|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oczekiwajki na pierwszego dzidziusia :)
Ja też za jakąś godzinkę będę uciekała bo mąż jak wróci to komputer ma dla siebie. Ja mam do 16 - 17, a on po po południu. A Wy jak będziecie sobie siedziały to piszcie, a ja jutro wszyściutko nadrobię i jak zwykle z rana popiszę do Was kochane!
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lece zrobić sobie jakiś obiados, mimo,że u mnie warunki okropne, bo właśnie od tyg.trwa remont.Trzymajcie się przyszłe i obecne ciężarówki
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#214 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie starające się i tez z brzuszkiem, widzę,że pogoda na Was działa, cicho tu dzisiaj jak makiem zasiał. Ja jestem jakaś pobudzona
chyba hormony mi buzują bo pozabijałabym wszystkich.Głowa też boli mnie od samego rana, źle znowu spałam bo latałam non stop siusiu. Uroki ciąży
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane odebralam dzis wyniki i niestety na maksa stracilam humor tak bardzo, ze az nie chce mi sie isc do roboty, nie wiem czemu ja sie tak szybko poddaje psychicznie....Juz sama widze (i powiedziala mi tez lekarka), ze poziomy hormonow zle wyszly i cudem moglabym tylko zajsc w ciaze...Jutro bede dzownic do tej mojej endo, moje pytanie to do Was, moze ktoras wie jak unormowac poziom fsh i lh, co nalezy brac? Problemem jest znalezc tutaj lekarza, ktory zainteresuje sie moim problemem
prolaktyna tez wysoka, nie wiem jak brac ten bromergon czy codziennie czy tylko przez pare tygodni w cyklu? progesteron tez za niki, jak w menopauzie, normlanie jestem zalamana, chce mi sie wyccc
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
principessina bardzo współczuję tych wyników, ale wiesz tak sobie pomyślałam, czy ty nie możesz zapisać się do lekarza w Polsce i na jakiś czas tu przyjechać?Nieraz słyszałam opowieści jak traktuje się kobiety w innych państwach , które mają problem we wczesnej ciąży, nie przepisuje się leków na podtrzymanie, pierwsza wizyta u gina np jest jak kobieta jest już w 3 mcu ciąży. Tak więc naprawde jak możesz przyjedź tu na jakiś czas.
|
|
|
|
#219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witam ![]() dzis od rana skurcze.... raz sa raz ich nie ma....
|
|
|
|
|
#220 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie umiem Ci pomóc ja maiałam w maju wynki robić ale to się na kiedy indziej przeniesie bo na razie zrobiłam TSH na tarczycę i jest źle i najpierw muszą ten hormon wyregulować a potem zobaczy się ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
A na kiedy masz termin
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie tarczyce mam wyregulowana, biore eutyrox 0,25 od grudnia 2009
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
czy moge sie przylaczyc?! My takze staramy sie o pierwsza dzidzie...tak jak lalkana od ok.1 miesiaca Myslalam ze sie udalo a tu dzisiaj @ p.s.fajny watek
|
|
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Witam !! Ja tez sie staram o dzidzie juz 2 miesiące i też juz myslałam zdzie w tym miesiącu bno bardzo mi zależało żeby się urodziło jeszcze w tym roku i nawet miesiączka się spóźniła
a tu nic z tego jednak i @ doszła i nadzieja padła !!Ale bedziemy starać się dalej zwłaszcza mężowi się to podoba bo ja jestem nie ugięta wyczytałam gdzieś ze dobra jest pozycja klasyczna i od tyłu na tzw. pieska co mężowi też bardzo się podoba )Co ma byc to będzie ale starania tez są fajne )
|
|
|
|
#225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
principessina kochanie napisz mi wyniki, wysłałam Ci wiadomość, że już jestem i że czekam. We wtorek gin, więc wydrukuję wszytsko i zaniosę do niego. Wczoraj mnie nie było, ale dziś juz zdążyłam Was kochane nadrobić! Piję kawusię, jem pączka i strrasznie się cieszę, że jestem z Wami na tym forum!
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze ze mozemy sie wspierac.W koncu sie uda.No moj maz tez zadowolony ze staran o dzidzie hehe A dlugo jestescie po slubie??My w maju bedzie roczek.Ewelinka13 dzieki buziaczki.Fajnie ze powstal ten watek bo na innych to ciezko pogadac
Edytowane przez zenia2211 Czas edycji: 2010-03-18 o 10:24 |
|
|
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, czy kiedyś nadejdzie wiosna
Ja rano byłam na badaniach jak zwykle słabo mi się zrobiło po pobraniu krwi. Remont dalej trwa dzisiaj przyszły tatuś pomalował kuchnie na wesoły zielony kolor i odrazu milej.Co do staraczek, dziewczyny weźcie trochę na luz, my jak przez 3 miesiące staralismy się o dzidziusia to po każdym razie myślałam czy może już zaszłam , testów porobiłam tysiące i wkońcu powiedziałam basta bo zwariuję i co po patru tyg. test pokazał 2 kreski, tak więc romantyczne kolacje, lamka czerwonego wina i cieszcie się z seksu, bo ja odkąd zaszłam w ciąże niestety nie mogę z tej przyjemnej aktywności się cieszyć |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
ewelinka dziekuje jak wroce z pracy to napisze na prix
Kochane Wy mnie nie zalamujcie, bo jak tak czytam ze ktos sie stara jeden cykl to normalnie plakac mi sie chce...ja mam nadzieje, ze chociaz do konca tego roku sie uda...
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Ja to mam wrażenia że ta zima będzie trwała i trwała...już patrzeć za okno się nie chce
a który miesiąc czy tydzień??Dokładnie trzeba chyba wrzucić na luz.Ja ten pierwszy cykl to przeżywałam jak głupia.Dni płodne,niepłodne,temperat ura...ale chyba odpuszcze i będzie co ma być.buziaczki dla ciężaróweczek i przyszłych ciężaróweczek![]() p.s.Basima juz wyczytalam ktory to tydzien.Jeszcze raz gratulacje.Dbaj siebie i dzidzie buziaczki
Edytowane przez zenia2211 Czas edycji: 2010-03-18 o 11:46 |
|
|
|
#231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Coraz bardziej denerwuję się tymi badaniami w poniedziałek, czy serduszko bije i czy maluszek rozwija się oki |
|
|
|
|
#234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i daj znać po badaniach.Nie denerwuj się bo stresujesz siebie i maleństwo |
|
|
|
|
#235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz trochę się uspokoiłam bo mała już jest duża i czuję ją codziennie jak kopie i się porusza. Ale powiem Ci, że czasem jak mi uśnie po obiadku na przykład i nie rusza się 3-4 godziny to szaleju dostaję czy wszytsko jest ok. Człowiek strasznie się boi o to maleństwo, dlatego ja Ci się w ogóle nie dziwię, że masz stracha. Ja na początku to co wizyta prosiłam, żeby lekarz mi tylko pokazał czy serduszko bije i tyle bo bardzo się bałam, że może jest coś nie tak. Byłam w sklepie po pieczarki i mięsko na obiad i powiem Wam, że za grubo się ubrała trochę bo ciepło jest! Aż nie mogę w to uwierzyć, że dziś takie łagodne powietrze wiosenne jest!
|
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
A ja Wam powiem że zazdroszcze wam tego stresu
A u nas pokropuje deszcz |
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też pokrapuje i wydawało mi się, że jest okropnie na dworze i zbierałam się z tym wyjściem do sklepu tak od rana, a tu sama przyjemność była się przespacerować. Otworzyłam okna aż w domku żeby wpadło to ciepłe powietrze.
|
|
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Stres jest ale przyjemnośći ile
Widzisz jak to jest...a ja zazdroszcze ze mozecie posiedziec sobie w domku.hehehe Ale wiem ze jak za dlugo sie siedzi to swira mozna dostac.A gdzie pracujesz??
|
|
|
|
#240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Basima a ile masz latek, że się stresujesz wadami u dzieciaczka. Ja też się stresowała, ale na usg 4d pan doktor mi powiedział, że wszytsko jest w najlepszym porządku więc tego się trzymam i staram nie myśleć o złych rzeczach z tym związanych. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- U mnie też na początku co wizyta to usg przez brzuszek, ale teraz jak się uspokoiłam troszkę po usg 4d to nie robimy tak ciągle tego zwykłego usg. Ja na zwolnieniu od 20 grudnia sobie siedzę, a wczoraj byłam w pracy odwiedzic koleżanki i szefostwo i jak pojechałam na godzinkę to zostałam 5, tak było miło, że nie chciało mi się do domu wracać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Jak mi nic nie da to w maju zbieram menle i lece na 3 dni do Polszy, zaczym ich tu rozniose

prolaktyna tez wysoka, nie wiem jak brac ten bromergon czy codziennie czy tylko przez pare tygodni w cyklu? progesteron tez za niki, jak w menopauzie, normlanie jestem zalamana, chce mi sie wyccc

a tu nic z tego jednak i @ doszła
Ja rano byłam na badaniach jak zwykle słabo mi się zrobiło po pobraniu krwi. Remont dalej trwa dzisiaj przyszły tatuś pomalował kuchnie na wesoły zielony kolor i odrazu milej.