Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 10:15   #601
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja jem spagettii... tak mnie naszlo na sniadanie
a ja wszamalam twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewka i kakao do tego -mniam
a na obiad mielone z ryby z natka pietruszki
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:16   #602
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

zjadlabym rybe, chyba w przyszlym tygodniu kupie swieza rybe w tesco i usmaze
halibut jest dobry ?? bo nigdy nie jadlam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:17   #603
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zjadlabym rybe, chyba w przyszlym tygodniu kupie swieza rybe w tesco i usmaze
halibut jest dobry ?? bo nigdy nie jadlam
Mnie bardzo smakował, zwłaszcza nad morzem

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:18   #604
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
aj dziewczyny...a mam coraz większego doła przez oponkę na moim brzuchu Pupa i nogi są ok, nawet ostatnio cellulit udało mi się zmniejszyć i teraz już jest prawie niewidoczny, jeszcze nad nim pracuje. Ale brzuch to masakra. Nie chcę chudnąć ponieważ jak schudnę to wiem że i cyce mi schudną a tego bym nie chciała bo dopiero teraz dobrze czuję się ze swoim biustem. Cyc jest taki że obejmuję go dłonią ale wypełnia dłoń. Teraz ważę koło 58kg, ale zanim się zaczęłam spotykać z tż to ważyłam jakieś 53. Niby nie dużo te 5 kg różnicy ale mi się to wszystko już teraz na brzuchu odkłada, bo tyłek i uda to ja mam zawsze spore tż mówi że dla niego jest idealnie bo on lubi się mieć do czego przytulić Ale wiecie co...przy tych 53kg znowu nie pasowały mi moje odstające obojczyki one są i teraz odstające ale wtedy to była masakra. Przed tymi 53 kg ważyłam ponad 60, aż wstyd przyznać ale nawet 65 przy 165cm. Ale rozstałam się ze swoim ówczesnym chłoakiem i pojechałam na studia i schudłam te nadprogramowe kilogramy i to w 2 miesiące.
Aj marudzę bez sensu, sama nie wiem czego bym chciała.
Wiem tyle że jak pogoda się utrzyma to zaczynam biegać. Może nie codziennie na początek ale tak 2-3 razy w tygodniu, tyle ile dam rade i będzie mi się chciało. Bo muszę się przyznać do tego, że od 6 lat nie ćwiczę...w gimnazjum miałam zwolnienie z ćwiczeń forsownych, biegałam do 400metrów, grałam w gry zespołowe ale nic więcej. W liceum już w ogóle a na studiach, za
pomnij. Nie było to spowodowane moim lenistwem ale tym że jako dziecko przeszłam wirusowe zapalenie opon mózgowych i od tego czasu moje ciało nie oddaje ciepła tak jak powinno i po ćwiczeniach takich bardziej forsownych chorowałam, miałam temperaturę. No przyznam że w liceum to z wygody nie ćwiczyłam też.
No dobra kończę
Próbowałas hula hop? Ja mam ten sam problem, odkłada mi sie w boczkach i na brzuchu. Brzuszki duzo daja codziennie po 50 brzuszków- jakieś 10 minut wysiłku, a efekty gwarantowane po miesiącu.
A niby mówia, ze <sex> jest dobry na wszytsko .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-19 o 10:21
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:29   #605
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
aj dziewczyny...a mam coraz większego doła przez oponkę na moim brzuchu Pupa i nogi są ok, nawet ostatnio cellulit udało mi się zmniejszyć i teraz już jest prawie niewidoczny, jeszcze nad nim pracuje. Ale brzuch to masakra. Nie chcę chudnąć ponieważ jak schudnę to wiem że i cyce mi schudną a tego bym nie chciała bo dopiero teraz dobrze czuję się ze swoim biustem. Cyc jest taki że obejmuję go dłonią ale wypełnia dłoń. Teraz ważę koło 58kg, ale zanim się zaczęłam spotykać z tż to ważyłam jakieś 53. Niby nie dużo te 5 kg różnicy ale mi się to wszystko już teraz na brzuchu odkłada, bo tyłek i uda to ja mam zawsze spore tż mówi że dla niego jest idealnie bo on lubi się mieć do czego przytulić Ale wiecie co...przy tych 53kg znowu nie pasowały mi moje odstające obojczyki one są i teraz odstające ale wtedy to była masakra. Przed tymi 53 kg ważyłam ponad 60, aż wstyd przyznać ale nawet 65 przy 165cm. Ale rozstałam się ze swoim ówczesnym chłoakiem i pojechałam na studia i schudłam te nadprogramowe kilogramy i to w 2 miesiące.
Aj marudzę bez sensu, sama nie wiem czego bym chciała.
ale przy takim wzroście to jest bardzo prawidłowa waga! (o ile pamiętam, to do 67 się mieści według BMI). W dodatku to naprawdę mało, znam laski o tym wzroście i wadze i mają super figury.
Więc przestań laska, marudzić, bo faktycznie wydziwiasz

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-19 o 10:42
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:32   #606
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc
troche mnie nie bylo a tu juz nowy watek
buziaki
hejjjj jak bylo w poznaniu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nooo wiem ze dzis piatek..ale mama mi mowial ze dzis mozna bo costam nie znam sie

Cytat:
aj dziewczyny...a mam coraz większego doła przez oponkę na moim brzuchu
BRZUSZKI zacznij od 10 dziennie potem 15 20 powoli ale codziennie i bedzie git
Stary 2010-03-19, 10:36   #607
Gucia0987
Zakorzenienie

Nie mam jak do Was wieczorami zaglądać i pół dnia zchodzi mi na nadrabianiu

Ale już jestem na bieżąco

Co do tycia, to ja nie wiem jak to jest, ale przed ślubem byłam szczupła smukła i w ogóle super figurke mialam, a teraz przytylam zflaczałam, mam 2 podbrudek i generalnie jestem zalamana.

Najgorsze jest to, ze ja nic nie zmienilam, zeby to sie moglo odbic na mojej wadze. Po prostu koszmar!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 10:38   #608
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

nooo wiem ze dzis piatek..ale mama mi mowial ze dzis mozna bo costam nie znam sie
bo dzisiaj Józefa jest i post nieobowiązuje
A śliniłam się, bo uwielbiam spaghetti
Stary 2010-03-19, 10:41   #609
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja też uwielbiam, ale ja robię bez mięsa z samym sosem pomidorowym. MNIAM!

Stary 2010-03-19, 10:42   #610
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny ja wiem że otyła nie jestem ale tak jak Gucia, uważam że mam sflaczały brzuch nigdy mi się on nie podobał.
Kolanka myślałam ostatnio o hula hop ale ja nigdy nim kręcić nie umiałam na brzuchu. Na szyi, rękach, nogach problemów nie miałam ale na brzuchu nigdy mi się nie udawało Raz w życiu miałam hula hop i to przez kilka lat potem je sama specjalnie połamałam bo siostra kręciła a ja nie i po złości to zrobiłam

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:43   #611
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Co do tycia, to ja nie wiem jak to jest, ale przed ślubem byłam szczupła smukła i w ogóle super figurke mialam, a teraz przytylam zflaczałam, mam 2 podbrudek i generalnie jestem zalamana.

Najgorsze jest to, ze ja nic nie zmienilam, zeby to sie moglo odbic na mojej wadze. Po prostu koszmar!
Ja z kolei gruba nigdy nie byłam, ale po ślubie schudłam i nijak nie mogę przytyć, choć apetytu mi nie brakuje

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 10:52   #612
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja z kolei gruba nigdy nie byłam, ale po ślubie schudłam i nijak nie mogę przytyć, choć apetytu mi nie brakuje
ciesz się, bo większość ma problemy ze zrzuceniem wagi
Stary 2010-03-19, 10:57   #613
iwka28
Wtajemniczenie

MArtucha - mały terrorysta, a myślałam, że takie teksty to się w szkołach prywatnych dopiero zaczynają a nie od przedszkola.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
maz jest na tym samym etapie
jestesmy narazie zadowoleni
to jest moj przyklad
ale powiem Ci szczerze, ze slyszalam od wielu osob, ze nie na wszystkich osobach perfumy trzymaja sie rowno
Tak samo jak na różnych osobach te same perfumy różnie pachną.

Cytat:

żeby to tak zawsze bywało... a najlepiej co 6 miesięcy albo z raz na rok o!
Albo tylko jak planujesz dziecko - wtedy masz tylko okres - dziewczyny wiecie ile kasy by nam zostało w kieszeni!!!!

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Piszecie o perfumach ... ja jestem niestety tym przypadkiem, kórego nie trzymają się zapachy. Czymkolwiek się wypachnię po chwili już nic nie czuc .
Mam jedne perfumki FM ale bez rewelacji.
Ja mam dziś urlop (wybieram jeszcze zaległy). Mąż miał wczoraj urodziny i siłą rzeczy musiałam miec dzis wolne bo trochę świętowaliśmy, a u mnie w mieście teraz nowy trend - gliniarze stoją z takimi mega szybkimi alkomatami i każdy po kolei musi dmuchac. Mnie się to zdarza średnio co drugi dzień O każdej porze dnia, często także rano.
Wybieramy się dzis do Silesi trochę poszalec. A nawet bardzo. Tż postanowił kupic sobie nowy neseser do pracy .... za 900 zł .... krew mnie zalewa. Próbuję wybic mu to z głowy, ale on jest uparty jak osioł. Trochę mi głupio żałowac mu kasy, bo wiem że w odwrotnej sytuacji ona zachęcałby mnie do kupna, ale uważam że trzeba miec jakieś granice, a on ich niestety nie ma.
Mnie przy niektórych zapach przedłużało ich trwałość posmarowanie kremem miejsca, które psikałam.
A neseser - może spróbuj go jakoś do niego zniechęcić, poszukaj tańszy? 900 zł to naprawdę sporo kasy za neseser.

Cytat:
a ja dzisiaj nic nie jem oczyszczam sie jak juz to zjem pomarancza bo sie do mnie usmiecha

a wczoraj zjadlam cala czekolade - kasztanki. i mnie brzuch bolal.
Kasztanki!!! Boziu jaka mnie ochota naszła - skąd ja je tu wezmę?

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
A za niepalenie mój mąż na nowo zaczyna podpalać ale Kliwia kiedyś podała parę fajnych rozwiązan i jedno z nich zamierzam stosowac maz kupuje paczke papierochów, ja rownowartość zbieram w skarbonce i pod koniec miesiaca mu to przedstawie, albo zafuduje sobie karnet na basen

Anika super wieści tata Ci przekazał
Wydaj te pieniądze na siebie. Za miesiąc się sumka spora uzbiera.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc
troche mnie nie bylo a tu juz nowy watek
buziaki
Jak szkolenie?

Cytat:
A ja siedzę na jednym półdupku, bo wróciłam właśnie z bolesnej iniekcji.
Zastrzyk się boleśnie rozchodzi i pół pośladka rwie jak diabli
Biedactwo

Cytat:
aj dziewczyny...a mam coraz większego doła przez oponkę na moim brzuchu Pupa i nogi są ok, nawet ostatnio cellulit udało mi się zmniejszyć i teraz już jest prawie niewidoczny, jeszcze nad nim pracuje. Ale brzuch to masakra. Nie chcę chudnąć ponieważ jak schudnę to wiem że i cyce mi schudną ...
Brzuszki Cuda panie działają, cuda

Cytat:
Nie mam jak do Was wieczorami zaglądać i pół dnia zchodzi mi na nadrabianiu
Ale już jestem na bieżąco
Przed ślubem mnóstwo było latania i załatwiania, a teraz tego nie ma i kalorie się odkładają.

Słyszałyście o tej kobiecie, która waży prawie 300 kg, a chce dobić ponad 450 żeby zostać najcięższą kobietą na świecie? Ludzie to mają w głowie popier...... A najlepszy był tekst, że jej chłopak ją w tym wspiera

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:58   #614
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Nic tylko zazdrościć!

Ja też nigdy nie byłam gruba, tym bardziej, że od 8lat utrzymywałam jedną wagę i przy 170cm, waga wahala się między 50-51kg. A tu wyszłam za mąż i przybyło 7kg! Może i nie wyglądam teraz źle, ale ja się z tym nie czuje dobrze. Mam boczki, których w życiu nie miałam, miałam piękne wcięcie w talii, a teraz go nie ma i w coraz więcej rzeczy po prostu się nie mieszczę, co mnie przeraża. A do tego cellulit, drugi podbrudek i ogólny flak na brzuchu, nogach, nawet rekach!

Stary 2010-03-19, 11:00   #615
kliwia
Zakorzenienie

iwka moze w jakims poslkim sklepie znajdziesz? ale czekolada srednia, cukierki lepsze bo maja wiecej nadzienia

tylko maja jadla halibuta? bo nie wiem czy jej moge do konca ufac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 11:00   #616
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz to ja juz wszytko wiem

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
MArtucha - mały terrorysta, a myślałam, że takie teksty to się w szkołach prywatnych dopiero zaczynają a nie od przedszkola.
to jest prywatne przedszkole hahahah (niepubliczne ale cos na ksztalt prywatnego)
Stary 2010-03-19, 11:01   #617
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

DZIEWCZYNY mam dylemata idziemy w maju na komunie do chrzesniaka męża i nei wiem co kupic w prezencie, mąz mówi zeby play station 3 alenei wiem ja myslałam o złotym łńcuszku albo aparacie fotograficznym
co sie teraz sie kuppuje na komunie?

od razu mowie ze nei pieniące bo mały nic z tego nei zobaczy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:04   #618
kliwia
Zakorzenienie

anika ale play station 3 to lekka przesada i do tego droga. [poza tym komputery niszcza dzieciece umysly]
Aparat bedzie lepszy jesli inetresuje sie fotografia. zloty lancuszek bardziej na chrzest pasuje.

Moj maz kupil swojemu chrzesniakowi zarabiste lornetke w kolorze kamuflarzu - bo maly jest charcerzem. nie wiem co bylo do tego dolaczone, ale maly byl zachwycony. Bo to chcial, to go interesuje.
Stary 2010-03-19, 11:07   #619
kolanka
Zadomowienie

Informacja dla podczytujacych nas ... panien - nie wychodzić za maż!! Mąz wyciaga z nas wszystkie soki. Ciało staje się zwiodczałe i ogólnie mało atrakcyjne. Piersi zwisją, pośladki opadają, talia zmienia miejsce i przenosi się pod biust ( czyli cycki az do pasa). To najgorsze co Was czeka, nawet zastrzyki robione przez meża nie pomagają . Często zdarza sie też, że brzuch zaczyna być wydęty niszym piłka od kosza . Zmiany, zmiany, zmiany

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:09
Stary 2010-03-19, 11:11   #620
bzyczka1
Zakorzenienie

Anika zgodzę się z Kliwią, PS3 kosztuje ponad 1000zł a do tego jest bardzo mało gier dla dzieci w jego wieku. Już lepiej byłoby Wii Nintendo kupić, jest tańsze a do tego gry nie są ogłupiające. Gry sprzyjają ruchowi dziecka spytaj Madzialenki jak się trzeba naruszać przy wii Aparat i owszem, ale jeżeli nie ma w domu aparatu, bo jeżeli jest to po co drugi? I tak pewnie rodzice schowają żeby nie zniszczył skoro nie dają mu domowego, no chyba że mają lustrzankę i naprawdę wiedzą że sobie nie poradzi i zepsuje. Może rower.

Kolanka dobre, dobre...mąż to samo zuuooo

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:16
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:11   #621
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Kwiatuszki Wiosna do nas idzie, u Was też cieplutko?
Ja mam dziś wolne, więc wykorzystuję czas aby do Was naskrobać coś. Musiałam od rana czekać na pana z vatenfalla, aby podpisać umowę, teraz pojedziemy po sprzęt co wczoraj kupiliśmy, późnij trzeba czekać na babkę co zrobi nowy wymiar kuchni i tak cały dzień zleci.
A muszę się pochwalić, że po wypowiedzi którejś z Was co kupiła blender w okeyu, to u pojechaliśmy tam i okazało się, że wszytkie te sklepy są likwidowane i skorzystaliśmy z przecen i zakupiliśmy lodówkę, płytę gazową, piekarnik i okap do zabudowy, do tego pralka i odkurzacz. Jesteśmy zadowoleni z cen bo niższe niż gdzie indziej a jeszcze300 zł na tych większych rzeczach utargowaliśmy

ania84 i co zdecydowałas w końcu jakie bolerko do tej kiecki?

Riana śliczna Ty w nowym avatarku No i trzymam kciuki

anika222 co do staranek to każdy czas będzi enieodpowiedni, bo najpierw praca, dom, mieskzanie, lodówka, samochód a lata lecą. Piszesz, że niedługo będziecie składac wniosek o kredyt, a tak bliżej to kiedy? I w jakim banku? A jak zajdziesz w ciąże to przecież Wam zdolności nie obniżą, bo nic nie będą wiedzieć.
A jak wyniki taty|? wszystko ok?
A te Twoje jajo jest przecudniaste

mona_ja no pewnie, że się pochwalę, wkleję Wam później zdjęcia przed i po poszczególnych pomieszczeń
A Wy kabinę będziecie mieć bez brodzika, taką wykafelkowaną z kratką ściekową? Fajne one takie nowoczesne są
A u mnie własnie zaczynają kłaść płyty w łazience, aby zakryć te rury i chcieli mi zrobić kratkę w suficie nad kabiną (której jeszcze nie mam) ale ja sie uparłam, że na ścianie. No i wymyśliliśmy pólkę , z której potem wymyśliłam wnękę halogenkiem i dekorem. Ach jestem z siebie dumna Tylko czy to się tak da zrobic

stokrotka24 no i co? macie już tą decyzję? Bo to trochę teżmi sie długo wydaje.

Gucia0987 no to szybciutko wycinaj tego intruza i nie bój się, wszystko będzie dobrze

ddaaiissyy buuuuuu My do zeszłego tygodnia mieliśmy osobne konta, choć i tak nie pracowałam to tam za wiele nie było. Jakieś tylko resztki ze stypendium, stazu. A teraz mamy wspólne i przez 3miesiace żyliśmy tylko z jednej pensji. Zaraz po pojawieniu jej się na koncie odliczam sobie czynsz i wszystkie media i wiem ile mogę wydać. Teraz robimy remont więc nic nie oszczędzamy, raczej jeszcze okładamy do interesu ze ślubnej kasy. Ale jak wiesz, że zostaje Ci np. tysiąc na miesiąc po opłaceniu wszystkich opłata, to dzielisz to na 4tygodnie i wiesz ile możesz na tydzień wydać. No czasem jest więcej, czasem mniej. I zakupy robisz wtedy raz na tydzień,bo jużnie będziesz kupować codziennie niepotrzebne rzeczy. No i wiadomo jak coś trzeba kupić to siękupuję czy buty, kurtkę czy kolejną torebkę. Ale raz na jakiś czas można. Ale jakbyśmy mieli tyle kasy na miesiąc to bym się w ogóle o kasę nie martwiła.

Nadrobiłam Was do 15 strony i muszę uciekać. Jadę po ten mój sprzęt

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:12   #622
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ciesz się, bo większość ma problemy ze zrzuceniem wagi
Wcale się nie cieszę, bo co chwila ktoś w pracy na mój widok łapie się za głowę jak to schudłam i najpewniej nic nie jadam a guzik prawda, mogłabym słonia zjeść i nic
Poza tym większość rzeczy zamiast ładnie mnie opinać, to na mnie wisi, bleee

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-03-19, 11:12   #623
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
aparat super play station za drogie aaa lancuszej jak pisze kliwia na komunie
aaaaa moze tak jak kliwia pisala interesuje sie czyms to cos takiego co mu sie podoba

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Informacja dla podczytujacych nas ... panien - nie wychodzić za maż!! Mąz wyciaga z nas wszystkie soki. Ciało staje się zwiodczałe i ogólnie mało atrakcyjne. Piersi zwisją, pośladki opadają, talia zmienia miejsce i przenosi się pod biust ( czyli cycki az do pasa). To najgorsze co Was czeka, nawet zastrzyki robione przez meża nie pomagają . Często zdarza sie też, że brzuch zaczyna być wydęty niszym piłka od kosza . Zmiany, zmiany, zmiany
hahahaha tak a potem kolacje przy swiecach sa tylko po to by zamaskowac te "drobne zmiany" by maz ich nie widzial
Stary 2010-03-19, 11:13   #624
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Jak szkolenie?

W poznaniu bylo super pozwiedzalysmy, poszalalysmy i rogale zjadlysmy haha Bardzo mi sie podobalo tylko szkoda ze tak krotko tam bylam i bez tz

Na szkoleniu tez spoko, ale na tych szkoleniach to zawsze jest to samo, niewiele nowego sie dowiedzialam

Z nowosci u mnie to bylam ostatnio na jednej rozmowie o prace... do wtorku maja mi dac znac czy przeszlam do 2 etapu... ma byc ponoc jakis grupowy ten etap ?! ot nowoczesne rozmowy kwalifikacyjne - castingi jak do cyrku a na koniec zaproponuja 1000 zl zobaczymy czy do mnie zadzwonia ale raczej i tak nie bede chciala tej pracy...chyba

A poza tym to dostalam wreszcie wyniki z egzaminu ktory mialam w styczniu i dostalam 4 jestem z siebie dumna haha nastepny egzamin mam 1o kwietnia i wypadaloby sie wreszcie zaczac uczyc... bo strasznie duzo materialu jest, dzisiaj mialam, ale mi sie nie chce len ze mnie straszny...

Aaaa i jeszcze autka dla mnie szukamy... musze sie wreszcie nauczyc porzadnie jezdzic... to tyle newsow z frontu...

dzis mam wreszcie 1 dzien wolnego i sprzatam, piore... i doczytalam do konca ksiazke a jutro zas do roboty bleee.
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:14   #625
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jakoś mnie to nie dotyczy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-03-19, 11:17   #626
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo jak na różnych osobach te same perfumy różnie pachną
oczywiście
Cytat:
Albo tylko jak planujesz dziecko - wtedy masz tylko okres - dziewczyny wiecie ile kasy by nam zostało w kieszeni!!!!
co tam kasa - ile dni nieprzemarnowanych na PMS by było...
Cytat:
Mnie przy niektórych zapach przedłużało ich trwałość posmarowanie kremem miejsca, które psikałam.
zapachy najdłużej utzrymują się na nawilżonej skórze, z suchej szybko wietrzeją, pomaga samrowanie balsamami i kremami, ale najlepiej bezzapachowymi.
Kiedyś miałam cudny balsam o zapachu karmelu i cynamonu ale mi się z perfumami gryzł i mieszał
Cytat:
Słyszałyście o tej kobiecie, która waży prawie 300 kg, a chce dobić ponad 450 żeby zostać najcięższą kobietą na świecie? Ludzie to mają w głowie popier...... A najlepszy był tekst, że jej chłopak ją w tym wspiera
jakie wspiera, on sam ją namawia, bo takie grube go najbardziej kręca. To już zboczenie
Cytat:
kto? Ja?
To Corii, prosze mnie nie posądzac o grzechy, których jeszcze nie popełniłam!
Cytat:

będę pamiętać
Stary 2010-03-19, 11:17   #627
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
iwka moze w jakims poslkim sklepie znajdziesz? ale czekolada srednia, cukierki lepsze bo maja wiecej nadzienia

Halibuta uwielbiam, tylko musisz wiedzieć, ze to jest bardziej tłusta rybka. I najlepiej smakuje optoczona tylko w mące i na oleju. MNIAM

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY mam dylemata idziemy w maju na komunie do chrzesniaka męża i nei wiem co kupic w prezencie, mąz mówi zeby play station 3 alenei wiem ja myslałam o złotym łńcuszku albo aparacie fotograficznym

od razu mowie ze nei pieniące bo mały nic z tego nei zobaczy
Ja myślę, że aparat to bardzo dobry pomysl. Play jest drogi, no chyba, ze oboje rodzice chrzestni się złożą, wtedy bardzo fajny pomysl.

Stary 2010-03-19, 11:18   #628
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nic tylko zazdrościć!

Ja też nigdy nie byłam gruba, tym bardziej, że od 8lat utrzymywałam jedną wagę i przy 170cm, waga wahala się między 50-51kg. A tu wyszłam za mąż i przybyło 7kg! Może i nie wyglądam teraz źle, ale ja się z tym nie czuje dobrze. Mam boczki, których w życiu nie miałam, miałam piękne wcięcie w talii, a teraz go nie ma i w coraz więcej rzeczy po prostu się nie mieszczę, co mnie przeraża. A do tego cellulit, drugi podbrudek i ogólny flak na brzuchu, nogach, nawet rekach!
Gucia, a może w Twoim wypadku trochę ruchu sportowego by nie zaszkodziło? Basen świetnie robi i na kondycję i na samopoczucie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-03-19, 11:19   #629
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Jakoś mnie to nie dotyczy
Podczytujacych, a nie udzielajacych się .

Martucha - kolacja przy świecach, a potem tylko buch pod pierzynę
Stary 2010-03-19, 11:21   #630
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

kto? Ja?
To Corii, prosze mnie nie posądzac o grzechy, których jeszcze nie popełniłam!
Maju, chyba zaczynają nas mylić

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości