|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Ja mam dylemata...
Podciąć włosy tak z 10cm i pozbyć się cieniowania i zostawić całe ładne, zdrowe włoski, czy jednak tylko podciąć końcówki rozdwojone, czyli jakieś max 3cm... Nie ukrywam, że żal mi byłoby tych 10cm... Ale fajnie byłoby mieć takie ładne, zdrowe włosy tylko... Ale z drugiej strony nie chcę mieć krótkich, a nigdy nie miałam jeszcze tak długich jak mam teraz i tak się zachwycam nimi... ale ja głupia jestem, wiem. Dzień dobry wszystkim ![]() Dzisiaj wyjątkowo na śniadanko (bo jajka mi się skończyły i nie ma omleta ) serek wiejski, rzodkiewki, pomidorek, mozarella, i chlebek zapieczony, do tego kubek pokrzywy;]I nic nie umiem na zajęcia i jest mi z tego powodu wszystko jedno.
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Ja też się witam
Włosy muszę zaraz umyć - ostatnio szaleją, strasznie szybko się przetłuszczają ![]() I też muszę podciąć, bo rosną nierówno jak lebioda na polu ![]() I też mam takie myśli jak Saming... ale chyba brak mi odwagi by pozbyć się 10 cm
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dawno o tak wczesnej porze mnie tu nie było, ale musiałam wstać żeby umyć włosy i idę do UP rejestrować się Mam całe spuchnięte powieki, pieką mnie i są czerwone wczoraj jak robiłam demakijaż myślałam że wyjdę z siebie tak mnie piekły
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż nie ma nowego wątku
nie postarałyście się Dziewczynki wczoraj cały dzień umierałam z powodu kaca picie w środku tygodnia to jakaś makabra![]() moje włosy też potrzebują ścięcia, najbardziej mi się niszczy najkrótsza partia cieniowania a z 10 cm nie zejdę |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci tych minerałów mnie nie ma kto doradzić odnośnie koloru, przydałby mi się jakiś mentor, który by na żywo ocenił odcień skóry i dobrał odpowiedni minerał. Mnie też. Robię wszystko tak na odwal, nie czytam xerówek i siedzę na zajęciach tylko po to, żeby mieć obecność ![]() Mam to samo. Te najkrótsze są w najgorszym stanie. Trochę mi we wtorek mama wyrównała, są już podobnej długości, ale jeszcze trochę cieniowania zostało. Może do czerwca uda mi się zejść...
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Bejjka Czas edycji: 2010-03-18 o 09:50 |
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi słabo wczoraj mało nie zemdlałam na uczelni, musiałam wyjść w połowie zajęć z sali. Dzisiaj też mi jakoś niedobrze, a za godzinę muszę jechać na seminarium.
|
|
#4928 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Prosze bardzo
Szkoda, ze tak malo sie o tym mowi...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie smuc sie Cytat:
![]() Ciebie raczej nie bede odwiedzac Nie jesli masz arachnofobie O matko i corko, nie rob tego nigdy wiecej albo ostrzegaj wielkimi literami, mnie takie "obrazki" przyprawiaja o ciary, brrr... Cytat:
Przepraszam, ze tak mowie, o (jeszcze?) Twoim facecie, ale po takiej akcji poslabym go w diably. Nawet nie wiem, czy chcialby mi sie go scigac za ten mandat - moze zapozycz sie u znajomych a goscia olej, zeby juz nie mial nic do Ciebie.Trzymaj sie Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam kiedyś- był ok, na pewno lepszy od Biosilka Wczoraj byłam na szkoleniu i powiem Wam, że nawet podoba mi się ta praca
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, 10cm to za dużo. Tylko końcówki podetnę. Jak kupię coś na porost włosów, i będą mi szybko rosnąć to wtedy się zdecyduję. Na razie ten marny cm na miesiąc to za mało... A końcówki naprawdę muszę podciąć, są w opłakanym stanie...
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego, wiem, że najlepiej mi w kraju ojczystym, choć i tu ciężko się żyje Szmyrku planujesz kiedyś wrocić do Polski? ![]() trzymam ![]() KasiaMajo płuczesz nasiona w letniej przegotowanej wodzie czy od razu wsypujesz je do kiełkownicy? i gdzie ją stawiasz? mogę na parapecie? ![]() Kobitki, jakie ostatnio mam wieczne ssanie w żołądku właśnie wszamałam 3 kanapki i jeszcze mi mało zastanawiam się co zrobić dziś*na obiad
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze kuraka z ryżem i chyba w zamrażalniku jest szpinak. Coś wymyślę.
Też jestem głodna >.<
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki ![]() Widzę, że dużo dziewczyn ma momenty przygnębienia- to chyba przesilenie wiosenne Jem owoce i warzywa, piję soki, pokrzywę, biorę olej z nasion wiesiołka, wit.B. Nie chcę się już faszerować tabletkami, ale coś by się przydało
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki poziom wykształcenie wpisać po Technikum Ekonomicznym? Zacięłam się na tym i nie wiem co wpisać
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
średnie ekonomiczne ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Miki, a jak tam pisze dokładnie? bo mi się coś przypomniało jak wypełniałam
|
|
#4936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też odżywam się zdrowo i dbam o siebie a czuje się słabo ciężko rano mi wstać, czuję się zmęczona, za nic nie mogę się wziąć i czuję się strasznie nieatrakcyjna ![]() dziś koniecznie muszę zająć się stopami, bo na ćwiczeniach i tańcach często ćwiczymy boso i wstydzę się wsoich stóp ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
Cytat:
Lepiej postaw kiełkownicę na blacie, tak aby nie padały na nie promienie słoneczne, dopiero na dzień przed zjedzeniem postaw na parapecie Wczoraj zasadziłam kiełki fasoli mung i rzeżuchy, już nie mogę się doczekać aż dodam je do twarożku
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wychodzę z domu za często to nie chce mi się starać. Nawet nie cieszę się z nadejścia wiosny bo nie mam co na siebie włożyć a zakupy planuję już od dłuższego czasu i nie mogę się zabrać jak nic nie stanie na przeszkodzie to jutro pojadęja stopy kremuję codziennie a i tak daleko im do doskonałości
|
|
#4940 |
|
Rozeznanie
|
A ja wkleje moje zdjęcie, niektóre z was pamietają mnie jak "ryczalam" będąc ścięta na 3mm, a tutaj moje wloski kilka dni temu po wizycie u fryzjera -> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268426878
wlasnie sie zastanawiam bo mam pracę z socjologii do napisania o socjologii jakiejs wybranej grupy np. studentow, szachistów itd. nie mam pojecia gdzie szukac informacji.....
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tak wpisała u mnie na karcie rejestracyjnej z tego co pamiętam było napisane: poziom wykształcenia- nazwy ukończonych szkół i uczelni wpisałam wtedy nazwę mojego liceum
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będę musiała jakoś dyskretnie przemycać je na talerz tżeta, bo ten dzikus nie chce jeść żadnej zieleninyja nie nie wyobrażam sobie życia bez balsamow i kremów,a le na stopach nienawidzę mieć tłustej powłoczki, dlatego straszę taaaaakimi sucharami ale muszę o nie zadbać, bo wstyd m nawet przed tżetem
|
|
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kruszynko, ale już urosły Też mam ostatnio takie doły Nic mi się nie chce, ani spać, ani robić niczego. Nie wiem, może u mnie to wina narkozy Najbardziej nie chcę wracać do szkoły, boję się tego
|
|
|
|
#4944 |
|
Rozeznanie
|
wiecie ja tez mam takiego dolka ze nic mi sie nie chce... bo to przez tą pogodę, zobaczycie wyjdzie slonce i bedzie duzo lepiej
ide nakladac olejek rycynowy ale jak nakladam na suche to strasznie duzo mi wypada wlosow...:/
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam sprawę do Poznanianek
Gdzie się znajduje wydział neofilologii i czy są w pobliżu jakieś sklepy z włosowymi cudeńkami?Może uda mi się pojechać w sobotę, akurat wydział neofilologii ma dzień otwarty |
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
al.Niepodległości 4 http://neo.amu.edu.pl/index.php?opti...tpage&Itemid=1 niestety, ja w Poznaniu nic nie kupuje włosowego zamawiam głównie przez internet![]() chodzi ci o sklepy fryzjerskie?
|
||
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o wszelkie sklepy, gdzie można kupić Wizażowe perełki
|
|
|
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
byłam dziś z rana na mieście, w 2 sklepach naoglądałam się takich piękności, że w sb się jeszcze raz wybiorę i może coś kupię byłam w lumpku i przymierzałam świetną sukienkę na lato, ale mnie pogrubiała bo tak dziwnie stała od biustu w dół ja miałam, kupiłabym go ponownie, ale póki co jest mi niepotrzebny bo muszę to serum z avonu wymęczyć.. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, nauczyłam moją Koteczkę, że jak wystarczająco długo drapie np. w drzwi albo miauczy, to przyjdę i jej otworzę. Teraz łazi po moim pokoju i chce wleźć we wszystko, co się otwiera
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

) serek wiejski, rzodkiewki, pomidorek, mozarella, i chlebek zapieczony, do tego kubek pokrzywy;]

wczoraj jak robiłam demakijaż myślałam że wyjdę z siebie tak mnie piekły
nie postarałyście się Dziewczynki
wczoraj mało nie zemdlałam na uczelni, musiałam wyjść w połowie zajęć z sali. Dzisiaj też mi jakoś niedobrze, a za godzinę muszę jechać na seminarium.

ale póki co zostawiam jak jest, bo musiałabym ją prostować.. no i kusi mnie zmiana koloru na taki jak w załączniku 
dlatego, wiem, że najlepiej mi w kraju ojczystym, choć i tu ciężko się żyje

właśnie wszamałam 3 kanapki i jeszcze mi mało

Jem owoce i warzywa, piję soki, pokrzywę, biorę olej z nasion wiesiołka, wit.B. Nie chcę się już faszerować tabletkami, ale coś by się przydało
też odżywam się zdrowo i dbam o siebie a czuje się słabo