|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ślub i rzeszów
Cześć wszystkim, jestem z Rzeszowa. Powoli zaczynam się przygotowywać do ślubu a właściwie rozglądać za fajną suknią, fryzjerem i wizażystką. Jeśli ktoś może mi coś poradzić , jestem otwarta na propozycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ślub i rzeszów
cześć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Fryzjerka- polecam Gosię z salonu na Króla Augusta. Bardzo kratywna kobieta potrafi świetnie dobrać fryzurę do sukni! Nie robi zadnych wulgarnych koków z pejsami po bokach
![]() Suknie moim zdaniem najbardziej oryginalne i nieoklepane są w salonie na Matejki! NIE POLECAM WIZAżYSTEK z salonu Nefretete na 3 Maja- tragedia, makijaż tzrymał nam sie (mi i mojej drużce) godzine i był średni ![]() Fotograf to tylko z FotoLabo na Piłsudskiego ![]() Ni i resturacja- Kleopatra na Krakowskiej! Pełny serwis- wszystko wliczone w cene, podane przyniesione- piękne wnętrze! Napisz jak Ci idą przygotowania! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja Krakowianką jestem od pół roku a wczesniej właśnie pod rzeszowem mieszkalam
Mogę polecic mojego fotografa - jestem bardzo zadowolona ze zdjec!! A co do fryzjera to Roman Pięta Styl - the best jak dla mnie (ale ulicy nie pamietam, bo ja szybko takie rzeczy zapominam jak nie bywam gdzieś - ale to ta taka długa od Europy pod skrzyzowanie z Rejtana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej
Jesli chodzi Ci tez zeby dobrze wygladac polecam solarium i nowootwart salon modelowania sylwetki -sama korzystam to cos rewelacyjnego wejdz na strone www.salon-talia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja brałam ślub 5.09.2009r Ceremonia była lekko stresująca ale piękna i wesele było takie jak sobie wymarzyłam.Śmiało mogę polecić wesele w Hotelu u Kroczka w Rzeszowie przy ul. Krakowskiej bo tam miałam.Obsługa wyśmienita.Piękna sala,klimatyzacja.Jedzonk o wspaniałe,niczego nie brakowało zawsze donosili,schłodzona wódka w przeciwienstwie do innych restauracji.Po weselu wszystkie dania ktore zostały można zabrać do domuPOLECAM .A co do zespołu muzycznego to rewelacyjny jest zespoł Fobos tylko trzeba ich dużo wcześniej zamawiać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej Mam Pytanko czy zna ktoś tych Dj http://www.dj.rzeszow.pl/sprzet
albo bawił się na ich imprezach ?? Z Góry Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A ja polecę fajnego fotografa z Rzeszowa www.photofil.pl zna się chłopak na rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.fotoarkadiusz.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja już po ślubie to może komuś pomogę... Osobiście poleciłabym:
makijaż: miła pani Douglas'ie. fotograf ślubny: www.weddingfoto.com.pl (super zdjęcia) fryzjer, niestety nie polecam....bleee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
a ja polecam małzeństwo z rzeszowa kamerzyste i panią fotograf niestety nie posiadaja strony www ale tworzą prawdziwe dzieła ślubne nr do nich 794-720-704
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- hej, mam tych dj-ow zamowinionych na moje wesele w kwietniu, czy cos o nich slyszalas?Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Szukałam długo fotografa a nawet bardzo długo i znalazłam - teraz jestem już po i szczere mogę polecić Piotr Duda - fotograf ślubny - pracuję wszędzie gdzie tylko zechcecie Rzeszów, Kraków Warszawa - opowiadał ze był na plenerze w Londynie czy na Litwie. Wystarczy spojrzeć na portfolio na stronie www.piotrduda.pl - dla mnie bomba - a przy tym nie taki drogi jak inni w Rzeszowie
- przy okazji zespół Atlantik bend z niska - oni są boscy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o makijaż to mogę polecic salon Wszystkim wBrew i przemiła Panią właścicielkę, która nie tylko zadba o piękną twarz każdej Panny Młodej, ale również o brwi nadając im odpowiedni kształt, a na koniec wykona profesjonalny i trwały makijaż. Jak dla mnie nie ma lepszego salonu w Rzeszowie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na wątek podkarpackich panien młodych
![]() To obecnie nasz wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=644175 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A mi się tam bardzo nie podobało nagłośnienie, okropne echo ... i cena też nie była za fajna, jak szukałam lokalu... ale każdy ma inne wymagania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Moja koleżanka w zeszłym roku brała ślub w Rzeszowie,niestety mieszkam dość daleko i nie mogłam być na nim
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aka28 Czas edycji: 2017-03-29 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Z Rzeszowskich salonów ślubnych polecam salon Afrodyta na Asnyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.