|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
I wiemy, że to jeszcze nie koniec
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadłam sie pochwalić
![]() Robiłam dzisiaj porządki w szafie i wyciagnełam spodnie z przed ciąży i wiecie co...zmiesciłam sie bez problemu Jestem taka szczesliwa. Jeszcze przed Bozym Narodzeniem nie chciały wejsc na uda A dzisiaj leżą idealnie
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
półki dobry pomysl, ale nie mam tylu ksiązek, ale bedzie co postawic, a do sofy szafki średnio...to łóżko co jest na fotce sprzedajemy ile jeszcze razy mam cie zaprosic z dzieciakami na kawe ? ![]() a panele z pufami nie beda wiejsko wyglądac? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ehem ehem droga przeprosin nabylam sraczkowata kurtke bluzeczke fioletowa mala aparat fotograficzny FP body Hello Kitty heh Jutro objazd rdzinki męża.Jednych lubie, drugich srednio. Taaaakie ciuchy przytargalam od siory, ze jutro sie wypindrze i bede gwiazde zgrywac.Wiosenka pełną gębą bede ![]() Co by wam przyblizyc. Jedni to ci co w 4mc dziecku daja czekolade,smietane-sprobowac i stawiaja na nogach(chyba wam pisalam) Drudzy-to wiecznie odchudzajaca sie kuzynka heh-tych lubie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-03-20 o 20:13 |
|||
|
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie wstrzymałam się z zakupem takiego kubka bo nie wiedziałam czy zechce pić a jej to tak się podoba i w mig się nauczyła. Zaczęłam od tego, że najpierw nabierałam w słomkę wody i tak jej podawałam bo nie wiedziała jak zaciągnąć. A teraz już normalnie wsadzam słomkę do kubka i ładnie pije Cytat:
|
||
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w ciazy nie wierzylam ze jeszcze kiedys zaloze moje spodnie(co prawda leza na dupce fajnie tylko boczki mnie wkurzaja
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane w ten ciepły wieczór w przeddzień wiosny
![]() Ja siedzę w pracy a do tego mam 2 wyjazdy o 3 w nocy i o 5 nad ranem więc nawet się nie zdrzemnę ![]() A jutro sama z małym muszę funkcjonować... Nie wiem co to bedzie... Cass gratuluję wejścia w spodnie sprzed ciąży ![]() Ja też w moje wchodzę... a chciałabym wchodzić w te sprzed ślubu Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejsych solenizantów i Dużo zdrówka przede wszystkim ![]() Mój mały dzisiaj wyspacerował się za wszystkie czasy... najpierw był 3 godziny później jeszcze godzinkę... W końcu pranie mogłam powiesić na podwórku i pościel wywietrzyć... Chcę wiecej takich dni !!! No i moja "kuchnia" bardzo smakuje mojemu synkowi przeogromnie mnie to cieszy.
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, ja zapomnialam o dzisiejszych swietujacych dzieciaczkach
wybaczcie mi ![]() adaikaka ja juz jakis czas temu chcialam cie zapytac jak to jest ze pracujesz w nocy z malym dzieckiem? musialas prosbe do pracodawcy wystosowac, czy jak? zmierzam powolutku spac dobranoc acha, nie moga byc panele i polki przeciez, bo panele beda do podlogi.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1570 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Tulipfever;18009162] Dobrze, ze powiedzialas o tym bolu- nie bedziesz sie jeszcze dodatkowo torturowala. Mam nadzieje, ze to szybko minie ![]() Biedactwo Co sie stalo?Na moment wpadlam, bo zaraz znikam do kuchni i nie wychodze przez caly dzien. Przez noc zrobilo mi sie na wardze sliczne zimno, wygladam jak zombie, niech to szlag ![]() Czesc rzeczy juz mam przygotowane, zaraz reszta. Ania wczoraj pierwszy raz zjadla slodkiego ziemniaka i byla tak najedzona, ze nie musialam dokarmiac jeszcze mlekiem. Good girl. [/QUOTE] Oprócz tego,że dość konkretnie obrobiła mi tyłek do sasiadki,to nic takiego Wredna baba.A taką niby milutką udaje.Dwulicowiec![]() Tuli udanej imprezki życzę. . Cytat:
![]() Cytat:
Ani pała nie pomoże.Dzisiaj strasznie chodziła i się podlizywała.W nosie ją mam ![]() Cytat:
dla Laurki.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przypuszczam,że to Wasze choróbsko,to skutki tej wilgoci,tak myślę ![]() Fajnie,że się odezwałaś.Kurujcie się |
||||||
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed nocką mam cały dzień żeby pobyć z małym... Fakt faktem po nocce nie jest łatwo ale to kwestia przyzwyczajenia...I żadnego pisma ani prośby nie stosowałam... Po prostu zgodziłam się na zmiany nocne... Za to mam sztywny grafik czyli dniówka-nocka -wolne-wolne i nie wlepią mi nadprogramowych zmian np. dniówka-dniówka-nocka-wolne-wolne ... Zazwyczaj "śpię" na nockach jak goście są grzeczni i wracają wcześnie... ale czasem są te cholerne wczesne wyjazdy albo imprezowicze wracają co 20 minut po jednej osobie... Najgorsze są właśnie weekendy :/ |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Sylko teraz mi się przypomniało. Musiało mi wcześniej Twój post uciąć. Ja byłam pewna, że Ty z ta ręką byłaś u ortopedy i że to właśnie on wysłał Ciebie na tę rehabilitację. A dlaczego lekarz pierwszego kontaktu nie dał od razu skierowania do ortopedy?
|
|
|
|
#1573 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
p4w sory ale to zamowienie robilam na mega szybko i jeszcze nie chcialo mi wesjc i na gg kombinowalam z chlopakami jak to zrobic i weszlam na watek af dopiero po zlozeniu zamowienia
![]() jestem zla.....TZ jeszcze nie ma, maly spi u tesciow od 17 nie wiem czemu TZ przyjechal po mleko i jak sie zaraz obudzi to przyjada a jak nie to zostanie tam na noc, w ogole mi to od razu proponowal ale ja nie chce
|
|
#1574 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dla Amelki.Cytat:
dla Zuzki.Cytat:
|
||||
|
|
|
#1575 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Wielkie brawa Cass ! Ja tez tak chce .
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o książki to przecież mozesz poustawiać różne rzeczy (ja lubię połączenie książek, zdjęć i koszyków ale się pewnie tego po mnie spodziewacie )Cytat:
![]() mój małż ma wybrane dwa swetry i zależy mu na nich a jeszcze Cię pomęczę - jak mam tą wish listę zrobioną to przy składaniu zamówienia musze podać organizatorowi tylko kody, które mam w liście czy jeszcze jakoś przez emc musi to przejść? a jeśli chcę coś czego nie ma na liscie to linki wystarczą? czy ta lista jest gdzieś zachowana? wybacz tyle pytan, ale ja antytechniczna jestem...
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-03-20 o 22:07 |
||
|
|
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
Megi trzymam kciuki zeby chorobsko sobie szybko poszlo !
Sweet ja nie Syla , ale moge Ci napisac jak wygladala nasza podroz z Danielem. Wiec Tak wozek zostawiasz kolo samolotu przy schodach, musisz go zlozyc. Dziecko siedzi Tobie na kolanach , dostaniesz dodatkowy pas zeby go dopiac do swojego. Mleczko jedno zrobilam mu w domu i dalam przed odlotem samolotu, no a na drugie mleczko mialam maly termosik na wode.
|
#1578 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kody musza byc w odpowiedniej formie, tj:
javascript:checkForm('xxx xxx') w miejscu iksow wpisujesz numer rzeczy tylko nie podawaj tych kodow na forum tylko na pw bo Ci ktos to sprzatnie od razu a rzeczy, ktore sa na stronie to tylko linki napewno bede cos jeszcze organizowac niebawem
|
|
#1579 |
|
Rozeznanie
|
dziekujemy za zyczonka
i rowniez dolaczamy sie do zyczen moje dziecko zrobilo mi dzis pienky preznet, powiedzialo MAMA i tak caly dzien. wiem, ze to nieswiadome, ale i tak cieszy na maxa
|
|
|
|
#1580 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no wlasnie, mialam napisac:
wszystkiego najlepszego dla naszych malutkich dzisiejszych solenizantow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście nie wiem co to "javascript:checkForm ", ale zaraz TZ zmęczę, bo to przecież jego swetry
|
|
|
#1582 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dzisiaj samotny wieczor . Danielek juz spi, a moj Tz ma dzisiaj wychodne. Poszedl do kolegi na urodziny. Ja bylam w zeszlym tygodniu z dziewczynami na imprezie. Tak to u nas jest , ze jezeli chcemy gdzies wyjsc wieczorem to musimy osobno, czemu mieszkamy tak daleko od rodzicow. Nie ma jak to czasami zostawic malego z babcia
.
|
#1583 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ona juz bedzie wiedziala co z tym zrobic - nic nie musisz wiedziec tylko podajesz taki kod z numerem rzeczy
|
|
|
#1584 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Zalamie sie, wcielo mi calego posta
Cytat:
Zawsze zabieram ze soba stelaz z fotelikiem i oddaje przed samymi schodami samolotu. Gondole nadaje jako bagaz specjalny ( w cenie biletu). dziekuje Cytat:
Slodka jestCytat:
Do tej pory karmilam mala cysiem ale teraz mam w planie wziasc butelke z kaszka albo mlekiem i poprosze o przegotowana wode .Radze wziasc kocyk do okrycia dzieciaczka i jesli to nie klopot to malego jasieczka (ja biore na wszelki wypadek gdyby zasnela). jak cos jeszcze to pytaj smialo ![]() Cytat:
. Lena to taki maly cygan, idzie do kazdego i niczego sie nie boi. Mam nadzieje ze sie to nie zmieni . A jak bedziemy radzic sobie na plazy czy na basenie to sie okaze![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, gratuluje![]() Cytat:
![]() za pomyslowosc.zawiesza mi sie pudlo wiec wiecej nie napisze. Milej nocki zycze
|
|
#1585 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idziesz jak burzaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale,musze przyznać,że wczoraj i dziś jak nie miałam tych zabiegów,to ręka o niebo lepiej ![]() Cytat:
Dobry wieczór!!! Ale miałam dzisiaj pracowity dzień Rano byłam w mieście na zakupach jedzeniowych i przy okazji w Smyku kupiłam Bartoszkowi fajną kurteczkę na wiosnę za 49zł(jak już będę mieć aparat,to pstryknę fotkę Jak tylko wróciłam,skorzystałam z okazji,że mąż w domu i zrobiłam trochę wiosenno-świątecznych porządków.Poprałam firanki i zasłony i Bartoszkowa posciel z łóżeczka,wyczyściłam okna.Wszystko super wyschło na dworze i jak pieknie pachnie wiosną .Obiad,dwugodzinny spacer,upiekłam pieczeń na jutro,kąpiel,kolacja-a pogoda nastraja tylko do działania ![]() Kupiłam jeszcze Bartoszkowi koszyczek do święcenia i Damianowi buty,pora zimowe rzucić w kąt Od jutra mamy rekolekcje. Zapomniałabym,co raz częściej noszę się z zamiarem zakupienia wózka spacerówki (parasolki).Taki,żeby był lekki i dobrze w samochodzie się lokował.Oglądałam dzisiaj i chyba wezmę Coneco Traffic w czerwonym kolorze Zajrzę jeszcze do klubu. Spokojnej nocki |
|||||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym widziała Nataniela ;]
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Syla |
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zmykam spać, bo moje dziecko dziś poszło spac bez kolacji - aż strach pomyśleć ile butli pochlonie w nocy
|
|
|
#1589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Natalci.Cytat:
Ja też juz mykam. Dobranoc dziewczynki Spokojnej nocy |
||
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Sylka, koniecznie wybierz sie do ortopedy
Ale miałaś pracowity dzien, dla Ciebie. Sprytna jestes - pomyte okna, zakupy, poprane firanki i to wszystko w jeden dzien, ja bym chyba ze 3 dni to robiła Az nie chce mi sie pomyslec ze i mnie czeka mycie okien (są naprawde brudne )Dziekuje Wam dziewczyny, jestescie kochane Nawet nie wicie jak sie ciesze, ze moge w koncu ubrac sie jak człowiek w cos normalnego Obejrzałam 4 odcinek "Klubu szalonych dziewic" wykapałam sie i zmykam spać. Mam nadzieje, ze Kuba spokojnie przespi nocke ![]() Dostałam dzisiaj @ i od rana boli mnie głowa Aha i jeszcze raz dziekuje za życzenia dla mojego Kubaska Spokojnej nocki
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Jeszcze przed Bozym Narodzeniem nie chciały wejsc na uda
A dzisiaj leżą idealnie 

półki dobry pomysl, ale nie mam tylu ksiązek, ale bedzie co postawic, a do sofy szafki średnio...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Co sie stalo?
Wredna baba.A taką niby milutką udaje.Dwulicowiec

.