|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
hej hooo
przyznaje sie bez bicia ze doszłam tylko do 62 strony![]() powiedzcie mi moje drogie jak wam podobaja sie te fotki? bo pierwsze moje wrazenie bylo pozytywne ale czym wiecej patrze to sama nie wiem .. http://www.fotograf-wesele.pl/fotogr...zcz_f2142.html no i tak sie zastanawiam, i wymysliłam ze chyba sama sprobuje robic zaproszenia, chociaz talentu to ja specjalnie nie mam
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
dzięki kochane za rady
miałam zdjęcie sylwetki,ale skasowałam;p mysle, że bede w nich chodzic tylko nakladanie zajmuje 10 minut ![]() no fakt, ze skora szalu nie robily,ale pojechalam tak wczoraj na ta rozmowe |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tam...kolorowo Cyrk Może bym się wybrała
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po co Ci talent? My tez robimy sami, komputer nam wydrukuje ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- dzieci do lat 10 maja wstep wolny, wiecej szczegolow nie znam ![]() Ach u nas to jak zwykle wszystko jest tak rozglosnione, moj M bral udzial w pilce halowej i po 2 tygodniach jak sie zakonczylo o tym napisali, a turniej trwal cala zime..... A moja mama myslala ze juz w ta niedziele jest niedziela palmowa i sie non stop pytala czy my palmy mamy bo ludzie juz z palmami po miescie biegaja!!! Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-03-20 o 18:50 |
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wcdzoraj zalozylam,bo sucho.ale dzis mokro wiec wiadomo,ze odpada...i tez sie zastanawiam,ze pozniej juz bedzie za cieplo ![]() zmykam sie pieknic i zjesc rybke ![]() M. dopiero wraca,bede musiala go odstresowac bo tej pracy haniula mi sie zdjecia podobaja |
|
|
|
|
#1956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spaliłam M. ziemniaki Zapatrzyłam się na YCD
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-03-20 o 18:52 |
||
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-03-20 o 18:53 |
|
|
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja wczoraj za dlugo karkowke trzymalam i jak gume sie ja jadlo, ale moj dzielny Tz nie marudzil- o dziwo
|
||
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że garnek da się odratować
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o rok 2011 to po pierwsze-pewnie byłyby już ogromne problemy z terminem a po drugie chodzi nam o własne M (za rok mielibyśmy już kasę na mieszkanie ale na jakąś klitkę, a ponieważ zaraz po ślubie będziemy się starac o dzidziusia to chcemy odrazu kupic troszkę większe mieszkanie żeby już nie cudowac z żadnymi zamianami) |
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym o sobie czytala ![]() byliśmy w SCC było nawet fajnie a potem zarzuciłam fochem i już nie było w dodatku chciałam kupić sobie ten kubek MM ale już nie było |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
no moj Tz ma zdolnosci i lubi grzebac na kompie zawsze mi prezentacje do szkoly robi, wiec raczej nie bedziemy miec z tym problemu
Załącznik 2965980 Załącznik 2965990 Spadam bo juz jedzie Tz papa |
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Haniula mi się podobają - nasz fotograf robi podobne zdjęcia
![]() Słit możliwe ![]() Pogońcie mnie, bo zostały mi jeszcze trzy teksty
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wsumie sie troche ciesze bo nie ma u nas wojny o komputer ![]() Moj P dzis ma nocke wiec po obiedzie polozyl sie na drzemke a ja skozystalam z okazji i sie do niego wtuliłam , okazalo sie ze ja spałam 3h a on nic haha teraz nie zasne długo pewnie |
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba buty będą moją drugą miłością teraz![]() no już mniej więcej obejrzałam, ale chyba zacznę od poczatku, bo nie wiem które odcinki widziałam już, a któe nie Cytat:
|
||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo:
I trochę pozytywnej energii |
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak mnie pan doktor ujął że oglądam gdzie się tylko nawinie, już nawet nie wiem co z którego sezonu z "Chirurgami" mam to samo![]() a ja się cieszę że nie są to tylko plany, że Tż wreszcie działa a nie mówi, ogólnie bardzo się zmienił ostatnio i dopiero teraz widzę to uczucie między nami |
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Ej,ale jaja! Mam z pediatri 4,5....jutro się poprawiam na 5, bo jak mi sie uda to jestem z egzaminu zwolniona....zrobie sobie zaraz kawę i będę kuć....na szczęście nie ma tego nie wiadomo ile...ale jak się wkurzyłam! mam z jednych zajęć nieobecność...a ja się wtedy spóźniłam a ona mi nie poprawiła
na siebie też jestm zła, bo się nie upomniałam. A jakbym miała obecność to bym już miała 5 ale sie rozgadałam, witajcie
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli w 2013 będziesz mamusią Fajnie, ze zaczyna się Wam wszytsko układać!Pracuję w gazecie ![]() dzięks
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
aaa
to do roboty do artykułów sioo co bedziemy czytac
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie Też mi się kiedyś marzyło![]() zapomniałam dodać, że już zmykam Bo TżCik się niecierpliwi ![]() paaa
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-03-20 o 19:28 |
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to sam jesteście razem tyle czasu....mój by nie poszedł beze mnie i to nie dlatego, że ja bym mu coś powiedziała ale dzisiaj mi babcia P. pojechała a ona "Piotruś co ta Twoja narzeczona taka chuda, co lubisz się tam do kości przytulać " miło mi było w sumie widać, że troszkę schudłam-ogólnie brzuch i boczki, ale aż tak widać to dopiero 2kg ale git majonez ucieszyłam się i mam moc do dalszego fajtingu ![]() w ogóle to zjadałam sobie pierś z kurczaka w ziołach teraz spadam jeść serek wiejski pomidorka i ogóraski, a P. zrobiłam gofry i zajada, a mnie to wcale nie rusza a wręcz bleeee bo tam są 2 szklanki mąki, 0,5 szklanki oleju i 4 łyżki cukru
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15.09.2012z tą mamusią to różnie może byc bo po ślubie dopiero odstawię tabletki i przez kilka mc-y będziemy ostrożni że tak powiem konkretne starania zaczniemy gdzieś tak luty/marzec więc jak szybko nam się uda bo będziemy miec (jak to określił Tż) najbardziej niewyspane Boże Narodzenie![]() |
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() chcialybyscie tak: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/338...dego_ha_ha_ha/ ?? bo ja chyba jednak pojde z P po garniak ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- zjadlabym goferka oj sjadlabym dzisiaj ogolnie mam mega chcice na wszystko czyzby kolejny kryzys w diecie
|
|
|
|
#1977 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzeba pilnować doktorków z tymi obecnościami, bo one neiraz życie mogą uratować Eeeee nic szczególnego. Masa stresu i non stop presja czasu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=karolinusienka;1802 2160]dobry
![]() chcialybyscie tak: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/338...dego_ha_ha_ha/ ?? bo ja chyba jednak pojde z P po garniak [COLOR="Silver"]/QUOTE] haha moj brat ślubuje w czerwcu tego roku i jeszcze nie ma garnituru , heh i własnie tego linka mu wysłałam
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to super, że tak dobrze się wam układa Cytat:
|
||
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też to rozczuliło zwłaszcza że to Tż tak to ujął w słowa
on by już chciał...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

przyznaje sie bez bicia ze doszłam tylko do 62 strony

Może bym się wybrała

)

Zapatrzyłam się na YCD

hehe a jakie to teksty?

jak to sam jesteście razem tyle czasu....mój by nie poszedł beze mnie i to nie dlatego, że ja bym mu coś powiedziała
to dopiero 2kg
i 4 łyżki cukru
dzisiaj ogolnie mam mega chcice na wszystko