Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 14:37   #2491
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Dobra zaczynam nadrabiać,póki mam czas. :0)

Ciesze się,że pomysł tanca na rurze ci sie spodobał. Ja myślałam o czymś co będzie imitować rure tylko niewiem co by to było ale o tż-towej rurze to w ogole nie pomyślałam.
GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI
w tym problem że nie TŻ rura mi się pierwsza nasunęła na myśl tylko nie wiem czemu klozetowa z WC

Cytat:
Gratuluje zakupu winka na wesele.
dziękuję serdecznie

AH JESZCZE 50 MINUTEK I WZIN DO DOMKU

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:46   #2492
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Szyszynka Wow dwie oferty pracy, super

u mnie dzisiaj wielkie sprzątanie bo pokój w którym teraz mieszka babcia ma byc za kilka m-cy mój i TŻta więc opróżniamy szafy i już mnie załamuje że nie ma gdzie wynieść tych wszystkich rzeczy bo wątpię żeby piwnica, która swoją drogą jest już w połowie wypełniona, pomieściła kolejne kilkanaście worków ale kupiliśmy z TŻtem już panele i po świętach będziemy chcieli zedrzeć tapetę, zrobić gładź i pomalować, ułożyć panele i kupić nowe mebelki i wielkie łóżko ale zanim do tego dojdziemy to mnóstwo roboty przed nami...

aj jutro będę sama w pracy przez 4,5h boję się jak cholera... najgorsze że czasami wiem jak pomóc klientowi który prosi o radę, ale paraliżuje mnie i wolę oddać słuchawkę czy poprosić szefową która wiedzę ma bardzo dużą czy kolegę, który też już kilka lat ma do czynienia z tą pracą, a jutro będę musiała sobie sama radzić, a jeszcze wielu rzeczy nie umiem najgorsze jest dla mnie oglądanie dokumentów bo nigdy tego nie robię, a jak przychodzi mi zostać samej to modle się żeby nikt nie przyszedł i o nic nie pytał no i wyliczanie ile mniej więcej będzie coś kosztować- no masakra, ale mam nadzieję że jakoś przeżyję...

a dzisiaj idziemy wieczorem z TŻ na tańce- tzn uczyć się, niby chodziliśmy 2 m-ce w ubiegłym roku ( październik, listopad ) i trochę umiemy, ale nadal postanowiliśmy się zapisać na kurs podstawowy tylko do innej szkoły, zobaczymy jak to będzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:55   #2493
Remmi
Rozeznanie

Tak, suknia już wisi w domu rodzinnym. Ale nie mam jeszcze zdjęć.
Nie mam siły pisać. Trochę Was nadrobiłam., ale strasznie się zmęczyłam.
Aaś pierwsza super.
No dobra, muszę zdrowieć jak najszybciej - we wtorek idę na operację a tu taki zonk. Tak starałam się uchronić przed chorobą przez ostatnie kilka tygodni, a tu tuż przed operacją mnie dopadła. Czy to nie złośliwość losu?
Stary 2010-03-18, 15:12   #2494
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
A ciąg dalszy akcji usuwanie pieprzyków... juz pozbyłam sie 4 jeszcze 4 przede mna ale te najgorsze mam za sobą...
Po wakacjach okazało sie ze mam ziarnice i musze mi usunac wszystkie
Aha,to nieźle.No,ale usuniesz i będzie ok.

Cytat:
A co do ofert niby fajnie niby nie
Bo ktora tu wybrac a powiem ci ze sa takod siebie rózne ze ciezko bedzie.
Jutro mam zamiar podjąc decyzje w urodzinki... moze ta data pomoze mi dobrze wybrac....
To trzymam kciuki za podjecie decyzji.

Cytat:
Ale bede juz stara matko ooooo
E tam,przecież każda z Pm-ek kończysz co roku 18 naście lat.
A ile jutro kończysz??

Cytat:
Widze ze wszystkie śpia wiec ide założe soczewki i spadam na jakis spacerek
Do poźniej ...
Ja nie śpie,zwiedzam.A tak na poważnie,chwilowo zajęta byłam.
Zycze miłego spaerku.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI
Najwidoczniej. ale dziwisz mi się jestem na glodzie ,a mam @. no ale niedługo się kończy.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
w tym problem że nie TŻ rura mi się pierwsza nasunęła na myśl tylko nie wiem czemu klozetowa z WC
Mi jak mi,głodnemu chleb na myśli,ale że tobie przyzła na myśl rura od WC. Może też masz/miałaś jakąś potrzebe,chcesz może o tym pogadać???
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:03   #2495
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Tak, suknia już wisi w domu rodzinnym. Ale nie mam jeszcze zdjęć.
Nie mam siły pisać. Trochę Was nadrobiłam., ale strasznie się zmęczyłam.
Aaś pierwsza super.
No dobra, muszę zdrowieć jak najszybciej - we wtorek idę na operację a tu taki zonk. Tak starałam się uchronić przed chorobą przez ostatnie kilka tygodni, a tu tuż przed operacją mnie dopadła. Czy to nie złośliwość losu?
Nie smutaj się.... na pewno wszystko będzie dobrze
patrz jakie wieści nam woda przynosi:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2434
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2443

Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:28   #2496
metkaa
Zakorzenienie

czesc
wczoraj przez to zabieganie zapomnielismy po obraczki podjechac ale dzis jedziemy, bylam tez w komisie sukien slubnych i zaklepalam sobie bolerko z krotkim rekawem, etola i szale niestety mi nie odpowiadaja, futrzanki nie pasuja mi do kwietnia a szale z kolei blokuja rece,
z zespolem obgadalismy co trzeba ale dzis mnie oswiecilo czego im nie powiedzialam wiec bede jeszcze dzwonic, zmienili nam piosenke dla rodzicow, bedzie kochac szczepanika, przystalismy na to ale teraz mam watpliwosci,

Aaś mi sie podoba 2 i 4 suknia ale to dlatego ze nie jestem zwolenniczka rybek,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:34   #2497
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
I tak tanio Wam je zrobią z belgijskiej czekolady?
Hmm Ja za parę czekoladek (dosłownie) płaciłam 30euro..
A Wy chyba potrzebujecie troszkę tych trufli
bo to jest tak, ze co innego kupowac czekolade w formie przetworzonej w kawiarni/sklepie, a co innego taka 'przemyslowa' do dalszej obrobki
ta czekolada to sa takie pastylki http://gastrona.pl//global/portal_im...braz-003_d.jpg
z tego zrobia nam tort (bo nasz tort nie bedzie ani na bazie smietany ani masla tylko wlasnie bedzie takim musem z czekolady 56%) i wlasnie te trufle
pewnie gdyby kupowali w sklepie tabliczki czekolady i je przetapiali to by to wyszlo bardzo drogo tymczasem na potrzeby gastronomii kupuje sie takie kilkukilowe wory pastylek albo cale bloki czekoladowe (http://www.barbara-luijckx.pl/barima_ramka.php) i z tego sie to robi, dlatego cena moza byc taka jaka jest no i jednak zamawiamy jakby hurtowo, wiec na pewno tez taniej nizbysmy sobie u nich w kawiarni kupili jedna taka trufle do kawy ot cala tajemnica

Cytat:
Znacie może jakąs stronke z tekstami po angielsku na zaproszenia?? Co prawda jestem tłumaczem ale nei umiem sklecić ładnego ślubnego tekstu na zaproszenie....;/
ja szczerze mowiac nie zawracam sobie glowy i wszystkim wysylam zaproszenia po polsku niech sie domysla o co chodzi
tak to musialabym zamawiac pare zaproszen po francusku, pare po angielsku... eh nie chce mi sie z reszta po francusku te zaproszenia bylyby ulomne, bo nie mam francuskiej czcionki z tymi wszystkimi akcentami itp. i podejrzewam, ze firma ktora nam robi zaproszenia rowniez nie ma
dzisiaj zaakceptowalismy koncowy projekt i sie zaczynaja robic - mam nadzieje, ze zdaza sie zrobic i dotrzec do nas na swieta wielkanocne

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ale kupiliśmy z TŻtem już panele i po świętach będziemy chcieli zedrzeć tapetę, zrobić gładź i pomalować, ułożyć panele i kupić nowe mebelki i wielkie łóżko ale zanim do tego dojdziemy to mnóstwo roboty przed nami...
o mamo... wspolczuje zdzierania tapety kiedys mialam okazje zdzierac z calego pokoju i o malo krew mnie nie zalala ale moze to tez sie trafila jakas upierdliwa tapeta, ktora trzeba bylo non stop namaczac zeby zechciala sie odczepic od sciany

kurde rodzice i tesciowie maja jakies cisnienie zeby juz wszystko, ale to wszystko szybko zalatwic i nas cisna zeby juz alkohol kupowac... tylko po co

ale sie zrobila piekna pogoda - wiosna
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 17:02   #2498
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

o mamo... wspolczuje zdzierania tapety kiedys mialam okazje zdzierac z calego pokoju i o malo krew mnie nie zalala ale moze to tez sie trafila jakas upierdliwa tapeta, ktora trzeba bylo non stop namaczac zeby zechciala sie odczepic od sciany

hehe ja tez to miałam w swoim pokoju, tapeta w ogóle nie chciała zejść, ale tym się jeszcze nie przejmuję, strasznie nie lubię gładzi, więc najpewniej zdecydujemy się na bezpyłową, bo jak kilka lat temu robiliśmy ściany u mnie w pokoju to straciłam głos i się okazało że niekorzystnie wpływa na moje struny głosowe, więc mam nadzieję że tym razem nie będzie powtórki...

Jeju ale mi się nic nie chce

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 17:12   #2499
madmuazelle
BAN stały

Wróciłam do domu.Coś mnie głowa boli i w dodatku mam codziennie wrażenie,że w głowie mi się kręci. Tż twierdzi,że to wiosenne przesilenie.

Jak znajde troche więcej czasu,to potem coś Wam pokaże.
Stary 2010-03-18, 17:30   #2500
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Nie smutaj się.... na pewno wszystko będzie dobrze
patrz jakie wieści nam woda przynosi:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2434
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2443

O dzięki dzięki
kurna ja chora, a tak to bym jutro tam się przejechała, bo miałam plany jutro cały dzień w Wawie być. bee leżeć muszę i do soboty nie wystawiam nosa na dwór. Muszę być całkiem zdrowa do poniedziałku
A w ogóle to mi się nudzi, ale też mnie głowa rąbie i nie wiem co ze sobą zrobić.

Cytat:
Wróciłam do domu.Coś mnie głowa boli i w dodatku mam codziennie wrażenie,że w głowie mi się kręci. Tż twierdzi,że to wiosenne przesilenie.

Jak znajde troche więcej czasu,to potem coś Wam pokaże.
No właśnie mój TŻ mówi, że też coś mu jest, ale raczej jakby energii nie miał, a ja mówię, że to przesilenie wiosenne. Jejjuu, już wolę te przesilenie niż ten cholerny katar

Pokaż pokaż!!!

Ale dziś marudna jestem
Stary 2010-03-18, 17:45   #2501
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No właśnie mój TŻ mówi, że też coś mu jest, ale raczej jakby energii nie miał, a ja mówię, że to przesilenie wiosenne. Jejjuu, już wolę te przesilenie niż ten cholerny katar

Pokaż pokaż!!!

Ale dziś marudna jestem
No to widze,że nie jestem z tym zlym samopoczuciem sama.
Najwidoczniej to przesilenie wiosenne,bo sąsiadka PM2011,też pisała że się źle czuje i wyczytała gdzies w artykule że to przesilenie wiosennie. Mnie jak nie głowa boli,to mam zawroty głowy.Masakra. :/
Oj taa,katar też bywa męczący. Także zdrowia życze.
Stary 2010-03-18, 17:55   #2502
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
O dzięki dzięki
kurna ja chora, a tak to bym jutro tam się przejechała, bo miałam plany jutro cały dzień w Wawie być. bee leżeć muszę i do soboty nie wystawiam nosa na dwór. Muszę być całkiem zdrowa do poniedziałku
A w ogóle to mi się nudzi, ale też mnie głowa rąbie i nie wiem co ze sobą zrobić.

Pokaż pokaż!!!

Ale dziś marudna jestem
Remii trzymaj się ciepło i zdrowiej
A co się stało się, że do szpitala idziesz??? Kiedy wychodzisz?

Cytat:
Najwidoczniej to przesilenie wiosenne,bo sąsiadka PM2011,też pisała że się źle czuje i wyczytała gdzies w artykule że to przesilenie wiosennie. Mnie jak nie głowa boli,to mam zawroty głowy.Masakra. :/
Nooo nie tylko Ty, ja też dziś taka "rozmemłana" jestem, że szok.
Byłam u kosmetyczki, zrobiłam oczyscczanie i tysiące kwasów, maseczek, hennę itd... i trochę się zrelekasowałam. umówiłam się na 2 dni przed slubem na maseczkę nawiżżającę z ampułką czegoś tam, żeby ładnie skóra wygladała z make-upem.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 18:06   #2503
madmuazelle
BAN stały

A właśnie też miałam Remmi,zapytać co się stało,że do szpitala idziesz??

Guśka,to ty również witaj w klubie rozemłanych ludzi.
No to się chociaż troszke zrelaksowałaś u kosmetyczki.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Dobra zmykam coś przekąsić-tż robi spaghetti i na serial.
Do potem
Stary 2010-03-18, 18:09   #2504
201701300931
Konto usunięte

I ja się dołączam do cierpiących na przesilenie wiosenne Mieliśmy jechać zamówić obrączki i poszukać garniaka, ale nie mam siły... Tylko bym spała Urwę się z zajęć w niedzielę i pojedziemy wtedy...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 18:09   #2505
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
wczoraj przez to zabieganie zapomnielismy po obraczki podjechac ale dzis jedziemy, bylam tez w komisie sukien slubnych i zaklepalam sobie bolerko z krotkim rekawem, etola i szale niestety mi nie odpowiadaja, futrzanki nie pasuja mi do kwietnia a szale z kolei blokuja rece,
z zespolem obgadalismy co trzeba ale dzis mnie oswiecilo czego im nie powiedzialam wiec bede jeszcze dzwonic, zmienili nam piosenke dla rodzicow, bedzie kochac szczepanika, przystalismy na to ale teraz mam watpliwosci,

Aaś mi sie podoba 2 i 4 suknia ale to dlatego ze nie jestem zwolenniczka rybek,
hmmm wg mnie to nienajlepsza piosenka na podziękowanie
Stary 2010-03-18, 19:10   #2506
madmuazelle
BAN stały

No wróciłam,ale widze że pustki tutaj. :/

Dana,to witaj w klubie cierpiących przez przesilenie wiosenne.
Stary 2010-03-18, 19:19   #2507
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17977339]Remii trzymaj się ciepło i zdrowiej
A co się stało się, że do szpitala idziesz??? Kiedy wychodzisz?

Nooo nie tylko Ty, ja też dziś taka "rozmemłana" jestem, że szok.
Byłam u kosmetyczki, zrobiłam oczyscczanie i tysiące kwasów, maseczek, hennę itd... i trochę się zrelekasowałam. umówiłam się na 2 dni przed slubem na maseczkę nawiżżającę z ampułką czegoś tam, żeby ładnie skóra wygladała z make-upem.[/QUOTE]

Ale fajnie, ja byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu tydzień temu, a w poniedziałek miałam odżywianie. Teraz tylko sama sobie peelinguję i nawilżam systematycznie maseczkami skórę, żeby właśnie make-up ładnie się trzymał.

Cytat:
A właśnie też miałam Remmi,zapytać co się stało,że do szpitala idziesz?? .
A idę na zabieg środkowego ucha. Mam nadzieję, że w szpitalu nie będę dłużej niż 4 dni.w ogóle to niezła historia. Skierowanie na zabieg dostałam w czerwcu 2009. Na jesieni dowiadywałam się na kiedy ustalili mi termin i powiedziano mi, że na tego typu zabieg czeka się 18 miesięcy i mam się odezwać dopiero w sierpniu 2010. W grudniu 2009 poszłam na konsultację, gadam z lekarką i mówię jej, że ja i tak długo jeszcze muszę czekać na termin zabiegu. A ona oczy i mówi, że skoro czekam od czerwca to lada moment będę mieć termin. A ja co?? a ona, że już się nie czeka 18 miesięcy tylko 8. Dzwonię o termin a babka mi mówi, że mam w drugiej połowie marca Wróciłam się do lekarki i mówię, że ja mam ślub pod koniec kwietnia. A ona ze spokojem - proszę tak się zorganizować żeby przygotowania do ślubu nie pokrywały się z przygotowaniami do operacji Ale potem mi wyjaśniła, że do dwóch tygodni powinnam dojść do siebie. Mam taką nadzieję, że tak będzie.....

A teraz siedzę chora i nic nie mogę załatwiać w sprawie tego ślubu
Nie miałam ciągle czasu żeby pójść do mojej sąsiadki florystki, a tu niespodzianka, przyszła dziś do nas Obgadaliśmy już wszystko jak z bukietami i dekoracją do kościoła i samochodu. I mam przez to o wiele lepszy humorek, bo taniutko mi to wyjdzie, płacę tylko za materiały, a materiały kupuję na giełdzie kwiatowej Będę mieć fajny bukiecik
Stary 2010-03-18, 19:23   #2508
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć PMki Wracam do Was po prawie 3 dniach Podczytywałam trochę, ale nie mogłam się udzielać, ponieważ mi nie dodawało postów, trochę mi zajęło skumanie co jest przyczyną...Nie miałam też czasu, dopiero dzisiaj się uporałam z ciasteczkami w przeglądarce no i działa Może któraś z Was mi streścić co ciekawego się działo? Pamiętam, że Lain pokazywała tort- bardzo efektowny
Stary 2010-03-18, 19:29   #2509
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
hmmm wg mnie to nienajlepsza piosenka na podziękowanie
no wlasnie teraz mi sie tez tak wydaje, nie chcialam "cudownych rodziców" ale ta tez mi nie podchodzi
Stary 2010-03-18, 19:39   #2510
gospella
Wtajemniczenie

hej
dzis zapraszałam znowu. zajęło mi to 3 godziny- jedna wizyta jak tak dalej pójdzie tonie wyrobię się do ślubu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:42   #2511
madmuazelle
BAN stały

Remmi,aaa operacja na ucho będziesz miała.To ładne przeboje są z tymi terminami.
a to: Wróciłam się do lekarki i mówię, że ja mam ślub pod koniec kwietnia. A ona ze spokojem - proszę tak się zorganizować żeby przygotowania do ślubu nie pokrywały się z przygotowaniami do operacji to już w ogole.
Stary 2010-03-18, 19:49   #2512
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej
dzis zapraszałam znowu. zajęło mi to 3 godziny- jedna wizyta jak tak dalej pójdzie tonie wyrobię się do ślubu
no to rzeczywiście długo my zamierzamy z tz zebrac wszystkich(no prawie) znajomych w kupę i naraz zaprosić

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

remmi: trzymam kciuki, żebys jak najszybciej wyzdrowiala bedzie dobrze...
Stary 2010-03-18, 19:49   #2513
madmuazelle
BAN stały

Demot na dziś.
Stary 2010-03-18, 19:54   #2514
metkaa
Zakorzenienie

a wogole to odebralismy obraczki ale okazalo sie ze moja ma jakas ryse, jutro musze isc zapytac co to i czy da sie jakos naprawic, bo jak nie to beda musieli jeszcze raz ja robic bo takiej nie chce
Stary 2010-03-18, 19:55   #2515
gospella
Wtajemniczenie

Woda gratulacje z załatwionych spraw
Certi dasz radę
Guśka, trzymam kciuki za zabiegi
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:59   #2516
madmuazelle
BAN stały

meetko i prawidłowo. Skoro obrączka ma wade,to albo niech naprawiają,albo niech dadzą nową.Jak to się mówi płacisz wymagasz.
Stary 2010-03-18, 20:01   #2517
metkaa
Zakorzenienie

Guśka ja tez trzymam, bedzie wszystko ok

taki bukiet chce
Stary 2010-03-18, 20:05   #2518
madmuazelle
BAN stały

Fajny bukiet.
Stary 2010-03-18, 20:35   #2519
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

przeleciałam Was tak mniej więcej wiec proszę wybaczyć

w załączniku coś dla Martoolki

Aaś moim skromnym zdaniem bardzo ładnie Ci w takich dopasowanych sukniach czy przypadkiem jeden z salonów to nie salon na Kijowskiej, tam gdzie sweetheart mierzyłaś???

chore niech zdrowieją jak najszybciej wiosna idzie, trzeba na spacery i na randki chodzić a nie w łóżku leżeć napijcie się czegoś gorącego może troszkę pomoże

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:12   #2520
madmuazelle
BAN stały

Ja jestem,tylko że oglądam Hotel 52.Właśnie organizują w nim jakieś wesele.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-18 o 21:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości