|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
od pół roku Cię boli więc na pewno to nie jest nadwyrężone i te chrupanie oj Kochana posłuchaj Tża , bo ja tego dopilnujeNie no żartuje, ale nie ma na co czekać Ja nienawidzę chodzic do lekarza ale na pewno nie czekałabym z tym tak długo. Zrób to dla siebie i swojego zdrowia![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie nie do końca PurBlanka postąpiła słusznie, ale z jednej strony rozumiem ją...sama pewnie zachowałabym sie podobnie |
|||
|
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś mądry powiedział mi ostatnio "Kobieta jest w stanie wybaczyć wszystko"..i chyba tak jest..Dziękuje Dziewczynki
Co tam u Was, jak mija wieczór ?? Ja o 21 wychodzę na nockę do pracy, (pracuję w jednej "firmie" z tżtem/ex ) zobaczymy co dziś w pracy pokaże.. |
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
. Ale poległam...spałam chyba ze 3 godziny po uczelni . Taaaka zmęczona się czułam, że szok. A teraz zrobie sobie wieczór dla urody, bo TŻ na piłce, a przyjaciółka nie może wpaść . mam zamiar w końcu poćwiczyć, a potem polenić się w wannie z maseczką, odżywką itd . Tak poza tym to u mnie nic nowego, choć moze to i lepiej.Magda, marsz do lekarza, no z kręgosłupem nie ma żartów . Mądrego masz tżta, że Cię tak wysyła .PurBlanka, pewnie nie mam pojęcia jak się czujesz z tym wszystkim z racji tego, że nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Ale miej się kochana na baczności ![]() .Belle, witam ![]()
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze do tego wspólna praca, nocka...Tragedia ![]() Trzymaj się, bądź dzielna |
|
|
|
|
#2615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...i czekam na wiosne ![]() A w przerwach zaglądam tu
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój też na treningu, a miał sobie odpuścić bo ostatnio na meczu coś mu się w kolano stało (zresztą co chwilę coś) , ale oczywiście pobiegł A podobno Sport to zdrowie
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. W czwartki grają na boisku otwartym, więc oczywiscie się przeziębił ale czy zrezygnował? Oczywiście, że nie . Facetowi to się nie przetlumaczy, on i tak wie najlepiej![]() ![]() Lecę ćwiczyć kochane...talię osy, ABS i buns
|
|
#2618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
choc jego srednia o tym nie swiadczy ale martwi sie.. eh ![]() Cytat:
czesto co on robi i ja mu wybaczam nie mialabym tego z drugiej strony albo w tak poblazliwych skutkach ![]() Cytat:
Cytat:
ale co tam bede miala wiecej czasu dla siebie, nie bede go z zalem opuszczac w niedziele i najwyzej znowu bede siedziec na trybunach |
|||||
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
mój dziś wymyślił, żebyśmy poszli do galerii na zakupy.
zmarnowaliśmy 2 godziny, nic nie kupiliśmy. wróciliśmy do mnie na 5 minut i uciekł, bo zachciało mu się kupę. a spotkamy się dopiero w piątek.
|
#2620 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No nie jakbym widziała siebie a ja wierny kibic na trybunach oczywiś cie jak tylko grają w moim mieście, dalej się nie wypuszczam raczej |
||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Panienki
![]() U mnie ok wieje nudą w domu ![]() Madame, racja nic nie stoi na przeszkodzie, trzeba tylko ruszyć dupki i jechać
|
|
|
|
#2622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie mógł u Ciebie zrobić?![]() A czasu nie zmarnowaliście, przynajmniej spędziliście razem chwilę
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem facetów naprawde ciężko zaciągnąć na zakupy, a Twój to zaproponował sam z siebie... doceń to.Bez kłótni mam nadzieje?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy tylko dla mnie to dziwny powód? ![]() ![]() mój też przez długi okres naszego związku grał bardziej profesjonalnie, w lidze i każda niedziela to był jego mecz a później odpoczynek. Nie ukrywam, że cieszę się, że teraz pogra sobie tylko dwa razy w tygodniu, a niedzielę ma wolna . Choć za tydzień jest własnie jakiś turniej niedzielny
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-03-16 o 19:55 |
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta ja sie zawsze musze pieknie prezentowac.. przynajmniej dekolt hehe bo potem co powiedza jego kumple ze obdarta przychodze a na wf to sie na mnie dziwnie patrzy ich trener
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
To jest krepujące. Mój TZ schodził do niedawna na dół do łazienki ![]() Teraz już tak się nie wstydzi
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem chyba w stanie zrozumieć twojego Tż.
![]() Szkoda tylko, że uciekł.
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że Wasi tżci mają jakieś zainteresowania..mój ex lubi grać w tego durnego csa Ale już teraz wiem, że koleś musi mieć "coś swojego"Jak mi się nie chce iśc na nockę |
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja t ostatnio na balu sportowca to tańcowałam z trenerem mojego Tża haha![]() Już widzę jak zrobi się ciepło jak my Gwiazdy wyruszymy na trybuny hehe ![]() |
||
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale luz przynajmniej wiem o co chodzi.. zreszta moj to zawsze tekst do mnie: ' kochanie zalatw mi to i to' nie raz to byl windows fifa czy cos w tym rodzaju
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz przyjedzie z powrotem hahahaha.
![]() śmieszna jest ta cała sytuacja
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
PurBlanko cieszę się, że jest nadzieja, że się Wam ułoży
No, według mnie nie powinnaś zostawać na noc, bo to był spory krok. Ale domyślam się, że tęsknisz za nim. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie szło na lepsze. Że on zerwał z nią kontakt, ale podstawowo - po prostu pożałował, bo zobaczył co stracił. Pewnie sporo czasu Ci zajmie ponowne zaufanie mu w 100 %, no ale oby była do tego szansa, a On byleby Ci dawał "dobre warunki" Powodzenia ![]() Wpadłam tylko na chwilę, słabo mam Was jaka nadrabiać, bo muszę się uczyć plus nienajlepiej się znów czuję. Ale pozdrawiam Was wszyyystkie
|
|
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny .Nie wiem czy się komuś przyda ,bo napewno już słyszałyście o tym ale ostatnio znalazłam super sposób na zdenerwowanie na TŻ - a
.Jak się na niego zdenerwuję i to tak porządnie to zamiast jemu coś mówić to przerywam z nim kłótnię i piszę list ta jakby do Niego np w Wordzie i wyrzucam wszystko z siebie.Piszę szybko ( ze zdenerwowania) i dużo (czasem i po 2 strony wszytskiego co mi przyjdzie na myśl).Następnie odczekuję parę minut i kiedy to czytam całkiem inaczej widzę sprawę.Kiedy coś mnie dalej denerwuje czytam jeszcze raz za parę minut i dopiero wtedy to mówię TŻ-owi,ale oczywiście konkretnie i na spokojnie.Na żywo jeszcze nie stosowałam ale przy kłótniach na odległość się sprawdza.
|
|
|
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co się dzieje, że się źle czujesz ? |
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2638 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam zapalenie oskrzeli Cytat:
ale narazie skany które miałam dostać coś szwankują. I w sumie jestem w kropce. Oo to smacznej kolacji Wam życzęCytat:
|
|||
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie umiem kręcic hula hop!
![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

ale poboli i przestanie
i te chrupanie
oj Kochana posłuchaj Tża , bo ja tego dopilnuje
Ja nienawidzę chodzic do lekarza ale na pewno nie czekałabym z tym tak długo. Zrób to dla siebie i swojego zdrowia

. Ale poległam...spałam chyba ze 3 godziny po uczelni
. Taaaka zmęczona się czułam, że szok. A teraz zrobie sobie wieczór dla urody, bo TŻ na piłce, a przyjaciółka nie może wpaść

a ja wierny kibic na trybunach