|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Martynka boska
![]() Marci tez tancuje ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- szukam jakis fajnych czapeczek z szaliczkiem na wiosne i nie moge znalezc i chcialam tez cieplejsze spodenki ale tez nic nie ma ciekawegoa w ogole ostatnio kupilam super dzinsy Erykowi na all, Unholy pisalam Ci no i ten sprzedawca ma tez je w rozmiarze Marciego, chyba kupie i beda mieli takie same
|
|
#1082 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Marica, słodka Martynia. Fanie sobie podryguje
![]() Svi, daj tego linka do spodni dla dzieci ![]() Megi, cieszę się, że jesteście już w domu. Mam nadzieję, że Amelka już zdrowa będzie i nie będziecie się martwili
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
O właśnie, zapomniałam
megi b super wieści
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze my rozumiemy inaczej kolor biały
|
|
|
#1085 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Unholy
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=920624022 ja wzielam 122/128 i sa dobre, beda na wiosne - ale wezme chyba tez wieksze zeby mial na pozniej bo podobaja mi sie najbardziej podoba mi sie to, ze sa dosc waskie, bo zawsze tego typu dzinsy z gumka w pasie to takie szerokie pantalony, a te sa waskie i super wygladaja ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
no i kiedys pytalam ale nie pamietam czy nie wiedzialas, czy mialas sie kogos zapytac - jak sie ma wybielanie do koron? czy ten preparat ich nie uszkodzi? (nie pytam o wybielenie ich bo to wiadomo )
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Unholy, Svi i Marica dzieciaczki boskie
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Amelki |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co rozumiesz przez zdarte szkliwo? masz taką wadę szkliwa czy jakoś inaczej je straciłaś? moze od tego jest taka nadwrażliwość, bo to szkliwo chroni przed środowiskiem zewnętrznym
|
|
|
#1088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Bede probowac wybielac 15%
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo zdrowka dla Amelki
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
ale zaraz zmykam na M jak Miłość ![]() Zakupy sie udały, kupiłam co chciałam a nawet wiecej ![]() Solarium zaliczone, jakos nawet nie poczułam, ze byłam..chyba skóra po ostatnim sie przyzwyczaiła. ![]() Kupiłam balsam brązujący z Ziaja, przypomniałam sobie ze kiedys ladnie mnie "opalił" wiec moze i teraz bedzie ładny efekt. Kubie kupiłam buciki w CCC (rozmiar 20 - nr wkładki 13 cm), dzinsowe ogrodniczki z bluzeczka w Pepco, komplecik na lato (bluzeczka +krótkie spodenki), 2 pary skarpetek, czapeczke, i dla siebie takie rozne drobiazgi Dzisiaj nocka bez TŻ, pojechał w delegacje. Megi, jak dobrze ze juz jestes Napisz wiecej w wolnej chwili. Magi, dzieki za sałatki ).
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() holywoodzki to już mega biały - świecący
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o jakich Wy paskach piszecie? Gdzie je mozna kupic i za ile? Żeby je uzywac trzeba miec wszystkie zęby wyleczone??
Ja narazie stosuje paste Blanx i powiem szczerze, ze widze efekty. Co prawda nie duze ale zęby zrobiły sie troche bielsze. Uzywam jeszcze płynu Colgate wybielającego.
|
|
#1093 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest na wizazu watek o tych paskach
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje wczorajsze zakupy:
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wczoraj pyszna jadlam u mamy wg przepisu Ewy Wachowicz
makaron, piers w curry,sos sojowy, ananas-pychotka moze wezme od mamy, albo looknij na stronke ewy przepis z nazwa "fusion" chyba spostrzegawcza bestia z ciebie ![]() no nie mialam jak zasiąść. Wczoraj ewakuowalam sie na zakupy Rano bylam w luxmedzie, i kolezanka wleciala przedstawic mi nowego amanta i sie pozegnac bo jutro wylatuje na cypr.Fajnie ma ![]() Cytat:
daje jej komorke, bo to ja na chwile zainteresuje i na szybcika zakladam pampka Cytat:
![]() Cytat:
dziecko nie ma jeszcze kontroli nad zwieraczami a jesli sie uda to nieswiadomie Cytat:
tak podaja w gazetach dzieciecych jak to wyglada? dzis w mamo to ja w poczekalni wyczytalam ze na zabki czesto dzieci chwytaja sie za uszka, bo przy bolesnym zabkowaniu bol tak promieniuje. Moja sie chwyta od kilku dni i doopka Wyjącą syrene załączala kilka razy, przed snem dalam jej nurofen a mimo to kwili
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#1097 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Od jutra zaczynam gotować mojemu synkowi ![]() aż się boję co mi z tego powychodzi... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mała szybko dojdzie do siebie i nie złapie czegoś znowu...My raz byliśmy w szpitalu... wytrzymaliśmy 1 noc i rano jak się okazało że nie jest źle z małym to szybciutko wracaliśmy do domu bo naprawdę, w szpitalu się TYLKO choruje Cytat:
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-03-16 o 22:15 |
||||||
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
no przeciez, zapomnialabym
dzieciaki bombowe Svi-woja dwójka jaka czadowa Eryk jaki czuły dla brata, a młody to TZ w mini skórce A zięciunio jaki wywijas...fiu...fiu Tylko apeluje o obnizenie wyrka, bo chwila nieuwagi i wyląduje na dole. Tak husta i buja, ze normalnie sie zszkowalam. Laura wczoraj w łóżeczku probowala na kolanka i smyknęła jej sie nózka i hlas o szczebelki, dolna warga przyskrzyniona podeszla krwia... Dzis juz lepiej to wyglada.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1099 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no Eryk jest bardzo opiekunczy i kochany w stosunku do niego, bardzo sie o niego martwi i uwaza zeby np sie nie uderzyl gdzies albo nie przewrocil ![]() a maly taaaaaak caly TZ ![]() moja mama sie smieje, ze ja rodze dzieci podobne do ojcow, bo Eryk tez skora z ojca zdjeta
|
|
|
#1100 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wieczór
![]() Cytat:
![]() Co do Kubusia, to może on wymiotuje, bo tak się wierci? Adaś zaczął wymiotować zaraz jak nauczył się pełzać, tak go to zafascynowało, że po jedzeniu nie sposób go było utrzymać - od razu na brzuch, tak się działo ze dwa tygodnie, potem przestało i do tej pory już nic się nie dzieje.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jak Eryk go słodko po główce głaszcze Cytat:
![]() Wieszak do płaszcza ciekawy ![]() Ja też jestem sroka i pierścionki są zdecydowanie bombowe!! Miramejku buziaki ode mnie i Adasia, mam nadzieję, że problemy szybko miną i wrócisz do nas Idę ogarnąć mieszkanie, bo wróciłam od mamy prosto na kąpiel i siup do was, a tam siaty z zakupami nietknięte leżą i zmywarka błaga o litość ![]() Wracam niebawem ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Patrzę, że wcięło mi kilka cytatów...z tego co pamiętam: Wredna-ankieta wypełniona Czekoladno-miałam polecić to co Unholy-Oillan, używamy i jest super. A z takich nie-leczniczych to Hipp, jest bardzo łagodny i ma super skład. |
|||||||||
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miejscu jedy nek i trojek sa takie gorki opuchniete i jakby z tylu dziaselka cos widac ale nic nie stuka moja tez tarmosi uszka, ale dosc spokojna ostatnio ani nie marudzi , spi cala nocke ......... ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- a Wojtusia nieco sie wkurzylam bo nie ma u nas w rossmanie tego samoopalacza
|
|
#1102 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bartosz też strasznie wierci się przy jedzeniu,w szczególności wtedy jak kogoś usłyszy Cytat:
![]() Siostro u nas to samoCytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymam aby kłopoty szybko minęły a także za Kubusiowe szczepienie |
|||||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
megi b ciesze sie, ze jestescie juz w domu
Zycze zdrowia Amelce i tobie
|
#1104 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mały siłacz![]() Unholy obniż łóżeczko |
||
|
|
|
#1105 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no wlasnie zapomnialam z tego wszystkiego:
megi super, ze juz jestescie w domku ![]() a ja dzis samotna nocka
|
|
#1106 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Lekko podpieczony tzn. że ciasto musi się troszkę zapiec,aby masa makowa która jest ciężka nie wpadła w ciasto Cytat:
aby kaszel i katar sobie poszedł![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1107 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zakupy super,a biżuteria Cytat:
Mleka modyfikowanego nie można gotować Dobry wieczór!!! Ja się witam i żegnam,bo jakaś padnięta jestem Przez te rehabilitacje,czasowo nie wyrabiam Się zobaczy.Teść dzisiaj wrócił z sanatorium i już marudzi ![]() Dobra idę spać i Wam życzę spokojnej nocki Dobranoc |
|||
|
|
|
#1108 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
padnieta jestem ale jakos nie umiem sie klasc bez TZ
jestem od niego uzalezniona a Marci pewnie znow wstanie o 5.30 ![]() dlaczego on juz nie sypia do 11?
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze czekam a później padnięta jestem.Dziewczyny a może któraś z Was chce piękne wężowe koturny rozm.41, które Svi zamawia? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Zaraz mi mózg wyparuje od tych moich wypocin ![]() Od ponad 2 godz pisze ten pozew do sądu i już padam ![]() Oby nie było na marne
|
||
|
|
|
#1110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gdybam,że może dlatego,że nie jest już noworodkiem,tylko niemowlaczkiem ?Ja już lecę.Pa,pa ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Przepis: 5 miarek mleka modyfikowanego 150 ml wody(lub soku jak robimy z sokiem) łyżeczka mąki ziemniaczanej 100 ml wody zagotować,do 50 ml dodać mąkę ziem. i wymieszać.Wlać na gotującą wodę i mieszać aż zgęstnieje.Przestudzić do temp.40 stopni i dodać mleko.Dokładnie wymieszać.Jeżeli gotujemy na wodzie mozna na koncu dodać jeszcze jakiś deserek i wtedy jest budyń smakowy. Można też ugotować budyń np .z 9o ml wody a w reszcie czyli w 60 ml przegotowanej,przestudzon ej wody rozrobić 5 miarek mleczka i po wystygnięciu budyniu połączyć to razem Gotowane mleko modyfikowane traci wartości odżywcze! Może pomogłam ![]() Teraz już lecę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

i chcialam tez cieplejsze spodenki ale tez nic nie ma ciekawego

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
a czy mozliwe jest ze mam po prostu taka kosc
? jakos nigdy nie mialam bielusienkich
Mała kaszle, że aż zwraca jedzienie, a ja się czuję fatalnie. Puścili nas do domu bo wg lekarzy nic nie słychać podczas badania 

).

stwierdzil ze bedzie robil na raty
dalam jej troche lyzeczka![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

aby kłopoty szybko minęły
a także