|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Zazwyczaj albo dostał za coś gratis lub w prezencie, albo kupił w demo lub netto Wiadome, mało kto bd chciał kupić za 70zł a skoro ten ktoś nabywa produkt za grosze to i tak nieźle zarabia sprzedając za 19
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Konto usunięte
|
To znowu ja. Chcialam wam podziekowac ze jestescie takie cierpliwe i odpowiedacie sumiennie na pytania. Bo wkoncu jak by nie bylo tu sa przewaznie same konsultatntki, a ja skromna klientka.
Z obecnego katalogu w De zamowilam sobie pomadke tonujaca, ta podwojna kredke w kolorze niebieski-bialy i zielony-mietowy, a takze broszke w ksztalcie wachlarza stylizyowana na stare srebro( wkoncu po ponad 10 latach bede miec taka broszke jak brudne stare srebro), do tego krem do stop przeciw rogowaceniu, jest duza przecena z 8€ na 2,99€, a takze odzywke bez splukiwania. Bardzo mila wizazanka odpowiedziala mi na PW bardzo szybko i przeklepala caly sklad. Odzywka nie ma silikonow i pocichu licze ze to bedzie to samo co 14 lat temu. Wydam na to prawie 34€. tak sie zastanawiam co bedzie w kolejnym katalogu, bo jak by nie bylo to mi poki co nic wiecej nie potrzeba. Czakam jak mi sie skonczy moj balsam i wtedy moze bym sie skusila na ten duzy rodzinny z serii Care( chodz mam nowy nie otwary krem Nivea 400ml, uwielbiam uzywam jako balsam), ale sentyment jest do tej podstawowej serii... |
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
A Tajska maseczka jest Peel-off czy zwykła
?
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-03-19 o 18:51 |
|
|
|
|
#3456 |
|
szeryfcio
|
Jezu, dziewczyny, ale mam pecha
Kupiłam w katalogu 16 zestaw In Bloom. Balsam, żel obejrzałam, wodzie się nie przyglądałam. Dzisiaj wyjmuję (miałą byc na wiosnę) a ona ma wadę. Rurka jest skręcona w pętelkę, zmiast iść do dołu, zakręca do góry i zaczepiona jest tam gdzie wychodzi jej początek. Ja pierdykam, tak to jest robić zapasy Teraz czekam na męża, ciekawe czy coś na to zaradzi. Jak jedynym wyjściem będzie przelanie jej do jakiegoś beznadziejnego atomizera, to już wiem, ze nie będzie mi się chciało jej używać
|
#3457 | |
|
Raczkowanie
|
Do spłukiwania - tak jakby z glinką. Zmienia kolor na biały i zasycha na twarzy.
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
Taste i Jamapi dziękuję za odp
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem srednia blondynka, naturalna, niefarbowana. Moze dlatego nigdy nie spotkalam sie z odcieniem zielonkawym... Uzywam zwyklych szamponow, a nie jakis specjalnych do wlosow blond i nie zauwazylam by mi kolor zielenial
Ale pewnie macie racje, ze zielonkawe sie robia np. gdy brunetki farbuja sie na blond.
|
|
|
|
#3460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mozliwe aby dostal w gratisie 30sztuk kilku rodzai perfum jak tak na to patrze to lepiej zamowic sobie to na allegro niz ja jako konsultankta nawet odliczajac moj opust to i tak wydzie mi za nie wiecej |
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
siema wszystkim
![]() piszecie jak szalone czytam i czytam i aż czasu mi brakuje, żeby wszystko ogarnąć, bo tyle można sie dowiedzieć również jestem konsultantką, więc dołączam do was![]() i na wstępie juz mam pytanie, gdyż myślę o kupnie wody toaletowej simple elements tyle, ze wcześniej nie miałam z nią doczynienia więc bedzie to taki zakup w ciemno. No i czytając na kwc to 'warm sunshine' jest taki orzeźwiający, cytrusowy; natomiast w opini o 'Perfect Cotton' jest że taki proszkowy. Więc chciałam się spytać czy któraś z was miała z nimi doczynienia i może mi coś powiedzieć o 'perfect cotton', bo trudno mi wyobrazić sobie ten zapach czy jest on podobny do Perceive?
|
|
|
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez in bloom Czas edycji: 2010-03-20 o 14:26 |
|
|
|
|
#3463 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Avon mega za mini
Cytat:
|
|
|
|
|
#3464 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak mówiłam leń ze mnie Cytat:
![]() Cytat:
Widzicie u mnie problem jest taki, że pracuję w specyficznych warunkach, to znaczy głównie w domu przed komputerem i w miejscowości, w której teraz mieszkam nie mam zbyt wielu znajomości, taki mały krąg dobrych znajomych i jak na złość nikt tam nie ma namiarów na fajną konsultantkę.
|
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko odnośnie tej mgiełki zapachowej do ciała In Bloom by Reese Witherspoon, czy zapach utrzymuje się choć trochę na skórze? Nie miałam jeszcze do czynienia z mgiełkami i chce się dowiedzieć, czy warto ją kupić
|
|
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avon mega za mini
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie martwilam ze mi zamowienie spadnie ponizej, a calkiem zapomnialam o mai
a mam wszystkie 5 zafakturowanych a z netto nie dostane balsamu ujedrniajacego i tuszu do kresek storm. mam juz zamowienie na 2 nowe tusze wiec podlad bedzie przynajmniej wreszcie jakas nowosc mi sie sprzeda bo pomadki np do dzisiaj nadal zadnej...tylko teraz to juz mi nie zalezy ![]() aneszna
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
to super
|
|
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,
bardzo podoba mi sie zestaw bizuterii Isadora (pozlacany), ale pojawil sie on ostatnio kilka katalogow (ze 3, 4) wstecz i nie zdazylam kupic. Na allegro ani w internecie nikt nie sprzedaje. Nie wiecie czy jest szansa na to, ze bedzie jeszcze dostepny w ktoryms katalogu? A moze ma ktos do sprzedania jednego zestawu? Albo przynajmniej kolczyki?
|
|
|
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc już wiem, że wezmę na pewno.Dziewczyny, mam pytanie, bo mam termin zapłaty 22.03, a składam zamówienie 25.03. Czy jeśli nie zapłacę jeszcze do tej pory, to wstrzymają mi paczkę? Bo z tego, co tu pisałyście, to jest kilka dni więcej, niż termin... |
||
|
|
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co... Avon gra ze mną w kotka i myszkę chyba ;/ robiłam zwrot biżuterii GAIL z zaznaczeniem na wymianę ;/ korektę zrobili mi na początku katalogu 4, czekałam cierpliwie aż mi ją dodadzą do zamówienia ale ciągle było że "produkcja opóźniona i że doślą później", no 2 dni temu wysłałam do nich maila z pytaniem kiedy ta biżuteria będzie i oto co mi odpisali:
"Uprzejmie informujemy, że biżuteria, czeka na dołączenie się do najbliższego zamówienia. Dziękujemy za skorzystanie z oferty, i prosimy o przekazanie niniejszej informacji Pani klientce" to dzisiaj wysłałam kolejne zamówienie z nadzieją że ta biżuteria już będzie i wiecie co? nie zafakturowali jej ![]() no ręce mi opadły... czuje się głupia ;/ps. Ale zafakturowali mi 5 z 7 zamówionych toreb Maja |
|
|
|
#3472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Proszek do prania to chyba najlepsze określenie tego zapachu ![]() Jest to bardzo delikatny świeży zapach. Ciężko mi określić jakie nuty zapachowe w nim wyczuwam... proszek... chyba...
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-03-19 o 21:05 Powód: liter |
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, w kontakcie z avonem to podejrzewam, ze wiekoszosc z nas jest glupia. Ja swego czasu pytalam sie ich o lakier do paznokci Golden Rose, co go wycofali. A w odpowiedzi otrzymalam informacje, ze szminka 24k Golden Rose ma taki i taki numer i zachecaja do jej kupna....
Tak sie zastanawialam, ze moze ta szminka jest taka jakas specjalna, ze na paznokcie moge sobie ja nalozyc i bedzie sie na nich trzymala jak lakier
|
|
|
|
#3474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://avonkosmetyki.totu.pl/p839000...uterii-isadora
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
@Wronia3
A tak na powaznie, to pisalam juz tu na forum jak zwrocilam 15 felernych tuszy na Slowiczej a wlozyli mi je z powrotem do nastepnej paczki. Zapytalam czemu - bo mieli blad systemowy. A ja przez ten blad systemowy ponownie musialam jechac na Slowicza by im je zwracac. Ale ponad 150zl, ktore byly za nie do zaplacenia na fakturze, nie zaplacialam. Na szczescie mam niedaleko do COKu. Ale jakby tak ktos wysylal je na wlasny koszt najpierw raz a potem jeszcze raz, a jeszcze w miedzyczasie zani zostana rozliczone na koncie, musialby za nie zalozyc i to nie mala sume... z pewnoscia nie jednej konsultance by rece opadly... |
|
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny macie może netto 06 w lepszej jakości? Będę bardzo wdzięczna za wrzucenie na katalogowy
Edytowane przez gosiekj Czas edycji: 2010-03-19 o 21:18 |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak dużo piszecie że nie nadążam czytać
ale właśnie wróciłam ze spotkania ZAKOCHAJ SIĘ W SOBIE NA WIOSNĘ i było super ! Oprócz miłej atmosfery kawki, słodkiego poczęstunku zbieranie cukierków AVON ( za udzielanie się) kto uzbiera najwięcej dostaje nagrodę, 4 osoby ( w tym ja ) dostały perfumy Avon WISH OF LOVE , są bardzo ładne ale nie widziałam ich w katalogu, oraz dostałam również szminkę ULTRA COLOUR RICH i dwa kupony , gdy uzbieram ich 17 ( wręczają na każdym spotkaniu ) dostanę prezent
|
|
|
|
#3478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wierzę ci, że się wtedy nieźle wkurzyłaś, bo mnie też by zatkało, ale ogólnie dowcip jest niezły. Kogo oni tam zatrudniają ? Ludzi z domu wariatów ?? |
|
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na 3 termin moje 4 Maje!
Wreszcie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

?

Kupiłam w katalogu 16 zestaw In Bloom. Balsam, żel obejrzałam, wodzie się nie przyglądałam. Dzisiaj wyjmuję (miałą byc na wiosnę) a ona ma wadę. Rurka jest skręcona w pętelkę, zmiast iść do dołu, zakręca do góry i zaczepiona jest tam gdzie wychodzi jej początek. Ja pierdykam, tak to jest robić zapasy

super po prostu