Rocznik `92 ! Najlepszy! <33 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 18:29   #1321
Kredzia_
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33

350 euro starczy mi na wyjazd 5tygodniowy? Zarcie bede miala za darmo i w dowolnej ilosci ...
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:34   #1322
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
ja teżżż ;d
I ja
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:39   #1323
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
wczoraj napisał do mnie MNM i tak o pisaliśmy jak zwykle o wszystkim... a już pod sam koniec byl jakiś wredny i jeszcze się pożegnał 'no hej :P' ... wiem że to głupie ale zawsze z się żegnaliśmy i chociaż czekał aż odpiszę, a wczoraj se wyszedł tak o. -,- . Nie wiem mam wrażenie, że on robi jeden krok do przodu, potem jeden w tył. I tak ciągle, nie chodzi mi tylko o wczoraj tylko w ogóle... albo jestem przewrażliwiona po tych tabletkach.* nie wiem co mam o tym myśleć. I teraz pokazała się mściwa strona yeski i mam do wyboru:
a) gadać z nim normalnie i napisać mu 'dobra tak apropo naszej konkurencji, już jakoś straciłam zapał do dalszej rywalizacji'- bo moją nagrodą miało być spotkanie ; to by mu pokazało, że wywieszam białą flagę
b) jak on do mnie napisze, to odpiszę mu po 3 minutach, wymienimy 3 zdania po czym pojdę pisząc 'ja idę pa' bez zadnej emotikony ani nic; to by mu dało do myślenia, że skoro on robi jeden krok do tyłu, jeden do przodu to ja robię dwa w tył
c) będę pisała z nim normalnie i na koniec napiszę mu ' aha i powodzenia w sobotę na zawodach' bo w sobote ma zawody; to tak jakbyśmy już nie mieli w ogóle pisać - chyba najbardziej hamska opcja
d) udawać że nic się nie stało? o niee, na pewno nie.

pomóżcie mi

jeszcze się dzisiaj załamałam, bo uczylam się wczoraj na poprawe z chemii (mam dwie gołe jedynki) i ona dała takie pytania ze NIC nie napisałam... ale na szczescie moge jeszcze raz napisać... jakbym nie mogła to bym chyba sie powiesiła ;/

muszę iść dzisiaj na siłownię się wyładować...

* a tak właśnie odnośnie tabletek anty: przez nie codziennie conajmniej raz bęcze przez godziny, jestem cały czas zmęczona, śpiąca i na dodatek wredna... mam nadzieję że mi przejdzie niedługo..
opcja b

masakra jestem głodna jak cholera, a nie chce mi sie wstac czegos zrobic

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:57   #1324
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
350 euro starczy mi na wyjazd 5tygodniowy? Zarcie bede miala za darmo i w dowolnej ilosci ...
jak jedzenie opłacone to luuuźno ci starczy, moja przyjaciółka w 4 dni wydała tylko 25 euro, i jedzenie sobie sama musiala kupowac

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:58   #1325
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dziewczynyyy pomożeci mi w sprawie damsko-męskiej?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:58   #1326
ZuZa911
Raczkowanie

Sorki za te " " to był taki mały żarcik wybaczcie...

yes dlaczego usunęłaś mnie z przyjaciół ?

Co do Twoich rozważań z a,b,c i d to zasugeruję Ci opcję e:

e) po prostu powiedz mu co do niego czujesz i mniej to za sobą - po co się tak gryźć, Chłopaki lubią pewne siebie dziewczyny, poza tym to bez sensu tak czekać bo on sobie w każdej chwili może kogoś znaleźć...

Pozdro!
ZuZa911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:08   #1327
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
jak jedzenie opłacone to luuuźno ci starczy, moja przyjaciółka w 4 dni wydała tylko 25 euro, i jedzenie sobie sama musiala kupowac
Eee to lajcik Mam nadzieje, ze z pustym portfelem nie wroce ;p

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Dziewczynyyy pomożeci mi w sprawie damsko-męskiej?
mmmm??

Cytat:
Napisane przez ZuZa911 Pokaż wiadomość
Sorki za te " " to był taki mały żarcik wybaczcie...

yes dlaczego usunęłaś mnie z przyjaciół ?

Co do Twoich rozważań z a,b,c i d to zasugeruję Ci opcję e:

e) po prostu powiedz mu co do niego czujesz i mniej to za sobą - po co się tak gryźć, Chłopaki lubią pewne siebie dziewczyny, poza tym to bez sensu tak czekać bo on sobie w każdej chwili może kogoś znaleźć...

Pozdro!
przemowila :O
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:12   #1328
ouu
Wtajemniczenie

powiem wam dziewczyny, że facetów ciężko zrozumieć.. kiedy chcemy żeby oni byli dla nas mili to nie są, a najgorsze, że wtedy traktują nas już nie całkiem tak jak powinni

u mnie znowu śnieg pada ale dzisiaj patrzyłam za butami, ale nic nie znalazłam.. noo ale od czego jest allegro, już jedne upatrzyłam, jeszcze mamuśkę namówić iii zamawiam

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

ImmortalLover - wal śmiało, od tego jesteśmy

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

kredzia - a dokąd się wybierasz? bo ja w maju wybieram się do paryża ze szkoły haha i na tydzień biorę 60 euro, bo już w zeszłym roku byłam we włoszech i powiem wam, że mi nawet zostało

Edytowane przez ouu
Czas edycji: 2010-03-16 o 19:13
ouu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:19   #1329
linka2007
Rozeznanie

joł joł zuza, to Twoje zdjęcie w av??

immortal, a co się stało się?

umieraaaaaaaaaaaaaaaam, gardło mnie napiernicza przy połykaniu śliny, łeeeee ;(
Stary 2010-03-16, 19:30   #1330
EMdz
Zakorzenienie

haha właśnie, dzisiaj jakiś kolo wysłał kolegę po mój nr to już jest najbardziej żałosne, raz branie nru w pubie czy coś od kogoś kogo nie znasz, dwa robienie to przez kol ;D
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:30   #1331
ImmortalLover
Zakorzenienie

Więc, chodzę do klasy z S. i T. Oni się przyjaźnią od podstawówki, teraz dalej trzymają razem. T. się we mnie zakochał, co przyznał mi kiedyś, ale wydaję mi się, że S. też nie jestem obojętna-zwłaszcza ostatnio. Co zrobić, żeby nie zepsuć ich przyjaźni?
Dodam, że S. mogłabym traktować jako kogoś więcej.

Linka <przytul>
Ouu- u nas też śnieg :/ a ja już chce wiosenne buty i ubrania!

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-03-16, 19:35   #1332
EMdz
Zakorzenienie

Imm ciężka syt... jakoś może daj do zrozumienia T. że nic z tego delikatnie najpierw...
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:38   #1333
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
Imm ciężka syt... jakoś może daj do zrozumienia T. że nic z tego delikatnie najpierw...

ktoras tam chciala fotke moich platform o to i one:
Stary 2010-03-16, 19:42   #1334
ouu
Wtajemniczenie

ImmortalLover - tak, na początku zacznij od uczuć T. i tak jak napisała EMdz daj mu delikatnie znać, że raczej nic z tego nie będzie. I dopiero jak mu trochę przejdzie czy coś to powiedz mu, że podoba ci się jego kolega i że nie chcesz, żeby to między nimi coś zmieniło czy jakoś tak.. powodzenia

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

yes: normalnie buty zwaliły mnie z nóg mistrzunio feeest! podziwiam was dziewczyny, że chodzicie w takich wysokich, nogi was nie bolą?
Stary 2010-03-16, 19:42   #1335
Toriaa
Zakorzenienie

znajdzcie mi na all jakies buty za kostke reeboka, nike, albo pumy gówno tam jest;/

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:42   #1336
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
ImmortalLover - tak, na początku zacznij od uczuć T. i tak jak napisała EMdz daj mu delikatnie znać, że raczej nic z tego nie będzie. I dopiero jak mu trochę przejdzie czy coś to powiedz mu, że podoba ci się jego kolega i że nie chcesz, żeby to między nimi coś zmieniło czy jakoś tak.. powodzenia

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

yes: normalnie buty zwaliły mnie z nóg mistrzunio feeest! podziwiam was dziewczyny, że chodzicie w takich wysokich, nogi was nie bolą?
hihi dziekuję mnie nie bolą, ja przyzwyczajona
Stary 2010-03-16, 19:44   #1337
ouu
Wtajemniczenie

Toriaa a do jakiej ceny szukasz? wiesz co wyszukiwarka to dupa bo wszystkich nie pokazuje ja zawsze patrzę na jakieś fajne, nawet jeśli nie do końca mi się podobają a potem na przedmioty tego użytkownika
Stary 2010-03-16, 19:45   #1338
Toriaa
Zakorzenienie

jes opcja b jak coś ;D i fajne buciory;D

{żartowałam }

Stary 2010-03-16, 19:45   #1339
ouu
Wtajemniczenie

yes: dobrze, że wróciłaś do tego avataru, jakoś tak pasuje mi on do ciebie(?!) taka groźna babka haha
Stary 2010-03-16, 19:47   #1340
lily92920
Zakorzenienie

Heeeej

Ja tylko na minutke...
Jednak nie ma tych matur we czwartek
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:47   #1341
Toriaa
Zakorzenienie

ołł myślę że coś do 150zł by starczyło ;p wybuliłabym więcej jakbym się zakochała ale powiedzmy narazie że 150;D

Stary 2010-03-16, 19:50   #1342
ImmortalLover
Zakorzenienie

tyle, że mu to powiedziałam od razu i mówię codziennie ;o
Yes aaa świetne! gdzie takie znalazłaś?

Stary 2010-03-16, 19:50   #1343
Toriaa
Zakorzenienie

dobra 150za mało nie wiem nie ma granic

Stary 2010-03-16, 19:56   #1344
ouu
Wtajemniczenie

pomogłabym ci szukać, ale nie wiem jakie typy cię interesują
Stary 2010-03-16, 19:57   #1345
lily92920
Zakorzenienie

Ej mi by sie ze 30 zł przydalo, ale musze isc we czwartek na angielski, bo bylam w pon. a ostatni raz wczesniej to ze 2 tyg. temu... :co jest?:
Stary 2010-03-16, 19:58   #1346
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja mówie o takich niezbędnych rzeczach typu spodnie jak juz nie mam w czym chodzic, albo kozaki czy bluza/sweter jak zima idzie a tak to raczej jak chce jakąs bluzke, buty, torebke tak tylko zeby mieć to kupuje ze swoich, bo mi głupio naciągać rodziców A kosmetyki do twarzy to różnie, do makijażu kupuje ze swoich, ale np. zel do twarzy, tonik, krem od rodziców.

Mi też najwięcej na imprezy idzie, zwłaszcza w klubach bo nie dość ze alko dwa razy droższe to jeszcze za wstęp, szatnie trzeba płacić No ale jak mi sie chce pić [nie alko, tylko ogólnie ] to sobie nie żałuje, bo nie będę siedzieć o suchym pysku
ja tak samo kosmetyki do make up'u za swoje, a zele, toniki itd rodzice';d

a co do imprez to jest masakra, jak byłam na koncercie ostrego to wydałam 60-70 zł dobrze ze to po świetach było jak miałam kase;d mi tam zawsze kieszonkowe starcza do połowy miesiąca haha;d
Cytat:
wczoraj napisał do mnie MNM i tak o pisaliśmy jak zwykle o wszystkim... a już pod sam koniec byl jakiś wredny i jeszcze się pożegnał 'no hej :P' ... wiem że to głupie ale zawsze z się żegnaliśmy i chociaż czekał aż odpiszę, a wczoraj se wyszedł tak o. -,- . Nie wiem mam wrażenie, że on robi jeden krok do przodu, potem jeden w tył. I tak ciągle, nie chodzi mi tylko o wczoraj tylko w ogóle... albo jestem przewrażliwiona po tych tabletkach.* nie wiem co mam o tym myśleć. I teraz pokazała się mściwa strona yeski i mam do wyboru:
a) gadać z nim normalnie i napisać mu 'dobra tak apropo naszej konkurencji, już jakoś straciłam zapał do dalszej rywalizacji'- bo moją nagrodą miało być spotkanie ; to by mu pokazało, że wywieszam białą flagę
b) jak on do mnie napisze, to odpiszę mu po 3 minutach, wymienimy 3 zdania po czym pojdę pisząc 'ja idę pa' bez zadnej emotikony ani nic; to by mu dało do myślenia, że skoro on robi jeden krok do tyłu, jeden do przodu to ja robię dwa w tył
c) będę pisała z nim normalnie i na koniec napiszę mu ' aha i powodzenia w sobotę na zawodach' bo w sobote ma zawody; to tak jakbyśmy już nie mieli w ogóle pisać - chyba najbardziej hamska opcja
d) udawać że nic się nie stało? o niee, na pewno nie.

pomóżcie mi

jeszcze się dzisiaj załamałam, bo uczylam się wczoraj na poprawe z chemii (mam dwie gołe jedynki) i ona dała takie pytania ze NIC nie napisałam... ale na szczescie moge jeszcze raz napisać... jakbym nie mogła to bym chyba sie powiesiła ;/

muszę iść dzisiaj na siłownię się wyładować...

* a tak właśnie odnośnie tabletek anty: przez nie codziennie conajmniej raz bęcze przez godziny, jestem cały czas zmęczona, śpiąca i na dodatek wredna... mam nadzieję że mi przejdzie niedługo..
eee tam nie przejmuj sie tym tak mozę poprostu spieszył sie gdzeis i naisał szybko "pa" i wyszedł a moze wydawał sie wredny bo miał zły dzien )
Cytat:
byłam na siłowni... ihaa uwielbiam to zmęczenie

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

a co do MNM wysłał mi linka z YT na gg, z jakims takim typem smiesznym z naszego miasta ;D to mu odpisałam 'ahahaha ' tylko ze juz go nie było na gg ;p

w sumie. przyjaciołka mi uświadomiła, ze ja... po prostu się boję. boję się odrzucenia dlatego jestem trochę wredna, i on prawdopodobnie myśli że na niego nie lecę że go jak kolegę traktuję... po przemyśleniu stwierdzam, że ma racje. teraz postaram się być milsza i jak on będzie milszy to... fajnie. jak nie, to... jego strata. ja nie mam nic do stracenia

na razię mścić się nie będę, zobaczymy po dzisiejszej rozmowie o ile bedzie na gg.
ja też i ostatnio własnie staram sie to zmienić jestem dla wszystkich miła (chociaż srednio mi to wychodzi, bo ja uwielbiam dogryzać ludziom! ale to wszsytko na żarty- nie moja wina ze niektórzy sie na nich nie znają ;d)
Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
masakra jestem głodna jak cholera, a nie chce mi sie wstac czegos zrobic
skad ja to znam
Stary 2010-03-16, 19:59   #1347
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
ja w Londynie w 5 dni wydałam 25funtów a kupowałam picie i co nie co do jedzenia sama

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:59   #1348
ZuZa911
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
joł joł zuza, to Twoje zdjęcie w av??
Nie
Choć wyglądam podobnie

Edytowane przez ZuZa911
Czas edycji: 2010-03-16 o 20:01
ZuZa911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:12   #1349
lily92920
Zakorzenienie

Ok nie chce mi sie was czytac... Ide robic zadanie z histy, z gegry chyba nie poprawie, bo nie mam juz sily sie uczyc, a z chemii to sie chyba zwolnie, bo tez juz nie wyrabiam.

Ent- ładna sukienka, ale ja bym takiej nie załozyła, bo:
1. Moi starzy kazali by mi sie ubrac w cos mniej seksownego... omg...
2. Ja na serio jestem gruba i wystawałyby mi fałdki...
Ale myśle, ze Ty bedziesz kusząco w niej paradowac.

Wogole to ta panienka, co ostatnio sie z Tż o nia poklocilam zaprosila nas na 18...

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Ok, żegnam...

Mam pytania do jutrzeszej kartkówki z histy, musze tylko sobie sciage z odpowiedziami spisać... Oby dał nam to samo
Stary 2010-03-16, 20:19   #1350
noir_angele
Wtajemniczenie

W ogóle ale jestem wredna. Pojechałam po tych laskach dzisiaj. Kazałam im robić najgorszą robotę i w ogóle trzeba im tłumaczyć jak dziecku... Masakra. Ale i tak poszłyśmy do domu szybciej niż one A wczoraj siedziały godzinę dłużej niż my dobrze im tak Jestem bardzo wredna?

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości