Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 11:19   #3421
martynka899
Raczkowanie

Dot.: Avon mega za mini

Cytat:
Napisane przez adrenka Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy któraś z Was brała udział w konkursie avonu mega za mini, ja tak wysłałam smsa to pojakimś czasie dostałam wiadomość zwrotna ze wygrałam nagrode i ze lista zwycieezców z nagrodami bedzie opublikowana w strefie avonu a ja jej tam nie widze. Czy któraś z Was ma taka listę albo ją widziała, bo nie wiem co jest grane...
lista zwycięzców jest w plikach do pobrania
martynka899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:31   #3422
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Przylecialam sie wam pochwalic,doatarlo do mnie moje pierwsze zamowionko,zadnych brakow,maja jest,kontoroweczka do oczu smokey diamond tyszAle fajniusio.Biore sie za pakowanko i lece roznosic towarek.
A powiedzcie mi DEmo sie wlicza do upustu?Bo wyczytalam ze nowosci i zakonczona produkcja nie,a nie wiem co z Demo.
Mycha29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:31   #3423
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez opri Pokaż wiadomość
no dziewczynki faktycznie maje już przychodzą na pierwszy termin z 4 miałam brak i puściłam drugie zamowienie z 4 i juz mam maje zafakturowaną
Nie wiem od czego jeszcze to zależy, ale ja wczoraj puszczałam zamowienie na 3 termin z 04 i Mai nadal nie mam. Grają w Totka czy dają według jeszcze innego wymyślonego klucza.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Mycha29 Pokaż wiadomość
Przylecialam sie wam pochwalic,doatarlo do mnie moje pierwsze zamowionko,zadnych brakow,maja jest,kontoroweczka do oczu smokey diamond tyszAle fajniusio.Biore sie za pakowanko i lece roznosic towarek.
A powiedzcie mi DEmo sie wlicza do upustu?Bo wyczytalam ze nowosci i zakonczona produkcja nie,a nie wiem co z Demo.
wlicza.
Stary 2010-03-19, 12:15   #3424
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam straszne smaki na uniwersalna kredke do makijazu z k04,odcien Sheer Delight,bo na fotce modelka ma nia niby usta zrobione a poluje na cos takiego.Powiecie mi moze,czy faktycznie jest taka jak u niej na ustach?Czy lepiej dac sobie spokoj?
Drugie pytanko dotyczy pudru w kremie do stop,klientka chce ale ma obawy czy nie zostawia np.bialych sladow na stopach?
3pytanko jesli mam zamowienia skladac dzis normalnie to przez necior slyszalam ze mozna do niedzieli czy to prawda?

Co do tej kredki uniwersalnej i tego odciania! Szczerze nie polecam!! Tez sie skusiłam na nia bo podobały mi sie usta pomalowanej modelki ale w rzeczywisosci kredka nie jest matowa tylko swiecaca z drobinkami brokatu tak jakby.Na ustach wyglada okropnie :/ jeszcze do tego brakowało by mi długich blond włosów,tipsów różowych i zebym była zjarana solarka-wszystko wy wyglkadało idealnie! Na oczach ta kredka sie roluje po 1-2 godzinach! Jedynie dobre rozwiazanie jako rozswietlacz na policzki! nie mam juz tek kredki bo wydałam ja koleżance która lubi takie kolory,tak to bym zrobiła zdjecie i wrzuciła na katalogowy. Kolor kredki całkiem inaczej wyglada w rzeczywistosci niz w katalogu,naprawde odradzam zakup!
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:21   #3425
Catherine1980
Rozeznanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17976731]
skad masz zaproszenie do kina z avonu

[/QUOTE]

dostałam sms`a z zaproszeniem
sama jestem w szoku bo nigdy nie byłam zapraszana a tym bardziej smsmowo
może mam jakies nowego lidera i nic o tym nie wiem
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:42   #3426
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Co do tej kredki uniwersalnej i tego odciania! Szczerze nie polecam!! Tez sie skusiłam na nia bo podobały mi sie usta pomalowanej modelki ale w rzeczywisosci kredka nie jest matowa tylko swiecaca z drobinkami brokatu tak jakby.Na ustach wyglada okropnie :/ jeszcze do tego brakowało by mi długich blond włosów,tipsów różowych i zebym była zjarana solarka-wszystko wy wyglkadało idealnie! Na oczach ta kredka sie roluje po 1-2 godzinach! Jedynie dobre rozwiazanie jako rozswietlacz na policzki! nie mam juz tek kredki bo wydałam ja koleżance która lubi takie kolory,tak to bym zrobiła zdjecie i wrzuciła na katalogowy. Kolor kredki całkiem inaczej wyglada w rzeczywistosci niz w katalogu,naprawde odradzam zakup!

Dzieki za info,a juz myslalam ze trafilam na cos czego szukam od lat
Przyszedl mi lsniacy blyszczyk Iced Pink,no do zdjecia z katalogu to on wogole nie jest podobny,aczkolwiek ladnie sie blyszczy i pachnie,malo pigmentowany w przeciwienstwie do soczystych blyszczykow ktore naprawde maja ladny pigment.
Mycha29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:26   #3427
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Dziękuję melisska Dzięki Tobie nie będę obgryzać pazurków prze najbliższe dni, zanim przyjdzie dostawa
Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Nie ma za co . Cieszę się , że ocalisz paznokcie
Dziewczyny, co to za cudowny sposób znacie na nieobgryzanie paznokci, bo mnie też by się przydał...??????

Cytat:
Napisane przez ankamicha Pokaż wiadomość
a tak na marginesie... na jaką kwotę zazwyczaj macie zamówienia w całym katalogu?
Ja zaledwie 250zł... czasem więcej, rzadziej mniej. Najwięcej miałam coś ok. 600, zaraz na początku mojej kariery

tak wql to w avonie jestem od 2007r. [teraz mam 14 lat ]
Ja mam raz 150 a innym razem 1000, nie ma reguły. Teraz zwykle ok 600zł.

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
przepraszam za wprowadzenie w błąd- zestaw ukazany jest w HT do kat.6 (w rogu ostatniej strony)
A jakie kosmetyki są w tym zestawie, te co wchodzą w k6, czy jest może ten olejek z K7?
Swoją drogą 66zł to trochę dużo jak na demo, zwykle w promocji łączonej Planet Spa jest w cenie 34,90 za 2 kosmetyki, co daje 69.8,-, co przy standardowym 25% opuście daje 52.35,- nie mówiąc już o tym jak ktoś będzie miał większy opust. Eh, jak zwykle firma nie ułatwia nam życia..

Cytat:
Napisane przez Monniq Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny kochane!
Mam problem z moją konsultantką, to znaczy jest bardzo miłą osobą, ale strasznie trudno się z nią skontaktować, a to ma coś nie tak z telefonem, a to jej się popsuł, zmienia numery i dodzwonienie się do niej graniczy z cudem. A mieszka na tyle daleko ode mnie, że nie opłaca mi się jeździć do niej do domu za każdym razem, żeby złożyć zamówienie, tym bardziej, że kosmetyki też ja odbieram od niej.
Nie jestem jakąś super klientką, ale zamawiam na każdy katalog za te 50-80 zł.
No i teraz nie wiem co robić, bo w zasadzie to naprawdę sympatyczna Pani, dostałam na nią namiar przez stronę Avon (wysłałam formularz ze strony), jak się przeprowadziłam i nie znałam na miejscu żadnej konsultantki. Dodam jeszcze, że głupio mi jej coś powiedzieć, bo jest w wieku mniej więcej mojej mamy i jakoś tak nie wypada.
Z drugiej strony denerwuje mnie to, że muszę kilka dni z rzędu dobijać się do niej żeby coś zamówić, nie zawsze z sukcesem.
Problem w tym, że dalej nie znam żadnej konsultantki tutaj na miejscu, podpytywałam znajomych, ale raczej nikt się nie orientuje.
Dodam, że mieszkam w Głogowie na Dolnym Śląsku. Gdyby któraś z Was przypadkiem była z tych okolic albo znała jakąś sympatyczną konsultantkę to bardzo proszę o pomoc.
Ja bym rozważyła zapisanie się samej. 50-80zł to sporo, wystarczy że pokażesz katalog kilku osobom i 150 wyjdzie co miesiąc jak nic, po za tym będziesz mogła zarobić i mieć tańsze kosmetyki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 13:37   #3428
jovita85
Raczkowanie

