|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
po 22gim bedzie wiadomo czy sa i do tego czasu zbieram
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Się zapracowałam bo dzisiaj jak nigdy ruch że ho ho...
Nawet nie wiem kiedy mi tenczas przeleciał... Nadrabiam a tu kolejna podostrzona wymiana zdań... Sviniecka superowo, że Eryk ma się już lepiej Już powoli zacznie odzyskiwać apetyt... Ale jak tak czytała jak go TO męczy to naprawdę...Straszne jest to jak dzieciaki cierpią a my nie możemy za wiele pomóc ![]() idę sobie zrobić kawkę
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie głowa cos boli, na szczescie Oliwka zasnela. ale balagan mam
ee poczekam az maż wroci z pracy i pomoze mi posprzatać. Ja dzisiaj zrobiłam Oliwce zupke jarzynową z brokulami, drugie podejscie, bo kiedys jej brokuły nie posmakowały, ale dzisiaj ładnie zjadła ![]() A dla nas zrobiłam sałatkę wielowarzywną i wczorajsze kotlety jeszcze mam to obiadu nie robie, bo i tak wszystkiego nie zjemy. Tylko może sernik na zimno zrobię... ach i weź tu czlowieku nie jedz słodyczy jak one tak kuszą.... czekam na @ i pewnie dlatego mnie tak ciągnie do słodkiego
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Marica wysłałam maila
Kasiu doszło? Udało się ustawić? Doczytałam Unholy, że Ty już masz ![]() Ja znam tę piosenkę na pamięć
|
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do Was prosbe. potrzebuje osób do badania, a konkretnie
6 kobiet w wieku 19-24 6kobiet w wieku 25-30 6 kobiet w wieku 30-35 Jakby któraś miała czas i ochotę to bardzo proszę na pw z góry dzięki
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuję przepisu na jakiś pyszny makowiec, macie coś sprawdzonego?
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam dzisiaj z doskoku, wiec nie pocytuje.
Svi, ciesze sie, ze Eryk czuje sie lepiej Cass, sliczny av, widac, ze zeszczuplalas w sprawie zywienia niemowlat mam zdanie bardzo zblizone do p4w Antos czesto probuje z naszych talerzy, ale sa to rzeczy gotowane na parze, gotowane itp itd.
|
#938 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
szukam dla Marcela jakis ala kozaczkow na cieplejsze dni - tak zeby pozbyc sie juz kombinezonu ale zeby nie zmarzly mu nozki
znalazlam takie fajne: http://www.allegro.pl/item961351135_...na_wiosne.html tylko nie wiem czy wziac 20 czy 21 ![]() sa tez dziewczece: http://www.allegro.pl/item961538912_...na_wiosne.html slodkie
|
|
#939 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a butki cudne
|
||
|
|
|
#940 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
dzieci wiec wiesz ja durna kupilam mu 3 pary butow i wszystkie za male
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
no fakt sorki
![]() ja tez kupiłam trampki od 6-12 i co za małe, i takie balerinki i tez za małe wkurzylam sie tylko i wczoraj w ccc takie czaderskie dostałam |
|
|
|
#942 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Marci nauczyl sie pelzac
pozniej wrzuce filmik
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej, lenia mam
a tu jeszcze trochę prasowania zostało...Svinecko gratuluję Marciemu nowej umiejętności Aniu ucałuj Bartosza ode mnie "urodzinowo" ![]() Mama przyniosła mi "magiczną gąbkę", bo podobno świetnie ściera plamy ze ścian. Faktycznie kocie łapy zniknęły bez śladu, nie uprzedzono jednak, że nie można zbyt długo szorować w jednym miejscu...chciałam zetrzeć plamę przy akwarium i tak potarłam, że starłam całą farbę do betonu no i teraz to w ogóle cudnie wygląda ![]() Zajrzę jeszcze później, miłego wieczoru! |
|
|
|
#945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze raz podkreślę, że liczę na dzielenie się wiedzą na forum w tym z Tobą również Cytat:
Cytat:
|
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
p4w własnie jak wyjasnie dokładnie czego dotyczy to może to popsuć mi wyniki..... Ale po krotce doytyczy skutecznosci przekazow reklamowych
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz podam ci maila na priv.---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
tylo dlaczego zabrała skubana moją farbę ze ściany |
|||
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
ehhh ale miałam dzisiaj zamiesznie ![]() Zrobiłam Bartoszkowi kaszke, postawiłam na stoliku i brałam go na ręce - a on łapc kubeczek i cała kaszke wylał na sibie Był upaprany od głowy po skarpetki ![]() No to szybko go do łazienki .... wanienka pusta, przewijak jeszcze w pokoju, nic nie gotowe ![]() A ja oczywiście sama, bo małż wracał z Krakowa, a mama w kosciele ![]() Jakos sobie poradzilismy, małż nadjechał juz po kapieli, ale zdążyłam zrobić drugą porcje kaszki, gdy on ubierał Bartka ![]() aaaaaaaaaaa mamy 5 ząbka ... dzisiaj przebiła się górna lewa jedynka ![]() no to zacznie się uciekanie mamusi gdzie popadnie ![]() Cytat:
bo teraz juz tak słodko śpi ... ale dziekuję ups |
|
|
|
|
#950 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiec ja wsypuje po prostu do zagotowanych owocow - a wsypuje na oko, tak zeby konsystencja byla deserkowa i ciagle mieszam do kisielu z bobofruta tez dawalam i ok tylko trzeba pamietac zeby nie przesadzic bo ona po chwili jeszcze napecznieje - ja tak ostatnio zrobilam ale rozrzedzilam deserek woda po prostu ja juz powoli sie oddalam bo jestem padnieta
|
|
|
#951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Morska kiedy chrzcicie Tymcia?
Cytat:
za jutrzejszą wizytę.![]() Cytat:
Cytat:
za linki w wolnej chwili luknę |
|||
|
|
|
#952 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym wzięła 21 lepiej ciut większe a chodził i tak na razie w nich nie będzie Te "dziewczynkowe"rzeczywiśc ie słodkie. dla Marcelka![]() Cytat:
![]() Cytat:
,pewnie mama się guzdrała![]() kolejny ząbek do kolekcji.Dobry wieczór!!! Ja po pierwszej rehabilitacji,ale teraz na wieczór jakoś moja ręka gorzej włada niż władała.Bardziej cierpnie Zapyta m jutro rehabilitantkę.U nas jednak w rekolekcje,dni wolne od szkoły,wtedy tylko obowiązek w kościele Bartosz ma od dzisiaj ulubioną książeczkę"Misio lubi jeść" jak mu ją czytam to się śmieje i patrzy w obrazki jak zaczarowany ![]() Dobrej nocki
|
|||
|
|
|
#953 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny nie bylo mnie dzisiaj bo mialam jakies problemy z internetem. Danielek jest strasznie marudny , pewnie to zabki wydaje mi sie, ze niedlugo druga dolna jedynka tez sie przebije.
Svi super , ze Eryk ma sie dobrze...bo dorosly czlowiek sie meczy jak wymiotuje a co dopiero dziecko. Marysiu tak to juz jest z dziadkami ja jak bylam w Pl to Daniel byl naprawde duzo noszony ale wiedzialam , ze chca sie nacieszyc wiec za duzo nie protestowalam na szczescie sie nie przyzwyczail i dalej ladnie bawi sie sam. Cass super avator Unholy gratuluje zabka!!! ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Svi Marci slodziutki Daniel tak samo pelza , ale uparte te nasze dzieciaczki zrobia wszystko zeby sie dostac do Swojego celu
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Marcelka za całokształtWidzisz mamuśka jeszcze niedawno skarżyłaś się,że Twój Marcelek nic nie umie robić a tu prosze:pięknie siada,pięknie pełza no i cel osiągnięty - piłka. |
|
|
|
|
#956 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja pw nie wysyłam, bo nie wiem czy bierzesz do badania takie wredoty jak ja, ale jeśli potrzebujesz to jestem do dyspozycji w trzecim przedziale No właśnie jeszcze nie wiem Dopiero wybieram się do księdza coś ustalić. W zeszłym tygodniu nawet byłam tuż, tuż, ale było dużo osób w kolejce, więc zrezygnowałam A kancelaria tylko 2 razy w tygodniu czynna. Cytat:
![]() Cytat:
Czego się nie robi, jak przynęta kusi I pokaz siadania przy okazji, fajny filmik
|
|
#957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A więc za pomyślne rozmowy z księdzem i aby nie było takiej kolejki.Mam nadzieję,bo jak tak ma być to ![]() Wojtusia chyba Ty chciałaś przepis na Makowiec,dodałam w klubie |
|
|
|
|
#958 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kochane, wracam skruszona
![]() Nie udalo mi sie nadrobic, widze jedynie, ze z Erykiem juz lepiej Tru dobrze Cie tu znowu miec Angy jak nocki? Gorgulku jak w pracy? Sylko, mam nadzieje, ze te rehabilitacje szybko przyniosa ulge ![]() U nas wszystko ok, Ania rosnie niesamowicie, niemalze codziennie sie zmienia. A je tak, ze az uszy sie trzesa, az milo patrzec. Dobrze, dzisiaj obiecuje juz zagladac
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Byłam wczoraj u fotografa wybrać zdjęcia. Jak ja kocham ustawiane zdjęcia ![]() Mam pytanko: Dziewczyny parowarowe Jakie macie parowary, tzn. których firm polecacie??? Też kupię, a co! ![]() Svinecko, gratuluje Pełzaka Wredna Afrodyto, mogę służyć Ci za materiał badawczy Trzeci przedział wiekowy ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- W kąciku kulinarnym dodałam przepis na sałatkę migdałową Polecam Jakby co, to służe różnymi ciekawymi przepisami na sałatki. To jedno co mi wychodzi, hehe
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-03-16 o 07:45 |
|
|
|
#960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Pieknie pelaza Lena tez tak tylko w zwolnionym tempie A jak pieknie siada . Az milo sie ogladalo![]() Cytat:
![]() Ja jesli juz to tez 3 przedzial wiekowy .Zaraz lukam na ta salatke. Ty spec w tych sprawach a ja zupelna noga . Jak masz jeszcze jakies ulubione to dodaj
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

idę sobie zrobić kawkę

no i teraz to w ogóle cudnie wygląda 
no to zacznie się uciekanie mamusi gdzie popadnie
bo teraz juz tak słodko śpi 
jutro ide do lekarza, bo ma tego coraz więcej ...
za jutrzejszą wizytę.

Dopiero wybieram się do księdza coś ustalić. W zeszłym tygodniu nawet byłam tuż, tuż, ale było dużo osób w kolejce, więc zrezygnowałam

Polecam