Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-17, 20:31   #2401
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Mam pytanko z innej beczki dla umiejących angielski .Piszę teraz CV i nie bardzo wiem jak przetłumaczyć Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji,
zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883 , żeby mi to zbytnio po chińsku nie wyszło
"I hereby give consent for my personal data included in my offer to be processed for the purposes of recruitment, in accordance with the Personal Data Protection Act dated 29.08.1997 (uniform text: Journal of Laws of the Republic of Poland
2002 No 101, item 926 with further amendments)"

znalezione w necie
Guska nie bój żaby to chyba każda będzie miała takie wątpliwości co do sukni ale nie martw się, głowa do góry, będzie dobrze! suknia jest prześliczna przecież
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:31   #2402
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Suknia Twoja jest piękna, na pewno pięknie w niej będziesz wyglądać. Na pewno wszystko dobrze będzie na kolejnej przymiarce, niczym się nie martw

Ja nie wiem o co chodzi z tymi kołnierzykami Mój TŻ ma jakąś taką normalną koszulę - bardzo ładną, bez jakich udziwień.

Ale powiedz Guska czy widziałaś etolkę??

a pózniej Wan nadrobię, jakieś trzy stronki. tylko spojrzałam że teraz Guska jest, a ja ciekawa relacji o etolce
Tak etolke widziałam i nawet kupiłam. Wyglada naprawdę ładnie na żywo (bałam się, że będzie ładnie w necie i tragedia na zywo). Przesunełam tylko guzik i jest OK. Pomysłalam sobie, że w razie czego będzie zabezpieczenie (bo to tylko 50 zł). Jak zamierzyłam bolerka to no nieee niestey, ale do mojej sukienki to mi nic nie pasowało. Plan mam taki - w kościele może wytrzymam bez, a na życzenia włożę etolkę.
Kołnieżyka poszukan takiego jak nam proponowali, ale ja mam wrażenie, że skraca szyję.

... oooo taki

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-03-17 o 20:33
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:33   #2403
gospella
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17957101]...i nastepna z jakimś dołem ..... co się dzieje????
mi się wszystkiego odechciało [/QUOTE]
nooo mi też, ten brak miejsc w hotelu mnie podłamał
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Suknia Twoja jest piękna, na pewno pięknie w niej będziesz wyglądać. Na pewno wszystko dobrze będzie na kolejnej przymiarce, niczym się nie martw

Ja nie wiem o co chodzi z tymi kołnierzykami Mój TŻ ma jakąś taką normalną koszulę - bardzo ładną, bez jakich udziwień.

Ale powiedz Guska czy widziałaś etolkę??

a pózniej Wan nadrobię, jakieś trzy stronki. tylko spojrzałam że teraz Guska jest, a ja ciekawa relacji o etolce
hm my koszuli nie mamy jeszcze, ciasta nie mamy, w ogóle nic, jak to się zrobi?
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-03-17 o 20:36
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:35   #2404
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś gdzie w salonach byłaś
i że nie lubisz mokotowa

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:39   #2405
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mam pytanko z innej beczki dla umiejących angielski .Piszę teraz CV i nie bardzo wiem jak przetłumaczyć Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji,
zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883 , żeby mi to zbytnio po chińsku nie wyszło
O Aaś,napisała/przetlumaczyła tzn znalazła przetłumaczenie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-17 o 20:43
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:58   #2406
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny ależ dziś produkujecie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dlatego też, my zdecydowaliśmy się jednak na taniec-przytualniec
My zaczęliśmy walcem, ale tak się wpatrywałam w Męża, że pomyliłam kroki i zmieszana zarzuciłam mu ręce na szyje i się przytuliłam i dalej się bujaliśmy

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17955778]Hej,

Dzis miałam mega zabiegany dzień, zamówilismy z TŻtem garniak i baaardzo się cieszę, bo sam doszedł do tego, że ładnie w brązie wyglada i dał się ubrac w kamizelkę... co prawda nadal obstaje przy zwykłym krawacie, ale myślę że jak kupimy zwykły i przymierzy to sam zobaczy, że nie pasuje i zostanie z fularem. Powiedźcie czy do fularu wasi TŻci maja norlmalne koszule czy takie z kołnierzykiem takim "łamanym" na rogach ...(wiecie o co chodzi????)
Ja przy okazji po pierwszej przymiarce i powiem Wam, że chyba zaczynam miec stresa i zaczynam się martwić czy dobrze wybrałam suknie i wogóle.... jakies wątpliwości czy będzie wszystko dobrze wygladać. Kolejna przymiarka 9 kwietnia bo jest dużo do zmniejszenia suknia...krzyczłam na Toskę, że ma się nie stresować a teraz sama zaczynam...[/QUOTE]

Spokojnie
Mój też miał brązowy garnitur (taka gorzka czekolada) i kamizelkę ecru z fularem (czy musznikiem) pasującym
Koszula oczywiście też ecru, z mankietami do spinek, ale z normalnym kołnierzykiem

Co do sukni-każda PM-ka w pewnym momencie wątpi.
Ja nawet w dniu ślubu wątpiłam, ale ja to naprawdę się pospieszyłam z zakupem (może podświadomie się bałam, że Tż zmieni zdanie co do ślubu) no i dopiero dużo później zdałam sobie sprawę jaka ciężka jest moja suknia- miałam problem ją w ręce trzymać dłuższą chwilę.

W każdym razie Mąż obiecał na weselu, że się ze mną rozwiedzie, żebyśmy mogli jeszcze raz wziąć ślub-ja w innej sukni

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
No więc

oto moje typy:

1) osobisty number 1 pierwsza przymierzona i chyba najlepiej się w niej czuję - Cosmobella 7383:
Załącznik 2957335Załącznik 2957336

2) też fajna i mocno się zastanawiam - Sweetheart 5885
Załącznik 2957341Załącznik 2957343

3) number 3 Sweetheart 5906:
Załącznik 2957344Załącznik 2957345

4) i dwie w których podobno wyglądam głupkowato ale wam wrzucę. a co
Załącznik 2957337Załącznik 2957338
Załącznik 2957339Załącznik 2957340

mierzyłam jeszcze parę innych ale totalnie do kitu były więc nawet nie prosiłam sis żeby zdjęcie cykała

z góry dziękować za konstruktywną krytykę
Oczywiście 1, ale mnie się też 4 podoba
A w ogóle to laseczka z Ciebie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 21:27   #2407
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Gratuluje kupna garniaka.
Nie nerwuj się tymi przymiarkami sukni,będzie dobrze.

Oj,ja to mam wrażenie czasem jak przychodze,to wszystkie nagle milkną.

Musze znowu wywołać Was do tablicy.

Ten wątek obecnie przeglądają: 13 (12 użytkowników i 1 gości) madmuazelle*, agawoo, klarnecik87, Aaś, Anna1611, dziewczyneczka89, anna12344, buzka86, gosica502
Mad, ni bij Ja Was nadrabiałam fragmentami, a ponieważ kiedyś tam miałam problemy z zalogowaniem się na wizaż, to kliknęłam opcję "nie wylogowuj mnie"i mnie widać cały cza jak mam włączony wizaż

Ale już jestem no ..
Mam jakiś zły dzień dzisiaj ... nawet nie bardzo potrafię określić dlaczego ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 21:32   #2408
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Mad, ni bij Ja Was nadrabiałam fragmentami, a ponieważ kiedyś tam miałam problemy z zalogowaniem się na wizaż, to kliknęłam opcję "nie wylogowuj mnie"i mnie widać cały cza jak mam włączony wizaż
To daj się na niewidoczną... Z tego co wiem, to mnie nie widać, jak mam wątek włączony... Tzn. tam na dole :P Bo pewnie ON jest podświetlone...

Mnie dzisiaj głowa boli potwornie A jutro muszę wstać o 6 rano, żeby dojść na 1 ćwiczenia...

I dzisiaj już mniej niż 60 dni do ślub
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 21:44   #2409
madmuazelle
BAN stały

Jakby co to ja jestem,ale oglądam You Can Dance.
Ten pierwszy koleś,co tańczył techno dance był dobry.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:

Ale już jestem no ..
Mam jakiś zły dzień dzisiaj ... nawet nie bardzo potrafię określić dlaczego ....
No dobrze,nie będe bić. Ty również jesteś usprawiedliowiona. Nie smutaj.
Stary 2010-03-17, 21:46   #2410
aicila
Rozeznanie

Aaś suknie nie w moim stylu ale faktycznie w 1 najfajniej wyglądasz
no i zazdroszczę, że mogłaś sobie porobić fotki... u nas w salonach są strasznie przeczuleni na tym punkcie

mad ja też oglądam YCD... no koleś powalił na kolana i pomyśleć, że ja kiedyś techno i imprezy uwielbiałam

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 21:54   #2411
madmuazelle
BAN stały

aic,cicho ja też kiedyś słuchałam techno.Powiem/napisze więcej marzyło mi się jechać na Love Parade.

