczne dziecko i mieszka ze swoimi rodzicami i mała jak tylko straci matke z oczy to w ryknawet do toalety spokojnie iśc nie może...
to zupelnie jak maly mojej siostry ale z poprzednim synkiem tez tak miala nawet do wc go brala ze soba w nosidelku bo sie darl i ciagle na rekach
najgorsze co moze byc to przyzwyczaic dziecko do noszenia do ciaglego noszenia wtedy sie zupelnie nic nie zrobi w domu dlatego jak do nas ktos bedzie przychodzil w gosci to ja nie bede pozwalala brac malej na rece ze wzgledu na to ze ktos przyjdzie piec minut ponosi i tak jedna druga trzecia i kolejna osoba i tak ponosza piec minutek a dziecie sie przyzwyczai i potem oni pojda do siebie do domku a ja bede musiala dalej nosic na rekach wiec dziecie bedzie lezala w lezaczku nosidelku czy hustawce na raczki tylko w skrajnych p[rzypadkach

Stary 2010-03-15, 15:01   #1121
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie to wszystko zależy od wychowania no i od samego dziecka. Bo jak np. będzie miało tendencje do kolek to nie pozostaje nic tylko nosić. Ja mam nawet dużo czasu wolnego. Karmię co 3 godziny (9, 12, 15 ja, 18, 21,24 – tz, 3 – znowu ja, 6 – TZ. I tak wstaje do pracy więc karmi małą z samego rana). Podstawa to dobra organizacja i od początku włączenie TZ w opiekę nad dzieckiem. No chyba że karmimy piersią to wtedy niestety ale tylko kobieta. Chyba ze będziecie ściągały pokarm to wtedy TZ też może karmić.
JA nie reaguję na każde kwęknięcie dziecka. Leży sobie w kołysce lub na dole w wózku i jak dopiero bardzo płacze to go biorę ale wtedy to przeważnie jest głodna. No chyba że jest już po 18-tej, bo ona tak ma że od 18-tej do 21 nie śpi. Ale to dobrze bo my o 20-tej ją kąpiemy a potem jeszcze czyścimy nosek. Więc jak widać wszystko zależy od wychowania zarówno dziecka jak i TZ. I nie oszczędzajcie swoich TZ-tów tylko dlatego że pracują.(oni tam odpoczywają:brzy dal Bo potem dziecko będzie przyzwyczajone tylko do Was i nie będzie chciało aby tata cokolwiek koło niego robił. Ja zastosowałam tak ostatnio modny PARYTET i mamy 50/50.
Dobrze jest też nauczyć dziecko o tej samej godzinie kąpać , kłąść spać itp. wtedy bedzie miało ustalony porządek dnia
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:02   #1122
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no i tu sie juz wlasnie problem zaczyna pozniej sie nigdzie nie bedzie mogla ruszyc
A.Camus
Stary 2010-03-15, 15:06   #1123
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dobrze jest też nauczyć dziecko o tej samej godzinie kąpać , kłąść spać itp. wtedy bedzie miało ustalony porządek dnia
tak wiem właśnie o tym,u mnie o 19 będzie mała kapana-tż już będzie po pracy,więc raz on raz ja

Stary 2010-03-15, 15:09   #1124
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
tak wiem właśnie o tym,u mnie o 19 będzie mała kapana-tż już będzie po pracy,więc raz on raz ja
u nas polozna na sr mowila ze najlepiej kapac dziecie kolo 20 - 21 ze wzgledu na to ze latem jest dluzej widno i czasem w upaly spacer kolo 18 jest najlepszym wyjsciem

Stary 2010-03-15, 15:15   #1125
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myśle,że to zależy też od tego czy mama z dzieckiem zostaje sama czy ma kogoś do pomocy np.mame czy babcie,bo jeśli jest sama to siła rzeczy nie będzie non stop nosic dziecka itp,bo najzwyczajniej w świecie nie będzie miała czasu-powinna przecież obiad ugotowac,posprzątac czy nawet umyc włosy itp-jasne jest tż wieczorami,ale mimo wszystko wiemy wszystkie,że kiedy jesteśmy z dzidzią same to nie mamy tak fajnie jak np.koleżanka,która mieszka z mamą-mama za nią posprząta,zrobi pranie,obiadek,kolacyjka, a jej nie pozostanie nic tylko rozpieszczac bobaska...
U nas jest tak: mały sie budzi po 6 dostaje jeść przewijam go i schodzimy na dół, Mikołaj ląduje w lezaczku wtedy ja robie sobie śniadanie, wyprawiam starszego do szkoły, ide się umyć , myję włosy, on cały czas w leżaczku i wtedy zaczyna mu sie nudzić,
więc wkładam go do łóżeczka ,zdejmuję pampersa nakrywam tylko pieluchą i on sobie lezy i wierzga nóżkami wyraźnie mu tak pasuje, w tym czasie zdążę ułozyć włosy , zrobić makijaż, poodkurzać i umyć podłogę ,mały zaczyna juz kwękać ,ubieramy się , dostaje jesć i zaraz zasypia, więc mogę zrobic obiad
dziwne ,że ma dopiero miesiąc a juz sobie wypracowaliśmy taki porządek dnia,ale inaczej nie dałabym rady jakbym go non stop na rękach nosiła

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Pop ten twój psiaczek ma przepraszające spojrzenie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
u nas polozna na sr mowila ze najlepiej kapac dziecie kolo 20 - 21 ze wzgledu na to ze latem jest dluzej widno i czasem w upaly spacer kolo 18 jest najlepszym wyjsciem
Tak racja ja kąpię o 19.30 ale im bliżej lata to stopniowo przesuniemy się w czasie
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:26   #1126
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
U nas jest tak: mały sie budzi po 6 dostaje jeść przewijam go i schodzimy na dół, Mikołaj ląduje w lezaczku wtedy ja robie sobie śniadanie, wyprawiam starszego do szkoły, ide się umyć , myję włosy, on cały czas w leżaczku i wtedy zaczyna mu sie nudzić,
więc wkładam go do łóżeczka ,zdejmuję pampersa nakrywam tylko pieluchą i on sobie lezy i wierzga nóżkami wyraźnie mu tak pasuje, w tym czasie zdążę ułozyć włosy , zrobić makijaż, poodkurzać i umyć podłogę ,mały zaczyna juz kwękać ,ubieramy się , dostaje jesć i zaraz zasypia, więc mogę zrobic obiad
dziwne ,że ma dopiero miesiąc a juz sobie wypracowaliśmy taki porządek dnia,ale inaczej nie dałabym rady jakbym go non stop na rękach nosiła

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Pop ten twój psiaczek ma przepraszające spojrzenie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Tak racja ja kąpię o 19.30 ale im bliżej lata to stopniowo przesuniemy się w czasie
Taaa teraz to ja mogę sobie planowac-mała się urodzi,poznamy się i zobaczymy co i jak.
Ale fakt,przecież już dzień coraz dłuższy i na to też trzeba miec wzgląd.

Stary 2010-03-15, 15:26   #1127
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

Megi, Mrowak - tak jakoś szybko Wam to poszło i już znowu jesteście z nami. klaski:
A co sie bedziemy obijac

Dzisiaj byla u mnie położna. Tak pozytywnie zakręconej kobiety to ja dawno nie spotkałam. Straszliwie fajna. Pożyczyła sobie ode mnie DVD CEjrowskiego, bo "sie zgadało". No mówię Wam równa kobitka. A cała jej wizyta wpłynęła na mnie nieprawdopodobnie pozytywnie. Do tego dzisiejsza noc byla nasjpokojniejsza od samego porodu. Okazalo sie ze na bol glwy moge wziac ibuprom, ktory zawsze na mnie dobrze dzialal, wiec SPAŁAM w nocy, a to od srody nie mialo miejsca. Pote ta polozna no i dzien mam naprawde super udany.

Gabrysiula jest przekochana, troszke za bardzo zolta wiec mam dopajac ja woda miedzy karmieniami. Ma tez jakies leciutkie zmiany na skorze i pani polecila mi kupic do kapieli SOFEO- zna to ktoras?

Zabiore sie za opis swojego porodu jak chcecie, ale nic na silę

ROŻA, ales zaszalala z tempem wow- GRATULACJE!!!! I uwierz mi, ja WIEM jaka jestes szczesliwa

Megi,mi tez sie cos "porobilo" na plus. Drugiej nocy w szpitalu udalo mi sie cudem usnac na pol godziny, a po przebudzeniu poryczalam sie patrzac na mala i myslac "Boże, dlaczego ja nie mam dla Ciebie pokarmu, dlaczego nie umiem go "miec"." Niesamowte sa takie chwile.

Teraz pokarm juz mam i musze powiedziec, ze dzis w nocy odlozylam (chyba na dobre) kapturki ochronne

Izumi, Ty nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ze za chwile przestane byc turkusowa!!!!!!! Powiedzialam poloznym, ze dokonam ryualnego spalenia plaszczyka na stosie, to mi powiedzialy, ze takiej pacjentki z takim "jajem" to dawno nie mialy A ja przeciez taka grzeczna jestem...

Asiulek, nie nadrobie tego co pisalyscie jak mnie nie bylo wiec powiedz mi kochana jak wyniki wagi Twojej pyzuli???

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Coś tu dzisiaj słabo. Cisza... Ale myślę, że to teraz już tak będzie. Bo już jednak część z nas jest rozpakowana, a wiadomo, że te "rozpakowane" dziewczyny już nie mają tyle czasu żeby siedzieć na forum I tak pewnie z dnia na dzień będzie nas coraz mniej... smutno...
Kurcze,wlasnie mam nadzieje, ze jakos sie utrzymamy po rozpakowaniach, co? Fajnie tu sobie zajrzec i nawet jak sie nie jest na bierzaco non stop to i tak fajnie. Przeciez trzba bedzie gdzies omówic kolor kupki, nie?

Pop, VAsco jest cudny!!!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:13   #1128
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Asiulek, nie nadrobie tego co pisalyscie jak mnie nie bylo wiec powiedz mi kochana jak wyniki wagi Twojej pyzuli???
Ostatnio miałam usg tydzień temu. Wtedy to był 34 tydzień i niunia wazyła 2270. czyli po 10 dniach przybrała na wadze ok 600 gram. Z tym, że to było robione u innego doktora i na innym sprzęcie więc pewnie az tyle nie urosła. Powiedział, że trzeba wziąć poprawkę ale ma na pewno 2 kilo. No i już różnica jesli chodzi o tygodnie się zmniejszyła. W szpitalu to było prawie 4 tygodnie a teraz było niecale 2 tygodnie. Także mam nadzieje, że będzie dobrze. Teraz idę w czwartek to zobaczymy ile przybrała na wadze

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:14   #1129
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

PoP świetny jest nowy domownik Ale odważna i super babka z Ciebie

drcron
super zdjęcie na nk Fajny pomysł i tło takie jakieś znajome

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:20   #1130
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dzisiaj pościel do łóżeczka mi przyszła , jest jeszcze jedna w pszczółki na zmianę.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:21   #1131
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

A tu jeszcze mój brzusio w 36 TC

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:25   #1132
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

plmadzia super pościel i zdjęcia z brzuszkiem Jaka Ty chudzinka jesteś

mrowak a gdzie jakieś zdjęcie Gabrysiuleńki??

Dziewczyny pijące herbatkę z liści malin.... czy Wam to smakuje?? Ja właśnie próbuje przebrnąć przez 1 kubek .... posłodziłam to trochę miodem i nadal nie mogę znieść smaku buuuuuuuuuuu

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2010-03-15 o 16:37
Stary 2010-03-15, 16:37   #1133
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
PoP świetny jest nowy domownik Ale odważna i super babka z Ciebie

drcron
super zdjęcie na nk Fajny pomysł i tło takie jakieś znajome
Przepraszam teraz juz wiem kogo to zdjecie bylo mam nadzieje ze sie nie gniewasz bo jesli tak to moge usunac

jeszcze raz przepraszam ale nie wiedzialam kogo zapytac a gdzies kiedys zapisalam to zdjecie bo bardzomi sie podobalo

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
A tu jeszcze mój brzusio w 36 TC
swietne zdjecie
moj maz ma takie same z brzuszkiem jak Twoj synus

Stary 2010-03-15, 16:39   #1134
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Przepraszam teraz juz wiem kogo to zdjecie bylo mam nadzieje ze sie nie gniewasz bo jesli tak to moge usunac

jeszcze raz przepraszam ale nie wiedzialam kogo zapytac a gdzies kiedys zapisalam to zdjecie bo bardzomi sie podobalo

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

swietne zdjecie
moj maz ma takie same z brzuszkiem jak Twoj synus
No coś Ty drcroniku Mi to absolutnie nie przeszkadza Cieszę się że Ci się podoba i dodatkowo tak fajnie mogło się przydać

Stary 2010-03-15, 16:54   #1135
magda3456
Raczkowanie

GG do magda3456

Ja sie melduje nadal w dwupaku. Nic mi sie nie chce przez cały dzien. Wieczorkiem planuje jakies przytulanki z tż może coś sie rozkręci.

Gmyrelka ja piję tą herbatę nie ma dobrego smaku ale jakoś wytrzymuje. Podobnie smakuje melisa. Oby pomogło a smak nie wazny.

Dziewczyny widziałyście taki dokument z serii "Leksykon ciąży" na programie PLANETE. leci codziennie rano ok 7.15, 3 odcinki po pół godziny. Sa tam rózne tematy o ciązy, porodzie i dzieciach. Bardzo polecam chociaz jak to ogladam to serce mi wali jak młot. Zwłaszcza jak pokazują jakies sceny z porodu. Dodaje zwiastun http://www.planete.pl/zwiastun-leksykon-ciazy_20557

Edytowane przez magda3456
Czas edycji: 2010-03-15 o 17:03
magda3456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:23   #1136
sismuerte
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość

Ja z dobrych rad mam taką - dziewczyny, hartujcie brodawki. Jak ten mały ssaczek się przyczepi to nie ma zmiłuj. Ja tego nie robiłam i żałuję. Zęby w parapet.
Hmmm z tym hartowaniem brodawek to mnie zaintrygowałaś Zastanawiam się w jaki sposób je zahartować, chyba każę małżowi się gryźć

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
wrocilismy z nauk, lubie czytac takie porody opisu a najlepsze z nich jest to ze kazda z kobiet obojetnie co by nie przeszla pisze ze warto

zastanawiam sie co na kolacje i chyba bede robila nalesniki
Ja chciałam sobie tak s wobotę poczytać o porodach i wlazłam na stronę rodzić po ludzku - tam są takie historie. Niestety są też te przykre i się nacięłam na historię o porodzie martwego dziecka i płakałam, a małż się zdenerwował i mam szlaban na komputer. Wczoraj wogóle nie mogłam korzystać ALe w sumie ma racje, ja zawsze wynajde jakieś nie przyjemne rzeczy

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
chwale sie swoim brzuszkiem i moimi wloskami po wizycie u fryzjera
mam nadzieje ze maz nie zauwaz ze dodalam jego zdjecie na forum bo mnie zamorduje
Śliczny ten Twój brzuszek, taki zgrabny I chyba nie za duży, co? Ja też taki mam nie za wielki

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
SMS OD BABOBABKA
"juz Po, kubuś wazy 3150 i 56 cm, bolało, rozwarcie pełne szybko, nacieli mnie, jest sliczny, :-D teraz musze sie przespac"

KUBUŚ Witamy na świecie!!!!
Baobabku G R A T U L A C J E !!!

znowu jestem druga hihih

Baobabku Kubuś jest przepiękny, serdecznie gratuluje
Stary 2010-03-15, 17:25   #1137
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam!!!
Byłam dzi sna badaniu krwi i moczu.. krew ok a mocz w sumie nie znam sie
Osad moczu
leukocyty 16 a norma 0-5.. co to znaczy?

Ciągle boli mnie głowa mam jakies cisnienia i czasami niby mdłosci tzn tak mi słabo. A ucisk na dół juz okropny wiole siedziec lezec niz nawet chwilke stac

POP super kobieta z ciebie!!! Piekny gest.. uroczy psiak!!1 kocham psy1

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:31   #1138
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja lece sie polozyc

bylam u gina w lewej nerce mam maly kamien i ma prawo mnie dlatego wlacie zakuc gdzies tam...
ide poloze sie zajrze wieczorkiem
paa

Ps z dzidzia wszystko ok, w sobote na ziyte po 16 jade na rozkrecanie i do szpitala.
A.Camus
Stary 2010-03-15, 17:33   #1139
sismuerte
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JoannM Pokaż wiadomość
Nowym mamusiom Gratulacje fajnie juz byc po

a ja wczoraj zauwazylam u siebie cos jakby saczenie wod, no bo nie odeszly jak typowe wody-chlust, tylko tak ze dwie lyzki stolowe ze mnie pocieklo,przezroczystego plynu,jak siedzialam(no siusiu to nie bylo raczej ani tez uplawy). ale potem cisza, dzisiaj tez nic. no i tak sie zastanawiam co robic, czy jechac do szpitala i sie popytac,zrobic ktg czy cos. bo jeszcze biore ten antybiotyk dowcipnie na paciorkowca, i czy to nie ma wplywu? date porodu mam wyznczona na 27 marca.
czy Wam tez sie cos saczy? skurczy nie zarejestrowalam..
Ja mam takie wrażenie, że się sączy, ale nie mam pewności, a dzidzia się pięknie rusza, więc póki co nie panikuje, choć też się zastanawiam czy nie powinnam tego sprawdzić?? Skurcze też mam i czasem to już mi się wydaje, że to poród, a później przechodzi
Stary 2010-03-15, 17:38   #1140
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Śliczna Lenka naszej Aixa
jutro byc może wypuszcza je ze szpitala!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości