|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
2002 No 101, item 926 with further amendments)" znalezione w necie Guska nie bój żaby to chyba każda będzie miała takie wątpliwości co do sukni ale nie martw się, głowa do góry, będzie dobrze! suknia jest prześliczna przecież |
|
|
|
|
#2402 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
no nieee niestey, ale do mojej sukienki to mi nic nie pasowało. Plan mam taki - w kościele może wytrzymam bez, a na życzenia włożę etolkę. Kołnieżyka poszukan takiego jak nam proponowali, ale ja mam wrażenie, że skraca szyję. ... oooo taki Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-03-17 o 20:33 |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17957101]...i nastepna z jakimś dołem ..... co się dzieje????
mi się wszystkiego odechciało [/QUOTE]nooo mi też, ten brak miejsc w hotelu mnie podłamał Cytat:
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-03-17 o 20:36 |
|
|
|
|
#2404 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś gdzie w salonach byłaś
i
|
|
#2405 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-17 o 20:43 |
|
|
|
|
#2406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
ależ dziś produkujecieMy zaczęliśmy walcem, ale tak się wpatrywałam w Męża, że pomyliłam kroki i zmieszana zarzuciłam mu ręce na szyje i się przytuliłam i dalej się bujaliśmy ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17955778]Hej, Dzis miałam mega zabiegany dzień, zamówilismy z TŻtem garniak i baaardzo się cieszę, bo sam doszedł do tego, że ładnie w brązie wyglada i dał się ubrac w kamizelkę... co prawda nadal obstaje przy zwykłym krawacie, ale myślę że jak kupimy zwykły i przymierzy to sam zobaczy, że nie pasuje i zostanie z fularem. Powiedźcie czy do fularu wasi TŻci maja norlmalne koszule czy takie z kołnierzykiem takim "łamanym" na rogach ...(wiecie o co chodzi????) Ja przy okazji po pierwszej przymiarce i powiem Wam, że chyba zaczynam miec stresa i zaczynam się martwić czy dobrze wybrałam suknie i wogóle.... jakies wątpliwości czy będzie wszystko dobrze wygladać. Kolejna przymiarka 9 kwietnia bo jest dużo do zmniejszenia suknia...krzyczłam na Toskę, że ma się nie stresować a teraz sama zaczynam... [/QUOTE]Spokojnie Mój też miał brązowy garnitur (taka gorzka czekolada) i kamizelkę ecru z fularem (czy musznikiem ) pasującymKoszula oczywiście też ecru, z mankietami do spinek, ale z normalnym kołnierzykiem ![]() Co do sukni-każda PM-ka w pewnym momencie wątpi. Ja nawet w dniu ślubu wątpiłam, ale ja to naprawdę się pospieszyłam z zakupem (może podświadomie się bałam, że Tż zmieni zdanie co do ślubu ) no i dopiero dużo później zdałam sobie sprawę jaka ciężka jest moja suknia- miałam problem ją w ręce trzymać dłuższą chwilę.W każdym razie Mąż obiecał na weselu, że się ze mną rozwiedzie, żebyśmy mogli jeszcze raz wziąć ślub-ja w innej sukni ![]() Cytat:
![]() A w ogóle to laseczka z Ciebie
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Was nadrabiałam fragmentami, a ponieważ kiedyś tam miałam problemy z zalogowaniem się na wizaż, to kliknęłam opcję "nie wylogowuj mnie"i mnie widać cały cza jak mam włączony wizaż Ale już jestem no .. Mam jakiś zły dzień dzisiaj ... nawet nie bardzo potrafię określić dlaczego .... ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie dzisiaj głowa boli potwornie A jutro muszę wstać o 6 rano, żeby dojść na 1 ćwiczenia...I dzisiaj już mniej niż 60 dni do ślub
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
BAN stały
|
Jakby co to ja jestem,ale oglądam You Can Dance.
![]() Ten pierwszy koleś,co tańczył techno dance był dobry. ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Nie smutaj. |
|
|
|
|
#2410 |
|
Rozeznanie
|
Aaś suknie nie w moim stylu
ale faktycznie w 1 najfajniej wyglądasz ![]() no i zazdroszczę, że mogłaś sobie porobić fotki... u nas w salonach są strasznie przeczuleni na tym punkcie ![]() mad ja też oglądam YCD... no koleś powalił na kolana
|
|
#2411 |
|
BAN stały
|
aic,cicho ja też kiedyś słuchałam techno.Powiem/napisze więcej marzyło mi się jechać na Love Parade.
![]() Ta opalona też była niezła Pytanie A.Muchy: Jakie jest twoje najgorsze wspomnienia z dzieciństwa?? Odpowiedz tej dziewczyny: Jak spadłam z konia. |
|
|
|
#2412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektorzy sie skarza ze pojawia sie jakies problemy z cera itp. a u mnie kompletnie nic takiego sie nie stalo ![]() Cytat:
nawet jako gre wstepna ![]() a propos masazu to moj TZ juz zapowiedzial, ze w pierwzy dzien podrozy poslubnej pierwsze co robimy to idziemy na masaz zeby sie zresetowac ogolnie TZ ma problemy zeby sie przestawic na tryb urlopowy i twierdzi, ze masaz mu w tym pomoze ![]() mysle, ze gdzies tak o 1 w nocy ![]() Cytat:
ogolnie powinnas podkreslac swoja figure wlasnie takaimi bardziej obcislymi kieckami, wiec szukaj w tym kierunku ![]() co do tych sztucznych tancow z youtube to tez uwazam,ze mega porazka ) i na pewno nie bedzie to taki sztuczny uklad trzeba sobie dac w tancu troche luzu, usmiechu itp., bo inaczej wyglada to jak wyglada ![]() a my zalatwilismy cukiernie jakie oni maja pyszne torty na prawde jak ja ogolnie jestem antyslodyczowa to te torty pozeralam ze smakiem ostatecznie stanelo na tym wczesniej wybranym czekoladowym (mus z beligijskiej czekolady) z chrupka, ale czekoladowy z gruszka albo taki o smaku czarnego bzu i wina prosecco tez byly przepyszne dlatego te inne smaki beda w formie takich malych bankietowek na stolach i w paczkach Załącznik 2957893 a tort jednak bedzie taki Załącznik 2957894 zrobia identyczny, tyle ze wstazki beda czarne i tych roz na czubku bedzie troche mniej ![]() paczki dla gosci beda biale z czarnymi wstazeczkami a do tego jeszcze bierzemy recznie robione trufle zapakowane w tiul z dolaczonymi podziekowaniami dla gosci, ktore beda staly przy talerzykach wiec jednak rezygnuje z krzeselek-winietek i beda jednak takie trufle i zwykle winietki mysle, ze bardzo sie oplaca, bo koszt takiego podziekowania z trufla, ktore sami przygotuja (ladnie zapakuja itp.) to tylko 2zl od osoby ![]() no to na razie wracam do TZcika jeszcze musimy dzis wyniesc z bratem zmywarke z kuchni, zapakowac do naszego auta i zawiesc tesciowi zeby mial co robic w czasie urlopu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-17 o 22:06 |
|||
|
|
|
#2413 |
|
BAN stały
|
lain,wow jakie smakołyki.
Tort piękny. Omg,co za ananasy w tym YCD.
|
|
|
|
#2414 |
|
Wtajemniczenie
|
Aas: dziekuje
![]() lain: ten tort tez super, ja tez cos wynalazlam , tylko, ze niestety sa one drozsze o wiele , bo niby z tym marcepanem. Ja chce cos takiego
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lain, tort rewelacja ... zresztą na same opisy tych tortów ślinka mi cieknie ![]() A teraz mykam spac... mój TZ już dawno zasnął ![]() Buziole |
|
|
|
|
#2416 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kijowska street
![]() a mokotów to zadupie praga rulez Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
też się zdziwiłam a w tym całym susan blanche była dziewczyna z całym komitetem (rodzice, teściowie (chyba) i narzeczony) i na dwa aparaty działali a najlepsze jak ta dziewczyna mierzy obok same takie bezowate które nam się wybitnie nie podobały i jej matka mówi do nas w pewnym momencie (sukienka widać że dziewczynie się baaaardzo podobała) "a wam dziewczyny jak się podoba?" spojrzałyśmy się na siebie i tylko "hmm...mmm....hmm...no... .hmmmm....no te marszczenia na górze ładne" (bo tylko one były ładne ) Cytat:
ale już raczej nie będę szukać tylko wybiorę się z mamą i teściówką, pokaże i już.Cytat:
fantastyczny ten tort ![]() ja to bym chciała mieć coś nawiązującego do jesieni: Załącznik 2957938 Cytat:
![]() znowu włączyłam na końcówkę z dogrywką tylko. ogólnie ten cały jazz wymiatał
|
|||||
|
|
|
#2417 |
|
BAN stały
|
10 osób czyta wątku,a tu zastój.
![]() Dziewczynko,ten tort też sliczny. ago dobrej nocy. ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Aaś,ten jesienny tort fajniutki. Mam dylemat
|
|
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaś w pierwszej - cosmobelli wyglądasz pięknie i najlepiej na Tobie leży
Gospella jaki masz problem z busikami? TŻ dzwonił dzisiaj do marko i my też się na nich decydujemy, wszystkie wklejone torty wyglądają cudownie i przepysznie |
|
|
|
#2419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to chyba tylko ja jestem fanką bezowatych sukni na tym wątku.... ale szczerze mówiąc dobrze mi z tym ![]() ------ Dobranoc dziewczyny
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Aaś, chyba nie będę oryginalna, ale powiem że jedynka na Tobie leży najlepiej Osobiście podoba mi się jeszcze czwóreczka, za to piątka to bleee
|
|
|
|
#2421 |
|
BAN stały
|
aic,zonk nie jesteś sama.Ja również lubie lekko
bezowate suknie. ![]() Ok ewakuowałam się z lapem do sypialni,ale zanim się położe musze coś jeszcze zrobić.
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bezowatości to są ładne bezy i to okropieństwo które założyła tamta dziewczyna też idę spać. paaa
|
|
|
|
|
#2423 |
|
BAN stały
|
No tak idziecie spać,ja na chwile musze zniknąć.
A jak przyjde to pewnie tu już nikogo nie będzie. ![]() Dobranoc,tym którym idą spać. |
|
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
ten jesienny tort tez super, kurcze wszystkie ładne
ide obejrzec majke i lece spac . dobranoc wszystkim
|
#2425 |
|
BAN stały
|
No już jestem,ale widze że kolejna PM-ka się wykruszyła czyt: poszła spać.
Dziewczynko dobranoc. ![]() Ja jeszcze ide sobie zrobić jakąs herbatke relaksacyjną i wskakuje do łoża,ale nie ide/nie będe jeszcze spać.
|
|
|
|
#2426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyneczka89 nasz tort bedzie pokryty czekolada, a nie marcepanem w sumie gdybysmy go kupowali solo (bez ciast i paczek) to kosztuje on 50zl/kg, wiec mysle, ze cena bardzo w porzadku![]() Cytat:
ale wydaje mi sie, ze w bezach najlepiej wygladaja takie eteryczne, nawet nie szczuple a chude laski ![]() o taka miala i wygladala w niej lepiej niz ta modelka na zdjeciu ![]() Załącznik 2958015 ogolnie suknia fajna, ale sama bym takiej na zalozyla na swoj slub ![]() ja tam jeszcze spac nie ide, bo to dla mnie za wczesna pora TZ pojechal do domu, a mnie jeszcze czeka kapiel i cos sobie poczytam
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-17 o 23:30 |
|||
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2428 |
|
BAN stały
|
Ja się zaczytałam i dopiero teraz wlazłam na nasz wątek.No,ale zmykam spać bo już ledwo widze.
Dobranoc.
|
|
|
|
#2429 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
Dziękuję za cudowne propozycje spędzenia piątej rocznicy (taniec na rurze numer 1 Aaś w pierwszej sukni wyglądasz najlepiej ale masz figurkę laska - dla mnie to tylko marzenie ![]() ale się wczoraj męczyłam zasnęłam sobie po 19 w czasie Faktów z myślą na 15 minutek a o 21.12 obudził mnie telefon TŻ i byłam w lekkim szoku która godzina. Przespałam moje Na wspólnej także nigdy nie zrobię sobie już drzemki po godzinie 19 totalna porażka ![]() a tak w ogóle to wczoraj kopiliśmy winko już na wesele ![]() gdzie tam 15.30
|
#2430 |
|
Rozeznanie
|
My właśnie tez chcemy kupić tylko wino- powiedz jak liczyłaś na jedną osobę?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Mój TŻ ma jakąś taką normalną koszulę - bardzo ładną, bez jakich udziwień.
no nieee niestey, ale do mojej sukienki to mi nic nie pasowało. Plan mam taki - w kościele może wytrzymam bez, a na życzenia włożę etolkę.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
) no i dopiero dużo później zdałam sobie sprawę jaka ciężka jest moja suknia- miałam problem ją w ręce trzymać dłuższą chwilę.

Ja Was nadrabiałam fragmentami, a ponieważ kiedyś tam miałam problemy z zalogowaniem się na wizaż, to kliknęłam opcję "nie wylogowuj mnie"i mnie widać cały cza jak mam włączony wizaż 

, Tż ma już plan odnośnie daty poczęcia bebika 

na prawde jak ja ogolnie jestem antyslodyczowa to te torty pozeralam ze smakiem