![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minerały Meow, Buff'd, Lumiere, EDM, biochemia
AKTUALNA DOKŁADKA
EDM: - CIENIE sample, tylko raz sprawdzony kolor: Silver Gray - brow color - RÓŻE Snuggle - odsypka z biga w strunie MEOW : - PODKŁADY w strunie, nieużywane 3-Naughty Ocicat FF 2 - Frisky Korat FF- odsypka z biga -CIENIE Rainforest: spider monkey Sample Del Sol:sunspot sample brązer RÓŻE - nowe, w strunie, nieużywane Masterpiece: Femme Sample COASTAL SCENTS -MIKI w strunie, baaaardzo duża ilość Hot Side Pink Silica ( krzemionka ) - odsypka z biga - eyelinery Exotic, Stellar - stan jak na zdjeciach -GEL EYELINER Exotic - big w słoiczku, jakieś 10 razy dotknięty pędzelkiem, zostało ok 99% LUMIERE - PODKŁADY w strunie, tylko raz sprawdzony kolor: Light Neutral CF Light Beige CF Light Medium Beige VV -RÓŻE w strunie, nieużywane Indian Red BUFF'd - PODKŁADY w strunie, wszystkie w formule Light, tylko raz sprawdzony kolor: Mixy; Fawn/Bisque 4/6 SILK NATURALS - RÓŻE Lady - odsypki z biga lub 1/3 z biga w słoiczku Petal - sampel nowy - tylko raz sprawdzony kolor -CIENIE Mousse - big w słoiczku, nowy, nieużywany Amalgam - gratis w słoiczku, nowy, nieużywany, wielkość prawie jak big ( na zdjęciu ) Moonstone -big w słoiczku, nowy, nieużywany Eu-taupe-ia -big w słoiczku, nowy, nieużywany Etheral -gratis w słoiczku, nowy, nieużywany, wielkość prawie jak big ( na zdjęciu ) Deep Brunette - sampel w strunie, nieotwierany - PIELĘGNACJA/INNE Mixing Medium - sampel w plastikowym pojemniczku, raz wyprobowany LAURESS - CIEŃ Gem Light Tranquility - sampel w słoiczku, z wymiany z agusia_1 BLUSHE - PODKŁADY Cappuccino - Full Coverage Foundation- struna, raz sprawdzony kolor Patricia - Matte Veil- struna, raz sprawdzony kolor -KOREKTORY Yellow Corrector - struna, raz sprawdzony kolor RHEA w strunie - PODKŁAD Fair - PUDER Translucent Veil BIOCHEMIA URODU Puder Bambusowy z Jedwabiem - odsypki z biga Puder Diamentowy - w strunie
[eucerin][/eucerin] Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-03-03 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie
Perfect ( semi matte ) - odsypka w strunie lub dowolna ilosc z biga znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#63 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Exotic - big w słoiczku, jakieś 10 razy dotknięty pędzelkiem, zostało ok 99% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407381
dzięki że mi zwróciłaś uwagę :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem ile byś chciała/w czym tego perfectu dlatego wymienilam 2 pudry
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z pierwotnych 15 ml mam go na oko 10 ml albo nawet więcej, mogę oddać w słoiczku, w którym dostałam go od BU lub strunie. Pytanie - ile możesz oddać perfectu za taką ilość pudru diamentowego ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
ja moge oddac adekwatna ilosc w sloiczku od BU ale poczekam az sie wyjasni sprawa z ryzowym, bo na nim mi bardziej zalezy
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Puder ryżowy + puder jedwabny 20 % - trochę mniej niż 1 g (w strunie) Puder diamentowy w ilości jak pisałam wyżej (w słoiczku)
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
- PODKŁADY sample, tylko raz sprawdzony kolor:
Fairly Summer (intensive)- 3 razy sprawdzony kolor Light Martian (oryginal glo) Light Almond (intensive) Ivory (oryginal glo) Fairly Light Neutral (intensive) Perfect ( semi matte ) - odsypka w strunie lub dowolna ilosc z biga -PUDRY sample, tylko raz sprawdzony kolor: Cool Pink Natural Reflections coś u mnie? Jak znajdziesz to napisz od razu co z tego oddasz. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- na legginsy spokojnie, a może jeszcze coś sobie znajdziesz? Wolę większe wymianki, mam jeszcze drugi wątek ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- wiesz, ja Ci mogę oddać wszystko co mam w wątkach i jeszcze poszperać poza ![]() U Ciebie mogę wziąć wszystko co z minerałków poza brązującymi bądź do ciemnej karnacji także wybierz co oddasz jeśli chcesz coś u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
apple girl; ja mam tylko oryginalny sloiczek do pudru z BU wielkosci 7 g do ktorego moglabym perfecta wcisnąć
![]() w zamian zalezalo by mi głównie na tym ryzowym i diamentowym w ilosci jakiej uwazasz za adekwatna za moj perfect? mozemy tez zrobic mikroskopijna wymiane na Twoj puder ryzowo jedwabny 1 g w strunie na moj perfect 1 g w strunie ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- kmb1 legginsy jako jedyne z ciuchow by mi odpowiadaly ( na marginesie mam rozmiar 38 ) a moze masz cos POZA ![]() ![]()
[eucerin][/eucerin] Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-02-25 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam jeszcze ok. 3ml "czystego" ryżowego, jak chcesz, to też mogę Ci oddać. Myślę, że ilość pudru wielkości słoiczka, o którym piszesz będzie wystarczająca, tylko zastanawiam się czy nie za dużo?
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
apple girl ; ja mam za duzo rzeczy ktore zalegaja i ktorych che sie pozbyc, wiec napewno nie za duzo
![]() jak to nie problem to wyslij mi oba ( tzn ryzowy mieszanke i ryzowy zwykly )
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
W takim razie ja daję:
-puder diamentowy w słoiczku -puder ryżowy z jedwabiem (struna) -puder ryżowy (struna) Ty: -perfect semi matte w słoiczku w ilości jaką uznasz za słuszną ![]() Pasuje? Czy może coś jeszcze u mnie wyszukasz? ![]()
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Może i oferuję więcej jeśli chodzi o liczbę produktów, ale nie jeśli chodzi o ilość
![]() Jeżeli bardzo chcesz się pozbyć perfecta, to możesz mi nawet oddać wszystko, ale to trochę niesprawiedliwe będzie ![]() Przeglądam te cienie do oczu, większości oczywiście nie znam, ale mogłabyś mi podesłać małe próbki w miarę neutralnych kolorów (nie niebieski). Czy sahara sand to jest to http://www.lumierecosmetics.com/prod...ara-407-0.html ?
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
calego nie oddam..., bo uzywam go sporadycznie raz na sto lat
![]() ![]() ![]() sahara to żółty cień ( kolor piasku na saharze? ![]() przechodze na PW
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
to może podaj jakąś większą wishlistęz kosmetyków? Z legginsów mam jeszcze jedne w bdb stanie takie mniejsze L-ki Terranovy czy czegoś takiego, długie, marszczone po bokach, raczej grube , czarne. Na mnie były dobre a noszę M, ewentualnie można trochę zwęzić w pasie .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
generalnie z kosmetykow nic nie potrzebuje, chyba ze dla dzieci i ubranka dla dziecka 2 letniego...? ale to pewnie nie masz Ja Ci moge oddac wszystko co odemnie chcialas i wiecej tylko za te legginsy gatty, bo mi sie te mineraly i tak nie przydadza
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
to ja chętnie oddam legginsy . Tylko ja pisałam,że są cienkie w wątku, żeby nie było . przechodzimy na PW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
czy moglabys mi wyslac linki do tych cieni na stronie SN?
Amalgam - gratis w słoiczku, nowy, nieużywany, wielkość prawie jak big Ethereal -gratis w słoiczku, nowy, nieużywany, wielkość prawie jak big ? ten mi sie poboda: Eu-taupe-ia -big w słoiczku, nowy, nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Amalgam jest nieotwierany wiec nie moglam go pokazac w pelni, ma folie, a na zdjeciu jest widoczny przez plastikowe opakowanie
kolor bym określiła jako piaskowy z mikroskopijnymi złotymi drobinkami to przepiekny kolor tylko ze ja juz mam sto razy za duzo cieni. drugie to Ethereal Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-03-03 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
coś za
Puder Bambusowy z Jedwabiem - odsypki z biga Puder Diamentowy - w strunie __________________
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
mam polowe opakowania bambusowego (czyli jakies 7 zł ) i cale jedwabnego (16,80 zl ) wiec moge zrobic dowolne odsypki, ale moze rzeczywiscie to nie ma sensu. w sumie nie zalezy mi na tym oleju z kocanki
pozdrawiam
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Zapraszam! dodałam nowe róże EDM:
Mam do zaoferowania; ( zdjęcia poniżej, dodatkowo eyeliner w gelu Inglota - kolor ciemny fiolet ) EDM: - CIENIE sample, tylko raz sprawdzony kolor: Silver Gray - brow color - RÓŻE sample, albo raz sprawdzony kolor, albo wogóle nieotwierane: New Shoes Favorite Hoodie ( jak dla mnie bardziej cień ew. brązer ) Game Show Salon Fun Time Share Jump Rope - PODKŁADY Olive Fair (matte) - sampel, 3 razy wypróbowany kolor MEOW : - PODKŁADY w strunie, nieużywane 3- Naughty Ocicat FF 2 - Frisky Korat FF - odsypka z biga -CIENIE, BRĄZERY Rainforest: spider monkey Sample Del Sol:sunspot sample - brązer Masterpiece: Femme Sample COASTAL SCENTS -MIKI w strunie, baaaardzo duża ilość Hot Side Pink Silica ( krzemionka ) - odsypka z biga -GEL EYELINER Exotic - big w słoiczku, jakieś 10 razy dotknięty pędzelkiem, zostało ok 99% Stellar - big w słoiczku, wypróbowany kolor, -II- LUMIERE - PODKŁADY w strunie, tylko raz sprawdzony kolor: Light Neutral CF Light Beige CF Light Medium Beige VV -RÓŻE w strunie, nieużywane Indian Red BUFF'd - PODKŁADY w strunie, wszystkie w formule Light, tylko raz sprawdzony kolor: Mixy; Fawn/Bisque 4/6 SILK NATURALS - RÓŻE Lady - sampel w słoiczku Petal - sampel nowy - tylko raz sprawdzony kolor -CIENIE Mousse - big w słoiczku, nowy, nieużywany Moonstone -big w słoiczku, nowy, nieużywany Ethereal -gratis w słoiczku, nowy, nieużywany, wielkość prawie jak big Deep Brunette - sampel w strunie, nieotwierany - PIELĘGNACJA/INNE Mixing Medium - sampel w plastikowym pojemniczku, raz wyprobowany LAURESS - CIEŃ Gem Light Tranquility - sampel w słoiczku, z wymiany z agusia_1 BLUSHE - PODKŁADY Cappuccino - Full Coverage Foundation- struna, raz sprawdzony kolor Patricia - Matte Veil - struna, raz sprawdzony kolor -KOREKTORY Yellow Corrector - struna, raz sprawdzony kolor RHEA w strunie - PODKŁAD Fair - PUDER Translucent Veil BIOCHEMIA URODU Puder Bambusowy z Jedwabiem - odsypki z biga Puder Diamentowy - w strunie
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za liner Inglota?
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Olive Fair (matte) cien en-taupe-ia( na zdjeciu jest) diamentowy w strunie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.