Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 09:20   #1981
gosza_25
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

ech dłuuuugo mnie tu u was nie było gaduły jedne
Co do bólu zęba to ostatnio też to przechodziłam masakra jednym słowem...ale jest bardzo fajna dentystka na ul. Sandomierskiej Polecam wszystkim którzy tak panicznie boją się dentysty jak ja
Odnośnie pracy nauczyciela jak każdy zawód ma swoje plusy i minusy...Ale nie jest to łatwa sprawa. Mój tż uczy w szkole więc coś o tym wiem Poza tym często rodzice są zbyt pretensjonalni...

Widzę że była też burzliwa rozmowa na temat wierszyków odnośnie kwiatów czy wina lub książki ja na pewno będę umieszczała taki wierszyk na swoich zaproszeniach I nie widzę w tym nic niestosownego Poza tym jeśli idę na wesele jako gość to w sumie żadna dla mnie różnica czy pojadę do kwiaciarni po bukiet kwiatów czy do sklepu po książkę czy ewentualnie do spożywczego po wino A mam przynajmniej świadomość że daje im coś co się przyda

No tak jak emir napisał- nimesil jest dobrym przeciwbólowym tylko właśnie na receptę...też wypróbowałam

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-03-19 o 09:26
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:22   #1982
Elena27
Przyczajenie

Witam drogie wizażanki.To mój pierwszy "występ" na forum.Mam do Was pytanko.Na czerwiec tego roku miałam zaplanowane wesele, no ale siła wyższa,niestety nie dojdzie do skutku.W zwiazku z tym chcę zapytać czy któraś z Was jest może zainteresowana zespołem Orion Band-wiem,że zespół cieszy się ogromną popularnością sam fakt,ze rezerwowałam go 2 lata temu.Jeśli chcecie uzyskac więcej informacji o konkretnym terminie piszczie na mój nr GG: 1047770
Elena27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:41   #1983
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selva9 Pokaż wiadomość
no brawo, widzę że na tym forum porządane są wyłącznie opinie typu piękne, śliczne, cudowne bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie, a jak ktoś tylko się z czymś nie zgodzi to od razu zostaje zaatakowany. Przejrzałam całe forum i widziałam że była już jedna która chciała wyrazić własne zdanie na temat odkrytych ramion.........potraktowa łyście ją tak pięknie że dziewczyna pewnie już tu nie zagląda. Powiedzcie mi zatem po co wam to forum skoro nie potraficie przyjmować do siebie informacji że ktoś ma odmienne zdanie niż Wy?
No przepraszam jeśli kogoś urażę...ale moim zdaniem to forum nie jest po to żeby pisać że np. ktoś jest małolatą bo bierze ślub w wieku 20 lat że ktoś jest hipokrytą bo coś tam robi, że ktoś oczekuje jakiś korzyści bo napisze żartobliwy wierszyk o książce w zaproszeniu...każdy się zapisuje na forum żeby się podzielić swoimi przygotowaniami, dowiedzieć się która fryzjerka czesze najfajniej w którym kościele ile się płaci za ślub, a nie po to żeby napisać jakiś wierszyk który się umieszcza na zaproszeniu i zostać obsypanym falą krytyki. Poza tym można napisać że komuś się to podoba czy nie ale nie krytykować się nawzajem...
Sukienki które wybieramy też są różne i jedne są w moim guście inne nie ale to nie jest powód żebym teraz np napisała na kogoś że jest bezguście bo wybrał sobie suknię z tiulu kiedy ja wolę koronkę. Nie o to chodzi w forum i myślę że madziastańczyk miała sporo racji pisząc że nie chce się tego czytać trochę bo to naprawdę jest męczące momentami...

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-03-19 o 10:11
Stary 2010-03-19, 10:20   #1984
gosi5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
No przepraszam jeśli kogoś urażę...ale moim zdaniem to forum nie jest po to żeby pisać że np. ktoś jest małolatą bo bierze ślub w wieku 20 lat że ktoś jest hipokrytą bo coś tam robi, że ktoś oczekuje jakiś korzyści bo napisze żartobliwy wierszyk o książce w zaproszeniu...każdy się zapisuje na forum żeby się podzielić swoimi przygotowaniami, dowiedzieć się która fryzjerka czesze najfajniej w którym kościele ile się płaci za ślub, a nie po to żeby napisać jakiś wierszyk który się umieszcza na zaproszeniu i zostać obsypanym falą krytyki. Poza tym można napisać że komuś się to podoba czy nie ale nie krytykować się nawzajem...
Sukienki które wybieramy też są różne i jedne są w moim guście inne nie ale to nie jest powód żebym teraz np napisała na kogoś że jest bezguście bo wybrał sobie suknię z tiulu kiedy ja wolę koronkę. Nie o to chodzi w forum i myślę że madziastańczyk miała sporo racji pisząc że nie chce się tego czytać trochę bo to naprawdę jest męczące momentami...
Tak mnie naszło czytając zaległości na forum...
A nie uwazasz, ze lepiej na forum od osób niezaangażowanych emocjonalnie, anonimowych bądź co bądź, zanim te wierszyk znajdzie sie w zaproszeniu usłyszeć, ze jest np. beznadziejny, niz usłyszeć to już po fakcie jak rozdamy zaproszenia z nietrafionym wierszykiem?
Uwagi sa po to by z nich korzytsac, nawet jak bardzo krytyczne i nieprzychylne.
W wiekszosci nie znamy sie, wiec przede wszytkim mozemy wyrazac opinie na temat tego co same widzimy i słyszymy na tym forum, a nie na temat konkretnych osób, chociaż jak juz zdarzyłam zauwazyc wiele z wizazanek bierze wszystko do siebie nie baczac na sens napisanych słów - nie da sie kogos ocenic nie znajac go, ale mozna ocenic pewne zachowania, wypowiedzi, jak i zakupione rzeczy - to jest cząstka którą możemy krytykowac lub pochwalać.
Jesli wyrazamy swoje opinie na forum, zamieszczamy sukienkę, czy wierszyk itp to chyba po to żeby usłyszec prawdę i jesli wszyscy mówią ze coś jest beee to moze to powinno nam dac cos do myślenia, może warto coś zmienić, popatrzyć z dystansu, bo moze to nasy gust kuleje i inni maja rację, bo widza to dystansu, bez naszych emocji?
gosi5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:24   #1985
ewelkafly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
17072010-zgadza się, że to tak się tylko wydaje, że nauczyciel to pracuje kilka godzin w tygodniu i luzik, ale wszyscy zapominają o pracy w domu. Do każdej lekcji przez pierwsze kilka lat trzeba się przygotować, napisać konspekt. W moim przypadku kilka razy w roku sprawdzić zeszyty( w podstawówce), sprawdzić parę dyktand i wypracowań...Wiem co to znaczy... choć mało kto to docenia-niestety.
Ja pracuję w szkole już trzeci rok i to w gimnazjum i powiem Wam że jestem bardzo zadowolona - niesamowita satysfakcja, gdy uczeń podchodzi i mówi "jak pani wytłumaczy to ta matematyka taka łatwa się robi". Co prawda w domu jest sporo roboty, dochodzą wywiadówki, rady pedagogiczne i problemy wychowawcze ale nie zamieniłabym pracy na żadną inną. A zarobki też nie są takie złe.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez 17072010 Pokaż wiadomość
Ja skończyłam fizykę i informatykę. Uczę obecnie w 3 szkołach- liceum i 2 technikach... co do pensji.... hmmmmm..... za etat wychodzi mi na rękę 1400zł z groszami. Tylko z tym czasem w tygodniu to jest tak że dziś miałam 6 godzin a do domu dotarłam po 4, bo zawsze jeszcze "coś", do tego musze się na jutro przygotować, napisać sprawdziany itp.... nie mówiąc o sprawdzeniu tych co dziś były do tego mnóstwo papierkowej roboty i wymagań dyrekcji.... gdyby nie te chwile wolnego to po roku pracy chyba bym już zwariowała
Długo pracujesz w zawodzie? Chyba jesteś na stażu skoro masz taką pensję? Przy kolejnych awansach jest zdecydowanie lepiej.
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:28   #1986
gosza_25
Rozeznanie

[QUOTE=ewelkafly;17989690]Ja pracuję w szkole już trzeci rok i to w gimnazjum i powiem Wam że jestem bardzo zadowolona - niesamowita satysfakcja, gdy uczeń podchodzi i mówi "jak pani wytłumaczy to ta matematyka taka łatwa się robi". Co prawda w domu jest sporo roboty, dochodzą wywiadówki, rady pedagogiczne i problemy wychowawcze ale nie zamieniłabym pracy na żadną inną. A zarobki też nie są takie złe.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

No to tylko pogratulować
Ja bym się kompletnie nie nadawała do nauki w szkole Ja jak pisałam pracę mgr miałam część badań przeprowadzanych w gimnazjum. Jeju jak widziałam jak sobie ci nauczyciele nie mogli poradzić z ta młodzieżą żeby ich uspokoić chociaż na chwilę to tak sobie pomyślałam że rok takiej pracy a później kolejny na urlopie zdrowotnym

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-03-19 o 10:31
Stary 2010-03-19, 10:52   #1987
gosi5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selva9 Pokaż wiadomość
no brawo, widzę że na tym forum porządane są wyłącznie opinie typu piękne, śliczne, cudowne bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie, a jak ktoś tylko się z czymś nie zgodzi to od razu zostaje zaatakowany. Przejrzałam całe forum i widziałam że była już jedna która chciała wyrazić własne zdanie na temat odkrytych ramion.........potraktowa łyście ją tak pięknie że dziewczyna pewnie już tu nie zagląda. Powiedzcie mi zatem po co wam to forum skoro nie potraficie przyjmować do siebie informacji że ktoś ma odmienne zdanie niż Wy?
Zapewniam Cie zaglądam, bo w przeciwieństwie do wielu wizazanek, mam dystans do samej siebie i krytyki. Grunt to miec wlasne zdanie, ale byc też otwartm na opinie innych, a dyskusja o ktorej wspomniałas, mnie tylko ugruntowała w przekonaniu, ze to co napisałam jest czystym odbiciem tego co sie dzieje w naszym społeczeństwie..., kto czyta uwaznie zrozumie, ale azdy ma prawo do wąłsnych przemyśleń.

Co do wierszyków, które Ci sie nie spodobały jako narzucające obowiazek preznetów itp. Sama zamieściłam wierszyk w zaproszeniu odnośnie kwiatów ale najpierw przejrzałam sterty innych wierszyków, zeby znaleźć coś delikatnego, nie narzucającego sie, tak żeby pozostawić Gościom wolność wyboru, ale im tez podpowiedzieć cos od siebie - wydaje mi sie ze o to powinno chodzić w takich wierszykach. Nie mozna nikomu narzucac z góry co i czy wogóle ma coś przynieść - niech gosice sami decydują wg własnego zdania i finansowych możliwosci - bo albo checmy miec gosci albo prezenty. Są osoby, które uwazaja, ze bez prezentu/kasy nie wypada isć na ślub czy wesele, tez tak uważam, ale nadal jest wiele osób, które uważają, że sama ich obecnosć na weselu jest wystarczajacym prezentem .....tylko rzadko sie do tego chcą przyznac...

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez 17072010 Pokaż wiadomość
Ja skończyłam fizykę i informatykę. Uczę obecnie w 3 szkołach- liceum i 2 technikach... co do pensji.... hmmmmm..... za etat wychodzi mi na rękę 1400zł z groszami. Tylko z tym czasem w tygodniu to jest tak że dziś miałam 6 godzin a do domu dotarłam po 4, bo zawsze jeszcze "coś", do tego musze się na jutro przygotować, napisać sprawdziany itp.... nie mówiąc o sprawdzeniu tych co dziś były do tego mnóstwo papierkowej roboty i wymagań dyrekcji.... gdyby nie te chwile wolnego to po roku pracy chyba bym już zwariowała
po studia technicznych (mgr inż) przez pierwsze dwa lata pracy moja pensja wynosiła od 790 do 1100 na rękę - 8 godzin pracy dziennie plus częste nadgodziny (średnio 1-2 razy w tygodniu) - od 7.00 rano dp 21.00 wieczorem, za które nikt mi nie płacił. Prze te dwa lata miałam raptem tydzień urlopu, nastpene dwa lata zarabiałam jakies 1300-1900, teraz jest troche fajniej, choć ciagle w plecy z urlopem
etat nauczyciela=18 godzin+kilka rad pedagogicznych i wywiadówek+ praca w domu,
etat wiekszosci pozostałych = 40 godzin+nadgodziny+kilka narad+praca w domu...

Edytowane przez gosi5
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:23
Stary 2010-03-19, 11:13   #1988
trooskava
Zadomowienie

Moje drogie a ja wpadłam na taki oto pomysł
proszę o radę czy to bedzie miało rację bytu czy nie

otóz wiem ze nie chce rzucac na oczepinach welonem bede rzucała bukietem kwiatów . Miałam w planach zamowic osobny bukiecik do rzucacnia.

Ostatnio wpadło mi do głowy by zakupić na Allegro lub chociazby w empiku taki bukiet z cukierków. Orginalny, trwalszy i na pewno inny oczywiści osoba która złapie bukiet zatrzyma go

I teraz co sądzicie o tym.

Taki słodki bukiet to dobry pomysł czy lepiej pozostać przy tradycyjnym bukiecie z żywych kwiatów zaznaczam ze tak czy siak welonem rzucać nie będę
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:16   #1989
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość

otóz wiem ze nie chce rzucac na oczepinach welonem bede rzucała bukietem kwiatów . Miałam w planach zamowic osobny bukiecik do rzucacnia.

Ostatnio wpadło mi do głowy by zakupić na Allegro lub chociazby w empiku taki bukiet z cukierków. Orginalny, trwalszy i na pewno inny oczywiści osoba która złapie bukiet zatrzyma go

Taki słodki bukiet to dobry pomysł czy lepiej pozostać przy tradycyjnym bukiecie z żywych kwiatów zaznaczam ze tak czy siak welonem rzucać nie będę
Bardzo fajny pomysł Pierwsze słyszę o bukietach z cukierków
Stary 2010-03-19, 11:30   #1990
gosi5
Raczkowanie

Cytat:

bardzo fajny pomysł, ja raz dałam worek cukierków opakowany w celafonie, wstazki niczym kwiatki, innym razem kupilismy ze znajomymi drewniane łopatki kuchenne, a w kwiaciarni dodano do tego ozdoby kwiatowe, liście, wstażki itp i był taki drewniany bukiet AGD
Stary 2010-03-19, 12:08   #1991
srubka87
Zadomowienie

Gosi-masz rację, że nauczyciele nie mają najgorzej. Nie miałam na myśli, że nauczyciele mają tak źle. Jest to fajna praca, dająca satysfakcję no i później sporo czasu w domu, który można poświęcić rodzinie. Chodziło mi o to, że przez pierwsze lata(2-3) praca nie kończy się na szkole, ale do każdej lekcji trzeba się przygotować. Później staje się to po części rutyną, świetnie znamy pogram itd. Wiadomo każdy zawód ma swoje dobre i złe strony.
ewelkafly- oo kolejna nauczycielka
Trooskava-b. fajny pomysł. Hmm może i ja nie będę rzucała welonem... Kiedyś widziałam taki bukiecik-są śliczne, a jeszcze fajniejsze są całe ze smoczków, które można dać świeżo upieczonej mamie
Lowczyni-biedna jesteś. Wiem co to ból zęba, współczuję

Dziewczynki chyba wiosna wreszcie nadchodzi

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-03-19 o 12:33
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:26   #1992
trooskava
Zadomowienie

No kochane to ciesze sie ze i wams ie to podoba teraz musze tylko TŻta przekonać ale pojdzie mi gladko :P ostatnio we wszystkim mi w koncu ustępuje

jak zakupie taki bukiecik to wrzuce fociaka

w empiku są z żelek zrobione w celafonie B.ładnie to wygląda
Stary 2010-03-19, 12:31   #1993
Meana1
Rozeznanie

A ja widzę że dziewczyny zarzucają niektórym wizażankom że nie lubią krytyki i nie czytają ze zrozumieniem a prawda jest taka że same też nie umieją czytać ze zrozumieniem.

Cały czas próbujemy przekazać Wam, że RÓŻNE OPINIE SĄ TUTAJ JAK NAJBARDZIEJ POŻĄDANE, ALE WYRAŻAJCIE JE W SPOSÓB KULTURALNY NIE OBRAŻAJĄC PRZY TYM NIKOGO. TAK SAMO JAK WY MACIE PRAWO WYRAZIĆ SWOJĄ KRYTYKĘ TAK SAMO KTOŚ INNYM MA PRAWO MIEĆ INNE ZDANIE, CHOĆ WY SIĘ Z TYM NIE ZGADZACIE.

Alice czekam na zdjęcie butów. Ile za nie zapłaciłaś? I czy rzeczywiście rozmarówka jest trochę inna?
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:40   #1994
Lowczyni
Zakorzenienie

Dziękuje wszystkim za rady odnośnie leków przeciwbólowych i za współczucie również. Wykrakałam tą noc i do 5 nie spałam. Ale póżniej mi się udało i wstałam dzisiaj o 10.30 (mam zwolnienie z pracy). Wziełam antybiotyk no i troszkę znów mnie ćmi, ale jest duża różnica. Idę później do dentystki to poproszę aby mi przepisała Nimesil.

Trooskava superowy pomysł, chyba Ci go skradnę Dziewczynki jak ktoś ma zdjęcie takich bukiecików niech wrzuci bo nigdy czegoś takiego nie widziałam. A i gdzie takie cudo zamówić?

Co do pracy nauczyciela hmmm sama uczę w niektóre weekendy w szkole pomaturalnej kosmetycznej. Powiem tak że na pewno lepiej się pracuje z ludźmi którzy mają po 19 lat niż 10 Ale praca jest wymagającą przez pierwszy rok na każde zajęcia musiałam zrobić sobie i studentką porządny wykład, później przygotować testy sprawdzające. Ale w tym roku korzystam z tego co zgromadziłam w tamtym.
Ale powiem że tyle wakacji, ferii, świąt, mniejsza ilość godzin pracy to niesamowita gradka i gdybym miała możliwość na stałe przenieść się do szkolnictwa chętnie bym to zrobiła. A satysfakcja z tej pracy też jest wielka jeśli człowiek robi to co lubi i ma dar przekazywania swej wiedzy A co do rodziców zawsze byli różni tak jak zawsze są dzieci które chcą się uczyć albo nie.
Stary 2010-03-19, 12:48   #1995
srubka87
Zadomowienie

Oto i one(przykładowe),a poniżej strona gdzie są różne, różniastehttp://allegro.pl/item948263792_slic...nowe_3080.html
Stary 2010-03-19, 12:49   #1996
pupsik
Przyczajenie

a dziewczyny takie cukierkowe bukieciki robia na bazarach i z tego co kojarze to jeszcze w kwiaciarni os. na Stoku blok 68 calkiem fajnie wygladaja
Stary 2010-03-19, 12:51   #1997
Lowczyni
Zakorzenienie

Srubka środkowy tzn 2 rewelacja
Stary 2010-03-19, 12:51   #1998
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A te cukierki nie wylecą jak panna młoda zrobi porządny zamach albo jak panienki się będę bić o niego?

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:57   #1999
trooskava
Zadomowienie

eee tam jak sie zaczna bić to i zwykłe kwiaty bedą poszarpane a welon podarty :P

a cukierki zazwyczaj są na drucikach umocowane także czawsze cos tam przetrwa
Stary 2010-03-19, 13:13   #2000
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Srubka środkowy tzn 2 rewelacja
Mnie tez się ten drugi najbardziej podoba.
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:44   #2001
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:

no ja też nie miałam zamiaru rzucać welonem i myślałam o swoim bukieciku aaaaaaale skradnę Ci ten pomysł kochana super

srubka87 środkowy mi się najbardziej podoba

Meana1 przyznaję całkowitą rację temu co napisałaś

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-03-19 o 13:52
Stary 2010-03-19, 13:52   #2002
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
no ja też nie miałam zamiaru rzucać welonem i myślałam o swoim bukieciku aaaaaaale skradnę Ci ten pomysł kochana super

srubka87 środkowy mi się najbardziej podoba
cieszę sie że i wam ten pomysł przypadł do gustu Kradnij ile wlezie
Stary 2010-03-19, 13:58   #2003
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
cieszę sie że i wam ten pomysł przypadł do gustu Kradnij ile wlezie
hihihi a no ukradnę na pewno Bo rozwiązałaś mi kochana problem z bukietem A ja się martwiłam co będzie jak spadnie jak będę nim rzucała albo jak się rozpadnie albo jak coś tam się z nim stanie a chciałam sobie go zostawić później na pamiątkę A tu proszę Super rozwiązanie
Stary 2010-03-19, 13:59   #2004
fallsi
Przyczajenie

Cześć,
czy któraś z Was zawędrowała w końcu do sauny infrared na krakowskiej? I może potwierdzić, że rzeczywiście się tam znajduje?
fallsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:18   #2005
gosi5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fallsi Pokaż wiadomość
Cześć,
czy któraś z Was zawędrowała w końcu do sauny infrared na krakowskiej? I może potwierdzić, że rzeczywiście się tam znajduje?
sucha sauna jest przy basenie na krakowskiej
Stary 2010-03-19, 15:21   #2006
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fallsi Pokaż wiadomość
Cześć,
Nie zdązyłam tam zawędrowaćbo ćwicze w Symetris i brak mi po prostu czasu tyle wizażanek i nie tylko chce mnie odwiedzić Ale ja dzowniłam, moja koleżanka również i jest na pewno na podczerwień 40 groszy za minutę
Stary 2010-03-19, 15:58   #2007
me333
Raczkowanie

GG do me333

Dziewczyny mam sukienkę szybko poszło, zmierzyłam chyba z 15 ale tylko w dwóch salonach i do ścisłego finału przeszły trzy kreacje no i stało się, wygrała ta strasznie mi się spodobała, wiem że ma sporo świecidełek przy gorsecie, ale cóż, w końcu mam błyszczeć w dzień własnego ślubu
Stary 2010-03-19, 16:05   #2008
gosza_25
Rozeznanie

ładniutka a wcale nie ma aż tak sporo tych świecidełek najważniejsze że dobrze się w nej czujesz a gdzie kupowałaś?

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-03-19 o 16:07
Stary 2010-03-19, 16:17   #2009
me333
Raczkowanie

GG do me333

Sukienka z salonu Anna na Kościuszki a i jeszcze zamówiłam zaproszenia podobne do tych tylko bez tej białej karteczki z przodu i maja inny kolor wstążeczki 3.30zł z personalizacją więc nie tak źle, jak je odbiorę to wstawię fotki
Stary 2010-03-19, 16:48   #2010
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez me333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam sukienkę szybko poszło, zmierzyłam chyba z 15 ale tylko w dwóch salonach i do ścisłego finału przeszły trzy kreacje no i stało się, wygrała ta strasznie mi się spodobała, wiem że ma sporo świecidełek przy gorsecie, ale cóż, w końcu mam błyszczeć w dzień własnego ślubu
śliczna sukieneczka

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości