|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
|
|
|
|
#2612 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Dzięki Cytat:
My mieliśmy burzliwą dyskusję odnośnie obrączek (w zasadzie jeszcze nie wybraliśmy, ale zostawiamy to na później), ale żeby tak facet zaproszeniami się przejmował ![]() Cytat:
![]() Już prawie, prawie nadrobiłam
|
|||||
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Agusia_a9 witaj bylam dzis na szkoleniu wiec troche wczesniej w domku ale bardzo jestem zmeczona, wracajac weszlam z naszymi obraczkami do 2 roznych jubilerow zeby ocenili ta wade na mojej obraczce i obaj stwierdzili ze lepiej wymienic ja na nowa, a juz myslalam ze kolejna rzecz moge odhaczyc a tak bede w stresie, szyszynka ten bukiet jest wlasnie z białych, nerozwinietych tulipanów, chilanes tej pierwszej piosenki nie słyszalam ale zaraz ja zarzuce a ta druga wg mnie jest fajowa, gdyby nie to ze w czerwcu moj brat ja mial to bysmy ja wzieli,
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pędziłam do Was co tchu bo taki miałam fajny, wiosenny humor i sobie go po zajęciach zniszczyłam Teraz musze się wypłakać Sama nie wiem co robić. To jedyny dobry salon u nas w którym jest i fryzjer i kosmetyczka. Chciałam wszystko mieć w jednym miejscu żeby nie było problemów jak ktoś sie nie wyrobi itp. Co byście zrobiły na moim miejscu? Do kościoła mam tak 3-4 km ale u nas czasami robia takie "szlagi" na drodze, gdzie trzeba się zatrzymywac i trzeba wyjechać trochę wcześniej...
|
#2615 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Synuś cudny ![]() A suknia jak dla mnie za "duża", ale ładna ![]() Cytat:
Cytat:
TŻ na popołudniówkach, a ja mam jutro i w niedzielę zajęcia na podyplomówce... bleeeh... I to na dodatek jak taka ładna pogoda jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sny macie rozbrajające ![]() A mojemu TŻtowi się dziś śniło, że jak wrócił z pracy, to go nasza śliczna córeczka przywitał i mu się rzuciła na szyję ![]() Najlepiej skonsultuj się z ginem. Może zapisze Ci jakieś tabletki na wywołanie @ wcześniej, albo coś ![]() No to oficjalnie nadrobione |
||||||
|
|
|
#2616 |
|
Konto usunięte
|
Ale mnie dopada ostatnio wena na pisanie magisterki... Od wtorku wypłodziłam już 17 stron
) i oddam całą pracę A co! Potem będę mieć cały kwiecień na poprawki, bo w maju nie będę mieć do tego głowy...
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2618 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mowi ze TZ mi kupi na rocznie pierscionek a teraz mam miec taka sama obraczke jak TZ do tego byla moja świadkowa przy tym i tez na mnie nakrzyczala ze musza byc takie same te obraczki nasze HELP No normalnie porazka A do tego jeszcze mial dzwonic dzis facet od jednej z ofert pracy zeby potwierdzic i nie dzwoni ....myslicie ze wypada zadzwonic i powiedziec ze dostalam inna propozycje i zeby sie zdeklarował ????? bo wolalabym u niego niz w tamtej drugiej firmie... W poniedzialek czeka mnie pierwsze wypowiedzenie w zyciu ....nie wiem jak to zrobic moi szefowie sa tacy fajni i szkoda mi troche no ale w nowej pracy dostane 500zl wiecej na reke ;/ eh od przybytku jednak głowa boli ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
ale jednak.Dobra dziewczyny ja spadam lece do tesciow na urodzinowe kopytka pozniej was nadrabiac bede pa
|
||||
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie ta 11 to trochę późno - będziesz się stresować, że nie zdążysz, a jak ta poprzednia klientka będzie miała jakieś opóźnienie, to w ogóle kaplica ![]() Może lepiej poszukać osobno fryzjera i osobno kosmetyczkę, ale za to na wcześniejszą godzinę ![]() Cytat:
![]() U mnie badania w toku. Zainstalowałam pakiet statystyczny i teraz muszę sobie przypomnieć jak to się obsługuje ![]() Poza tym nadal roznoszę CV do szkół. Ze ślubnych spraw to nie pamiętam czy Wam pisałam, że zaklepaliśmy ostatnio kwiaciarnię. Wybraliśmy bukiet, dekorację samochodu i butonierki, tylko musimy jeszcze zdecydować jaką dekorację na sali chcemy mieć za nami (w sumie to kwestia koloru - musimy się dowiedzieć, czy planują zakup innych falban do obrusów). Zaraz Wam powklejam jaki będzie bukiet i jaka dekoracja auta. Uzupełniliśmy też listę gości o brakujące nazwiska, więc możemy się zabrać za odmienianie :P |
||
|
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co teściowej do tego, jaką będziesz mieć obrączkę I żeby jeszcze świadkowa na Ciebie krzyczała Niech się wypchają - przecież będziesz mieć taką samą obrączkę jak TŻ tylko z diamencikiem, a poza tym to Ty będziesz ją nosić przez długi lata, a nie one Nie przejmuj się i rób tak, jak się Tobie podoba ![]() A co do pracy, to może jeszcze poczekaj na telefon od tego kolesia. Jak dziś nie zadzwoni, to możesz go jutro poprosić o potwierdzenie. Jeśli chodzi o wypowiedzenie, to na pewno nie będzie łatwe, ale powinnać myśleć o tym, że Tobie się sytuacja poprawi, a nie o tym, że szefom będzie przykro
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Bukiet wybrałam taki jak Wam wcześniej pokazywałam, tylko bez tych kryształków na wstążce. Za to pod kielichami kwiatów będzie srebrny drucik dookoła z przezroczystymi kryształkami i w zakończeniach łodyżek będą przezroczyste kryształki. A końcówki będą obcięte minimalnie na różnych poziomach.
Dekoracja na auto to będzie coś takiego jak na drugiej fotce, tylko przez środek serca będzie przechodziła 1 kantadeska (tak jakby dzieliła serce na pół) a po bokach będą goździki białe z różowymi obwódkami. Na przedniej masce będą 2 serca - większe i mniejsze ułożone na skos, a na tyle będzie jedno małe serce. Do klamek przywiązane będą pojedyncze goździki. |
|
|
|
#2624 |
|
BAN stały
|
Wróciłam,teraz będe Was nadrabiać.
![]() Omg,jaki odcinek RwT
|
|
|
|
#2625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam
|
|
#2626 |
|
BAN stały
|
No nadrobiłam zaraz poodpisuje,ale zanim to ide zrobić kawe memu przyszlemu mężuśkowi,bo tak ładnie prosi.
![]() Mam nadzieje,że mi laptopa nie zwinie.
|
|
|
|
#2627 |
|
Adwokat diabła
|
Cześć, działo się coś ciekawego?
Ja przechodzę kryzys
|
|
#2628 |
|
BAN stały
|
No jestem,laptop jest w moich rękach.
black,co za kryzys cię dopadł. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Ok odpisuje to co miałam do napisania.To są posty jeszcze z rana i nie tylko. ![]() ultra,bardzo ładne obrączki. Gratuluje rocznic/stażu itp ![]() szyszynko,tą stronke z kwiatami/bukietami sobie dodałam do ulubionych.Bardzo ładne są tam bukiety. marii,to trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy przez szefa.
|
|
|
|
#2629 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W moim przypadku fryzjer od 9 do chwili przed 11, a do kosmetyczki kilka minut samochodem na mniej więcej 11. O 13 od niej wyszliśmy i szybko jechaliśmy 15-20km do teściów, bo ubieranie sukni jednak trochę czasu wymaga Cytat:
Obrączki nosić macie Wy, a nie teściowa czy ktoś inny, więc najważniejsze żebyście z Tż byli zgodni co do ich wyglądu. A co do pracy to gratuluję i po cichutku zazdroszczę bo właśnie poważnie się biorę za szukanie, ale czarno to widzę![]()
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze tak mi zależało na tym salonie, nie wiem gdzie mam szukać. No ale nie chcę nic na siłę, żeby potem paść na zawał albo ubierać suknię w samochodzie
|
|
#2631 |
|
BAN stały
|
Ok nadrabiam dalej
Kurka napisałam,skopiowałam w razie W i nie ma?Musze pisac raz jeszcze. :/
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka fajne takie serduszko
sama zastanawialam sie nad czyms takim jak w zalaczniku (nie wiem na co sie zdecydowac ) chyba kolorystycznie zamowie dekoracje samochodu pod moj bukiet slubny znaczy sie ciemnorozowo-biala ![]() mmmmmm ja tez, tak jak dziewczyny radza, poszukalabym na Twoim miejscu kogos innego w rezultacie zarezerwowalam kogos innego (chyba nawet lepszego )a dzis ogladajac gazetki z promocjami stwierdzilam, ze po wielkanocy na wyprzedazy kupie ze 3 takie koszyczki wiklinowe, raczki owinie sie organza, podoczepia sie jakies rozyczki i bedzie na grosiki i platki roz do sypania a jak juz sie platki rozsypie to swiadek/swiadkowa beda w tych koszyczkach koperty skladowac a nam zostana koszyczki na pierwsze malzenskie swiecenie wielkanocne ale sie fajny weekend zapowiada )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-19 o 17:28 |
|
|
|
#2633 |
|
BAN stały
|
Dobrze,że napisałam sobie na kartce co mam napisać.
woda,twój sen o założeniu sukni niezły. ![]() Aaś,twoj sen też był niezły. mmm,oj to nieźle że terminy sa pozajmowane. martolko,ok więcej chyba demotów nie będe oglądac,bo to się potem na mnie odbija i mam koszmarne sny. ![]() I gratuluje załatwionych spraw. ![]() Ok nadrobione,na bierząco znów jestem.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-19 o 17:13 |
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może umów się najpierw na próbne i jesli rzeczywiście Panie nie wyrobią się w tym czasie to szukaj gdzie indziej. Bardzo 'skomplikowaną' masz suknię(czy jakieś wiązania, halki, koła ma?) Sprawdź to najpierw i potem zdecyduj Jeśli suknie masz prostą, to Ja bym została przy tej 11 godzinie w tym salonie do którego masz jakieś zaufanie. Bo szukać salonu i znaleźć taki z którego nie do końca będziesz zadowolona, jest moim zdaniem bez sensu Wydaje mi się że zdążysz, a jak będą ew.'bramy' po wyjeździe z Twojego domu to raz dwa wysiądziecie, dacie wódkę i poprosicie ze musicie już jechać
|
|
#2635 |
|
BAN stały
|
Tośka głowa do góry.
Życze powodzenia w szukaniu pracy. ![]() lain ładne te dekoracje autka,lubie/podobają mi się takie delikatne. Ja mam zapisaną taką.
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czy mogłabym i ja dostać namiary na tę stronkę? Bo chyba przegapiłam
|
|
#2638 |
|
BAN stały
|
Asiu,jasne że możesz.
O to ta stronka ![]() http://www.yourweddingcompany.com/in...tyle/planId/2/ ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Z tego co widze nie tylko na tej stronie są bukiety,a torty,fryzury itp
|
|
|
|
#2639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Dziś już tylko 98
My mieliśmy burzliwą dyskusję odnośnie obrączek (w zasadzie jeszcze nie wybraliśmy, ale zostawiamy to na później), ale żeby tak facet zaproszeniami się przejmował 
Teraz musze się wypłakać
a ja zamiast spieprzać, to je po prostu ściągnełam przy wszystkich, a co!
. No zaczyna się msza, zrobiło się jakieś dziwne zamieszanie, ludzie zaczęli łazić po kościele i nagle ksiądz przerywa msze i pyta się czy błogosławieństwo było. Ktoś jakby dał znak, że nie i wtedy rodzice i babcie do nas podeśli i zaczęli kroplić do wodą święconą i krzyż całowaliśmy. No i potem był zaraz ciąg dalszy mszy, ale ludzie wziąć się kręcili, aż ja za rękę babcię moją złapałam i wręcz prawie krzyknęłam, żeby w koncu usiadła 

) i oddam całą pracę 

z reszta jak zajdzie taka potrzeba to nawet dwa razy z rzedu przerwy nie zrobie, bo @ w podrozy poslubnej tez mi nie pasuje
bo właśnie poważnie się biorę za szukanie, ale czarno to widzę