Ta opalona też była niezła
Pytanie A.Muchy:
Jakie jest twoje najgorsze wspomnienia z dzieciństwa??
Odpowiedz tej dziewczyny:
Jak spadłam z konia.

Stary 2010-03-17, 22:05   #2412
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ciekawe ja będzie z powrotem do "normalności" , Tż ma już plan odnośnie daty poczęcia bebika
Ciekawe tylko czy mój organizm się temu planowi podporządkuje
ja jak kiedys robilam przerwe w pigulach to wszystko bylo jak najbardziej normalnie - dostalam @ dokladnie w dzien kiedy powinnam dostac gdybym dalej brala pigulki, a potem tez bylo w miare regularnie niektorzy sie skarza ze pojawia sie jakies problemy z cera itp. a u mnie kompletnie nic takiego sie nie stalo wiec nastepnej przerwy sie nie boje, choc na razie takiej nie planuje

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
myślałam jednak żeby zafundować TŻtowi taki profesjonalny masaż.. ale nie wiem
tak jak dziewczyny uwazam, ze lepiej zrobic samemu taki masazyk nawet jako gre wstepna

a propos masazu to moj TZ juz zapowiedzial, ze w pierwzy dzien podrozy poslubnej pierwsze co robimy to idziemy na masaz zeby sie zresetowac ogolnie TZ ma problemy zeby sie przestawic na tryb urlopowy i twierdzi, ze masaz mu w tym pomoze

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
sluchajcie a kiedy macie pierwszy busik odwożący gosci?
mysle, ze gdzies tak o 1 w nocy

Cytat:

1) osobisty number 1 pierwsza przymierzona i chyba najlepiej się w niej czuję - Cosmobella 7383:
Załącznik 2957335Załącznik 2957336

3) number 3 Sweetheart 5906:
Załącznik 2957344Załącznik 2957345
w tych dwoch mi sie podobasz ogolnie powinnas podkreslac swoja figure wlasnie takaimi bardziej obcislymi kieckami, wiec szukaj w tym kierunku

co do tych sztucznych tancow z youtube to tez uwazam,ze mega porazka my zatanczymy tango, ale jak rzeczywiscie bedziemy sie czuli na silach (mam nadzieje, ze po pol roku juz sie bedziemy czuli ) i na pewno nie bedzie to taki sztuczny uklad trzeba sobie dac w tancu troche luzu, usmiechu itp., bo inaczej wyglada to jak wyglada

a my zalatwilismy cukiernie jakie oni maja pyszne torty na prawde jak ja ogolnie jestem antyslodyczowa to te torty pozeralam ze smakiem ostatecznie stanelo na tym wczesniej wybranym czekoladowym (mus z beligijskiej czekolady) z chrupka, ale czekoladowy z gruszka albo taki o smaku czarnego bzu i wina prosecco tez byly przepyszne dlatego te inne smaki beda w formie takich malych bankietowek na stolach i w paczkach
Załącznik 2957893

a tort jednak bedzie taki
Załącznik 2957894
zrobia identyczny, tyle ze wstazki beda czarne i tych roz na czubku bedzie troche mniej

paczki dla gosci beda biale z czarnymi wstazeczkami a do tego jeszcze bierzemy recznie robione trufle zapakowane w tiul z dolaczonymi podziekowaniami dla gosci, ktore beda staly przy talerzykach wiec jednak rezygnuje z krzeselek-winietek i beda jednak takie trufle i zwykle winietki mysle, ze bardzo sie oplaca, bo koszt takiego podziekowania z trufla, ktore sami przygotuja (ladnie zapakuja itp.) to tylko 2zl od osoby

no to na razie wracam do TZcika jeszcze musimy dzis wyniesc z bratem zmywarke z kuchni, zapakowac do naszego auta i zawiesc tesciowi zeby mial co robic w czasie urlopu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-17 o 22:06
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:11   #2413
madmuazelle
BAN stały

lain,wow jakie smakołyki. Tort piękny.

Omg,co za ananasy w tym YCD. Ten ostatni techno dance wymiatał. Teraz po reklamie tez będzie dobry,mam na mysli tego w czerwonej czapce.
Stary 2010-03-17, 22:30   #2414
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Aas: dziekuje

lain: ten tort tez super, ja tez cos wynalazlam , tylko, ze niestety sa one drozsze o wiele , bo niby z tym marcepanem. Ja chce cos takiego
Stary 2010-03-17, 22:31   #2415
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja jak kiedys robilam przerwe w pigulach to wszystko bylo jak najbardziej normalnie - dostalam @ dokladnie w dzien kiedy powinnam dostac gdybym dalej brala pigulki, a potem tez bylo w miare regularnie niektorzy sie skarza ze pojawia sie jakies problemy z cera itp. a u mnie kompletnie nic takiego sie nie stalo wiec nastepnej przerwy sie nie boje, choc na razie takiej nie planuje

tak jak dziewczyny uwazam, ze lepiej zrobic samemu taki masazyk nawet jako gre wstepna

a propos masazu to moj TZ juz zapowiedzial, ze w pierwzy dzien podrozy poslubnej pierwsze co robimy to idziemy na masaz zeby sie zresetowac ogolnie TZ ma problemy zeby sie przestawic na tryb urlopowy i twierdzi, ze masaz mu w tym pomoze

mysle, ze gdzies tak o 1 w nocy

w tych dwoch mi sie podobasz ogolnie powinnas podkreslac swoja figure wlasnie takaimi bardziej obcislymi kieckami, wiec szukaj w tym kierunku

co do tych sztucznych tancow z youtube to tez uwazam,ze mega porazka my zatanczymy tango, ale jak rzeczywiscie bedziemy sie czuli na silach (mam nadzieje, ze po pol roku juz sie bedziemy czuli ) i na pewno nie bedzie to taki sztuczny uklad trzeba sobie dac w tancu troche luzu, usmiechu itp., bo inaczej wyglada to jak wyglada

a my zalatwilismy cukiernie jakie oni maja pyszne torty na prawde jak ja ogolnie jestem antyslodyczowa to te torty pozeralam ze smakiem ostatecznie stanelo na tym wczesniej wybranym czekoladowym (mus z beligijskiej czekolady) z chrupka, ale czekoladowy z gruszka albo taki o smaku czarnego bzu i wina prosecco tez byly przepyszne dlatego te inne smaki beda w formie takich malych bankietowek na stolach i w paczkach
Załącznik 2957893

Załącznik 2957894
zrobia identyczny, tyle ze wstazki beda czarne i tych roz na czubku bedzie troche mniej

paczki dla gosci beda biale z czarnymi wstazeczkami a do tego jeszcze bierzemy recznie robione trufle zapakowane w tiul z dolaczonymi podziekowaniami dla gosci, ktore beda staly przy talerzykach wiec jednak rezygnuje z krzeselek-winietek i beda jednak takie trufle i zwykle winietki mysle, ze bardzo sie oplaca, bo koszt takiego podziekowania z trufla, ktore sami przygotuja (ladnie zapakuja itp.) to tylko 2zl od osoby

no to na razie wracam do TZcika jeszcze musimy dzis wyniesc z bratem zmywarke z kuchni, zapakowac do naszego auta i zawiesc tesciowi zeby mial co robic w czasie urlopu

Lain, tort rewelacja ... zresztą na same opisy tych tortów ślinka mi cieknie

A teraz mykam spac... mój TZ już dawno zasnął
BuziolePostaram się jutro do Was zajrzeć
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:42   #2416
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Aaś gdzie w salonach byłaś
i że nie lubisz mokotowa
kijowska street

a mokotów to zadupie praga rulez a jak nie pasi to

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Oczywiście 1, ale mnie się też 4 podoba
A w ogóle to laseczka z Ciebie
aż się zaczerwieniłam
dziękuję

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Aaś suknie nie w moim stylu ale faktycznie w 1 najfajniej wyglądasz
no i zazdroszczę, że mogłaś sobie porobić fotki... u nas w salonach są strasznie przeczuleni na tym punkcie
sis pytała się czy może cyknąć fotkę i za każdym razem mówili że pewni też się zdziwiłam a w tym całym susan blanche była dziewczyna z całym komitetem (rodzice, teściowie (chyba) i narzeczony) i na dwa aparaty działali a ja taka biedna z samą siostrą i komórką

a najlepsze jak ta dziewczyna mierzy obok same takie bezowate które nam się wybitnie nie podobały i jej matka mówi do nas w pewnym momencie (sukienka widać że dziewczynie się baaaardzo podobała) "a wam dziewczyny jak się podoba?" spojrzałyśmy się na siebie i tylko "hmm...mmm....hmm...no... .hmmmm....no te marszczenia na górze ładne" (bo tylko one były ładne)

Cytat:
dziękuję
ale już raczej nie będę szukać tylko wybiorę się z mamą i teściówką, pokaże i już.

Cytat:
Załącznik 2957893

Załącznik 2957894
zgłodniałam fantastyczny ten tort
ja to bym chciała mieć coś nawiązującego do jesieni:

Załącznik 2957938

Cytat:
Omg,co za ananasy w tym YCD. Ten ostatni techno dance wymiatał. Teraz po reklamie tez będzie dobry,mam na mysli tego w czerwonej czapce.
kurde. ciągle zapominam o tym ycd
znowu włączyłam na końcówkę z dogrywką tylko. ogólnie ten cały jazz wymiatał
Stary 2010-03-17, 22:47   #2417
madmuazelle
BAN stały

10 osób czyta wątku,a tu zastój.

Dziewczynko,ten tort też sliczny.
ago dobrej nocy.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Aaś,ten jesienny tort fajniutki.

Mam dylemat ,ewakuaować się z laptopem do sypialni,czy zostać i oglądać tv-film na tvn-ie.
Stary 2010-03-17, 22:49   #2418
certina4
Wtajemniczenie

Aaś w pierwszej - cosmobelli wyglądasz pięknie i najlepiej na Tobie leży

Gospella jaki masz problem z busikami? TŻ dzwonił dzisiaj do marko i my też się na nich decydujemy,

wszystkie wklejone torty wyglądają cudownie i przepysznie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:53   #2419
aicila
Rozeznanie

Cytat:
(...)

sis pytała się czy może cyknąć fotkę i za każdym razem mówili że pewni też się zdziwiłam a w tym całym susan blanche była dziewczyna z całym komitetem (rodzice, teściowie (chyba) i narzeczony) i na dwa aparaty działali a ja taka biedna z samą siostrą i komórką

a najlepsze jak ta dziewczyna mierzy obok same takie bezowate które nam się wybitnie nie podobały i jej matka mówi do nas w pewnym momencie (sukienka widać że dziewczynie się baaaardzo podobała) "a wam dziewczyny jak się podoba?" spojrzałyśmy się na siebie i tylko "hmm...mmm....hmm...no... .hmmmm....no te marszczenia na górze ładne" (bo tylko one były ładne)

(...)
kurcze jak takie u was miłe panie są i pozwalają psytrykać fotki, to chyba się do stolicy wybiorę na poszukiwania sukni żeby móc tylko porobić sobie fotki i mieć je "ku potomości"

to chyba tylko ja jestem fanką bezowatych sukni na tym wątku.... ale szczerze mówiąc dobrze mi z tym

------
Dobranoc dziewczyny

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:56   #2420
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello!
Aaś, chyba nie będę oryginalna, ale powiem że jedynka na Tobie leży najlepiej Osobiście podoba mi się jeszcze czwóreczka, za to piątka to bleee
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:57   #2421
madmuazelle
BAN stały

aic,zonk nie jesteś sama.Ja również lubie lekko bezowate suknie.

Ok ewakuowałam się z lapem do sypialni,ale zanim się położe musze coś jeszcze zrobić.
Stary 2010-03-17, 22:58   #2422
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze jak takie u was miłe panie są i pozwalają psytrykać fotki, to chyba się do stolicy wybiorę na poszukiwania sukni żeby móc tylko porobić sobie fotki i mieć je "ku potomości"

to chyba tylko ja jestem fanką bezowatych sukni na tym wątku.... ale szczerze mówiąc dobrze mi z tym
zapraszam

a co do bezowatości to są ładne bezy i to okropieństwo które założyła tamta dziewczyna

też idę spać. paaa
Stary 2010-03-17, 23:00   #2423
madmuazelle
BAN stały

No tak idziecie spać,ja na chwile musze zniknąć. A jak przyjde to pewnie tu już nikogo nie będzie.
Dobranoc,tym którym idą spać.
Stary 2010-03-17, 23:11   #2424
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

ten jesienny tort tez super, kurcze wszystkie ładne ide obejrzec majke i lece spac . dobranoc wszystkim
Stary 2010-03-17, 23:23   #2425
madmuazelle
BAN stały

No już jestem,ale widze że kolejna PM-ka się wykruszyła czyt: poszła spać.
Dziewczynko dobranoc.
Ja jeszcze ide sobie zrobić jakąs herbatke relaksacyjną i wskakuje do łoża,ale nie ide/nie będe jeszcze spać.
Stary 2010-03-17, 23:29   #2426
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain,wow jakie smakołyki. Tort piękny.
Cytat:
lain: ten tort tez super, ja tez cos wynalazlam , tylko, ze niestety sa one drozsze o wiele , bo niby z tym marcepanem. Ja chce cos takiego
Cytat:
Lain, tort rewelacja ... zresztą na same opisy tych tortów ślinka mi cieknie
Cytat:

zgłodniałam fantastyczny ten tort
dzieki dziewczyny

dziewczyneczka89 nasz tort bedzie pokryty czekolada, a nie marcepanem w sumie gdybysmy go kupowali solo (bez ciast i paczek) to kosztuje on 50zl/kg, wiec mysle, ze cena bardzo w porzadku

Cytat:
mi sie ostatnio spodobala taka bezowata suknia na jednej dziewczynie ale wydaje mi sie, ze w bezach najlepiej wygladaja takie eteryczne, nawet nie szczuple a chude laski
o taka miala i wygladala w niej lepiej niz ta modelka na zdjeciu
Załącznik 2958015
ogolnie suknia fajna, ale sama bym takiej na zalozyla na swoj slub

ja tam jeszcze spac nie ide, bo to dla mnie za wczesna pora TZ pojechal do domu, a mnie jeszcze czeka kapiel i cos sobie poczytam

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-17 o 23:30
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 01:18   #2427
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

mi sie ostatnio spodobala taka bezowata suknia na jednej dziewczynie ale wydaje mi sie, ze w bezach najlepiej wygladaja takie eteryczne, nawet nie szczuple a chude laski
o taka miala i wygladala w niej lepiej niz ta modelka na zdjeciu
Załącznik 2958015
Ja ją mierzyłam Jest bardzo ładna na żywo
Stary 2010-03-18, 01:33   #2428
madmuazelle
BAN stały

Ja się zaczytałam i dopiero teraz wlazłam na nasz wątek.No,ale zmykam spać bo już ledwo widze.
Dobranoc.
Stary 2010-03-18, 07:12   #2429
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka

Dziękuję za cudowne propozycje spędzenia piątej rocznicy (taniec na rurze numer 1 ) tylko ciekawe której

Aaś w pierwszej sukni wyglądasz najlepiej ale masz figurkę laska - dla mnie to tylko marzenie

ale się wczoraj męczyłam zasnęłam sobie po 19 w czasie Faktów z myślą na 15 minutek a o 21.12 obudził mnie telefon TŻ i byłam w lekkim szoku która godzina. Przespałam moje Na wspólnej no to więc poszłam się kąpać i spowrotem do łóżka tylko że już nie było tak łatwo zasnąć wiec po 1 w nocy w końcu się udało Rano budzik 5.30 masakra nie umiałam wyjść z łóżka ile bym dała żeby dziś był piątek także nigdy nie zrobię sobie już drzemki po godzinie 19 totalna porażka

a tak w ogóle to wczoraj kopiliśmy winko już na wesele na razie tylko czerwone bo do białego jeszcze nie zdecydowaliśmy

gdzie tam 15.30

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 08:22   #2430
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to wczoraj kopiliśmy winko już na wesele na razie tylko czerwone bo do białego jeszcze nie zdecydowaliśmy
My właśnie tez chcemy kupić tylko wino- powiedz jak liczyłaś na jedną osobę?
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości