Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 13:11   #2581
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Konto usunięte

Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez s_ylwiaa Pokaż wiadomość
Im głupsza plotka tym więcej ludzi w nią uwierzy Śmiać się z głupoty tych którzy w nią wierzę.
Ty doskonale się o tym przekonałaś
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:12   #2582
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Bry. Można?
ARKI!!!!
Jaki av! Wróciłaś

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ofc nie ma innej opcji xD bo jeszcze są możliwe baraże Radom-Wieluń
Te by Cię najbardziej jarały

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17987398]wątpię żeby udało nam się pojechać do Bełchatowa:/ ale do Radomia czemu nie[/QUOTE]
Właśnie, właśnie,. Ja w ten week muszę muszę ale to muszę być na uczelni. koniecznie... Niestety... Więc dupa... Ale do Radomia... Jadymy????
A! Gadałam nareszcie z Kasią i Krzysiem i wszystko załatwione. mama zostanie z Radziem a my SRU do Łodzi na FF

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
a właśnie, dodasz jeszcze jakieś ?
jak coś znajdę to dodam

Cytat:
Karola nie skomentuje tych Twoich głupich tekstów o wiesz czym

I radować się razem ze mną wiosna u mnie
Sylwia... Miłość to taki piękny stan... Szczególnie teraz gdy wiosna idzie. Nie trzeba się wstydzić. Tu sami swoi
(i nie ma mocnych )

Raduje sie moja dusza i serce bo u mienia też wiosna

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17988435]a ja mam coś dla Peggy, która jest notorycznie pomijana przez Karolę [/QUOTE]
O pardon! Nie pomijana, nie pomijana! Dodawałam kiedyś zdjęcia Pujola... Niestety więcej nie znalazłam więc nie dodaję Ale tamte co dodałam kiedyś ładne były. Bo były ładne. Ładne były prawda?

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
a propo mojego problema. chodzi o to ze przyuwazylam ogłoszenie o prace no i wszystko git tylko to jest sklep z garniakami a ja mam o tym pojecie jak świnia o belecie a poza tym tam sie chyba trza ładnie ubierac nie? to jest taki sklep niefirmowy zwykły taki takze kuwa mam gula czy isc tam zaniesc papiery co myślicie bo ja to raczej sie tak luźno noszę ze strojem i kocham kolory wszelakie chociaz kuwa z drugiej strony ja przezywam jakby conajmniej mi juz oferte złozyli a nie wiadomo czy by mnie na rozmowe zaprosili no ale cza rozwazac ze zaproszą takze nie wiem co mam robić
A więc z cyklu dobre rady cioci Karoli... Usiądź no moja gangsta siostro na swoich rózowych pośladkach i słuchaj:
CV bierzesz w garść i zanosisz... Jak dostaniesz wezwanie na rozmowę to gitara! Będziem się cieszyć. Jeśli to jest taki luźny, nieoficjalny sklep to spokojna Twoja rozczochrana. Możesz się ubierać jak Ci się podoba (pomijając oszywiście dresy i rozciągnięte bluzki). W sumie to tak naprawdę sprawa do obgadania z kierownikiem/ niczką ale wiem z doświadczenia że w takich butikach nie jest wymagana prezencja "na pensjonarkę"
Z pięknych czasów pomaturalnych, dawno, dawno temu. W odległej galaktyce kiedy to znalazłam moją pierwszą pracę w Centrum Mody in Nadarzyn zakumplowałam się bardzo dobrze z dziewczyną która właśnie przy garniturach pracowała. A że to nie był jakiś specjalnie firmowy butik to chodziła przywdziana na luzie. Bez napinki. Jeansy, trampki, bluzki, od czasu do czasu coś elegantszego... także Spoko loko luz i spontan. Koko Jumbo i do przodu
Co do znajomości konfekcji męskiej to też luz. Oni Ci tam wszystko wytłumaczą... Ja z nią posiedziałam kilka razy jak akurat klientów miała i też bym mogła garniakami handlować Żadna filozofia.
Ufff... napociłam się zanim to napisałam. także leć z tymi papierami, zanoś i módl się o rozmowę

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:18   #2583
s_ylwiaa
Zakorzenienie

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17994970]Ty doskonale się o tym przekonałaś[/QUOTE]
I pytanie za 100 punktów pojechałaś po mnie czy po tych które w to uwierzyły
s_ylwiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:22   #2584
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Te by Cię najbardziej jarały
a jak
wiesz, mnie jak mnie... kogoś innego zapewne bardziej wesoło by było ^^

mój siatkarz na dziś: Novotny
Bydle radzi: Nikt Cię nie szpieguje. To paranoja
Stary 2010-03-19, 13:27   #2585
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Konto usunięte

Cytat:
a jak wolisz??
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:35   #2586
s_ylwiaa
Zakorzenienie

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17995412]a jak wolisz??[/QUOTE]
Trudny wybór, może lepiej po mnie bo się reszta obrazi Ale teraz to mnie obraziłaś na co sie nie godzę i wnoszę oficjalny protest
Stary 2010-03-19, 13:35   #2587
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17992443]Karola Ci zakazała?? i słuchasz się jej?? to mąż też musi płacić??[/QUOTE]
Sieje postrach i rygor na wątku Ktos Was musi pilnować... Za darmo by się oddawać chciały... Szanować się trochę kasę pobierać jak należy... Nie no mężowie to gratis dostają. Ale TYLKO mężowie

I pilnować swoich a nie się łapać za cudzych... w dodatku wszystkich na raz... Nie skąd nie mówię o Sylwii

Cytat:
Żeby nie było wypijmy za Jej mózg

A co mam się nie słuchać Karoli ??? Ona powiedziała, że jak się nie będę Jej słuchać to nigdy nie nazbieramy na klub + Ligi i dodatkowo mi włomocze ( co prawda to było za nazwanie Kurka chwastem ale się liczy)

Męża nie mam więc problem sam się rozwiązuje
Za co????

Właśnie. Zsumujemy nasze genialne pomysły:
* 5 zł od
* kasa za udzielanie się nowych osób na wątku
* kasa za oddawanie się. To robimy najczęściej więc na klubik +ligi szybciutko uzbieramy

I odgackowac się od Qrka Ja Ci dam chwasta! Chciałabys takiego chwasta wyrwać

Jak to nie masz... Oj Gacek się wk*rwi mówię Ci Nie będzie przyjmowania porodu ani chrzczenia hali ani akrobacji na słupku

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17992833]a poza tym myślisz, że Karola to taka święta?[/QUOTE]
A może nie??

Cytat:
Karola święta weź nie bluźnij
O właśnie tez niedawno coś tam ze Zbyniem było
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17993279]ojjj było. dwa razy[/QUOTE]

JUDASZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Tak kurde. Wypominajcie mi i przypominajcie Arki wszystko
To był przypadek. ja tam Zbysia nie chcem! Mam Qrka! Mojego, mojego, mojego! I starczy mi!

Cytat:
czytały ten artykuł na reprze?
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/26136

ręcę opadają
niby trochę w tym raci. W końcu to sprawa trenera kogo powołuje. On będzie ztymi ludźmi pracował i to na nim spoczywa odpowiedzialnośc żeby z powołanych przez siebie ludzi coś wykrzesać...
Ale brak Kadzia to takie osobiste wbicie noża w serce wielu kibicom... Ale mam nadzieję że Ciastek wie co robi. W końcu z ulicy go nie ściągnęłi... Amatorem nie jest. Siedzi w tym od wielu wielu lat i skoro ma jakiś system na grę chłopaków to pozostaje nam czekać na wyniki tego eksperymentu

Cytat:
Ania a czy to moja wina, że mi wyskoczyli. Mówiłam trzymać ich na krótszych łańcuchach i po kłopocie. Tylko błagam nie konsultujcie się z Karolą

Karoli już i święty boże nie pomoże
Że niby źle doradzam
Łańcuch Bartka jest dostosowany do potrzeb jego i moich. Nie musisz się martwić Nad wszystkim panuję :p

A to wszystko przez Was. jakbym się tutaj nie zaplątała pewnego przeklętego i felernego popołudnia to może i by sie dało mnie uratować... Ale teraz... Kaplica

Cytat:
KArolowi już ic nie jest w stanie pomóc- chyba że terapia u czubków

mój problem to w zasadzie pikuś-
no to sie umówiłam z nim. dziś wieczór i jutro
Nawet Ty przeciwko mnie
Weźcie ze mnie zejdźcie Co Wam tak na mnie nastrój naszedł

I bardzo dobrze zrobiłaś. Wiosna idzie. Trzeba sobie rozrywek szukac wszelakich
A tym bardziej że on fajny jest... czemu miałabys się nie umówić Gratki!!!
Cytat:
jak rzekła Karola nie możesz mieć oryginału rwij podróbę
Bo ja znam życie. Swoje lata mam i wiem co mówię

Cytat:
Cze Karola

A nie ma takiego wyklejonego logiem Skry i w Jej barwach co by dziecko się dalej prawidłowo rozwijało
Hello

Nie pomagasz mi
Zamówiłam w końcu to mniej kosmiczne... Praktyczniejsze mnie się wydaje się... Ale takie żółto czarne... z pszczółką np Mmmmm...
A dziecko i tak nie ma szans na prawidłowy rozwój... Z taką chrzestną... I chrzestnym... Notabene- Bartkiem

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-19, 13:45   #2588
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
No cóz... Nie chcę się wtrącać... Ale sie wtrącę

Ania jest jedną z tych które uwierzyły więc wnioskuję że pojazd dotyczył Twojej zacnej persony

A poza tym trudno w to nie uwierzyć skoro rano przy sniadaniu sama sie do wszystkiego przyznałaś... Gat demet, że nikt tego nie nagrał nooo

Cytat:
a jak
wiesz, mnie jak mnie... kogoś innego zapewne bardziej wesoło by było ^^

mój siatkarz na dziś: Novotny
Wtedy bym musiała to zobaczyć na lajfie
Nie mógłby sie biedota na grze skupić pewnie

Kupa Novotny Zaraz sprawdzam swojego...
żeby żaden z żonatych, zaklepanych mi nie wyskoczył

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Znajoma mi własnie przywiozła mój PIT Elegancko wypełniony i gotowy do złożenia w Urzędzie Skarbowym...
Złodzieje z US mają mi do oddania cała złotówkę
Ale chyba poniżej 5 zł zwrotu oni nie uznają...

Ania w przyszłym tygodniu sie wybiorę do Grodziska to pójdziesz ze mną w kolejeczce postać coooo...

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-19, 13:51   #2589
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Wtedy bym musiała to zobaczyć na lajfie
Nie mógłby sie biedota na grze skupić pewnie

Kupa Novotny Zaraz sprawdzam swojego...

Znajoma mi własnie przywiozła mój PIT Elegancko wypełniony i gotowy do złożenia w Urzędzie Skarbowym...
Ale chyba poniżej 5 zł zwrotu oni nie uznają...
on nie gra, on w kwadracie stoi
a na czasach jak robi przebieżki to się uśmiecha chyba że nie biega, to obserwuje z kwadrata ;D

jakoś nigdy nie dażyłam go wielką sympatią.. jest mi obojętny
pamiętam jak jeszcze grał w ZAKSIE i przyjechali na Radomia na mecz, jakoś chyba kwiecień był, słońca nie było. podjeżdża autokar ZAKSY a w środku siedzi Novotny w czarnych okularach

osz kurna, poważna suma
Stary 2010-03-19, 13:58   #2590
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Sieje postrach i rygor na wątku Ktos Was musi pilnować... Za darmo by się oddawać chciały... Szanować się trochę kasę pobierać jak należy... Nie no mężowie to gratis dostają. Ale TYLKO mężowie

I pilnować swoich a nie się łapać za cudzych... w dodatku wszystkich na raz... Nie skąd nie mówię o Sylwii

I odgackowac się od Qrka Ja Ci dam chwasta! Chciałabys takiego chwasta wyrwać

A może nie??

! Mam Qrka! Mojego, mojego, mojego! I starczy mi!

Łańcuch Bartka jest dostosowany do potrzeb jego i moich. Nie musisz się martwić Nad wszystkim panuję :p

Bo ja znam życie. Swoje lata mam i wiem co mówię

Nie pomagasz mi
Zamówiłam w końcu to mniej kosmiczne... Praktyczniejsze mnie się wydaje się... Ale takie żółto czarne... z pszczółką np Mmmmm...
A dziecko i tak nie ma szans na prawidłowy rozwój... Z taką chrzestną... I chrzestnym... Notabene- Bartkiem
Jak przystało na pitbula, czy kim Ty tam byłaś Te Karola będziesz Naszym alfonsem A co z tymi, które maja kochanków, od nich kasę ściągać

To trzymajcie ich a nie się pałętają luzem jak warzywa na wagę

Jest jeszcze firma niszcząca psychikę oraz przedsiębiorstwo zajmujące się chrztem nowo wybudowanych hal

Ty weź wyrwij takiego 2-metrowego chwasta

Nie

Masz ale do spółki z Klaudią I jaki On tam Twój skoro musisz się nim dzielić A przecież Joaa też zaklepała kawałek. Oby nie ten najważniejszy

Panujesz, czyli wybiłaś Mu z głowy bliższą przyjaźń z Jarskim

Fakt swoje lata masz ale czy to znaczy, że wiesz co mówisz

A kto powiedział, że mam pomagać. Boziu to dziecko będzie skrzywione od małego. Nie ma ratunku, nic z niego nie będzie

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
No cóz... Nie chcę się wtrącać... Ale sie wtrącę

A poza tym trudno w to nie uwierzyć skoro rano przy sniadaniu sama sie do wszystkiego przyznałaś... Gat demet, że nikt tego nie nagrał nooo

Zaraz sprawdzam swojego...

No przeciez nie byłabyś sobą gdybyś się nie wtrąciła

Ty tam odsiuraj się ode mnie z tą plotką

I tak Ci się kurek nie trafi, no chyba że będziesz losować do skutku
Stary 2010-03-19, 14:02   #2591
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
on nie gra, on w kwadracie stoi
a na czasach jak robi przebieżki to się uśmiecha chyba że nie biega, to obserwuje z kwadrata ;D

jakoś chyba kwiecień był, słońca nie było. podjeżdża autokar ZAKSY a w środku siedzi Novotny w czarnych okularach

osz kurna, poważna suma
Taki przyczajony tygrys, ukryty smok Obserwuje, zapamiętuje a póxniej atakuje

Ej no może chciał się polansić... albo kaca miał i chciał sie ukryć za przyciemnianym szkłem

Nooo ba! Obkupię się za to na maxa

Cytat:
Jak przystało na pitbula, czy kim Ty tam byłaś Te Karola będziesz Naszym alfonsem A co z tymi, które maja kochanków, od nich kasę ściągać

Jest jeszcze firma niszcząca psychikę oraz przedsiębiorstwo zajmujące się chrztem nowo wybudowanych hal

Masz ale do spółki z Klaudią I jaki On tam Twój skoro musisz się nim dzielić A przecież Joaa też zaklepała kawałek. Oby nie ten najważniejszy

Fakt swoje lata masz ale czy to znaczy, że wiesz co mówisz

A kto powiedział, że mam pomagać. Boziu to dziecko będzie skrzywione od małego. Nie ma ratunku, nic z niego nie będzie
Na Alfonsa to ja za mientki wafel jestem
No jakżesz. Oczywiście, że ściągać. Kochanek to nie mąż! Posiadanie kochanka to bardzo nieładny wystepek. karalny! Ściągac kasę za kochanków!

Zbijemy fortunę. Wykupimy Skrę i Sovię i jeszcze nam zostanie na jakieś drobne przyjemności

To dzielenie to tak z dobrego serca I do czasu
A najważniejsze partie sa w mojem posiadaniu

No może ja nie wiem wielu rzeczy ale poza tym czego nie wiem to wiem wszystko I wiem co mówię pod warunkiem że nie wiem co mówię! O!

No są takie sytuacje... Co Pani poradzisz? Nic Pani nie poradzisz

Skra
Wrona,Qrek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 14:13   #2592
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na Alfonsa to ja za mientki wafel jestem

Zbijemy fortunę. Wykupimy Skrę i Sovię i jeszcze nam zostanie na jakieś drobne przyjemności

To dzielenie to tak z dobrego serca I do czasu
A najważniejsze partie sa w mojem posiadaniu
To weź się zapisz na siłownie, przybierz trochę masy mięśniowej i będzie git. Skonsultuj się z mężem, Jemu tam od czasów młodości przybyło tu i ówdzie

Ty to nigdy bogata nie będziesz, z takimi pomysłami. Po kiego grzyba wywalać kupę kasy i kupywać Skrę i Reso skoro można kupić za bezcen Politechnikę albo Olsztyn a potem ściągnąć tam mężów ( i tu będziecie sie musiały poświęcić i przekonać ich do przejścia, tylko na początku grzecznie jak nie będą chcieli po dobroci to się ich siłą weźmie za włosy i przyciągnie )

Jak jest Klaudia to inaczej gadasz
Chyba że Jarski jest wtedy trzeba się dobijać
Stary 2010-03-19, 14:17   #2593
201605040950
Konto usunięte

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17988435]a ja mam coś dla Peggy, która jest notorycznie pomijana przez Karolę [/QUOTE]

tyle Pierra w jednym miejscu
dobra kobieto nich ci bozia w siatkarzach wynagrodzi

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
a propo mojego problema. chodzi o to ze przyuwazylam ogłoszenie o prace no i wszystko git tylko to jest sklep z garniakami a ja mam o tym pojecie jak świnia o belecie a poza tym tam sie chyba trza ładnie ubierac nie? to jest taki sklep niefirmowy zwykły taki takze kuwa mam gula czy isc tam zaniesc papiery co myślicie bo ja to raczej sie tak luźno noszę ze strojem i kocham kolory wszelakie chociaz kuwa z drugiej strony ja przezywam jakby conajmniej mi juz oferte złozyli a nie wiadomo czy by mnie na rozmowe zaprosili no ale cza rozwazac ze zaproszą takze nie wiem co mam robić
zbieraj tyłek i zanoś CV jak cię przyjmą to się będziesz martwić

Cytat:
możliwe możliwe, ale jakby Jadarowi przyszło grać baraże z Wieluniem... padłabym ze śmiechu, a moja koleżanka przeżyłaby załamanie psychiczne
no wiesz to może lepiej dla ciebie żeby oni przegrali jednak

Cytat:
Bydle radzi: Nikt Cię nie szpieguje. To paranoja
to paranoja

Cytat:
jakoś nigdy nie dażyłam go wielką sympatią.. jest mi obojętny
pamiętam jak jeszcze grał w ZAKSIE i przyjechali na Radomia na mecz, jakoś chyba kwiecień był, słońca nie było. podjeżdża autokar ZAKSY a w środku siedzi Novotny w czarnych okularach
szpan musi być
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:26   #2594
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Taki przyczajony tygrys, ukryty smok Obserwuje, zapamiętuje a póxniej atakuje

Ej no może chciał się polansić... albo kaca miał i chciał sie ukryć za przyciemnianym szkłem
taaaa, ostro zaatakował

druga opcja bardzo prawdopodobna
Stary 2010-03-19, 14:27   #2595
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
To weź się zapisz na siłownie, przybierz trochę masy mięśniowej i będzie git. Skonsultuj się z mężem, Jemu tam od czasów młodości przybyło tu i ówdzie

Ty to nigdy bogata nie będziesz, z takimi pomysłami. Po kiego grzyba wywalać kupę kasy i kupywać Skrę i Reso skoro można kupić za bezcen Politechnikę albo Olsztyn a potem ściągnąć tam mężów ( i tu będziecie sie musiały poświęcić i przekonać ich do przejścia, tylko na początku grzecznie jak nie będą chcieli po dobroci to się ich siłą weźmie za włosy i przyciągnie )

Jak jest Klaudia to inaczej gadasz

Chyba że Jarski jest wtedy trzeba się dobijać
Mąż w barach przybrał i ogólnie wszędzie i wygląda
Nie no ja sie rozrastać nie chcę

Kobieto... Przecież ich się tam nie ściągnie Nie da rady... Lepiej się posprzedawać klika lat dłużej i kuby wykupić

Bo jak jest Klaudia to trzeba być grzecznym i miłym

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość

tyle Pierra w jednym miejscu
Aniaaa... Wklej Qrka cooo

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-19, 14:33   #2596
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Im głupsza plotka tym więcej ludzi w nią uwierzy Śmiać się z głupoty tych którzy w nią wierzę.
według niektórych plotek powinnam być już 2 razy w ciąży i mieć 3 chłopaka
Cytat:
Sieje Za darmo by się oddawać chciały... Szanować się trochę kasę pobierać jak należy... Nie no mężowie to gratis dostają. Ale TYLKO mężowie
* 5 zł od
* kasa za udzielanie się nowych osób na wątku
A to wszystko przez Was. jakbym się tutaj nie zaplątała pewnego przeklętego i felernego popołudnia to może i by sie dało mnie uratować... Ale teraz... Kaplica
Nawet Ty przeciwko mnie
I bardzo dobrze zrobiłaś. Wiosna idzie. Trzeba sobie rozrywek szukac wszelakich
A tym bardziej że on fajny jest... czemu miałabys się nie umówić Gratki!!!
o wypraszam sobie ja sie nie oddaję nikomu
a z tą pałą i 5 zetami to że jak
to ile za udzielanie sie nowych osób?
trudno, już nie ma odwrotu
wybacz mi,mea kulpa
no ba, u mnie dziś tak daje słoneczko,
no właśnie, tym bardziej że ON jest super (ale do miśka to mu brakuje)
Cytat:

Cytat:
drobne
Cytat:
jestem za, po raz 2 za, w przypadku Miśka problemu nie przewiduję, gdyż ponieważ ze bo on kiedyś tam grał, no chyba że (jak mówisz) nie będzie chciał po dobroci, no to cóż... są inne argumenty

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
patrze wklejałyście foty swoich a o moim Miśku zapomniały, nieładnie
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:38   #2597
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Mądrości fejbuka

Dziadek Lucjan mi doradził: Twarz masz tylko jedną, a pośladki dwa. Dlatego z makijażem zawsze eksperymentuj na pośladkach.
(dobra rada nie jest zła )

Julian mi rzekł: Wy macie w sobie takie COŚ, my faceci tak jak leci nie mamy dość!

Laska mi rzekł: masz mocno nasrane w głowie... sorki nic nie poradzę na to
(kurna wszystko na tym fejsie wiedzą )

siatkarz na dziś: Frantisek Ogurcak
(mrrr )

Bunia mi powiedziała: ach żeby mi się tak chciało jak mi się nie che..
(Bo Bunie wiedzą co mówią )

Komentarz Szpakowskiego: Znakomity wzwód Romario.
(Zawstydził Jurka Mielewskiego i jego minetę xD )

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:

o wypraszam sobie ja sie nie oddaję nikomu

wybacz mi,mea kulpa

no właśnie, tym bardziej że ON jest super (ale do miśka to mu brakuje)

drobne

Boshe... A ja tam nie wiem co o mnie się plotkuje... Ale może to i lepiej

Tylko mężowi... Ale to akurat prawidłowe zachowanie

Zastanowię się nad przebaczeniem...

Bo oryginałom nikt nie dorówna... Ale dobre i podróby A miałas Nam jego zdjęcie wrzucic i sooo??

Drobne Dwumetrowe

Jakas fota Bąka była. Nawet pałą za nią dostałam bo rzuciłam komentarz o trenowaniu do Cosmo

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-03-19 o 14:34
Stary 2010-03-19, 14:42   #2598
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

Taki napakowany jest

a tam Kurka
nie no żart

Cytat:
Dziadek Lucjan mi doradził: Twarz masz tylko jedną, a pośladki dwa. Dlatego z makijażem zawsze eksperymentuj na pośladkach.

(mrrr )

Komentarz Szpakowskiego: Znakomity wzwód Romario.
(Zawstydził Jurka Mielewskiego i jego minetę xD )
dobra rada

nie kojarzę, muszę obczaić

Arsenal - Barcelona w ćwierćfinale LM
taki finał miał być
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:43   #2599
ImmortalLover
Zakorzenienie

czy Wy już nie macie co innego do roboty tylko tu pisać,po to, żebym nie nadążała ?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 14:45   #2600
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Boshe... A ja tam nie wiem co o mnie się plotkuje... Ale może to i lepiej

Jakas fota Bąka była. Nawet pałą za nią dostałam bo rzuciłam komentarz o trenowaniu do Cosmo
no mówie ci, takie ploty chodzą ze szok
no wiesz, fota fotą ,ale za ten koment należała sie czego wam sie zachciewa, my możemy takie pismo założyć i tam będziemy produkowac takie fotki
Let it stay here
Stary 2010-03-19, 14:46   #2601
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja sie rozrastać nie chcę

Kobieto... Przecież ich się tam nie ściągnie Nie da rady... Lepiej się posprzedawać klika lat dłużej i kuby wykupić

No fakt odkąd przytył wygląda lepiej. Taki dorodny z Niego chwast. Bo wcześniej to taki chudy chwaścik aż dziwne że sie na wietrze nie połamał na pół
No chyba, że brzuch urośnie Jak nie będziesz uważać

Karola rusz głową, przecież to mężowie i jak na mężów przystało zbyt wiele do powiedzenia nie mają Jak nie będą chcieli grzecznie to się siłą przeciągnie. A jak już to zorganizujecie to Wasza w tym głowa

Boshe znowu ten Kurek

Cytat:

jestem za, po raz 2 za, w przypadku Miśka problemu nie przewiduję, gdyż ponieważ ze bo on kiedyś tam grał, no chyba że (jak mówisz) nie będzie chciał po dobroci, no to cóż... są inne argumenty

Widzisz jakich ciekawych rzeczy o swoim życiu człowiek z plotek może się dowiedzieć Kurna Karola napisałaś to samo co ja Won z mojej głowy

Karola bierz przykład z Marti. Ona od razu załapała o co chodzi

Bo to Karola wklejała czyli średnio co 3 zdjęcie młodego

Cytat:

Laska mi rzekł: masz mocno nasrane w głowie... sorki nic nie poradzę na to
(kurna wszystko na tym fejsie wiedzą )

(mrrr )
No to trzeba się będzie nieźle nagimnastykować

Laska Cię dobrze zna

I mówiłam, że na Kurka nie trafisz

Edytowane przez s_ylwiaa
Czas edycji: 2010-03-19 o 14:48 Powód: bo Karola siedzi w mojej głowie
Stary 2010-03-19, 14:47   #2602
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
czy Wy już nie macie co innego do roboty tylko tu pisać,po to, żebym nie nadążała ?
ty!?!?!?, to co ja mam powiedzieć jak przyjade do domu(na święta) to bede was nadrabiać od 8 marca
Let it stay here
Stary 2010-03-19, 14:49   #2603
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Taki napakowany jest

a tam Kurka
nie no żart

nie kojarzę, muszę obczaić
Wojewódzki: "A ty taki napakowany jestes misiu..."
Bartek: "Noo troszeczkę"

Nie mogę z tego

KUREK MA BYĆ! Pierra już miałas dziś. Teraz mi się coś należy

Też nie kojarzyłam Ale jak obczaiła to stwierdziłam, że "Aaaa. Wezmę"

Cytat:
no wiesz... i tak sie ograniczamy

A ten "Azyl" to tak. Z Foster
(a propos zmierzchowego )

Cytat:
no mówie ci, takie ploty chodzą ze szok

no wiesz, fota fotą ,ale za ten koment należała sie czego wam sie zachciewa,

my możemy takie pismo założyć i tam będziemy produkowac takie fotki
ale kto to wymysla i po co

Oj sorki no Ale nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam jak on tą piłkę nad głową trzyma i się tak cieszy

AVE MARTI!!!! Na trzy wszystkie:
Raz
dwa
trzy
AVE AVE AVE! Ja będe zdjęcia robić A Wy publikować

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-19, 14:54   #2604
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
ale kto to wymysla i po co

AVE AVE AVE! Ja będe zdjęcia robić A Wy publikować
z nudów?
hola hola nie rozpędzaj się co?, monopol na wsyztskich? nie ma bata
Let it stay here
Stary 2010-03-19, 14:56   #2605
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
No fakt odkąd przytył wygląda lepiej. Taki dorodny z Niego chwast. Bo wcześniej to taki chudy chwaścik aż dziwne że sie na wietrze nie połamał na pół

No chyba, że brzuch urośnie Jak nie będziesz uważać

Karola rusz głową, przecież to mężowie i jak na mężów przystało zbyt wiele do powiedzenia nie mają Jak nie będą chcieli grzecznie to się siłą przeciągnie. A jak już to zorganizujecie to Wasza w tym głowa

Boshe znowu ten Kurek

Kurna Karola napisałaś to samo co ja Won z mojej głowy

Karola bierz przykład z Marti. Ona od razu załapała o co chodzi

Bo to Karola wklejała czyli średnio co 3 zdjęcie młodego

I mówiłam, że na Kurka nie trafisz
Wygląda przeeeemegaaa chciałas napisać

Ale jak to? Jak nie będziemy uważać to urośnie mój brzuch czy jego??

Ale to nie można tak na siłe... Trzeba subtelnie. Z miłością i uczuciem... Po dobroci
Chyba że faktycznie się będą baaardzo upierać to się inaczej sprawę załatwi... Ewa? Masz cały czas ten czajnik od babci??

Chyba... achhhh... Znowu ten Kurek. jak faaaajnieee

Ja się tam nie wpraszała Nasza wątkowa moc działa

Już tak nie narzekajcie... Toż to najcudowniejsze zdjęcia ze świata siatkarskiego są

Spadaj

Cytat:
ty!?!?!?, to co ja mam powiedzieć jak przyjade do domu(na święta) to bede was nadrabiać od 8 marca
Ale to czysta przyjemnośc nasze wypociny czytać

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
hola hola nie rozpędzaj się co?, monopol na wsyztskich? nie ma bata
Za póxno! Byłam pierwsza! Zaklepane!

Możecie mi aparaty trzymać... Albo trzymac cos innego żeby ładniejsze zdjęcia wyszły

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-19, 14:57   #2606
ImmortalLover
Zakorzenienie

Martita- ja tu mało pisze to ONE tyle bazgrzą
Karola aaa to dobrze kojarzę ;D
(właśnie tam zaraz idę)

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:01   #2607
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Martita- ja tu mało pisze to ONE tyle bazgrzą
Karola aaa to dobrze kojarzę ;D
(właśnie tam zaraz idę)
No ja własnie uciekam zaraz... Znaczy będe przy kompie ale muszę te płyty pozgrywać w końcu do końca więc się oddalam na jakis czas

Zapraszam

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-19, 15:02   #2608
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

no wiesz to może lepiej dla ciebie żeby oni przegrali jednak
żeby kto przegrał?

Cytat:
skąd wiedziałaś? zawsze do usług
Stary 2010-03-19, 15:07   #2609
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Za póxno! Byłam pierwsza! Zaklepane!
Możecie mi aparaty trzymać... Albo trzymac cos innego żeby ładniejsze zdjęcia wyszły
turlaj dropsika
kazda bedzie robic zdjecia swojemu mezowi i git- kazda na swoj sposob uchwyci piekno ciala hasbenda

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

dora to ja spadam, zajrze tu jutro

jedna prosba- NIE SPAMUJCIE

na odchodne za udany weekend
Let it stay here
Stary 2010-03-19, 15:09   #2610
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
turlaj dropsika
kazda bedzie robic zdjecia swojemu mezowi i git- kazda na swoj sposob uchwyci piekno ciala hasbenda

dora to ja spadam, zajrze tu jutro
jedna prosba- NIE SPAMUJCIE

na odchodne za udany weekend
Fosio z przytupaskiem!!
No dobra. na taką wersję wydarzeń jestem w stanie się zgodzić Jak mam fotografować męża z każdej możliwej i dostępnej strony to gitara

Do jutra... paaa
Dobrze, nie będziemy

Jak to mówią: Za bezpieczny weekend

Skra
Wrona,Qrek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości