|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
w tym problem że nie TŻ rura mi się pierwsza nasunęła na myśl dziękuję serdecznie ![]() AH JESZCZE 50 MINUTEK I WZIN DO DOMKU
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Szyszynka Wow dwie oferty pracy, super
![]() u mnie dzisiaj wielkie sprzątanie bo pokój w którym teraz mieszka babcia ma byc za kilka m-cy mój i TŻta więc opróżniamy szafy i już mnie załamuje że nie ma gdzie wynieść tych wszystkich rzeczy bo wątpię żeby piwnica, która swoją drogą jest już w połowie wypełniona, pomieściła kolejne kilkanaście worków ale zanim do tego dojdziemy to mnóstwo roboty przed nami...aj jutro będę sama w pracy przez 4,5h boję się jak cholera... najgorsze że czasami wiem jak pomóc klientowi który prosi o radę, ale paraliżuje mnie i wolę oddać słuchawkę czy poprosić szefową która wiedzę ma bardzo dużą czy kolegę, który też już kilka lat ma do czynienia z tą pracą, a jutro będę musiała sobie sama radzić, a jeszcze wielu rzeczy nie umiem najgorsze jest dla mnie oglądanie dokumentów bo nigdy tego nie robię, a jak przychodzi mi zostać samej to modle się żeby nikt nie przyszedł i o nic nie pytała dzisiaj idziemy wieczorem z TŻ na tańce- tzn uczyć się, niby chodziliśmy 2 m-ce w ubiegłym roku ( październik, listopad ) i trochę umiemy, ale nadal postanowiliśmy się zapisać na kurs podstawowy tylko do innej szkoły, zobaczymy jak to będzie
|
|
|
|
#2493 |
|
Rozeznanie
|
Tak, suknia już wisi w domu rodzinnym. Ale nie mam jeszcze zdjęć.
Nie mam siły pisać. Trochę Was nadrobiłam., ale strasznie się zmęczyłam. Aaś pierwsza super. No dobra, muszę zdrowieć jak najszybciej - we wtorek idę na operację a tu taki zonk. Tak starałam się uchronić przed chorobą przez ostatnie kilka tygodni, a tu tuż przed operacją mnie dopadła. Czy to nie złośliwość losu?
|
#2494 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() E tam,przecież każda z Pm-ek kończysz co roku 18 naście lat. ![]() A ile jutro kończysz?? ![]() Cytat:
Zycze miłego spaerku. ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Najwidoczniej. no ale niedługo się kończy. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz jakie wieści nam woda przynosi: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2434 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2443
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
wczoraj przez to zabieganie zapomnielismy po obraczki podjechac ale dzis jedziemy, bylam tez w komisie sukien slubnych i zaklepalam sobie bolerko z krotkim rekawem, etola i szale niestety mi nie odpowiadaja, futrzanki nie pasuja mi do kwietnia a szale z kolei blokuja rece,z zespolem obgadalismy co trzeba ale dzis mnie oswiecilo czego im nie powiedzialam wiec bede jeszcze dzwonic, zmienili nam piosenke dla rodzicow, bedzie kochac szczepanika, przystalismy na to ale teraz mam watpliwosci, Aaś mi sie podoba 2 i 4 suknia ale to dlatego ze nie jestem zwolenniczka rybek,
|
#2497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta czekolada to sa takie pastylki http://gastrona.pl//global/portal_im...braz-003_d.jpg z tego zrobia nam tort (bo nasz tort nie bedzie ani na bazie smietany ani masla tylko wlasnie bedzie takim musem z czekolady 56% ) i wlasnie te trufle ![]() pewnie gdyby kupowali w sklepie tabliczki czekolady i je przetapiali to by to wyszlo bardzo drogo tymczasem na potrzeby gastronomii kupuje sie takie kilkukilowe wory pastylek albo cale bloki czekoladowe (http://www.barbara-luijckx.pl/barima_ramka.php) i z tego sie to robi, dlatego cena moza byc taka jaka jest no i jednak zamawiamy jakby hurtowo, wiec na pewno tez taniej nizbysmy sobie u nich w kawiarni kupili jedna taka trufle do kawy ot cala tajemnica ![]() Cytat:
niech sie domysla o co chodzi tak to musialabym zamawiac pare zaproszen po francusku, pare po angielsku... eh nie chce mi sie z reszta po francusku te zaproszenia bylyby ulomne, bo nie mam francuskiej czcionki z tymi wszystkimi akcentami itp. i podejrzewam, ze firma ktora nam robi zaproszenia rowniez nie ma ![]() dzisiaj zaakceptowalismy koncowy projekt i sie zaczynaja robic - mam nadzieje, ze zdaza sie zrobic i dotrzec do nas na swieta wielkanocne ![]() Cytat:
kiedys mialam okazje zdzierac z calego pokoju i o malo krew mnie nie zalala ![]() kurde rodzice i tesciowie maja jakies cisnienie zeby juz wszystko, ale to wszystko szybko zalatwic i nas cisna zeby juz alkohol kupowac... tylko po co ![]() ![]() ale sie zrobila piekna pogoda - wiosna |
|||
|
|
|
#2498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ja tez to miałam w swoim pokoju, tapeta w ogóle nie chciała zejść, ale tym się jeszcze nie przejmuję, strasznie nie lubię gładzi, więc najpewniej zdecydujemy się na bezpyłową, bo jak kilka lat temu robiliśmy ściany u mnie w pokoju to straciłam głos i się okazało że niekorzystnie wpływa na moje struny głosowe, więc mam nadzieję że tym razem nie będzie powtórki... Jeju ale mi się nic nie chce
|
|
|
|
|
#2499 |
|
BAN stały
|
Wróciłam do domu.Coś mnie głowa boli i w dodatku mam codziennie wrażenie,że w głowie mi się kręci.
![]() Jak znajde troche więcej czasu,to potem coś Wam pokaże.
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O dzięki dzięki ![]() kurna ja chora, a tak to bym jutro tam się przejechała, bo miałam plany jutro cały dzień w Wawie być. bee leżeć muszę i do soboty nie wystawiam nosa na dwór. Muszę być całkiem zdrowa do poniedziałku A w ogóle to mi się nudzi, ale też mnie głowa rąbie i nie wiem co ze sobą zrobić. ![]() Cytat:
![]() Pokaż pokaż!!! Ale dziś marudna jestem
|
|
#2501 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Najwidoczniej to przesilenie wiosenne,bo sąsiadka PM2011,też pisała że się źle czuje i wyczytała gdzies w artykule że to przesilenie wiosennie. Mnie jak nie głowa boli,to mam zawroty głowy.Masakra. :/Oj taa,katar też bywa męczący. Także zdrowia życze.
|
|
|
|
|
#2502 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co się stało się, że do szpitala idziesz??? Kiedy wychodzisz? Cytat:
Byłam u kosmetyczki, zrobiłam oczyscczanie i tysiące kwasów, maseczek, hennę itd... i trochę się zrelekasowałam. umówiłam się na 2 dni przed slubem na maseczkę nawiżżającę z ampułką czegoś tam, żeby ładnie skóra wygladała z make-upem. |
||
|
|
|
#2503 |
|
BAN stały
|
A właśnie też miałam Remmi,zapytać co się stało,że do szpitala idziesz??
Guśka,to ty również witaj w klubie rozemłanych ludzi. ![]() No to się chociaż troszke zrelaksowałaś u kosmetyczki. ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dobra zmykam coś przekąsić-tż robi spaghetti ![]() Do potem
|
|
|
|
#2504 |
|
Konto usunięte
|
I ja się dołączam do cierpiących na przesilenie wiosenne
Mieliśmy jechać zamówić obrączki i poszukać garniaka, ale nie mam siły... Tylko bym spała Urwę się z zajęć w niedzielę i pojedziemy wtedy...
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2506 |
|
BAN stały
|
No wróciłam,ale widze że pustki tutaj. :/
Dana,to witaj w klubie cierpiących przez przesilenie wiosenne.
|
|
|
|
#2507 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17977339]Remii trzymaj się ciepło i zdrowiej A co się stało się, że do szpitala idziesz??? Kiedy wychodzisz? Nooo nie tylko Ty, ja też dziś taka "rozmemłana" jestem, że szok. Byłam u kosmetyczki, zrobiłam oczyscczanie i tysiące kwasów, maseczek, hennę itd... i trochę się zrelekasowałam. umówiłam się na 2 dni przed slubem na maseczkę nawiżżającę z ampułką czegoś tam, żeby ładnie skóra wygladała z make-upem.[/QUOTE] Ale fajnie, ja byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu tydzień temu, a w poniedziałek miałam odżywianie. Teraz tylko sama sobie peelinguję i nawilżam systematycznie maseczkami skórę, żeby właśnie make-up ładnie się trzymał. Cytat:
Mam nadzieję, że w szpitalu nie będę dłużej niż 4 dni.w ogóle to niezła historia. Skierowanie na zabieg dostałam w czerwcu 2009. Na jesieni dowiadywałam się na kiedy ustalili mi termin i powiedziano mi, że na tego typu zabieg czeka się 18 miesięcy i mam się odezwać dopiero w sierpniu 2010. W grudniu 2009 poszłam na konsultację, gadam z lekarką i mówię jej, że ja i tak długo jeszcze muszę czekać na termin zabiegu. A ona oczy i mówi, że skoro czekam od czerwca to lada moment będę mieć termin. A ja co?? a ona, że już się nie czeka 18 miesięcy tylko 8. Dzwonię o termin a babka mi mówi, że mam w drugiej połowie marca Wróciłam się do lekarki i mówię, że ja mam ślub pod koniec kwietnia. A ona ze spokojem - proszę tak się zorganizować żeby przygotowania do ślubu nie pokrywały się z przygotowaniami do operacji Ale potem mi wyjaśniła, że do dwóch tygodni powinnam dojść do siebie. Mam taką nadzieję, że tak będzie.....![]() A teraz siedzę chora i nic nie mogę załatwiać w sprawie tego ślubu Nie miałam ciągle czasu żeby pójść do mojej sąsiadki florystki, a tu niespodzianka, przyszła dziś do nas Obgadaliśmy już wszystko jak z bukietami i dekoracją do kościoła i samochodu. I mam przez to o wiele lepszy humorek, bo taniutko mi to wyjdzie, płacę tylko za materiały, a materiały kupuję na giełdzie kwiatowej Będę mieć fajny bukiecik
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć PMki
Wracam do Was po prawie 3 dniach Podczytywałam trochę, ale nie mogłam się udzielać, ponieważ mi nie dodawało postów, trochę mi zajęło skumanie co jest przyczyną...Nie miałam też czasu, dopiero dzisiaj się uporałam z ciasteczkami w przeglądarce no i działa Może któraś z Was mi streścić co ciekawego się działo? Pamiętam, że Lain pokazywała tort- bardzo efektowny
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie teraz mi sie tez tak wydaje, nie chcialam "cudownych rodziców" ale ta tez mi nie podchodzi
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dzis zapraszałam znowu. zajęło mi to 3 godziny- jedna wizyta jak tak dalej pójdzie tonie wyrobię się do ślubu
|
#2511 |
|
BAN stały
|
Remmi,aaa operacja na ucho będziesz miała.To ładne przeboje są z tymi terminami.
a to: Wróciłam się do lekarki i mówię, że ja mam ślub pod koniec kwietnia. A ona ze spokojem - proszę tak się zorganizować żeby przygotowania do ślubu nie pokrywały się z przygotowaniami do operacji to już w ogole.
|
|
|
|
#2512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my zamierzamy z tz zebrac wszystkich(no prawie) znajomych w kupę i naraz zaprosić ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- remmi: trzymam kciuki, żebys jak najszybciej wyzdrowiala bedzie dobrze...
|
|
#2513 |
|
BAN stały
|
Demot na dziś.
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
a wogole to odebralismy obraczki ale okazalo sie ze moja ma jakas ryse, jutro musze isc zapytac co to i czy da sie jakos naprawic, bo jak nie to beda musieli jeszcze raz ja robic bo takiej nie chce
|
#2515 |
|
Wtajemniczenie
|
Woda gratulacje z załatwionych spraw
Certi dasz radę ![]() Guśka, trzymam kciuki za zabiegi
|
#2516 |
|
BAN stały
|
meetko i prawidłowo.
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Guśka ja tez trzymam, bedzie wszystko ok
taki bukiet chce
|
#2518 |
|
BAN stały
|
Fajny bukiet.
|
|
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
przeleciałam Was tak mniej więcej w załączniku coś dla Martoolki Aaś moim skromnym zdaniem bardzo ładnie Ci w takich dopasowanych sukniach ![]() chore niech zdrowieją jak najszybciej
|
#2520 |
|
BAN stały
|
Ja jestem,tylko że oglądam Hotel 52.Właśnie organizują w nim jakieś wesele.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-18 o 21:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Ja myślałam o czymś co będzie imitować rure tylko niewiem co by to było
ale o tż-towej rurze to w ogole nie pomyślałam.

ale zanim do tego dojdziemy to mnóstwo roboty przed nami...
najgorsze jest dla mnie oglądanie dokumentów bo nigdy tego nie robię, a jak przychodzi mi zostać samej to modle się żeby nikt nie przyszedł i o nic nie pytał

no ale niedługo się kończy. 

kiedys mialam okazje zdzierac z calego pokoju i o malo krew mnie nie zalala 

Mnie jak nie głowa boli,to mam zawroty głowy.Masakra. :/
Wróciłam się do lekarki i mówię, że ja mam ślub pod koniec kwietnia. A ona ze spokojem - proszę tak się zorganizować żeby przygotowania do ślubu nie pokrywały się z przygotowaniami do operacji
bedzie dobrze...