|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
jakby Ci to powiedzieć... wiem !
![]() ale za każdym razem jak czytam takie pochwały to mi się ciepło na serduchu robi. Ty też jesteś wspaniała ! ♥ __ może miałeś nadzieję, że znów usłyszysz mój głos.. ? cholerna pustka w głowie, myśli uleciały sama nie wiem gdzie. I siedzę już tu chyba od godziny, sama... co jakiś czas przerywając oddechy cichym ku.rwa gdy stygnie kolejna, nawet nie wymieszana herbata... będziesz moją alfą w naszym trójkącie a ja Twoim kątem o wymiarach 60° ... został jeszcze jeden wolny kąt... nie mów mi, że wiesz coś lepiej ode mnie. nie zapewniaj, że kochasz mnie bardziej niż kogokolwiek na świecie, bo któregoś dnia sam się przekonasz jak dobrze potrafisz kłamać.
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
To nie istotne, bo za stokrotkę, zatańczysz dla mnie GoGo na rurze.
Patrzę , zostaliśmy sami .pytam - gdzie oni ? On zbliża swoją dłoń do mojej dłoni i mówi Nie martw się o nich po czym zbliża swoje rozpalone usta do moich.. tylko powoli żeby niczego nie spie.r.d.olić. Poczułam się lekka już ,mówię że jeszcze raz chciałabym posmakować jego miękkich ust . On uśmiechnął się po czym zamknął oczy...sącz z moich ust ile zdołasz wysączyć. Cała się trzęsąc rzuciła się mu w ramiona szepcząc teraz już na wieczność. Nasz prywatny świat, Ty i ja. Tylko to się liczy, Nasza iluzja, własna oaza ciszy . Nad nami tęcza na powiekach, szczęścia łzy . |
|
|
|
#1923 |
|
Rozeznanie
|
ja nie płaczę. ja nie wierzę w to, że ty odchodzisz.
kobiety potrzebują ciągłych zapewnień. nawet gdy jest coś pewne. mój świat się rozpada. gdzie jesteś? cudownie marniejemy. już nigdy nie będę słaba. czasem warto poczekać, wiem z autopsji. dla mnie miłość to ja i on. bierz co Twoje i won. wyrywamy kartki z pamiętnika. tego nie było. nie pamiętam.
|
#1924 |
|
BAN stały
|
Bycie szczęśliwym nie zawsze oznacza, że wszystko jest idealnie. Szczęście oznacza, że zdecydowałeś spoglądać na świat poprzez swe niedoskonałości nieskończoność!Marzenia nie są tylko po to by motywować do działania, one są niezbędne by naprawdę utrzymywać nas przy życiu Pomału czuję się wolna, z dnia na dzień zapominam o tym jak strasznie kocham cię cholerną, niespełnioną miłością! Ale co z tego jak wkrótce pewnie znów się odezwiesz i zniszczysz to wszystko co przez te kilka dni udało mi się zbudować. Znów o sobie przypomnisz, rozbudzisz pragnienia i znów od nowa będę się uczyła zapominać. I tak w pieprzoną Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-03-15 o 10:51 |
|
|
|
#1925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() _________ "Nie możesz uciec przed słabościami, możesz je zwalczyć lub zginąć. I jeśli tak ma być, czemu nie teraz, tam gdzie stoisz?" / oth <3 Faceci są prości, nie chcą laski która za dużo myśli. krzyk bezradności. niespokojne serce. zbyt niedojrzały żeby być z Tobą. tego układu nie miał prawa nikt zniszczyć. tego nie da sie posklejać to już popękało. noce bezsenne to już jest standard. bezpowrotny koniec. mieliśmy być poważni, nie byłeś kiedy prosiłam. za rękę z bezczelnością, sama przeciw wszystkim. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-03-15 o 11:19 |
|
|
|
|
#1926 |
|
Wtajemniczenie
|
Na komplementy trzeba sobie zasłużyć, a nawet jeśli to i tak nie w moim stylu żeby je prawić. Zastanawiam się która część mnie bardziej Cię kocha niż nienawidzi. To chyba jakieś wnętrzności, wątroba, trzustka, może mózg.. bo przecież nie serce. Co do niego jestem pewna że Cię nienawidzi. Zszyte miłe wspomnienia w chustkę, do wytarcia łez, na osłodę. Marnujesz swój czas i serce. Potem może być już za późno i serce straci chęci. Nie wmawiaj mi że wiesz co dla mnie dobre, nawet to co dzieje się za oknem jest dla Ciebie obce. Uśmiechem koloruj mój świat, ciepłą pastelową barwą. Chcę sycić oczy szczęściem. Nie ma nic. Skończyła się miłość, smsy za grosz, przepadł darmowy numer do wybranej osoby. Przepadły wspomnienia, zgubiło się szczęście, radość i uśmiech też wcięło. Mogę równie dobrze zniknąć ja i mój telefon bez sms-ów za grosz. Owinięta w sweter ze wspomnień, z lampką szampana którego bąbelki przypominają twój uśmiech.
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
Bez granic możliwości. Tak po prostu. Nierealnie. Kocham Cię.
|
|
|
|
#1928 |
|
Rozeznanie
|
'ból stanowił integralną część otaczających mnie ciemności...'
'a potem wpadłam w ową mroczną otchłań, nad którą wisiałam od dawna' 'akt przemocy zdawał się być pieszczotą'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
Pozwoliłam mu wtargnąć w moje życie, niesamowicie nabałaganić i uciec szybciej, niż się zjawił. A teraz sprzątam po nim, upychając złe wspomnienia po kątach.
przyklejała uśmiech do twarzy wraz z nakładaniem podkładu na twarz. udawała szczęśliwą, by nie musieć, każdemu tłumaczyć, co jej zrobiłeś. najgorzej było, gdy zostawała sama, nie miała przed kim udawać, a samej siebie nie potrafiła oszukiwać. zaczynała wtedy płakać z bezsilności, krzycząc z rozpaczy. Wiesz.. chciałabym doczekać dnia kiedy wstanę , wyjdę na ulicę i spojrzę na Ciebie. Ale spojrzę tak inaczej. Nie tak jak teraz. Spojrzę normalnymi oczami a nie takimi które przykrywa miłość. Podniosę do góry rzęsy i nie poleją się łzy rozpaczy. A serce nie będzie bić mocniej. I ręce będą mogły opanować drżenie. Chciałabym spojrzeć nie jak zauroczona dziewczyna ale jak zwykła Twoja koleżanka. A jeszcze bardziej chciałabym doczekać takiego dnia kiedy zobaczę Ją i Ciebie i się uśmiechnę. Ale nie tak sztucznie , na pokaz. Prawdziwie. Prawdziwy uśmiech, bez bólu. Tak. Chciałabym doczekać takich czasów. To był jeden z najlepszych i jednocześnie najbardziej zwariowanych dni w moim życiu. Wciąż go wspominam, codziennie przeżywam go w swojej głowie od początku do końca. Śledzę każdą zmianę Jego nastroju, przechadzam się z nim ścieżkami, na powrót doświadczam razem spędzonych chwil. A On? Pamięta to jeszcze? Wszystkie myśli prowadzę z powrotem do ciebie z powrotem do tego, co nigdy nie było powiedziane. Mogłabym zarabiać na życie jako atrapa posągu w muzeum. Sztukę zadumy i wielogodzinną pozycję leżenia w bezruchu dzięki Tobie opanowałam do perfekcji. Tylko wiecznie lecące łzy mogłyby zmylić turystów... Myślę, że nie można całkowicie zapomnieć. Człowiek świadomie nie powraca do przykrych chwil, by okłamywać samego siebie, że nie pamięta. Kiedyś jednak, gdy przychodzi moment, w którym musi pocieszyć bliźniego, mówi: "Nie płacz, zapomnisz, tak jak ja zapomniałem o..." - w ten sposób udowadnia, że nadal pamięta. Tylko troszkę . ![]() i wgl . ♥ serducho dla Wszystkich talenciarr tych nowych i starych .
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-03-15 o 13:57 |
|
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
carolineo6o - miło.
__________ Niebo spada mi na głowę.. Wszystkie wizje przyszłości chowała w szufladzie snów.. Powinna była od nowa nauczyć się wszystkich czynności życiowych.. Począwszy od jedzenia, do czułych odruchów. Bezpodstawnie oszukaną nadzieję mam.. Tępy wzrok i subtelną twarz. (...) i pękła bańka mydlana wypełniona szczęściem.. Tamtej nocy postanowiła poromansować z kawą. Pomyślała, że trochę miłosnych wzlotów może jednak jej nie zaszkodzi. Później zaplanowała, że powymienia się spojrzeniami ze ścianą. Czasem miała wrażenie, że rumieni się pod wpływem jej nieruchomego wzroku. Kąpiemy się w kłamstwach. Zanurzamy w nich głowę i próbujemy się zrelaksować. Nagle następuje niespodziewany moment zachłyśnięcia. Nie ma żadnych kół ratunkowych, nie ma nikogo, kto mógłby nas ocalić.. Tysiąc zwątpień na jedną sekundę, myśli zimne, nieczułe i brudne.. twarz ze szkła. Chciała zniknąć. Tak po prostu.. ...
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Escape from reality.
/ucieczka od rzeczywistosci./ nasze plany. Look into my eyes, and tell me what U see. /Spójrz w moje oczy i powiedz mi co widzisz./ czas już zabrał tamte chwile. Olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz, Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać. Zanurzyła usta w kawie by przypomnieć sobie jak smakowały jego pocałunki. + Drift, takagwiazdka, dontgivemenames <3
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
Tylko bądź przy mnie, trwaj, proszę Cię stój!
|
|
#1933 |
|
Rozeznanie
|
setka! setka! ![]() ![]() Margaretta_1 & latin & hoe & powiedzcos & Nensie & untouched & myszka23101 & 3martyna3 & Kaaate90 & keeendy & Mrs Unfabulous & PaniJana & Drift & takagwiazdka & dontgivemenames & caroline060 & uwielbiaj & without_demur & happyend & beautiful_lie & Kofeina w RedBullach & IhateU & inquiring & marikab & abunee & cherriies & chcialam byc & cornels & Elizabet0909 & ZaagubiOna & ma4dziar4 & z innej bajki & ciiri & limitowanaa & Extremalna & Missi_16 & agrr & CukrowaPanna & xxgroszek07xx & me9so3horny & TiS & Toogether93 & Guziki xD & BananowaDelma & Larav & boundlessly & lucyferowa & ruda wiewiora & Siatkarka18 & CookieCrisp & cobainowa & Sharmila & Borowiczanka & nomoredrama & Ejvon & otojest & martiska & grise & absurdalnie & Niewinna_Diablica & MyFrantisIdeas & nienaruszona & xxxLOLKAxxx & Love_HateYOU & bad_romance.
I nie chcę wchodzić pomiędzy Ciebie i Twoją dziewczynę. Nawet jeśli wiem, że potrafię traktować Cię lepiej niż ona. Jesteś wart więcej niż tylko słowa "kocham Cię" od czasu do czasu. Ciało w przyciągającym uwagę Versace. Kto ma najbardziej nadmuchane ego z nich wszystkich? Moje niebiańskie szczęście zostało zniszczone. Zimna walizka miłości. Przyłapałeś mnie na uczuciach. Potem otworzyłeś mi oczy. Czuć Twój oddech między opuszkami mych palców.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-03-15 o 15:10 |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym Ciebie całego namalować
Czas otworzyć oczy i spojrzeć wgłąb siebie Nie potrafię dostrzec końca drogi, którą idę. Duma bierze górę nad uczuciem i nie łatwo wygrać z tym `Są ludzie, którzy kłamią dla zysku, i są ludzie, którzy kłamią z ucisku, ludzie, którzy kłamią tylko dlatego, że powiedzenie prawdy jest dla nich aktem całkowicie niepojętym i ludzie, którzy kłamią, czekając, aż nadejdzie czas na prawdę.
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
"...bo do miłości nie potrzeba czasu a namiętności..." [Eldo]
Jeśli masz zamiar okłamać mnie tak jak setka pozostałych, to wypie****** już na starcie... Miłośc, miłość, miłość.... a co to kur** jest wogóle? Mój książe z bajki chyba zamarzl tej zimy próbując sie do mnie dostać, bo nie ma go i nie ma...
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam , nie chciałam się w Tobie zakochać. tak wyszło.. I rysujesz mi uśmiech każdą wiadomością. Poleciałam jak ćma do światła i jak ćma się sparzyłam. Pomyliłam miłośc z pragnieniem bycia kochaną.. Nie zdołasz zabić mnie wzrokiem.. możesz mnie wyzywać, bić, kopać, ubliżać.. tylko bądź, o nic więcej nie proszę Nie wszystkie opisy są moje! Jeżeli są powtórki to przepraszam, ale jestem tu nowa.. Pozdro talenciary
Edytowane przez wiola160896 Czas edycji: 2010-03-15 o 15:15 |
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Z Tobą za rękę, wyjdę na mróz, i mogę nawet zmarznąć ! <3.
Kocham Ciebie bardzo mocno, ej! ![]() en-ka http://nasza-klasa.pl/#profile/19026906 gy gy 403 66 33 . Daaaaj mordeczke mój kochany, słodki misiaczku ! .<3
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierzę, że jestem w takim gronie. ;o dziękuję słonko.
marikab - eh, szkoda gadać.. IhateU, marikab, hoe, panna_miodowa - okradłam. ![]() mój świat wygląda jak spacer z Tobą wśród gwiazd.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-03-15 o 15:22 |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
okradam Cię dupoo ! mów mi to,
co chcę usłyszec. Kochasz mnie, przecież mi to powtarzasz, ej, to czemu nie jesteś teraz przy mnie...
|
|
#1940 |
|
Rozeznanie
|
panna_miodowa -
![]() __ udawaj, że mnie kochasz, bym mogła spojrzeć w oczy tym, którym przyrzekłam, że nic nas nie rozłączy. na wasz temat ani mru mru. odnajdę cię choćby sam diabeł użyczył ci schronienia . A ja? Co ja? Co będzie ze mną? ludzie nie mówią Ci kim jesteś; to ty im to mówisz. rozchmurz się, słonko; wiosna tuż tuż. życie gwiazd jest ciekawsze? od mojego na pewno nie. jestem twą gorączką, której nie możesz wypocić. ale po co marnować energię na nienawidzenie ich, kiedy są ważniejsze sprawy do załatwienia? na przykład: kupienie sukienki. najlepszy sposób, żeby zaintrygować faceta to zniknąć.
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Ona mówiła mu że jest jej źle jak on tak robi. a on bezczelnie śmiał się jej w twarz.
Mam nadzieję, że się zmienisz.Już dłuższy czas ją mam.Ale chyba na nadziei się skończy. A on nie dostrzega. jaki samotny by był bez niej. jesteś frajerem wiesz? Głupim, pieprzonym frajerem. który myśli że jest pępkiem świata. a dziewczynę ma kiedy mu sie chce.
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
działasz na mnie, jak dobrego rapu brzmienie. no i znalazłam sie w świecie, którego nigdy nie zrozumiem. __ Ty jesteś idealny, boski, cudowny.
![]() |
|
|
|
#1943 |
|
Raczkowanie
|
marikab ;* chociaż ty mnie kochana dostrzegasz <3 i wiesz ze cie okradam ale tak po cichutku żeby nikt nie widział ;p ;*
Silence, i'll killlll you!! ;pmaluj barwami które zostały ci dane bo całośc to ty i ja <3 I knew I loved you before I met you I think I dreamed you into life Zapomnieć – nie ma mowy, Być razem – nie ma mowy, Wyrzucić – nie da rady, bo w sercu Ciebie mam. zapamiętaj: NIE BĘDZIE NAS DRUGI RAZ! po nas zostanie jedynie wspomnienie... wwwwrrrr!!! wkurzasz mnie! tak mnie cholernie wkurzasz...że aż cie kocham! ;p troche z piosenek troche moje
|
#1944 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
troche mnie tu nie było. dziękuje za wszystkie pochwały, po prostu coś wspaniałego wracać i czytać coś takiego, aww .
jej ręce drżały ze zdenerwowania jak nigdy wcześniej. nie wiedziała, czy dobrze zrobiła wysyłając, mu krótką, prymitywną wiadomość, składającą się z dwóch słów, dziewięciu liter, trzech sylab. żołądek podchodził jej do gardła, ze stresu. patrzyła na telefon jak zahipnotyzowana. chodziła po pokoju w kółko, oszukując samą siebie, że wcale nie czeka na odpowiedź. była pewna, że to zadziała. usłyszała dźwięk telefonu. jej serce stanęło. chwyciła telefon do mokrej ręki i nacisnęła 'otwórz'. ze łzami w oczach przeczytała odpowiedź ... 'chyba pomyliłaś numer, maleńka'. nigdy nie obchodziło mnie zdanie innych. jednak, kiedy zaczęli mówić, że dobrze razem wyglądamy, zaczęłam się z nim, nie wiedzieć dlaczego - liczyć. siedzę godzinami, na marmurowej podłodze. rachuję, szacuję. pomimo, godzin spędzonych na obsesyjnym analizowaniu, nie mogę dojść do tego, gdzie popełniłam błąd. nie wierzę, że Ciebie już nie ma. pomimo tego, że wszyscy w okół, ciągle mi to powtarzają. przecież wciąż Cię słyszę, widzę, czuję. wierzę, że jesteś. a ja nie mam schizofrenii. on należał do tych chłopaków, na których patrzysz i wiesz, że kiedy patrzysz, on sobie myśli 'ta laska nie może oderwać ode mnie oczu, bo jestem super.'; jednak nie był z tego powodu ani odrobinę nadęty, nie mógł nic poradzić na to, że wyglądał super, po prostu taki się urodził; biedaczek. a jak przyszło co do czego, to tylko wzrok, spuścić potrafił. taki był z niego, mężczyzna mojego życia.
|
#1946 |
|
Przyczajenie
|
Obserwuję płatki śniegu spadające z nieba,
Zatracam się we wspomnieniach... Czas kiedy próbowaliśmy zbudować bałwana Czas kiedy próbowaliśmy policzyć gwiazdy To szalone gdy nie wiedzieliśmy... Że kiedyś się rozstaniemy Inna łza, inny żal Bo jesteś tak daleko moje serce nie może być tak łatwo złamane! Jestem taka szczęśliwa, że jesteś mój, szczęśliwa że jesteś mój! Czasami słowo miłość Po prostu nie jest wystarczająco dobre Żeby opisać to co do ciebie czuję... (...) Nawet kiedy udaję szaloną! z pewnością to wszystko przez miłość! mi wystarczył sposób w jaki wypowiadał moje imię. Wprowadził mnie do swojego świata. To było jakoś w piątek coś... koło dziewiątej. Tak błogo, tak dobrze i jestem dumna że on jest tylko mój! Zawsze gdy on jest w pobliżu moje serce nie chce się uspokoić. Jestem zakochana. Co jeśli zmarnowana miłość, nasza miłość w czasie zniknie? Głupia wierzyłam w twoje magiczne opowieści... To ostatni raz kiedy całujesz te usta i ostatni raz kiedy kłamiesz te oczy! Kochanie żegnaj... Nigdy nie, nigdy więcej nie będę płakać! mój mężczyzno z zabawnym uśmiechem! _________________________ _________________________ ________ może coś się komuś spodoba ![]() + Chocolaaate ! przyznaję się, że tak po cichu Cię okradam !
Edytowane przez youppie Czas edycji: 2010-03-15 o 15:49 |
|
|
|
#1947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
myCh - jejku , ja mi miło znaleźć się pośród tylu talenciar . dziękuję . ;*
+ Mrs Unfabulous hoe Kofeina w RedBullach without demur - wspaniałe wręcz idealne . powiedz mi czy każdy dzień daje Ci gwarancje na to, że jesteś kimś, kochasz żyć i czujesz to zanim zaśniesz. Gdy zgaśnie światło nie mówmy nic i posiedźmy przez minutę , chcę w ciszy słyszeć Twój oddech i odgonić doczesny smutek . Śmiało .. jak kiedyś możesz targać moje włosy na wietrze , uciszać niespokojne serce i udawać , że będzie dobrze .. Nie potrafię ogarnąć bałaganu w pokoju , a co dopiero chaos w życiu .. Moje myśli rozwiały się jak dmuchawce na wietrze , a tymi myślami byłeś Ty ..
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Woń cytryny, sączy się z Twoich oczu
Żyjemy w przygodzie Wiem wszystko o Tobie, Ty wiesz wszystko o mnie, wiemy wszystko o sobie biegne po dreszczyk emocji Czy to rzeczywistość kiedy dwoje ludzi staje się jednym?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

;p