|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Cytat:
Ale kuźwa nie w co 3 zdjęciu ![]() Tak Jemu w myśl zasady, że każdy ptaszek musi mieć daszek Tobie jak nie będziesz uważaj, Ty się skup dzisiaj ![]() Z miłością i uczuciem to możesz sobie dzieciaka robić a nie o interesach gadać nawet z mężem Ewki czajnik to będzie tajna broń ![]() To spadówa do swojej ![]() Ale ta przyjemność czasami boli ![]() Zaklepać to sobie możesz Kurka. Oczywiście do póki Klaudia nie widzi
|
||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Kasiu znam Was na tyle, zeby wiedzieć, że jesteście złe
![]() ![]() czy u Was też czuć wiosnę?
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mi urywa a i owszem... W każdym zdjęciu!! ![]() Czy to już choroba?? ![]() Dziś będę uważac ja z brzuchem chodzić nie będę A co do męża... To nie wiesz, że dobry gospodarz trzyma swój sprzęt pod dachem? ![]() ![]() w mojej pusto i echo niesie Wole po cudzych się poszwędać :pHA! I zaklepuję! ![]() ![]() Cytat:
![]() Czuć!!! Wali z każdej strony!! Nareszcie!! ![]()
|
||
|
|
|
#2615 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ja nie mam Kurka zdjeć ![]() a weź ![]() Cytat:
my ![]() czuć nareszcie
|
||
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że tak! już w oczach i w nosie czuję
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
najwyższy czas czegos poszukac w takim razie
I wrzucić dla Cioci Karoli ![]() ![]() Kooooocham wiosnę Cytat:
Znaczy wyrzekniesz jak wejdziesz w wielki świat siatkówffki ![]() Aj hejt ju ![]() ![]() ![]() O masz... To kijowo... Wiosną się nacieszyć nie można :/ |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kuźwa Karola koniec tematu Ty chodzący erotomanie sprowadzasz mnie na grzeszną ścieżkę ![]() Uważaj bo urwie na zawsze. Choroba nieee, ale lekkie zboczenie to już tak ![]() A kto karze chodzić, niech Cię mąż nosi albo się turlaj proste ![]() Patrz tylko żebyś potem w ten dach głową nie waliła jak będziesz na klęczniku ![]() A u mnie to może więcej znajdziesz ![]() HA Jarski był wcześniej
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałyście okazji do picia to macie. Dziś urodziny maćka Dobrowolskiego...
100 lat!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sprowadzam! Z tym sie trzeba urodzić. nie zwalaj winy na niewinne osoby ![]() ![]() Na noszenie będe za ciężka... A turlać się szkoda bo w ciązy na bęben trzeba uważać ![]() O w dupęęęę No w sumie... Z gówna piany nie ubijesz... czego ja się spodziewałam ![]() ![]() ![]() Ha! Masz wpier**ol!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
ojj Kasiu no współczuję.
U mnie też już tak faaajnie a ja nawet okularów przeciwsłonecznych nie mam :|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lansowac się trzeba przeca ![]() http://www.supervolley.pl/index.php?...kraju&Itemid=7 Ah piekna szóstka, piekna ![]()
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
miałam wrzucić zdjęcie płaszczyka
two wrzucam... Kurcze. Robiłam zdjęcie całości ale nigdzie go nie ma... pewnie nie zapisałam No cóż ![]() 1, 2- butki na chrzciny... mam nadzieje, że będzie ciepło. Chociaż w sumie to z samochodu do kościoła a później na salę się przetransportować więc lajt ![]() Oczywiście zdjęcie robione telefonem więc nie widac efektu Buciki są jakby atłasowe... pieknie się minią, czego na zdjęciu nie widać :/I obcas! A właściwie praktycznie jego brak. Szukałam czegoś na niskiej klepsyderce i znalazłam! Popierdzielac cały dzień na obcasie i jeszcze z dzieciek na ręku trochę niebezpiecznie ![]() 3,4- fragmenty płaszcza. też efektu na zdjęciu nie ma. Jest obszyty taka ładną srebrną niteczką. Cudo. A całość to jest jakby... hmmm... No wygląda to to jak tafta modelująca ale jest cieńsze i delikatniejsze Ale jeśli chodzi o fakturę i "połysk" to coś na kształt tafty Cudny jest. jestem z niego dumna! ![]() 5,6- torebka zakupiona jakiś czas temu ze Stefanem Powiedzcie mi gdzie ja mogę dostać buty pod taki kolor... Klasyczne cichobiegi. Bez obcasa. Płaska podeszwa. Całkiem płaska Licze na to, że jak się zrobi cieplej to będzie wysyp tego typu butów i może dobiorę jakieś w takim kolorze ![]() ![]() 7,8- efekt mojej nudy Zaj**e cukierkowy róż i sffitaśne serduszka ![]() ![]() 9- krzyżówki ostatnio rozwiązywałam i nie mogłam się powstrzymać żeby Wam tego nie wkleić ![]() ![]() Zrobiłam jeszcze zdjęcie bluzki i spódnicy co to sobie na chrzest kupiłam ale kurcze musiałam też nie zapisac bo nie mogę tego znaleźc nigdzie Następnym razem ![]()
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co2 ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Karola20;17998610]Ja sprowadzam! Z tym sie trzeba urodzić. nie zwalaj winy na niewinne osoby ![]() ![]() Na noszenie będe za ciężka... A turlać się szkoda bo w ciązy na bęben trzeba prowadź ![]() ale póki nie jesteś to niech cie nosi ![]() Cytat:
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo! Boziu broń! Trzeźwa Karola jest niebezpieczna dla otoczenia a co dopiero Karola pod wpływem 24 h na dobę
Ejże ejże! Już Wam więcej żadnego zdjęcia męza nie wkleję.... foch ![]() FOCH! FOCH! FOCH! ![]() ![]()
|
|
|
|
#2625 | |||||||
|
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17992833]
za Ewy mózg i za moją 4setke[/QUOTE]przyciachało mi Wasze posty ale ![]() ozesz kuwa ja pitole! kochane jesteście moooje za mózg? troche za późno ![]() Cytat:
![]() dobrze zrobiłaś! a ploty phi. niewazne co mówią ważne zeby nazwiska nie przekręcali ![]() Cytat:
![]() dobre to to? ten wrap? bo co widze reklame to mam smakano to przybij piontke Kasiu aż tak wrazliwej to nei mam ale biała jestem jak córa młynarza takze poopalane mam![]() Cytat:
już zakupiłas to co sie bede rozwodzić ![]() Cytat:
tez kiedyś dodawałam zaniosłam. babeczka była fajna, mowila ze od kwietnia by była ta praca no i pytała czy kase mam i czy pracowalam kiedyś w handlu. takze spoko. oczekuje ze do mnei zadzwonią ![]() zaniosłam już. teraz to cza czekać ![]() Cytat:
uuuu Cytat:
nówka sztuka jeszcze niesmigany![]() Cytat:
zdrowie Twoje w gardło moje
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja na kilka minet tylko
![]() Widziałyście fryz Jarosza???? Joaa! Jesteś genialna! Teraz trzeba Wronę zjechać żeby się ściął tochę i będzie gitara... A swoją drogą jakie to posłuchane wszystko. Kilka uwag na forum wystarczy rzucć odnośnie imidżu i już do fryzjerów latają ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() To trzymiem kciuki! Może jaką dupę wyrwiesz w nowej robocie. Wiesz... Dasz spodnie do przymierzenia, on się chowa za korakę... Czekasz aż ściągnie swoje odzienie i wtedy JE.B! Czajnikiem A zatem nazwijmy to tak Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-19 o 19:40 |
|
|
|
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
Widziałam fryz
![]() ZAKSa wygrała 3:0 i mają drugie miejsce reszta jutro pocytuję później teraz zmykam na Lejdis
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdis!!! Właśnie
![]() Dzięki za przypomnienie ![]() Ja też uciekam. Do jutra paaa |
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
WY MUSICIE WYGRAĆ!!! co by nie było musicie wygrać, nie ma innej opcji
![]() Cytat:
![]() no, ale cóż. przezwycziłam się już ;] Cytat:
![]() ech, ja też biała jestem :/ gdzie? w TV? ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- ech Lejdis! oglądałam to milion razy i obejrzę pewnie jeszcze z milion ofc siedzę i oglądam ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/...cnym-ksztalcie mrrrr rozgrywkich Młodych
|
|
#2630 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to nie chcesz, jutro się będziesz upominać a On powie niee ![]() Może i sie z tym urodziłam ale coś musiało to uaktywnić ---> Karola ![]() On już dawno zniszczony Ale uważaj Karola Panicz Bartek bębenka mieć nie może ![]() Dajesz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tee a nie dało się tam jeszcze wpisać Bartek ![]() nie strasz nie strasz... Kogo innego będziesz zamęczać Jego zdjęciami ![]() O to jest pomysł na niezły biznes, może lepszy nawet niż sprzedawanie siebie, w sensie Nas ![]() Właśnie bo jeszcze w kogoś trafisz ![]() Cytat:
![]() To jak już czekamy to na szybsze minięcie czasu Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Siedziałam dziś z nową koleżanką z grupy bo miala 2 godziny przerwy. I cos tam tak o studiach itp no i mi się wymskło że na meczu siatki byłam w trakcie sesji. Dziewczyna na to pełna radości 'Oglądasz siatkę? Ja też!!!'
![]() Ja już uradowana że będzie z kim pogadać i wgl. Zaczynam sie rozwijac i gadam i gadam i gadam i nagle patrze a ta koleżanka ma minę taką >>> Nie wiedziała o czym mówie. Bo 'ona w sumie to nie az tak bardzo'Głupio mi się zrobiło i niestety potwierdziła się moja teza że z nami jednak nie wszystko jest dobrze
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2632 | ||
|
Konto usunięte
|
dwa najulubieńsze kluby me
![]() i co ja teraz zrobię ![]() Asz proszę uwielbiam ten film ![]() Cytat:
![]() ja też uwielbiam ten film kultowy ![]() będzie się działo ![]() Cytat:
chyba |
||
|
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pierwszy raz musi mieć to cyk jak powiedział budzik do zegarka Cytat:
zyski byśmy miały takie ze glowa mała ![]() ja wiem kogo moze trafić(oczywscie niby niechcący) NO TO JESTEM CI NAZAD A jutro....... Ciag dalszy tzn chcemy spędzić cały dzień razem, wicie ciepło, słońce...
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2010-03-19 o 23:09 |
||
|
|
|
#2634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dress code'u dowiesz się w praktyce, podobnież męskich rozmiarów Ja zawsze brałam mężczyznom ciuchy na oko ![]() Może pogrzeb trochę wśród winiarskich fot, bo coś mi się wydaje, że tych mam za mało ![]() ), że wiosna działa na człowieka chyba 1000000x lepiej niż wszystkie narkotyki świata ![]() Cytat:
Jedyny niepiękny jest trener, no ale ![]() Cytat:
Zawsze miałam posłuch u ludzi ![]() Cytat:
|
|
#2635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam na pamięć a i tak mogę oglądać w nieskończoność To taki film trochę jakby o nas... Te ich odzywki i pomysły O się będzie działo... Młodziki ![]() Szkoda, że ja za stara już jestem na takie okazy ![]() Cytat:
A jakby jednak skapitulował to sama sobie wezmę Jam niewinna! To od zawsze w Tobie siedziało... Potrzebny był tylko mały impuls... Niewielka iskierka żebyś się ujawniła... I to nie moja wina ino całego wątku ![]() Nie może i mieć nie będzie O samej wodzie będzie jechał jak będzie trzeba od złego uchronić ![]() No jak się spodobało Oj tak mi się napisało z tym paniczem wtedy... Ale w sumie bardzo trafny i adekwatny tytuł dla Bartosza Pana ![]() Nie. Za długie. Za mało mam paluszków Ale mogłam wpisać KUREK... To akurat 5 literóff Następnym razem ![]() Bejbe... Jedno nie przeszkadza drugiemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde doły mnie łapią. Beznadziejny czas nadciąga... Praktycznie równo rok temu zaczęłam kręcić ze swoim byłym... I jak sobie przypomnę co się działo rok temu, jak się czas spędzało, jak było miło i wspaniale to aż mnie... ![]() Do kitu ![]() Cytat:
Ja bardzo chętnie też bym pooglądałą ![]() A jak już będziecie szukać to nie zapomnijcie o fotach Panicza Bartka ![]() Taaa... Pod warunkiem, że jest się z kim cieszyć tą wiosną ![]() A najpiękniejszy to tam jest przyjmujący... I nie mam na mysli Winiara ![]() Trzeba częściej się czepiać chłopaków. To kogo teraz objedziemy za niekorzystny imidż i jakie zmiany w wyglądzie proponujemy ![]() Bo Kubie całkiem najs w tym nowym włosiu A tak poza tym to Joaa! Kyrie elejson! Co Ty robisz o 2:00 przy kompie?? Też "Constantine'a" oglądałaś?? Keanu Reeves... Mrrr
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-20 o 09:41 |
|||||
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam na tym w kinie to mało z koleżanką z fotelów nie pospadałyśmy a dla mnie w sam raz nie pogardzę jakimś meczem młodych ^^ w ogóle to się witam! w ten jakże piękny sobotni poranek !! aż chce się żyć! kocham wiosnę <3 właśnie na SuperStacji pokazują mój Kraków w sumie to dzisiaj siedzę i się uczę, ale jak taka pogoda jest to nawet mam na to ochotę no, miłego dnia
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Łoo jaki miałam sen!!!
Snilo mi sie ze bylysmy mniej wiecej takim skladem jak na MG na meczu kadry. Ale hala byla malutka taka jak hala sportowa w moim miescie W trakcie meczu siedzimy a tu nagle nad naszymi głowami zaczynaja sie dziwne komentarze. Patrzymy Kadzik Ale komenty nie ad meczu tylko nas No to my z Karolą szturchamy 'Miss Miss wez zagadaj!' Ale Miss ze wstydu uciekła. No to ja się zaczęłam pluć do niego. A on żebym nie fikała tylko tu podeszła jakem taka mądra. Poszłam o kilka stopni wyżej a ten mnie siuuum na ręce. A potem na barana i biega tak ze mną Już nawet nie pamiętam co do mnie mowil ale uśmialismy sie oboje nieźle Zrobilam sobie z nim fotki No i po meczu chłopaki wyszli dawać autografy. I Kadzik mowi żebym pędziła i ja to sie załapie Ale nie było ani Zbygniewa ani Kurka. Był za to Paweł Abramow I snilo mi sie ze tak latałam od jednego do drugiego. Zrobilam sobie fotki ze Świdrem z Gumą z Gruchą. Potem zrobilam sobie fote wlasnie z Abramsem i Mentosikiem. Pamiętam że Wniar był wtedy bardzo chory i siedział z boku ale do niego też podeszłam on taki zadowolony foty porobil i jak juz odchodziłam to tylko -'Asia!' -co? -Ty wiesz co! ![]() -Nie wiem. Co? -Wizażowo. - ![]() - No co? ![]() -Ty wiesz?! Ty nas.. czytasz?-Pewnie! I wiem co pisalyscie że zrobicie po LŚ. - ( bo były plany zakradnięcia się na bibę ) O Arku...- Powodzenia! Po tej rozmowie patrze a na hali juz praktycznie nikogo nie ma. Zasiedzialam sie. Już wychdze a tu nagle jak spod Ziemi Grzesiu Kosok To podbijam do niego z wrzaskiem. Aaaa RESOVIAAA! I cos plesc zaczęłam że już myslalam że nie będę miała foty z żadnym Reosviakiem ale dzięki Arku trafilam na niego. Nie bylo jak inaczej to wziął mnie na kolana sam wziął aparat i poleciało kilka 'słitaśnych fotecek' I już już wychodzilismy kiedy między trybunami kogos zobaczyłam. Podbiegam w nadzieji że siatkarz. A Tu... Sehr. Ehh wydałam z siebie tylko taki jęk żalu że to on. Spojrzał na mnie i mówi:-Nie lubisz mnie wiem. -to TY też nas czytasz?! ![]() -Jasne. Każdy czyta. - ![]() -Ale ja nie jestem taki jak myślisz. -A jaki? -Normalny. Zobacz. I tu zaczął przebierac się w taki kostium ala TurboDynoMen tyle że niebiesko żółto zielony. Poprosil mnie do tańca -Widzisz nie jestem taki jak myślałaś. -Nie jesteś. Koniec.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najlepszy ostatni fragment tak się zastanawiam.. dlaczego ja nie mam takich snów.. tylko różne głupie dalekie tematyki siatkarskiej
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No witam witam ![]() Arkii Co? Wizażowo! Weś i ten fragment. "lecę bo myslałam, że to jakiś siatkarz a tam Sehr" Kurna nie no. A jak oni to na serio czytają xD Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-20 o 10:57 |
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - no sorrry ja nie wiem co ten szedl Grześ przez wieś tam robił ale w mym śnie był całkiem milutki
A ostatni fragment to jaki masz na myśli? Turbodymoman Karola no sen był mega żałuj że mych harcy u Kadzika na barana nie widzialas Ale Winiar w mym śnie był chyba chory na białaczkę Bo był praktycznie łysy i ledwo siedział. To było smutne. Ale gadał już normalnie O dziwo we śnie nie było ani Zbycha a ni Siuraka?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

chciałas napisać 

KUREK MA BYĆ! Pierra już miałas dziś. Teraz mi się coś należy

za Ewy mózg i za moją 4setke[/QUOTE]

Nie wiedziała o czym mówie. Bo 'ona w sumie to nie az tak bardzo'
Zawsze miałam posłuch u ludzi 
Ale komenty nie ad meczu tylko nas