GG do jovita85

dziewczyny a co powiecie o torebce HANNAH?? Warto kupić ? Potrzebuję czegoś klasycznego, w miarę pojemnego na stertę moich papierzysk
jovita85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:43   #3429
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez jovita85 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co powiecie o torebce HANNAH?? Warto kupić ? Potrzebuję czegoś klasycznego, w miarę pojemnego na stertę moich papierzysk
torebka jest baardzo łądna, ale mało pojemna niestety, więc cięzko bedzie upchnąć stertę papierzysk, szczególni, ze nie wchodzi do niej całkowicie a4;

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:45   #3430
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankamicha Pokaż wiadomość

tak wql to w avonie jestem od 2007r. [teraz mam 14 lat ]

Ja mam 15 lat i też jestem od 07 ! Głownie to ja sie zajmuję tym cyrkiem . Siosta jakby pomaga bo ja mam o wiele wyższe zamówienia

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:48   #3431
jovita85
Raczkowanie

GG do jovita85

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
torebka jest baardzo łądna, ale mało pojemna niestety, więc cięzko bedzie upchnąć stertę papierzysk, szczególni, ze nie wchodzi do niej całkowicie a4;
Wielkie dzięki za info.
Szkoda bo tak liczyłam na to, że A4 to swobodnie...
A jak z jakością wykonania? Bo tak mnie kusi, że może jednak mimo to ją kupię
jovita85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 13:50   #3432
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

wykonana bardzo ładnie;
śliczna jest naprawdę;
ale ta pojemnośc

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:54   #3433
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jouka2 Pokaż wiadomość
Maseczka do twarzy SPA Tajski Kwiat Lotosu jest po prostu rewelacyjna! Pięknie pachnie, ma kremową konsystencję która potem "zasycha" na twarzy i zmienia kolor na biały. Świetnie oczyszcza. Nabrałam smaka na resztę serii...

oj kochana kusisz oj kusisz !! Też myslę o tej serii czy czsem sobie czegoś nie zamówić . Baardzo lubie Planet Spa

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:36   #3434
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez opri Pokaż wiadomość
no dziewczynki faktycznie maje już przychodzą na pierwszy termin z 4 miałam brak i puściłam drugie zamowienie z 4 i juz mam maje zafakturowaną
Równiez potwierdzam tą informacje. We wtorek będę miala 2 zaległe maje

I przyszedł mi również cien do oczy pink radiance, więc nie wiem od czego to zalezy kto dostanie, a kto nie. Swoją droga-jest prześliczny!!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:39   #3435
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Równiez potwierdzam tą informacje. We wtorek będę miala 2 zaległe maje

I przyszedł mi również cien do oczy pink radiance, więc nie wiem od czego to zalezy kto dostanie, a kto nie. Swoją droga-jest prześliczny!!

z katalogu 4 puściłam 3 zamówienia zamawiając cień Pink Radiance i na tych 3 pisało "Produkcja zakończona prosimy nie zamawiać"
a za 4tym razem przyszedł

właśnie puściłam kolejne zamówionko i czekam aż pobiorą i wystawią fakturkę bo nadal czekam na swoje 7 Toreb Maja
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:48   #3436
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja uzywam tego szamponu, nie mam porównania z innymi, ale n opakowaniu jest napisane, ze "likwiduje brzydki zielonkawy odcień";
Jeszcze go nie używałam, ale na pewno chodzi o to, że lekko likwiduje żółtawy kolor włosów.

Jamapi, jak przeczytałam w twoim komentarzu "zielonkawy", to się zdziwiłam trochę, no ale patrzę na butelkę, a tu: "Zawiera wyciąg z rumianku i słonecznika. Pomaga wzmocnić włosy, usunąć obciążające je pozostałości produktów do pielęgnacji i stylizacji, a także niweluje brzydki zielonkawy odcień, dzięki czemu włosy blond pozostają świetliste i jasne. SPOSÓB UŻYCIA: Nałożyć na zmoczone włosy i delikatnie wmasować. Dokładnie spłukać."

No i teraz zastanawiam się, czy oni aby się nie pomylili, bo włosy blond mają czasem żółtawy kolor, ale nie zielony.

Co do sposobu użycia, to wcześniej miałam szampon, który musiałam trzymać na włosach kilka minut, przez co nie za bardzo miałam ochotę i czas go używać. Ten wydaje się całkiem sensowny.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 14:54   #3437
Lady in Blue
Zakorzenienie

Witam

Czy któraś z Was używa może tuszu Super Extend (wydłużający)? Jak on się sprawuję? Zastanawiam się czy nie zamówić go, ale najpierw chciałabym poznać opinie innych
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:00   #3438
Taste
Raczkowanie

Internetowa oferta specjalna do 05 całkiem, całkiem. Dodałam szminkę powiększającą UCR Pink Passion, pierścionek Nixie też pewnie wezmę.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-19, 15:08   #3439
kingusiusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Witam

Czy któraś z Was używa może tuszu Super Extend (wydłużający)? Jak on się sprawuję? Zastanawiam się czy nie zamówić go, ale najpierw chciałabym poznać opinie innych
Bardzo dobrze wydłuża, przynajmniej moje rzęsy :P
Ale na więcej nie licz;P Rewelacji nie ma...

Mówta co chceta Marimekko jest fajny
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 15:28   #3440
ololufe
Zakorzenienie

Musieli sie pomylic.. pewnie w trakcie tlumaczenia z angielskiego.. bo nigdy sie nie spotkalam z tym by wlosy blond mialy odcien zielonkawy...
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:45   #3441
Monniq
Raczkowanie

GG do Monniq

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja bym rozważyła zapisanie się samej. 50-80zł to sporo, wystarczy że pokażesz katalog kilku osobom i 150 wyjdzie co miesiąc jak nic, po za tym będziesz mogła zarobić i mieć tańsze kosmetyki.
Dziękuję za radę, ale powiem szczerze, że jakoś mnie nie ciągnie, wolę być klientką i nie zawracać sobie głowy formalnościami i nawet te zniżki mnie jakoś specjalnie nie kuszą.
Wiem leniwa jestem
Powysyłałam wiadomości do dziewczyn z forum Avon na gazeta. pl które się deklarowały, że są z Głogowa, może któraś się odezwie.
Bo po dwóch dniach prób dodzwonienia się na telefon domowy do mojej konsultantki mam po prostu dosyć i gdyby nie to, że bardzo lubię niektóre kosmetyki Avonu to bym sobie odpuściła.
Liczę też, że może jakaś głogowska konsultantka na Wizaż zagląda i mnie przygarnie.

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Monniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 15:47   #3442
Catherine1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Musieli sie pomylic.. pewnie w trakcie tlumaczenia z angielskiego.. bo nigdy sie nie spotkalam z tym by wlosy blond mialy odcien zielonkawy...
a właśnie że mają
zwłaszcza jak ktos z bardzo ciemnych farbował na blond, dopiero po drugim farbowaniu sa naprawde blond
w międzyczasie trzeba się zadowolic blondem z zielonym odcieniem, tak teraz nosi moja koleżanka no i Ania z zielonego wzgórza kiedys coś zielonego sobie zrobiła
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:02   #3443
Aska998
Przyczajenie

która maseczka z serii spa jest do "zrywania"?
okręg 158 to płock?
Aska998 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 16:10   #3444
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
.... Ajakie kosmetyki są w tym zestawie, te co wchodzą w k6, czy jest może ten olejek z K7?
Swoją drogą 66zł to trochę dużo jak na demo, zwykle w promocji łączonej Planet Spa jest w cenie 34,90 za 2 kosmetyki, co daje 69.8,-, co przy standardowym 25% opuście daje 52.35,- nie mówiąc już o tym jak ktoś będzie miał większy opust. Eh, jak zwykle firma nie ułatwia nam życia.....
W katalogu te kosmetyki są po 18,90 zł każdy, czyli biorąc pod uwagę nawet ceny dla klientów, to zarabiałoby się na tym 9,60 zł, a przecież najniższy opust to 15 %, czyli taki zestaw musiałby kosztować dużo poniżej 60 zł, a nie 66 zł netto.

Masz absolutną rację, to się zupełnie nie opłaca i ten chwyt, że oszczędzasz 53zł
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:20   #3445
jouka2
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za radę, ale powiem szczerze, że jakoś mnie nie ciągnie, wolę być klientką i nie zawracać sobie głowy formalnościami i nawet te zniżki mnie jakoś specjalnie nie kuszą.
Wiem leniwa jestem
Powysyłałam wiadomości do dziewczyn z forum Avon na gazeta. pl które się deklarowały, że są z Głogowa, może któraś się odezwie.
Bo po dwóch dniach prób dodzwonienia się na telefon domowy do mojej konsultantki mam po prostu dosyć i gdyby nie to, że bardzo lubię niektóre kosmetyki Avonu to bym sobie odpuściła.
Liczę też, że może jakaś głogowska konsultantka na Wizaż zagląda i mnie przygarnie.
A ja bym Ci też radziła spróbować być konsultantką, nawet tylko na własne potrzeby - choć jak wspominasz, Twoi znajomi nie znają żadnej konsultantki więc pewnie będą chcieli skorzystać .
Nic nie ryzykujesz - nie ma opłaty wpisowej, a formalności praktycznie też nie ma. Zamawiasz jak w sklepie internetowym, a paczkę do domu przywozi Ci kurier - jeśli za więcej niż 150 zł, za darmo. Moim zdaniem więcej zachodu kosztuje umawianie się z konsultantką i jeżdzenie do niej po odbiór kosmetyków, nie wspominając już o perypetiach które opisywałaś...

Żeby rozwiać resztę wątpliwości dodam, że przy zamówieniu poniżej 150 zł jest tylko 10 zł opłaty, ale i tak masz 15% rabatu, więc nawet Twoje obecne zamówienia wyjdą Ci taniej. A jeżli zbierzesz na pow. 150 zł to 25% rabatu itd...
No i w każdej chwili możesz zrezygnować, bez żadnych konsekwencji.

Edytowane przez jouka2
Czas edycji: 2010-03-19 o 16:25
jouka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:25   #3446
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aska998 Pokaż wiadomość
okręg 158 to płock?
Odżywcza maseczka z białą herbatą- w kat. 05 04051 14,90 str. 113
Wygładzająca maseczka do twarzy(japanese sake and rice)- w kat. 05 01586 20,00 str. 115

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-19, 16:28   #3447
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem leniwa jestem

ja Cie przygarnę! jestem ze Szczecina ale można paczki wysyłać z zamówieniem raz na 3 tygodnie
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 16:28   #3448
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja też zamawiam pakiet tych tuszy, wybiorę chyba odcień Creamy Natural, bo wydaje mi się ze jest taki uniwersalny i łatwo będzie go później opchnąć dalej jak myślicie?
odcień będzie dobry, jest taki w sam raz

Cytat:
Napisane przez jouka2 Pokaż wiadomość
Maseczka do twarzy SPA Tajski Kwiat Lotosu jest po prostu rewelacyjna! Pięknie pachnie, ma kremową konsystencję która potem "zasycha" na twarzy i zmienia kolor na biały. Świetnie oczyszcza. Nabrałam smaka na resztę serii...
kusisz

Cytat:
Wlasnnie tak myslalam dzieki za szybka reakcje.
Dzis mam dostac swoja 1 paczuchne,obudzilam sie o 6stej rano i siedze jak na szpilkach.Myslalam ze tylko 1 zamowienie zloze a tu dzis telefony i cos domawiaja takze chyba cos sie uzbiera.Przyznam ze troche nie wierzylam w swoje sily.
super

Cytat:
demo wlicza się tylko do bazy upustu

Cytat:
Wiem leniwa jestem
ja już dawno bym konsultantkę zmieniła na twoim miejscu, chyba ma za dobrze skoro tak olewa klientów

Cytat:
Napisane przez Aska998 Pokaż wiadomość
okręg 158 to płock?
Sake i Ryż

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:36   #3449
sylllvia89
Wtajemniczenie

czemu na all ktos sprzedaje perfumy za19zl ktore w katalogu chodza po 70?

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 16:38   #3450
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

a czy w katalogu 6, kredka na okładce za 8,90 to nie jest ta diamentowa?? bo są te same odcienie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości