![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Wtajemniczenie
|
w sephorze
![]() juz za momencik wrzuce na skladowy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a moze to i dobrze... ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- a swoją drogą Asiu narazie nie będę prosic Cię o kupienie bazy, bo jedna w wizażanek z która niebawem się spotkam da mi próbki tej bazy soraya i zobaczę jak w ogóle na mnie silikony leżą ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- swoją drogą pędzel dome blush brush jest na tej aukcji dosc tanio wystawiony ![]() co prawda w EDM z wysyłka 20 zł, a tutaj prawie 30, ale EDM go obecnie nie ma na stanie więc jakby ktoś chciał ![]() http://www.allegro.pl/item951195872_...h_do_rozu.html ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- o a ta babka od której brałam pędzle jak EDM juz się wyżej ceni ![]() http://www.allegro.pl/item959695600_..._rozu_edm.html ja płaciłam 18,50 a tutaj juz 20 ![]() za shadowa płaciłam 10 teraz juz 12 to w EDM 11 z logiem xD |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wiecie co? olewam ten cały limit nie umiem się w nim zmiescic nie wiem jak te mazidła liczyc, ile mam kasy tyle wydam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Wtajemniczenie
|
jednak zmieniam zdanie, sklady wklepie tu, bo tam zastuj a tu wiecej zainteresowanych
![]() to od poczatku. najpierw odzywka, ktora zakupil mi tz, srednio na mnie dziala: L'Occitane, 5 esential oils, repairing, dry and damaged hair aqua/water, dimethicone, cyclopentasiloxane, cetearyl alcohol, cyclohexasiloxane, sweet almond oil, tilia platyphyllos extract, parfum, angelica archangelica root oil, pelargonium graveolens flower oil, lavender oil, cananga odorata flower oil, orange peel oil, rosemary leaf extract, sunflower seed oil, tocopheryl acetate, panthenol, glycerin, ethylhexylglycerin, behentrimonium chloride, phenoxyethanol, limonene, linalool, odzywka, ktora zakupilam wczoraj w douglasie: John Frieda Collection, sheer blond, highlight activating enhancing conditioner with light enhancers aqua, cetyl alcohol, stearyl alcohol, cyclopentasiloxane, dipropylene glycol, lactic acid, stearamidopropyl dimethylamine, dimethiconol, ceresin, panthenol, tourmaline, citrine, hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silanetriol, tea-cocoyl hydrolized soy protein, helianthus annuus, citrus medica limonum, chamomilla recutita, glycine, malic acid, benzyl alcohol, hydroxyethylcellulose, stearalkonium chloride, propylene glycol, methylchloroisothiazolino ne, methylizothiazolinone, parfum, alpha-isomethylionone, benzyl salicylate, butylphenyl, methylpropional, hexyl cinnamal, linalool, i moje dwa nowe nabytki thann wlasnie (odzywki juz probowalam, super! ![]() ![]() THANN Oriental Essence Hair Conditioner Extr nourishing formula deionized water, cetearyl alcohol (coconut derived), glycerin (palm derived), dimethicone (silica derived), palmitamidopropyltrimoniu m chloride (palm derived), polyquaternium-10, guar hydroxypropyltrimonium chloride (guar bean derived), triticum vulgare (wheat) peptide (wheat derived), helianthus annuus (sunflower) seed extract (sunflover derived), olea europaea (olive) oil (olive derived), cymbopogon flexuosus (lemongrass) oil (lemongrass derived), citrus hystrix d.c. (kaffir lime) peel oil (kaffir lime derived), oryza sativa (rice) bran oil (rice derived), methylchloroisothiazolino ne & methylisothiazolinone THANN hair mask with ceramide protein and natural plant extract repairs and strengthens hair from root to tips. aqua (water), cetearyl alcohol (coconut derived), cetrimonium chloride (coconut derived), palmitamidopropyltrimoniu m chloride (palm derived), hydroxyethylcellulose (plant derived), parfum (fragrance), citrus aurantium dulcis (orange) oil, disodium EDTA, oryza sativa (rice) bran oil, hydrolized wheat protein, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, ceramide 3 (yeast derived), perilla ocymoides (shiso) leaf extract, methylisothiazolinone ufff, moje oczy... przepraszam za ewentualne literowki ![]() oooo, Karla, to powiedz mi tylko, jakiego masz tego goldena? blagam, tylko nie intensive... ![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-03-17 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Aaa, ja mam dwie bazy silikonowe od Max Faktora, jedna niebieska, druga różowa i aż szkoda zamalowywać je podkładami i innymi takimi, bo one tak pięknie wyglądają bez niczego, ładnie rozświetlają ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() no co, muszę kupic jakies oleje do nawilzania, od północy w EDM jest reissue i przez to nie zasnę, a limit juz przekroczony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja myśle ze moze jestem jasniejsza przez tego minta, bo sporo go nałożyłam, no ale jak jestem czerwona to cóż zrobić ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie mint tez wybiela, ale i tak wolę sky blue, ale on tez wybiela, na czole jest lepiej z kolorem, bo tam w ogóle nie klade korektora ![]() jakbym miała taką skórę na twarzy jak na czole to by było idealnie ![]() Asia a jak tam w ogole korektor multi-intensive? jak odcien? krycie? i jako baza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przywitać się przyszłam i wyżalić, że była dzisiaj dyrektor regionalna i będę musiała pisać plan naprawczy... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle nałożyłam troche podkładu i pudru bambusowego na powieki, potem cien i jeszcze sie trzyma, a normalnie to już bylby zrolowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak na złosc mam grzywkę ![]() a ja jednak nawet nie testuję bambusa, nie mogę sobie pozwolic na dodatkowe wysuszenie... dziewczyny tak pisały tez o krzemionce, ze podsusza a i tak kupiłam i mocno mnie podsuszyła... ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Kasia go ostatnio na blogu opisała jako okropny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie pytasz? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |||||||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tak sobie myślę, że o ile eteryczne działają na skórę, to na włosy w sensie samej tkanki chyba nie bardzo, chociaż nie jestem pewna. Bo one ani nie pozostawiają ochronnej powłoki, ani nie odbudowują włosów. Jedynie "pełnowartościowe" oleje trochę nawilżają włosy w tej odżywce. Taka średnia ona. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnię się podobuje ![]() Cytat:
Dziwne, bo wygląda na to, że odżywka mocniejsza niż maska ![]() No ja wiem, ale one obie też nieźle matują ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Napisz im, że nic źle nie robisz, tylko oni złe plany ustalają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O a bamboo i krzemionka poduszają? Bo przyda mi się coś takiego na strefę T. A sebum dobrze chłoną?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mówie o kolorze, bo jakosc kazdy cien ma taką samą ![]() Cytat:
wrzucają tam wycofane produkty, i w kazdym jest co innego ![]() ja liczę, ze w tym dadza albo sky blue albo chowanego kabusia, ale znając zycie się przeliczę ![]() no podsuszają, ale nie kazdego, ich zadaniem jest pochłaniane sebum tak jak kazdego primera ale co tobie podpasuje to ja nie wiem, od groma tego jest ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- wiecie czy da się tak ustawic zeby cały czas bez zmieniania pisac innym kolorem? ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-17 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | ||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bambusa to mnie tak średnio podsusza, ale nie jest jakos tragicznie, a też mam troche podsuszoną twarz, ale boje sie nałożyc jakiś cięższy krem czy coś zeby mnie nie zapchało ![]() A o jakiej masce z tą glinką mówicie? ![]() A i użyłam przed wczoraj tego olejku do mycia na noc, a rano obudziłam sie z jakimiś 2 krostami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |||
Zakorzenienie
|
Hejloł Laseczki, Dziewczynki {o Jezusiczku, ale głupawka mnie łapie !} !!!
Zadowolona jestem bardzo, bo Panowie : "nalewający" i "wybierający" wczoraj dotarli ! Mam spokój do jesieni. Cytat:
Mam złe doświadczenia z miodem w kosmetykach. Tak było też i z szamponem NUXE. Nie wiem więc dlaczego od ponad roku drąży mój mózg chciejstwo nieodparte na ten "miodowy" zestaw z BS. Jedynie "drąży" - bo jakoś mi do tego sklepu nie po drodze. Przede wszystkim - cholesterol. Ja nie jem w ogóle żółtek . Chociaż są różne "szkoły". Ale ta Twoja ilość jest ok. Moje włosinki przeżarły się proteinami z kallosowej maski latte do fazy ![]() Imm - musli to ZUO : sam cukier i węglowodany ! Chyba, że sobie sama zrobisz. U mnie stoi w domu "dyżurna" paczka musli. Służy mi w czasie napadów hipoglikemii. Działa szybciej i skuteczniej niż cukier czy cukierek. Sama widzisz ... Cytat:
Cytat:
Nie można też jeść zbyt dużo nabiału {białe serki}, bo można zakwasić organizm. To też już "przerobiłam" ! Ale się wymądrzyłam, jak nie przymierzając dietetyk ze stopniem profesorskim ![]() Sytuację masz doprawdy bardzo trudną ![]() No to koniecznym zdaje się jakowąś Warszawiankę tu do nas zaprosić, coby zakupy w Złotych Tarasach poczynić zechciała. ![]() Iza - a jak szampon ?! SLS, silikony ?! Królowo Ty Nasza Od Minerałków - to ten "powrót do korzeni", to takie bardziej safari jest ?! "Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty ..." Wczoraj znowu te białe g...o z nieba leciało, ale dzisiaj już - odwilż ! Kupiłam wczoraj nasionka koperku, estragonu i lubczyku . Nadchodzi czas siewów ![]() Miłego dnia życzę ! |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | ||
Zakorzenienie
|
ja sama nie mam jeszcze dobranego primera
![]() mimo tego, ze nie działa u mnie tak jak u innych dziewczyn to polecam frakcję sojową a z sypańców puder ryżowy ![]() "Aga zapytuję się Ciebie ![]() Cytat:
![]() i jest organizowane co jaki czas, ostatnio co miesiąc i czas ograniczony ![]() od czwartku do niedzieli i jak sie cos komus podoba to przelew musi dotrzec od organizatorki do niedzieli, bo będzie po reissue więc poczta odpada... ale juz jest http://www.everydayminerals.com/stor...sue-party.html nic mi się nie podoba! a tak liczyłam! skąd ja wezmę sky blue? to chyba najlepszy ich kosmetyk ![]() jak mogli go wycofać ![]() jak się kiedys pojawi to wezmę z 3 bigi na zapas ![]() Cytat:
![]() no ale nic w nadmiarze dokładnie ![]() ps:moja wiedza o minerałach znikoma jest ![]() A no wiosna powinna szybciutko przyjść, już tylko śnieg musi stopnieć i już nie będzie padać ![]() zacznie się z kalendarzową tak jak byc powinno, tylko ludzie się przyzwyczaili, ze zimy praktycznie nie było ![]() ale jak jest sroga zima to i upalne lato będzie ![]() ja muszę zmienic tego kallosa, b uzywam go od 2 lat i tylko ostatnio stapiza na przemian z kallosem miałam ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-18 o 09:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | ||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest to jedyna "potrawa", którą mogę zmontować na szybko i w miarę treściwa. Ale mi przydają się te kalorie, podejrzewam, że tak dziennie nie przyjmuję tylu ile powinnam ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeszcze jedno- czy w EDM można Paypalem płacić? Cytat:
![]() Z cyklu: wychowanie muzyczne - kultowy hit wszechczasów Wam przedstawiam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mr61rD7sbB0 Ech, te kocie ruchy, te gesty rękami ![]() Zwróćcie też uwagę na piękne okoliczności przyrody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny chcą same kręcić, ale do tego więcej składników potrzeba ![]() o jezu ![]() taniec boski ![]() i to z 2009 ![]() to ten teledysk byc nakręcony na zarty czy moze miał być fajny? ![]() a słyszałyście "czinkłeczento"? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZD7o9IfOrMQ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety czasem ludzie nie widzą pewnych rzeczy i myślą, że zrobili coś na mega wypasie ![]() Taniec tarzana jest the best ![]() A motylek, nutria i ptaszki nad Wisłą ![]() Oj dużo można pisać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłałam już TŻ'towi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
skład sky blue jest taki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1268246951 tylko trzeba jeszcze proporcje znać ![]() wiem, ze mozna kupic, ale jakby wystarczył np puder ryżowy i niebieski brwnik w proporcjach na oko to kto by ten z EDM kupował ![]() no i on musi mieć dobre krycie primery w ogóle nie kryją a sam barwnik zakryje to co trzeba? ![]() serio nie słyszałaś? przeciez to taki hicior ![]() aa i w EDM można paypalem płacic ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- a propo muzyki to tez nie wiem czy słyszałyście ![]() Jon Lajoie jest boski ![]() np http://www.youtube.com/watch?v=LnrP19LVF-0 ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- miała któras ten balsam do włosów? ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=30068 |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | ||
|
Cytat:
A kupują,bo nie każdy wpadnie na to, by zrobić samemu i jest przy kręceniu trochę zabawy, nie każdy to umie, czasem się nie chce, kupić gotowe jest po prostu łatwiej. Jakby się zebrało 12 produktów za mniej niż 50 $ to mogłabym służyć pomocą ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tego EDM kiedys chyba powiedzialam, zeby nie przekraczc 50$, ale w to nie liczą się koszty wysylki ![]() teraz nawet nie da się złozyc zamówienia większego niz 60$ ![]() jak juz pisałam na mnie nie liczcie z EDM ![]() znowu złozyłam kolejne zamówienie ale łacze je z innymi i mam jeden koszt wysylki ![]() jak będziecie same zamawiac to jeszcze wpiszcie kod na to zeby dostac gratisy(nie wiem jak to się robi) i mozna wybrac jeden gratisowy zestaw probek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie z kallosem to samo, w sumie żużyłam już ze 2-3 litrowe opakowania i chyba już mi on nie służy tak jak na początku, nawet jak robie większe przerwy w stosowaniu. Trzeba będzie szukać nowego KWC ![]() ![]() Cytat:
![]() A w ogóle to co robi ten sky blue? To samo co mint? Tylko lepiej pewnie ![]() Cytat:
![]() ![]() A czikłeczento pewnie ze słyszałam, bo oni sa z mojego miasta i uważam, przynoszą mu wstyd jeśli chodzi o rap, bo jak to wyszło to mi sie podobało, bo widac, ze nagrane dla zrzutu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to strasznie wkreciło mi sie to http://www.youtube.com/watch?v=J9yzoTHP9HY ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co szpanujesz, ze z twojego miasta? ![]() serio oni dają koncerty ![]() nieźle poryci są ![]() on ma praktycznie same niecenzuralne piosenki ![]() a ta Twoja to taka normalniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomalowałam sie dzisiaj golden fawnem i on już jest dużo lepszy niż fair, ale nadal mam białą twarz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobno po fawnie jestes żółta jak chińczyk xD spróbuj od razu z light goldenem ![]() do mnie leci połowa i mam jeden sampel, moze wrzucę na all, bo juz wiem, ze za jasne ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.