![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Rrr.
śniadanie: kromka chleba razowego( naprawdę duży kawałek), sałata, szynka, ogórek, jogurt fantasia . II śniadanie: bułka 'fitness' z bomi (95g), sałata, szynka, ogórek, masło obiad: zupa ogórkowa, mięsko, pół bułki ciemnej z szynką i ogórkiem podwieczorek: orzechy, jabłko kolacja: wiesniak z rzodkiewką i ogórkiem zielonym. iii ? ![]()
#362 |
Raczkowanie
|
U/P pt.cały dzień na uczelni...
I: "owsianka": 3 łyżki owsianych, 100g wiejskiego, 3 łyżki śmietany 12%, 2 łyżeczki dżemu, garść mieszanki studenckiej, kawa z mlekiem II: kromka sojowego 90g z masłem i camembertem, banan, sok pomidorowy III: drożdżówka z serem i brzoskwinią, mała activia do picia IV: 2 duże nabierki potrawki z kurczaka, 1/2 grahamki z serem potem: kakao z miodem, jabłko będę wdzięczna, jak komuś się zechce ocenić; nie wiem, czy zmierzam w dobrym kierunku ![]()
#363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Jutrzejsze R (wybaczcie rybę w okołotreningowym, ale to domowy obiad, a wolałam poćwiczyć niż nie
![]() Śniadanie (7:30) - owsianka na mleku 0,5% ze startym jabłkiem i szczyptą cynamonu II śniadanie (11:00) - 4 małe placki otrębowe cynamonowe z diety Dukana z twarogiem waniliowym (homo nat + słodzik + aromat wanil.), mały jogurt ananasowy 40 min siłowni w ramach wf III śniadanie (14:00) - grahamka z jajkiem i pomidorem, pomarańcza Obiad (16:30) - ryba z folii i jakieś warzywka Tamilee "Ja chcę mieć takie ciało" + 8 minutes wszystkie Kolacja (19:00) - kromka razowca z jajkiem i może jakieś rzodkiewki Proszę o ocenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
U
umieram z przejedzenia.. jak to wygląda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za ocenę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śniadanie: owsianka: 4 czubate łyżki płatków, łyżeczka otrębów, szklanka mleka 2%, po łyżce dyni i orzechów wloskich, garść żurawiny, łyżeczka miody, starte jabłuszko, trochę cynamonu, kubek czerwonej herbaty z imbirem, miodem i cytryną Obiad: 2 szaszłyki (kurczak, ananas, pieczarki + przyprawy) podsmażone na oliwie a potem duszone w piekarniku w foli, pół woreczka ryżu parabolid & dziki (podsmażony na odrobinie oliwy z cebulką, solą czosnkową i dużą ilością curry), miseczka (duża 0,5l) surówki z pekińskiej, papryki, ogórka, kukurydzy, oliwy, musztardy, cytryny z solą, curry i oregano) Przekąska: wielka pomarańcz, kubek kawy z chlustem mleka 2% Kolacja: 2 kromki chleba razowego (takie duże & ciężkie) z siemieniem lnianym i słonecznikiem z masłem, tartarem orzechowa aleja, wędzonym łososiem, musztardą, koprem, rzodkiewkami, plastarmi ogórka i czerwonej papryki + pieprz & sól czosnkowa + talerzyk parowanego braokuła, kubek herbaty zielonej z cytryną i miodem dodatkowo wypijam 1,5l wody mineralnej, a jeśli chodzi o ruch to dość regularnie wybieram formę aktywności w zależności od ochoty czasem nic, czasem spacer, basen, gimnastyka, jazda konna, rower, a czasem lubie sobie pobiegać, dzisiaj akurat nic szczególnego tylko w te i nazad ze szkoły (ok. 50 min?) i nauka + trochę domowej krzątaniny ślicznie proszę o ocenkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że tłuszcze nie za bardzo do okołotreningowych ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
UUUUUtrzymanie
![]() 06.30 owsianka: 2 łyż owsianych, 2 łyż jęczmiennych, 3 łyż otrębów + pół banana, pół gruszki, jabłko + 200g sera półtłustego + 2 łyż inki, cynamon, imbir 10:30 kroma razowca (70g) + sałatka: 2 jajka, duży pomidor, 4 rzodkiewki, łycha tofu kanapkowego + majeranek, kminek 13:00 jabłko 15 ![]() średni kawałek ciasta krówka 18:50 2 łychy bitej śmietany (śmietana duuuużoooo % + cukier puder), marchewka 20:00 200g twarogu półtłustego + 3 łychy jogo nat + łycha maku + łycha siemienia lnianego oprócz tego jeszcze 2 kawy z dużą ilością mleka (jedna z cukrem^^) będę bardzo wdzięczna za ocene ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
ale to zalezy jaka ryba. jak jakas chuda to ile ona tam ma tego tluszczu
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
R zaplanowane na jutro: (cały dzień uczelnia)
I. owsianka - 3 łyżki płatków zalane mlekiem plus 5 suszonych śliwek i pół jabłka II. jogurt Activia śliwkowy (kupiłam cały pakiet i czekam na efekty więc jem codziennie:P) III. kanapka pełnoziarnistego z żółtym serem i sałatą plus 100 g fileta w occie ze śledzia IV. parzona makrela w galarecie z warzywami ok 150 gram, caffe latte V. serek wiejski jak? ![]()
#373 |
Raczkowanie
|
![]()
letze_Streichholz a w jakich godzinach spozywasz posiłki jak mozna zapytac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
baaardzo proszęęę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Caly czas masz tendencje do lekkostrawnych posilkow, nie musisz jesc smieciowych produktow, wystarcza te bardziej wartosciowe i cos slodkiego na poprawienie humoru. A jak z psychika? Masz np wyrzuty sumienia jak zjesz cos kalorycznego?
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
Utrzymanie
bardzo proszę o komentarze. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
Duuuużo się tu pozmieniało...
gdzie airwawies,tapetka,BlackCa t ![]() Babki na 'P'->JECIE ZA MAŁo ![]() P; IŚnnestle frutina,justfitt,fitella tropikalna+morela,rodzynk i,ananas,czipsy bananowe,mieszanka studencka,świeży banan,pomarańcz+jogo owocowy pół bułki sezamowej z kremem sezmowym i miodem, drugie pół z masłem,wiejskim parmezanem,pomidorem,cebu lklą i bazylią,Inka mleczna (5łyzkek,szklana mleka 3,2%2łyżeczki miodu) IIkubek knorr Serowo-grzybowa z grzaneczkami ![]() bułka z ziarnami "walentynka"w ksztalcie serca(PRZEPYSZNA polecam) z masłem,pekinką,mojnezem,k ukurydzą,pomidorem,jajcem ,ketchupem. IIIbudyń Paula ![]() ![]() IV.tortinella z grzybami w sosie serowym z parmezanem oregano i bazylią+koteciki brokułowe, deser;kubek mleka+łyżka Docomoreno,2łyżeczki cukru ![]() V.kubek barszczu zabielanego,2paszteciki(p o 50g) z ciasta francuskiego z sezamem na wierzchu; potem bułeczka maślana z masłem orzechowym i miodem; z kremem sezamowym i miodem VI.jajecznica na serku kanapkowym szczypiorkowym,z cebulką,pomiodorem i parmazanem+przyprawy;znów przytostowana bułka walentynka(ehh pycha ![]() teraz pistacje kończe i soczek jednodniowy (tak na dobry koniec dnia ![]() żądam ocennnn!!! ![]()
#382 |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś nie wklejam, bo porażka na całej linii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
Izka ladne jadlo, bardzo smacznie
![]() w sumie sama mam czasami wrazenie ze jem za malo,no ale jakos tam tyje ![]() najgorzej mnie wkurza ten wielki brzuch no ale trudno Moje P: sniadanie: owsianka na mleku z cukrem kakao rodzynkami orzechami dzemem, paskiem czekolady mlecznej,wisniami ze sloika (sporo wyszlo)+kawa z mlekiem & jablko 2 sniadanie: 2 "zapiekanki" -> bulka, maslo, sos czosnkowy, salata pomidor, szynka ser zolty,keczup obiad: makaron z twarogiem,truskawkami,jog urtem truskawkowym, rodzynkami, orzechami wloskimi,cukrem + garsc mieszanki studenckiej, winogrona, kawa z mlekiem, pisanka czekoladowa z nadzieniem orzechowym (teraz widze ze chyba malawo) powieczorek: kromka razowca z pasta z tunczyka,salata, ogorkiem,keczupem, pisankajw,winogrona kolacja (mama mi zrobila): bulka pszenna z duuuza iloscia masla oselkowego, twarogiem,serem zoltym, papryka,szynka natka pietruszki,troche sosou czosnkowego -> pycha jej wyszlo ![]() prosze o ocene, bo jakos malo mi sie wydaje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
psychika coraz lepiej...kiedyś po zjedzeniu wieśniaka na kolacje miałam głupie ,, ciśnienie" w głowie....teraz szamam kolacje i jest ołłłkeeej ![]() gorzej ze słodkościami...niby chce...bo wprowadzam te LU GO czy paluszki otrębowe...ale ,, głupi snikers" jest nie do przełamania... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
BAN stały
|
ooo! Iza wróciła <3 !!!
![]() ------- moje U (46-47kg, odzyskałam naturalnie @, jest extra ^^ ) 6.30 Śniadanie: owsianka (5x łyżka stołowa płatków górskich, 1x łyżka otrębów jabłkowych, garść: suszonego ananasa, rodzynek, orzechów laskowych, 2x łyżeczka miodu; 2 szklanki mleka 2%) ; espresso 9.30- duże jabłko / zajęcia na uczelni 11.20 II Śniadanie: ok 200g sałatki krewetkowej( krewetki, groszek, marchew, koperek, majonez, jogurt nat.) kajzerka z sezamem; herbata z cytryną, kindernisepodzianka(*znowu nie miałam Smerfetki noo wrr! ![]() szybkie spacerowanie ok 1,5h 14.30 Obiad: 2x spory plaster pieczonej wieprzowiny + dużo sosu z podgrzybkami, 4 ziemniaczki posypane pietruszką, porcja surówki z kiszonej kapusty, marchwi, oleju. 17.30 Podwieczorek: 2x wielki kawał makowca polukrowanego&obsypanego orzechami włoskimi, skórką pomarańczy, kawa z mlekiem 2%, 4 białe Lindorki ![]() 20.15 Kolacja: (*nie byłam głodna.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
WOW!!!!!!!!!!!![/SIZE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
BAN stały
|
Cytat:
nadal Twoje podejście jest złe. jeśli będziesz jadła SŁODYCZE nawet codziennie ALE: jako DODATEK do PEŁNOWARTOŚCIOWYCH POSIŁKÓW (!!!), to uwierz.. nie zaprzepaścisz swojego "celu" jakim jest odpowiednie przytycie ![]() przepraszam, że subiektywizm, ale.. popatrz na mnie? Zarówno jak byłam na P tak i teraz, jem słodycze codziennie. Ok, może batonik czy czekoladki i ciasto to nie jest dużo, ale liczy się fakt. Jednak oprócz słodkości jak widać jadłami i jem chyba db posiłki i co? Przytyłam 7 kg +odzyskałam NATURALNIE okres i uwierz: nie obrosłam w tłuszcz. =? zdrowe przytycie. wydaje mi się, że za bardzo skupiasz się na perfekcyjności swoich jadłospisów. Take it easy ![]() Edytowane przez Black Cat Czas edycji: 2010-03-18 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze R/U:
ś:dużaaa buła z ziarnami(niestety była jasna ![]() o: zupa szczawiowa z ryżem na mięsie i z zatrzepką bo babcia robiła... ;/ bułka z serem i szynką, posmarowana masłem, ogóras kiszony do tego i łyżka keczupu, jabłko k: 2 jabłka, kawa nie jestem z siebie zadowolona ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.