|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
ARKI!!!!
![]() Jaki av! Wróciłaś ![]() ![]() Te by Cię najbardziej jarały ![]() ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17987398]wątpię żeby udało nam się pojechać do Bełchatowa:/ ale do Radomia czemu nie ![]() Właśnie, właśnie,. Ja w ten week muszę muszę ale to muszę być na uczelni. koniecznie... Niestety... Więc dupa... Ale do Radomia... Jadymy???? A! Gadałam nareszcie z Kasią i Krzysiem i wszystko załatwione. mama zostanie z Radziem a my SRU do Łodzi na FF ![]() jak coś znajdę to dodam ![]() Cytat:
![]() (i nie ma mocnych ![]() ![]() ![]() Raduje sie moja dusza i serce bo u mienia też wiosna ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17988435]a ja mam coś dla Peggy, która jest notorycznie pomijana przez Karolę ![]() O pardon! Nie pomijana, nie pomijana! Dodawałam kiedyś zdjęcia Pujola... Niestety więcej nie znalazłam więc nie dodaję ![]() ![]() ![]() Cytat:
CV bierzesz w garść i zanosisz... Jak dostaniesz wezwanie na rozmowę to gitara! Będziem się cieszyć. Jeśli to jest taki luźny, nieoficjalny sklep to spokojna Twoja rozczochrana. Możesz się ubierać jak Ci się podoba (pomijając oszywiście dresy i rozciągnięte bluzki). W sumie to tak naprawdę sprawa do obgadania z kierownikiem/ niczką ale wiem z doświadczenia że w takich butikach nie jest wymagana prezencja "na pensjonarkę" ![]() Z pięknych czasów pomaturalnych, dawno, dawno temu. W odległej galaktyce kiedy to znalazłam moją pierwszą pracę w Centrum Mody in Nadarzyn zakumplowałam się bardzo dobrze z dziewczyną która właśnie przy garniturach pracowała. A że to nie był jakiś specjalnie firmowy butik to chodziła przywdziana na luzie. Bez napinki. Jeansy, trampki, bluzki, od czasu do czasu coś elegantszego... także Spoko loko luz i spontan. Koko Jumbo i do przodu ![]() Co do znajomości konfekcji męskiej to też luz. Oni Ci tam wszystko wytłumaczą... Ja z nią posiedziałam kilka razy jak akurat klientów miała i też bym mogła garniakami handlować ![]() Ufff... napociłam się zanim to napisałam. także leć z tymi papierami, zanoś i módl się o rozmowę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17994970]Ty doskonale się o tym przekonałaś
![]() I pytanie za 100 punktów pojechałaś po mnie czy po tych które w to uwierzyły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
a jak
![]() wiesz, mnie jak mnie... kogoś innego zapewne bardziej ![]() mój siatkarz na dziś: Novotny ![]() Bydle radzi: Nikt Cię nie szpieguje. To paranoja
#2585 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17995412]a jak wolisz??
![]() Trudny wybór, może lepiej po mnie bo się reszta obrazi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17992443]Karola Ci zakazała?? i słuchasz się jej?? to mąż też musi płacić??[/QUOTE]
Sieje postrach i rygor na wątku ![]() ![]() ![]() I pilnować swoich a nie się łapać za cudzych... w dodatku wszystkich na raz... Nie skąd nie mówię o Sylwii ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie. Zsumujemy nasze genialne pomysły: * 5 zł od ![]() * kasa za udzielanie się nowych osób na wątku * kasa za oddawanie się. To robimy najczęściej więc na klubik +ligi szybciutko uzbieramy ![]() I odgackowac się od Qrka ![]() ![]() Jak to nie masz... Oj Gacek się wk*rwi mówię Ci ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17992833]a poza tym myślisz, że Karola to taka święta?[/QUOTE] A może nie?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak kurde. Wypominajcie mi i przypominajcie Arki wszystko ![]() To był przypadek. ja tam Zbysia nie chcem! Mam Qrka! Mojego, mojego, mojego! I starczy mi! ![]() Cytat:
Ale brak Kadzia to takie osobiste wbicie noża w serce wielu kibicom... Ale mam nadzieję że Ciastek wie co robi. W końcu z ulicy go nie ściągnęłi... Amatorem nie jest. Siedzi w tym od wielu wielu lat i skoro ma jakiś system na grę chłopaków to pozostaje nam czekać na wyniki tego eksperymentu ![]() Cytat:
![]() Łańcuch Bartka jest dostosowany do potrzeb jego i moich. Nie musisz się martwić ![]() A to wszystko przez Was. jakbym się tutaj nie zaplątała pewnego przeklętego i felernego popołudnia to może i by sie dało mnie uratować... Ale teraz... Kaplica ![]() Cytat:
![]() Weźcie ze mnie zejdźcie ![]() ![]() I bardzo dobrze zrobiłaś. Wiosna idzie. Trzeba sobie rozrywek szukac wszelakich ![]() A tym bardziej że on fajny jest... czemu miałabys się nie umówić ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie pomagasz mi ![]() Zamówiłam w końcu to mniej kosmiczne... Praktyczniejsze mnie się wydaje się... Ale takie żółto czarne... z pszczółką np ![]() ![]() A dziecko i tak nie ma szans na prawidłowy rozwój... Z taką chrzestną... I chrzestnym... Notabene- Bartkiem ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania jest jedną z tych które uwierzyły więc wnioskuję że pojazd dotyczył Twojej zacnej persony ![]() A poza tym trudno w to nie uwierzyć skoro rano przy sniadaniu sama sie do wszystkiego przyznałaś... Gat demet, że nikt tego nie nagrał nooo ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie mógłby sie biedota na grze skupić pewnie ![]() ![]() Kupa Novotny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Znajoma mi własnie przywiozła mój PIT ![]() Złodzieje z US mają mi do oddania cała złotówkę ![]() Ale chyba poniżej 5 zł zwrotu oni nie uznają... ![]() ![]() ![]() Ania w przyszłym tygodniu sie wybiorę do Grodziska to pójdziesz ze mną w kolejeczce postać coooo... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na czasach jak robi przebieżki to się uśmiecha ![]() ![]() jakoś nigdy nie dażyłam go wielką sympatią.. jest mi obojętny ![]() pamiętam jak jeszcze grał w ZAKSIE i przyjechali na Radomia na mecz, jakoś chyba kwiecień był, słońca nie było. podjeżdża autokar ZAKSY a w środku siedzi Novotny w czarnych okularach ![]() osz kurna, poważna suma ![]()
![]() |
#2590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To trzymajcie ich a nie się pałętają luzem jak warzywa na wagę ![]() Jest jeszcze firma niszcząca psychikę oraz przedsiębiorstwo zajmujące się chrztem nowo wybudowanych hal ![]() Ty weź wyrwij takiego 2-metrowego chwasta ![]() Nie ![]() Masz ale do spółki z Klaudią ![]() ![]() ![]() Panujesz, czyli wybiłaś Mu z głowy bliższą przyjaźń z Jarskim ![]() Fakt swoje lata masz ale czy to znaczy, że wiesz co mówisz ![]() A kto powiedział, że mam pomagać. Boziu to dziecko będzie skrzywione od małego. Nie ma ratunku, nic z niego nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Ty tam odsiuraj się ode mnie z tą plotką ![]() I tak Ci się kurek nie trafi, no chyba że będziesz losować do skutku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ej no może chciał się polansić... albo kaca miał i chciał sie ukryć za przyciemnianym szkłem ![]() Nooo ba! Obkupię się za to na maxa ![]() Cytat:
![]() No jakżesz. Oczywiście, że ściągać. Kochanek to nie mąż! Posiadanie kochanka to bardzo nieładny wystepek. karalny! Ściągac kasę za kochanków! ![]() Zbijemy fortunę. Wykupimy Skrę i Sovię i jeszcze nam zostanie na jakieś drobne przyjemności ![]() ![]() To dzielenie to tak z dobrego serca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A najważniejsze partie sa w mojem posiadaniu ![]() No może ja nie wiem wielu rzeczy ale poza tym czego nie wiem to wiem wszystko ![]() ![]() No są takie sytuacje... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty to nigdy bogata nie będziesz, z takimi pomysłami. Po kiego grzyba wywalać kupę kasy i kupywać Skrę i Reso skoro można kupić za bezcen Politechnikę albo Olsztyn a potem ściągnąć tam mężów ( i tu będziecie sie musiały poświęcić i przekonać ich do przejścia, tylko na początku grzecznie jak nie będą chcieli po dobroci to się ich siłą weźmie za włosy i przyciągnie ![]() Jak jest Klaudia to inaczej gadasz ![]() Chyba że Jarski jest wtedy trzeba się dobijać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |||
Konto usunięte
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17988435]a ja mam coś dla Peggy, która jest notorycznie pomijana przez Karolę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tyle Pierra w jednym miejscu ![]() ![]() dobra kobieto nich ci bozia w siatkarzach wynagrodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to paranoja ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() druga opcja bardzo prawdopodobna ![]()
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie no ja sie rozrastać nie chcę ![]() Kobieto... Przecież ich się tam nie ściągnie ![]() ![]() ![]() Bo jak jest Klaudia to trzeba być grzecznym i miłym ![]() ![]() ![]() ![]() Aniaaa... Wklej Qrka cooo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tą pałą i 5 zetami to że jak to ile za udzielanie sie nowych osób? trudno, już nie ma odwrotu wybacz mi,mea kulpa ![]() no ba, u mnie dziś tak daje słoneczko, no właśnie, tym bardziej że ON jest super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- patrze wklejałyście foty swoich a o moim Miśku zapomniały, nieładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Zakorzenienie
|
Mądrości fejbuka
![]() Dziadek Lucjan mi doradził: Twarz masz tylko jedną, a pośladki dwa. Dlatego z makijażem zawsze eksperymentuj na pośladkach. (dobra rada nie jest zła ![]() Julian mi rzekł: Wy macie w sobie takie COŚ, my faceci tak jak leci nie mamy dość! Laska mi rzekł: masz mocno nasrane w głowie... sorki nic nie poradzę na to (kurna wszystko na tym fejsie wiedzą ![]() siatkarz na dziś: Frantisek Ogurcak (mrrr ![]() Bunia mi powiedziała: ach żeby mi się tak chciało jak mi się nie che.. (Bo Bunie wiedzą co mówią ![]() Komentarz Szpakowskiego: Znakomity wzwód Romario. (Zawstydził Jurka Mielewskiego i jego minetę xD ) ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tylko mężowi... Ale to akurat prawidłowe zachowanie ![]() Zastanowię się nad przebaczeniem... ![]() Bo oryginałom nikt nie dorówna... Ale dobre i podróby ![]() ![]() ![]() Drobne ![]() ![]() ![]() Jakas fota Bąka była. Nawet pałą za nią dostałam bo rzuciłam komentarz o trenowaniu do Cosmo ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-19 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tam Kurka ![]() nie no żart ![]() Cytat:
![]() nie kojarzę, muszę obczaić ![]() ![]() Arsenal - Barcelona w ćwierćfinale LM ![]() taki finał miał być ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Zakorzenienie
|
czy Wy już nie macie co innego do roboty tylko tu pisać,po to, żebym nie nadążała ?
![]()
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz, fota fotą ,ale za ten koment należała sie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba, że brzuch urośnie ![]() ![]() Karola rusz głową, przecież to mężowie i jak na mężów przystało zbyt wiele do powiedzenia nie mają ![]() ![]() Boshe znowu ten Kurek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Karola bierz przykład z Marti. Ona od razu załapała o co chodzi ![]() Bo to Karola wklejała czyli średnio co 3 zdjęcie młodego ![]() Cytat:
![]() Laska Cię dobrze zna ![]() I mówiłam, że na Kurka nie trafisz ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-19 o 14:48 Powód: bo Karola siedzi w mojej głowie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bartek: "Noo troszeczkę" ![]() ![]() ![]() Nie mogę z tego ![]() ![]() ![]() ![]() Też nie kojarzyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten "Azyl" to tak. Z Foster ![]() (a propos zmierzchowego ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj sorki no ![]() ![]() ![]() AVE MARTI!!!! Na trzy wszystkie: Raz dwa trzy AVE AVE AVE! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hola hola nie rozpędzaj się co?, monopol na wsyztskich? nie ma bata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak to? Jak nie będziemy uważać to urośnie mój brzuch czy jego?? ![]() Ale to nie można tak na siłe... Trzeba subtelnie. Z miłością i uczuciem... Po dobroci ![]() Chyba że faktycznie się będą baaardzo upierać to się inaczej sprawę załatwi... Ewa? Masz cały czas ten czajnik od babci?? Chyba... achhhh... Znowu ten Kurek. jak faaaajnieee ![]() ![]() ![]() Ja się tam nie wpraszała ![]() ![]() Już tak nie narzekajcie... Toż to najcudowniejsze zdjęcia ze świata siatkarskiego są ![]() Spadaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Możecie mi aparaty trzymać... Albo trzymac cos innego żeby ładniejsze zdjęcia wyszły ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Martita- ja tu mało pisze
![]() ![]() Karola aaa to dobrze kojarzę ;D (właśnie tam zaraz idę)
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | |
Zakorzenienie
|
żeby kto przegrał?
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazda bedzie robic zdjecia swojemu mezowi i git- kazda na swoj sposob uchwyci piekno ciala hasbenda ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- dora to ja spadam, zajrze tu jutro ![]() jedna prosba- NIE SPAMUJCIE ![]() na odchodne za udany weekend ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No dobra. na taką wersję wydarzeń jestem w stanie się zgodzić ![]() ![]() Do jutra... paaa ![]() Dobrze, nie będziemy ![]() Jak to mówią: Za bezpieczny weekend ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.