|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Ale w mojej klasie są agenci. Kolega spóźnił się i nie było go na zdjęciach na studniówce. Wstawili na nk zdjęcie z doklejonym kolegą.
Cytat:
![]() Skąd paczka?
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() HuMbert! No naprawdę, czytałam to zdanie kilkakrotnie i skapitulowałam w końcu.. ![]() Moja klasa dziś była w PUPie, ja nie poszłam (bo kto organizuje takie wycieczki na dwóch ostatnich -7-mej i 8-mej w dodatku! lekcjach w piątek? )Wróciłam do domu i oglądałam mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Jestem nienormalna, tylko się nakręciłam, bo niektóre były naprawdę ładnie urządzone - wiecie, że za 1200zł + opłaty przy odrobinie szczęścia można wynająć kawalerkę ok. 30m2 w Warszawie blisko centrum?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#874 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no sama, przez internet. dla mamci to czarna magia. A po co ma iść na pocztę płacić. ![]() Cytat:
nie zdążyłam, bo ona powiedziała to jak wychodziłam, zapytałam ją który, a ona, że oba. Nie mam mowy, że pozwolę jej zdjąć aparat jak mi się nie będzie podobało. oł noł. Cytat:
nie komentuje tego chorego prawa. Cytat:
Cytat:
dobry;* spr. z polaka był taki sobie...no ale nie ważne, gdzieś mam oceny. byłam u fryzjera, obcięłam sobie końcówki, ale nie za wiele. Mama przeżywa, że wydałam 20 zł i w ogólnie nie widać żeby coś mi robiła. kupiłam farbę na ścianę, kolor orzech włoski. Dzisiaj będę malowała oł jee.
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się też zawsze tak szybko nakręcam czymś (wczoraj np. samochodem )nawet nie wiedziałam, że można coś z tyle znaleźć, super Cytat:
dla mojej też czarna magia, woli iśc na pocztę ![]() dokładnie - zgadzam się, ja i tak maja nie mogę się doczekać i z filologią mam podobnie zawsze chciałam na to iść, ale nigdy mi się nie podobał ten kierunek - właśnie ze względu na wady, które wymieniasz.łał, wszyscy malują ja dziś pomalowałam jeden element od drzwi u siebie w pokoju ![]() w związku, że jestem rozklapciocha i stać mnie dziś na niewiele konstruktywnych rzeczy, to oglądam sobie Matrixa do prezentacji oł je.
|
||
|
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Trochę mnie tu nie było, bo generalnie nie miałam do powiedzenia nic ciekawego xd ale dziś byłam na dniach otwartych UEK i UJ i postanowiłam podzielić się wrażeniami ![]() Po pierwsze: w życiu bym się nie spodziewała, że najładniejszy facet, jakiego tego dnia spotkam będzie obsługiwał stoisko japonistyki UJ. Po drugie: UEK zawaliło sprawę, albo to ja miałam zły humor kiedy tam byłam, bo wydawało mi się, że było dużo nudniej niż rok temu. Po trzecie: UJ spieprzył logistykę, ale kiedy już się znalazło Pokój z Ulotkami, to było tam fajnie. Tylko ciasno i duszno. Po czwarte: muszę Wam powiedzieć, że ludzie z kulturoznawstwa wyglądają TOTALNIE jak ludzie z kulturoznawstwa jakkolwiek studenci generalnie niewiele się różnili między sobą (no dobra, widać było, gdzie są nauki ścisłe ), to jak patrzyłam na tych z kulturoznawstwa, to brakowało mi w tym obrazku tylko jointów Po piąte: mam toooooooonę makulatury ![]() Po szóste: nie rozwiałam sobie żadnych wątpliwości. Przeciwnie - mam ich jeszcze więcej Za tydzień AGH. |
|
|
|
#877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no żartuję albo nie A byłaś może na stoiskach innych filologii ? tak przypadkiem Bo ja miałam jechać na te dni otwarte UJ, ale w końcu nie wyszło. Na UP we wtorek w sumie też nie chce mi sie jechać ![]() A właśnie, a jak oni mają z tymi opłatami za kierunki ?
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm, opłaty za kierunki? Ale chodzi Ci o filologie niestacjonarne czy o opłaty rekrutacyjne czy o co. Bo nie kumam ![]() W UP nawet sama nazwa jest nudna, nie jedź xd poza tym tam trudniej się dostać niż na UJ
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale mam mętlik w głowie z tą rejestracją...
Bo Beata pisałaś że do końca marca, a teraz czytam ich statut i jest taki tekst: 3. Terminy elektronicznej rejestracji, wykaz niezbędnych dokumentów oraz terminy i tryb ich składania, na studia stacjonarne i niestacjonarne zostaną podane do końca kwietnia 2010 roku. ![]() :conf used:Może mi się uda we wtorek na dni otwarte pojechac to się czegoś więcej dowiem ![]() A wczorajsze wyjście jak najbardziej udane No
No taka zadowolona chodzę że aż mi się uczyc chce
|
|
#880 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo matma. Do tego >70 wystarczy z angola, a >50-60 z niemieckiego. To daje ponad 850 punktów i bramy IFE dla mnie otwarte na każdy kierunek jaki sobie zamarzę Ja z kompa robię. Nie opłaca mi się drukować 12 czy 13 stron, żeby robić to dwie godziny ![]() Cytat:
) i kartkę z cytatami.Cytat:
Baw się dobrze Cytat:
normalnie nie wiem aż, co się dzieje (jedno opakowanie YAZu i takie cuda )Cytat:
Ferdydurke mi się przypomniało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w sumie jeszcze tylko wodę i prąd, ale to się zbieramy z tatą od roku, żeby zrobić z ich konta, bo na moje za duże rachunki Płacenie na poczcie jest gÓpie. Już się lepiej do banku przejść i bezpłatnie to zrobić ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() Będę łamać konwenanse ![]() ![]() ----- Siedzę sobie u Tżta ze swoim laptopem ![]() A dzisiaj taki sprawdzian z matmy dowaliła, że po raz pierwszy chyba w życiu miałam sytuację, że kompletnie nie wiedziałam na klasówce z matmy, jak zadanie zrobić Ale się nie łamię, już je umiem. Najważniejsza matura, pie... jej klasówkę ![]() I tak mam dobry humor
|
||||||||
|
|
|
#881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już wiem dlaczego kiedyś tak mnie ciągnęło na kulturoznawstwo
|
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Brakuje mi dwóch okien i cegły do domku na Farmie
Kto mnie lubi? ![]() Wiecie, że mam teraz 5 dni wolnego? Nie licząc we wtorek szukania tych obrazów od 8.30, angielskiego o 17, w środę 9-12 fizyki i niemieckiego o 19. Ale to się wytnie^^ |
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodziło mi o takie wiesz.. rekrutacyjne właśnie ![]() A no no, pisałaś mi kiedyś na fb ![]() A moj tż dziś nie przyjeżdża, bo ma jeszcze jakieś zaliczenie .. ehh szkoda. Siedze sobie, oglądam Herosów, a później do koleżanki
|
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór
hah. co za dzień, wycieczka na wykłady na wydział prawa najpierw z 2 koleżankami poszłam po kiosku po bilety i wszyscy pojechali bez nas. to my do samochodu. i podeszwa mi w błocie odpadła xD więc do mnie. i szybkoo jazda na drugi koniec miasta. i przez to pie*** rondo solidarności ale zdążyłyśmy ![]() i wnętrze wpia jest bossssskie.. i ludzie tacy z klasą i tacy fajni. i winda z wielkim lustrem. już wiem, że idę tam na politykę społeczną ![]() ale wyszło na to, że temat był nudny i wyszłyśmy po minucie i do manufaktury na żarcie...
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stuknij się w czoło ![]() ![]() a mi tak niewygodnie poza tym, na matmę też poczeba mi ![]() eee, jeśli yaz to, to co myślę (już sprawdziłam w googlach, że tak), to się nie dziw, że tak wyglądają, bo jak się czegoś nie ma, to trudno, żeby były tego skutki ![]() dalej wam udowadnia, że nic NIBY nie umiecie? jeszcze sobie spokoju nie dała?
|
|
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie druga randka? ![]() Cytat:
|
|
|
#888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na PŁ za jedną opłatę 80 zł wybiera się do 8 kierunków Cytat:
pokazywałam Wam tu kiedyś nawet taki odpicowany, że hej. Ale ja tylko z zewnątrz widziałam.To jest to słynne rondo z pięcioma wyjazdami, takie wielkie? Ostatnio tam byłam z 1,5 roku temu z mamą Tżta, to śmigała bez problemów po nim, ale sama na szczęście jeszcze nie miałam okazji ![]() Cytat:
Zresztą to są najniższe wyniki. Były też ze dwa takie >1000 ![]() No Prawdopodobnie o to chodzi tylko, że ja do tej pory umiałam Jaka Beata ![]() Bedzie czy nie bedzie? ![]() Pochwalę się Wam, że dzisiaj jechałam sama autem rodziców, a jest wieelkie porównajcie Corollę a Corollę Verso ale siedzenie do samej góry i jazda ![]() I chyba idę spać
|
|||
|
|
|
#889 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale denerwowało mnie to p już, a tak to bym sobie od niej pożyczyła.Cytat:
![]() ale żart ![]() ogólnie robię coś i nic. lenia mam. rano wstaję i jadę do TŻta, nie wiem czy wrócę jutro wieczorem, czy w niedziele. zależy jak Tżta mama będzie mnie bardo prosiła, bym została ![]() karmelowych snów ;*
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki masz dobry kontakt z mamą Tż? Fajnie.
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
bo Ty nigdy nie jesteś tępa
i nie będziesz ! ![]() tak czasami jak wejdę do niego do domu, to ciężko mi wyjść.bo może to bym spróbowała, może tamto. a to czasami chce porozmawiać jego mama na temat nowych zdobyczy na zakupach. lubię ją. tak mnie rozpieszcza TŻta tata też. zawszę mogę na niego liczyć. niedawno przyjechał 30 km tylko po to, by wymienić mi akumulator. jest diagnostą i kierownikiem stacji kontroli pojazdów, więc tak dba o tipo, że łooo ![]() zawsze dużo ze mną rozmawia. najfajniejsze jest to, że TŻta rodzice zawsze stają po mojej stronie, ale moja mama po jego
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie, że masz taki dobry kontakt z jego rodzicami. Naprawdę rewelacyjnie. Aż się wzruszyłam.
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no narazie wszystko na dobrej drodze
|
|
|
#894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie ultranowoczesne, surowe. wszędzie tabliczki żeby znaleźć aule taką i taką schody zawieszone w powietrzu, małe, okrągłe sale również. niesamowite ooo, tu jest: http://wpia.uni.lodz.pl/wpia_prezentacja/index.html i Ci ludzie.. wiem, że chcę tam, nareszcie obrałam jakiś kierunek ![]() chodź ze mną a to rondo mnie męczy, bo zdawałam tam prawko, to jest trasa egzaminacyjna i jak mnie uczyli to za każdym razem źle jechałam ![]() na szczęście na egzaminie mnie nie wziął, bo korki były ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- DZIEWCZĘTA KOCHANE DZISIAJ WIOSNA PRZYPOMINAM! oby prawdziwa..
|
|
|
|
|
#895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się tak, wiadomo, że progi się zmieniają, ale czy aż tak drastycznie? pamiętasz tą babkę co się dziwnie na Ciebie spojrzała, jak na targach pytałaś, czy 750 pkt wystarczy ?i że tak powiem, czy Beata, czy ja też, będziemy martwić się o 1 pkt, bo on może zaważyć, a Ty mi tu o 150 mówisz ![]() oj, nie zawsze się wszystko umie poza tym, sama mówisz, że teraz już wiesz jak je zrobić, a to jest ważniejsze, niż to, że na klasówce coś Ci nie poszło.jaka Justyna łaaa, braFooo ![]() Cytat:
![]() znowu się przez wizaż spóźnie na biolgię ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- a wiosna nie od jutra
|
||
|
|
|
#896 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam w tym tygodniu rekolekcje i nie wiadomo czy dla trzecich klas będą Cytat:
Fajnie masz, też bym tak chciała ![]() Żbiczki pisała któraś z Was wypracowanie na taki temat: Wyjaśnij pojęcie "postawy wyprostowanej" odwołując się do przesłania Pana Cogito Z. Herberta?" Nie wiem co pisać Źle się czuję, kaszlę i z nosa mi leci Miłego dnia ;**
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeeeeeeeeeeeeń Dobry
![]() U mnie już dziś czuć wiosnę, balkon otworzyłam i wdycham to wiosenne powietrze, achhh... |
|
|
|
#898 |
|
Rozeznanie
|
Blue ........
ok, jestem najgłupszym stworzeniem świata, już nawet nie wiem który dzisiaj i dałabym sobie rękę uciąć, że 21
Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2010-03-20 o 10:21 |
|
|
|
#899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no trudno, szkoda tylko, że nie jestem zdecydowana na konkretne 3 kierunki, bo mi się tak z 5 podoba no i co ja mam teraz zrobić? co to mają być za ograniczenia Mój plan na dziś : listening, biblioteka, oświecenie cd. ( ), omega wos. Ciekawe ile z tego dojdzie do skutku.
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym napisała interpretację, rozciągając ją na strony ![]() dzień dobry. byłam wczoraj w tym teatrze. srednio mi się spektakl podobał szczerze mówiąc. kupiłam sobie taką...sukienkę w h&m, tzn. bardziej to sukienka niż tunika, taka przed kolano. dzisiaj wyciągam Tż na poszukiwanie butów. bo też potrzebuję jakiś do mykania. a i spodnie jakieś, jeszcze jedna sukienka, kurtka i jakiś płaszczyk, torba w planach. Tylko pewnie nic nie znajdę. wczoraj obleciałam galerię,ale nic takiego nie widziałam w sumie.. może dzisiaj na spokojnie połażę z Tż to coś jednak sobie upatrzę. miłego dnia ;* PS. ale tutaj w Trójmieście ciepło
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

nie wiedziałam, że wykropkowuje
ale może to i lepiej
) i też się cieszę, aż z radości zaraz się umyję nowym żelem 

)
?

coś na F?
)
nie no żartuję albo nie 

normalnie nie wiem aż, co się dzieje (jedno opakowanie YAZu i takie cuda 

Kto mnie lubi? 
pokazywałam Wam tu kiedyś nawet