Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 15:13   #871
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Ale w mojej klasie są agenci. Kolega spóźnił się i nie było go na zdjęciach na studniówce. Wstawili na nk zdjęcie z doklejonym kolegą.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
szczerze to Beata mnie z rana rozbawiła.

i przyszła do mnie paczka ze ********* (edit: nie wiedziałam, że wykropkowuje ale może to i lepiej ) i też się cieszę, aż z radości zaraz się umyję nowym żelem
Cieszy mnie to.

Skąd paczka?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:16   #872
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

Fajnie Ciii.
Gdybym ja się myła tylko wtedy, gdy jestem szczęśliwa, to bym nie miała przyjaciół..

A, czytam książkę i przytoczę Wam jedno zdanie: Z powrotem wchodząc w tę rolę, którą pełnił z tytułu swego zawodu, zawiózł Humbertów do ich rezydencji, przez całą zaś drogę Waleria gadała, a Humbert Groźny naradzał sę z Humbertem Małym, czy Humbert Humbert powinien zabić ją czy raczej jej kochanka, czy też oboje, a może raczej nikogo.

Myślałam, że ja bywam dziwna, ale to już ewidentnie razi. ;p
ja się z nowego żelu cieszyłam, musiałam przetestować

Hubert Huber Hubert Hubertowi Hubert
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:35   #873
star15
Zakorzenienie

Cytat:
ja się z nowego żelu cieszyłam, musiałam przetestować

Hubert Huber Hubert Hubertowi Hubert
Dobra dobra

HuMbert!
No naprawdę, czytałam to zdanie kilkakrotnie i skapitulowałam w końcu..

Moja klasa dziś była w PUPie, ja nie poszłam (bo kto organizuje takie wycieczki na dwóch ostatnich -7-mej i 8-mej w dodatku! lekcjach w piątek? )
Wróciłam do domu i oglądałam mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Jestem nienormalna, tylko się nakręciłam, bo niektóre były naprawdę ładnie urządzone - wiecie, że za 1200zł + opłaty przy odrobinie szczęścia można wynająć kawalerkę ok. 30m2 w Warszawie blisko centrum?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:19   #874
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno wyprostuje, ona wie co robi

wow, sama płacisz rachunki ?
mi się też nie chce, głowyy nie mam do tegoooo
mam nadzieję, bo wyszłam z płaczem od niej.
a no sama, przez internet. dla mamci to czarna magia. A po co ma iść na pocztę płacić.

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
C

DOSTAŁAM 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cm ok::cmo k:

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
kocham wiosnę przyszłam na świat wiosną. ahh jaka to piękna pora roku(oprócz tegoroczny maj)
ja też kocham wiosnę ten maj też będzie fajny, "gÓpia" matura tego nie zepsuje!!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Mówiłaś jej to?
nie zdążyłam, bo ona powiedziała to jak wychodziłam, zapytałam ją który, a ona, że oba. Nie mam mowy, że pozwolę jej zdjąć aparat jak mi się nie będzie podobało. oł noł.

Cytat:
dziś przy okazji mówili o polskim odpowiedniku tego Niemca co zamkną dzieci w piwnicy i robil im dzieci itd. nie pamietam jak on się nazywal coś na F?
w kazdym razie koleś był niezły... uprawiał seks z córką, namawiał zone do robienia tego z synem, dzieci razem ze sobą mieli...
i dostał... 8 lat?! a zona (pomagała mu) 4 lata <mdleje>
8 lat nie komentuje tego chorego prawa.

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
Powiem tak... odradzam najgorszemu wrogowi
Kocham angielski, kocham uczyć, od dziecka chciałam zostać nauczycielką, mnóstwo czasu spędziłam za dzieciaka na dodatkowych zajęciach, zdobywając kolejne certyfikaty, ale na studiach zabili we mnie wszystko co było możliwe. Studia filologiczne są dla wytrwałych, nie są łatwe, nie są piękne i urocze. Po pierwszych zajęciach byłam w takich szoku, że nie policzyłabym do dziesięciu po angielsku. Wyszłam z nich, zadzwoniłam do faceta i powiedziałam, że pomyliłam kierunek, że się nie nadaję, że co ja najlepszego zrobiłam, że ja tu nie pasuję i nie dam sobie rady. Wyłam całe popołudnie. On kazał mi isć na resztę zajęć. Na następnych było lepiej, ale po pierwszym dniu stwierdziłam, że MATURA w Polsce to PIKUŚ - Pan Pikuś (Wiem, że Was dobijam )
Teraz nie żałuję. Uczę obecnie w Prywatnej Szkole Języków Obcych i zarabiam. Robię to co kocham. Co zawsze chciałam robić. Gdybym jednak miała jeszcze raz zdecydować nie wybrałabym filologii.
Oczywiście nie odradzam. To są moje osobiste przemyślenia. Mnie sporo nerw, wysiłku i pracy kosztowały te studia. Nadal kosztują. Rok temu wylądowałam, aż w szpitalu. Czasami człowiek na zajęciach czuje się jak debil. Pytają się go o coś i nie umie się odpowiedzieć. Trzeba być cały czas mocno skupionym. Nie ma spania na wykładach czy ćwiczeniach tym bardziej. Nie uważasz wylatujesz z wątku i możesz iść od razu do domu. Ilość literatury do przeczytania np. na literaturę amerykańską była porażająca. Mało tego, ja niektórych wierszy po polsku nie umiem zinterpretować, a co dopiero po angielsku kiedy większości słów po prostu się nie zna. Nie oszukujmy się nikt nie jest chodzącym słownikiem, ani encyklopedią. Moim przyjacielem był słownik rano, w południe i w nocy. Egzaminy ustne - NIENAWIDZĘ Nie ma nic bardziej stresującego. Nie da zdać się ich z tzw. 'palcem w du.pie'. Nie umiesz, to spadaj. Do każdych studiów trzeba odpowiednio podejść i mieć determinację, ale do tych wyjątkowo.
Mało tego, ja nigdy nie ćwiczyłam swojego języka ang. za granicą. Inni z mojego roku mieli rodziny w USA, mieszkali w Anglii kilka lat, pracowali gdzieś za granicą i byli ogólnie mówiąc : dziwni.
Dlatego też gdy przeszłam 2-letni terror postanowiłam zmienić otoczenie i 'działalność' edukacyjną, bo stwierdziłam że jak jeszcze raz usłyszę wykład w tym języku to serdecznie zwymiotuję
ja od zawsze chciałam iść na filologię angielską, ale kierunek ten nie bardzo mi się podoba. No ale fajnie, że Tobie się udało przejść te studia.
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
chiddy, jak wspomniałaś o prywatnej szkole językowej to przypomniałaś mi o takiej jednej su.ce. Przysięgam, że to taka rasowa, wredna, su.ka.
Dziś na próbnej z matmy mnie pilnowała [uczy też w moim liceum], na samiuśkim początku matury zauważyłam, że bateria w kalkulatorze mi się rozlała i nie miałam drugiego kalkulatora. Pytam jej czy może są w sekretariacie [bo mają wszystko i można bez problemu pożyczać], a ona spojrzała takim zimnym wzrokiem i mówi 'no to trudno, piszesz bez kalkulatora'. Ale jedna dziewczyna mnie uratowała. Pożyczyła mi taki oczoje.bnie różowy kalkuator. Ale po oczach dawało.
rasowa su.ka, uwielbiam to hasło sikaam.

dobry;*
spr. z polaka był taki sobie...no ale nie ważne, gdzieś mam oceny.
byłam u fryzjera, obcięłam sobie końcówki, ale nie za wiele. Mama przeżywa, że wydałam 20 zł i w ogólnie nie widać żeby coś mi robiła.

kupiłam farbę na ścianę, kolor orzech włoski. Dzisiaj będę malowała oł jee.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:40   #875
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
HuMbert!

Moja klasa dziś była w PUPie, ja nie poszłam (bo kto organizuje takie wycieczki na dwóch ostatnich -7-mej i 8-mej w dodatku! lekcjach w piątek? )
Wróciłam do domu i oglądałam mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Jestem nienormalna, tylko się nakręciłam, bo niektóre były naprawdę ładnie urządzone - wiecie, że za 1200zł + opłaty przy odrobinie szczęścia można wynająć kawalerkę ok. 30m2 w Warszawie blisko centrum?
M? jeszcze lepiej...

ja się też zawsze tak szybko nakręcam czymś (wczoraj np. samochodem nie wiem po co w ogóle tego szukałam, skoro by mógł tylko stać i się brudzić )
nawet nie wiedziałam, że można coś z tyle znaleźć, super

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
a no sama, przez internet. dla mamci to czarna magia. A po co ma iść na pocztę płacić.

ja też kocham wiosnę ten maj też będzie fajny, "gÓpia" matura tego nie zepsuje!!

ja od zawsze chciałam iść na filologię angielską, ale kierunek ten nie bardzo mi się podoba. No ale fajnie, że Tobie się udało przejść te studia.

szalejesz dla mojej też czarna magia, woli iśc na pocztę

dokładnie - zgadzam się, ja i tak maja nie mogę się doczekać

i z filologią mam podobnie zawsze chciałam na to iść, ale nigdy mi się nie podobał ten kierunek - właśnie ze względu na wady, które wymieniasz.

łał, wszyscy malują ja dziś pomalowałam jeden element od drzwi u siebie w pokoju

w związku, że jestem rozklapciocha i stać mnie dziś na niewiele konstruktywnych rzeczy, to oglądam sobie Matrixa do prezentacji oł je.
Stary 2010-03-19, 17:02   #876
czijo
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
Trochę mnie tu nie było, bo generalnie nie miałam do powiedzenia nic ciekawego xd ale dziś byłam na dniach otwartych UEK i UJ i postanowiłam podzielić się wrażeniami

Po pierwsze: w życiu bym się nie spodziewała, że najładniejszy facet, jakiego tego dnia spotkam będzie obsługiwał stoisko japonistyki UJ.
Po drugie: UEK zawaliło sprawę, albo to ja miałam zły humor kiedy tam byłam, bo wydawało mi się, że było dużo nudniej niż rok temu.
Po trzecie: UJ spieprzył logistykę, ale kiedy już się znalazło Pokój z Ulotkami, to było tam fajnie. Tylko ciasno i duszno.
Po czwarte: muszę Wam powiedzieć, że ludzie z kulturoznawstwa wyglądają TOTALNIE jak ludzie z kulturoznawstwa jakkolwiek studenci generalnie niewiele się różnili między sobą (no dobra, widać było, gdzie są nauki ścisłe ), to jak patrzyłam na tych z kulturoznawstwa, to brakowało mi w tym obrazku tylko jointów
Po piąte: mam toooooooonę makulatury
Po szóste: nie rozwiałam sobie żadnych wątpliwości. Przeciwnie - mam ich jeszcze więcej

Za tydzień AGH.
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 17:56   #877
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Trochę mnie tu nie było, bo generalnie nie miałam do powiedzenia nic ciekawego xd ale dziś byłam na dniach otwartych UEK i UJ i postanowiłam podzielić się wrażeniami

Po pierwsze: w życiu bym się nie spodziewała, że najładniejszy facet, jakiego tego dnia spotkam będzie obsługiwał stoisko japonistyki UJ.
Po drugie: UEK zawaliło sprawę, albo to ja miałam zły humor kiedy tam byłam, bo wydawało mi się, że było dużo nudniej niż rok temu.
Po trzecie: UJ spieprzył logistykę, ale kiedy już się znalazło Pokój z Ulotkami, to było tam fajnie. Tylko ciasno i duszno.
Po czwarte: muszę Wam powiedzieć, że ludzie z kulturoznawstwa wyglądają TOTALNIE jak ludzie z kulturoznawstwa jakkolwiek studenci generalnie niewiele się różnili między sobą (no dobra, widać było, gdzie są nauki ścisłe ), to jak patrzyłam na tych z kulturoznawstwa, to brakowało mi w tym obrazku tylko jointów
Po piąte: mam toooooooonę makulatury
Po szóste: nie rozwiałam sobie żadnych wątpliwości. Przeciwnie - mam ich jeszcze więcej

Za tydzień AGH.
Hmm zawsze wiedziałam, że japonistyka to fajny kierunek nie no żartuję albo nie

A byłaś może na stoiskach innych filologii ? tak przypadkiem Bo ja miałam jechać na te dni otwarte UJ, ale w końcu nie wyszło. Na UP we wtorek w sumie też nie chce mi sie jechać
A właśnie, a jak oni mają z tymi opłatami za kierunki ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 18:11   #878
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Hmm zawsze wiedziałam, że japonistyka to fajny kierunek nie no żartuję albo nie

A byłaś może na stoiskach innych filologii ? tak przypadkiem Bo ja miałam jechać na te dni otwarte UJ, ale w końcu nie wyszło. Na UP we wtorek w sumie też nie chce mi sie jechać
A właśnie, a jak oni mają z tymi opłatami za kierunki ?
Nie byłam tak stricte... obchodziłam stoisko filologiczne dookoła i lampiłam się na pana japonistę
Hm, opłaty za kierunki? Ale chodzi Ci o filologie niestacjonarne czy o opłaty rekrutacyjne czy o co. Bo nie kumam
W UP nawet sama nazwa jest nudna, nie jedź xd poza tym tam trudniej się dostać niż na UJ
Stary 2010-03-19, 18:12   #879
martus9191
Zakorzenienie

Kurcze ale mam mętlik w głowie z tą rejestracją...
Bo Beata pisałaś że do końca marca, a teraz czytam ich statut i jest taki tekst:
3. Terminy elektronicznej rejestracji, wykaz niezbędnych dokumentów oraz terminy i tryb ich składania, na studia stacjonarne i niestacjonarne
zostaną podane do
końca kwietnia 2010 roku.

:conf used:

Może mi się uda we wtorek na dni otwarte pojechac to się czegoś więcej dowiem
A wczorajsze wyjście jak najbardziej udane
No
No taka zadowolona chodzę że aż mi się uczyc chce

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 18:19   #880
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
70% to dobrze, jak na to, że nie wszystko robiliście

mame musze wykorzystać, żeby mi podrukowała z matmy, bo wypadałoby cokolwiek powtórzyć do tej matury
Do 85-90% chciałabym dobić tak samo matma. Do tego >70 wystarczy z angola, a >50-60 z niemieckiego. To daje ponad 850 punktów i bramy IFE dla mnie otwarte na każdy kierunek jaki sobie zamarzę (od 700 liczyłam, że można się dostać na EiT )

Ja z kompa robię. Nie opłaca mi się drukować 12 czy 13 stron, żeby robić to dwie godziny
Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Spoko, ostatnio byłam Agnieszką. Ja nie mam prezentacji, więc nie muszę się męczyć Temat mam taki, że mogłam dużo rzeczy pod to podciągnąć, więc stwierdziłam, że wezmę książki, które i tak już czytałam, żeby się nie przemęczyć Nie podobają mi się te myślniki i gwiazdki, no ale mówiła, żeby tak robić. Dzisiaj oddałam i już mam spokój chociaż z tym.
Ja też, broń Boże. Mam tylko reprodukcje 4 obrazów (we wtorek mamy wertować z kolegą wszystkie zbiory polonistki i szukać ich sobie ) i kartkę z cytatami.
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
wpadłam się pożegnać ;*

dzień dobry i miłego weekendu, do niedzieli mnie nie ma, wdycham jod nad Morzem.
baja ;*
Tej to dobrze
Baw się dobrze
Cytat:
ale do nauki dalej nie mam ochoty
nienawidzę tych dni, jestem taka... rozklapciocha.
wyglądam dokładnie tak ->
A u mnie dzisiaj te dni wyglądają tak -> normalnie nie wiem aż, co się dzieje (jedno opakowanie YAZu i takie cuda )
Cytat:
A, czytam książkę i przytoczę Wam jedno zdanie: Z powrotem wchodząc w tę rolę, którą pełnił z tytułu swego zawodu, zawiózł Humbertów do ich rezydencji, przez całą zaś drogę Waleria gadała, a Humbert Groźny naradzał sę z Humbertem Małym, czy Humbert Humbert powinien zabić ją czy raczej jej kochanka, czy też oboje, a może raczej nikogo.
Kto to pisał? Ferdydurke mi się przypomniało
Cytat:
Ale w mojej klasie są agenci. Kolega spóźnił się i nie było go na zdjęciach na studniówce. Wstawili na nk zdjęcie z doklejonym kolegą.
W tym kalendarzu co dostałyśmy na Dzień Kobiet było jedno zdjęcie grupowe chłopaków. Robili na początku i N. się spóźnił. To była taka mała tablica z biblioteki, tam narysowany ludzik i podpisane "N." i nawet ramię M. dorysowane
Cytat:
mam nadzieję, bo wyszłam z płaczem od niej.
Ja płacę internet, telefony i tv, tzn zrobiłam zlecenia stałe i polecenia zapłaty w sumie jeszcze tylko wodę i prąd, ale to się zbieramy z tatą od roku, żeby zrobić z ich konta, bo na moje za duże rachunki
Płacenie na poczcie jest gÓpie. Już się lepiej do banku przejść i bezpłatnie to zrobić

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Moja mama ostatnio usłyszała w radiu "Chuck Norris znajdzie na politechnice ładną dziewczynę", coś takiego, w tym sensie. Dwa dni się z tego śmiała
Będę łamać konwenanse

-----
Siedzę sobie u Tżta ze swoim laptopem
A dzisiaj taki sprawdzian z matmy dowaliła, że po raz pierwszy chyba w życiu miałam sytuację, że kompletnie nie wiedziałam na klasówce z matmy, jak zadanie zrobić
Ale się nie łamię, już je umiem. Najważniejsza matura, pie... jej klasówkę
I tak mam dobry humor

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 18:24   #881
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
uwielbiam Cię
Już wiem dlaczego kiedyś tak mnie ciągnęło na kulturoznawstwo
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 18:25   #882
parodia
Zakorzenienie

Brakuje mi dwóch okien i cegły do domku na Farmie Kto mnie lubi?

Wiecie, że mam teraz 5 dni wolnego?
Nie licząc we wtorek szukania tych obrazów od 8.30, angielskiego o 17, w środę 9-12 fizyki i niemieckiego o 19. Ale to się wytnie^^

Stary 2010-03-19, 18:50   #883
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie byłam tak stricte... obchodziłam stoisko filologiczne dookoła i lampiłam się na pana japonistę
Hm, opłaty za kierunki? Ale chodzi Ci o filologie niestacjonarne czy o opłaty rekrutacyjne czy o co. Bo nie kumam
W UP nawet sama nazwa jest nudna, nie jedź xd poza tym tam trudniej się dostać niż na UJ

Chodziło mi o takie wiesz.. rekrutacyjne właśnie

A no no, pisałaś mi kiedyś na fb

A moj tż dziś nie przyjeżdża, bo ma jeszcze jakieś zaliczenie .. ehh szkoda. Siedze sobie, oglądam Herosów, a później do koleżanki
Stary 2010-03-19, 19:06   #884
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość

Chodziło mi o takie wiesz.. rekrutacyjne właśnie
A to na UJ trzeba płacić za każdy kierunek osobno 80 zł chyba. I to chyba nie że raz za wszystkie, tylko za każdy na inny numer konta a maksymalnie można chyba na trzy.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
uwielbiam Cię
Stary 2010-03-19, 19:33   #885
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

dobry wieczór

hah.
co za dzień, wycieczka na wykłady na wydział prawa
najpierw z 2 koleżankami poszłam po kiosku po bilety i wszyscy pojechali bez nas.
to my do samochodu.
i podeszwa mi w błocie odpadła xD
więc do mnie.
i szybkoo jazda na drugi koniec miasta.
i przez to pie*** rondo solidarności
ale zdążyłyśmy
i wnętrze wpia jest bossssskie.. i ludzie tacy z klasą i tacy fajni. i winda z wielkim lustrem.
już wiem, że idę tam na politykę społeczną
ale wyszło na to, że temat był nudny i wyszłyśmy po minucie i do manufaktury na żarcie...
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 22:29   #886
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Do 85-90% chciałabym dobić tak samo matma. Do tego >70 wystarczy z angola, a >50-60 z niemieckiego. To daje ponad 850 punktów i bramy IFE dla mnie otwarte na każdy kierunek jaki sobie zamarzę (od 700 liczyłam, że można się dostać na EiT )

Ja z kompa robię. Nie opłaca mi się drukować 12 czy 13 stron, żeby robić to dwie godziny

A u mnie dzisiaj te dni wyglądają tak -> normalnie nie wiem aż, co się dzieje (jedno opakowanie YAZu i takie cuda )
-----
A dzisiaj taki sprawdzian z matmy dowaliła, że po raz pierwszy chyba w życiu miałam sytuację, że kompletnie nie wiedziałam na klasówce z matmy, jak zadanie zrobić
I tak mam dobry humor
Kobieto, przecież to 150 punktów więcej niż potrzebujesz
stuknij się w czoło

a mi tak niewygodnie
poza tym, na matmę też poczeba mi

eee, jeśli yaz to, to co myślę (już sprawdziłam w googlach, że tak), to się nie dziw, że tak wyglądają, bo jak się czegoś nie ma, to trudno, żeby były tego skutki

dalej wam udowadnia, że nic NIBY nie umiecie? jeszcze sobie spokoju nie dała?
Stary 2010-03-19, 22:51   #887
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Kurcze ale mam mętlik w głowie z tą rejestracją...
Bo Beata pisałaś że do końca marca, a teraz czytam ich statut i jest taki tekst:
3. Terminy elektronicznej rejestracji, wykaz niezbędnych dokumentów oraz terminy i tryb ich składania, na studia stacjonarne i niestacjonarne
zostaną podane do
końca kwietnia 2010 roku.

:conf used:

Może mi się uda we wtorek na dni otwarte pojechac to się czegoś więcej dowiem
A wczorajsze wyjście jak najbardziej udane
No
No taka zadowolona chodzę że aż mi się uczyc chce
Kurczę, to ja już nie wiem. Dopytaj się tam i przekaż mi jak najszybciej, ok?

Będzie druga randka?

Cytat:
Moja mama ostatnio usłyszała w radiu "Chuck Norris znajdzie na politechnice ładną dziewczynę"
ale żart

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-03-19, 23:13   #888
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
A to na UJ trzeba płacić za każdy kierunek osobno 80 zł chyba. I to chyba nie że raz za wszystkie, tylko za każdy na inny numer konta a maksymalnie można chyba na trzy.
Ale głupio na PŁ za jedną opłatę 80 zł wybiera się do 8 kierunków
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
hah.
co za dzień, wycieczka na wykłady na wydział prawa
najpierw z 2 koleżankami poszłam po kiosku po bilety i wszyscy pojechali bez nas.
to my do samochodu.
i podeszwa mi w błocie odpadła xD
więc do mnie.
i szybkoo jazda na drugi koniec miasta.
i przez to pie*** rondo solidarności
ale zdążyłyśmy
i wnętrze wpia jest bossssskie.. i ludzie tacy z klasą i tacy fajni. i winda z wielkim lustrem.
już wiem, że idę tam na politykę społeczną
ale wyszło na to, że temat był nudny i wyszłyśmy po minucie i do manufaktury na żarcie...
Budynek WPiA pokazywałam Wam tu kiedyś nawet taki odpicowany, że hej. Ale ja tylko z zewnątrz widziałam.
To jest to słynne rondo z pięcioma wyjazdami, takie wielkie? Ostatnio tam byłam z 1,5 roku temu z mamą Tżta, to śmigała bez problemów po nim, ale sama na szczęście jeszcze nie miałam okazji
Cytat:
Kobieto, przecież to 150 punktów więcej niż potrzebujesz
stuknij się w czoło

eee, jeśli yaz to, to co myślę (już sprawdziłam w googlach, że tak), to się nie dziw, że tak wyglądają, bo jak się czegoś nie ma, to trudno, żeby były tego skutki

dalej wam udowadnia, że nic NIBY nie umiecie? jeszcze sobie spokoju nie dała?
Ok, rok temu dostawali się po 680 punktów, ale jak w tym roku będzie od 730 powiedzmy, to co? Zresztą to są najniższe wyniki. Były też ze dwa takie >1000

No ale wiesz jak fajnie jak nie boli?

Prawdopodobnie o to chodzi tylko, że ja do tej pory umiałam
Cytat:
Będzie druga randka?
Jaka Beata
Bedzie czy nie bedzie?

Pochwalę się Wam, że dzisiaj jechałam sama autem rodziców, a jest wieelkie porównajcie Corollę a Corollę Verso ale siedzenie do samej góry i jazda
I chyba idę spać

Stary 2010-03-19, 23:35   #889
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
wpadłam się pożegnać ;*

dzień dobry i miłego weekendu, do niedzieli mnie nie ma, wdycham jod nad Morzem.
baja ;*
baw się dobrze ;*

Cytat:
Dobra dobra

HuMbert!
ja przeglądałam kiedyś książkę u koleżanki, w której wszystkie słowa zaczynały się na "p" i ta książka miała sens ale denerwowało mnie to p już, a tak to bym sobie od niej pożyczyła.

Cytat:
uwielbiam malować ściany
Cytat:
Choć dziś czuję się tępa.
ale żart

ogólnie robię coś i nic. lenia mam.
rano wstaję i jadę do TŻta, nie wiem czy wrócę jutro wieczorem, czy w niedziele. zależy jak Tżta mama będzie mnie bardo prosiła, bym została

karmelowych snów ;*

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 23:42   #890
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
ale żart

ogólnie robię coś i nic. lenia mam.
rano wstaję i jadę do TŻta, nie wiem czy wrócę jutro wieczorem, czy w niedziele. zależy jak Tżta mama będzie mnie bardo prosiła, bym została
To nie był żart.

Taki masz dobry kontakt z mamą Tż? Fajnie.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-03-19, 23:55   #891
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
To nie był żart.

Taki masz dobry kontakt z mamą Tż? Fajnie.
bo Ty nigdy nie jesteś tępa i nie będziesz !

tak czasami jak wejdę do niego do domu, to ciężko mi wyjść.
bo może to bym spróbowała, może tamto. a to czasami chce porozmawiać jego mama na temat nowych zdobyczy na zakupach. lubię ją. tak mnie rozpieszcza TŻta tata też. zawszę mogę na niego liczyć. niedawno przyjechał 30 km tylko po to, by wymienić mi akumulator. jest diagnostą i kierownikiem stacji kontroli pojazdów, więc tak dba o tipo, że łooo
zawsze dużo ze mną rozmawia.
najfajniejsze jest to, że TŻta rodzice zawsze stają po mojej stronie, ale moja mama po jego

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 00:00   #892
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

bo może to bym spróbowała, może tamto. a to czasami chce porozmawiać jego mama na temat nowych zdobyczy na zakupach. lubię ją. tak mnie rozpieszcza TŻta tata też. zawszę mogę na niego liczyć. niedawno przyjechał 30 km tylko po to, by wymienić mi akumulator. jest diagnostą i kierownikiem stacji kontroli pojazdów, więc tak dba o tipo, że łooo
najfajniejsze jest to, że TŻta rodzice zawsze stają po mojej stronie, ale moja mama po jego
Miło słyszeć, ale nie zawsze tak będzie.

Świetnie, że masz taki dobry kontakt z jego rodzicami. Naprawdę rewelacyjnie. Aż się wzruszyłam.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-03-20, 00:06   #893
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, to ja już nie wiem. Dopytaj się tam i przekaż mi jak najszybciej, ok?

Będzie druga randka?

ale żart
Kurcze nie wiem czy pojade bo nie mam z kim

no narazie wszystko na dobrej drodze

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 08:52   #894
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Budynek WPiA pokazywałam Wam tu kiedyś nawet taki odpicowany, że hej. Ale ja tylko z zewnątrz widziałam.
To jest to słynne rondo z pięcioma wyjazdami, takie wielkie? Ostatnio tam byłam z 1,5 roku temu z mamą Tżta, to śmig
w środku jeszcze lepsze.
takie ultranowoczesne, surowe.
wszędzie tabliczki żeby znaleźć aule taką i taką
schody zawieszone w powietrzu, małe, okrągłe sale również.
niesamowite
ooo, tu jest:
http://wpia.uni.lodz.pl/wpia_prezentacja/index.html

i Ci ludzie..
wiem, że chcę tam, nareszcie obrałam jakiś kierunek
chodź ze mną

a to rondo mnie męczy, bo zdawałam tam prawko, to jest trasa egzaminacyjna i jak mnie uczyli to za każdym razem źle jechałam
na szczęście na egzaminie mnie nie wziął, bo korki były

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

DZIEWCZĘTA KOCHANE DZISIAJ WIOSNA PRZYPOMINAM!
: jupi:
oby prawdziwa..
Stary 2010-03-20, 09:19   #895
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Ok, rok temu dostawali się po 680 punktów, ale jak w tym roku będzie od 730 powiedzmy, to co? Zresztą to są najniższe wyniki. Były też ze dwa takie >1000

No ale wiesz jak fajnie jak nie boli?

Prawdopodobnie o to chodzi tylko, że ja do tej pory umiałam

Jaka Beata
Bedzie czy nie bedzie?

Pochwalę się Wam, że dzisiaj jechałam sama autem rodziców, a jest wieelkie porównajcie Corollę a Corollę Verso ale siedzenie do samej góry i jazda
I chyba idę spać
Kobieto! dwie osoby pow 1000, i co z tego? pewnie olimpijczycy, ale to są 2 osoby!
nie przejmuj się tak, wiadomo, że progi się zmieniają, ale czy aż tak drastycznie?
pamiętasz tą babkę co się dziwnie na Ciebie spojrzała, jak na targach pytałaś, czy 750 pkt wystarczy ?
i że tak powiem, czy Beata, czy ja też, będziemy martwić się o 1 pkt, bo on może zaważyć, a Ty mi tu o 150 mówisz

oj, nie zawsze się wszystko umie poza tym, sama mówisz, że teraz już wiesz jak je zrobić, a to jest ważniejsze, niż to, że na klasówce coś Ci nie poszło.

jaka Justyna

łaaa, braFooo

Cytat:
ja przeglądałam kiedyś książkę u koleżanki, w której wszystkie słowa zaczynały się na "p" i ta książka miała sens ale denerwowało mnie to p już, a tak to bym sobie od niej pożyczyła.

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

no narazie wszystko na dobrej drodze

znowu się przez wizaż spóźnie na biolgię

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

a wiosna nie od jutra
Stary 2010-03-20, 09:33   #896
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też, broń Boże. Mam tylko reprodukcje 4 obrazów (we wtorek mamy wertować z kolegą wszystkie zbiory polonistki i szukać ich sobie ) i kartkę z cytatami.

Tej to dobrze
Baw się dobrze

Kto to pisał? Ferdydurke mi się przypomniało

W tym kalendarzu co dostałyśmy na Dzień Kobiet było jedno zdjęcie grupowe chłopaków. Robili na początku i N. się spóźnił. To była taka mała tablica z biblioteki, tam narysowany ludzik i podpisane "N." i nawet ramię M. dorysowane

Ja płacę internet, telefony i tv, tzn zrobiłam zlecenia stałe i polecenia zapłaty w sumie jeszcze tylko wodę i prąd, ale to się zbieramy z tatą od roku, żeby zrobić z ich konta, bo na moje za duże rachunki
Płacenie na poczcie jest gÓpie. Już się lepiej do banku przejść i bezpłatnie to zrobić

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Moja mama ostatnio usłyszała w radiu "Chuck Norris znajdzie na politechnice ładną dziewczynę", coś takiego, w tym sensie. Dwa dni się z tego śmiała
Będę łamać konwenanse

-----
I tak mam dobry humor
Nie dziw się po Yazie tak jest, dlatego już go nie biorę

Cytat:
Brakuje mi dwóch okien i cegły do domku na Farmie Kto mnie lubi?

Wiecie, że mam teraz 5 dni wolnego?
Nie licząc we wtorek szukania tych obrazów od 8.30, angielskiego o 17, w środę 9-12 fizyki i niemieckiego o 19. Ale to się wytnie^^
Tobie to dobrze Ja mam w tym tygodniu rekolekcje i nie wiadomo czy dla trzecich klas będą

Cytat:

Fajnie masz, też bym tak chciała

Żbiczki pisała któraś z Was wypracowanie na taki temat: Wyjaśnij pojęcie "postawy wyprostowanej" odwołując się do przesłania Pana Cogito Z. Herberta?" Nie wiem co pisać Źle się czuję, kaszlę i z nosa mi leci

Miłego dnia ;**

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 10:10   #897
Karmenka
Zakorzenienie

Dzieeeeeeeeeeeeeeeń Dobry

U mnie już dziś czuć wiosnę, balkon otworzyłam i wdycham to wiosenne powietrze, achhh...
Stary 2010-03-20, 10:19   #898
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Blue ........

ok, jestem najgłupszym stworzeniem świata, już nawet nie wiem który dzisiaj i dałabym sobie rękę uciąć, że 21

Edytowane przez UnbelievableGirl
Czas edycji: 2010-03-20 o 10:21
Stary 2010-03-20, 10:41   #899
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja jestem po prostu pewna, że Ty się na te studia dostaniesz, no masz to jak w banku dziewczyno serio.

Cytat:
80 za każdy no trudno, szkoda tylko, że nie jestem zdecydowana na konkretne 3 kierunki, bo mi się tak z 5 podoba no i co ja mam teraz zrobić? co to mają być za ograniczenia

Mój plan na dziś : listening, biblioteka, oświecenie cd. (), omega wos.
Ciekawe ile z tego dojdzie do skutku.
Stary 2010-03-20, 10:54   #900
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość

Żbiczki pisała któraś z Was wypracowanie na taki temat: Wyjaśnij pojęcie "postawy wyprostowanej" odwołując się do przesłania Pana Cogito Z. Herberta?" Nie wiem co pisać Źle się czuję, kaszlę i z nosa mi leci

Miłego dnia ;**
tylko omawiałam na polaku ten wiersz.
ja bym napisała interpretację, rozciągając ją na strony

dzień dobry.

byłam wczoraj w tym teatrze. srednio mi się spektakl podobał szczerze mówiąc.

kupiłam sobie taką...sukienkę w h&m, tzn. bardziej to sukienka niż tunika, taka przed kolano.

dzisiaj wyciągam Tż na poszukiwanie butów.
bo też potrzebuję jakiś do mykania.
a i spodnie jakieś, jeszcze jedna sukienka, kurtka i jakiś płaszczyk, torba w planach. Tylko pewnie nic nie znajdę.
wczoraj obleciałam galerię,ale nic takiego nie widziałam w sumie..
może dzisiaj na spokojnie połażę z Tż to coś jednak sobie upatrzę.

miłego dnia ;*

PS. ale tutaj w Trójmieście ciepło

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości