|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() Dobrze,że jesteś Ale z Ciebie pracowita mamusia Ja nie gorgulek ale odpowiem:nasz gargamelek już nie pracuje,poczytaj w klubie Cytat:
![]() Też myślę o parowarze Ciekawe co u Miramejka i Megi? ![]() Dzień dobry dzieweczki!!! Nocka minęła spokojnie .U mnie powtórka z zimy(dawno śniegu nie było,to sypie Góra prasowania czeka może później się za to zabiorę.Na 14 znowu na rehabilitacje Miłego dnia Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-03-16 o 08:34 |
||
|
|
|
#962 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Svi, super filmik,
dla Marcelka Wredna, przestraszyłam się ![]() Magi, ja mam Zelmer KLIK Svi, a te z kubusiem butki za małe były w końcu ?Tuli, witaj Jestes rozgrzeszona ![]() Dzień dobry Zaraz napisze do megi
|
#963 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Siostro W wolnej chwili postaram się coś wstawiać Cytat:
Wczoraj przemyślałam, że to będzie trafiony zakup ze względu na Małego, ale i dla nas też Udanego dnia i przyjemnej rehabilitacji A jak Bartosz ją znosi?Cytat:
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam
dla Marcelka!Tuli witaj Miłego dnia
|
#965 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
nocka ok Tuli witaj myślę nad tym prezentem dla chrześnicyi w oko mi wpadły takie laptopy dla dzieci z nauką liczenia, czytania... zaraz link wstawię. Asia po wakacjach idzie do 1 klasy. co o tym myślicie??? http://www.allegro.pl/item947060920_..._ang_o_ss.html np coś takiego, myślicie że to dobry pomysł??? |
|
|
|
#966 |
|
Ola-Unhola
|
Bardzo, wszystko szybko i dokładnie się paruje
![]() Zastanawiałam się nad jeszcze dwoma z końcówką 11 i 12 (ten ma 10), ale w końcu zdecydowałam się na ten. W tamtych marudzili o misce do ociekania, ze za mała, że zalewa się wyświetlacz LCD, więc zdecydowałam się na ten. Ma pojemnik na zioła i można dolewać wodę w trakcie pracy. Na plus Ogólnie polecam
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Jak zostaje z mężem,to nic sobie z tego nie robi ale ona Go czymś zajmie i jest okZa to zawsze jak wracam,to tak wyciaga rączki,że aż |
|
|
|
#968 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ale to zależy ile i jakie ma funkcje. Z tego co czytam w opisie moze ją zainteresować. Nauki nigdy za wiele
|
|
#969 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() I gratulujemy 5 ząbka! myjesz je jakoś szczoteczką?ile razy dziennie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że twoja ręka musi przywyknąć do ćwiczeń i nie będzie już tak cierpnąć, to z pewnością reakcja na pierwsze ćwiczenia Cytat:
![]() Ciebie też ![]() Cytat:
Dobra piszę tego posta od pół godziny, bo ciągle coś, w końcu muszę się zebrać, do zobaczenia mamusie |
|||||
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Svi dla Marcelka !! pieknie pelza i sam siada![]() Tuli witaj mam pytanie bo konczy sie wlasnie emulsja Oilatum do kapieli a drogie to cholerstwo jest Wercia juz nie ma szortskich lokci i krostek na raczkach , na nozkach tez wszystkie suche placki zniknely, smaruje ja pa kapieli emulsja specjalna Emolium i mysle ze ona wlasnie tak natluszczajakie polecacie plyny do kapieli zeby nie wysuszyly skory?? i tak dolewam parafiny bo fajna mieciutka skore zostawia myslalam o nivea baby nutri sensitive -plyn z oliwka
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-03-16 o 09:15 |
|
|
|
#971 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() zięciunio zdolny i jak pięknie siada ![]() technikę ma trochę inną niż Martynka - u nas króluje styl na kraula Cytat:
a co dopiero gotowa kaszka gratulujemy ząbka Cytat:
![]() Cytat:
jestem zadowolona, jedyny minus to ta stal nierdzewna na dole - wiecznie upaluchowana ![]() przepisy przyjmuję w każdej ilości ![]() Cytat:
hmm, a może coś takiego: http://allegro.pl/item948876158_apar...itty_nowy.html tulipku, dobrze że się odezwałaś, tęsknimy za tobą no i za miramej...i megiDzień dobry wyspałam się dzisiaj jak nigdy, TŻ iMartynka obudzili mnie o 8 dopiero, toż to rozpusta
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
Nadrobiłam Was tak szybko I tak pokrótce: W sprawie żywienia - myślę tak samo, jak p4w i Cass - staram się wszystko wypośrodkowywać, nie popadać w skrajności i kieruję się przede wszystkim zdrowym rozsądkiem. I tak np. wolałabym dawać mojemu dziecku mięsko najzdrowsze na świecie, co z tego skoro takiego nie mogę dostać, cielęcinę próbuje zdobyć już od tygodnia i du... Svi gratuluję nowych umiejętności synusia, super filmik! ![]() Aniu gratuluję ząbków ![]() Tuli super, że jesteś U nas ostanie dwie nocki super-dzisiaj np. wstawałam tylko raz i dość słabo to pamiętam , czyli Co prawda dałam Zosi Viburcol... Dzisiaj nie dam i zobaczymy jak będzie. Na razie dziąsła normalne, bezzębne (oprócz tej jednej jedynki na dole). Czyli jakoś tak dziwnie to u nas przebiega-dziąsła puchną na parę godzin, po czym odpuchają i wszystko się normuje![]() Wczoraj niania dostała żółta kartkę: juz wychodziłam do pracy i przygotowywała małej kleik, a kleik wiadomo na mleko. Nie spojrzała ile było wody w butelce, a miarki to jedna z czubem, druga do połowy... Pokazałam po raz kolejny, bo się okazało, że ciocia przytakuje, ale słabo słucha A może też trochę się przy mnie stresuje... Ale dzisiaj Zosia rano jadła mleko przygotowane przez mamę![]() Wczoraj byłam służbowo w Olsztynie i kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę Do tego 3 pierścienie w H@M, w tym jeden taki duży motyl Strasznie mi się podobają![]() Miłego dzionka
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-03-16 o 09:27 |
|
|
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tą emulsje to masz taką? http://www.domzdrowia.pl/66046,emoli...a-200-ml-.html
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Svinecko, Marcelek ślicznie pełza i siada Czekoladko, ja nie uzywam zadnego i nasze problemy skorne znacznie sie zmniejszyly
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam i już mi się nie podoba ..jeszcze nie zdążyłam w nim wyjść
|
|
#977 |
|
BAN stały
|
aannuullaa ten laptop to tzw wykup na wielkanoc. komunia za 2 lata
![]() Unholy, Ty jako doświadczona mama moze pomożesz?? moze rzeczywiście to już trochę za późno na coś takiego nie znam się za bardzo. chciałabym jej coś kupić co by ja zainteresowało i nie było tylko do zabawy a przy okazji uczyło... bo ubrań za bardzo nie chcę. pomożesz
|
|
|
|
#978 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Aleś się rozpisała
![]() Cytat:
Ale w sumie może się uczyć słowek z angileskiegoCytat:
![]() Bartosz też je,ale inne a tej akurat nie ![]() też tak myślęCytat:
Ja używałam Emolium do kąpieli |
|||
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Przyszły Kingi buciki i są rewelacyjne Postaram się nadrobić kilka ostatnich stron wątkowych, żeby być na bieżąco. I zapraszam do obejrzenia Kingi, która znalazła sobie najlepszy gryzak na świecie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=K8Un7B91zBQ |
|
|
|
#980 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za odpowiedz Cytat:
![]() Angy pokaz plaszczyk ![]() Czy mozna dawac dzieciom jogurty juz? Przepraszam, jesli temat juz byl walkowany.
|
|
#981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się kolezankom płaszczykiem
|
||
|
|
|
#982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa wybacz, chyba jeszcze śpięna zajączka to fajne
|
|
#983 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam ambitny plan używać parowara ...mam pytanie bo konczy sie wlasnie emulsja Oilatum do kapieli a drogie to cholerstwo jest Wercia juz nie ma szortskich lokci i krostek na raczkach , na nozkach tez wszystkie suche placki zniknely, smaruje ja pa kapieli emulsja specjalna Emolium i mysle ze ona wlasnie tak natluszczajakie polecacie plyny do kapieli zeby nie wysuszyly skory?? i tak dolewam parafiny bo fajna mieciutka skore zostawia myslalam o nivea baby nutri sensitive -plyn z oliwka[/QUOTE] A używałaś Oilan, to polski tańszy odpowiednik. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
He,he no cóż gryzak jakby to powiedzieć:taki inny a Kingusia śliczna |
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Płaszczyk pokażę jak wrócę do domu i jak będę miała czas oczywiście
|
|
#986 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż jakie Kinia super, smakuje jej chyba ![]() Angy, pokaż płaszczyk
|
|
#987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w sklepach nigdzie nie moge kupić,chyba bedę musiała przejechać się do jakiegoś hipermarketu ![]() ![]() Gońcie mnie do roboty
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-03-16 o 10:00 |
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#989 |
|
Ola-Unhola
|
Czeko, tak jak magi napisała spróbuj Oillan. Ja używałam i był ok. Również mydełko
Napisałam do megi_b, ale się nie odezwała. Jak tylko coś odpowie dam znać
|
#990 |
|
BAN stały
|
Unholy powiem szczerze że nie wiem, przez to ze mieszkamy daleko od siebie to kontakt mamy ograniczony bardzo i widzimy się tylko na Wielkanoc. takze ciężko mi powiedzieć co ona lubi czym się interesuje - a powinnam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Jakie macie parowary, tzn. których firm polecacie??? Też kupię, a co! 

Polecam 
.
dla Marcelka 
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
ale ona Go czymś zajmie i jest ok

A może też trochę się przy mnie stresuje... Ale dzisiaj Zosia rano jadła mleko przygotowane przez mamę
nie znam się za bardzo. chciałabym jej coś kupić co by ja zainteresowało i nie było tylko do zabawy a przy okazji uczyło... bo ubrań za bardzo nie chcę. pomożesz
Ale w sumie może się uczyć słowek z angileskiego